Zagor.hu
Zagor.hu fórum
Szlobodnik Gábor: A bizonytalanság börtönében
BejelentkezésElfelejtett jelszó
Első oldalElőző oldal1234567891011Következő oldalUtolsó oldal
2011. szeptember 22. 22:50 | Válasz erre | #332
© SzG
2011. szeptember 22. 21:05 | Válasz erre | #331
A hétvégén egyébként ki fog kerülni valami, melyből adok is egy kis ízelítőt:


"A neved B. I. G. Stupid. A barátaidnak csak Stupid, de nincsenek barátaid. Mióta mentális problémák miatt leszereltél, egyedül élsz egy lepukkant balkáni társasházban a csótányok és egyéb bogarak között, immár kerek tíz esztendeje. Rendes munkád nincs, feketén melózol éhbérért építkezéseken vagy ami épp akad, szórakozási lehetőségeid kimerülnek a tévé előtti punnyadásban, a sportközvetítések és idióta sóműsorok, reklámok nézésében, s alkalmanként egy-egy sör legurításában. Néha persze eszedbe jutnak a régi szép idők, amikor egyedül vagy éppen társaiddal együtt vállvetve harcoltál a Nagy És Igaz Ügyekért - Vietnam, Afganisztán, mindent megjártál, és minden csatából győztesként kerültél ki -, és amikor ünnepelt hős voltál, igazi háborús hős, de ahogy telnek az évek, egyre ritkábban kísért meg a múlt. Beletörődtél helyzetedbe, igaz, nem is tehettél mást, elvégre a leszerelésed után egyszeriben mindenki elfeledkezett rólad, és a kutyának se kellettél. Vígan éldegélsz avagy vegetálsz tehát, de aztán egy napon beállít az Ezredes.
- A hazának szüksége van magára - mondja ünnepélyesen, amikor ajtót nyitsz.
- Ismét a világot kell megmenteni, uram? - kérdezed, s valahogy cseppet sem ér váratlanul a dolog. Mindig is volt egy olyan sejtésed, hogy egyszer még rád találnak, és ismét felkérnek egy keringőre. Kihúzod magad, miközben szemügyre veszed az Ezredes mellett álló két, katonai ruhát viselő férfit. Még véletlenül sem hasonlítanak rád; csenevész, semmirekellő figuráknak tűnnek, vasággyal együtt sem nyomhatnak ötven kilónál többet, arcukról csak úgy süt az értelem vagy valami olyasmi. Aktakukacok - gondolod, és megvetően elhúzod a szád.
- Valami ilyesmiről van szó, fiam - bólint az Ezredes, aztán beljebb lép az embereivel együtt, és vázolja is a helyzetet.
- Van egy hely... - kezdi, miközben lesöpri az asztalodon álló üres sörösdobozokat, ételmaradékokat, és kiterít egy térképet. - Itt. A hetes szektorban. Ez az. Egy eldugott hegyvidéki bázis. Valaha a határmenti erők támaszpontja volt, de aztán kiürítették, mai napig sem tudjuk pontosan, miért. Pár ember ott maradt, karbantartók, munkások, a szokásos, de egy ideje megszakadt a kapcsolat