Zagor.hu
Zagor.hu fórum
A Zagor.hu weboldalról
BejelentkezésElfelejtett jelszó
Első oldalElőző oldal12345678910111213141516171819202122232425Következő oldalUtolsó oldal
2011. szeptember 12. 21:04 | Válasz erre | #503
Előző gondolatmenetemhez még szeretnék hozzáfűzni pár dolgot.
Én személy szerint igyekeztem úgy hozzáálni egy-egy könyv elolvasásához, hogy lehetőleg csakis a pozitívumokra gondoljak, és az addig hallott vélemények ne legyenek hatással az élményre! Többé-kevésbé ez sikerült is.

Rövid összefoglaló, de ha úgy tetszik, akkor ajánlóként is fel lehet ezt fogni:

A Sárkány Szeme: nem éppen Ian legjobb műve, de azt sem lehet rámondani, hogy elsőre végig megyünk rajta. Amolyan közepes könyv, nem rossz ötletekkel és egy kellemes útitárssal.

A Pusztító: olvasmányos háttérrel, nehézségekkel és érdekes ötletekkel teli könyv.

Visszatérés a Tűzhegybe: na erre már azt lehet mondani, hogy Ian egyik legjobbja. Jófajta fejtörővel, elég hosszú kalanddal - a végigjátszás is több, 160 fejezetpontos, holott ide a leggyorsabb út szokott felkerülni -, viszonylag hosszú fejezetpontokkal, kedves halálcsapdákkal:) és nem utolsó sorban, szinte a végletekig kidolgozott Zagor elleni párharccal!

Vérescsont: jó háttér, kemény és férfias csaták, voodoo, az egyik legjobb történetvezetés, versenyfutás az idővel, és nagyszerű hangulat. Mi kell még?

Éjsárkány: bitang erős főgonosz, hatalmas területet járhatunk be, epikus hangulat, és itt sem könnyű életben maradnunk.

A Múmia Átka: kellemes háttér, sok fejtörő, egyiptomi hangulat, és rengeteg csapda vár minket.

A Mélység Démonai: sokak által lenézett könyv, holott egy nagyon kellemeset csalódtam benne. Nagyszerű hangulatával ez egy kellemes belépő lehet Titán világába.

Éjféli Tolvaj: újítás, miszerint itt a sötét oldalt képviseljük, néhány érdekes csapda, egy-két kellemetlen ellenfél és új képességek várnak bennünket.

A Lidérkastély Mélyén: jófajta hangulatot tár elénk a könyv.

A Tűzhegy Varázslója (színes): színes képekkel és sok kijavított hibával újraélhetjük sokak első kalandját.

A Nekromanta Éjszakája: átlagon jóval hosszabb fejezetpontokkal, sötét hangulattal, egy kis rejtéllyel, érzelmesebb részekkel és egy rakat ellenségel biztosít egy átlagon felüli élményt a könyv.

Az Élőholt Szigete: kiváló történettel, hosszú és nem könnyű kalanddal, jófajta tárgyakkal, nyomozással és az egyik legnehezebb rejtvénnyel az egyik legkiemelkedőbb könyv ez.

Vihargyilkos: megnyerő hangulattal, olvasmányos fejezetpontokkal, és egy jól kidolgozott végős harccal sikerült megnyernie magának engem.

A Vérfarkas Üvöltése: borzongós hangulatával és kiemelkedően jól megírt fejezeteivel az egyik kedvencemmé nőtte ki magát a könyv.

A Kétélű Jóslat: érdekes képekkel, nem mindennapi alapszituácival és jól kidolgozott főgonosz elleni harcával ez a könyv se szégyenkezhet a többi között.

A Káosz Ura: kimagasló háttértörténet, érdekes ötletek, hosszú kaland, kiváló hangulat, stílusos főgonosz - az egyik legnagyobb meglepetés számomra.

Sardath Ostroma: kissé megtévesztő címe ellenére jó storyval, kellő nehézséggel, jól megírt végső "harccal", nagyszerű hangulatával sikerült engem meggyőznie.

