Zagor.hu
Zagor.hu fórum
Flame war téma, csak erős idegzetűeknek
BejelentkezésElfelejtett jelszó
Első oldalElőző oldal12345678
© SzG
2014. február 12. 12:49 | Válasz erre | #35
Szóval cseszel konkrétumokat írni, csak vagdalkózol, illetve dobálózol az ilyen \"tele van a könyved hibákkal, egy pontban több hiba van, mint az összes kjk-ban\"-sablonszövegekkel. Jellemző. Tipikus troll vagy.

Szellemi fellegekben szárnyalsz: ha te mondod. Akkor jó szárnyalást (bár amit te művelsz, az inkább mélyrepülés). [smiley]mf2[/smiley]
2014. február 12. 12:42 | Válasz erre | #34
Alulmúlni csak te tudod magad, én szellemi fellegekben szárnyalok hozzád képest. Milyen nyelve(ke)n beszélsz?
2014. február 12. 12:39 | Válasz erre | #33
Igen,abban a pár fejezetben több hiba volt,mint más egész KJK könyvben. :)
© SzG
2014. február 12. 12:36 | Válasz erre | #32
\"de ha SzG nyelvet tanult volna a naplopás helyet talán nagyobb eséllyel indulna a munkaerőpiacon.\"
Ja, ezt csak most vettem észre... gratulálok, ismét sikerült alulmúlnod magad. (Ugyebár egyrészt nyilván fogalmad se lehet, hogy tanultam-e nyelvet, másrészt arról még kevésbé, hogy mit csinálok itthon, harmadrészt meg... tényleg mi a rák közöd van neked mindehhez?)
El nem bírom képzelni, hogy miért hagyják az adminok, hogy itt rontsd a levegőt (ugyebár korábban is beszóltál már, és nem csak nekem, másnak is). Rohadt nagy szerencséd van bugsy. [smiley]guluszem1[/smiley]
© SzG
2014. február 12. 12:22 | Válasz erre | #31
Egyébként te magad írtad, hogy végig sem játszottad a könyvet, csak elolvastál pár fejezetet, aztán dobtad is vissza a polcra... ezek után hogy állíthatsz olyat, hogy tele van hibákkal a könyv? Főleg \"logikai buktatókkal\"? :D Nevetséges műmájer vagy.
© SzG
2014. február 12. 12:19 | Válasz erre | #30
\"És hadd ne menjünk bele, hogy a te könyvedben milyen hibák és logikai buktatók voltak. A szövegről nem is beszélve…\"
Nosza, menjünk csak bele! Tények nélkül ugyanis ez a kijelentésed szimpla blöff, illetve \"trollkodás\". [smiley]nyes[/smiley]
Amúgy tényleg volt kb. egy tucat elírás, ezek azóta javítva lettek. Logikai buktatókból egy kezemen meg tudom számolni, hogy mennyit találtunk az eltelt közel 5 év alatt, és azok is aprók (jóval apróbbak, mint amik pl. a KJK-könyvekben maradtak; úgy, hogy ráadásul a BB szerkezetileg sokkal összetettebb, mint akármelyik KJK).
2014. február 12. 11:54 | Válasz erre | #29
Hibákat ki lehet javítani, senki sem születik Shakespeare-nek. És hadd ne menjünk bele, hogy a te könyvedben milyen hibák és logikai buktatók voltak. A szövegről nem is beszélve...

Ravnos: aláírom, nem egyszerű...de ha SzG nyelvet tanult volna a naplopás helyet talán nagyobb eséllyel indulna a munkaerőpiacon.
2014. február 12. 11:43 | Válasz erre | #28
\"És ha más képes rá, hogy szabadidejében csinálja pl. a honlapkészítést meg programozást, illetve könyvírást, és nem vár el érte semmit, akkor talán a 6questesek is képesek lettek volna erre...\"