velük. Se rádión nem tudtuk elérni őket, se másképp, a bázis maga pedig nehezen megközelíthető, főleg gyalogosan. Szóval, khm... Fogalmunk sem volt, mi zajlik ott - egészen tegnapelőtt estig. Akkor ugyanis jeleket fogtunk a rádión. Különös jeleket. Torz sikolyokat... hörgéseket... és egyéb beazonosíthatatlan hangokat. Valami van ott - néz rád ekkor a szemüvege fölött - valami titokzatos. Valami veszélyes. Valami, aminek nem lenne szabad ott lennie... Talán a bázisban, talán a bázis alatti hegységben.
Azt akarjuk, hogy menjen oda, és szimatoljon körbe. Ne aggódjon: valószínűleg csak felderítői munkáról van szó, elképzelhető, hogy nem is kell elsütnie a fegyverét. - Igen, ez egy ilyen helyzetben több mint valószínű, gondolod. - Khm... szóval magának ez igazán semmiség lesz. Semmiség. Egyébként társakat nem tudunk adni Ön mellé, minden épkézláb emberünk az ukrán háborúban harcol, egyetlen normális, mentálisan egészséges, életerős, hadrafogható férfit sem ismerünk, egyáltalán senkit, és felszerelést sem adhatunk. Se fegyvereket, se páncélt, de még katonai ruhát sem, semmit. Tudja, az a fránya válság... Be kell érnie azzal, amije van. - mondja, miközben végigtekint rajtad, ócska, rongyos, sör-és ételfoltos ruháidon.
Khm... Hát akkor ennyi lenne - tekeri össze a térképet, aztán melegen kezet ráz veled. - Amint lehet, induljon. A térkép alapján maga is könnyen odatalál; ha lehet, nem fognánk most be ezért egy koptert, maholnap háromszáz felett van a benzin - ezzel a kezedbe nyomja a papírt. - Sok szerencsét, fiam. Próbáljon meg vigyázni a hátsójára, igazán nagy kár lenne magáért - mondja még, azután elköszön.
Kösz, gondolod, azon leszek, miközben bezárod az ajtót az Ezredesék mögött. Nem sokat agyalsz a dolgon, ez különben sem szokásod: nem igazán zavar ugyan a napi robot, a melózás, de azért mégis... nem lenne rossz kitörni ebből, még ha csak egy kis időre is, és most itt a Nagy Lehetőség! A lehetőség, hogy ismét hős váljon belőled... talán életedben utoljára. Egyébként is viszket már a tenyered, jó lenne már úgy istenesen odapörkölni valakinek...
Magadra húzod kedvenc izompólódat és farmerodat, felcsatolod özönvíz előtti pisztolyodat, előhalászod a szekrény mélyéből az összes megmaradt lőszeredet, ami áll ötven töltényből, és útra kelsz. Az a bizonyos hegy szerencsére nincs messze, alig pár kilométer a várostól, viszont nagyon magas, majd kiköpöd a tüdőd, mire felérsz a tetejére, de aztán csak felbukkan előtted egy sziklás terasz, és megpillantod a Bázis bejáratát..."


