Vissza a főoldalra
Vissza a lexikon főoldalára
Bestiák

Légelementál (Air Elemental)

Ügyesség: 15
Életerő: 20
Támadások száma: 2
Lakóhely: Levegő elemi síkja
Felbukkanók száma: 1
Típus: Mágikus teremtmény
Reakció: Semleges–Barátságtalan
Intelligencia: Alacsony
Fegyver: Nagy
Páncél: Nincs
Sebzésmódosító: Nincs
Az erő, ami egy Légelementálban tombol, az hatalmas. Képes pillanatok alatt elsöpörni egy kisebb falut vagy egy kastélyt. A formáját tekintve egy hatalmas forgószél. Felkap mindent a környezetében, és szétszórja.

Mint minden Elementált, őt is, csakis mágikus fegyverrel lehet megsebezni. Ha valaki az útjában áll, annak dobnia kell Szerencsepróbát, különben felkapja, és elrepíti. A földet éréskor az áldozat veszít 1 ÜGYESSÉG pontot, és a zuhanáskor használatos sérülések hatnak rá, ami olykor
végzetes is lehet. Ez az Elementál hihetetlenül erős, és nagyon ritka. Ha meghal, visszatér a létsíkjára gyógyulni. Ezek után 66 napig nem térhet vissza.

Léteznek olyan varázsszavak, melyeket hangosan kiejtve egyszerűen visszaűzhetőek a saját létsíkjukra ezek a lények, ám az ilyen varázstekercsekhez hozzájutni meglehetősen nehéz, és azok bizonyos fokú védelemmel is el vannak látva.

Kapcsolódó cikkek

Bestiák: Elementál

Ez a cikk több mint valószínű, hogy a Titannica megfelelő szócikkének (talán éppen ennek) információi alapján készült el, avagy fog majd egyszer elkészülni.
hr