Zagor.hu
Zagor.hu fórum
Kérdezz – Felelek
BejelentkezésRegisztrációElfelejtett jelszó
Első oldalElőző oldal123456789101112131415161718192021Következő oldalUtolsó oldal
2010. október 9. 09:27 | Válasz erre | #89
Én azért még nézegetem az uw-set is, hátha feltámad poraiból :) Bár ebben egyre kevésbé hiszek. Április 1 óta elég sok víz lefolyt a Dunán.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© SzG
2010. október 9. 09:19 | Válasz erre | #88
http://fightingfantasy.atw.hu/
/ fórum
Errefelé gondolom kevésbé ismert, de pár éve ez volt a legnépszerűbb magyar játékkönyves szájt/gyűjtőhely, online játékokokkal, meg egész épületes (illetve az ittenieknél szerintem tartalmasabb) társalgásokkal-vitákkal (a rendszeres Tomi Vs Szlobo-összezördülések azt hiszem eléggé élményszámba mentek sokaknál :D), csak aztán ugyebár jött a zagor.hu, minden egyéb oldal/főrum meg "ment a levesbe" (pontosabban kihalt).
Jah, az FF.atw előtt pedig volt még a boldog emlékezetű kjk.uw.hu is, de az már oly rég volt (4-5 éve legalább), hogy sztem az itteni két-három "nagy öregen" kívül (én, Tomi, meg tán Firtefox) senki sem emlékszik rá/senki sem tud róla. Hát ez van. [smiley]alien[/smiley]
© tzs
2010. október 9. 08:57 | Válasz erre | #87
Én nem vagyok kutya, de érdekel linket adj már! :) Online kalandjáték? Engem érdekel, sőt régóta tervezek csinálni is egyet, csak egyedül nem volt még kedvem nekiállni...
© Kamo
2010. október 9. 02:12 | Válasz erre | #86
A zenei kérdésre: Mivel zenész vagyok, (talán pont) ezért mindenevő vagyok. Rengeteg linket tehetnék ide be, de ha valakit érdekel, szerintem a Quimby, Dream Theater, Kitaro, Yanni, Ennio Morricone, (régi-)Nightwish, Within Temptation, Adiemus, (régi-)Republic, Ákos, Brahms, Kodály Z. számok/művek a legjobbak! Most pl. ismét sok Quimby-t hallgatok. Ki ne ismerné az Ajjajjajj című számukat? :-D Kedvencem J. Brahms 4. szimfóniájának 4. tétele! Hallgassátok meg! Amúgy nagyon sokat hallgatom a saját szerzeményeimet is, melyek kb. a filmzenéhez állnak közel.
© cock
2010. október 9. 00:08 | Válasz erre | #85
Hát haver, ezzel kicsit elkéstél. Nem emiatt a fórum miatt, hanem mert én már feltöltöttem anno egy phpbb-t, ami mind a mai napig működik, csak a kutyát nem érdekli, mert ez a fórum felfalta vacsorára.
És érdekes módon senki nem sírja vissza az online kalandjátékokat, pedig nyilván érdekelte az embereket, ha oly sokan aktívak voltak ott ahol...
Na ahogy a mondás tartja lesz ez még így se.
© tzs
2010. október 8. 17:45 | Válasz erre | #84
Igen értem mire gondolsz, látom h html. a Php jó ötlet, a felhasználók áttétele valóban vicces lesz :D Okés, jó munkát akkor, a fórum dolog csak egy segítő ötlet volt részemről.
2010. október 8. 16:28 | Válasz erre | #83
Az alapprobléma az, hogy runner nem ért a webprogramozáshoz. Ha megnézed, a honlapon jelenleg minden oldal html, amiket kézzel szerkeszt, valahányszor van valami változás, és ez elég idegölő tud lenni, ráadásul sok a hibalehetőség is. Úgyhogy a fél weblap átírás alatt áll php-re, hogy a lehető legtöbb dolgot lehessen automatizálni. És ennek keretében van tervbe véve, hogy lemásoljuk ezt a fórumot is (kinézetre), és igény szerint módosítsuk. A hozzászólásokat át fogjuk venni, a felhasználóké viszont már vicces lesz.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© SzG
2010. október 8. 15:16 | Válasz erre | #82
© tzs
2010. október 8. 14:59 | Válasz erre | #81
Király. Tudok vmiben segíteni? Mi az az égető probléma?
