Zagor.hu
Zagor.hu fórum
Száguldó Harcos sorozat
BejelentkezésElfelejtett jelszó
© AXE
2022. június 25. 13:20 | Válasz erre | #43
Sziasztok!

Érdekesnek tartom,hogy amíg meg nem találod a sót,addig nincs is említve hogy mit okoz a hiánya.A megtalálást követően meg már nincs is említve a többi kötetben.

Üdv:AXE
© AXE
2022. június 25. 11:25 | Válasz erre | #42
Sziasztok!

Most vettem észre,hogy a hátizsákba választható tárgyak között van egy olyan,ami felesleges a2185Kilométeres Dallas-San Diego túra során.A Geiger-Müller számláló,amit az egyetemen a sóhajkurászás,számzárfeltörés közben is szermányolhat a Főhős.A négy kötet alatt csak nehezéknek van nálunk.

Üdv:AXE
© Denko
2022. június 8. 20:21 | Válasz erre | #41
Nem értem, mire gondolsz. A fűrész nincs a kezéhez rögzítve, el is ejti, ha megtámadjuk. Egy kézzel meg képes vezetni.
© AXE
2022. június 8. 16:49 | Válasz erre | #40
A4.rész legvégén tartok.Felfedeztem egy hibát.A Veszett Farkas az előző könyv legvégén"beletoccsan a Pantona csatorna vízébe".Kaliforniai visszaszámlálás:a könyv legvégén rádióösszeköttetésbe léptek Los Angeles-szel.Ők meghagyják,hogy kerek1órán belül át kell haladnotok az ellenőrzőponton.Amikor ezt nyugtáztátok,elindultok lefelé,majd miután elhagytad a tornyot a texasi haverod felkiált:A picsába!Az úton egy banda közeledik.Te visszamész ellenőrizni.Távcsövedet leengedve arra a megállapításra jutsz:"A fenébe!Veszett Farkas vezeti őket."Közlitek a túlélőkkel,majd arra az elhatározásra juttok,hogy meg akarjátok állítani a nyomotokban lihegő Oroszlánokat.A vállalkozó kedvű túlélők a kolónia járműveivel eltorlaszolják a tízsávos utat,majd lángra lobbantják az egészet.Az Oroszlánok ezt tudomásul veszik.A Veszett Farkas járművére egy ütközőrácsot erősítenek fel,melynek segítségével pár pillanat múlva áttör a barikádon.Ti visszavonultok egy faházba,ahol a kolónia közli,hogy sikeresen megérkeztek.Miután a Cutter nyugtázta az információt,rátok robban a faház ajtaja.Az elenyésző füstből Veszett Farkas tűnik elő."Nagyon sokba került neki a Pantona csatorna vízének megkóstolása.Arcát kékes hegek hálózzák be,sok közülük megduzzadva éktelenkedik a férfi keresztül-kasul összeszaggatott képét összetartó varratok közül.A gazfickó elvesztette a bal karját,egyik szemét fekete kötés takarja. Tehát van egy kézcsonkja,a másik végére meg egy láncfűrész van erősítve. Költői kérdés:Hogy a francban sikerült a fenti autós mutatványokat egy láncfűrész kézzel végrehajtani?Jó agyalást!

Üdv:AXE
2021. május 18. 17:47 | Válasz erre | #39
"mert senki nem játssza le szabályosan a harcokat"

Erre azért ne vegyél mérget! ;) :)

2021. május 18. 12:31 | Válasz erre | #38
Mind az akciótáblázat, mind pedig a harci eredmények táblázat letölthető és nyomtatható a [url=https://zagor.hu/?oldal=konyv&konyv=162]könyvek adatlapjairól[/url]. Előbbiből úgyis kelleni fog vagy 20 példány, utóbbi meg amúgy sem kell, mert senki nem játssza le szabályosan a harcokat [smiley]eplus2[/smiley]
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
2021. május 18. 11:34 | Válasz erre | #37
Good day to all!

Hát megszereztem végül több, mint 20 év után. Te jó ég, de sokat kellett rá várni!