Aki kitalálja, hogy mi ez (annyit segítek, hogy nem az, aminek látszik; illetve szándékosan ilyen primitív és klisés... na ezzel nem tudom segítettem-e :D), az kap pl. xx százalékot a következő rendes könyvem árából. :D
© SzG
2011. szeptember 22. 20:59 | Válasz erre | #330
Nagynehezen sikerült, íme:
http://www.szlobodnikgabor.fw.hu/
Elvileg most már minden böngészővel kompatiblis a szájt. Vagy mi.
© SzG
2011. szeptember 19. 17:42 | Válasz erre | #329
Hagyjuk, átvarázsolom a szájtot a frewwebre. [smiley]fantasy-27[/smiley]
2011. szeptember 19. 17:22 | Válasz erre | #328
"Cock: notepad++ segítségével próbáltam azt is, hogy a szöveg kódolását is átállítom." - tehát nem csak a charsetet írtam át.
© SzG
2011. szeptember 18. 20:41 | Válasz erre | #327
Ja bocs, ezek szerint nem tudtam rendesen dekódolni az üzenetedet. :D

...
© cock
2011. szeptember 18. 20:27 | Válasz erre | #326
"de a problémás karakterek számkóddal vannak megoldva."
© SzG
2011. szeptember 18. 20:08 | Válasz erre | #325
Hát akkor úgy kell kódolni (vagy mit csinálni) a szájtot, ahogy a BB-s van, oszt cső. :D Amúgy nekem nem tűnt fel, hogy ne lenne ő vagy ű az ottani szövegekben, sőt, biztos, hogy van.
© cock
2011. szeptember 18. 19:59 | Válasz erre | #324
Mellesleg UTF8-nak és társainak max. akkor van értelme, ha pl. ugyanazon lapon jelen van egyszerre több mondjuk latin2-től eltérő írásmódú nyelv is, de azoknál többnyire már az írásirány is változik, lásd: arab, kínai, japán, koreai stb.. ide jöhetnek még esetleg a cirill betűs nyelvek is.
Meg aztán ma már bármelyik alap linux/mac is támogatja a win 1250-et, de ha azt nem is a latin2-t tuti biztos, szal. gyakorlatilag felesleges nyakra-főre UTF8-at használni, ha nem muszáj.
Persze a mobilvilág az egy másik sztori, de ott sem értettem miért kellett vagy 7 éve bevezetni és erőltetni az Unicode-ot. Mert az marha jól néz ki, hogy ékezethelyesen lehet smst küldeni, csak arról elfelejtettek szólni, hogy 160 helyett 70 karakter/sms a 2 bájtos tárolásnak hála az új limit. :D Ja hogy ez a láncolt smsek korában mindegy? LOL
© cock
2011. szeptember 18. 19:47 | Válasz erre | #323
[i]Gőzöm sincs miért, hiába raktam át, nem váltott. Ez vmi beállítás eredménye lehet?[/i]

Egyszer már leírtam: "Így már hiába állítgatod át a kódolást manuálisan a böngészőben, csak UTF8-cal lesz ok"

Annyival egészíteném ki, hogy ha a fájlban átírod a charset beállítását, akkor sem fog a jó irányba változni. Ennek oka pedig egyszerűen az, hogy az UTF8 ugyebár egyfajta butított verziója a normál Unicode-nak, ezért aztán bizonyos karaktereket 2 bájton tárol. Ezek csak akkor jelennek meg helyesen, ha a kódolás UTF8-ra van állítva.
A FireFox által linkelt próbaoldal azért jelenik meg jól, mert a karakterek tulajdonképpen sima win 1250-es karakterkódolást használnak, nem pedig UTF8-at, ahogy a charsetnél meg van adva. Miután azonban az atw szervere amúgy is leszarja a fájlban lévő UTF8 beállítást és helyette automatikusan vagy az isot vagy a win 1250-et részesíti előnyben, így gyakorlatilag mind a kódolásbeállítás, mind pedig a karakterek kódolása hibátlan.
A Szlobo-féle BB-s aloldal meg azért jelenik meg helyesen, mert a kódolási beállítás iso latin 1 vagyis pl. az ő és ű felejtős, de a problémás karakterek számkóddal vannak megoldva.
Teccik érteni? [smiley]nevetes1[/smiley]
© SzG
2011. szeptember 18. 15:07 | Válasz erre | #322
Megnéztem, elég jónak tűnik, viszont a szlobo.fw.hu már foglalt... ki kell sütnöm valami más címet. :S A kutyafáját. :D
© SzG
2011. szeptember 18. 14:16 | Válasz erre | #321
A régi szájtommal se volt semmi gond (ennek egy része, a BB-s aloldal még mindig fent van amúgy, szóval lehet ellenőrizni, de én tényleg nem látok rajta bugot, illetve mástól sem hallottam még olyat, hogy pl. nem jelennek meg az ékezetek), szóval tényleg furcsa.
Na majd megnézem ezt a freewebet.
2011. szeptember 18. 12:57 | Válasz erre | #320
Firefox: Jah, ezek az atw-s zagornál tényleg megjeleníti az ékezetes karaktereket, dacára az utf-8 kódolásnak. Mondjuk így már végképp nem értem, hogy nálunk miért rossz.

Cock: notepad++ segítségével próbáltam azt is, hogy a szöveg kódolását is átállítom. Az a tiéddel megegyező eredményre vezetett, annyi volt vele a probléma, hogy volt olyan gép, amin az explorer nem hagyta magát átállítani utf-8-ról. Gőzöm sincs miért, hiába raktam át, nem váltott. Ez vmi beállítás eredménye lehet?

