Zagor.hu
Zagor.hu fórum
35. könyv: Zagor Legendája
BejelentkezésElfelejtett jelszó
Gondolatok a könyvről (1)
© SangForrás
 
[b]Design[/b]
Ennél ízléstelenebb nem nagyon lehet egy borító. Egy steril kék háttérre lettek rátéve a feliratok, meg a „gyönyörű” pisisárga keretezéssel ellátott rajzocskák. Nem tudom, ezt ki gondolhatta komolyan, de szörnyű még ránézni is. Kapásból száz ötlet jutott eszembe, milyen kompozícióval lehetett volna megoldani, hogy akár mind a négy hős szerepeljen a képen, ha már ez fontos volt. Ehelyett ott egy jelenet, ahol a barbár küzd a Káoszbajnokkal, közöttük meg ott üvölt Zagor bácsi. És mindebből csak egynegyed rész látszik, körülötte meg ott hunyorognak a karakterek. A fénylő aranybetűket már meg se említem, bár azzal még nem is lenne akkora baj, ahogy a sárkányos logóval sem, ha egy valamirevaló alkotás lenne mögöttük.
Ha megfordítjuk a könyvet, akkor pedig rögtön az a kérdés fogalmazódhat meg bennünk, hogy miért nem lehetett egységes stílusban megcsinálni a kiadvány hátulját/gerincét és az elejét? A rúnákkal ellátott „kőszerű” keret máris sokkal szebb, mint a kékség (az erőltetett lángokat hagyjuk).

[b]Illusztráció[/b]
Szépérzékünk sokkolása tovább folytatódik, ha megnézzük a címoldalt, ahol a logóban szereplő sárkány szárnyának tetejét szépen lecsapták – csak úgy tombol az igényesség. Ennek ellenére persze Martin McKeenába nem nagyon fogok belekötni, hisz hát ő azért mégiscsak Martin McKeena. Nagyon jó például a 13-as (rongyos emberek), a 27-es (a Hullagyík), a 68-as (a banya), vagy a 124-es (a Káoszbajnok) illusztráció. No de mivel érzem, hogy nagyjából az összes grafikát fel tudnám sorolni, ezért itt most abbahagyom. Negatív csúcsként igazából pont Zagort tudnám kiemelni. Nekem inkább mókás lett a kinézete, semmint ijesztő. Leginkább egy mérges, rikácsoló ufó-lényre emlékeztet. Na ezt az egyet biztosan újra terveztettem volna.

[b]Háttértörténet[/b]
Amarilla királyságában járunk, egy másik világban, amire Zagor átkerül a Titánról. Egy démonnal való háború után vagyunk, amiben végül a démon vesztett. Éppen akkor száműzték őt, amikor Zagor is átlépett a világokon. A varázsló ekkor egyesült a szörny lényével, és egy durva mix jött ki eredményül. A dologgal a Titánon csak egy jóságos varázsló foglalkozik, aki aranytalizmánokat és ezüsttőröket szórt le Amarillába segítségül (igen, szerintem is nevetségesen hangzik). Zagor az Ezüstvárban szállt meg, ami alatt mágikus tűz tombol – itt kell megfürdetni a gonoszt ahhoz, ha végleg el akarjuk pusztítani a testét. Ja, meg van vele egy rohadt nagy sárkány is (igazából kettő, de ekkor ezt még nem tudjuk). A király tulajdonképpen azért minket küld ellene, mert a többi lovagnak sok a dolga (haha), a mágusok meg a városvédő tűzfalat őrzik (haha 2).