Tök jó lett, külön bejött a könyvjelző is!

De azért hogy gonoszkodjak, hiszen a név kötelez, azért jó lett volna mellé egy külön Karakterlap és Harci Táblázat is, elvégre nekem nincs szívem meggyötörni a könyveket, hogy leolvassam az eredményeket Így is csak félve nyitottam ki őket. Talán még Indiana Jones sem kezelte ily óvatosan a frigyládát, mint én e könyveket... :)

Amúgy szép munka, szóval grat a kivitelezéshez!

Üdv: Hark

Ui.: Minden tisztelet és ezer köszönet mindenkinek, aki valamit is hozzáadott a könyvek elkészüléséhez, és ebben az esetben van20 is legalább annyi dicséretet megérdemel, mint a Zagor csapata. Ha ő nincs, talán sosem jön létre a fizikai változat! És talán - pofátlanul - magamat is megemlítem, hogy voltam oly nyakas, hogy kierőszakoltam egy helyet itt a fórumon eme játéknak, bár sosem gondoltam (de reméltem), hogy egyszer valaki megvalósítja e régi álmomat! 1000 köszönet érte!

Zagorians! I salute you!
2021. május 10. 01:24 | Válasz erre | #36
Végre ismét van minőségi olvasnivaló
Only in Death - Mindhalálig
2021. május 8. 07:15 | Válasz erre | #35
Jó neked, én még nem... :(
2021. május 6. 13:46 | Válasz erre | #34
Úúúúú! Megérkeztek a könyvek, mint minden Zagoros kiadványnál, itt is minőségből 5-ös. Köszönöm srácok, alig várom már, hogy nekiugorjak a történetnek (ismét), immáron magyarul. Köszi szépen srácok ;)
2021. április 23. 08:38 | Válasz erre | #33
Ezt magam is így gondolom. Sőt, magam sem fogalmazhattam volna meg jobban. :)
2021. április 21. 21:34 | Válasz erre | #32
Bubu: Nekem tetszett az elemzés és a java felvetéssel egyet kell értenem. A régi kiadás képei elég gyerekesek voltak és a kiadás minősége miatt halványak is. Barlow képe a magyar kiadásban szerintem jól hozta a helyzetet, és kifejező volt, ahogy elszántan, dühödten ránk veti magát. Az új kép valóban nem kifejező, bénácskára sikerült.

Hark: Mivel ezt az oldalt KJK-kedvelő emberkék látogatják, akik vélhetően javarészt ismerik a könyvek javát, óvatlan is felmerül az összevetés Az országút harcosa könyv történetével. Arra direktben ráakaszthatjuk a MadMax kaland jelzőt, hiszen az egyik rész történetét könnyű felfedezni benne. Ott elég faramuci helyzet volt, hogy az odaút és a visszaút aránytalanul lett bekalibrálva. Főleg, hogy a 400hoz még maradtak vissza szabad fejezetpontok is.
A posztapokaliptikus vonalat nézve a mostani történet grandiózusabb, és a történetrészeknek van sajátos egyedi beütése is(kolónia jellegű, magányos, kiscsapatos, szabotázs). Egyet kell értenem azzal, hogy a történetre is kellett volna ráncfelvarrás, nemcsak a képekre. Nyilvánvaló, hogy Joe Dever sem értett mindenhez. A cselekményíráshoz inkább, mint a fegyverekhez. A fegyvertípusokat illett volna eltalálni, ha meg nem ismerte azokat, megkérdezni olyantól, aki többet tud róluk. A nagy tárgyak cipelgetése is értelmetlen, irreális, amikor a kocsiban elfér, és inkább lehet szükség rá ott. Helyette viszi a karakter és herdálja el a vizet emiatt izzadással. A vágó és lőfegyveres küzdelmek is elbírtak volna jobb kiegyensúlyozást vagy akár választási lehetőséget, hogy amikor mi támadhatunk, akkor választhatunk képességünk szerint, mivel vagyunk hatékonyabbak. És a játszhatóság szempontjából az tényleg nem jó, hogy az első túlnehezített, mintha le se lett volna tesztelve az elkészítését követően, hogy mennyire végigvihető. Úgyhogy azzal egyetértek, hogy a kizökkentő hibákat érdemes lenne orvosolni, amely által azok nem vonnák el a figyelmet a kellemes történetvezetésről. Ezzel reális képet adva gond nélkül beleképzelhessük magunkat egy ilyen vad világba.
2021. április 21. 13:21 | Válasz erre | #31
Közben elkészültem a második felének az elemzésével.

