Zagor.hu
Zagor.hu fórum
Nyereményjáték!
BejelentkezésElfelejtett jelszó
Első oldalElőző oldal123456Következő oldalUtolsó oldal
© runner
2013. július 1. 16:38 | Válasz erre | #192
[b][color=red]Fényképes nyereményjáték![/color][/b]

A [b]2013. Szeptember 30-ig[/b] tartó játékban [b]Zagor.hu[/b]-s könyvekkel (Játékfüzettel) készült érdekes fotókkal lehet megnyerni az aktuális kalandjáték könyvet.

A lényeg, hogy a kalandkönyv témájába vágva kell jó minőségű (nem pici) fotót készíteni az aktuális könyvvel.
Tehát például egy [i]Vérescsont [/i]könyv egy régi hajó előtt a tengernél, egy [i]A Múmia Átka[/i] könyv piramisnál vagy sivatagban, akár a kerti homokozónál [smiley]circling[/smiley].
A [i]Visszatérés a Tűzhegybe[/i] könyvet fotózva, háttérben egy vulkánnal.
Föld alatti labirintusban tartva egy [b]Zagor.hu[/b]-s könyvet...

A lehetőségek adottak.
Esetleg a nyaralás alkalmával.

Egy személy maximum három képpel pályázhat.
Photoshop-os, módosított kép nem lehet!

Terv szerint egy oldalra kitesszük a fotókat, és mindenki szavazhat majd.
Az októberi szavazáson az első három, legtöbb szavazatot kapott kép fog nyerni.


A fényképeket ide várjuk: [b][email]info@zagor.hu[/email][/b]

A főhős Te vagy!
2013. január 12. 17:53 | Válasz erre | #191
Még egyszer köszönöm a könyveket! Meg is kaptam mindkettőt.
Első belenézéskor már feltűnt h. a fordító(k), és a szerkesztők, javítók is jó munkát végeztek. :)
2013. január 4. 21:47 | Válasz erre | #190
Gratulálok Esrohnoil a nyereményedhez!

Az alábbiakhoz annyit szólnék hozzá, szerintem semmi kivetnivaló nincs abban, hogy a sorsolás 100 százalékban a véletlenen múlik. Amúgy ez abszolút bevett szokás, nem runnerék találták ki. Sok rendezvényen van pl. ingyen tombola, amit mindenki ugyanúgy megnyerhet, nem csak azok, akik szervezők, törzsvendégek, stb. Ha jól tudom, itt mindenki önszántából, saját maga szórakoztatása végett ténykedik, nem pusziért, pénzért vagy nyereményért. Csak az számít, hogy olyan emberhez kerüljön a könyv, aki el is olvassa. Úgy látom, ezzel nem is lesz gond.

Buék!
2013. január 4. 15:50 | Válasz erre | #189
Csak annyit szeretnék mondani, hogy köszönöm szépen a fordítók áldozatos munkáját, és a nyereményemet is persze. :)
Eddig nem nagyon volt szerencsém bármikor is nyerni, akármilyen játékról is legyen szó. Viszont nagyon régóta kedvelem a kjk könyveket. (Egészen pontosan, mióta a Halállabirintus megjelent Magyarországon.) Azóta az összes magyarul megjelent könyve a szerző(párosnak) itt virít a polcomon.
Alapjában véve nem számítottam rá, hogy nyerek, csak ma vettem észre a mailjeim közt az üzenetet. :)
De örülök neki.
Régebben (gyerekkoromban) annyira megragadott ezeknek a könyveknek a hangulata, hogy volt, amelyikről térképet is rajzoltam. A középiskolában aztán szerepjátékozni is elkezdtem barátaimmal, volt h. az egész nyarat átjátszottuk 5-6-an.
Persze most már családos ember lévén, inkább csak a számítógépen játszom hasonló játékokat néha.
Egyébként a Gothic c. számítógépes játék első részében én is segítettem a magyar fordításnál, mert kedvenceim közé tartozik a játék, és akkoriban volt \"fölös\" időm ilyen elfoglaltságra is. Valahogy szerettem a játékkal molyolni, miközben nézegettem, hogy az egyes szövegrészek fordításai mennyire sikerültek jól.
Minden tiszteletem azoké, akik önzetlenül fordítanak játékokat, könyveket, csak hogy a hazai olvasótábor is élvezhesse a nálunk kiadatlan könyveket, játékokat.

