Zagor.hu
Zagor.hu fórum
2. Karavánkísérők
BejelentkezésElfelejtett jelszó
Első oldalElőző oldal1234
2021. november 14. 08:27 | Válasz erre | #37
Hűűűű de jóóó!!:-)
Már nagyon régóta kíváncsi voltam a térképre, s most vettem észre, hogy felraktad ide!:-)
Szerintem jó lett, egyenesen szuper!!:-)
Kíváncsi leszek Vindgardia többi szegletére is!;-)
Csak gratulálni tudok ehhez is, mint minden egyébhez!;-)
© SzG
2021. november 9. 10:44 | Válasz erre | #36
[b]Örömmel jelentem, hogy ma végre nyomdába került a Karavánkísérők... [/b]Szóval már tényleg "betonbiztos", hogy megjelenik a könyv. :) Mivel a választott nyomdában (még) nincs papírhiány, így különösebb csúszás sem várható; tehát valószínűleg pár héten belül (november végén, december elején) már bele is lapozhattok a könyvbe. :)
Addig is valószínűleg még teszünk ki újabb ízelítőket a kalandból, illetve lesz egy interjú is a Játékkönyv-figyelőn a Karavánkísérők szerzőjével, amiből sok mindent megtudhattok majd a könyvről... Valamint jövő héten meghirdetünk egy nyereményjátékot is, amin dedikált példányokat nyerhettek majd a kötetből. Szóval érdemes figyelni a topicot. :)
© SzG
2021. október 28. 14:23 | Válasz erre | #35
A napokban elkészült az első "hivatalos" térkép is Vindgardia egy részéről, amit érdekességképpen közzé is teszünk:

[img=http://users.atw.hu/vindgardia/EszakVindgardia.jpg]Észak-Vindgardia[/img]

Maga a térkép (ahogy a tetején is olvashatjátok) Észak-Vindgardiát ábrázolja; itt játszódik A Végzet Prófétái második fele, valamint a Karavánkísérők teljes egészében. (Meg még néhány további pályamű, például "Az eljövetel" című.)
A térkép természetesen már a Karavánkísérőkben is szerepelni fog. ;)
© SzG
2021. október 15. 07:01 | Válasz erre | #34
Köszönjük! Mi is reméljük, hogy nem lesz panasz a minőségre, illetve hogy legalább annyira fog tetszeni mindenkinek a Karavánkísérők, mint a Végzet Prófétái. :)

"Jut eszembe, mikor jön már a harmadik rész?"
Valamikor 2022-ben. :))
2021. október 14. 20:11 | Válasz erre | #33
Egyelőre úgy néz ki megéri a hosszú várakozás, mert minőségi a "cucc". A fa alá biztosan beteszem, a két legutóbbi KJK-val együtt. Hajrá srácok! Jut eszembe, mikor jön már a harmadik rész? [smiley]beka3[/smiley]
© SzG
2021. október 13. 04:58 | Válasz erre | #32
Jöjjön három újabb szövegrészlet, három kapcsolódó illusztrációval együtt. [smiley]awink[/smiley]


