Zagor.hu
Zagor.hu fórum
Játékkönyv adás – vétel
BejelentkezésElfelejtett jelszó
Első oldalElőző oldal12345678910111213141516171819202122232425262728293031Következő oldalUtolsó oldal
2021. július 21. 14:26 | Válasz erre | #1418
A díszdobozos Varázslat! - köteteket találtam. A Magányos Farkas Világa-kötetek maradtak még keresés alatt.
2021. július 21. 11:00 | Válasz erre | #1417
Sziasztok! Érdekelnének a Zagoros Magányos farkas világa kötetek, és a díszdobozos Varázslat! - kötetek ha valaki megválna tőlük! Köszönöm.
© SzG
2021. június 15. 09:52 | Válasz erre | #1416
Elkeltek (Facebookon). :)
© SzG
2021. június 11. 09:09 | Válasz erre | #1415
Megválnék a következő klasszikus KJK könyvektől:

Steve Jackson: [b]A káosz fellegvára[/b]
Ian Livingstone: [b]Halállabirintus[/b]
Ian Livingstone: [b]A gyíkkirály szigete[/b]
Ian Livingstone: [b]A hóboszorkány barlangjai[/b]
Ian Livingstone: [b]Bajnokok próbája[/b]
Ian Livingstone: [b]Az országút harcosa[/b]
Steve Jackson és Ian Livingstone: [b]A skorpiók mocsara[/b]
Steve Jackson és Ian Livingstone: [b]A vértengerek[/b]
Steve Jackson és Ian Livingstone: [b]A pusztítás maszkjai[/b]

A könyvek korrekt antikvár állapotúak, van olyan is, ami majdnem újszerű.
Egyben szeretném eladni őket. Árat inkább nem írok... aki igényt tartana a könyvekre, írjon privát üzit, és majd megalkuszunk. :)
2021. június 11. 06:03 | Válasz erre | #1414
Sziasztok!
Megvetelre keresem az osszes Zagor.hu alltal keszitett konyveket,fuzeteket,
Fb-on elertek : Attila Szilasy neven
© SzG
2021. június 5. 15:16 | Válasz erre | #1413
"Megint mondom, a könyvkiadás katalogizálásának van költsége, és ez nem biztos, hogy érdemes kis példányszámú könyvek esetében."
Semmilyen költsége nincs. Annyi, hogy küldeni kell a könyvből pár példányt az OSZK-ba. De igazából teljesen mindegy, mert kötve hiszem, hogy a zagor.hu szeretné "katalogizáltatni" a könyveket (ha mégis, nyilván úgysem lenne lehetséges, hiszen "kalózkönyvekről" van szó). Nem is értem, ez most hogy került szóba. :)

"Még az ellendrukkerek vagy a mostani kinti kiadó se tudna belekötni!"
Ha nagyon akarnának, bele tudnának kötni akkor is, mert ahogy már én is írtam korábban, [u]semmit[/u] sem lehet kiadni a jogtulajdonosok engedélye nélkül, fanfictiont sem... főleg nem lehet árulni. (Egyébként a könyvek árusításával jelenleg nyilván egyéb problémák is vannak, de ezt hagyjuk is.) Szóval ez így soha nem lesz teljesen legális, az az igazság. :S De igen, azért nem ártana törekedni rá, hogy 'minél kevesebb' dologba lehessen belekötni. Illetve minél inkább megfeleljen a könyv borítója a valóságnak. :) Ezért javasoltam én is, hogy ne Jackson-Livingstone neve legyen a borítókon, vagy ha mégis, tényleg legyen még valami egyéb szöveg is, amiből egyértelműen kiderül, hogy 'nem' ők a könyv szerzői. (Egyébként a Facebook csoportban is voltak olyanok, akik azt hitték például a Farkaséhségre, hogy eredeti Jackson-Livingstone mű... szóval tényleg semmiképp sem jó ez így ebben a formában, ahogy most van. Szerintem.)