Hát itt a bibi a magyar ember gondolkodásában, mert minden ingyen kell neki. Mert nem az az alap, hogy valaki pénzt kér valamiért, hanem az, hogy valami ingyenes. Az őstermelő szabadidejében gyümölcsöt és zöldséget szed...a mocskos kapitalista mégis pénzért árulja a piacon azt, amit az anyatermészet adott. Azért mert valaki szabadidejében ruhát var akkor a C&A, H&M, Levis, ... is adja ingyen a ruháit???
2014. február 12. 11:30 | Válasz erre | #27
Csak miattam egy új topik, de aranyos. [smiley]levitation[/smiley]
© SzG
2014. február 12. 10:50 | Válasz erre | #26
\"Az pedig, hogy hoztak egy rossz üzleti döntést a HK-k megvásárlásával, az az alapkérdés szempontjából teljesen irreleváns.\"
Annyiból nem, hogy ez tényleg jelentősen megdobhatta a költségeket - tehát részben emiatt is vezethették be a kreditrendszert a jelenlegi formájában (hogy ugye visszajöjjön a jogdíjakra költött pénz).
Ez tényleg olyan, mintha pl. ti megvennétek valami külföldi könyveket (amik ráadásul szinte senkit nem érdekelnek), aztán arra való hivatkozással, hogy ezek súlyos pénzbe kerültek, bevezetnétek egy kreditrendszert. Magyarul azért kellene fizetnünk (vagy azért kellene TÖBBET fizetnünk), mert hoztatok egy rossz döntést.
Igaz, a 6quest esetében HK-k nélkül is fizetős lenne az oldal, csak talán kevesebbet kellene fizetni... Mert ugye, ahogy a bemutatkozó szövegekből kiderül, ők \'valóban\' elvárják, hogy a projecttel, illetve a könyvírással töltött időért pénzt kapjanak, tehát ingyen nem is csinálnának semmit.
© SzG
2014. február 12. 10:28 | Válasz erre | #25
\"Minden olyan percért, amit ezzel töltesz, egy olyan percet adsz fel, amikor valami mást csinálhattál volna. Nincs ingyen, és ezt nem tudom eléggé hangsúlyozni. Egy perc, amit a családoddal, barátoddal/barátnőddel (igény szerint), játékkal, alvással, olvasással, stb. tölthettél volna. Vagy idő, amikor egy másik, nagyobb megtérüléssel kecsegtető projekten dolgozhattál volna, ami esetleg nem csak a befektetett pénzt hozza vissza, hanem még profitot is termel.\"
Persze, meg lehet próbálni minden létező dolgot megfizettetni, amit csinálsz, ami során másoknak segítesz vagy valami olyat teremtesz, ami mások számára is érdekes lehet (elvégre ezek mind \"elveszik az időt\" a családodtól, a rendes munkától stb.), de ez nyilván nem lehet járható út, illetve egy bizonyos szinten már nevetségessé is válhat. Mert pl. akkor ezen az alapon akár azért is kérhetnénk pénzt, hogy itt, a fórumon írogatunk; mondjuk válaszolsz egy kérdésre xy-nak az oldallal kapcsolatban, kifejtesz neki valamit, amit nem ért, vagy mondjuk elolvasol és véleményezel egy könyvet (akár olyat, amit egy amatőr író írt). Elvégre ezekre is időt szán az ember, meg közben használja a gépet, fogyasztja az áramot... és pl. mindezek helyett melózhatna is akár. :) De gondolom abban egyetérthetünk, hogy ezekért azért már mégsem várhat el pénzt az ember.
\"Mitől lenne amatőr szinten?\"
Hogy csak egyet mondjak: tele vannak helyesírási és nyelvtani hibákkal a könyveik (pl. minden oldalon egy halom vesszőhiba van, de ez csak \"a jéghegy csúcsa\"). Ezeket biztos, hogy nem profi, főállásban dolgozó írók írták, hanem úgymond lelkes amatőrök. Ez persze alapvetően nem baj, mi is hasonlók vagyunk... Csak mi ugye tényleg ingyen csináljuk, és eszünkbe se jut pénzt kérni azért, mert hobbiból, kedvtelésből történetesen írtunk egy könyvet a szabadidőnkben.
Továbbra is csak azt tudom mondani, amit eddig, amatőr szinten és ezen a netes-játékkönyves színtéren mindezért nem várható el, hogy fizessenek az emberek.
2014. február 12. 09:45 | Válasz erre | #24
Értem, amit írsz, de te nem érted, amit én írok. Hiába mondod rá, hogy a költségek egy része elkerülhető, mert nem az. Lehet-e házilag barkácsolni? Lehet. Hogy az ingyenes lesz? Nem! Minden olyan percért, amit ezzel töltesz, egy olyan percet adsz fel, amikor valami mást csinálhattál volna. Nincs ingyen, és ezt nem tudom eléggé hangsúlyozni. Egy perc, amit a családoddal, barátoddal/barátnőddel (igény szerint), játékkal, alvással, olvasással, stb. tölthettél volna. Vagy idő, amikor egy másik, nagyobb megtérüléssel kecsegtető projekten dolgozhattál volna, ami esetleg nem csak a befektetett pénzt hozza vissza, hanem még profitot is termel.