Csak ennyit szerettem volna egyenlőre.
További szép napot, és boldog új évet mindenkinek!
2013. január 2. 22:30 | Válasz erre | #188
Buék Mindenkinek!
2013. január 2. 12:52 | Válasz erre | #187
Szerintem, akit érdekelnek ezek a könyvek, az amúgy is követi az oldalt, de akit nem az meg szerintem nem is fog értesülni a nyereményjátékról és ha mégis, akkor sem fogja annyira érdekelni.
© killmaster (Savanyúhas)
2013. január 1. 21:08 | Válasz erre | #186
Hogy ki mennyire aktív, és mennyivel járul hozzá a fórum életéhez, ez mindenkinek a privát ügye. Az, hogy én átléptem az 1000. hozzászólás lélektani határát, csak annyit jelent, hogy túl sokat fecsegek, illetve valamiféle ideológiai vitába keveredtem más fórumozókkal, mert ilyen is van, esetleg tanácsot kérek vagy épp adok másoknak. Mindenki szeret nyerni, na de győztes is csak egy lehet. Ha én szerveztem volna ezt az egész nyereménypályázatot, biztosan egy trükkös kis rejtvényt készítettem volna, megdolgoztatva a fórumozók agysejtjeit. Pláne két ilyen klasszikus kötetért... Viszont mivel Killmaster csak egyike a regisztrált tagoknak, örül, hogy létezik egy oldal, ahol előadhatja óhaját, és egyéb gondolatait, ráadásul annyi kedvezményben részesült már, hogy hálás szívvel gondolhat az oldal szerkesztőire. Ha 2013 is legalább ilyen jó lesz, mint a tavalyi esztendő, azt hiszem nem lehet ok panaszra! [smiley]hawaii[/smiley]
2013. január 1. 17:19 | Válasz erre | #185
Gratulálok a nyertesnek és B.U.É.K. mindenkinek![smiley]gnome[/smiley]
2013. január 1. 15:08 | Válasz erre | #184
Szerintem azért lehetne egy minimális követelmény a nyereményjátékokon ,mert persze a szerencse komoly tényező , de azért nem szabad hagyni , hogy valaki csaljon a többszöri regisztrálással. Nekem van is egy ötletem.

[spoiler2]Szóval azért még is kellene egy kis követelmény a \"résztvevőkkel\" szemben.Mondjuk kötelező lenne az , hogy legalább 10 (szerintem úgy egy 10 és 50 közötti szám) vagy annál több komment és ezzel nem szorítanánk ki az újoncokat sem . Azért nem kell elmozdulni abba az irányba , hogy csak a veteránok és az első regisztrált tagok juthassanak a nyereményhez , mert az eléggé elkeserítene egy-két embert. A 0-1 kommenttel rendelkezőket csak azért kéne kizárni , mert ha mondjuk 1 hónapja fent van az oldalon , de még egy témához sem szólt hozzá az elég gyanús , mivel akit tényleg érdekel a KJK az találhat magának témát , aki meg csak \" úgy regisztrált\" annak kár könyvet küldeni , mert úgy se kell neki.[/spoiler2] Szerintem ez elég jó ötlet lenne , de ha nem tetszik , tessék megmondani. Persze gratulálok a nyertesnek !
2013. január 1. 14:46 | Válasz erre | #183
Én összeteszem a két kezem és tényleg hálát adok, hogy a fordítók és digitalizátorok ingyen, időt és energiát nem kímélve régi/új műveket osztanak meg velünk. Ahogy FireFoX mondta: ,,Végül pedig közelítsük meg egy kicsit más szemszögből a dolgot: az idei évben a zagor.hu minden egyes tagja, látogatója ajándékba kapott tőlünk 5 vadonatúj, 3 feljavított és 2 mini kalandot\" ez az igazi ajándék! Sőt, mivel én keveset olvasok kjk-t mostanság, a honlapon legalább 50 (bármikor letölthető) ajándékkönyvet kaptam. BUÉK!
© CatDog
2013. január 1. 14:24 | Válasz erre | #182
Most őszintén nem mindegy nektek, hogy ki nyerte a könyvet? Örüljetek neki, hogy egyáltalán van ilyen opció is az oldalon. Próbáljatok meg más örömének is örülni :D

Ez épp olyan, mint valaki 20éve rendszeresen lottózik akkor annak nyernie kéne? hol van ez leírva lehet aki életében 1szer és elöször ad fel 1 lottót az viszi el a főnyereményt...ez csak példa a hsz.-ek számához.
© Anry
2013. január 1. 14:16 | Válasz erre | #181
Én alapvetően mindenkinek az álláspontját megértem.