https://velemenyes.blogspot.com/2021/04/szaguldo-harcos-kotetek-elemzese-2.html
2021. április 7. 11:57 | Válasz erre | #30
Ez igaz, bubu, de gondoljunk bele egy kicsit:
1, Ha elhagyod a konvojt, magadra vagy utalva.
2, Ha a konvoj egy csapat, működjön is úgy. 10HP alatt egy gyógyítás (+4 Kondíció) belefért volna. Ha nem volt mit enned, és emiatt veszítettél kondíció-pontokat, most visszanyersz kettőt (szendvics). Elfogyott a vized? Töltsd fel a közösből. Cserébe egy ételt kérnek.
3, Oké, legyen úgy, ahogy mondod. Mindenkinek ki van mérve az adagja (víz/élelem). Miért nem tárolhatsz valamelyik járműben pár dolgot? Élelem, poroltó, stb. Ezek mindenki számára fontosak lehetnek! Legfeljebb lehúzod, mert elhasználták (kifizetnek valami mással, válassz az alábbi tárgyak közül...)
4, Kulacs víz... 1 US Pint/0,473 liter. Kinek elég a rekkenő hőségben, munka közben ennyi folyadék? Pontosabban ennek az egynegyede. Minimum egy kulacs per nap, ha nem akarsz kiszáradástól meghalni, bár nem vagyok szakértő. Hozzászoktál a nélkülözéshez? Ne aggódj, a személyiséged is le fog épülni, nemcsak az immunrendszered és az izomzatod.

Ez csak egy személyes vélemény. De dramatikailag jó a sztori, bár erre is ráférne egy remake. Volna rá jelentkező?

A KJK többi könyvével kapcsolatban az alábbi szabályt vezettem be (és általában így is játszom)

Dobj NÉGY kockával. Az értékeket osszad ki, ahogy akarod, szabálynak megfelelően (EGY kerül az Ügyességhez, EGY a Szerencséhez, KETTŐ az Életerőhöz). Csalásnak csalás, de azért mégsem annyira... Te döntöd el, mit miért áldozol fel. Azért mégiscsak más, hogy 1,4,5,1-es dobásból nem 7-es Ügyesség, 21-es Életerő, 7-es Szerencse jön ki, hanem 11-es Ügyesség, 14-es Életerő, 10-es Szerencse...

Üdv: Hark
2021. április 6. 15:18 | Válasz erre | #29
Úgy látom, hogy a fordítás az utolsó kiadás alapján készült. Van valami különbség a legelső és a legutolsó angol nyelvű kiadások között?
2021. április 6. 00:00 | Válasz erre | #28
Egy kicsi szőrszálhasogatást azért érzek ebben :) Nyilván sok mindenben, amit mondasz, van logika bennük, de a nehézségi szintet még inkább visszavetette volna, ha mindig gyógyítanak minket és adnak kaját/vizet. Szerintem pont azért kellettek ezek a szabályok, hogy kicsivel több taktikai elem legyen a kalandban, engem ilyenkor nem zavarnak azok az apró logikátlanságok, ami ebben benne lehetnek. A túlélős dolog viszont szerintem egy jó ötlet lehetett volna tényleg.

Anno még a legelső elemzésemkor írtam, hogy minden kalandot úgy játszom, hogy extrém alacsony értéknél újradobok. Nyilván egy 11-es harckészséggel nehéz nyerni, de szerintem nincs nagyon olyan KJK könyv sem, amit 7/14-gyel teljesíteni lehet becsületesen. Ezért minden esetben próbálok egy átlagnál valamivel jobb értéket alapul venni. Itt azzal szerintem már elég jó eséllyel lehet teljesíteni a kalandot (a zagor minikalandokban megjelenő Űr rabtartóit például 11-es ügyesség alatt kb. elkezdeni nincs értelme...). Itt nekem nem volt nagy gondom a harcokkal.