\"másért meg eleve nem szokás pénzt kérni vagy elvárni amatőr szinten és ezen a netes-játékkönyves színtéren\"
Amatőr szinten valóban nem. De feltételezed, hogy ők ezt amatőr szinten csinálják, ami alapvetően hibás. Mitől lenne amatőr szinten? Van egy szép design-juk, van saját tartalmuk, akár tetszik, akár nem, ez első blikkre nem amatőr.
Az, hogy valami egy ideig hogy volt, az tökéletesen irreleváns. Sokáig úgy működtek a játékok, hogy egyszer megvetted őket, aztán játszottál. Aztán WoW-val és társaival jött a havidíjas játék, aztán jöttek az ingyenes, hirdetésekkel megpakolt flash-es játékok meg a mikrotranzakciós mobilos játékok.

\"És ha más képes rá, hogy szabadidejében csinálja pl. a honlapkészítést meg programozást, illetve könyvírást, és nem vár el érte semmit, akkor talán a 6questesek is képesek lettek volna erre, ha nagyon akarják.\"
Meg ha a Kis Miska képes rá, hogy összehányjon egy primitív weblapot, akkor az XYZ bank dolgozóinak is képesnek kellene lenniük rá, hogy ingyen dobják össze azt a vacakot, amit ebankingnek hívnak, ahelyett, hogy elvárják, hogy megfizessék őket. Meg ha a Kovács bácsi meg tudja szerelni a csapot, akkor milyen már, hogy a vízvezeték-szerelő pénzt kér ugyanezért. Meg a kertészek, meg a munkások az építkezésen (apám telki háza még haveri segítséggel épült meg). Meg lehetne még sorolni, hogy mennyi minden van, amit egyesek ingyen csinálnak, mások meg pénzt kérnek érte.
Mellesleg nem kérnek érte pénzt, ez egy opció. Nem kell feltétlen egy nap alatt kijátszani egy könyvet, lehet napi 50 lapozásonként is haladni. Ebből a szempontból kicsit olyan, mint amikor az ember kitesz egy paypal-os adománygyűjtő gombot, csak másképp hívják, és itt adnak is érte valamit cserébe.

\"de ezt máshogy amúgy se igen lehet csinálni\"
De igen, pénzért. Egy vállalkozó lehetőséget lát benne, belevág, aztán vagy megcsinálja a szerencséjét, vagy nem. Te pedig örülsz, hogy addig is van munkád.