"Szűcs Gyuláról az ominózus incidens után nem hiszem, hogy újra és újra beszélni kéne a zagor.hu oldalakon."
Csak futólag lett megemlítve. :) De egyébként tényleg az a helyzet, hogy "nála vannak a jogok", legalábbis ami a magyar kiadást illeti. Kizárt, hogy bárki másnak is megengednék jelenleg Gyula mellett, hogy adjon ki FF-t idehaza. Mondjuk egyébként ez is teljesen mindegy, mert úgyse akar most senki jogokat kérni az FF kiadására. :)
2021. június 5. 12:01 | Válasz erre | #1412
Reagálások:
Az angol FF könyveknél is odafért Steve Jackson és Ian Livingstone neve alá a presented, azaz ajánlata. Elcsesződtek miatta a borítók? Szerintem egyáltalán nem. Nyilván, ha az ajánlata kerülne a rajongói vagy számukra ismeretlen könyvekre, akkor ez félreértelmezhető. Megint mondom, a könyvkiadás katalogizálásának van költsége, és ez nem biztos, hogy érdemes kis példányszámú könyvek esetében. Viszont a borítót így is, úgy is meg kell szerkesztenie Runner-nak, ha szeretne elkészíteni egy könyvet. Ha meg jó, jobb is lehet, akkor miért ne? Még az ellendrukkerek vagy a mostani kinti kiadó se tudna belekötni! Mekkora is a betűmérete a Steve Jackson és Ian Livingstone neveknek a címlapon? Nem férne el a két név és a cím közé 3 szó fele akkora betűkkel mondjuk azonos színben: világ új kalandja és alatta a cím. Ha valaki megnézi a címlapot még értelmes mondatot is olvas, utal a KJK-ja a kjk logón kívül: Steve Jackson és Ian Livingstone világ új kalandja (pl.) Farkaséhség. Ez tiszta tény, mert a Titánra íródott és a Skorpiók mocsara és környékén játszódik, ha rajongói, ha nem.

A másik a gerinc kérdése: az angol műveknél a sorozat gondozói: I.L. és S. J. fizettek a béríróknak azért, hogy a sorozatba beírtak, viszont nem jelent meg a nevük, csak a belső címlapon. Ha a zagor.hu kifizette volna a jogdíjat, akkor ezt a szokás szerinti felállást joggal át kéne vennie, ami viszont megtévesztő. Ezt egy tömör indoklással alá tudom támasztani, miszerint Ian Livingstone keze alá magyar rajongók olyan könyvet is oda tettek, amelyet valójában Keith Martin írt, csak Ian neve volt kívül :S Tehát miért ne lehetne jobb a zagor.hu, főleg rajongói könyvek esetén, hogy ezt a baromságot nem követi. Ráadásul a könyveket a polcra téve az olvasó mivel találkozik elsőként: a gerinccel. És milyen alapon van kamu szerzők neve a gerincen, ha ráadásul ezt az idiótaságot nem is szükségszerű követni?
Pl. a Farkaséhség gerincén simán ott lehet: Kieran Coghlan Farkaséhség, ahogy a belső borítón is ott van helyesen.

Reneszánszát éli a kjk... Nem csak a kjk, hanem ami a retró alá besöpörhető, mivel a technológia fejlődött, és egyszerűsített bizonyos dolgokat, de a digitalizáció a kényelem növelésével alapvetően nem tette BOLDOGABBÁ is az embereket. Sőt némileg még jobban el is szigeteli, elemberteleníti is! Ezért hallgatják sokan a retró rádió zenéit, visszaemlékezni azokra az időkre, amiket szebbnek látnak vagy belehelyezkedni, amit esetleg meg sem éltek.

Amikor a lapozgatós könyvek elindultak, akkor a világban a leginkább nemzetközibb brand és legismertebb sorozat a KJK (FF) volt. Adta magát, hogy annak a fordításával, magyarba hozásával próbálkozzon meg kiadó. Aztán, ahogy a rendszerváltás után elindult lefelé az érdeklődés a digitális szórakoztatás felerősödésével, sok ember olyan tartalmak felé fordult és ölte inkább arra a pénzét. Ezért látom úgy, hogy elindultak próbálkozások más sorozatok, könyvek kiadásával, de a KJK "besülése" itthon magával rántotta a többi.
Bojti Anna könyveit vagy a Pál utcai fiúkat javarészt olyan szülők veszik gyermekeiknek, akik éltek a KJK idején, van fogalmuk mi a máfaj és a gyermekeiket akarják megismertetni vele, de nem sorolhatóak fantasy műfajba, inkább irodalmi, szépirodalmi beütésűek.
A KJK fő újítását a kockadobás, a karakterértékeket és a harcot mellőzik, az előtte kialakult egyszerűbb rendszer mentén haladnak, fejezetrészek gráfhálózatának tekinthetőek.

