Zagor.hu
Zagor.hu fórum
Illusztrátorok-Illusztrációk
BejelentkezésRegisztrációElfelejtett jelszó
© ccunt
2019. szeptember 4. 16:14 | Válasz erre | #119
Sziasztok

azon gondolkodtam, hogy szívesen rajzolnék az új zagoros KJK könyvekbe,
rám mai napig nagy hatással vannak a KJK illusztárciók, nagy kedvenc Russ Nicholson, nem a legrealisztikusabb de hangulatilag nagyon ott van

itt van fent néhány rajzom: https://www.instagram.com/nk.grafikus/

szép napot

2018. szeptember 4. 12:33 | Válasz erre | #118
Én is támogatom őket, szeretem látni, de egyetértek BLG-vel, hogy nem szabad túlzásba vinni. A Hóbosziban pl tök jók voltak, mai napig az egyik kedvenceim.
2018. szeptember 4. 11:24 | Válasz erre | #117
Részemről egyértelműen pártolom ezt a jellegű grafikai megoldást. Kicsit ilyen képregénypanel hatása is lesz tőle az illusztrációnak.
Lényeg, hogy nem szabad túlzásba vinni, mondjuk 30 képből ha 8-10 ilyen talán pont elég, bár ez szintén lehet ízlés kérdése is, kinek mi jön be jobban.
© FeroxX
2018. szeptember 4. 09:58 | Válasz erre | #116
Tényleg, ha már eszembejutott most Celebrau Karomvad rajza kapcsán..

Nektek mi a véleményetek a keretből kifutó/kinyúló, pseudo "3D"-s KJK illusztrációkról?

Király? Hatásvadász? Gagyi? :D

Én a Gyíkkirály Visszatérése illusztrációinál elég gyakran nyúltam ehhez az eszközhöz, mert számomra hozzátartozik a KJK feelinghez, de kíváncsi vagyok másnak bejönnek-e ezek vagy sem.
2018. április 14. 20:34 | Válasz erre | #115
Hát a Fearnél ennyi erővel megtarthatták volna az eredetit is. :(

És azt nem értem, a borítót miért kellett megint átvariálni? Hogy még véletlen se tűnjön sorozatnak a gyűjtemény??
2018. április 12. 21:26 | Válasz erre | #114
Elég szépen leredukálták a képek számát egységesen 20-ra...Viszont a F.E.A.R.-t már mintha más illusztrálta volna, ott maradt a képregényes stílus...
© runner
2018. április 12. 20:14 | Válasz erre | #113
Akit érdekel, feltettük a [b]Képgalária [/b]oldalra a most kiadott könyvek illusztrációit.
(Csak ha be vagy lépve a Fórumba, akkor láthatóak!)
A főhős Te vagy!
2017. augusztus 30. 08:02 | Válasz erre | #112
Régebben esett már szó Malcolm Barterről, a Végzet Erdeje illusztrátoráról, akinek akkori munkái inkább egy kifestőkönyv oldalaira hajaztak, ám most a FB oldalán található pár illusztráció kellemes csalódást okozott számomra.

https://www.facebook.com/malcolm.barter.37/photos?lst=100000832108242%3A100006112411355%3A1504072693&source_ref=pb_friends_tl
© [törölt felhasználó]
2017. július 9. 11:25 | Válasz erre | #111
Hello!
Lehet hogy engem is érdekelne.
A [url=http://www.szabocsaba.net/]honlapomon[/url] fent vannak a munkáim.
2017. július 7. 08:39 | Válasz erre | #110
A téma nem hangzik rosszul.
Ha gondolod, privátban megbeszélhetjük a részleteket.
Mailcímem: lazlow2@gmail.com
© Tmass
2017. július 6. 23:18 | Válasz erre | #109
Kicsiben gondolkodom, jó esetben 400-500 USD jutna a rajzokra. Annyi rajz lenne, amennyit a pénz kifut (összesen pedig egy 1 000 USD-t céloznék meg). Nem kell, hogy számlaképes legyen.
A könyv fantasy témájú lenne. A fő vonal egy epikus gladiátorviadal, ahol egymillió harcosból csak egy marad életben a végén. A főhős pedig egy istennőért harcol és a lelke öröklétéért - később azonban elgondolkodik, hogy tulajdonképpen egy istennőnek miért is van szüksége rá, hogy bárki is harcoljon érte.

