Vissza a főoldalra
Vissza a lexikon főoldalára
Bestiák

Földelementál (Earth Elemental)

Ügyesség: 18
Életerő: 22
Támadások száma: 2
Lakóhely: Föld elemi síkja
Felbukkanók száma: 1
Típus: Mágikus teremtmény
Reakció: Ellenséges
Intelligencia: Alacsony
Fegyver: Nagy
Páncél: Speciális
Sebzésmódosító: Dupla Sebzés
Felbukkanás: A Végzet Erdeje, 13. fejezetpont.
ügyesség: 0, életerő: 0
A Földelementál a legerősebb, és a leggonoszabb minden Elementál között. Nagyon nehéz őket megidézni, és csakis nagyhatalmú mágusok képesek rá. A megjelenési formája nagyban függ az idézés helyszínétől. Ez kizárólag földön vagy sziklás hegységben lehetséges! Magassága 2 és 5 méter
között van, teste sziklákból, kődarabokból és földből áll. Képes földcsuszamlásokat és földrengéseket okozni. Ha valaki belekerül, akkor annak dobnia kell szerencsepróbát! Sikertelenség esetén azonnal elnyeli a föld, és szörnyethal. Legyőzni szinte lehetetlen, minden egyes ütése 4 ÉLETERŐ pontnyi sebzést okoz. Vastag „bőre” miatt minden egyes találat csak 1 pontnyi sebzést jelent neki, és csak mágikus fegyver ejtheti rajta. Ha valakinek mégis sikerülne megölni ezt az Elementált, akkor az visszakerül a saját létsíkjára, és utána soha többé nem lehet megidézni onnan.

Kapcsolódó cikkek

Bestiák: Elementál

Ez a cikk több mint valószínű, hogy a Titannica megfelelő szócikkének (talán éppen ennek) információi alapján készült el, avagy fog majd egyszer elkészülni.
hr