[b]Rendszer[/b]
Szuper alapötlet: négy választható karakter! Ez ugye elég fejezetpont-zabáló tényezőnek hangzik, legalábbis ha a könyv gyakran akarja alkalmazni a köztük lévő eltéréseket, de mint láthatjuk majd, ezzel nem lesz különösebb gond. Szóval: barbár (Anvar), harcos (Braxus), törpe (Pecök), varázsló (Sallazar). Régi hülyeség, hogy egy fajt kevernek a három kaszt közé, ráadásul a törpére, mint fajra aggatják a tipikus „méregzsák” jelzőt is, mintha ennek bármi jelentősége lenne a játék közben. Személy szerint én nem ilyen felosztást csináltam volna, mert ugye itt eleve három harcos típus van. Lehetett volna egyikük helyett mondjuk egy tolvajszerű lopakodó, vagy egy piperkőc bárd, esetleg egy kósza. De a sima „harcos” helyett is már inkább egy „lovag” titulust kaphatott volna szegény Braxus.
Nézzük az értékeket.
Ügyessége Anvarnak és Braxusnak a szokásos K6+6, Pecöknek K6+5, Sallazarnak K6+4.
Életerő Anvarnak K6+18, Braxusnak és Pecöknek K6+12, Sallazarnak K6+6.
Szerencse Anvarnak K6+4, Braxusnak K6+3, Pecöknek K6+5, Sallazarnak K6+3.
Mágia Anvarnak 1, Braxusnak 3, Pecöknek 2, Sallazarnak 7.
Mindehhez annyit tennék hozzá, hogy oké, értem a kiegyensúlyozás szándékát, de jajjj… a Szerencséhez miért kellett hozzányúlni? Mondjon már valaki egy értelmes magyarázatot arra, hogy a Szerencse általam amúgy is nagyon „kedvelt” értéke mitől kisebb egy harcosnak, mint egy barbárnak?
Aztán itt vannak az előnyök és a hátrányok is. Anvart nem lehet meglepni (nem kap Életerő levonást ilyenkor), de negatív mosósítót kap, ha fém vértet akar hordani, számszeríjra pedig -2 Támadóerőt. Braxus bármilyen fegyvert és vértet használhat, és nincs hátránya. Pecök kap +2 Támadóerőt minden olyan ellenfélnél, aminek a nevében benne van a „kő”, viszont nem használhat hosszú íjat, kétkezes kardot, normál méretű lemezpáncélt. Sallazar a Felismerő képesség-próbáknál kap 2 pont könnyítést, és érti a rúnákat, de nem használhat fémvértet, íjat, számszeríjat, kétkezes kardot.
Van tehát ez a Felismerő képesség-próba, ami igazából Ügyességpróba, csak a felismerésre vonatkozik, szóval értjük. Aztán van 12 ételadagunk, K6+2 aranyunk (Pecöknek ezen felül még +5) és van egy késünk is (1 Életerőt sebez), ha elhagynánk a kardunkat. Arra mondjuk Livingstone bácsi nem gondolt, hogy kicsit viccesen hangzik, hogy Sallazar a botjával ugyanannyit sebez, mint Anvar a csatabárdjával.
Nézzük a mágiát. A varázstárgyak használata is 1 Mágia pontba kerül, és az is lehet, hogy az adott tárgyat nem mindenki használhatja, hiába van rá pontja. Varázsolni a nem-varázslók csak varázstekerccsel tudnak. Sallazarnak amúgy szép választéka van (13 féle formula), ami tök jó, én mégis kicsit túlszabályozottnak éreztem a mágiát, és egyes varázslatok túl sok pontba kerülnek. A csatában segítő dolgok (Villámkéz, Ügyességnövelés) közül egyszerre csak egy vethető be, a Halálvarázs csak arra hat, akinek Ügyessége 9 vagy alacsonyabb, a Teleportálásnak meg nincs sok értelme, hisz így kihagyhatunk egy csomó fontos pontot, de amúgy is csak mágikus kapuk előtt lehet alkalmazni.
A Toronyszelencék tartalmazzák a jóságos Titánbéli varázsló által ideszórt ezüsttőröket és arany talizmánokat, de ki is kell nyitni őket Szerencse próbával vagy egy nyitó varázslattal. Ha megvan, kapunk +1 Szerencse pontot. Ha elbénázzuk, akkor szidhatjuk a jóságos Titánbéli varázslót, aki gondosan csapdával látott el minden Toronyszelencét, amik 3 Életerő pontot sebeznek rajtunk. Ha varázsgyűrűre lelünk, az +1 Mágia pont.
A szabályzat a mérgekről és betegségekről is külön említést tesz, és azt javasolja, rajzoljunk térképet (nem hülye tanács!). Ja, és minden karakternek külön kalandlapja van, amivel egyúttal ki lettek szorítva az ellenfelekről szóló lapok. Nekem mondjuk magas, hogy miért lett volna drága mulatság +2 oldalt betenni a könyvbe, de a külön kalandlapoknak sincs sok értelmük, mert az odanyomtatott előnyöket és hátrányokat talán mi is be tudtuk volna írni kézzel.