A Kard Mestere: sokféle útvonalálval és nagyszerű háttértörténetével ez is a kellemes alkotások közé sorolható.

Varázstörő: boszorkányos hangulatával, újfajta felépítésével (kisebb küldetések a küldetésben), erős főgonoszával és megnyerő hangulatával ejtett rabul.


A végére pedig nekem is megszületett az 5-ös Zagor.hu-s lista.
Mivel szinte az összes könyv valamilyen szinten kiemelkedő, és csak öt hely állt rendelkezésemre, ezért úgy gondolkodtam, hogy azokat a könyveket vettem alapul, amelyek a jók közt is a legjobbak.
Ilyen volt a Visszatérés, és a Pusztító, ezeknek alapból benne kellett lennie. Az egyik kedvenc íróm JG pedig 6 könnyvel is versenybe szállt, ezért őt is le kellett redukálnom. A Vihargyilkos az egyszerűségéért, a Varázstörő pedig azért zártam ki, mert túl sok múlik a sikeres kockadobáson. A fennmaradó 4 könyvet pedig két kategórába soroltam: 1, klasszikus játékkönyvek, azaz Vérescsont kontra Múmia Átka, 2, olvasmányosabb játékkönyvek, Nekromanta Éjszakája kontra Vérfarkas Üvöltése. Előbbinél egyértelműen a Vérescsont, utóbbinál pedig egy kicsivel, de a Vérfarkas nyert.
Ötödik helyre még így is sok jó könyv maradt, pl.: Élőholt Szigete, Éjsárkány, Sardath Ostroma, de megemlíthettem volna valamelyik előzőleg kimaradt könyvet is. Mégis egy úgymond meglepetés kalandot akartam, ezért lett nálam

5: A Káosz Ura. Miért? Részint a kellemes csalódás miatt, részint a már korábban említettek miatt, részint pedig a jól összerakottsága miatt. Jesper, a mongúz pedig nagyszerű útitársunk.

Maradt tehát a Pusztító, Visszatérés, Vérescsont és a Vérafarkas.

4: nálam a Pusztító lett, hiába kiemelkedően jó a történet, hiába jó nehéz, és hiába vannak benne kiváló ötletek, mégis úgy gondolom, hogy másodjára szinte gyerekjáték a véghezvitele.

3: Vérescsont. Azért lett nálam bronzérmes, mert az átlagtól rövidebbek a fejezetpontok, a rejtványeket is szinte a szánkba rágják és a főgonosz elleni harcot is nagyon leegyszerűsítették.

2: Vérfarkas Üvöltése, mostanra jobban szeretem az olyan könyveket, amelyek hosszabb fejezetponttal, sötét hangultattal és némi plusszal is rendelkeznek. Ez a könyv ilyen.

1: Visszatérés a Tűzhegybe. Miért ez a könyv nyert nálam? Nos, a döntő benyomást a Zagor elleni végső összecsapás hozta el nekem, amihez még hozzájött az a stílusosság, hogy a főgonosz egyenlő félként tekint rám!
2011. szeptember 12. 20:11 | Válasz erre | #502
Köszönőlevél a Zagor.hu részére!


Nagyon meg szeretném köszönni mindenkinek az eddigi és - a remélhetőleg - ezutáni munkásságát! Magát azt az elhivatottságot, hogy szabadidőtöket nem sajnálva, elénk tártátok ezeket a gyöngyszemeket, melyek azt hiszem, hogy sokaknak okoztak emlékezetes pillanatokat a gyerekkorukban. (Végtére is nem tudhatjuk, hogy ebben az életünkben mennyi időnk van még - márha van egyáltalán következő).
S e köszönet elsősorban runnert illeti meg, ugyanis ha Ő nem kezdi el ezt az egészet (függetlenül attól, hogy véletlenül találta meg Deathangel Sárkány Szemének nyersfordítását a neten), akkor mindez és az ezek utánni események nemhogy itt járnának, de még el se kezdődtek volna!

