Zagor.hu
Zagor.hu fórum
Fekete Péntek
BejelentkezésElfelejtett jelszó
Első oldalElőző oldal123456789101112131415
© FeroxX
2019. november 22. 14:26 | Válasz erre | #15
Ezt egészen biztosan a magyar "konkurencia" intézte el... [smiley]falbav[/smiley][smiley]rinya[/smiley] A belem kihányom komolyan mondom..

Fanfictionokat elvileg nem érintheti a dolog amúgy nem?
© [törölt felhasználó]
2019. november 22. 14:25 | Válasz erre | #14
© killmaster (Savanyúhas)
2019. november 22. 14:08 | Válasz erre | #13
Keresem a szavakat, de nagyon keresem! Sajnos, ha tényleg ez a helyzet áll fenn, akkor megértem az álláspontotokat! Hiszem azt, hogy ha az oldal meg is szűnik ebben a formában, lesz egy másik, amely főnixmadárként fellobbantja újra a KJK olvasók szívét. Remélem, hogy a "konkurens" kiadót gyorsan bezárja az adóhatóság, akinek szúrta a szemét a weboldal. Akkor várunk, és informáljatok, mert én a fehér pénteket jobban szeretem!
© [törölt felhasználó]
2019. november 22. 14:06 | Válasz erre | #12
2019. november 22. 13:26 | Válasz erre | #11
Komoly, hogy megkeresett az angol kiadó. Komoly, hogy leszedtük az említett könyveket (lásd a letöltési link hiánya a megfelelő helyeken). Komoly, hogy egyelőre képtelenek a párbeszédre. És az is komoly, hogy egyszer már felmerült, hogy lassan ideje befejezni, elvégre végeztünk a KJK-kal.

Az is komoly, hogy az oldal maga marad az összes többi könyvvel, és befejezzük a két még függőben lévő könyv összerakását.

Ugyanakkor az is tény, hogy bár a Wizard kétszer is nekivágott a könyvek újra kiadásával, mindkétszer felhagytak vele (és lássuk be, az angol piac azért egy csöppet nagyobb, mint a magyar). Mi viszont, míg a második sorozatukkal együtt kezdtük a működésünket, még mindig itt vagyunk.

Az első Wizard sorozat három új kötetet adott (Eye of the Dragon, Bloodbones és Howl of the Werewolf), míg a második sorozat két és felet (Stormslayer, Night of the Necromancer és Blood of the Zombies). Scholitól is kijött már a három kötelező, úgyhogy én azon az állásponton vagyok, hogy már csak ki kell várnunk, hogy ők is feladják. Ezután pedig szépen, csendben visszatérünk, és ha addig esetleg nem készülne el másképp, belevághatunk az Assassins of Allansiába is [smiley]buck[/smiley] Addig pedig koncentrálhatunk a rajongói kalandokra.

Köszönöm a fordítóknak, illusztrátoroknak és főleg látogatóknak az eddigi lelkesedést. A kalandunk tovább folytatódik!

[smiley]big-axe[/smiley]
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© [törölt felhasználó]
2019. november 22. 13:03 | Válasz erre | #10
2019. november 22. 12:55 | Válasz erre | #9
Ahogy szokták volt mondani, minden jónak vége szakad egyszer :-(
A korábbi hozzászólókhoz csatlakozva köszönöm a csapat /és kiemelve runner/ hosszú éveken átívelő alázatos és vér profi munkáját, mellyel áldoztak ennek a remek műfaj reneszánszának az oltárán!
Csak arra tudlak titeket kapacitálni, hogy ne búsuljatok, olyan dolgot tettetek le az asztalra mind online, mind írott formában, ami megismételhetetlen és örülök, hogy egy kicsit én is hozzájárulhattam a munkátok fenntartásához a könyvek megvásárlásával.

Maximális tisztelet, köszönet és a továbbiakhoz minden jót!

Jay
© thief
2019. november 22. 12:39 | Válasz erre | #8
Azért kíváncsi lennék mennyien veszik meg az Országút harcosa képregényt stb... Gondolom a "mestertől" fúj a szél..... Hatalmas piaci rés...... 5.000 ft-ért a mai telített piacon.
2019. november 22. 11:15 | Válasz erre | #7
Az első hozzászólásomból kimaradt: Természetesen én is nagyon köszönöm a munkát, kitartást, azt hogy ilyen kiváló színvonalon feltámasztottátok a KJK-t, hogy újra a 90-es évek elején érezhettem magam, hogy teljes lehet a Varázslat! sorozat.
Bízom benne hogy valamilyen formában lesz folytatás vagy akár újrakezdés.
A régi Rakéta kiadós sorozat méltó örökösei vagytok, bőven túl is szárnyalva őket.
Történjen most már bárhogy, küldetéseteket sikerrel teljesítettétek. :)
© nfmate
2019. november 22. 11:07 | Válasz erre | #6
Ehhez sok mindent nem tudnék hozzáfűzni, elég szomorú, hogy idáig jutottunk :(
2019. november 22. 10:46 | Válasz erre | #5
Én csak annyit szeretnék mondani, hogy teljes szívemből KÖSZÖNÖM a hosszú évek alatt nyújtott munkát és lelkesedést (és ezt KJK rajongó barátaim nevében is írom, akik nem fórum tagok)! K**vára nem ezt érdemlitek, és megint csak bebizonyosodott, hogy mindig vannak olyan emberek, akik csak ártani tudnak másnak. Nekik hasonló "jó" kívánok, és azt, hogy ez legyen a legnagyobb örömük az életben!