Valószínűleg azzal is gond lehet, hogy másként értelmezünk bizonyos dolgokat. Ha jól tudom, akkor regisztráció nélkül nem lehet hozzászólni a fórumhoz és könyvet rendelni sem lehet. Minden többi funkció elérhető. Tehát, ha valaki csak olvasgatni meg pdf-ezni akar, annak NEM KELL regisztrálni.

Én a regisztrációmat követően máris elkezdtem hozzászólásokat írni (pedig akkor még nem volt regisztrációhoz kötve a könyvrendelés), egyszerűen azért, mert megörültem, hogy van itt egy közösség, akiket annyira érdekelnek a lapozgatós könyvek (vagy még jobban), mint engem. Szerintem pont ez lenne a lényeg.

Fórumbeli passzivitás és nem rendelés számomra valahol azt üzeni, hogy a regisztrált illető vagy nem érti, hogy mi a regisztráció lényege vagy volt egy kérészéletű lelkesedése, ami azonnal el is múlt a témában vagy ál/érdekregisztráció. Ilyetén pedig igazat adok azoknak, akiknek szemet szúr, hogy számukra tök ismeretlen emberek nyernek, akik 0-1 hozzászólással rendelkeznek. Talán létre lehetne hozni egy ésszerűségi halmazt. Kerüljenek bele mindazok, akik régóta itt vannak és aktívan szólnak a fórumhoz, akik rendeltek és azok is, akik már fordítottak könyvet (bár ennek a bevállalása elleni indokokat is megértem valahol).

616 regisztrált tag van. 18-an (!!!) vannak 100 hsz felett (köztük én is). Kíváncsi lennék hogy hányan vannak a 0-1 hsz-esek illetve ezek közül olyanok, akik nem rendeltek semmit. 50%?
2013. január 1. 13:36 | Válasz erre | #180
grat a nyertesnek!

nyeremenyjatekoknal szerintem alapveto kellene hogy legyen hogy ne a csak amiatt (masod-, harmad-, stb)regisztralt, egyebkent az oldal fele sem nezo nyeremenyvadaszok nyerjenek
persze igazsagos es mindenkinek megfelelo rendszert nem nagyon lehet megoldani, bar parszaz tagnal meg talan megoldhato
(moderator vagyok egy tobbszazezres felhasznaloi taborral rendelkezo magyar forumon, na ott eleve eselytelen ilyesmi, max. a sorsolas utan lehetne nyomozgatni a nyertesek utan, de az meg ugye... :-/)
2013. január 1. 13:12 | Válasz erre | #179
Ez FireFox háeszére akart menni, ezer bocsánat.
2013. január 1. 12:45 | Válasz erre | #178
Speciál én nem is feltételeztem hogy az lett volna a célod hogy így ingyen könyvhöz juss!Márcsak azért sem mert ebben az esetben egyként gondolkodtunk![smiley]eljen[/smiley]
A sok hsz.-t mint ötletet én vetettem fel!Válaszának ez a része hozzám szólt!Egyrészt én is rájöttem hogy sok lett az a felvetett 500-1000,az előbbi 172-es hsz.-emben egyrészt ezt már FireFoX-ot megelőzvén le is írtam,másrészt az elmúlt néhány percben az egész szitu letisztult hogy felesleges volt a para,alapvetően rendben vannak a dolgok,ígyhát marad minden a régiben,ötletem elvetve,téma lezárva!
Ezek után mellesleg én nem tartok a jövőbeli,hasonló nyereményjátékok inkorrektségétől sem!
Tedd azt másokkal,amit szeretnél hogy veled tegyenek meg,illetve ne tedd,amit magadnak sem szeretnél!
2013. január 1. 12:30 | Válasz erre | #177
Gratulálok a nyertesnek!
2013. január 1. 12:24 | Válasz erre | #176
Mint ahogy nekem sem az volt a célom, hogy ingyen könyvet kapjak. Az alapdolog az volt, hogy ki lehessen küszöbölni a többszöri reggelést, mert az senkivel sem szemben korrekt.