2021. április 5. 18:58 | Válasz erre | #27
Ezen nem gondolkoztam, azon viszont igen, hogy egy doboz gyufa vagy egy öngyújtó miért foglal el egy helyet a hátizsákban, akárcsak a poroltó (5kg). WTF? Damn...

Én amúgy - régen ugye csak a 4. résszel tudtam csak játszani - ott még a lőszert is bezsákoltam.
© Denko
2021. április 5. 15:41 | Válasz erre | #26
Van20 kattogtatós verziójával játszottam,ha nekem kell vezetni a statokat,biztos megüt a guta.(Így is súrolt párszor.)

A harcrendszer lett átgondolatlan,pl. a pisztoly/karabély pontlövő,tegyél többet a célzásra.Kézi tusában lehetne ütő és vágó fegyver szerinti különbség,az utóbbihoz ügyesség kel,az előbbi nagyobbat sebez,ilyenek.

Kösz,felírtam a Dicsőség pontot![smiley]nezze[/smiley]
2021. április 5. 12:41 | Válasz erre | #25
Nem kaptál agyfrászt? Én igen.

Kedvencem a dobj random gyógycsomagot: 3
Harcérték: 13
Kondíció: 20
Fegyver: konyhakés (1) (ez csak vicc)
Felszerelés: nincs, minek? Mindent látok, mindent hallok
Képesség-pontok: Mindegyik 3, Kivéve Ügyesség (az 7-es).
Fegyver: Sörétes. Legalább hamar kifogy. Utána konyhakés.

Na jó, kicsit sarkítok, de azért van benne valami. Nem ártott volna kis balansz. Pl: Harcérték 10, Kondíció 20. Van 9 (vagy 10) szabad pontod, osszad el közöttük. Enjoy.

Amúgy megérdemlesz érte 1 Dicsőség pontot, írt fel a Denko-karakterlapra! [smiley]awink[/smiley]
© Denko
2021. április 5. 10:22 | Válasz erre | #24
"Tegye fel a kezét, aki becsülettel TÉNYLEG végigküzdötte magát a közelharcokban csalás nélkül."

Jelen.[smiley]integet2[/smiley](Tegyem hozzá,többször haltam meg,mint eddig bárhol.)
Az első rész tisztességesen játszva irreálisan nehéz,bár Bubu is megjegyzi,hogy a képességpróbák el lettek baltázva.
2021. április 5. 08:37 | Válasz erre | #23
Amúgy elnézést mindenkitől azért, mert a részleges maximalizmusom kihozza mindezt belőlem és némi árnyékot vet a fórumra. Remélem, azért még lehet tőle látni.

Üdv: Hark
2021. április 5. 08:28 | Válasz erre | #22
Bubu88... nak!

Elolvastam, nem rossz.