SzG: végül is nem olyan sok idő lecserélni őket keresés és cserével, de szerintem ésszerűbb lenne átregelni freewebre.
2011. szeptember 17. 20:34 | Válasz erre | #319
Közben kíváncsiságból én is megnéztem ezt az atw-problémát. Zagor bevezető oldalát kitettem minden extra nélkül. 6-os firefox, 8-as ie és 14-es chrome mind jól jelenítik meg a karaktereket, pedig az is utf-8-as kódolással ad mindent: [url=http://zagorproba.atw.hu/]http://zagorproba.atw.hu/[/url]
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© SzG
2011. szeptember 17. 15:30 | Válasz erre | #318
Hát kösz, de ez így elég nagy melónak tűnik, már akkor inkább átregelek pl. freewebre (az elvileg kompatibilis minden böngészővel, legalábbis asszem).
2011. szeptember 17. 14:24 | Válasz erre | #317
Nem pluszba beírni, hanem cseréket végrehajtani. Tehát a kódban minden á betűt át kell írni á-ra, minden é-t é-ra, stb.

Például:
vettem bátyámék világszerte népszerű <i><a href="http://www.redshift.hu/"><font color="#c0c0c0">Legacy</font></a></i> című Pocket PC-s szerepjátékában, illetve

Helyett:
vettem b&aacute;ty&aacute;m&eacute;k vil&aacute;gszerte n&eacute;pszer&#369; <i><a href="http://www.redshift.hu/"><font color="#c0c0c0">Legacy</font></a></i> cím&#369; Pocket PC-s szerepj&aacute;t&eacute;k&aacute;ban, illetve
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© cock
2011. szeptember 17. 14:05 | Válasz erre | #316
Na mielőtt végképp megbolondulna a karakterkódolás. Itt van egy kis bemutató a négyből:

[url=http://users.atw.hu/fightingfantasy/]bemutató[/url]

És természetesen az UTF8-as verzió nem működik csak, sem IE, sem Firefox alatt. De ha a böngészőben menüből átállítod a karakterkódolást UTF8-ra, akkor rendben lesz. Úgy tűnik, hogy az atw szervere lefossa a fájlban lévő UTF8 beállítást. Szóval a doksikat eleve nem UTF8-as kódolással kellett volna kezdeni megírni, hanem vagy ISO-ban vagy 1250-esben és akkor minden ok lenne. Így már hiába állítgatod át a kódolást manuálisan a böngészőben, csak UTF8-cal lesz ok, de azt a beállítást meg vmiért figyelmen kívül hagyja a szerver. :) Szóval ez ráb.. :D (és kb. semmi köze ahhoz, hogy melyik böngészővel nézed)
2011. szeptember 17. 06:25 | Válasz erre | #315
Ha semmit sehova, akkor ezt a részt nem sikerült értelmeznem: "A következő cseréket kell elvégezni a html file-okban". Akkor ezt nem a html-fájlokba kell pluszba beírni?

Már bocs, de tényleg nem vagyok a toppon a témában. (Finoman fogalmazva.)
2011. szeptember 16. 19:09 | Válasz erre | #314
Hogyhogy hova illeszted? Mit illesztesz hova?
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
2011. szeptember 16. 16:19 | Válasz erre | #313
:D Kösz, megpróbálom akkor azt is.

Amúgy notepad++-t használok a htm kód átírására, illetve a kódolás átvariálására.

Mindegy hova illesztem amúgy?
2011. szeptember 16. 07:27 | Válasz erre | #312
Másik ötlet, teljesen bolondbiztos. A következő cseréket kell elvégezni a html file-okban:

á => &aacute;
é => &eacute;
í => &iacute;
ó => &oacute;
ö => &ouml;
ő => &#337;
ú => &uacute;
ü => &uuml;
ű => &#369;

Á => &Aacute;
É => &Eacute;
Í => &Iacute;
Ó => &Oacute;
Ö => &Ouml;
Ő => &#336;
Ú => &Uacute;
Ü => &Uuml;
Ű => &#368;

Innentől kezdve pedig teljesen irreleváns, hogy milyen a karakterkódolás, tutira jól fogják megjeleníteni a böngészők. Ez persze úgy tud igazán jól működni, ha rá tudod venni a szerkesztőprogramodat, hogy már beíráskor ezeket a kódokat használja, de hogy ezt hogyan tudod megoldani, azt passzolom. Soha nem használtam Sharepoint-ot, és nem most fogom elkezdeni.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
2011. szeptember 16. 06:03 | Válasz erre | #311
Köszönöm a segítséget, megpróbálkozom vele.