\"Biztos vagy benne, hogy ilyen követelményeket kívánsz támasztani egy „motorral” szemben?\"
Ha jól emlékszem, én ilyet egyáltalán nem mondtam, hogy sok hsz kell ahhoz, hogy valaki motornak számítson.

\"Nem tudom, hogy tudatosan, vagy abszolúte véletlenül, de nimretil nagyon jól rávilágított az alapproblémára: „Na jó, akkor sorsoljuk ki őket az aktív, N-nel kezdődő és imretil-re végződő nicknevű tagok között.”
Szerintem ezt csak poénnak szánta.
2013. január 1. 12:22 | Válasz erre | #175
Időnként nagyon naiv tudok lenni, de szerintem itt van mindenki annyira érett, hogy nem próbálkozik ilyen kicsinyes trükkel. 29-én egyébként lefuttattam egy szűrést az adatbázisban. Ahol dupla (esetleg tripla) regisztrációra utaló nyomokat találtam, ott a régebbi felhasználónév már több hónapja nem volt használva.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
2013. január 1. 12:12 | Válasz erre | #174
Jogos amit írtál,viszont javaslatom csupán az esélyjavító többszöri regelés ellen szólt,ami előtte felvetődött mint probléma!
Szöveged alapján viszont ez még mindig nem akkora,mint a szűrés lenne.Semmi gond,az ötletem törölve!
Tedd azt másokkal,amit szeretnél hogy veled tegyenek meg,illetve ne tedd,amit magadnak sem szeretnél!
2013. január 1. 11:51 | Válasz erre | #173
Először is had gratuláljak én is Esrohnoil-nak! A többiek pedig ne aggódjanak, biztos vagyok benne, hogy lesz idén is nyereményjáték!


Dr Lecter 171-es és Cyborg 17 159-es hozzászólására válasz:

1. [url=?oldal=forum&tema=info&user=578]Esrohnoil[/url] 2012. november 12. 20:35-kor regisztrált, több mint egy hónappal a játék meghirdetése előtt, nem érheti az a vád, hogy csak a nyeremény miatt tette. Mellesleg a tavalyi győztes Enzo55 volt, aki a sorsolás előtt is, és azóta is rendszeres vendége a fórumnak. Jelenleg tehát 50-50% a szilveszteri nyereményjátékon az aktív és a passzív nyertesek aránya. Érdekességképp: most 156 látogató között történt a sorsolás, közülük 21-en regisztráltak december 16 után.

2. És mégis ki lett légyen az, aki részrehajlás nélkül, mindenki számára megnyugtató módon, abszolúte objektíven képes eldönteni, hogy az oldal 616 regisztrált felhasználójából ki az, aki az oldal „motorjának” számít? Milyen mérőszámoknak, milyen feltételeknek kell megfelelnie annak, aki az oldal motorjának kíván számítani?

3. 1000 hozzászólás fölött összesen 3, 500 fölött további 2 ember van. Konkrétan: Dr Lecter 1641, SzG 1392, killmaster 1063, runner 711, nimretil 597. Én 493-al vesztegelek a 6. helyen. A fentiek közül runner nyilván nem fog részt venni semmiféle nyeremény-sorsolásban. Biztos vagy benne, hogy ilyen követelményeket kívánsz támasztani egy „motorral” szemben? De ha azt mondod, hogy kelljen csak 100 hozzászólás, még akkor is csupán 18 emberről beszélünk, akik közül ketten 2011 óta nem is jártak erre. Vagy meddig vigyük le a korlátot? És miután levittük, ki fogja eldönteni, hogy azon hozzászólások közül melyik a hasznos? Vagy hogy egyáltalán mi számít hasznosnak?
Mondjuk, hogy 100 hsz fölött mindenki játszik, 50-100 között pedig csak azok, akiknek van elegendő „hasznos” (bármit is jelentsen ez) hozzászólása. Ki lesz az, aki végignézi ezt az 1090 hozzászólást? És természetesen a szövegkörnyezetet is, amiben ezek megjelentek?

Nem tudom, hogy tudatosan, vagy abszolúte véletlenül, de nimretil nagyon jól rávilágított az alapproblémára: „Na jó, akkor sorsoljuk ki őket az aktív, N-nel kezdődő és imretil-re végződő nicknevű tagok között.”