[b]Eredetiség[/b]
Nos, nehéz lenne ennél tipikusabb fantasy-történetet írni, szóval ez nem a könyv erős oldala. A kaland elején ráadásul folyamatosan csak orkokba, goblinokba, meg hasonló „különleges” kreatúrákba botlunk, és később se lesz túl extra a lényfelhozatal. Ugye az Ezüstvár is egy sablonos helyszín, ha lecsupaszítjuk a dolgot, akkor nagyjából csak folyosókon haladunk, és ajtókat nyitogatunk egész végig. Tetszett viszont például a Vasmalac, aki társunkul szegődhet, és leeheti ellenfeleinkről a vértezetet (cuki!). Egy tolvaj is lehet útitársunk, aki elég komoly segítséget nyújthat nekünk. Az arany és a vásárolgatások elég nagy szerepet kapnak a könyvben, és hát itt a mágia is, amit sokszor lehet használni. Tök jó elképzelés, hogy gyakran kötetlenül is lehet alkalmazni varázserőnket, nem csak a megadott formákban, így a nem-varázsló karakterek is többször élhetnek vele.
Az, hogy melyik karakter mennyire van kihasználva, nehéz lenne megmondani, de úgy tapasztaltam, hogy Pecökkel történik a legtöbb kivételezés. A törpe testalkata sokszor előny, sokszor meg hátrány, és hát ő kevésbé ügyes, mint a többiek. Jó, hogy az ilyesmikre gondolva volt.

[b]Kihívás[/b]
Alapvetően nem durva a játék. Az ellenfelek többsége nem túl erős (még egy Csontsárkánynak is 10 az Ügyessége), csak a „mini-bossok” keményebbek, igaz, ez utóbbiakból akad egy pár. Kötelezően megszerzendő tárgy csak a két sárkánykulcscsomó, de mivel a vár minden szintjét 100%-osan át lehet kutatni, így nem nagy cucc megtalálni őket. Na meg persze a Toronyszelencék, mert mint a végén kiderül, ezek csökkentik majd Zagor Életerejét (1 ezüsttőr -2 pont), és Ügyességét (1 aranytalizmán -1 pont). Ez az egész szerintem valami mérhetetlenül erőltetett lett… mégis hogy kellene elképzelnem ezeknek a tárgyaknak a használatát? Rádobálom őket Zagorra, vagy ha nálam vannak, akkor egyszerűen elszívják a varázsló energiáját, vagy mi? Erre a könyv nem tér ki, így meg az egész teljesen béna.
A várban amúgy rengeteg tárgyra lelhetünk, amik közül több nagyon durva bónuszokat ad (pl. Sólyompálca), de soknál meg tiszta vicc, hogy milyen korlátok vannak. Az orkméreg például MINDEN orkra hat, KIVÉVE a főnöküket és a mutáns orkokat. Miért? A könyv sokszor követ el a ilyen logikátlanságokat csak hogy visszafogja a tápolást.

[b]Főgonosz[/b]
Hogy a főgonosszal szembenézzünk, először az óriássárkányt kell legyőznünk, akinek harcértékei az elvártaknak megfelelően elég impresszívek (Ügyesség 15, Életerő 20, és bónuszos támadások). Aztán jön a jó öreg, mindenhol Z-betűs, rikácsoló Zagor-démon, akinek figurája felett szerintem már sokszorosan eljárt az idő. Az ő Ügyessége 16, Életereje 20, amiken csökkenthetünk ugye az említett Toronyszelencékkel. Sajnos semmiféle jó kis varázscsata nincs, immáron nem is tudom hanyadszorra kell feljutnunk valami emelvényre, ahol vár ránk a gonosz varázsló, és akkor hadd menjen a hirig. Amúgy nem értettem, hogy Zagor támadásai miért a harci fordulóktól függnek, és miért nem a kockadobástól? Hatféle van megkülönböztetve, tehát olyan mintha elírás történt volna, mert ugye harci fordulóból azért több is lehet, mint hat… Mindenesetre a sebzések gigantikusak lehetnek, szadizmus van rendesen.
Ha végeztünk vele, még be kell dobnunk a testét a tűzmagba (a megfejtésért, hogy hova kell menni, visszalapoztam a Háttértörténethez), és ekkor jön egy időszámolós játék. Ahogy haladunk a cél felé hátunkon Zagorral, úgy fogynak a másodpercek, és ha túlléptük a 800-at, akkor a varázsló feléled, és nekünk kampó. Ez már nem nehéz, én még nagyokat bénázva is megcsináltam szintidőn belül.