Szerk:
Megpróbáltam, sajnos nem megy. Jelenleg úgy néz ki a dolog, hogy a szöveg kódolásától függően vagy a firefox vagy az explorer nem jeleníti meg az ékezetes karaktereket. (Ha iso, akkor az explorer rossz, utf-nél meg windows-1250-nél a mozzila.) Megkérdeztem az atw-seket, azt írták, használjam az iso8859-2-at, ha ingyenes a tárhely, akkor csak az fog működni. Mozzilával valóban jó is, explorerrel valahol működik, valahol nem.
Ha nincs más tipp, akkor szerintem át kellene tenni az oldalt freewebre, ott tökéletesen működik mindkét böngészővel.

A css-eket még nem volt időm kipróbálni, de gondolom azok csak működnek majd. :D Kösz!
2011. szeptember 15. 23:33 | Válasz erre | #310
Nem annyira kispórolja, mint inkább a fejléc-információknak megfelelő iso8859-2 kódolásban jeleníti meg őket. Ennek eredménye az, hogy érdekes kriksz-krakszok jelennek meg. Pontos információk híján a következő módszer kipróbálását tudom most így hirtelen javasolni: a file-ok kiterjesztéseit (és ennek megfelelően természetesen a linkeket is) át kell írni htm-ről php-re, majd mindegyik legelejére be kell szúrni a következő sort:
<?php header("Content-Type: text/html; charset=utf-8"); ?>
Elvileg ennek meg kell oldania a problémát.

Ami a css-eket illeti: a minden oldal elején ott lévő <style type="text/css">…</style> blokkban lévő cuccokat ki kell másolni egy külön file-ba, ami kapja mondjuk a styles.css nevet. Ebben szerepeljen minden definíció egyszer. Ezután a html, illetve most már php file-okban a nevezett részeket (tehát a teljes style tag-es részt) a következő egy sorral lehet lecserélni:
<link href="style.css" type="text/css" rel="stylesheet" />

A bannerek valóban ott vannak, én néztem be őket. Az zavart meg, hogy a reklámölőm sikeresen – és egyébként teljesen jogosan – kiszűrte őket, mint bannereket.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© SzG
2011. szeptember 13. 18:42 | Válasz erre | #309
Na újraraktam, de ahogy Nimretil is írta, mozzilán még mindig nem az igazi, az az szerencsétlen "kispórolja" az ékezeteket az oldalakból. :@ :D
2011. szeptember 13. 18:22 | Válasz erre | #308
Üdv!

Nah, én vagyok az elkövető. Most előre leszögezném, a "profibb hatású" fogalom jelen helyzetben valóban újradefiniálásra szorul, ugyanis egyáltalán nem értek a témához. Tudom, szégyen, de a Sharepoint nevű zseniális (de leginkább ingyenes) programot használtam, illetve amit nem tudtam a grafikus kezelővel megoldani, annak megkerestem a html kódját a neten és addig variáltam, míg végül kb. azt csinálta, mint amit elvártam tőle.

Mondhatnám, hogy az általad jelzett hibákat a progi követte el, de nyilván nem lenne igaz, egyáltalán nem figyeltem arra, hogy a kód ne legyen annyira kusza, mint amilyen most. Pláne, hogy kb. a végére kezdtem kapiskálni egyáltalán bármit is a html kódokról.
Nyilván hülyén hangzik annak, aki ért is hozzá, de mindegy. Szerettem volna megnézni, hogy működik a dolog, illetve javítani akartam SzG barátunk oldalának "dizájnát".

Átírtam pár dolgot, de tartok tőle, hogy ahhoz, hogy értelmes legyen, át kéne írni az egészet. Ha sok időm lesz, majd sort kerítek rá.
Egyelőre az itthoni gépemről illetve egy freewebes szerverről pontosan úgy működik, ahogy szeretném (mozzilával és explorerrel), a korábbi verzió atw-re töltve mozillával nem jeleníti meg az ékezetes betűket. Nemsokára újrarakja SzG a cuccost, ha a probléma továbbra is fennáll, esetleg számíthatok a segítségedre?
Kösz!