Mind a nekromantás, mind pedig a társasjátékos nyereményjáték alapvetően az oldal „motorjainak” szólt, azoknak, akik rendszeresen itt vannak, nyomon követik az oldal életét, olvassák a könyveket. Hisz lássuk be, a feltett kérdésekre válaszolni főleg azoknak volt esélyük, akik nem akkor regisztráltak be gyorsan. És igen, ezek között ott vannak az aktív fórumozók is a hasznos hozzászólásaikkal, hiszen nyilván ők is olvasták a könyveket, ellenkező esetben hogy tudnának (Cyborg 17 szavaival élve) értelmes kritikákat, véleményeket írni, segíteni a többieknek a rejtvények megoldásában, stb?
A két szilveszteri és a mostani novemberi nyereményjátékban pedig alapvetően a szerencse dominált.

Ennél jobban elkezdeni szűrni a résztvevőket nem tartanám szerencsésnek. Mert tegyük fel, hogy valamilyen szisztéma szerint kiválasztunk 20 embert. Tegyük fel – nyilván nem lesz így, de csak a vita kedvéért tegyük most fel –, hogy sikerül ezt bizonyos feltételek mentén objektíven megtennünk. Biztos lesz legalább 5 ember, aki – másfajta értékelési normák szempontjából teljesen jogosan – úgy érzi, hogy neki is ott kellett volna lennie, avagy hasznosabb volt a közösség számára, mint néhányan abból a 20-ból. Én ezt nem vállalom be, és szerintem nem tévedek, ha azt mondom, hogy runner sem. Szerintem a verseny legyen vagy teljesen szerencse központú egy bárki által teljesíthető beugró feladattal/feladvánnyal, vagy pedig legyen alapvetően tudásközpontú, ahol csak akkor lép be a szerencse, amikor többeknek is sikerül helyesen megoldani a feladatot.

Végül pedig közelítsük meg egy kicsit más szemszögből a dolgot: az idei évben a zagor.hu minden egyes tagja, látogatója ajándékba kapott tőlünk 5 vadonatúj, 3 feljavított és 2 mini kalandot.
Köszönjük Jester (nincs regisztrálva az oldalon), auggiewiz (8 hsz), killmaster, Islandi (12 hsz), Francis (20 hsz), Hullgrim (27 hsz) és Vatos-kalandora (111 hsz) 2012. évi fáradtságos munkáját, akik saját szabadidejüket áldozták fel, hogy lefordítsák avagy átellenőrizzék az elkészült kalandokat, és akik áldozatos munkája nélkül ezek a kalandok nem kerülhettek volna a nagyközönség elé[meret=-14], és ami nélkül most nem mehetne a vita arról, hogy egyeseknek jár-e ingyen könyv a fórum használatáért[/meret].
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
2013. január 1. 11:48 | Válasz erre | #172
A két dolgot akár össze is lehet kombinálni!A regisztráció időpontja mindenkinél megfigyelhető,mint ahogyan az is hogy kik a rendszeresen,és ezzel együtt tartalmasan fórumozók!
Javaslatommal éppen azt próbáltam elősegíteni hogy-hiába nyereményjáték-ne egy csupán nyerészkedni vágyó valakihez kerüljenek az adott ajándékok,hanem véletlenszerűen bár,de olyanhoz aki erre jobban rászolgált.
Így utólag nézve,az 500-1000hsz.-es megállapításom lehet kicsit túl lőtt a célon,hiszen itt van pl.Reactor;neki \"csak\" 117hsz.-e van,de az mind(majdnem mind?)témával kapcsolatos,vélemények,felvetések,ilyesmik,azaz nem hsz.szaporító üres dumák,vagy vég nélküli,felesleges viták,provokációk,stb.!Ráadásul elég régen regelt is!Most vele példálóztam,de ilyesmi emberek közötti sorsolásra gondoltam,hiszen nyilván több hasonló is van!
Tedd azt másokkal,amit szeretnél hogy veled tegyenek meg,illetve ne tedd,amit magadnak sem szeretnél!
2013. január 1. 07:16 | Válasz erre | #171
Nos, eddig egyáltalán nem szóltam bele ebbe a könyvnyeremény kérdésbe, de a mostani tapasztalatom alapján teljes vállszélességgel azok mellé állnék, akik azt mondták, hogy:
1, azok között (is) legyen sorsolás, akik már korábban regisztráltak, nemcsak a sorsolás előtt (bár így is elképzelhetőnek tartom, hogy pár embernek nagyobb lesz az esélye)
2, azok között legyen sorsolás, akik az oldal motorjai.