Köszi a tippet, körbenézek-írok.
A te rajzaid is nagy kafák : ) Szerintem ez már tökéletesen megfelelne.
Nem gondolkodom nagyon profi cuccban. Amiatt mennék Indiegogo-ra, hogy legyen némi forrás a lentiekre. Nameg némi motiváció. Ha már valaki várja, akkor nagyobb kedvvel dolgoznék rajta, és nem kellene mondjuk tíz év, hogy befejezzem : )
2017. július 6. 22:55 | Válasz erre | #108
Na, ez jó kérdés. Lehet érdemesebb inkább egy grafikai portálon érdeklődnöd, ahol a hivatásosok meg tudják mondani mennyiért rajzolnak, bár itt is akadhat érdeklődő.
Mennyire gondolkodsz profi rajzokban? Számlaképes kell hogy legyen az illető grafikus? Milyen témájú lenne a könyv?
Bár nem zsánerem a ceruzarajz, de amatőr szinten talán tudnék segíteni.
Referencia:
http://wolflaz.deviantart.com/
© Tmass
2017. július 6. 22:14 | Válasz erre | #107
Sziasztok,

Gondolkodom egy Indiegogo kampány elindításán, ami természetesen lapozgatós könyvre hajtana : )

Amennyiben sikerülne összegyűjteni némi tőkét, azt proofreading és editing mellett illusztrációkra szeretném költeni, mert sajnos egyáltalán nem tudok rajzolni.
Az lenne a kérdésem, hogy egyszerű, pencil drawing jellegű illusztrációkat kb milyen áron tudok megrajzoltatni? Persze olyan stílusra gondolok, mint a játékkönyvekben, de nem feltétlen olyan kidolgozottsággal : )

Emellett az artwork CC és egyéb szabad felhasználású képekből merítene.


Köszi a segítséget!
© Laslil
2017. január 21. 21:00 | Válasz erre | #106
Sziasztok! Tudtok olyan oldalt, ahol az eredeti FF könyvek borítóján látható munkák fent vannak? Minden szöveg és logo nélkül, a tiszta munkák. Ezen belül is a Bajnokok próbája borítóműve érdekelne nagyon. Sajnos nem találom Brian Williams oldalát (ha volt neki egyáltalán). Ha valakinek megvan a BP borítóképe "tisztán", nagyon hálás leszek ha linkeli!
© Anry
2016. szeptember 13. 07:52 | Válasz erre | #105
Én csak annyit szeretnék megjegyezni, hogy azoknál a képeknél, amelyeknél nem az arc foglalja el a fő helyet, elég gyakran alkalmazod ugyanazt a ráadásul nem is túl tetszetős arcsablont. Thor, Superman és Conan fizimiskája tök egyforma. Ugyanakkor a Diablo-s pályázat képe tömör gyönyör és ellentmond ennek. Ha tehetném, csak szörnyeket rajzoltatnék veled. :)

Piramisfejért meg jár a pluszpont, imádom Silent Hillt. :)
2016. szeptember 12. 09:22 | Válasz erre | #104
Persze nyugodtan, nem annak vettem őket. :) Véletlen alapján nyitottam meg a képeket.