SZVSZ pár dologba még bele lehetne kötni, ami hiányzik a könyvből (asszem ezt Denko-val, Van20-sszal és még pár arccal ezt alaposan kiveséztük)
1, Ha a történetben megsérülsz és visszamész a konvojhoz, senki sem látja el a sebeidet (akkor sem ha elfogyott a gyógycsomagod, vagy ha csak 1HP-d van), dögölj meg csak nyugodtan, a buszon ülő falloszverő gárda (legyen az nő vagy férfi) 1db gyógycsomag nem sok, annyit sem ad neked. Majd ő(k) átveszik a helyedet! Vagy nem...
2, Te vagy az egyik legfontosabb karaktere a konvojnak, mégis egyedül KELL menned járőrözni, nincs társad? A negyedik részben ez jól ki lett javítva Gary Rickenbaker személyével. Persze, jön Kate Norton, akiről a pumpát nevezték el, meg van románc, de addig? És utána? Ráadásul a San Angelo meglátogatása során SENKI (!) sem tart veled, hogy amíg bekommandózol, addig őrizze a járgányt. Nem, elrejted valahová, hátha a keréknyomok alapján (vagy véletlen szemtanú) megtalálják.
3, Nem tudom, hány deciliter víz van a túlélőknek, de legalább azt adnának, ha tesznek arra, hogy a sebeidet ellássák. Vagy adnának pár üres kulacsot, amit az autódba raksz, így legalább az úton nem szomjaznál. Nem vicc: a könyv alapú játéknál (4. rész) én eltettem mások kulacsát is és feltöltve betettem a hátizsákba. Nesze neked!
Ja és kaját SEM adnak, de TE szolgáltasd be a TIÉDET, mert ők éheznek. Aha, persze!
4, Harc. Tegye fel a kezét, aki becsülettel TÉNYLEG végigküzdötte magát a közelharcokban csalás nélkül. Ugyanis hivatkozol arra, hogy túl könnyű a játék... Aha! Na akkor indulj egy max. 15-ös harcértékkel rendelkező karakterrel. Még a 15 is istenes, de alatta apukám... Ha kösd föl jól azt a gatyát! Örülhetsz, ha két csatát úgy végig tudsz tolni, hogy nem kerül 5 alá a Kondíció-pontjaidnak a száma!
5, Főhősünk úgy vonzza a bajt és a golyókat, mint vasorrú bábát a patkómágnes! A (tömött) buszt a bandák hiába sorozzák meg akár forgócsöves gépágyúval, legfeljebb ultrakönnyű sérülést szereznek a buszon utazók! Nem vicc, erre a játék végigjátszása során kiemelten figyeltem! Nincs mesterlövész, gránátos, páncélöklös ellenfél, aki akár egy darab kincstári utast ki tudna nyírni... Téged viszont kilóra, elég csak egyszer elbaltáznod a dolgokat. Értem, dráma. De nem lett volna hihetőbb, ha egy rossz döntésed vagy figyelmetlenséged miatt valaki (vagy akár többen) meghaltak volna a konvoj utasai közül? Azt már mondani sem akarom, hogy nyugodtan felfért volna egy TÚLÉLŐK SZÁMA rublika is a kalandlapra, amin jelezhetted volna, hányan hunytak el a hosszú út során. Ha a ez kb a felére csökken, buktátok a meccset, míg ha sikerül a halálozást nullán tartani, a végén kaphattál volna egy Bónusz pontot, vagy pár extra tárgyat jutalomként. Lehet, hogy az utasok nem túl bátrak, de azért hálásak lehetnek, amiért megmentetted a seggüket.
6, Apropó osztozkodás, lőszer, stb. Gyakran (majdnem mindig) te maradsz utolsónak, aki hozzáfér a szerzett portékához. Nem az van, hogy max. kettőt választhatsz a találtak közül, hanem ez maradt, osszad be. Aha. Jó.
7, Fegyverek, tárgyak miegymás. Miért nem tudok tárgyakat tárolni a kocsiban? Nincs hely? Miért nincs benne beépített CB rádió, poroltó, vizeskanna, kötél, stb.? Én megmondom, simán telepakolnám a járgányt fegyverekkel (legyőzött ellenfelektől szerzett tárgyak). Egy része mehetne a túlélőknek a buszra (puskák és vadászpuskák), a többi maradhatna a kocsiban (főleg pisztolyok), így aztán még táraznom sem kellene, hanem felkapom a következőt és szórhatom az áldást. 4-5 pisztoly simán elférne a járgányban, ha kell, külön felerősített tokokban. Elég, ha csak egyszer meghibásodik valamelyik a tűzharcban...
8, Járművek. A száguldó harcos illik a karakterednek. A járgányod gyors, spéci és jól szellőzik, cserébe páncél nem sok van rajta. TE egy fontos személye vagy a kolóniának, a testi épséged éppen ezért mit SE számít! Na mármost nem kell tankfejlesztőnek lenni ahhoz, hogyha rátok lőttek itt-ott-amott (pl. Fort Worth-ön való átjutás során), akkor nem ártana páncélozni a járgányodat és nem csak kavicsfelverődés ellen! Legalább a motort és az utasteret érdemes lenne, ha mást nem is. Ja és a busz, az utolérhetetlen-kilőhetetlen! Mivel nagyobb a teherbírása az átlag járműveknél, legalább extra fémlemezekkel megerősíthették volna az oldalát, így a sörét és a 9mm-es lövedék lepattanna róla és ez már jól megmagyarázná, miért élik túl oly lelkesen az utasai a zárótüzet.