2010. október 8. 14:58 | Válasz erre | #80
A fórumproblémán már dolgozunk, egy sokkal égetőbb gonddal párhuzamosan. Ha minden jól megy, integrálni fogjuk a főweblapba, a jelenlegihez hasonló kinézettel, de bővített funkcionalitással -- többek közt bizonyos mértékig lehetővé téve a hozzászólások utólagos szerkesztését is.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© SzG
2010. október 8. 13:32 | Válasz erre | #79
Hát a metál nálam a KoRn-ban kimerült. Ja, meg a Limp Bizkitben, de ez még nagyon anno volt, a tinidzser-éveimben (pont akkor jöttek be ezek a nu-metálos dolgok, szóbal akkortájt ezekkel elvoltam :) ).
Tényleg, Droviat, azt hiszem te nyertél egy példányt a Bizonytalanság börtönében című horror lapozgatósomból... szerdán fel is adtam neked a könyvet, remélem ma odaér. :) (Esetleg már meg is kaptad?)
© tzs
2010. október 8. 13:32 | Válasz erre | #78
...amit még ehhez hozzá akarok fűzni az az, hogy a témáékat is el lehetne rendezni, jobban átláthatóvá tenni pld. Lehetnének fő- és altémák is :)
© tzs
2010. október 8. 13:29 | Válasz erre | #77
Háh, az nem baj ha rockerek is vannak itt... :D
2010. október 8. 13:27 | Válasz erre | #76
Az igazat megvallva én a rockos metálos vonalat képviselném. Kedvenceim közé tartozik a Metallica (főleg a korai albumok - Kill 'em all, Ride the lightning, Mater of pupetts, stb), a SlipKnoT, Rammstein, Slayer, Motörhead, Iron Maiden, Anthrax. Náhanapján előkerülnek a klasszikus zenék is: Wagner, Mozart, Chopin, stb.
There's just two ways this can end, and in both of them, you die!
© tzs
2010. október 8. 13:21 | Válasz erre | #75
Sziasztok!
Nem volt ötletem, hogy hova írjak, ezért most ide írok, remélem nem baj.

Először is gratulálni szeretnék mindenkinek aki a könyvekkel kapcsolatos munkákban részt vesz! Ma kezembe vehettem a Múmia átka és a Tűzhegy varázslójának új színes kiadását. Elismerésem, nagyon jó munka! Tetszik...egyszerűen kurva jó, máshogy nem tudom leírni :) Szép igényes munka amit a zagor csapata prezentál a kjk könyvek rajongói számára!

A másik amiért írok. Korábban terveztem, hogy a saját portálomon nyitok egy fórumot a KJK rajongói számára, ez igazából elmaradt, de most ismét előhozom ezt az ötletet. Félreértés ne essék jó ez a fórum, de arra gondoltam, amennyiben van erre igény, szívesen "beállítanék" egy jobb kinézetű, szerkeszthető, saját ingyenes motorral rendelkező fórumot ezen téma rajongói számára. Ezt mivel saját domain-nel rendelkezik az oldal itt is meg lehetne tenni,így lehetőség lenne több dologra is amit pld az sg rendszere nem tud kezelni.
Amiről én beszélek az az ingyenes elég népszerű SMF fórummotor.
Mutatok pár példát ha esetleg valakit érdekelne ez a lehetőség:

http://tzsportal.com/index.php - saját portál

http://wuun.net/ - saját RtcW rajongói portál

http://smf-portal.com/index.php - nem saját, magyar portálközösségi oldal, ahol eme fórumotorról és a "ráhúzható" portál-módról kaphatunk információkat.
2010. október 8. 12:46 | Válasz erre | #74
Akkor én is bővíteném a listát. Általában ezeket hallgatom:
Filmzenék és ehhez hasonló zenék (pl. immediate music, two steps from hell), játékzenék (ebből elég nagy gyűjteményem van, főleg fantasy pc játékok zenéje), nigthwish, fairyland, paradise lost, hammerfall, eloy, jetro thull, epica, luca turilli, ilyesmik.
Ha valakit érdekel, akkor pár számhoz tennék linket is:
Fairyland (Rise of the giant):
http://www.youtube.com/watch?v=WEWr7IhmnNE
Two steps from hell (Heart of courage):
http://www.youtube.com/watch?v=ISzK6e237II
Játékzene (Knights of the temple 2 main theme):
http://www.youtube.com/watch?v=pS_9Gb_yCiM

Egyelőre ennyi, de kíváncsi lennék, mit gondoltok erről a háromról. Ha valakinek tetszik, esetleg linkelek be mást is.