[b]18. (Részlet)[/b]
Néhány pillanattal később két alak ül le veled szemben; mindketten köpenyt viselnek, fejükre húzott csuklyával. A jobb oldali idegen köpönyege barna és meglehetősen kopottas, a bal oldalié viszont láthatóan drága anyagból készült, és sötétzöld színben pompázik.
A barna öltözetű férfi közelebb hajol hozzád, és suttogva beszélni kezd. Arca továbbra is rejtve marad a csuklyája árnyékában, csupán az állán húzódó sebhely villan meg.
- A nevem nem fontos, de szólíthatsz mondjuk Baxnak. Társaimmal napok óta próbáljuk észrevétlenül elhagyni Khalebort. Maradjunk annyiban, hogy valakinek a tyúkszemére léptünk, akinek nem kellett volna... Egy városból távozó karavánnal talán nem keltenénk feltűnést.
Bax elmondja, hogy öt társával csatlakozna hozzád, és hogy bandájukat "Méregkeverők" néven ismerik a környéken. A tarifájukat 40 aranyban határozza meg. A pultnak támaszkodva ott sorakoznak Bax cimborái, de sokat nem tudsz kivenni belőlük, mert mindannyian ugyanolyan barna köpenyt és csuklyát viselnek.
Miután a férfi elhallgat, a másik alak hátratolja fejéről a csuklyát, hogy láthatóvá váljanak arcvonásai, valamint szőke haja és hegyes füle. Egy elf nő ül veled szemben!
- Üdvözöllek, a nevem Siimin. Atinna említette, hogy Nordhernbe tartotok... Mi is arrafelé igyekszünk a társaimmal; Zerd az úticélunk. - Siimin a bejárat melletti asztal felé int, ahol hat elf ül sötétzöld köpenyben; az egyik férfi zavart mosollyal feléd int. - Sajnos tegnap gaz tolvajok kifosztottak minket a khalebori piacon... Semmi pénzünk nem maradt, pedig sürgősen szükségünk lenne 100 aranyra. Éppen ezért ennyit kérek tőled a szolgálatainkért cserébe.
Az összeg hallatán majdnem leesel a székedről. Bax is megdöbben, aztán az asztalra csap.
– Azt már nem! Ha ez a szuka 100 aranyra tartja a csapata értékét, akkor a Méregkeverők szolgálatait is ennyiért vehetitek igénybe! Semmivel sem érünk kevesebbet, mint a hegyesfülűek!

[img=http://users.atw.hu/vindgardia/KaravankiserokIllusztracio10.jpg]KaravankiserokIllusztracio10[/img]


10. (Részlet)
Óvatosan lemész a lépcsőn, majd előveszed a lámpásodat vagy bármi mást, ami fényforrásként használható (jelöld a [i]Zsoldoslapon[/i], hogy mivel világítasz idelent!). Párától nedves téglafalakat látsz, kicsivel beljebb pedig egy valóságos dzsungelt; indákkal, kacsokkal, tüskékkel és hatalmas virágokkal rendelkező növények rengetegét. Keskeny ösvény vezet bennük előre, de a végét nem tudod kivenni a levelektől meg a fehéren gomolygó párától. A boszorkány igen különös kertet rendezett be idelent, ebben a fénytelen helyiségben...
– Ne gyere közelebb! Menekülj innen! – hallasz a sötétből egy rekedt hangot. Odavilágítasz, és négy emberszerű alakot pillantasz meg a fal mellett. Mindegyiküket szorosan körbefonják az indák, a fejük felett pedig néhány hosszú száron csüngő, hatalmas virág ingadozik, melyek határozottan szájszerűnek tűnnek. Ezek húsevő növények!

[img=http://users.atw.hu/vindgardia/KaravankiserokIllusztracio06.jpg]KaravankiserokIllusztracio06[/img]


[b]137. (Részlet)[/b]
Benyomulsz az út melletti, sziklákkal zsúfolt területre, amin az imént a mozgást láttad. Hamarosan egy kisebb tisztásra lépsz ki, melyen két alak áll: az egyik egy jól megtermett ork fekete páncélban, de sisak nélkül, a másik meg egy sötét palástot viselő középkorú férfi, szépen pödört bajusszal. Az ork egy embermagas tükröt cipel a hátán, amit épp ebben a pillanatban tesz le, s támaszt oda egy sziklának. Társa odalép hozzá, matat valamit a keretén, mire a tükör felragyog.
Rosszat sejtve figyeled az eseményeket, ekkor azonban az ork harcos észrevesz; morogva előhúzza kétfejű csatabárdját a hátára szíjazott tokból, aztán megiramodik feléd. Pár pillanattal később máris kisebb hegyként magasodik föléd... Meg kell küzdened vele az életedért!