Nyúlik ez, mint a rétestészta. Szóval a könyv jó és egy olyan világ atmoszféráját teremti meg, amely könnyen elképzelhető és sajna van neki nem kevés fenyegető árnyéka, melyet remélem sikerül elkerülnünk. Pont ezért oly hiteles és egy nem akármilyen kálváriát mutat be valós helyszínekkel, utakkal és fűszerezi meg kalandos elemekkel.

Mellesleg a könyv olvasásakor jöttem rá, hogy az egész olyan, mint egy film mind az elbeszélések, mind a történések alapján. Mindezek ellenére megérne egy ráncfelvarrást, hiszen akárhogy is nézzük, több mint 30 éves! Mindazonáltal nagy csillagos ötöst érdemel Joe Dever (Isten nyugosztalja), amiért megírta és publikálta e sorozatot, mert egy olyan szegletét is megmutatta nekünk a képzelet világának, melyre KJK írók is csak ritkán merészkednek.

Üdv: Hark
2021. április 4. 23:25 | Válasz erre | #21
Az első két rész elemzésével már el is készültem :)

https://velemenyes.blogspot.com/2021/04/szaguldo-harcos-kotetek-elemzese-i-resz.html
© runner
2021. március 30. 13:04 | Válasz erre | #20
Igen, szó volt róla, hogy a fegyverek rajza nem pontos, de végül hagytuk az eredeti képeket.
A főhős Te vagy!
2021. március 30. 07:29 | Válasz erre | #19
Nem vagy egyedül! Nekem kimondottan tetszenek a Mad-Max jellegű történetek és alig bírtam kivárni, hogy a kiadó piacra dobja az előző részeket... Hát jó sokat kellett várnom, az már biztos!
De megérte... :)

Amúgy csak kötözködés/megjegyzésképpen vicces a kalandlap. Ugye 9mm-es pisztolyod van, erre egy 357-es Magnum vagy .38-as Special revolver képe van rajta, a történetben pedig egy Beretta 9mm-es pisztolyt ír... [smiley]circling[/smiley]

Üdv: Hark

Ui: tudom, hogy így van fent a neten is (angolul), csak furi.
© runner
2021. március 28. 12:30 | Válasz erre | #18
Előrendelhető.
Áprilisban lesz kész.
A főhős Te vagy!
2021. március 27. 22:39 | Válasz erre | #17
Ez nagyon jó hír, azóta várok ezekre a könyvekre, mióta rájöttem, hogy az egyetlen megjelent könyv egy sorozat negyedik része :D
A rendelős oldalon már aktívnak látszik, lehet már rendelni vagy majd csak áprilisban?
2021. március 27. 17:59 | Válasz erre | #16
Köszönjük a könyveket!
2021. március 27. 12:37 | Válasz erre | #15
Ne aggódj, már tudom rá a választ! :) ;)
© Denko
2021. március 27. 08:08 | Válasz erre | #14
Gondolom megrendeled,vagy letöltöd az oldalról.Bocs,de nem igazán értem a kérdést.
2021. március 27. 07:42 | Válasz erre | #13
Ebből is látszik, hogy bár nem rajtam múlott, de volt(ak) valaki(k), aki(k) felkarolta(ák) az ötletet, amit javasoltam. Köszönet érte, de tényleg!