Lehet, hogy számodra Cersei sikerült a legrosszabbul, de szerintem meg az volt a legjobb. Igaz, én semmit se értek az egészhez. Danynél gondolom segített a címer is. Ha pedig konkrét megrendelés van, akkor nincs mit tenni, azt kell csinálni. A Werewolfnál az a bajom, hogy nem tartok tőle, nincs tekintélye, ezért mondtam, hogy gyerekes, egy gyerekkönyvbe raknám bele, nem egy KJK-ba. A Zeusz koncepciónál meg akkor gondolom az kavart be, hogy nem a klasszikus alapokon feküdt, Prométeusz miatt. Nem láttam még sehol sem félig kecskeként.
© [törölt felhasználó]
2016. szeptember 10. 17:07 | Válasz erre | #103
Köszönöm!
Úgy látom néhány képhez jó lett volna csatolnom szöveget vagy idézetet, mert csak a rajz a kontextus nélkül félreérthető. :S
A vérfarkas (ami egyébként szintén génmanipulált emberhibrid, mint a kecske, és nem mitológiai vérfarkas) épp megpillantja az erdőből elősétálókat, amely lények létezéséről még csak nem is tudott. Már-már sokkot kapva csodálkozik rájuk, ezt kellett megrajzolnom.
A Preparations (a te listádban 8. kép) a Diablo 3 kieg. kapcsán meghirdetett fan-art pályázatra készült, ahol az új főellenre való készülést kellett ábrázolni. Az én barbárom a fegyvereit tisztítja, miközben a három Prime Evil felett aratott győzelmein mereng, ezek az emlékek láthatók fent a három ablakban.
A felrótt anatómiai hibákkak egyetértek. Gandalfnál mondanám, hogy magas fűben áll, de akkor meg vághattam volna meg úgy is képet, hogy ezt visszaadja. :D
2016. szeptember 10. 10:45 | Válasz erre | #102
Akkor én meg is kezdeném az elemezgetést!
Haladjunk képről képre.
Az első, színes kép:szerintem semmi probléma nincs a kivitelezésével.Az pedig teljesen más téma, hogy engem személy szerint általában nem az ilyen típusú képek szoktak megfogni.De én ezért is különböztetem meg az objektív és szubjektív megítélését bárminek!Simán el tudom különíteni ha valami az átlagtól nívósabb munka, csak nekem éppen valamiért nem tetszik, attól, ha valami esetleg egyértelműen primitív, de nekem mégis "bejön".
Úgy vettem észre, hogy ez sokaknak nem megy.
Pl.legyen mondjuk az autók kapcsán a mercedes.Tiszta sor, hogy alapvetően egy minőségi márka (ez az objektív része, amivel kár vitatkozni), de engem sohasem ejtett rabul (ez pedig a szubjektív).Ebből a logikából kiindulva pedig tetszhetne valamelyik objektív szempontból "gyenge" kisautó is, bár ami objektíve sem nagy szám, vagy középszerű, ritkán szokott tetszeni.
Remélem érthető voltam, mert a többi munkádat ily módon fogom elemezgetni, de nem írom már mindhez oda, mivel az tagadhatatlan, hogy alapvetően profi, és jó a maga nemében az összes!
Annyit még ehhez az elsőhöz, hogy okés úgy ahogy van, csak én alapvetően a színgazdagabb képeket favorizálom.
2.kép:megtudván hogy itt valamiféle kecske-ember és egy robot néz farkasszemet, teljesen rendben van ez a mű, és szubjektíven is tetszik!
3.kép:ez kiugróan bejön, nem csak a kivitelezés, a hangulata is.
4.kép:a helyszín kivitelezése, és hangulata is fasza, a figurákkal van csak problémám.Az az alak akit a harcos a trutyiba tapos, túl vézna, csenevész, mintha valami kisgyerek lenne.Ugyanez áll a bal alsó sarokból közelítő akárkire is.Gondolom persze, direkt ilyenek.
A harcos bal marka aránytalanul kicsinek tűnik, és mintha hasonló apróbb arányhibák is akadnának.
5.kép:kivitelezés rendben, az erdő hangulatilag kimondottan jó, az emberfarkas viszont nem valami beszaratós, vérszomjas dög benyomását kelti, mintsem inkább valami szerencsétlen, kivert, de kedves kutyáét.Lehet Lecternek is ez volt vele a baja, de majd kijavít ha tévedek.
6.kép:amit a kép be akar mutatni azt teljesen jól bemutatja, bár nem igazán fog meg a témája.
7.kép:a karjai túl vékonynak tűnnek, de amúgy rendben van nagyon.Bromnak voltak anno hasonló munkái elsősorban a Dark Sun világához, azok is tetszettek.
8.kép:elsősorban az fasza amit a harcos mögötti képek ábrázolnak!A bal szélső különösen kiemelkedően sikerült!Rendben van ez, csak kicsit furcsa a témaválasztás.
9.kép:ezek a szuperhős dolgok elég távol állnak tőlem, de amúgy rendben van a kép szerintem, egyértelműen felismerhető amerika kapitány.
10.kép:akár az előző.
11.kép:hát...ez az eddigiektől eléggé elüt, olyan mintha más rajzolta volna.Ez egy még mindig simán elfogadható, de a többihez képest gyengébb cucc.
12.kép:a figura jobb alkarja kicsit furcsa, de amúgy jópofa ábra.Anno a Galaktikában voltak ilyen elvont képek.Tetszik.
13.kép:mint a 9., 10.
14.kép:végülis jó, bár Conant én másképp képzelem.
15.kép:itt is a bal karja ami kissé torznak hat, de amúgy kimondottan tetszik, mind a kivitelezés, mind a szokványostól eltérő téma.
16.kép:erről nem is nagyon tudok mit írni.Rendben van, de semmi extra.
17.kép:mint az előbbi.A már említett Bromnak voltak hasonló művei, kicsit azt idézi.
18.kép:simán felismerhető, teljesen rendben van...illetve csak lenne, ha deréktól lefelé is arányos lenne!Túl rövidek lettek a lábai!
19.kép:[smiley]eljen[/smiley]
20.kép:a felsőtestét kicsit vaskosabbra kellett volna, amúgy rendben.
21.kép:kb.mint a 16.
22.kép:teljesen jó.
23.kép:ez is.
24.kép:biztos ez is, csak nagyon nem szimpatikus ez az alak.
25.kép:alapvetően ez is rendben van, felismerhető, bár nem 100%-os.
26.és 27.képek, kivételesen együtt:szerintem alapvetően ezek is jók, felismerhetőek, még jobban is mint az előző, de más szempontból én pont fordítva látom mint Lecter, a 27 jobb lett mint a 26.
28.kép:biztos ez is jó, de itt is ellenszenves az alany.
29.kép:ez rendben.
30.kép:valószínűleg ez is, nem láttalak.
A többi portré is alapvetően rendben van.
A színes tájkép:a maga nemében rendben van, semmi extra, és nekem túl sötét, komor.
A fekete-fehér dunapart:tetszik, van egyfajta hangulata, igaz ez így akármelyik folyó lehetne.
Dunapart 2:mint az előbbi, jó ez is.
A templomos képek pedig mind nagyon tetszenek, az sem érdekel, hogy hasonlítanak-e az eredetiekhez (utána se néztem), mert a dunapartokhoz hasonló, sajátos (bár nem eredeti) hangulatuk van!
Itt a vége, fuss el véle!Tedd azt másokkal,amit szeretnél hogy veled tegyenek meg,illetve ne tedd,amit magadnak sem szeretnél!
© [törölt felhasználó]
2016. szeptember 9. 19:10 | Válasz erre | #101
Köszönöm! Érdekeseket írsz és reagálnék is rájuk, na nem magyarázkodás vagy védekezés képpen, csak hogy folytassuk a párbeszédet. :)
Látom, hogy inkább a portrérajzokra reagáltál, de kíváncsi vagyok a többire is, szóval ha ráérsz, van kedved, akkor azokról is írhatnál.
Ez ugyanígy felkérés másoknak is! :)