Szűcs Gyuláról az ominózus incidens után nem hiszem, hogy újra és újra beszélni kéne a zagor.hu oldalakon. Már rég túl lett beszélve. Ráadásul a személyes és vásárokon keresztüli reklám lehetőségét is elvesztette a covid időszak miatt. Az online térben a facebook, online kereskedés maradt. A weblap hiánya nyilván nem vet jó fényt a kiadóra, ráadásul saját magának tett be vele. A nála vannak a jogok azt túlzásnak érzem. Más nem kért jogot hivatalos kiadásra, és kifizette néhány kívánatos könyv megjelentetésének jogát. Nyilván van egy keretszerződése, hogy kiadhat még mást, ha fizet azokra is, de feltételezem, hogy némi bevételt is akar realizálni közben, nemcsak perkálni a jogdíjakat. És ne feledjük, hogy elsősorban képregény készítést akart kjk vonalon, mellékesen jött az a lehetőség, hogy kjk könyveket is megjelentessen.

A korábbi találkozókon is ezt volt az egyik mondanivalóm, hogy a KJK egy húzóvonal, de emellett minden országban megvoltak/megvannak egyéb sorozatok, hazai művek, amelyek nem vagy kevéssé ismertek. Tartalmaznak eltérő koncepciókat, szabályokat, amik nem minden esetben rosszabbak a KJK koncepciójánál (sőt a KJK-n belül is fejlődött a rendszer spéci értékek, idő, varázslás,stb.) bevonásával.

© SzG
2021. június 5. 07:58 | Válasz erre | #1411
"Szerintem a Kjk most éli (megint) a reneszánszát."
A teljes játékkönyves/lapozgatós műfaj reneszánszát éli nálunk, nem csak a Kaland-Játék-Kockázat... például ugye Bojti Anna gyerekeknek szóló lapozgatósai is iszonyatos példányszámban, 10 000 felett fogynak, de a Pál utcai fiúkból készült játékkönyv is nagyon népszerű (ezzel kapcsolatban nem lehet tudni fogyási adatot, de párezer biztos elment belőle, látva az érdeklődést). Meg az 1000 veszély-sorozat is jól fut, meg még számtalan egyéb lapozgatós. Viszont fantasyból még most is lényegében csak a Fighting Fantasy/Kaland-Játék-Kockázat kiadását erőlteti mindenki, ahogy az elmúlt 30 évben is... pedig ha valamikor, most tényleg be lehetne próbálkozni más fantasy sorozatokkal is, mert az említett "lapozgatós reneszánsz" miatt most kis túlzással mindenre van érdeklődés, ami játékkönyv (jó, 10 000 példány biztos nem fogyna egy fantasy lapozgatósból, de valószínűleg nem is lenne bukás, legalábbis ha jól lenne promózva és terjesztve).

"Gondolom nem véletlenül ez (legalábbis mo.-n) tartozik a híresebbek közé, és nem a többi sokmásik."
Gyakorlatilag semmilyen "többi sokmásik" nincs Magyarországon, legalábbis ha a fantasykat nézzük. A Magányos Farkasból adott ki egyetlen darabot a '90-es évek elején egy ismeretlen, kis kiadó (elég rossz minőségben ráadásul; nem csoda, hogy megbukott). Azon kívül semmilyen külföldi fantasy játékkönyv nem jelent meg nálunk, csak a Fighting Fantasy/Kaland-Játék-Kockázat... így nem nehéz a legsikeresebb/leghíresebb fantasynak lennie Magyarországon. :)
2021. június 5. 07:42 | Válasz erre | #1410
Ja a Gyula kiadója meg akkora, hogy még oldala sincs 2 éve, nulla reklám, és a kiadott könyvek fele már nem is elérhető. Óriási.
2021. június 5. 07:40 | Válasz erre | #1409
Szerintem a Kjk most éli (megint) a reneszánszát. Pl.Covid alatt sok hone offiszer nem tudott mit kezdeni magával stb.
Mindig lesznek fellángolások, a kjk forma meg jól bevállt, már bizonyított.
Gondolom nem véletlenül ez (legalábbis mo.-n) tartozik a híresebbek közé, és nem a többi sokmásik.

Ugyanitt új venuszos 'Csillaghajó'-t keresek.
© SzG
2021. június 5. 06:10 | Válasz erre | #1408
"Ja, kedvenceik, amikkel mégis inkább ártanak/ártottak az oldalnak, amit elvileg "szeretnek"."
Nyilván hülyeség volt, én is írtam.
Csak annyit állítottam, hogy nem biztos, hogy pénzért csinálta az illető. Mellesleg ne felejtsük el azt sem (mondjuk nekem is csak most jutott eszembe :D), hogy maga a dedikáltatás is pénzbe került... nem ám csak úgy ingyen írta alá a könyveket Mr. Livingstone! Így meg azért még kisebb a valószínűsége, hogy bárki is azért dedikáltatott, hogy aztán majd drágábban tudja eladni a könyveket, hiszen neki is fizetnie kellett ezért. (Ez a Vaterán lévő magas árat is valamennyire megmagyarázza amúgy, legalábbis a dedikált példányoknál.)