© SzG
2010. október 8. 12:04 | Válasz erre | #73
Különben én Killmastert valahogy inkább metálosnak tudtam elképzelni. :D (Talán már csak a neve miatt is...)
© SzG
2010. október 8. 11:40 | Válasz erre | #72
És ha már szóba került a 80-as. 90-es évek zenéje, itt egy kevésbé ismert nsoztalgiablog, amin egy rakat régi nagy kedvenc megtalálható (igaz, főleg a 90-es évekből):
http://90es.blog.hu/
Én sok számot ezalapján tudtam beazonosítani, szóval nekem már megérte feltévedni rá. :) Nagyritkán mással is foglalkoznak amúgy, de a hangsúly a zenén van.
© SzG
2010. október 8. 11:36 | Válasz erre | #71
Érdekes téma. :) Én eléggé mindenevő vagyok, bár például a Killmaster által említett "lakodalmas techno" az nekem sem kenyerem... :) (Pl. Bunyós pityu, Fekete pákó, Sláger tibó, Fásy Ádámka és tsai. :D) Meg a fekete zenék, ilyen rep, rndb, reggi (ezt még azt se tudom hogy kell leírni :D), ezek se játszanak nálam. Meg a nagyon diszkós, monoton, pár ütemes zene se, vagyis az ilyen tipikus DJ-s dolgok, sterbnszki stb. Ja, meg a nagyon zúzós-hörgős metált se bírom elviselni, death-black, de a heavy se jön be igazán... (Hm, jobban belegondolva annyira nem is vagyok mindenevő. :D)
Amúgy amiket alapból bírok, azok inkább vagy valami finomabban elektronikus, kicsit sötétebb árnyalatú dolgok (ismertebbek közül nyilván alap a Depeche Mode), vagy darkwawe (szintén ismertebbek közül Cure), néha egy kis industeial (pl. Front Line Assembly), meg sok-sok ilyen kevésbé "kommersz", sötét középkori, melankolikusabb zene, Arcana, Dead Can Dance, Love Spirals Downwards stb., újabban főleg ilyesmik szólnak írás közben is (egy ideje már dark fantasyt írok). Korábban eléggé szerettem még a "hagyományosabb", rockosabb dark-goth zenéket, a Bizonytalanság börtönében idején szinte csak Evanescence, Lacuna Coil, Nightwish és társaik szóltak. (Mondjuk ezek néha még ma is előkerülnek, csak már nem olyan gyakran.) A kevésbé komor dolgok-műfajok közül meg szeretem a sima szintipopot is (pl. Pet Shop Boys), meg különböző népzenéket (ír-kelta-arab), és gyakran (főleg "útközben", amikor kevésbé akarok depizni) hallgatok egészen könnyed pop-rockot is, Stingtől a The Corrson át pl. Billy Idolig. Hangulatfüggő. :) Magyarok közül meg mondjuk Unique, Crystal, Ákos... de néhány különösen "elborult", partyzós pillanatomban (ilyen szökőévente egyszer van, főleg újabban, mert nem vagyok partiarc ugye) akár Kozmix is jöhet. :DD Ja és persze alapból szeretem én is a 80-as, 90-es évek nagy-nagy (rádiós) slágereit, elvégre ezeken nőttem fel. Ezekbe rengeteg minden beletartozik, a gagyi eropop-dance számokon át akár még ilyen beksztrít bójz-féle zenék is. :D
Filmzenéket így direkten annyira nem szoktam hallgatni, inkább a hasonló jellegű, fentebb már említett "sötét középkori" dolgokat. Kivétel persze van, pl. a Conan-filmek zenéje fantasztikus. :)
Kb. ennyi. :D
2010. október 8. 10:52 | Válasz erre | #70
80-as,90-es evek zeneje, van atfedes killmasterrel eteren, neha 1-1 pop szam tetszik, de sosem az egesz album (pl. Shakira, Tatu, Matisse,...). Kulonben meg trance,dance jellegu zenek, meg kinai meditacios zenek. Filmzenek kozul pl.: Karib tenger kalozai, Transformers, Bud Spencer filmek :)
© killmaster (Savanyúhas)
2010. október 8. 08:12 | Válasz erre | #69
Ingoványos talajra léptél ezzel a kérdéssel Anry kolléga! De nem akarok kitérni a válaszadás alól, elárulom neked, miközben bőszen fordítok a 90-es évek legjobbjait hallgatom. (Whigfield, La bouche, Scooter, 2unlimited, Dr Alban, Ace of base) Persze meg vannak a 2000-es kedvenceim is legtöbbjük a dance kategóriából kerül ki. Zámbó Jimmyvel ki lehet űzni a világból, A lakodalmas techo-tól a frász kerülget, és néhány lassú zenétől eltekintve (mert akadnak azért jók is) nem hallgatok ilyesmit. A kedvenc filmzeném egyértelműen a Mortal kombat című filmhez íródott, azt lehetőleg minden nap megnézem egyszer a you tube-on! De kíváncsian várom a többiek válaszát is...