Hogy mik is ezek? Például elmondható, hogy már sikerült beérni a Rakétásokat is, mert Ők is 20 ilyen témájú könyvet adtak ki, és a Zagor.hu is pontosan ennyinél jár. Azonban ennél többről is van szó, mert a fenti 20 műhöz csatlakozik két Játékfüzet, egy színes kiadású Tűzhegy Varázslója és egy Varázslatok Könyve is!
S mindehez még az is hozzátartozik, hogy jelen pillanatban 10 könyvet tartanak számon az Előkészület menüpontban!
És nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy ennek az oldalnak/fórumnak köszönhetem, hogy megismerkedhettem egyik legkedvesebb és legkorrektebb ismerősőmmel, Szlobodik Gáborral és a Bizonytalanság Börtönében c. igazán impozáns könyvével is, melyről azt tartom, hogy az egyik legjobb magyar által írt játékkönyv, s még a KJK-k közt is szépen megállja a helyét - hiába más a műfaj, hiába más a szerkezeti felépítés.
Killmaster A Pusztulás Tornya c. egyik első kalandjával is itt találkozhattam először, ezért őt sem szabad kihagynom a sorból! És ugyan némi jóindulattal, de idesorolhatom a Magus Kalandorkrónikákat is.
És mindezeket talán még tetőzni lehet, mert hamarosan elérhetőek lesznek az Első Zagor.hu Minikaland Versenyének pályázatai is!

Úgyhogy részemről nagyon köszönöm azt a fáradtságos és egyáltalán nem könnyű munkát, amit véghezvittetek itt, és ebbe ugyanúgy beletartozik a minőség is, nemcsak a mennyiség!!!
Szívből kívánok még legalább ennnyit!
2011. augusztus 23. 16:40 | Válasz erre | #501
Segítséget szeretnék kérni.
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy az utolsó négy FF-es kiadvány, azaz Vérescsont/Bloodbones, A Vérfarkas Üvöltése/Howl of the Werewolf, Vihargyilkos/Stromslayer és A Nekromanta Éjszakája/Night of the Necromancer világszerte összesen mennyi példányban kelt el?

Köszönöm szépen!
2011. augusztus 15. 17:05 | Válasz erre | #500
Valaki el tudná késziteni a találkozás fearrel konyvet "zagros verzioba" már régota szeretnem en is elkésziteni egy szép nyomtathato valozatba de mindig beleütközök valamilyen problémába.
Ha valaki tud segiteni az szoljon .
Előre is koszi.
2011. augusztus 12. 14:26 | Válasz erre | #499
francis@freemail.hu-ra küldheted.
A linkesítést megcsinálom, de semmi egyebet! Ha azt akarod, hogy jól nézzem ki, rendezd be, javítsd ki a helyesírási hibákat, tedd bele a képeket! Nekem olyan doksit küldj, amely számodra már tökéletes és csak linkesíteni kell! Egyebet sajnos nincs se kedvem, se időm csinálni... Ha így megfelel, várom leveled! A többit a fenti email-en.
2011. augusztus 11. 16:52 | Válasz erre | #498
Ok atkonvertalom de hova kuldjem?
Nagyon koszi hogy megcsinalod .
De ahogy eszrevettem nincs kalandlap benne es hianyzik 2 kep a vegerol,majd ezeket be kell rakni.
A konvertalast szovegfelismerovel csinalom es akkor meglehet hogy egy-ket betu nem fog talalni.
2011. augusztus 11. 13:34 | Válasz erre | #497
Én a Fantázia Harcos könyvekből csak azokat linkesíte(tte)m, melyek a Titánon játszódnak. Nekem valahogy az űr-sztorik nem tetszenek, így nem fogok velük foglalkozni. Ha átkonvertálod doc formátumba és elküldöd, én szívesen linkesítem.
2011. augusztus 11. 11:03 | Válasz erre | #496
Lattam hogy Francis csinalja a fantazia harcos konyveket es meg szeretnelek kerni arra ha van idod megcsinalod a talalkozas fearrel konyvet mert szeretnek kiprobalni egy ilyen superhos storyt
© SzG
2011. augusztus 11. 10:10 | Válasz erre | #495
KJK-s már van.