"Ezért mondtam, hogy SA féle legyen"
Most lehet, hogy sokaknál ki fogom verni a biztosítékot, de szerintem meg az lenne a legjobb (meg a legbiztonságosabb is egyébként), ha semmilyen formában nem jelennének meg a KJK-fanfictionok. Egyrészt a legtöbb nem éri el még az eredeti könyvek szintjét sem (plusz tele vannak nyúlásokkal/ismétlésekkel), másrészt amúgy is kezd már elcsépeltté, megkockáztatom, unalmassá válni ez a KJK-téma, hiszen már több, mint harminc(!) éve lényegében csak a Fighting Fantasy kiadását erőlteti mindenki Magyarországon, már ha fantasy lapozgatósokról van szó... mintha más nem is létezne, holott iszonyat sok egyéb (fantasy) játékkönyv meg sorozat van a világon, nem is feltétlenül rosszabbak, mint az FF (szemezgetéshez ajánlom Demian oldalát, amin tényleg többezer lapozgatós szerepel: [url=https://gamebooks.org/]gamebooks.org[/url] ). Szóval én a zagor.hu helyében "elengedném" már ezt az FF/KJK-témát (főleg így, hogy ráadásul Szűcs Gyulánál vannak a jogok...), és mást adnék ki. Persze lehetőleg "hivatalos" formában... kevésbé ismert könyvek/írók esetén nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne megszerezni a jogokat a kiadáshoz. Persze ez csak egy javaslat. :)
2021. június 4. 19:53 | Válasz erre | #1407
Ja, kedvenceik, amikkel mégis inkább ártanak/ártottak az oldalnak, amit elvileg "szeretnek". Amúgy mondani bármit lehet.

Ezért mondtam, hogy SA féle legyen, de a mostani is támadási felület, ezzel remélem egyetértünk.

"Steve Jackson és Ian Livingstone világából/világ új része/nyomvonalán/rendszerében/világán alapuló"

"(Újabb) Kalandok Steve Jackson és Ian Livingstone világán"
"Barangolások Steve Jackson és Ian Livingstone világán"

Valami olyan kéne, hogy csak az elején, vagy a végén legyen kiegészítés... lehet agyalni rajta.
© SzG
2021. június 4. 16:49 | Válasz erre | #1406
deathangel:
Nem tudom, nekem például biztosan nem jutna eszembe, hogy csak azért írassak alá Livingstone-al egy zagor.hu-s kiadványt (amúgy az oldal készítőinek kérése ellenére), hogy aztán majd drágábban tudjam eladni... De meg merem kockáztatni, hogy akik dedikáltatták ezeket a könyveket, azok sem ezért csinálták, hanem mert ahogy pl. Amigo is írta, ezek voltak a kedvenceik, és szerették volna ott látni bennük Livingstone szignóját. De persze lehet, hogy tévedek, illetve valóban "naiv" vagyok, és az "üzleti szempontok" mozgatták a dedikáltatókat. :)

Ja, a Pusztítás maszkjai elején már tényleg ott virít az "ajánlata" szó is Jackson-Livingstone neve alatt... őszintén szólva ez nem ugrott be hirtelen. :) (Sőt, a könyvet is elfelejtettem felsorolni.) Ez van. Mindenesetre nem javaslom az "ajánlata" szó feltüntetését sem a zagor.hu-s könyveknél, mert ahogy a Facebookon már írtam valahol (meg ahogy nyilván ti is tudjátok), valójában szó sincs róla, hogy Jackson-Livingstone "ajánlaná" ezeket a fanfictionokat, sőt, jó eséllyel még a létezésükről sem tudnak. :D És igen, remek támadási felület lenne ez is az oldal "ellendrukkerei" számára. Szóval szerintem inkább hanyagolja a zagor.hu az "ajánlata" szót, főleg a borítón. :)
2021. június 4. 16:33 | Válasz erre | #1405
Ne már. Ennyire azért nem vagy naiv.
Vannak akik könyvek eladásából élnek, olcsón venni, drágán eladni. És ha meglesed a kjk-k árát láthatod, hogy remek üzletek lehetnek belőle. Szóval ne lepődjünk már meg azon, hogy további értéknövelés végett aláírat, és lexarja az oldal kérését. (Sőt, ha az oldal megszűnne az lenne számára az igazi, mert az jobban megdobná az értéket.) A regisztráltak min. 95%-a csak azért lépeget be, hogy megnézze van-e könyv, amit vehetne. Esetleg azért, hogy potyán hozzájusson (szilveszter, nocsak, 2013 nyereménye mi volt?). Ezek között simán elférnek az ügyeskedők. Mondjuk én ezeket nem tartom rajongóknak, runner szerint viszont ezek az ideális fanok, hiszen könyvet vesznek, és ez a lényeg. Igaza van, igen sokat tesznek hozzá a honlap fennmaradásáért.