Runnernek és a csapatnak azt üzenem, hogy azokra az IGAZI rajongókra gondoljatok, akiknek mekkora örömöt okoztatok az elmúlt évek során. Higyjétek el, az örökségetek fennmarad, és aki IGAZI KJK rajongó, mindig fel fog titeket emlegetni, és a lelkes, igényes munkátokat. A többi degenerált barommal nem kell foglalkozni. :)

Még egyszer KÖSZÖNÖK MINDENT!!!
© flow3r
2019. november 22. 10:19 | Válasz erre | #4
Őszintén és rettenetesen sajnálom, ami most történik. Tudom, de legalábbis érzékelem (igazán csak az tudja, aki részt vett a munkálatokban), hogy micsoda munka, lelkesedés, és szív van minden egyes elkészült könyv, és az oldal mögött. Kb. a kezdetektől fogva éveken át tartottam a kapcsolatot runnerrel az új könyvek kapcsán, és lenyűgözőnek találtam, hogy az ő vezénylésével és a többiek önzetlen munkájával lehetővé vált az, ami egy kisebbfajta csoda: hogy magyar nyelven (is) olvashatjuk a KJK könyveit. Nagyon köszönöm runnernek és a többieknek ezt a fantasztikus élményt, és azért azt megjegyezném, hogy most már nem tüntethető el a munkátok, az ezek után is fennmarad - ha az "újoncok" már nem is nagyon, vagy csak korlátozottan férhetnek hozzá, sokan vagyunk, akik "őrizzük a lángot". És mostantól kezdve ha a KJK könyvekre ránézek, egy kis keserűséget is fogok érezni, de egy fasz kiadó miatt nem fogom kidobálni a könyveimet, mivel azok az eredeti írók és a fordítók, szerkesztők munkájának köszönhetően vannak most ott a polcomon, ennek a fasz kiadónak (aminek a nevét nem sikerült megjegyeznem, pedig kellene, hogy tudjam, kiktől ne rendeljek most már semmit) semmi köze azokhoz.
Én nem vágom a jogot, pláne a nemzetközi jogot, nem tudom mivel lehet Angliából megszopatni egy kis magyar közösséget (ha valaki ezt pontosan tudja, leírhatná, mert amúgy érdekel), de ezen ismeret hiányában is azt gondolom, hogy ha runner - többszöri próbálkozás után - ezt a döntést hozta meg, akkor annak jó oka van és azt el lehet és kell fogadni.
Nehéz most "pozitívumokról" beszélni, de a levelem zárásaként annyit megjegyeznék, hogy nagyjából sikerült "feldolgozni" a teljes KJK gyűjteményt, mire elkezdtek ezek a faszok hőbörögni, és nem félúton lett odapörkölve a Zagor projektnek.
Szóval még egyszer köszi srácok, ez emberfeletti munka volt, amivel nagyon sok embernek okoztatok örömöt.
© runner
2019. november 22. 09:56 | Válasz erre | #3
Jelenleg két amatőr kaland van folyamatban, fordítás alatt és készülő illusztrációkkal.
Ezeket nem érinti a dolog.
Ezek el fognak készülni jövő év elején, és fel is lesznek téve a weboldalra.
A főhős Te vagy!
2019. november 22. 09:52 | Válasz erre | #2
Elég gyomorforgató az egész...
Jól értem, hogy valaki szándékosan felnyomta az oldalt, az indította el ezt az egészet?
Esetleg egy levél az írók (mármint Jackson és Livingstone) felé megoldható lenne, vagy számítana bármit is?
Ezek a könyvek sokunknak kedves emlékek voltak, el sem lehet mondani, mennyire fantasztikus volt annyi év után új köteteteket szerezni, vagy színvonalas változatban beszerezni az olyanokat, amiket már az Új Vénusz jelentetett meg csapnivaló minőségben.
Szerencsére azok a könyvek már mind megvannak nekem, amiket szerettem volna, de így viszont már biztos hogy nem is lesznek újak, ha csak meg nem veszem őket angolul. De hát a KJK fílingnek annyi.

© runner
2019. november 22. 09:23 | Válasz erre | #1
A témában érintett hír kint van a főoldalon!
A főhős Te vagy!
Első oldalElőző oldal123456789101112131415