http://www.facebook.com/pages/Kaland-J%C3%A1t%C3%A9k-Kock%C3%A1zat/183813721649167

Sőt, még ilyen is akad arrafelé:

http://www.facebook.com/pages/A-Bizonytalans%C3%A1g-B%C3%B6rt%C3%B6n%C3%A9ben/213860911976117?ref=hnav

Amúgy rémlik, hogy mintha az iwiwen is csináltam volna vagy egy fél éve egy KJK-s-zagoros-BB-s profilt... de mivel oda már nem tudok belépni, így nem tom megvan-e még. :)
© Kawer
2011. augusztus 11. 10:03 | Válasz erre | #494
Sziasztok Nagymesterek! "...már mindenhonnan azt hallom: ami nincsen fenn a Facebookon, az nem is létezik..."
Nem gondoltatok arra, hogy Zagor.hu is felkerüljön mint közösségi alkalmazás? Vagy esetleg "Kaland, Játék, Kockázat" címen? Biztos több rajongót nyernénk az oldalnak és a lapozgatós-könyveknek!
"Mióta felfogtam halandóságomat, azóta sokkal vidámabban telnek napjaim!"
© [törölt felhasználó]
2011. július 26. 20:51 | Válasz erre | #493
© Baldr
2011. július 20. 20:26 | Válasz erre | #492
[smiley]vigyor5[/smiley]
A beszólok XYnak topicból talán még ki is sülhet valami.
© killmaster (Savanyúhas)
2011. július 20. 06:24 | Válasz erre | #491
Ez nem a Topicok számán múlik. Ha van miről írni, bárki billentyűzetet ragad, bepötyögi a hozzászólását és kész. Én még két nagy témakört tudnék elképzelni, ahol garantált lenne a mindennapi hozzászólás: Beszólok XY-nak és az értelmetlen hozzászólások gyűjteménye, mert ezekből állunk majdnem a legjobban. Tévedés ne essék, én is írtam mindkét témakörben már, én sem vagyok szent. [smiley]wow3[/smiley]
© Baldr
2011. július 19. 20:14 | Válasz erre | #490
Mivel 4-5 új topic is nyílt, nem is várhattuk volna az ellenkezőjét.
© [törölt felhasználó]
2011. július 17. 20:36 | Válasz erre | #489
© runner
2011. július 15. 20:36 | Válasz erre | #488
Igen a borítókon néha direkt kötőjel van, entereléssel.
Ezért maradtak ott, de elvileg javítottam mindet.
A főhős Te vagy!
© Anry
2011. július 15. 20:15 | Válasz erre | #487
Az elválasztás a copyzás miatt maradhatott benne, én is írni akartam, de a borítón helyesen szerepel, ha megnézed.

Chingiz vezér... = Dzsingisz kán? :DD
2011. július 15. 19:24 | Válasz erre | #486
Amennyire tudom, a Holdjárónak nincs előzmény-könyve. A vezír (vö. törökök) direkt lett úgy írva, de igen valószínű, hogy a fordítók ezt felül fogják majd bírálni.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© Gery
2011. július 15. 19:04 | Válasz erre | #485
Elolvastam az előkészületben lévő könyvek hátsó borítójának a leírását.
Találtam néhány "hibát":

Mortis Nagyúr Erődje: Alig hogy előmászott sírjából, a gonosz élőhalott nagyúr ismét a Nyílhegy-szigetek [meret=15]leigázá- sát[/meret] tervezi.

A Sötétség Fegyverei: Sötét erők gyülekeznek Kazan vad és ősi földjén. Hacsak nem sikerül időben elérned a Nagytrónt, a gyilkos [meret=15]vezír[/meret], Chingiz fogja magához ragadni a hatalmat és nem lehet tudni, miféle gonoszság kel majd életre, ha a férfi gonosz tervei beérnek. (Nem tudom, hogy ez hiba vagy direkt lett így írva.)