[img=http://users.atw.hu/vindgardia/KaravankiserokIllusztracio09.jpg]KaravankiserokIllusztracio09[/img]
© SzG
2021. október 4. 13:46 | Válasz erre | #31
"Én a hosszabb verziót olvastam, az tetszett, de mert ahogy lenni szokott nagy terjedelmű műveknél, egy kicsit rövidíteni kell a szövegen."
Igen, rövidítettünk rajta itt-ott, mert tényleg nagyon hosszú volt eredetileg (majdnem félmillió karakter...), ráadásul sokszor feleslegesen hosszú volt, vagyis túlírt. :) Valamint akadtak benne kevésbé érdekes események, karakterek, amiket szintén inkább kivágtunk Barnabással, illetve új, érdekesebb, egyénibb részeket írtunk a helyükre (vagyis inkább Barna írt, én csak ötleteket adtam hozzájuk, meg a kész szöveget csiszolgattam :) ).
Tehát semmi fontosat nem töröltünk, egyszerűen csak "feszesebbé", pörgősebbé tettük a könyvet, ami egyértelműen az előnyére is vált - a tesztelők szerint is. Ráadásul így valóban tartható lesz a 2990 forintos ár is. :)
© killmaster (Savanyúhas)
2021. október 4. 10:30 | Válasz erre | #30
És ez még csak tényleg kis ízelítő a kalandból! Én a hosszabb verziót olvastam, az tetszett, de mert ahogy lenni szokott nagy terjedelmű műveknél, egy kicsit rövidíteni kell a szövegen. Valószínű kicsit szerkesztettek is a kalandon, mert valami apróság olykor szemet szúr, így volt ez a Végzet prófétáinál is. Én mindenesetre bátran merem ajánlani minden kalandornak, és bár több a fejezetpont, és kevesebb a kalandod itt véget ért bekezdés, mint a Végzet prófétáiban, azért ne gondolja senki, hogy ez egy végtelen egyszerű kaland lesz. Több olyan elmés epizód van benne, ami elsőre még engem is meglepett! (Valószínűsíthetően másokat is meg fog, és akit nem, az 10 ujjal játszik...:-)
© SzG
2021. október 4. 09:00 | Válasz erre | #29
"A elnevezés"
Mármint AZ elnevezés.... [smiley]falbav[/smiley])
© SzG
2021. október 4. 08:25 | Válasz erre | #28
Pár hete megígértük, hogy közzéteszünk némi ízelítőt a könyvből - jöjjön akkor három szövegrészlet, három kapcsolódó illusztrációval együtt. [smiley]awink[/smiley]


[b]Háttértörténet (Részlet)[/b]
Felkapod a buzogányodat, majd az ajtóhoz lépsz, és elhúzod a reteszt.
Morik úgy surran be a szobádba, mint egy róka a tyúkólba. Ravasz tekintete ide-oda cikázik, tartása görnyedt, mozdulatai óvatosak. Sunyi képén megnyerőnek szánt mosoly virít.

[img=https://zagor.hu/egyeb/vh/KaravankiserokIllusztracio01.jpg]KaravankiserokIllusztracio01[/img]

- Engedd le a fegyveredet, drága barátom! Nem rossz szándékkal jöttem. Hallgass meg, kérlek!
Megadóan bólintasz, de azért zord képpel figyelmezteted, hogy ne próbáljon átverni, különben csúnyán megjárja.
- Ó, én soha nem csapnálak be, Aradin... Mindig őszinte voltam veled, most is az leszek! - fogadkozik a zugárus. - Tudod, a zsoldosok, akiknek te is segítettél, eredetileg egy karavánt kísérve érkeztek a városunkba... Nordhernbe tartottak, ám a történetük végül más irányt vett, és némi véres közjáték után mindannyian meggazdagodtak.
(...)
A drága holmikkal megpakolt szekerek azonban még mindig ott állnak, ahol hagyták őket: a leégett kaszárnya melletti udvaron... Egy ekkora lehetőséget kár lenne elszalasztani, nem igaz?