Az pedig, hogy hoztak egy rossz üzleti döntést a HK-k megvásárlásával, az az alapkérdés szempontjából teljesen irreleváns. Ha KJK-t vesznek meg, akkor meg azon menne a nyavajgás, hogy miért írták át a szabályrendszert.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© [törölt felhasználó]
2014. február 12. 09:19 | Válasz erre | #23
© SzG
2014. február 11. 19:55 | Válasz erre | #22
\"van egy tétel, amivel tényleg nem fogsz tudni mit tenni: hogy megvettek három könyvet a deltától.\"
Mondjuk ez így van, ennek valóban komoly költségei lehettek. Hát talán nem kellett volna felvásárolni őket... Jó eséllyel ezek nélkül is nagyjából ugyanannyian regisztráltak volna be az oldalra. Már csak azért is, mert a többség számára úgyis a KJK jelenti a lapozgatóst, a HK-val jóval kevesebben találkoztak; de akik találkoztak is vele, azoknak egy jelentős része se tartja valami sokra őket, tehát kb. nem oszt, nem szoroz, hogy fenn van-e a szájton pár HK...
Szóval nem volt szerencsés lépés. Mint ahogy az sem, ha tényleg komplett szakembergárdával dolgoztak, és mindenért súlyos pénzeket fizettek. Magyarul tényleg lehetett volna másképp, és akkor talán a kreditrendszerre se lett volna szükség (vagy maximum akkor, ha profitot is akarnak)...
© SzG
2014. február 11. 19:43 | Válasz erre | #21
Nem mondtam, hogy ördögtől való, és nyilván nem is akarok senkit \"meghurcolni\". Mindenki azt csinál meg árul, amit akar, maximum nem lesz sikeres.
Értem, amit írsz, és mindennek lehet költsége, de továbbra is fenntartom azt, amit írtam, hogy ezek egy része elkerülhető (mert igenis lehet ingyen honlapot meg programot barkácsolni akár házilag, vagy kapcsolatokkal, nem kell mindenáron méregdrága, ezzel foglalkozó szakembereket megbízni a dologgal), másért meg eleve nem szokás pénzt kérni vagy elvárni amatőr szinten és ezen a netes-játékkönyves színtéren. Mint ahogy ugyebár tényleg az van, hogy eddig senki se kért pénzt játékkönyves tartalmakért, oldalért meg programért, se ti, se Planyoék, de a mi amatőr játékkönyvíró-brigádunk sem (a héten nekünk is beindul a saját szájtunk, és bizony azon is minden ingyenes lesz, hiába fizettünk pl. mi is a saját szerverért). És ha más képes rá, hogy szabadidejében csinálja pl. a honlapkészítést meg programozást, illetve könyvírást, és nem vár el érte semmit, akkor talán a 6questesek is képesek lettek volna erre, ha nagyon akarják. Mondjuk igen, ehhez kell egy bizonyos fokú \"fanatizmus\", önfeláldozás, mindent ingyen és szabadidőben csinálni (gondolom ezt nektek nem is kell részleteznem...), de ezt máshogy amúgy se igen lehet csinálni. (Vagy hát tényleg meg lehet próbálni kreditrendszert bevezetni, csak tényleg nem valószínű, hogy népszerű, meg sikeres lesz az ember, ahogy már írtam; de persze majd meglátjuk, hogy mennyire fog ez bejönni nekik odaát.)
2014. február 11. 19:06 | Válasz erre | #20
Ne haragudj, de ezek a kijelentéseid több sebből véreznek. Ezen valaki dolgozott. Honnan tudod, hogy szabadidejében tette? Honnan veszed, hogy nem ez volt akkor a munkája? Hogy nincs egy ember, aki felvette, megfizette a designert és programozót, az írót? Miért ne akarna ebből a pénzből valamit viszontlátni?

De még ha fel is teszem, hogy nem kapott érte fizetést, akkor is, komolyan úgy gondolod, hogy nincs költsége? Nézzük a kézzelfogható költségeket.
Villanyszámla: megy a gép, amíg írja a programot, a könyvet, szerkeszti a rajzokat, tölti fel az adatokat, tesztel.
Szerverdíj: a domain regisztrációjának és fenntartásának díja (ugye nem hiszed, hogy ingyen adják?), a szerverfenntartási díj (fene se tudja, milyen csomagjuk van, ez akár ingyenes is lehet, bár a reklámok hiányából én nem erre következtetek), adabszurdum forgalom utáni díjak. Mi is súlyos összegeket fizetünk, hogy \"ingyenesen\" itt tudjunk lenni.

És ott van persze a nem kézzelfogható költség, hogy valaki ezen ténylegesen dolgozik. Ha valaki főállásban melózott rajta, akkor ennyi (bár tény, hogy QC-re áldozhattak volna [többet is]), ha nem, akkor viszont még rosszabb a helyzet. Én szeretek úgy számolni, hogy a munka utáni szabadidőm többet ér, mint a munkabeli, ergo a rendes órabér másfélszeresével számolok. Ez csak akkor nulla, ha az illető munkanélküli (ez itt a reklám helye: kompetens java fejlesztőket keresünk, külföldi munkavégzés sem kizárt). Illetve nem tudom, ismered-e a viccet, hogy azért kerül egyszeri embernek a 10 perces munkája 15.000-be, mert előtte öt évig tanult, hogy most 10 perc alatt el tudja végezni. (Írj ingyen programot. Mutasd meg, micsoda alantas, aljamunka ez, amire minden hülye képes.)

És még ha a fentieket el is hessegetnéd, van egy tétel, amivel tényleg nem fogsz tudni mit tenni: hogy megvettek három könyvet a deltától. Hogy ez mennyibe került, ahhoz nyilván senkinek nincs semmi köze, de attól még tagadhatatlanul pénzt áldoztak a dologra.

Ezek után tényleg felháborító, hogy ebből valamit viszont akarnak látni. Szóval igenis alap, hogy ezért pénzt kérjenek. Az, hogy ezt itt én szabadidőmet feláldozva csinálom, meg hogy a fordítók szabadidejüket feláldozva csinálják a könyveket, meg lehet köszönni nekik. Nyugodtan mondhatná mindenki, hogy nem csinálja, és akkor lehetne sopánkodni a hivatalosan megjelent könyvek fölött elmélkedve.