Elméletileg mindkét verzió korrekt, bár az 1-esnél a zárójel miatt lehet, hogy nem, a 2-nél meg az a baj, hogy igen kevesen férnénk bele. Viszont az legalább egy tisztes társaság!
2013. január 1. 07:09 | Válasz erre | #170
Gratulálok Esrohnoil-nak, olvassa sok örömmel a nyereményét!
2012. december 27. 00:12 | Válasz erre | #169
Szerintem ez nem lenne hülyeség
2012. december 26. 20:37 | Válasz erre | #168
egyebkent azt siman be lehetne vezetni, hogy csak a nyeremenyjatekok bejelentesenek idopontja elott regisztraltak vehetnek reszt
2012. december 26. 17:48 | Válasz erre | #167
Ejnye, ez a Gergő gyanúsan pont ma regelt. :D Kinek a második accountja?
© gergő
2012. december 26. 16:11 | Válasz erre | #166
Én akarom megnyerni!:)
2012. december 25. 01:50 | Válasz erre | #165
Kicsit sok szerepet kap így a szerencse, bár egy nyeremény játéknál mit várjon az ember ? :D
2012. december 23. 20:23 | Válasz erre | #164
Na jó, akkor sorsoljuk ki őket az aktív, N-nel kezdődő és imretil-re végződő nicknevű tagok között. (De Nahahahaimretil névvel nem ér ám beregelni!)
© SzG
2012. december 23. 18:35 | Válasz erre | #163
\"Senki nem fog többször beregelni (rajtam kívül :D).\"
Azért erre ne vegyél mérget... ;)


Különben egy ilyen \"osszunk szét néhány ingyenpéldányt az aktív tagok között csak úgy\"-akciót én támogatnék... teljes mellszélességgel, hogy úgy mondjam. :D
2012. december 23. 18:33 | Válasz erre | #162
Én inkább Librára bíznám a döntést, akkor nem lehet belőle vita, senki nem sértődik meg, hogy \"pedig én is mennyi időmet áldoztam a zagor.hu-ra\", stb. Gondolom az aktív tagoknak úgyis vagy már megvan, vagy legalábbis olvasták.
Jó ez így, na, ez a lényeg. Senki nem fog többször beregelni (rajtam kívül :D).
2012. december 23. 17:40 | Válasz erre | #161
Ami nagyon helyes,csak nem konkrétan erre gondoltam!Hanem az ide,a zagor.hu-ra való érdemleges írásokra,amitől voltaképpen \"él\" az oldal!Ezzel pl.el lehetne kerülni a \"sokszor regelek\" trükköket is!Pl.kéne vagy 500-1000 hozzászólás az adott fórumozóknak,aminek a 3/4 az általam lentebb említettekből áll,és nem kamu,számnövelőekből,és közöttük dőlne el a sorsolás,a díj!Ezzel kicsit rá is szolgálnának,nem?Kb.így gondoltam!De mondom,csak egy ötlet volt,nem kötelező megcsinálni!
Tedd azt másokkal,amit szeretnél hogy veled tegyenek meg,illetve ne tedd,amit magadnak sem szeretnél!
© runner
2012. december 23. 17:25 | Válasz erre | #160
Nemegy \"itteni\" ember fordít, átnézi a fordításokat, egyszóval segít.
Ezért már többen kaptak ajándékba könyveket, Füzeteket.
A főhős Te vagy!
2012. december 23. 17:21 | Válasz erre | #159
Csak javaslatként!Néha olyan emberek között kéne meglepetéskönyvet sorsolni akik lényegében ennek az oldalnak a \"motorjai\"!Értem ez alatt azt,hogy nem csupán sok hozzászólásuk van,hanem ezek zöme hasznos is(pl.értelmes kritikák,vélemények,KJK-s élmények,ilyesmik)!
Így ráadásul egy olyan rajongó lehetne a nyertes aki valamilyen szinten meg is érdemli!Ti mit gondoltok?
Tedd azt másokkal,amit szeretnél hogy veled tegyenek meg,illetve ne tedd,amit magadnak sem szeretnél!
2012. december 23. 15:26 | Válasz erre | #158
Kellenek a könyvek![smiley]fantasy-38[/smiley]
© AXE
2012. december 23. 14:44 | Válasz erre | #157
2012. december 23. 14:39 | Válasz erre | #156
Inkább inkorrekt.
Meg a postai címnél úgyis kiderül majd.
2012. december 23. 11:26 | Válasz erre | #155
Lehet be kéne regelni még párszor. :D Vagy az csalás?
© killmaster (Savanyúhas)
2012. december 23. 10:24 | Válasz erre | #154
Szóltam unokatesónak, ha szeretné a két vámpíros könyvet, akkor imádkozzon, hogy nyerjek. Illetve ha délután eljön, majd beregisztráljuk őt is. Talán így is lesz egy kis esély a nyereményre. kb: 1:120-hoz...[smiley]fantasy-sorcerer-06[/smiley]
2012. december 23. 09:06 | Válasz erre | #153
Francba, lemaradtam a világ végéről... Remélem a nyereményjátékkal nagyobb szerencsém lesz.
2012. december 21. 19:20 | Válasz erre | #152
Kopp-kopp-kopp.[smiley]wink[/smiley]
© SzG
2012. december 21. 19:12 | Válasz erre | #151
\"Koreát régen a nyugodt reggelek országának nevezték, psy koreai, a \"tánca\" hasonlít a táncoló lóéhoz, és kb. 21.-ére \"jósolták\", hogy a nézettsége eléri a 900 000 000-t.\"
Atyaég. :S :D
Amúgy igen, valami ilyesmit én is olvastam ma délután, amikor rákerestem Nostradamusra, de hát ez nyilvánvalóan hülyeség, csak poén. :D

