díszítés Könyvek díszítés
Vindgardia Hősei:
borító
Információk:
Író: Manninger Barnabás
Szerkesztő: Szlobodnik Gábor
Magyar cím: Karavánkísérők
Megjelenés: 2. – 2021. december 14.
Illusztrátor: Juhász Ernő
Helyszín: Vindgardia
Fejezetszám: 325
nagyobb kép a könyvrőlnagyobb kép a teljes könyvről
Elválasztás
Hátsó borító leírás:
– A Vindgardia Hősei sorozat második kötete –

A könyv, melyet a kezedben tartasz, ablak egy másik világra, a fantázia, a képzelet világára – ahol Te lehetsz a főhős! Csupán két hatoldalú dobókockára van szükséged, meg egy ceruzára és egy papírra, és már neki is vághatsz a kalandnak.

Történetünkben Vindgardia egyik Hősét, Aradint, a kalandvágyó törpe harcost alakítod. Feladatod, hogy a Végzet Prófétái bukása után egy saját csapatot toborozz, majd eljuttasd a Khaleborban rekedt karavánt Nordhernbe; ez azonban korántsem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik. A hosszú úton számtalan veszély les rátok, ráadásul belekeveredtek egy korábbinál is komolyabb összeesküvésbe. Rajtad múlik, hogy ép bőrrel ússzátok-e meg mindezt, és az is, hogy Vindgardia Hőse maradsz, vagy engedve a gonosz csábításának, Vindgardia Árnyává válsz.

A Karavánkísérők a Végzet Prófétáiban meghirdetett pályázatunk egyik nyertes műve. Lapjain színes karakterek, epikus harcok és meglepő fordulatok várnak rád, valamint egy kidolgozott háttérvilág. Kötetünk tartalmazza a sorozatszerkesztő, Szlobodnik Gábor legújabb művét is; A Háromszemű visszatérése igazi sejtelmes, gótikus fantasy történet, melyben a Vindgardiát fenyegető hatalom egyik legveszélyesebb szolgája is színre lép.
Kalandozz velünk ezúttal is!
díszítőkép