És egy kérdés:

Holdjáró: Ennek a könyvnek van előzménye? Egy könyv aminek ez a folytatása?
© runner
2011. július 15. 17:19 | Válasz erre | #484
Hát egyelőre marad a sima KJK logó.
A főhős Te vagy!
© Baldr
2011. július 15. 14:48 | Válasz erre | #483
Vagy egyszerűen kitöröljük a Rakéta könyvek feliratot és úgy hagyjuk.
Valahogy úgy, ahogy az előző hozzászólásomban mellékeltem a képet.
© Baldr
2011. július 15. 14:42 | Válasz erre | #482
Akár azt is lehetne, hogy ez marad, csupán a Rakéta könyvek feliratot átírjuk Zagor.hu- ra.
[img=http://www.zagor.hu/kepek/forum/187/kjklogo.jpg]Ide jön a kép leírása[/img]
© killmaster (Savanyúhas)
2011. július 14. 18:35 | Válasz erre | #481
Hát a hagyomány az kötelez. A könyvek végén úgy is megtalálható a Zagor.hu kis reklámja, ami nem baj, lássa a következő generáció mivel is ütötték el hajdan a fiatalok az időt... (Mert hát nem csak Harry Potter meg Facebook van a világon...)[smiley]hawaii[/smiley]
© Anry
2011. július 14. 15:43 | Válasz erre | #480
Legyen mindkettő! Elférnek egy lapon. ;)
© runner
2011. július 14. 14:33 | Válasz erre | #479
Varázstörőben biztosan a sima logó lesz, de lehet marad is, ezzel "emlékezve" a Rakétás kiadásokra.
A főhős Te vagy!
2011. július 14. 12:46 | Válasz erre | #478
Szerintem legyen valamilyen speciális Zagor.hu-s.
© runner
2011. július 14. 10:56 | Válasz erre | #477
Érdeklődnék, hogy a Zagor.hu-s könyvek elején maradjon a sima KJK logo, vagy készüljön valami Zagor.hu-s, mint anno a Rakétások elején is volt:

[img=http://www.freeweb.hu/kjk/kepek/kjklogo.jpg]kjklogo[/img]
A főhős Te vagy!
© CatDog
2011. július 12. 11:59 | Válasz erre | #476
Én is csatlakoznák a HK kéréshez, ha lehetséges. Az első pár részhez volt annó szerencsém, nem remek művek sőt..., de azért egy-egy lapos napon belelesne az ember.
© Kamo
2011. július 12. 10:39 | Válasz erre | #475
Momentán a "warezon villogás"-t én is tapasztaltam már, nem igazán izgat, hogy ki hova teszi fel azt amit másoktól kapott, csak ne sajátjaként (saját kreációként) reklámozza azt!!! Én szinte minden nap felnézek az oldalra, mert az olyan jót tesz a lelkivilágomnak. ;-) Egy valami van, aminél megelégszem a pdf-verziókkal, az pedig a HK. Abból az első tizenvalahány rész megvan könyvben, meg pdf-ben is, viszont annyira érdekelne a többi, hogy kész lennék átlapozgatni egyet-egyet akár pdf-ben is. Killmaster, ha kérhetném, valahová írd ki, vagy küldd el nekem a címet, ahonnan a többi HK-t is le lehet tölteni!! Nagyon szépen köszönöm!
© Anry
2011. július 11. 18:48 | Válasz erre | #474
A hírnév meg a csillogás a francnak sem hiányzik. Ennek az oldalnak/közösségnek az egyik húzóereje a szerénység.

Egy éve találkoztam először runner-rel, olyan boldogság volt rögtön 6 új könyvet átvenni tőle meg rázúdítani azt a sok mindent, ami tizenx éve bennem volt a KJK-val kapcsolatban. A környezetemben anno én voltam a legfanatikusabb rajongó, ami azért az itteni fordító gárda megszállottságától messze van. Anno nagy szívfájdalmam volt, hogy nincs kivel ezeket a könyveket/élményeket a "hát ez jó vót'" szintjén felül megbeszélni.

Már nem álmodom azt időnként, hogy visszamegyek a múltba, mikor a könyvárus standok elözönlötték az utcákat és találok egy csomó új lapozgatós könyvet, mert ez mára már valóság. Egyfajta boldog türelmetlenséggel várakozom az új kötetekre, ami egyáltalán nem zavaró, mint régen, amikor az ember nem tudhatta, hogy jön e új könyv vagy az volt az utolsó és kakukk.