Szóval.
A GoT-os portrék közül Cersei sikerült a legrosszabbul, mert bár a tekintete sunyi, a perspektívát borzasztóan elrontottam. Kb. mintha jobbagyféltekés rajz lenne. :P
Dany-t eddig mindig felismerték (az eredeti rajzon, felirat nélkül), bár lehet hogy csak a finoman háttérbe helyezett szubliminális üzenet miatt (értsd: a házcímer). :D
Ezek és a Gandalf is egyébként afféle stílustanulmánynak készültek, ahol Liz Danforth látványvilágához próbáltam közelíteni. Itt csatolva a lentebb feltett kérdéshez, ő és Szendrei Tibor volt a két legmeghatározóbb illusztrátor számomra, viszont az első Zubály Sándor volt, de az ő rajzai sosem tetszettek.

A Werewolf és Zeus... megrendelésre készült regényillusztrációk. Itt konkrét elképzelés volt, hogy a megrendelő mit szeretne látni, én a megvalósítást adtam.
A Werewolf-on kifejtenéd, hogy mit jelent a gyerekes megvalósítás?
Zeus kecske-ember hibrid, ezért lapos az orra, ha esetleg a formája miatt nem tetszik.
Prometheus [spoiler]meg valóban robot, úgyhogy ezt akkor telibe találtam! :D[/spoiler]
2016. szeptember 9. 17:36 | Válasz erre | #100
Celebrau kérésére reagálva: az összes képedről nem tudok most írni, de írok pár példát.