Ami meg az X-aktákban megemlített dátumot illeti, hát a Terminátoros Ítéletnap (asszem 2011. április 21) se jött be, úgyhogy gondolom erre sincs sok esély. :D
2012. december 21. 17:27 | Válasz erre | #150
\"A világvége egy nyugodt reggelen jön majd el, amikor a táncoló lovak köre eléri a kilencet.\"
Ez volt a jóslata.
Nem pont erre a napra értette azt hiszem, de sok szabadidővel rendelkező ember levezette a ganghnam style-ra:S
Koreát régen a nyugodt reggelek országának nevezték, psy koreai, a \"tánca\" hasonlít a táncoló lóéhoz, és kb. 21.-ére \"jósolták\", hogy a nézettsége eléri a 900 000 000-t.
Így értettem:D

De akár a holnaptól is félhetünk, ha az X-aktákból indulunk ki, mert az utolsó részben elmondták a Megszállás időpontját: 2012-12-22
:D

Bár ki tudja...?
© SzG
2012. december 21. 15:21 | Válasz erre | #149
Én erről nem tudok, szerintem ő nem mára jósolta a világvégét. Ma csak elvileg a maja naptár végetérése miatt kellett volna történnie valaminek, de ez a naptár-dolog is hülyeség, ahogy a lenti cikkből kiderül...
2012. december 21. 14:37 | Válasz erre | #148
Nostradamus szerint ma reggel kellett volna bekövetkeznie - időzónák ide, vagy oda.
© SzG
2012. december 21. 12:49 | Válasz erre | #147
Ehhez a témához csak ennyit fűznék hozzá:
http://index.hu/tudomany/tortenelem/2012/05/11/a_majak_szerint_sem_jon_a_vilagvege/
Ezt persze nem reklámozták, mivel ugye a világvége elég jó üzlet bizonyos emberkéknek...
© runner
2012. december 21. 12:42 | Válasz erre | #146
Csak szombat reggel 7 után lélegezhetünk fel, az időzónák miatt...
A főhős Te vagy!
2012. december 21. 12:18 | Válasz erre | #145
Hát a világnak nem lett vége, úgyhogy folytatjuk a szilveszteri visszaszámlálást.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
2012. december 16. 11:46 | Válasz erre | #144
És még nincs vége az ajándék esőnek :9 Itt van még a szilveszter is :D
2012. december 5. 15:44 | Válasz erre | #143
No, hát ezt jól megkaptam....
Első oldalElőző oldal123456Következő oldalUtolsó oldal