De ettől még mikor bekapcsolom a gépet, akkor elsőnek ide ugrom fel. :D
© killmaster (Savanyúhas)
2011. július 11. 10:51 | Válasz erre | #473
Firefox gondolom te is sokszor találkoztál már köszönő levelekkel, akik valamilyen formában a tudtodra adják, hogy amit itt csináltok Runnerrel az jó. Ha hírnévre és csillogásra vágynál gondolom a Valóvilágba jelentkezel, és nem KJK könyveket fordítasz. Egyetlen dolgot bánok csak, hogy nem korábban indult ez az egész, ki tudja akkor már hanyadik kötetet élvezhetné ez a szűk kis közösség... (Egyébként már megvan digitális formátumban az összes HK, de még mindig nem értem a végére! Hihetetlen néha mikre is van igény...)
2011. július 11. 07:46 | Válasz erre | #472
Ha ugyanarról a lefagyásról beszélünk, akkor az azért volt, mert megjelentünk a subbán és mindenki jött letölteni a mindenféle pdf-eket. Abban az időben még sajnos a weblap mellett voltak ezek a file-ok, ráadásul nem is csak a KJKk, hanem egy tonnányi másik is és emiatt „kicsit” megugrott a terhelés.

Másrészről azért jó látni, hogy naponta, hetente, havonta hányszor jelenik meg az emberek böngészőiben kedvenc zagorunk. Persze, egy részről statisztikai adat, másrészről azonban bizonyíték, hogy nem feleslegesen gürcöltem az átírással [smiley]fantasy-mummy-33[/smiley]
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© killmaster (Savanyúhas)
2011. július 11. 06:44 | Válasz erre | #471
Emlékeztek az ominózus lefagyásra? Hát akkor biztosan sokan voltak fenn, vagy egyszerűen csak meg akarták bénítani az oldalt, mert hát sok őrült szaladgál a világban. Nyilván akadnak olyan letöltők is, akik csak azért szedik le a pdf doksikat, hogy aztán egy másik warez oldalon ezzel villogjanak, mekkora ászok is ők. (Ezt momentán még láttam is!) Egyébként a látogatottság is csak egy statisztikai adat, én meg nem vagyok statisztikus... [smiley]vigyor2[/smiley]
2011. július 11. 00:20 | Válasz erre | #470
Ami a látogatókat illeti, én is csak a füzetben lévő cikkre tudok mutogatni. A pdf-ek egy másik szolgáltató tárhelyén találhatóak. Ettől függetlenül persze tudnánk mérni aránylag egyszerűen letöltésszámot, de amennyire tudom, nem akarunk.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© Kamo
2011. július 10. 20:17 | Válasz erre | #469
Nem vagyok Fox, sem runner, de úgy rémlik, mint ha ez meg lett volna említve a Zagor füzetek 2-ben. Azt nehéz lehet megmondani, hogy hányan töltenek le, legfeljebb azt lehet megmondani, hogy hányszor töltődnek le a cuccok. Én pl. már rég óta nem szedtem le pdf-et, mert nem csinálok vele semmit sem, a könyv verziót mindig megvárom.
© CatDog
2011. július 10. 13:33 | Válasz erre | #468
Az oldalnak amúgy milyen a látogatottsága?/mennyien szokták átlagban letölteni a pdf-eket? Csak érdekel, hogy mennyi embert mozgat meg ez a dolog kb. azt látom kik az aktív tagok, de mellette sok csendes tag is lehet az oldalon akik nem vesznek részt az itteni életben csak töltögetnek ezért vagyok kiváncsi milyen is az arány. (runner/Firefox az érintett ebben más csak találgatásokat tudna hozzáfűzni, ők látják az oldal konkrét stat-ját is, ezért tőlük várnám a választ).
2011. július 6. 09:18 | Válasz erre | #467
Antikvariumban konyv formajaban is megveheted. :)
© runner
2011. július 5. 12:14 | Válasz erre | #466
köszönjük [smiley]wink[/smiley]
A főhős Te vagy!
2011. július 3. 19:49 | Válasz erre | #465
Kedves zagor.hu!