Fura, hogy az utolsó kettőt nem említetted... talán nem véletlenül. Az eredeti kiemelte, hogy present, ami azért befurakodott hozzánk is a végére, lehet nem véletlenül... Mondjuk a rakétás megoldás nem ajánlott, mert abból is gebasz lehetne... valami hasonló lehetne, mint amit SA írt. Tény, hogy jobban csúfítaná az elejét a borítónak. Amúgy remek támadási felület ez is Gyulus barátunknak. ;)
2021. június 4. 09:36 | Válasz erre | #1404
Több dolog mosódik itt össze, de az biztos, hogy a negatív reklám is reklám az eladónak. Az árakat valaki belőtte, az eladó a hasznáért. A másodkézen forgó zagor.hu kiadványokat is drágábban adják el, mint runner-től véve!

Mondjuk vegyük a tűzhegy varázslója csomagot. A 3 könyv innen véve 9000 vagy áremeléssel max 10500ft volt ténylegesen. Némi infláció még hozzájön, mert korábban kellett fizetni érte. A könyveken túl 3 aláírást árul bennük. Akiknek 3 aláírás még ér darabja több mint 5000forintot, azok fognak rá érdeklődni.
A varázslat sorozat esetében nincs dedikáció és ha a varázslatok könyvét mellékletnek vesszük, vagy 4. rész kiegjének, akkor tulajdonképpen eladott 5 könyvet darabjaként 5000ért.

A 3. dolog a koráan említett Arcadia ügy, amikor kérés ellenére vitték Ian-nak dedikálni a könyveket. A tűzhegy varázslós csomag miat valóban főhet a tulaj feje, mert olyat adott a szerző keze alá, ami nem hivatalos kiadású. SZG biztosíthatlak, hogy nem ez a rajongó volt, aki színes zombik könyve vére dedikáltatott az alkalmon. (Előttem állt a sorban, és még meg is kérdeztem tőle, hogy biztos helyes dolognak tartja-e, hogy színes ábrájú könyvet aláíratni vissz, hisz látható lesz, hogy ilyen képekkel sehol nem jelent meg könyv, hisz az FF védjegyének része a fekete fehér ábrák. Annyi volt a válasz, hogy a fia kedvence.) Az eredmény: lefotózta a könyvet Ian, mert rájött, hogy hivatalos kiadású. Szerintem ezt is a gyanússága miatt fotózta, bár szerintem a díszdoboz nélkül tette a könyveket a keze alá.

4. dolog a könyvek hasonlatossága a Rakéta kiadványokhoz. Szerintem Runnert két dolog motiválta: hogy hasonlítson az Rakétás könyveihez, amikor kipótolja velük a sorozatát. A másik, hogy a rajongók is be tudja azonosítani a sorozatot a külső dizájnelemek alapján.
Viszont a gond is ezzel van: olyat sugall, ami nem igaz. Egyrészt a kiadó készítette, mert nem. Másrészt a szerzők neve, hogy nem azok szerezték a könyvet, akik a címlapon meg vannak nevezve. A példányszám alapján még jogosnak érzem, hogy nem éri meg a macerát a ISBN számmal regisztráltam kiadni, viszont a külsőségeken lehetne segíteni. Rég meg lehetett volna már oldani, hogy a hasonlatosság megmaradjon, de legyen olyan elem, ami egyértelműen megkülönbözteti. Például egyedi logó ábra. A napocska nem egyértelmű logó, inkább felirat, hogy a tájékozatlanoknak is beugorjon vmi régről. A szerzői név is megtévesztő. Ha nem a szerző nevét írjuk, csak a belső címoldalra kerül, mert szeretnénk megőrizni a régi hatást, akkor a korrektség okán minden könyvre az kerülne fentre, hogy "Steve Jackson és Ian Livingstone világából/világ új része/nyomvonalán/rendszerében/világán alapuló". Még akkor is, ha valamelyik szerző írta és nem béríró. És a tényelges író meg lesz nevezve a belső címlapon szokás szerint. A külcsínen már korábban is lehetett volna annyit módosítani, hogy ne okozzon ellenmondást. Ez nem pénz, döntés kérdése. A gerinceken sem az tényleges szerzők szerepelnek, pedig oda kerülhetnének, hanem S.J és I.L.! Ez Runner döntése, ha nem lát benne kivetnivalót, akkor "feltehetően" nincs.

