Vissza a főoldalra
Vissza a lexikon főoldalára
Bestiák

Démon Denevér (Demon Bat)

Démon Denevér
Ügyesség: 7
Életerő: 8
Támadások száma: 1
Lakóhely: Kazamaták, Romok, Tűz elemi síkja
Felbukkanók száma: 1–3
Típus: Mágikus teremtmény
Reakció: Ellenséges
Intelligencia: Átlagos
Fegyver: Kicsi
Páncél: Nincs
Sebzésmódosító: Nincs
A Démon Denevér a Tűz Elemi Síkján él, ahol az Elementálok és az Impek is. Olykor előfordul viszont, hogy gonosz varázslók, boszorkánymesterek megidézik. Fontos ilyenkor a védelmi mágia fokozása, mert okos teremtmény, minden alkalmat kihasznál, hogy kiszabaduljon a mágikus béklyóból, és rátámadjon az idézőjére vagy annak környezetére. Ezért kizárólag csak a legügyesebb leghatalmasabb mágiahasználók tudják kordában tartani. A tűzön keresztül lehet vele kommunikálni, hiszen ez a lételeme.

Csata előtt mindig mielőtt közelharcba kerülne, képes az ellenfelére tűzgolyót lőni a szájából. Ezt akár egymás után kétszer is megteheti. Egy-egy tűzgolyó 5 ÉLETERŐ pontot sebez azon, akit eltalál. A Démon Denevér még halálában is veszélyes. Mikor elhagyja a földi síkot, azaz meghal, akkor felrobban, és három méter sugarú körben 4 ÉLETERŐ pontot sebez. SZERENCSE dobással az érték felezhető. Ezek után a lény lelke visszatér a saját elemi síkjára.

Kapcsolódó cikkek

Bestiák: Elementál
Égiek: Tűz Elemi Síkja

Ez a cikk több mint valószínű, hogy a Titannica megfelelő szócikkének (talán éppen ennek) információi alapján készült el, avagy fog majd egyszer elkészülni.
hr