Nimretil

Szerk: aha, úgy néz ki, továbbra is fennáll a probléma. Freeweben vannak ékezetes betűk, atw-n nincsenek (Mozillával). Vmi ötlet? (Már azt leszámítva, hogy rendesen kéne megírni az egészet.)
© SzG
2011. szeptember 13. 17:31 | Válasz erre | #307
Elvileg néhány böngészővel tényleg elég bugos az oldal (mondjuk nekem IE-m van, azon semmit nem látok a lent említett kb. 2 apróbb hibán kívül, nah mindegy, utánajárunk a dolgoknak).
© SzG
2011. szeptember 13. 15:25 | Válasz erre | #306
Amúgy amit megértettem a hsz-edből, az kb. annyi, hogy az egyik banner "elveszett"; megnéztem, mindegyik ott van, illetve a hivatkozásokkal sincs gond, ha rájuk kattolok, simán bejön az adott oldal (még a Magyar Lapozgatósok Mekkájára is át lehet navigálni!).
A többihez én sajna tényleg kevés vagyok agyilag, de ahogy talán korábban írtam, nem egy professzionális oldal összehozását tűztük ki (a "profibb hatású"- alatt csak azt értettem, hogy az 'előzőhöz' képest igényesebb, mutatósabb, ennyi), szóval nem az volt a célunk, hogy megközelítsük pl. a zagor.hu szintjét stb. Hajjaj.
© SzG
2011. szeptember 13. 14:33 | Válasz erre | #305
Ebből én gyakorlatilag semmit nem értek, de kösz a hozzászólást.

Amúgy ja, kár volt még bereklámoznom, bár én speciel annyi hibát látok jelenleg (ezért is írtam "kisebb hibákat"), hogy a fejléceken lévő szöveg-oldalnév kissé el van csúszva balra. Ja, meg a Poe-cikkemnél a szöveg (széle) a jelenlegi margóbeállítás miatt olvashatatlan.
2011. szeptember 13. 14:28 | Válasz erre | #304
Érdekesen definiálod a „profibb hatású” és a „kisebb hibák” kifejezéseket.

De hogy valamivel segítőkészebb legyen a hozzászólásom:

header("Content-Type: text/html; charset=utf-8");
Mindig a legutoljára megnyitott tag-et kell először lezárni.
Nem használunk font, center tag-eket, ezeket css-el kell megoldani. Szerintem small-t sem kéne.
Ne használjunk inline style-okat.
Kapcsolatnál valahová elveszett a banner.
CSS menjen külön file-ba. A style8 és társai egyébként nem túl informatív nevek.
img tag-nek kell alt attribútum.

Végül pedig: [url=http://validator.w3.org]http://validator.w3.org[/url]
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© SzG
2011. szeptember 13. 14:05 | Válasz erre | #303
Új (lényegesen profibb hatású) dizájt kapott az oldal. :) Köszönet érte Nimretilnek.

Szerk.: mondjuk kisebb hibák még akadnak rajta, szóval ez csak a beta verzió úgymond. Óriási változtatások mindenesetre már nem várhatóak.
© SzG
2011. szeptember 5. 07:42 | Válasz erre | #302
[smiley]worship[/smiley]
2011. szeptember 4. 18:56 | Válasz erre | #301
Hagytalak, nem akartam kétszer egymás után írni[smiley]wink[/smiley]
© SzG
2011. szeptember 4. 15:59 | Válasz erre | #300
Örülök, hogy tetszik. Amúgy én is általában az ilyen bemutatkozás (avagy "életrajz") jellegű szövegeket szoktam a legérdekesebbnek találni mások honlapján. :) Igyekeztem olvasmányosra, és persze tartalmasra megírni.

Na, enyém az itteni 300. háesz, hurrá. [smiley]buck[/smiley]
2011. szeptember 4. 15:09 | Válasz erre | #299
Szerintem nem rosszak az eddigiek, sőt!
Az eddigi legjobb rész szerintem az, amikor magadról írsz.
© SzG
2011. szeptember 4. 08:21 | Válasz erre | #298
Beindult az oldalam ( http://www.szlobo.atw.hu/ ), bár az említett "interaktív tartalmakra" (mivel még akad rajtuk bőven csiszolni való úgymond) sajnos még várni kell 1-2 hetet... mindenesetre igyekszem. :)
© SzG
2011. augusztus 31. 01:52 | Válasz erre | #297
Még négy darab van.