Ami tetszik:

- az önarcképes képed egész jó, persze nem tudom mihez hasonlítani
- Gandalf is tetszik, kivéve az arca, egyáltalán nem hasonlít az eredetire
- Cersei is jól sikerült, jól elkaptad a sunyi tekintetét

Amik nem:

- Daenerys, ő egyáltalán nem tetszik, se a teste, se pedig az arca, fel sem ismertem volna, ha nincs odaírva a neve. Sansa egy fél fokkal jobb, de őt se ismertem volna fel.
- Werewolf, nagyon nem jön be, gyerekes a megvalósítás
- Zeus vs Prometheus, nem rossz, de Zeusz orra nem tetszik és Prométeusz inkább tűnik valami robotnak, mintsem Titánnak.
2016. augusztus 31. 23:28 | Válasz erre | #99
Azt én is megnéztem. Még az anno 2010-ben tragikus hirtelenséggel elhunyt Zsilvölgyi Csaba, alias Max illusztrációi közül is volt kint néhány, bár nem sok.

http://index.hu/kultur/2011/08/04/boros-szikszai_kiallitas_nyilt_a_millenarison/?cp=1#comments
© runner
2016. augusztus 31. 21:41 | Válasz erre | #98
Nekem Boros-Szikszai rajzai nagyon tetszettek.
a Millenáris parkban volt kiállítás is egyszer, elmentem megnézni.

[url=http://boros-szikszai.com/galleries/]http://boros-szikszai.com/galleries/[/url]
A főhős Te vagy!
2016. augusztus 31. 20:50 | Válasz erre | #97
Már eléggé pókhálós a topic, így gondoltam kissé leporolhatnánk az illusztrációs témát, egy nem kimondottan KJK kérdéssel:

Kinek mi volt az első találkozása fantasy vagy épp sci fi témájú festménnyel, rajzzal, ami aztán a későbbiekben meghatározta érdeklődését, beállítottságát e téren?

Nekem szinte biztos hogy a 80-as években valamelyik Alfa vagy IPM magazin Boris Vallejo-s borítója ötlött először szemembe anno, de emlékszem még a 45. számú Galaktika véres-pókos Frazetta borítójára is, amiben fantasy novellákat közöltek le rendhagyó módon a sci fi írások helyett.
© cock
2015. szeptember 30. 23:05 | Válasz erre | #96
És tényleg. Köszönjük a titok nyitját. :)
2015. szeptember 30. 18:22 | Válasz erre | #95
Oké, megfejtettem. Ez az eredeti House of Hell 154-155. fejezetpontja. Ez a kép lett lecserélve benne:

[img=http://zagor.hu/kepek/albumok/14/azeh_12.jpg]Elátkozott ház, 154.[/img]

És a Fehér hajú férfi neve lett simán átírva Jonathan Green-re. A 155. fejezetpont szövege egész jól olvasható, akinek megvan az eredeti, az nyugodtan ellenőrizze :D
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
2015. szeptember 30. 09:00 | Válasz erre | #94
A 135- ös pontnál néhány szót el tudtam olvasni. Rákerestem, ezt találtam:
http://genevamediaholdings.weebly.com/uploads/1/2/7/8/12783001/house_of_hell.pdf

Érdekesség: személyes névmások megváltoztak.

A 134-es pont szavaira nincs talalat :(
© cock
2015. szeptember 30. 03:34 | Válasz erre | #93
A You are the hero-ban ez tuti nincs benne. Átlapoztam már párszor és talán egy ilyen kép feltűnt volna, de nem tűnt fel, következésképp nincs benne.
2015. szeptember 29. 09:14 | Válasz erre | #92
A yath ekkor meg nagyon gyerekcipoben jart szerintem ahhoz hogy konyvalakban lehessen. Nekem inkabb a Codename: Crusader a gyanus.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
2015. szeptember 29. 08:58 | Válasz erre | #91
Hát ez vagy a "You are the hero" egyik oldala (goggle image keresés alapján), vagy a saját könyvei egyikébe csempészte bele magát:
http://fightingfantasy.wikia.com/wiki/Jonathan_Green

A könyvek illusztrációi seperc alatt ellenőrizhetők és kizárható a zagor.hu-nak hála, tehát marad a You Are The Hero.
© killmaster (Savanyúhas)
2015. szeptember 28. 09:02 | Válasz erre | #90
Ez nagyon jó, valamiféle paródia kötet lehet. Ráadásul meg sem kell ölnünk a szerzőt, csupán egyszer kell megsebezni. Valamelyik rajongója biztosan így állított emléket neki...[smiley]nyes[/smiley] Most nézem még félelem pontot is kapunk a látványáért.
© cock
2015. szeptember 27. 22:04 | Válasz erre | #89
Na, meg tudja valaki mondani, hogy mi ez a könyv?