© Anry
2010. október 8. 07:51 | Válasz erre | #68
Kíváncsi vagyok annak nyomán, hogy van egy közös hobbink, ki milyen zenéket szeret.
Elő a farbával! :-)
2010. október 1. 20:39 | Válasz erre | #67
Lopakodo lelkek tenyleg szar, de a Csillaghajo nem olyan rossz. Otletes, kar, hogy nem csinaltak tobb ilyet. Kicsit hasonlit a Mezga csaladhoz, amikor Aladar mindig felrepul az urbe. :)))
© SzG
2010. október 1. 20:38 | Válasz erre | #66
Bocs, "Zoleeka", nem Zooleeka...
© SzG
2010. október 1. 20:37 | Válasz erre | #65
Kamo: de attól még belenézhetsz-olvashatsz, talán annyiból is el tudod dönteni, hogy érdemes-e komolyabban foglalkozni a könyvvel, meg beszerezni azt. :) (Amúgy én se szoktam gépen éapozgatósokkal játszani.)

Zooleeka: csodás, kösz.
2010. október 1. 20:31 | Válasz erre | #64
SzG: szerintem van Alien lapozgatos es meg sok minden mas,ami ide nem jott be: pl pokember,xmen,gyuruk ura,transformers,stb.
2010. október 1. 20:29 | Válasz erre | #63
Igazad van Kamo...de szerintem nem csak KJK konyvet nem elvezetes olvasni PC-en. HK-t barhol olvashatod, a legtobbje sajnos tre. :)
© Kamo
2010. október 1. 10:24 | Válasz erre | #62
Többször próbálkoztam már a gépen való lapozgatós-olvasásba. Annyira tré, hogy egy könyvet sem bírtam végigvinni. Sajnos csak a könyv formátumot képes befogadni az agyam, ha lapozgatósokról van szó. Ezért is szoktam mindíg megrendelni a Zagor.hu-s könyveket is. Annak idején próbálkoztam a HK-kkal is, de azt sem bírtam végigolvasni gépen.
© SzG
2010. október 1. 06:28 | Válasz erre | #61
Tényleg, le is lehet tölteni őket a szájtról, ez nekem eszembe se jutott... hát akkor valóban érdemes előbb ilyenformán "lecsekkolni" a két anyagot. :) Bár a tolakodó lelkeket én tényleg nem ajánlom, főleg így, a sokadik játékkönyv után. (Ha vki az elsők között olvassa, gyerekfejjel, akkor még talán élvezhetőnek-újszerűnek is tűnhet, de így...)