És akkor most jöjjön a slusszpoén: ugyan, kérlek, mutasd már meg nekem, mégis hol a kénköves ménkűben találod te meg a fenti három HK-t (A hit nevében, Rémálmok jönnek, A sárkány vére) digitálisan, ingyen ÉS jogtisztán? (A másik háromról nem is beszélve.) A felsorolt példáid egytől egyig rosszak.

És mielőtt bárki félreértene: alapvetően nekem sem tetszik ez a tallérrendszer, de attól még nem ördögtől való a koncepció, és nem kellene csak emiatt meghurcolni őket.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© SzG
2014. február 11. 17:01 | Válasz erre | #19
Ja... [smiley]store[/smiley]
© Anry
2014. február 11. 16:44 | Válasz erre | #18
Fáraóknak a piramis, viktor királynak a stadionok. Remélem majd belebetonozzák valamelyikbe. ;)
© SzG
2014. február 11. 16:39 | Válasz erre | #17
Na és a stadionok? [smiley]circling[/smiley] Azok meg már százmilliárdos tételt jelentenek...
© Anry
2014. február 11. 16:36 | Válasz erre | #16
A náci emlékmű témát vitatnám. Az országban hol van náci emlékmű?
Viszont 6,2 milliárdból hollókoszt-központtá akarják átépíteni az egykori Józsefvárosi Pályaudvart. Ha valami, akkor szerintem ez vérlázító.
© SzG
2014. február 11. 12:27 | Válasz erre | #15
Ha már ennyire belementünk:
\"Annyi közöm van, hogy az én és a többi ember adójából tartunk el titeket.\"
Hát engem ugyan nem, úgyhogy megnyugodhatsz, te drága ember. Egy petákot nem kapok az államtól (egészségkárosodott létemre), még segélyt sem.
© [törölt felhasználó]
2014. február 11. 12:16 | Válasz erre | #14
© SzG
2014. február 11. 11:51 | Válasz erre | #13
[smiley]eljen[/smiley]
© SzG
2014. február 11. 11:49 | Válasz erre | #12
\"Hogy lehet összehasonlítani a kettőt?\"
És innen lemaradt, hogy:
... és hogy lehet azt mondani, hogy ha ingyen akarsz játszani egy online lapozgatóssal, akkor osztogasd ingyen a könyveidet is?!
© Ravnos
2014. február 11. 11:47 | Válasz erre | #11
Na Zolika asszem meg is mutattad, hogy milyen a magyar mentalitás!!!
Te is azt gondolod, hogy ha neked van munkád akkor bárkinek lehet és nem is érted miért nincs másnak, és az ilyen ember a te szemedben hulladék mert élősködik az adódon! Mert te is egyből csak általánosítasz, belegondolni meg körbe nézni az már nem megy!!!
Persze az nekem is szúrja a szemem amikor a tolvaj kisebbség a segélyekből él, de köztük is van sok aki szeretne dolgozni!

De kívánom neked, legyél te is megváltozott munkaképességű és próbálj meg állást keresni!!
Nekem is van egy barátom aki veleszületett testi hibával él és több mint egy éve nem kap munkát mert egy szar országban él!! Hiába vannak képesítései, hiába volt jó munkahelye, nem kap állást mert azt hiszik, hogy ő nem nem képes arra amire más!!

Szóval Zoleeka....ha még moderálva is leszek, de elmehetsz a búspicsába!!!

Egy dologban értek veled egyet, ha valaki az ilyen dolgokért, mint ez az oldal, nem akar fizetni,az ne nyavalyogjon, hanem klikkeljen máshová!
© SzG
2014. február 11. 11:30 | Válasz erre | #10
De én nem a munkámért, a befektetett időért és energiáért kértem pénzt, csak a könyv előállításának költségéért (ami ugye egy fizikai könyv esetében kikerülhetetlen, már az anyagköltség).
A 6quest esetében azért kérnek, illetve várnak el pénzt, mert szabadidejükben készítettek egy programot, egy honlapot, valamint írtak néhány rövidebb könyvet. Ennek elvileg nincs költsége (vagy legalábbis elkerülhető, pl. honlapot és programot ingyen is lehet írni, ahogy mások is megtették). Tehát nem \"alap\", hogy ezért pénzt kérjenek, és igenis nem lehet hibáztatni senkit, aki ezért nem akar fizetni. Már csak azért sem, mert máshol, másoktól ugyanezt a DIGITÁLIS tartalmat ingyen (és amúgy legálisan!) megkapja (mivel azok ingyen tettek közzé hasonló tartalmakat; ugye itt a zagor is, vagy Jurgenék régi programja stb., ezek mind ingyenes oldalak). A könyvet viszont tényleg nem kapod meg ingyen sehol, MINIMUM a fizikai előállításért fizetni kell. Hogy lehet összehasonlítani a kettőt?