[b]Hangulat[/b]
Érdekes, hogy a történet elején említett „több száz kilométeres úton”, és a „szörnyekkel teli tengeren” pikk-pakk átlibbenünk, és már ott is vagyunk az Ezüstvárnál. A szintén említett fertőzések viszont valós veszélyek, gyorsan elpatkolhatunk, ha bekapunk egy ilyesmit. A Várban összevissza bóklászhatunk, vissza is térhetünk bárhova, időlimit sincs, szóval ez jelentős könnyítés, de utáltam, hogy minden hülye nevet meg kell jegyezni, akikkel találkozunk, vagy hallunk róluk, mert a kódokat azokból kell kiszámolni. Ezek mondjuk szerencsére nem feltétlenül kellenek.
Összességében a [em]Zagor Legendája[/em] egy tökéletesen oldschool játék, ami felvonultat minden tipikus elemet, minden tipikus ellenfelet és minden tipikus eseményt, amit csak lehet, de ettől függetlenül élvezetes. Ha nosztalgikus hangulatod van, akkor ne habozz lekapni a könyvespolcról.
hr
2017. november 6. 19:35 | Válasz erre | #109
Ez tetszett! :D

Amikor 12 évesen olvastam, akkor ez fel sem tűnt, lehet, hogy újra kellene olvasnom. Biztos találnék még ilyen gyöngyszemeket :D
© AXE
2017. november 6. 09:36 | Válasz erre | #108
Sziasztok!

Rohadtul érdekesnek tartom,hogy egy két lényből összeálló démon,még ugyan nem tudja,hogy kiket küldenek az ellene,de már elrejti a labirintusában a négy,elpusztítására alkalmas fegyvert.

Üdv:AXE
© cock
2016. október 5. 00:32 | Válasz erre | #107
Kurva egyszerű szerintem. Elképzelhető, hogy elkezdte írni és aztán már nem jutott rá ideje, végül pedig lehet hogy egy történetkezdeményt adott át Martinnak, amit ő folytatott.
2016. október 4. 20:23 | Válasz erre | #106
Így már értem, köszönöm.
2016. október 4. 15:51 | Válasz erre | #105
Idézet a You Are the Hero-ból: "It's about time somebody asked me that! Yes, Carl Sargent did write the gamebook version of Legend of Zagor. I was too busy working on the game to find time to write it myself (...) Carl was brilliant and delivered the manuscript in two month. (...) In hindsight it should have been credited as an 'Ian Livingstone and Carl Sargent' book, but nobody in marketing liked that idea at the time."

Magyar fordítása: "Ideje volt, hogy valaki feltegye ezt a kérdést! Igen, Carl Sargent írta a Zagor Legendája könyv változatát. Nagyon elfoglalt voltam a (társas)játék munkálataival, ezért nem volt időm megírni a könyvet (...) Carl briliáns volt és két hónap alatt elkészítette a kézíratot. Visszagondolva, a könyvet Ian Livingstone és Carl Sargent könyvének kellene tekinteni, de abban az időben az értékesítésnél senkinek sem tetszett az ötlet."

Ezen felül a [url=https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Fighting_Fantasy_gamebooks]List of Fighting Fantasy gamebooks[/url] wikipédia cikkben (54. sor) és a [url=http://fightingfantasy.wikia.com/wiki/Legend_of_Zagor_(book)]Titannica-n[/url] is Keith Martin (alias Carl Sargent) szerepel íróként. (Igaz, mind a két oldal forrásnak a You Are the Hero-t hozza fel.)