[url=http://tinmangames.com.au/blog/wp-content/uploads/jongreen1.jpg]Green[/url]

Nem becsülte túl magát azt röhögöm. :)

Legalább úgy fotózták volna, hogy rendesen el lehessen olvasni.
2015. május 14. 12:14 | Válasz erre | #88
[smiley]taps[/smiley][smiley]taps[/smiley][smiley]taps[/smiley][smiley]bee1[/smiley][smiley]bohoc[/smiley]
© Vikky
2015. május 12. 13:06 | Válasz erre | #87
Én azt még ki is színeztem... :D Komolyan.
2015. május 12. 10:31 | Válasz erre | #86
Nekem a Super Mariós könyvek képei tetszenek a legjobb: a teki katonák, Marió, Luigi és a hercegnő, meg a pici gombák. Az összes többi könyvnek gagyi képei vannak!
© Zak
2015. május 11. 15:40 | Válasz erre | #85
A magam részéről lezártnak tekintem a kis affért. [smiley]dumcsi[/smiley]
Talán mindketten tanultunk belőle, én nem fogok ajtóstul rontani a házba, te pedig esetleg gyakrabban használod majd a "szerintem" szót.
[smiley]wink[/smiley]
2015. május 11. 11:02 | Válasz erre | #84
Nehogy már magadat okold ezért![smiley]ejnye1[/smiley][smiley]ejnye1[/smiley]Nyugi,nem te vagy az oka!
Tedd azt másokkal,amit szeretnél hogy veled tegyenek meg,illetve ne tedd,amit magadnak sem szeretnél!
2015. május 11. 10:55 | Válasz erre | #83
Srácok!Nem kell ezt azért ennyire túldramatizálni!Igazából nem volt ez annyira komoly,inkább csak szokatlan a Zagor.hu-n,és ha rajtam múlik a jövőben is az marad!
Én alapvetően normálisan nyitok bárki felé,és nem is keresem a konfliktust,de ha valaki bunkó stílusban talál meg azzal én se leszek éppenséggel kedves!De ez szerintem teljesen természetes,normális hozzáállás,és tulajdonképpen itt is csak ennyi történt.
Vannak akikkel ezután sikerül visszatérni a normális kommunikációra,és vannak akikkel nem;ez utóbbiakkal a többi fórumozó miatt is kerülöm a további bárminemű kapcsolatot,feltéve ha legalább ebben partner.Erről van itt szó,aztán bízzunk benne hogy ez a felállás így is marad!
(+ Én azt is elfogadom a netes kommunikáció hátulütői miatt,hogy valaki mást olvas bele a szövegembe (pl.nagyképű,észosztó,meg ki tudja még mi vagyok) mint amit azzal valójában közölni szerettem volna.Oké,ilyen van.De az ilyen félreértések tisztázásának is van normális módja!)
Tedd azt másokkal,amit szeretnél hogy veled tegyenek meg,illetve ne tedd,amit magadnak sem szeretnél!
2015. május 11. 09:27 | Válasz erre | #82
Hűha! Nem gondoltam, hogy ez ilyen hot topic lesz majd! Én, személy szerint, mindenki véleményét szívesen olvasom, de ha sejtettem volna, hogy ilyen virtuális bunyó kerekedik, nem erőltettem volna én sem. Csak kíváncsi voltam és vagyok, ki mit gondol másként vagy hasonlóan, és miért, az illusztrációkkal kapcsolatban. Amúgy meg peace, love! Hagyjuk meg a csatákat a Titánon (Orbon stb.)!
© Vikky
2015. május 10. 09:06 | Válasz erre | #81
Legalább pörög a fórum! Én bevallom őszintén jókat nevetek ezeken a hsz-eken. Persze értem mindkét álláspont mellett a logikát, de ahogy látom, a kollégák erőteljesen elbeszélnek egymás mellett.
Mellesleg Kevin Bulmer neve mond valakinek valamit? Mert szerintem az Országút Harcosában jókat rajzolt...
És valóban, az alakváltó aki Gandzsás Gádzsinak álcázta magát, most jött ki a Végzet Jamaikai Erdejéből!
2015. május 10. 00:40 | Válasz erre | #80
Gyerekek, tényleg ne szapuljátok már egymást; ez a nem túl méretes közösség se fér meg enélkül...
Igazából az egész "illusztrációk" témát se kellene ennyire véresen komolyan venni. (Ha egyik-másik rajz nem tetszik az embernek, hát ne nézegesse különösebben, és kész, de az még nem tragédia.)