Hatalmas élmény újból látni a gyerekkorom kedvenc lapozgatós könyveit, még ha digitális formában is. 24 éves vagyok, de még mindig nagy rajongással dobálom a kockát, és szitkozódok, vagy örvendezek, ha jól sikerül választanom. Egy szó, mint száz: Köszönöm!

Üdv,
Hajnalfigyelő
© Baldr
2011. július 3. 11:59 | Válasz erre | #464
Köszönöm szépen

2011. július 2. 23:03 | Válasz erre | #463
Meglehet, hogy köze van ahhoz, hogy freewebék éppen karbantartanak (legalábbis így nevezik azt a rendszerösszeomlásnak látszó dolgot, amivel épp küszködnek). Nem tudom, hogy ez érintette-e a letöltéseinket, de most már, úgy tűnik, helyreállt a dolog, nekem legalábbis elindulnak a letöltések.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© Baldr
2011. július 2. 18:56 | Válasz erre | #462
Sajnos nem tudok letölteni az oldalról. Mikor megpróbálok letölteni, a freeweb oldala jön ki. Miért van ez?
© Anry
2011. június 9. 11:16 | Válasz erre | #461
A 215.-ös pontnál az első sorban haLszálvékony van.
© Anry
2011. június 9. 11:02 | Válasz erre | #460
Egész pofás lett, most néztem. :)
Köszönjük!
2011. június 9. 09:56 | Válasz erre | #459
A Lopakodó lelkek linkesített pdf-jéről néhány jellemző:

- 11x18-as formátum
- linkesített fejezetek
- runner által szerkesztett KJK-s borító ás hátlap
- színes térkép a Végzet Szigetéről
- 400. fejezetnél hiányzó kép bekerült
- sok-sok helyesírási és elírási hiba javítva (remélem az összes)
- "pergamenes kalandlap"

Készül a Halál seregei is, hasonló jellemzőkkel.

2011. május 27. 21:54 | Válasz erre | #458
Nem vettem személyes sértésnek :) Amit killmaster írt az tökéletes válasz volt a kérdésemre és köszönöm neki :)
2011. május 27. 13:43 | Válasz erre | #457
A legnehezebb: lehet a könyv súlyára, a történet hosszúságára nézve, a kockázással a harcok miatt nehezen végigvihetőségre nézve; a bonyolult feladványok vagy tárgyak komplexitása miatt, vagy valamilyen plusz érték bevezetése által bekövetkező nehezítettség miatt. Láthatod, killmaster válaszolt, de ő is csak sejti, mit akarhattál a kérdéseddel. Maradjunk abban, hogy nem volt eléggé értelmezve a kérdésed és így nem várhatsz rá túl egzakt választ sem. Ezt jóból mondtam, nem szőrszálhasogatásból, és ha személyes sértésnek veszed, az inkább a te bajod [smiley]nevetes1[/smiley]
© killmaster (Savanyúhas)
2011. május 27. 12:13 | Válasz erre | #456
Hát bonyolultságot tekintve Sardath ostroma, Vérescsont, és a Vérfarkas üvöltését mondanám, de ez egyénenként változó! Szerintem az Elátkozott ház és a Varázsló kriptája is nagy kihívás egy kalandornak. Az Élőholtak szigete is megér egy misét, azt még nem vittem én sem végig... Szóval választék van bőven...[smiley]email[/smiley]
2011. május 27. 10:22 | Válasz erre | #455
Nem tudom mi a problémád a kérdéssel,teljesen normálisan leírtam,hogy mit szeretnék tudni ha nem érted nem kell választ adnod [smiley]nemtudom[/smiley]
2011. május 27. 09:41 | Válasz erre | #454
Súlyra kérdezed, igaz? [smiley]vigyor3[/smiley]
Még a kalandoroknál is fontos, hogy jól kérdezzenek!
Első oldalElőző oldal12345678910111213141516171819202122232425Következő oldalUtolsó oldal