Ha tehát mégiscsak Ian Livingstone írta a könyvet, akkor viszont Jonathan Green állít valótlant a könyvében.
© Grimmy
2016. október 4. 12:20 | Válasz erre | #104
Szerintem félreértettél valamit. :) Livingstone írta a Zagor legendáját, annyi, hogy sokat merített Martin egyik könyvéből, a Vámpír kriptájából (ami egyébként tényleg hasonló, főleg szerkezetileg). Ha az egész könyv Martiné lenne, nyilván fel lenne tüntetve valahol a neve, legalább úgy mellékesen, az "apróbetűs"-résznél, de sehol sincs megemlítve. :) Meg akkor már jóval korábban is kiderült volna ez a "trükk".

Grimmy
2016. október 3. 20:19 | Válasz erre | #103
Tényleg? Ezt eddig nem is tudtam. Na de akkor miért Ian Livingstone nevével ment ki? Nyilván nagy név, többen megveszik, de akkor is. Ez így becsapás.
2016. október 3. 14:04 | Válasz erre | #102
Most olvastam a You Are The Hero-ban, hogy ezt a könyvet nem Ian Livingstone írta, hanem Keith Martin (valódi nevén Carl Sargent). Ezt Ian Livingstone ismeri a You Are The Hero-ban, hogy időszűke miatt nem nem tudta megírni... (Fighting Fantasy Fact 21, 164. oldal.)
© Vikky
2015. május 9. 15:37 | Válasz erre | #101
A könyv "hangoskönyv" formájában [url=https://www.youtube.com/watch?v=lsVn-Gg2Q9k]ITT[/url] elérhető.
Jó szórakozást! ^______^
© AXE
2015. március 25. 09:45 | Válasz erre | #100
08:09-kor Sallazar a Varázsló[smiley]c2044[/smiley]is bevégezte a küldetését,kivégezve a nemezisét.

Üdv:AXE
© runner
2014. április 30. 10:44 | Válasz erre | #99
Igen, rajta is volt egy címke. Vargamuhely.
De 1-2 rendelésért nem szeretnek 20 figurát legyártatni.
Mar egyszer volt ujrarendeles.
A főhős Te vagy!
2014. április 29. 20:20 | Válasz erre | #98
Megkérdezhetjük hogy honnan lettek rendelve a figurák?
netán a Varga-műhelyből?
© Ravnos
2014. április 29. 00:32 | Válasz erre | #97
Az jó lenne ha lenne még majd a könyvből. Egyre jobban fáj a fogam a javított verzióra!![smiley]circling[/smiley]
© runner
2014. április 28. 18:57 | Válasz erre | #96
Hát így első igaz, nem lesz ebből.
A kis figura elfogyott.
De később elképzelhető, hogy készül a könyvből, de figura nélkül...
A főhős Te vagy!
2014. április 28. 18:26 | Válasz erre | #95
Miért ne lenne?
© Ravnos
2014. április 28. 16:03 | Válasz erre | #94
Tényleg nem lesz több könyv készítve???
© AXE
2014. február 22. 05:41 | Válasz erre | #93
Sallazar a Varázsló van már csak hátra.[smiley]c2060[/smiley]
2014. január 26. 14:13 | Válasz erre | #92
Köszi:)
Az ötlet tetszik, a megvalósítás már kevésbé.
2014. január 26. 10:31 | Válasz erre | #91
Egy kis érdekesség, ami zagorhoz kapcsolódik. Ez a kép a portugál nyelvű évfordulós kiadású könyvön szerepel, amit a visszatérés a tűzhegyhez könyvre pingáltak rá. Kiköpött frankenstein arcra és a hiányzó kéz is ott figyel. [url=http://static2.wikia.nocookie.net/__cb20140117182145/fightingfantasy/images/4/44/Lj-ff12-capa.jpg]Zagor[/url]
2014. január 1. 17:27 | Válasz erre | #90
Borító: sokkal jobbak is készültek már
Kiadás: szép, mint mindig, viszont azért nagyon haragszom, hogy ennyire megnyírbáltátok a Tanácsok részt a Szabályok végén:(
Fordítás: jól sikerült, ügyes volt a fordító páros
Rajzok: szerintem Martin McKenna egyik legjobbjai, szuperek!