Ezeket a rajongók java eddig is tudta. Érdekesség a Visszatérés a tűzhegyhez belső borítóján a kjk.extra.hu felirat zagor.hu helyett. Jó rég volt az aktualitása. (És remélem, hogy nem kapok fórum letiltást a tényleírások miatt!)
© SzG
2021. június 4. 06:21 | Válasz erre | #1403
"Nem értem a problémátokat. Egyértelmű volt, hogy lesz ilyen, mint ahogy az is, ha újra Magyarországra jön Livingstone dedikálni, akkor is fognak az orra alá nyomni zagoros könyvet."
Azért annyira nem volt egyértelmű szerintem, főleg, hogy direkt kérték is runnerék, hogy ne toljanak Livingstone orra alá zagoros könyveket... meg azért eleve kellene, hogy legyen ennyi esze mindenkinek, hiszen köztudottan nem hivatalos könyvekről van szó. Inkább az a meglepő, hogy mindezek ellenére valakik dedikáltatták ezeket a könyveket is Livingstone-al...

"az üzleti szempontok miatt a borítók továbbra is úgy futnak, mintha lenne közük a rajongói könyvekhez. Ezt még a rakétások sem merték megtenni"
? A Rakétásoknál ugyanilyen borítók voltak... lásd Skorpiók mocsara, Haláltalizmán, Vértengerek, Szamuráj kardja... pont ugyanígy Jackson-Livingstone neve van rajtuk, holott ugye nem ők írták ezeket a könyveket. A Rakétások egyébként nyilván pont az emlegetett "üzleti szempontok" miatt tettek így, hiszen több fogy a könyvekből, ha a két jól ismert név szerepel rajtuk. Hogy a zagor.hu-s könyveken is ezért virítana Jackson-Livingstone neve? Kétlem. Nyilván arról van szó inkább, hogy runnerék ragaszkodnak a "Rakétás dizájnhoz", vagyis hogy minden könyv elején kizárólag Jackson-Livingstone neve szerepeljen.
Más kérdés, hogy annyira nem kellene ragaszkodni ehhez, főleg így a "Fekete péntek" után. :) Simán kijöhetnének ezek a fanfictionok úgy, hogy a szerzők eredeti neve lenne a borítón. Vagy akár úgy, hogy egyáltalán semmilyen név nem lenne a borítón, ahogy a Játékfüzetek elején sincs név, csak a cím, meg hogy Kaland-Játék-Kockázat. :)
2021. június 4. 05:07 | Válasz erre | #1402
Nem értem a problémátokat. Egyértelmű volt, hogy lesz ilyen, mint ahogy az is, ha újra Magyarországra jön Livingstone dedikálni, akkor is fognak az orra alá nyomni zagoros könyvet. Lehet hogy éppen a Farkaséhséget, mert az üzleti szempontok miatt a borítók továbbra is úgy futnak, mintha lenne közük a rajongói könyvekhez. Ezt még a rakétások sem merték megtenni, pedig azok a hivatalos FF sorozatban jöttek ki. Mondjuk tény, hogy a Scholastic is hasonlót alkot, de ott legalább nagy betűvel szerepel a valós író neve.

Szóval ilyesmivel lehet ügyködni, mert van. Ha nem lenne...
2021. június 3. 23:16 | Válasz erre | #1401
Varázslat pakk már nem is elérhető...pofátlan árakon tette fel egyébként.

Tényleg nagy kár, hogy ezeket már nem lehet zagorosan rendelni
© killmaster (Savanyúhas)
2021. június 3. 11:38 | Válasz erre | #1400
Egy miniszternek ez aprópénz, de valószínű a polgármesterünknek is az lenne. Na de egy rajongó, akinek van erre pénze biztosan ráharap! Meglátod Szlobo mester a mi könyvünkért is adnak majd ennyit, csak nem ebben az évtizedben... Amúgy meg hosszú sora van ennek a "Fekete péntek" opciónak, de az már egy másik topic...
© SzG
2021. június 3. 09:19 | Válasz erre | #1399
Oké, de ott van a három zagor.hu-s Zagoros/Tűzhegyes könyv is, azok is dedikáltak... tehát azokat biztosan odatolta az illető Livingstone elé. [smiley]falbav[/smiley]

(Egyébként már önmagában az is gáz, hogy fel lettek téve a Vaterára, főleg ilyen árakon.)
© Vikky
2021. június 3. 09:11 | Válasz erre | #1398
Nem, mert az EREDETI angol nyelvű könyv van dedikálva a pakkból, a fotón jól látszik is.
© SzG
2021. június 3. 07:11 | Válasz erre | #1397
És itt egy Zombik vére pakk is, szintén dedikálva...