Hogy a KJK könyvek többsége dungeonban játszódna? Háát nem tudom. Az eredeti KJK-szériából talán ha négy-öt dungeonos van... De nem is feltétlenül a helyszíntípussal van gond, hanem a minőséggel. Dungeonosból is lehet (ne) hozni elvileg valami nagyon jót... Az új könyvem amúgy nekem is javarészt labirintusban játszódik (igaz, egyáltalán nem egy hagyományosabb, pl. Tűzhegy-félében) majd meglátjuk, nekem hogy sikerül. :)
Ja, ami még jó volt a zöldek közül, az a FEAR. :) Szuperhősös retro kaland, sok nyomozgatással, és asszem négyféle végigjátszási lehetőséggel, ugye. :))
© killmaster (Savanyúhas)
2010. szeptember 30. 21:13 | Válasz erre | #60
Kamo kolléga! Talán tölts le mindkét könyvet, olvass bele, és az alapján ítéld meg! A Csillaghajót én sem sztárolnám annyra, bár olvastam más oldalakon jó kritikákat róla, ízlés dolga! Szerintem ez a regény Jackson bácsi korai szárnypróbálgatása, meg is látszik rajta! Én is írtam hasonlót gyerekfejjel, sajnos már nincs meg a sztori... A lopakodó lelkekről annyit, hogy vannak benne jó ötletek, és pár poén is... Egyébként az eleje nem dungeonos, az egészen jó lett... Sajnos, mint minden könyven valóban vannak benne hibák, és talán klisésnek is tűnhet, de azért szódával elmegy. Ráadásul ne feledjük, ezek e könyvek a gyerekeknek íródtak (legalább is a többségük, ezért a nyelvezete is olyan amilyen. Egyébként a KJK könyvek nagy többsége tartalmaz dungeont, nem tudom, hogy ez miért lenne itt másképpen. Ha a könyv írója dolgozik még vele egy kicsit, egész jó is lehetett volna. Nálam a legnagyobb csalódást a Ketheri maffia okozta, én tökfej megrendeltem interneten. Nem kellett volna... De így, hogy runner volt kedves megosztani a többi Vénuszos kiadványt is, rájöttem, hogy ami nálam hiányzik, az az én gyűjteményembe nem is kell. A sci-fi-s vonulat, amúgy sem bővelkedik klasszikusokban. Talán az Égi fejedelem, de ott is csak néhány epizód tetszik, az egész egy nagy kavalkád. De hangsúlyozom, ez saját vélemény, a döntés a te kezedben van...
© SzG
2010. szeptember 30. 20:59 | Válasz erre | #59
Tényleg, konkrétan ALIEN lapozgatós nincs valahol külföldön? :D Vagy valami hasonló?
© SzG
2010. szeptember 30. 20:58 | Válasz erre | #58
Az Űr-orgyilkos nekem is tetszett anno a hi-tech dungeon, meg többféle lőfegyver, és egy-két elég eredeti ötlet-rejtvény miatt, meg asszem az volt az első sci-fi KJK-m. :) A többi már elég gyengének tűnt, pl. Ketheri maffia, Égi fejedelem, brrr. :S :D (Utóbbi ráadásul inkább paródia, ha jól emlékszem, de úgy rémlik, hogy ilyen se füle, se farka dolog, tán azt se olvastam végig rendesen.) Különben nekem alapból nincs bajom ezzel a stílussal, csak kár, hogy elég kevés valóban igényes szkifi-lapozgatós van, sőt, szinte egyről se tudok. :S Valami jó kis horroros, élienes dolgot pedig pl. szívesen olvasnék. :)
© Kamo
2010. szeptember 30. 20:05 | Válasz erre | #57
Én szeretem a sci-fi témájú könyveket, s bizony még az Űrorgyilkos is tetszett! Lehet, hogy akkor a Csillaghajót még beszerzem, de a lopakodósat nem. (Nem gyűjtő akarok lenni, csak a jó könyveket akarom magamnál tudni, s olvasni).
© SzG
2010. szeptember 30. 16:26 | Válasz erre | #56
Ja, és utóbbi tele van elütésekkel, meg mindenféle helyesíráési hibákkal (mint a későbbi Új Vénuszosok többsége). :S
© SzG
2010. szeptember 30. 16:25 | Válasz erre | #55
Szerintem annak nem sok jelentősége van, hogy mikor adták ki újra. :) A Csillaghajó amúgy is a 3. eredeti (Puffinos) FF volt, és az első sci-fi témájú, szóval lehet, hogy ezért is jelentették meg újra viszonylag gyorsan. Én amúgy egyszer kezdtem el, de valahogy félúton abbhagytam, vhogy elég laposnak tűnt, bár a részletekre már nem emlékszem. Az biztos, hogy elég erős Star Trek-nyúlás, különböző élienes bolygókra kell leteleportálni a csapatoddal (orvos, tudós stb.), szinte csak Mr. Spock nem bukkan fel benne. :)))
A Lopakodó lelkek tényleg borzalmas, sima földalatti dungeonban mászkálós cucc, de nagyon sótlan, ötlettelen, tiszta Jackson-Livingstone fanfiction az egész, mintha vmi sima rajongó dobta volna össze pár nap alatt, bármelyikünk jobbat ír ennél szerintem. :) Kb. olyasmi, mint a Sárkány szeme, vagy még gyengébb.