Amúgy felismertem a 79-es hsz-on szereplő karaktert: Ő a gonosz alakváltoztató A Végzet Erdeje címlapjáról!
2015. május 9. 20:41 | Válasz erre | #79
[img=http://kepfeltoltes.hu/150509/EztNeked01_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]Ezt neked[/img]
2015. május 9. 20:28 | Válasz erre | #78
Lehet hogy félreérthető volt a szövegem,de te se vegyél már ennyire véresen komolyan mindent!Az internetes fórumok egyik nagy buktatója,hogy testbeszéd,hanglejtés hiányában igencsak félreérthető.Ennek tudtában,és a személyes ismeretség hiányában te meg velem kapcsolatban érezted felhatalmazva magad hogy rögtön kinyilatkoztass és ítélkezz ha úgy vesszük!Inkább kérdezz ha valami nem egyértelmű!Nem mellesleg nem hiszem hogy ez egy akkora horderejű téma hogy ebbe az irányba vigyük.
Lehet egyébként hogy egyes sci-fi könyvek ábrái még a Halál seregeiénél is gyatrábbak,de azokkal még annyira sem foglalkoztam mint ezzel,mert azoknál maga a sztori sem érdekelt különösebben.Mea culpa.
Tedd azt másokkal,amit szeretnél hogy veled tegyenek meg,illetve ne tedd,amit magadnak sem szeretnél!
2015. május 9. 20:08 | Válasz erre | #77
A történet ott indul hogy én neked minden alkalommal csak akkor írtam,mikor te írtál nekem,magamtól soha.Szóval igaz az eddig is szartam rád állítás!(Hogy ez a későbbiekben miként lesz,lásd a szövegem végén!)
Nem állítottam magamról hogy bármiféle megmondóember,vagy műelemző lennék,ezt utólag már csak te magyarázod bele.Ahogyan a mélymagyarságot is.Értem én hogy árnyékra vetődtél és ez maradt az utolsó védekező módszer a tarsolyodban,de attól ez még baromi szánalmas.[smiley]taps[/smiley]
Idegesít a stílusom?Nem kötelező olvasni.
És ha már itt tartunk nem az én szövegem a hígfos,amit szarrá kéne keményíteni,hanem te magad!Az összes itteni "munkásságod" ezt tükrözi,mert egy épkézláb megnyilvánulásod nem volt az eddigi 23 hozzászólásodból.[smiley]gunyos1[/smiley]
De ne izgulj,hanyagollak a továbbiakban,mivel aki kicsit is ad magára az téged szarba se vesz.Ezek után én sem teszem.
Tedd azt másokkal,amit szeretnél hogy veled tegyenek meg,illetve ne tedd,amit magadnak sem szeretnél!
2015. május 9. 17:50 | Válasz erre | #76
Gyerekek, könyörgök. Itt arról lenne szó, hogy "tecciknemteccik", mint azt a topik leírása is mondja: "Ennek a topicnak nagyjából az lenne a témája, hogy a könyvek, kiadványok borítóin és belsejében megjelenő képek, illusztrációk kinek mennyire nyerték meg a tetszését, vagy épp ellenkezőleg, ki melyikkel volt kevésbé megelégedve, és miért. " Pláne úgy, hogy OBJEKTÍV megítélés gyakorlatilag nem létezik ( mivel a legprofibb műelemzők is emberek ).
Aki műelemzést szeretne ide írni, írja a véleménye elé, hogy "szerintem", hagyja ki azt a mondatot hogy "ez így van és punktum", és ezzel a kérdés meg is van oldva.


... szerintem :)
© Zak
2015. május 9. 15:17 | Válasz erre | #75
Cyborg 17! Nem az a baj, hogy leírod a véleményed, hanem az, hogy azt úgy próbálod beállítani, mintha az lenne az abszulút igazság. Nem azt írtad először, hogy ez vagy az a rajz szerinted rosszabb, mint valamelyik másik hasonló témájú kép egy más könyvből, hanem azt, hogy a Halál seregeiben lévő illusztrációk mindegyike a legrosszabb az összes többi könyvben szereplő rajzhoz képest, ráadásul teljesen objektíven nézve, ami így nem igaz. A lol meg annak szólt, hogy szerintem egyszerűen nevetségesek az olyan emberek, akik azt képzelik magukról, hogy mindenhez értenek, tévedhetetlenek, és önteltségüknél fogva felhatalmazva érzik magukat, hogy kinyilatkoztassanak és ítélkezzenek.
2015. május 9. 13:41 | Válasz erre | #74
"Tudod nem véletlenül vannak olyanok hogy műelemzők."
Hogyne. És esetünkben nyilván te vagy az efféle Megmondóember, Ítész, Műkritikus-Műelemző vagy akármicsoda, aki megmondja, hogy mely mű alacsony színvonalú meg értéktelen, és onnantól kezdve az az Objektív Igazság, és mindenkinek hasonlóan alacsony színvonalúnak és értéktelennek kell látnia a kielemzett művet (jelen esetben a Halál seregiben szereplő képeket). LOL. Sőt: GIGALOL