[url=https://www.vatera.hu/ian-livingstone-zombik-vere-konyv-dedikalt-3049351406.html]Zombik[/url]

Khm... nem pont ezek miatt háborgott Livingstone az Arcadia után...? (Hogy ugye kalózkönyveket toltak elé dedikálni stb.)
© SzG
2021. június 3. 06:53 | Válasz erre | #1396
Na valaki meghirdetett a Vaterán pár zagoros könyvet, és köztük van pár Livingstone által dedikált is...

[url=https://www.vatera.hu/steve-jackson-a-shamutanti-dombok-khare-a-csapdak-kikotovarosa-het-sarkanykigyo-3049352306.html]Varázslat box[/url]

[url=https://www.vatera.hu/steve-jackson-ian-livongstone-a-tuzhegy-varazsloja-visszateres-a-tuzhegybe-zagor-legendaja-dedikalt-3049171826.html]Zagor box[/url]
2021. május 28. 21:03 | Válasz erre | #1395
Sziasztok!
Megvetelre keresem az osszes Zagor.hu alltal keszitett konyveket,fuzeteket,
Fb-on elertek : Attila Szilasy neven
2021. május 22. 17:44 | Válasz erre | #1394
Sziasztok!
Az alábbi ZAGOR kiadványokat keresem megvételre a gyűjtemény teljessé tételéhez. Elsősorban kifogástalan állapot érdekelne.
Zagor füzetek 1
Zagor füzetek 2
Zagor füzetek 3
Zagor füzetek 4
Zagor füzetek 11
KJK képregény - A Trollfog háború
KJK képregény - Az országút harcosa
Írni ide, FB, vagy a zsolt.valkar@gmail.com címre ér. :)
A válaszokat és ajánlatokat előre is nagyon szépen köszönöm!
Zsolti
Ha a Káosz velünk, ki van ellenünk?
2021. május 21. 00:12 | Válasz erre | #1393
2021. március 19. 14:17 | Válasz erre | #1392
Sziasztok! Megvan valakinek a Bajnokok Próbája?
Ha igen mennyiért adná el?
2021. március 19. 14:10 | Válasz erre | #1391
Hello!
John Caldweeltől a Trollvadászok van meg nekem szívesen elcserélném a Bajnokok próbája című KJK-ra például. Tel: 06-70-2517726.
Üdv: Bálint
© SzG
2021. március 18. 09:02 | Válasz erre | #1390
Ha esetleg valakinek még nem lenne meg a Végzet Prófétái című fantasy lapozgatósunk, a megújult Dungeon webáruházból most 10 százalék kedvezménnyel beszerezheti, ha gondolja. [smiley]awink[/smiley]

[url=http://dungeon.hu/index.php?route=product/product&path=5_49&product_id=637]A Végzet Prófétái a Dungeonban 2240 forintért[/url]

Bővebb infók a könyvről a honlapunkon:
[url=http://www.vindgardia.atw.hu/]Honlap[/url]
(A "Kiadványaink" menüpont alól az azw és az epub változat ingyenesen is letölthető. [smiley]awink[/smiley])
2021. február 19. 13:55 | Válasz erre | #1389
Sziasztok! Megvételre keresek!

Halállabirintus
Az elátkozott ház
A szamuráj kardja
A végzet erdeje

Ezek a könyvek érdekelnek jó állapotban ne legyen beleírva amit nem lehet eltüntetni ne legyen szakadt nagyon kopott. Veszek magyar forint. Elérhető vagyok bakktamas83@gmail.com

Köszönöm hogy elolvastad!

© Vikky
2021. február 19. 09:35 | Válasz erre | #1388
Szia! Érdekelne, írok emailt.
© Sneer
2021. február 18. 18:13 | Válasz erre | #1387
Sziasztok!

Van egy eladó Titánom. Át lett pörgetve párszor,de jó az állapota,akit érdekel az írjon a sneer@zelkanet.hu-ra.
üdv,

Sneer
2021. február 14. 09:18 | Válasz erre | #1386
Sziasztok!

Egy ideje próbálom a felelőtlenül eltékozolt eredeti kjk és kjv sorozatomat újjáépíteni. A következőek hiányoznak még, amiket relatíve jó állapotban szeretnék megszerezni:

- Ian Livingstone: A varázsló kriptája
- Ian Livingstone: Zagor ​legendája
- Steve Jackson, Ian Livingstone: Démonlovagok
- Steve Jackson: Királyok koronája

Ami fontos lenne, hogy látványos sérülésük ne legyen, és ne legyen benne olyan írás, amit ne lehetne eltávolítani.