2010. szeptember 30. 15:33 | Válasz erre | #54
Csillaghajóról csak annyit mondanék, hogy az első újrakiadott könyvek között volt, megelőzve az országút harcosát, a haláltalizmánt, a szamuráj kardját, a múmia átkát, a varázstörőt, és hamarabb jött ki, mint a legendás FF60 vérescsont és a vérfarkas üvöltése. A hazai KJK rajongótábor tapasztalatom szerint eléggé előítéletes a sci-fi művekkel kapcsolatban. Nekem tetszett a könyv.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© Kamo
2010. szeptember 30. 15:18 | Válasz erre | #53
Tényleg annyira rossz könyv az a Lopakodó lelkek.. nameg a Csillaghajó? Csak mert ez a két könyv hiányzik még, s nem mertem megvenni őket az előzőleg olvasottak alapján. Csillaghajót nagyon régen olvastam már, így nem rémlik, h. mennyire gagyi, a lopakodósat meg nem olvastam még sosem.
© SzG
2010. szeptember 29. 08:25 | Válasz erre | #52
Igen, végül is ezért szoktam inkább "interaktív regény"-nek nevezni. :)
© Kamo
2010. szeptember 28. 19:33 | Válasz erre | #51
Hú, tényleg, de benéztem ezt... Még most is keresgetnem kellett, hogy hol írtam ilyet. :-D az interaktív lemaradt, bár inkább regényesebb, mint a többi lapozgatós.
© SzG
2010. szeptember 28. 18:48 | Válasz erre | #50
... vagy "interaktív regény", ahogy a hátsó borítón, meg a bevezető címében is szerepel [smiley]beka3[/smiley]
© SzG
2010. szeptember 28. 18:46 | Válasz erre | #49
Játékkönyv inkább, nem regény. :))) De amúgy köszi!
© Kamo
2010. szeptember 28. 13:04 | Válasz erre | #48
Nekem nagyon bejött a Nekrós könyv, bár még nem végeztem vele, ahogy a Bizonytalansággal sem. Most már alapvető számomra, ha valaki a Ház-hoz hasonló könyvről kérdez, egyből SzG regényét említem/említjük meg.
© SzG
2010. szeptember 28. 11:49 | Válasz erre | #47
Bár ez az új, ez a Nekros-izé mondjuk valamennyire darkosnak tűnik, meg a farkasemberes is gondolom olyasféle (lesz). Esetleg próbálkozz meg azokkal.
© SzG
2010. szeptember 28. 11:39 | Válasz erre | #46
A Végzet erdején speciel 20 perc alatt végig lehet futni, szóval ezt a példát nem értem. :D Majdnem olyan rövid, mint a Fellegvár. Sztem ami hosszú, az a Varázsló kriptája, Démonlovagok, ilyenek.
Házhoz hasonló hangulatú zagosról, meg egyáltalán FF-ről mindenesetre én nem tudok, de erről írtam a másik topicban is.
2010. szeptember 28. 11:04 | Válasz erre | #45
Üdv
Van olyan Zagor.hu-s könyv, ami hasonlít hangulatában az Elátkozott házra, de több játékidőt igényel? Pl Halállabirintus vagy a Végzet erdeje.
© Kamo
2010. szeptember 26. 13:23 | Válasz erre | #44
Köszönöm a választ!
2010. szeptember 25. 03:36 | Válasz erre | #43
A levelek nem tartoznak szorosan a történethez, inkább csak ilyen extrák, amikre teljesen véletlenül, Zöld bácsi blogját olvasgatva találtam rá az utolsó előtti pillanatban. A háttértörténet említi meg őket, tehát történetileg akkor kell/lehet elolvasni őket.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© Kamo
2010. szeptember 25. 03:23 | Válasz erre | #42
Én most olvasom a Nekromantát, amíg be nem fejezem, addig a Pusztító marad a best. De azért amikor még kisebb voltam, mint most, akkoriban a Találkozás F.E.A.R.-rel volt a kedvencem.
A Nekró-hoz adott leveleket a könyv előtt, vagy után, vagy közben kell elolvasni?
2010. szeptember 25. 00:38 | Válasz erre | #41
Az én nagy kedvencem a Nekró volt. Ugyan még nem jelent meg, de a black vein erős második helyes befutónak ígérkezik az alapján, amit eddig olvastam belőle.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© Kamo
2010. szeptember 23. 23:50 | Válasz erre | #40
Olvasta valaki közületek Ian Livingston-tól a Darkmoon's Curse-t, nameg a többi részét a sorozatnak (asszem 4 részes)?
Első oldalElőző oldal123456789101112131415161718192021Következő oldalUtolsó oldal