"én alapvetően eddig is magasról leszartalak."
Látom. [smiley]idiota[/smiley]

Én megpróbálhatlak "leszarni", ha annyira akarod [smiley]eplus2[/smiley], de ha hasonlóan idegesítő stílusban fogod itt osztani nekünk az észt, mint eddig, akkor nem biztos, hogy sikerülni fog... sajna nem tudom szó nélkül hagyni az ilyesmit, főleg ha ez még rejtett (sőt, időnként egyenesen büszkén felvállalt, lásd rassz-kérdés...) "mélymagyarsággal" is párosul.[smiley]falbav[/smiley]
2015. május 9. 12:34 | Válasz erre | #73
Figyu!Tudunk innentől kezdve úgy fórumozni hogy elkerüljük egymást?Illetve te engem,mert én alapvetően eddig is magasról leszartalak.
(De erre még reagálva:"Nem azt kell látnod hogy neked minek kéne tetszenie vagy minek nem,hanem hogy az adott illusztráció milyen "művészi" értéket képvisel vagy milyet nem!"
És az ugyan nem egyéni ízlés kérdése?
Nem.Tudod nem véletlenül vannak olyanok hogy műelemzők.Maga a kérdés is arról árulkodik hogy végtelenül ostoba vagy,amit neked úgy kell leírni hogy megérts,kibaszott hülye!)
Tedd azt másokkal,amit szeretnél hogy veled tegyenek meg,illetve ne tedd,amit magadnak sem szeretnél!
2015. május 9. 12:28 | Válasz erre | #72
Öröm az ürömben hogy az egyetlen valamire való,értelmes reakció éppen attól jött,akihez tulajdonképpen a hozzászólásom is szólt,tőled.
Lehet hogy nem értünk egyet,de nem élből ellenkezel,egyfajta faszságnak beállítva a véleményem,hanem leírod te miért gondolod úgy ahogy!Ez az amit én értékelek,mert ez a fajta kommunikáció az ami vihet is valahova,ha teszem azt tovább folytatnánk.De a magam részéről nem folytatom,mert értem az álláspontod,és a te szemszöged alapján el is tudom fogadni azt!
Tedd azt másokkal,amit szeretnél hogy veled tegyenek meg,illetve ne tedd,amit magadnak sem szeretnél!
2015. május 9. 12:27 | Válasz erre | #71
Ciborg! Minden hozzászólásod hosszú, híg f*s. Legalább próbáld őket sz*rrá keményíteni!! [smiley]eplus2[/smiley] A semmiről zagyválsz oldalakat.
Pl.:
"Nem azt kell látnod hogy neked minek kéne tetszenie vagy minek nem,hanem hogy az adott illusztráció milyen "művészi" értéket képvisel vagy milyet nem!"
És az ugyan nem egyéni ízlés kérdése?[smiley]hehe[/smiley]

"LOL…de primitív megnyilvánulás ezt eszetlenül,divatból csak úgy kiírni"
Bocs, legközelebb majd rovásírást használunk, az biztos jobban be fog jönni.[smiley]mf2[/smiley]
2015. május 9. 12:19 | Válasz erre | #70
Te öregem csak szimplán kötekszel!Nyilván még mindig nem heverted ki a néhány hónappal ezelőtti rasszbeli nézeteltérésünket azért nyomod most is nekem a "csakazértis ellenvéleményt"!Önállóan,nem más szövegére reagálva ugyan miért nem írsz soha valamit?
"LOL+1" Micsoda nyitás!Igazi (netes) féregmentalitás.Egyáltalán nem örülök hogy ez a tipikus "kedves" hozzáállás a Zagor.hu-t is utólérte.Úgy látszik ez napjainkra már elkerülhetetlen,szerves része lett a netes fóruméletnek sajnos.[smiley]levele[/smiley]
Tedd azt másokkal,amit szeretnél hogy veled tegyenek meg,illetve ne tedd,amit magadnak sem szeretnél!