A történet többet érdemelt volna, elvégre Zagor az ellenfelünk, s még ha immáron harmadjára is, akkor is Ő Titán egyik legkultikusabb figurája. Ez így kevés nekem, hogy Diablózok vele egy sort, akkor sokkal inkább a Tűzhegy, abból is a második. Hangulata számomra átlagos így sokadszori végigjátszásra, viszont a hosszúságával egyáltalán nincs bajom, az egyik leghosszabb FF könyv, csak türelmesnek kell lenni és végigjárni mindent - illetve majdnem mindet:D Nehézség szempontjából is átlagos, vannak benne kemény részek, de szerintem túlontúl sok segítséget kapunk ha ügyesek és szerencsések vagyunk, nem sok kemény percünk lesz. A főboss is tisztességesen legyengíthető, ami nagy kár. Karakterek szempontjából is igazságtalan az előny-hátrány, magasan Braxus a legjobb. Elvégre elég sok mindenünk lehet, rengeteg különféle eszköz, neki meg nincs hátránya. A háttér viszont nagyon jó, bár ehhez kivétel nélkül mindig értett Livingstone Mester:) És magát Ezüstvárat is szépen felépítette.
Remélem, hogy a következő Játékfüzetben ennek a kalandnak a térképe lesz, mert érdemes megrajzolni. Viszont olyan sok lényegi ráncfelvarrás nem történt az eredetihez képest, vagy nem sokra emlékszem, de mindenesetre jó, hogy ennek is narancs színű borítója van:D

A 126-os fp-ben nem értettem azt a rész, hogy ha a Kőkolosszus támadóereje 13-14 lesz... akkor az hogy jön ki, ha 5-öst 6-ost dobunk a kockával? Vagy elírás és az eredeti jó, miszerint 11-12-t dobunk a kockával?

Köszönöm a vele járt munkát![smiley]eljen[/smiley][smiley]worship[/smiley]
© runner
2013. december 21. 21:27 | Válasz erre | #89
Az oldalra majd felkerül.
Javított szöveg, a Ghoul-os kép benne lesz, illetve igazából minden kép jó minőségű.
Borító ugyanaz.
De csak a nyereményben lesz, külön nem készítünk belőle.
A főhős Te vagy!
© AXE
2013. december 21. 20:31 | Válasz erre | #88
Szia!
Tehát olyan lesz,mint a második rakétás könyv volt?

Üdv:AXE
© runner
2013. december 21. 18:23 | Válasz erre | #87
A Tűzhegy Varázslója egy javított kiadású fekete-fehér változatú könyv lesz majd...
A főhős Te vagy!
© AXE
2013. december 21. 10:59 | Válasz erre | #86
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék,hogy a triász első tagja az mi,mert én úgy emlékszem,hogy zagor.hu-s kiadásban a Tűzhegy Varázslója színes.

Üdv:AXE

Ui.:A nyertes majd dobjon fel egy képet!
© AXE
2013. december 21. 10:05 | Válasz erre | #85
Szilveszteri Nyereményjáték!
Sziasztok!
Az idei év legutolsó rendelése után érdekes lenne megnyerni a komplett trilógiát.Egy pár embernél biztos megeshet,hogy szert tesz egy klónra.2014Január 1-én 00:01-kor kiderül.

Üdv:AXE
© AXE
2013. december 18. 17:36 | Válasz erre | #84
Sziasztok!
Most értem egy nosztalgikus utazás végére Anvarral a Barbárral.Érdekes volt.

Üdv:AXE[smiley]c1211[/smiley]
© AXE
2013. december 17. 10:46 | Válasz erre | #83
Ebben a pillanatban érkezett meg a csomag.

Köszönöm!