Egyébként - ha nem jön közbe semmi - kb. egy hét múlva beindul az "írói" honlapom, amin a szokásos dolgok (rövidebb szösszenetek, novellák, bemutatkozás stb.) mellett lesz pár új, hogy is mondjam... "interaktív tartalom" avagy "mű". Ez nem játékkönyvet jelent (izé... nem is betűből állnak ezek a bizonyos valamik :D), de interaktívnak tényleg elég interakítívak, sőt... Na de egyelőre nem lőném le a poént. :)) Mindenesetre akinek tetszett a BB, az remélem ezekkel is szívesen eljátszogat majd.
© SzG
2011. július 10. 19:03 | Válasz erre | #296
Összevissza 6, azaz hat darab van még a könyvből, így akinek még nincs meg, de esetleg megfordult a fejében, hogy beszerzi vagy ilyesmi, az most jelentkezzen.
Utánnyomás nem lesz.
© SzG
2011. május 10. 15:08 | Válasz erre | #295
Válaszoltam. :) (Bocs, nem sűrűn voltam mostanság netközelben.)
2011. május 10. 14:33 | Válasz erre | #294
SzG üzenet ment.[smiley]axe[/smiley]
© SzG
2011. április 30. 13:27 | Válasz erre | #293
http://www.facebook.com/pages/A-Bizonytalans%C3%A1g-B%C3%B6rt%C3%B6n%C3%A9ben/213860911976117

Aki fent van a fészbúkon, és nem sajnál egy kattintást erre a bizonyos könyvre, illetve oldalra, ne habozzon, "lájkolja". :)) Hátha így is tudunk újabb olvasókat szerezni a B.B.-nek.
(Egyébként engem is lehet nyugodtan jelölgetni. :) )
2011. február 13. 18:20 | Válasz erre | #292
Ok, megtaláltam a kínzókamrát. Most a temetőben mászkálok. Holnap este majd folytatom a könyvet.
© SzG
2011. február 13. 16:45 | Válasz erre | #291
A pince észak részén. :) Nem túl bonyolult amúgy a pince felépítése, lényegében egy téglalap az egész, szóval elméletileg már minden részét be kellett volna járnod.
2011. február 13. 16:38 | Válasz erre | #290
Nem voltam a kínzókamrában.
Merre van az?
© SzG
2011. február 13. 16:31 | Válasz erre | #289
Hát ez érdekes.
Voltál már a kínzókamrábnan, ugye? Merr ott van a továbbjutás kulcsa. A "bot" másik fele meg a vele szemben lévő üres helyiségben, ezt szintén extra könnyű felvenni egyébként, nem értem, hogy hogy nincs még nálad. :)
2011. február 13. 15:45 | Válasz erre | #288
Sajnos ez nem segített. Még mindig nem találok semmit a pincében, csak üres szobákat, és körbe-körbe vezető folyosókat.
© SzG
2011. február 13. 13:44 | Válasz erre | #287
"Lynquhall(20)"
Olvasd el még egyszer azt a fejezetpontot, ahol ehhez névhez hozzájutottál (segítek, ez a 4-es pont).
2011. február 13. 13:36 | Válasz erre | #286
Akasztott ember kilőve.

De a bot másik fele hol van?
2011. február 12. 22:48 | Válasz erre | #285
Na igen, de a lényeg ott van, meg amúgy is, én legalább használom!!![smiley]wave[/smiley]
2011. február 12. 22:42 | Válasz erre | #284
Látom jól használtad a spoiler taget. :)
2011. február 12. 22:20 | Válasz erre | #283
[spoiler2]
Ha jól emlékszem vissza kell menned az egyik helyre, ahol lesz egy akasztott ember, illetve kell a botnak a másik része, ezzel kell majd falat törni.[/spoiler2]
Első oldalElőző oldal1234567891011Következő oldalUtolsó oldal