Vissza a főoldalra
Vissza a lexikon főoldalára
Bestiák

Vérvad (Bloodbeast)

Ügyesség: 12
Életerő: 10
Támadások száma: 1
Lakóhely: Kazamaták
Felbukkanók száma: 1
Típus: Szörny
Reakció: Ellenséges
Intelligencia: Alacsony
Számos bölcs és tudós ember óvatosan nyilatkozik bizonyos lényekről. Az egyik ilyen a VÉRBESTIA. Ocsmány, féregszerű teste akár négy méter hosszú is lehet. Bőre pikkelyes, tüskés. Kisebb fegyvereknek könnyedén ellenáll. A fő veszély viszont a fején található. Rengeteg szemmel rendelkezik, de ezek csak megtévesztő kinövések, elterelik a figyelmet az igazi két szemről, amit csak nagy szerencsével lehet eltalálni. Ha valaki úgy dönt, hogy egy ilyen bestia szemét célozza meg, akkor dobnia kell sikeres szerencse próbát, és akkor találhatja csak el. Ellenkező esetben nem jó szemet nyomott ki.
Másik félelmetes fegyvere a hosszú rózsaszín nyelve, amivel sikeres támadás esetén képes megragadni áldozatát és bevonszolni őt abba a pocsolyába, ahol él. Ott a halott bomlásnak indul, és az már neki finom falat. Kiszabadulni sikeres ÜGYESSÉG próbával lehet, ami egy támadási kört vesz igénybe.

Ez a cikk több mint valószínű, hogy a Titannica megfelelő szócikkének (talán éppen ennek) információi alapján készült el, avagy fog majd egyszer elkészülni.
hr