Üdv: Hark

Ui.: amúgy szokta olvasni valaki a privát üzeneteit? Mert ha van lehetősége, válaszolhatna is... [smiley]integet2[/smiley]
2021. március 26. 17:57 | Válasz erre | #12
Jó, majdnem ugyanaz :)
2021. március 26. 13:30 | Válasz erre | #11
Ezer köszönet és hála, tudtam, hogy valami hiányzik az életemből. Hát ez [smiley]worship[/smiley]
© Vikky
2021. március 25. 13:06 | Válasz erre | #10
Gyorsan végigpörgettem a könyvekben szereplő képeket, és azt kell mondjam, hogy nagyon jók lettek a kiegészítések. Kevés a stílusbeli eltérés, inkább tónusaiban másak a képek, de hangulatilag is nagyon passzol a többihez. A történetnek csak az utolsó epizódját ismerem, de gyakorlatilag már azt sem, olyan régen játszottam a könyvvel. Szóval egy új, 4 kötetes, az eddigi véleményeket és beszélgetéseket olvasva - izgalmas, színvonalas történet vár ránk. Köszönet még egyszer a hatalmas munkáért!
2021. március 24. 07:46 | Válasz erre | #9
Amúgy ezer gratuláció mind a munkáért, mind a helytállásért! Magam is belevágtam a fordításába, szóval tudom (sejtem) mennyi energia kellett hozzá! Ráadásul egy régi vágyam vált most valóra. Remélem nem maradok le róla! :)
2021. március 24. 07:43 | Válasz erre | #8
Egy a lényeg: Akarom!

Kérdés az, hogy férek hozzá? Tanácsok jöhetnek a privibe... [smiley]integet2[/smiley]
© SzG
2021. március 24. 07:12 | Válasz erre | #7
Hát igen, nem volt nehéz kitalálni, hogy ez lesz az idei nagy dobás. :) (Ugye voltak rá utalások, hogy egy négyrészes sorozat fordítása készül, meg arra is, hogy ezúttal nem fantasyról van szó...) Mondjuk egyébként azt hittem, hogy csak április elsején lesz közzétéve. :D
Mindenesetre remek lett, és tényleg hiánypótló is. Köszönjük.
2021. március 24. 00:11 | Válasz erre | #6
Szuper, jöhet. A Kaliforniai visszaszámlálás megvan még most is valahol, de a többi kötetről nem tudtam, hogy egyáltalán létezik. Már várom, hogy jöjjenek!
Only in Death - Mindhalálig
2021. március 23. 20:19 | Válasz erre | #5
Eh, ez a tipp bejött.
© AXE
2021. március 23. 08:04 | Válasz erre | #4
Helyreigazítás:mosógéppel

Üdv:AXE
2021. március 22. 21:56 | Válasz erre | #3
Na erre azért leszek kíváncsi, mert a negyedik részét anno megcsináltam, így kicsit olyan érzésem lesz, mint a Csillagok Háborújával 1998-ban :) Nekem egyébként az rémlik, hogy az a 4. rész tetszett...bár nincs meg papíron, de emlékszem az áruló utáni nyomozásra, a barátnőnkre, meg arra, hogy első alkalommal közelebbi ismerettséget kötöttem egy hűtőszekrénnyel :)
© killmaster (Savanyúhas)
2021. március 22. 20:55 | Válasz erre | #2
Ismét sikerült valami újat hoznotok a kis közösségünk életébe, noha én nem vagyok nagy rajongója a sorozatnak, azért sokan fogják áldani a neveteket. Elvégre ez is egy hiánypótló sorozat, és ezért a kötetekért színváltósék aligha fognak kapkodni. Csak így tovább zagor.hu! (Azért ha a Magányos Farkas sorozat is egyszer terítékre kerül, írjatok rám!)
© runner
2021. március 22. 20:11 | Válasz erre | #1
Elkészült a [i]Száguldó Harcos [/i]4 kötetes sorozat!

Nem kis munka árán elkészültünk a sorozattal.
A könyveket az új illusztrációk mellett (ami csak 10-12 kép volt kötetenként) kiegészítettük Kovács József rajzaival.
van20 érdeme az első három kötet fordítása, és a 4. kötet egységesítése.

A főhős Te vagy!