Tudom, hogy lehet sokat kérek, de van valakinek esetleg eladó ezekből alacsonyabb áron mint a jelenlegi piaci áruk?

Köszi,
zsigmond.rab@gmail.com
2021. január 27. 18:01 | Válasz erre | #1385
Így most örül, boldoggá tettem. [smiley]nyes[/smiley]
© [törölt felhasználó]
2021. január 27. 17:57 | Válasz erre | #1384
2021. január 27. 10:10 | Válasz erre | #1383
2021. január 2. 20:10 | Válasz erre | #1382
Sziasztok.Mindenkinek:Boldog,békés új évet kívánok!
A halál kapuja pdf valakinek meg lenne,annak nagyon örülnék.
2020. december 27. 16:44 | Válasz erre | #1381
Szia. Marketplace-n láttam ma a Tűzhegy Varázslóját és a Kaland-játék-varázslat mind a 4 kötetét. Facebookon belépsz a Marketplace-ra és beírod a keresőbe, hogy Kaland-játék-varázslat, kiadja őket.
2020. december 11. 22:32 | Válasz erre | #1380
Sziasztok!

Időközben a Zagor legendáját már sikerült beszereznem.

De az "Űr orgyilkos" és az "Égi fejedelem" még mindig kellene...
Csak jó állapotban lévő könyvek érdekelnek, de azok nagyon!:-)

Üdv: KKrisz79
2020. december 10. 20:57 | Válasz erre | #1379
Eladó az alábbi 4 könyv egyelőre együtt:

Demons of the Deep (Puffin)
Bloodbones (Wizard 1)
Port of Peril (Scholastic)
Assassins of Allansia (Scholastic)

Ár: 8000HUF
© OZ
2020. december 4. 21:46 | Válasz erre | #1378
Sziasztok!

Már csak két kötet hiányzik ahhoz hogy meglegyen a teljes Rakéta könyvek sorozatom,ha lenne valakinek belőlük plusz példánya eladó akkor (meglephetne karácsonyra:) megvenném:

A tűzhegy varázslója
A varázsló kriptája

(A kaland játék varázslat kötetek is érdekelnének, de szerintem azokra esélyem sincs ugyhogy azokat nem is kérdezem)
Előre is köszönöm! Boldog télapót mindenkinek!
Üdv: OZ
2020. december 1. 23:52 | Válasz erre | #1377
Sziasztok!

Esetleg van valakinek jó állapotú, eladó könyve az alábbiak közül?:
- Zagor legendája
- Űr orgyilkos
- Égi fejedelem

Továbbá érdekelne bármelyik Zagoros kötet, amennyiben jó állapotú! Legfőképpen "A kard mestere"!

kkrisz1979@gmail.hu email címre várom az esetleges eladóm üzijét!:-)
Előre is köszönöm!
2020. november 20. 06:58 | Válasz erre | #1376
Sziasztok! Az alabbiakat keresnem:

Könyvek (2 db):
A Tűzhegy Varázslója (25. évfordulós) (36. könyv)
A Pusztító (színes) (49. könyv)
Játékfüzetek (9 db): 1-4, 6-10

Cserebe Jo Magyar Forint van, vagy meg a polcon pihen A Gyikkiraly Szigete, illetve egy Dori es Marci Nyomoz.

Koszi!
© Vikky
2020. november 3. 07:52 | Válasz erre | #1375
Limitáltak és keresettek, szvsz ezért megy fel az áruk.
© [törölt felhasználó]
2020. november 2. 15:33 | Válasz erre | #1374
2020. november 2. 14:12 | Válasz erre | #1373
Most láttam egy face csoportban (Kaland, Játék, Kockázat adok-veszek), hogy 5000-ért mennek a zagoros könyvek :)
fasza, ugye? :D
© Lafi
2020. október 29. 12:54 | Válasz erre | #1372
Üdv mindenkinek keresnék kaland játék kockázat sorozatokat, könyveket
© Lafi
2020. október 29. 12:53 | Válasz erre | #1371
Szia a sorozat megvan még??
© colled
2020. október 11. 22:29 | Válasz erre | #1370
Keresek zagor könyveket megvételre.
© Uhu
2020. október 9. 11:48 | Válasz erre | #1369
Engem ezek a könyvek érdekelnének megvételre, ha valakinek van belőle felesleges:

Éjsárkány
Nekromanták éjszakája
Vihargyilkos
A bíbor áradat

Köszi!
Első oldalElőző oldal12345678910111213141516171819202122232425262728293031Következő oldalUtolsó oldal