Üdv:AXE
2013. december 9. 10:09 | Válasz erre | #82
Télapó, Mikulás, ugyanaz. :) Csak a hülye amcsiknál repked a rénszarvas szánon. :)
© Ravnos
2013. december 8. 12:09 | Válasz erre | #81
Nálunk 24-én a Jézuska hozza az ajándékokat, ez a Télapó Karácsonykor szerintem amcsiból jön. Európa legtöbb részén a Jézuska jön szenteste, de nem akarok vitázni, ha nálatok a Télapó jön ám legyen.[smiley]wink[/smiley]
© AXE
2013. december 8. 09:46 | Válasz erre | #80
December 6-án a Mikulás teszi a csomagokat az átizzadt téli lábbelikbe.Ezzel szemben December 24-én a Télapó egy tekintélyes létszámú rénszarvas-hordával-melyek vezére egy pirosan világító orrú egyén(kicsit sem látszik mivel védekezik a hideg ellen)-hozza a jóval tekintélyesebb terjedelmű pakkját.
© Ravnos
2013. december 7. 18:19 | Válasz erre | #79
Nem akarok kötekedni, de az nem egy és ugyanaz? Nem Jézuskát akartál mondani elsőre?
© AXE
2013. december 7. 16:04 | Válasz erre | #78
Télapó helyett már a Mikulás meghozta.
2013. december 6. 15:51 | Válasz erre | #77
Köszi a gyors választ! :)
© runner
2013. december 6. 14:31 | Válasz erre | #76
Jövő hét elején, ha minden jól megy.
Megy majd körlevél, amint elkészültek.
A főhős Te vagy!
2013. december 6. 13:59 | Válasz erre | #75
Azt szeretném megkérdezni, hogy a Zagor Legendája, Gyűlölet Szakadéka és a 6.-ik Játékfüzet könyv alakban kb. mikor lesz kapható?

Előre is köszönöm!
© runner
2013. december 6. 12:02 | Válasz erre | #74
[color=red]Figyelem![/color]

Aki reggel óta ma 12 óráig letöltötte a könyv pdf változatát, annak jelezném, hogy pontban délben kicseréltem a fájlt a hivatkozásos 14 MB-os változatra!
A főhős Te vagy!
© runner
2013. december 5. 19:12 | Válasz erre | #73
Szokásos áron lesz.
A főhős Te vagy!
© CatDog
2013. december 5. 18:52 | Válasz erre | #72
Ez tényleg frankó piszkos anyagiakban mennyit kóstál ez így dísz dobozostul?
© killmaster (Savanyúhas)
2013. december 5. 13:51 | Válasz erre | #71
Nahát! Ez tényleg nagyon jól néz ki! Te egy igazi varázsló vagy Runner! Na jó nem a Tűz hegyé, de annyi jó hely van még a Titánon...
[smiley]fantasy-sorcery-01[/smiley]
© runner
2013. december 4. 17:33 | Válasz erre | #70
A doboz alja kissé elvált, mert hurcolászom, de a kopások és a sarokban a gyűrődés direkt olyan.
A főhős Te vagy!
© Ravnos
2013. december 4. 16:59 | Válasz erre | #69
Tetszetős!
2013. december 4. 16:31 | Válasz erre | #68
[smiley]eljen[/smiley]
© runner
2013. december 4. 15:49 | Válasz erre | #67
Kémfotók:

[img=http://zagor.hu/egyeb/doboz1.jpg]http://zagor.hu/egyeb/doboz1.jpg[/img]

[img=http://zagor.hu/egyeb/doboz2.jpg]http://zagor.hu/egyeb/doboz2.jpg[/img]
A főhős Te vagy!
2013. december 4. 14:16 | Válasz erre | #66
Érdekes lesz szerintem úgy...
© runner
2013. december 4. 14:03 | Válasz erre | #65
Most készítgetem a díszdobozokat.
Előre szólók, hogy DIREKT néz ki kopottnak és réginek!
Szóval tudatosan lett úgy tervezve. [smiley]kacsint[/smiley]
A főhős Te vagy!
© AXE
2013. december 4. 10:33 | Válasz erre | #64
Sziasztok!
Kíváncsian várom a tervezett decemberi rendelés két tárgyát:1.Zagor Legendája2.zagor.hu játékfüzetek 6.szám.[smiley]c2061[/smiley]

Üdv:AXE
2013. november 27. 15:16 | Válasz erre | #63
Én így is úgy is megveszem. :)
2013. november 26. 13:52 | Válasz erre | #62
Ez egy nagyon jó gondolat:)
© Ravnos
2013. november 26. 13:34 | Válasz erre | #61
Kár volt ezeket leírnod, most egy kicsit felcsigáztál![smiley]wink[/smiley] Még a végén meghazudtolom magamat, habár a Démonlovagog zagoros verzióján magam is elmélkedtem, hogy be kéne majd szerezni amikor lesz!
© runner
2013. november 26. 11:47 | Válasz erre | #60
Nem.
Más lesz, de persze az is jár hozzá.
A főhős Te vagy!