A hülye, személyeskedő megjegyzéseidet inkább nem is kommentálom, és bár közhely, de az ilyenekkel tényleg magadat járatod le (főleg ha valakinek az állapotán viccelődsz. Ez tényleg a legalja).
2014. február 11. 11:10 | Válasz erre | #9
Na,másnak is pénzbe,időbe kerül előállítani valamit. Agyirokkant vagy,azt látom. [smiley]vigyor5[/smiley]
© SzG
2014. február 11. 11:07 | Válasz erre | #8
Inkább moderálom magam.
2014. február 11. 11:01 | Válasz erre | #7
Annyi közöm van, hogy az én és a többi ember adójából tartunk el titeket. És azért minősítek sóhernek egyes embereket, mert azok. És azokat nem csípem a legjobban, akiknek minden ingyen kell. Ez a 6quest csak csepp a tengerben, nem csak erről van szó, hanem a magyar mentalitásról. Te miért nem ingyen osztogattad a könyvedet?
© SzG
2014. február 11. 09:59 | Válasz erre | #6
Nem vagyok olyan állapotban, hogy napi szinten tudjak dolgozni akárhol is, bár igazából nem tudom, mi a franc közöd hozzá, hogy melózok-e... illetve milyen alapon \"turkálsz a zsebünkben\", és minősítesz bárkit is sóhernek, amiért nem hajlandó fizetni valamiért (ráadásul ezt már nem először teszed meg). Na mindegy. [smiley]mf3[/smiley]
2014. február 11. 09:46 | Válasz erre | #5
Változtasd vissza magad. :) Annyit írogatsz ide, hogy irodai munkát simán kaphatnál.

Majd egyszer végig olvasom. [smiley]vigyor2[/smiley]
© SzG
2014. február 11. 09:35 | Válasz erre | #4
Mert olyan egyszerű munkát találni manapság, mi? Pláne, ha még úgymond \"megváltozott munkaképességű\" is az ember... na mindegy. [smiley]action[/smiley]

\"Én is megvettem a könyved.\"
Ja, bár csak ott rohad a polcodon. [smiley]guluszem1[/smiley]
2014. február 11. 09:03 | Válasz erre | #3
Keress munkát, elég idős vagy már, hogy ne lopd a napot és élj az adómból! [smiley]nyes[/smiley]

Én is megvettem a könyved. [smiley]beka3[/smiley]
© SzG
2014. február 11. 08:46 | Válasz erre | #2
Akkor zsidók vagyunk. :D
Az ember nyilván megválogatja, hogy mire költi a pénzét, pláne ha még munkanélküli is... :) Én meg azért különben se vagyok hajlandó fizetni egy petákot sem, hogy gépen játsszak valami lapozgatós-programmal. (Ingyen se nagyon játszanék vele, ahogy utaltam rá. A korábbi, amúgy ingyenes programokkal se játszottam.) Ettől te még fizethetsz érte. :D
2014. február 11. 08:06 | Válasz erre | #1
Jaj, nehogy már fizetni kelljen valamilyen alkotásért, hová fajult ez a mocskos világ. [smiley]fejvakaras[/smiley] Ezért tart itt ez az ország, ahol. Nem lehet vállalkozni itt semmire sem, mert mindenki spúr, zsidó, soher, minden ingyen kell neki, viszont, amikor valamit el akar adni az apródon (mert a Vateráért már nem akar fizetni), akkor megsértődik, hogy a bolti ár - 5%-áért nem akarjak elvinni tőle az adott dolgot. A nálunk szegényebb Afrikában vagy Dél-Kelet Ázsiában is jobban virágoznak az efféle magánvállalkozások, pedig ott van olyan, hogy csak a tizedét keresik meg az itteni fizunak. Sőt, most olvastam, hogy az afrikai menekülttáborokban is ügyeskednek az emberek és keresnek valamicskét, pedig ott aztán igazán nincs pénz. Bezzeg kint külföldön kitalálnak valami egyszerű hülye játékot (angry birds, flappy birds, etc) és halálra keresi magát a fejlesztő. [smiley]violent[/smiley]
Első oldalElőző oldal12345678