díszítés Füzetek díszítés
Zagor.hu Játékfüzetek:
Információk:
Magyar cím: Zagor.hu játékfüzetek 5. szám
Zagor.hu füzet: 5. – 2013. június 5.
Borító illusztrátor: Martin McKenna
(Return to Firetop Mountain)
Első kaland:  
Író: Killmaster
Magyar cím: A Fekete Lovag
Belső illusztrátor: elefes
Helyszín: Óvilág
Fejezetszám: 200
Második kaland:  
Író: Gery
Magyar cím: A Futár
Belső illusztrátor: elefes
Helyszín: Allansia, Tűz-sziget
Fejezetszám: 200
Harmadik kaland:  
Író: Gyilkos Fűz
Magyar cím: Út a dicsőségbe
Belső illusztrátor: elefes
Helyszín: Allansia
Fejezetszám: 200
Melléklet: térkép
Elválasztás
Hátsó borító leírás:
A Fekete Lovag
Az Óvilág északnyugati csücskében a Szilaszirt magaslatok között találkozol egy furcsa társasággal, akiknek épp egy bátor kardforgatóra van szükségük, pont olyanra, mint amilyen TE is vagy. Reonar, a mogorva alkimista, Zharran, a meglehetősen szótlan pap, Sheila, a sötétbőrű Fekete Elf, és Regis, a mindig mókás Félszerzet rávesz, hogy tarts velük Deoras romvárába, és segíts megölni a Fekete Lovagot, aki Gallantaria határmenti falvait fosztogatja. Minden ügyességedre és leleményességedre szükségetek lesz, hogy átverekedjétek magatokat ezen a veszélyekkel teli területen, és leszámoljatok a rablólovaggal és embereivel.


A Futár
Fang legnagyobb kocsmájában éppen egy korsó sör mellett mesélsz barátaidnak a kalandjaidról. Figyelmesen hallgatják, hogy hogyan győztél le egyszerre hét Orkot, és hogyan nyertél egyszer 100 Aranyat egy fogadáson. A hallgatók között van egy ismeretlen is. Egy csuklyás, sziszegő idegen. Amikor befejezted a mesélést, és megittad a söröd, elindulsz az ajtó felé. Az idegen utánad megy, és megszólít. Nekidőlsz az ajtófélfának, és végighallgatod, hogy mit akar. Felajánlja, hogy vigyél el a Tűz-szigetre egy Silur Chából származó Gyíkember eszközt! Az illető, aki a szigeten átveszi tőled a tárgyat, 1000 Aranyat fog adni neked!


Út a dicsőségbe
Zagor rabszolgájaként teljesítesz fejvadász küldetéseket. Hűségedről a nyakadon viselt mágikus pánt biztosítja mesteredet. Most viszont lehetőséged nyílik a szabadulásra, amit nem szalaszthatsz el! Nehéz és veszélyes út vár rád, de szívós és rettenthetetlen ork harcosként nem hagyod, hogy bármi visszatartson.
díszítőkép