díszítés Könyvek díszítés
Száguldó Harcos:
Információk:
Író: Joe Dever
Magyar cím: Országúti Pokol
Eredeti cím: Highway Holocaust
Fordító: van20
Borító illusztrátor: Lukas Thelin
Belső illusztrátorok: Ryan Lovelock, Lukas Thelin és Kovács József
Térkép illusztrátor: Francesco Mattioli
Helyszín: Föld
Fejezetszám: 350
Melléklet: Díszdoboz, színes térkép és egy 10 oldalú dobókocka
nagyobb kép a könyvrőlnagyobb kép a teljes könyvrőlkép az eredeti angol könyvrőlkép az eredeti amerikai könyvrőlkép az eredeti új kiadású könyvről
kis kép
Elválasztás
Hátsó borító leírás:
TE VAGY A HOLNAP UTOLSÓ HARCOSA!

Amerika, 2033-ban. Kilenc évvel azt követően, hogy a terrorista ügynökök kirobbantják az északi félteke országait elpusztító nukleáris katasztrófát. Maroknyi szerencsés túlélő föld alatti kolóniákba húzódva átvészelte a sugárhalál rémálmát, s most arra várnak, hogy elkezdhessék lerombolt világuk újjáépítését. Eljött a nap ... ám a fennmaradásért folytatott küzdelem neheze még hátravan.

Cal Phoenixnek hívnak, te vagy a Száguldó Harcos, a Dallas Kolónia 1 bajnoka és védelmezője. A HAVOC bűnszövetkezet gyilkos bandája, élén az őrült Veszett Kutya Michigannel el akar pusztítani mindannyiótokat, miközben Texas pusztaságain át megkezditek életre-halálra szóló nagy vándorutatokat a kaliforniai partvidék felé. Ezek a motoros banditák félelmetes ellenfelek: fegyverük van, ravaszok, veszélyesek, és bármikor képesek rajtatok ütni, legyen akár nappal, akár éjszaka. Minden tudásodra szükséged lesz, ha meg akarod védeni a társaidat, és élve el akarod érni a célotokat.

A SZÁGULDÓ HARCOS egy lenyűgöző kaland-sorozat, melynek főhőse TE vagy. Ebben a könyvben TE hozod meg a döntéseket, és TE vívod meg a csatákat.

A SZÁGULDÓ HARCOS sorozat kötetei:

1. ORSZÁGÚTI POKOL
2. SLAUGHTER HEGYI FUTAM
3. AZ OMEGA ZÓNA
4. KALIFORNIAI VISSZASZÁMLÁLÁS

Az izgalmas kalandregény-sorozat külön-külön is játszható, de össze is fűzhetőek egymással egyetlen epikus történetté.
díszítőkép