[b]107. (Részlet)[/b]
A piac melletti Bazársoron észreveszel egy "Ékszerek és Zoknik" feliratú táblát az egyik kis bolt ajtaja fölött. A elnevezés felkelti az érdeklődésedet, s úgy döntesz, körülnézel odabent.
Az üzlet két falát vitrinek és tárolók borítják, melyekben csodaszép ékszerek sorakoznak. Van itt minden: a nyakláncoktól kezdve az ékköves gyűrűkön át a dísztőrökig. A bejárattal szembeni falra hálószerű zsinórrengeteget kötöztek, melyre különféle színű és méretű zoknikat és harisnyákat csipeszeltek.

[img=http://users.atw.hu/vindgardia/KaravankiserokIllusztracio02.jpg]KaravankiserokIllusztracio02[/img]

- Mit tehetünk érted, jó uram? - csicsergi az alacsony pult mögötti hintaszékben kötögető kicsi asszony. - Harisnyát szeretnél? Ajándékba lesz vagy saját használatra? Esetleg eladnád egy zoknidat? Ha csak bérelni szeretnél egy díszfuszeklit, az is megoldható.
- Inkább az ékszerek érdekelnének, ugye? Vennél, esetleg eladnál valamit? - Az aprócska öregúr is a pult mögött gubbaszt; okuláréja egyik lencséjére pici távcsövet ragasztott, hogy azon át jobban lássa az ékszereket készítés, javítás közben.

[b]
234. (Részlet)[/b]
A mauzóleum kapuja kivágódik, és több tucatnyi csontváz özönlik ki a sötétből. Az épület mögül is érkezik egy csapat, és csatlakoznak társaikhoz. Összesen most már vagy negyvenen lehetnek, és mind fel van fegyverkezve; látsz náluk kardokat, bárdokat, dárdákat, buzogányokat, még egy kétkezes pallost is. A kapun túli sötétségből jeges hideg és sűrű köd áramlik kifelé, s előbukkan még egy alak, akiről rögtön tudod, hogy a csontvázsereg vezetője.
- Nem engedem, hogy élők lépjenek a Rondellius-család nyughelyére... Nem engedem, hogy fosztogatók kaparintsák meg a kincseimet! - A csontvázak ura szépen zengő hangon beszél. Fekete nadrágot és sötét bársonyzekét visel, gesztenyebarna haja kissé hullámos, szája alatt apró szakálla háromszöget formáz. Még akár kellemes benyomást is tehetne rád a férfi, ha a feje nem a bal kezében lenne... - Nem engedem, hogy bárki, aki betette a lábát a temetőmbe, élve távozzon...

[img=http://users.atw.hu/vindgardia/KaravankiserokIllusztracio07.jpg]KaravankiserokIllusztracio07[/img]


Reméljük, érdekesnek, illetve tetszetősnek találjátok a képeket meg a részleteket. [smiley]smile[/smiley] Természetesen lesznek még továbbiak is a könyv megjelenéséig (ami egyébként november környékén várható, ahogy a Facebookon írtuk). [smiley]awink[/smiley]
© SzG
2021. szeptember 22. 09:57 | Válasz erre | #27
"Meg hát elég gyenge party, ha csak egy buzogányra tellett nekik."
Ez igazából nem egy "party". :) Legalábbis csak a buzogányos figura nevezhető kalandozónak/harcosnak, a többiek nem.... Ezért sincs pl. fegyver sem náluk, meg ezért állnak eleve hátul. Hogy kik ők pontosan (meg kik a "légiosztagosok"), az majd a könyvből kiderül. ;)
© SzG
2021. szeptember 22. 09:43 | Válasz erre | #26
Szia KKrisz79!

Köszönjük itt is a kedves szavakat! Örülünki, hogy tetszik a borító, és hogy várod a könyvet. :)

Ami az árat illeti, tényleg nem ezen a párszáz forinton fog múlni, hogy tudjuk-e majd folytatni a sorozatot. :) Tehát nem lesz gond 2990 forintos könyvár esetén sem. Hacsak nem fog nagyon rosszul fogyni a könyv... de mi azért reméljük, hogy nem így lesz, illetve hogy akik megvásárolták a Végzet Prófétáit, az új könyvnek is bizalmat szavaznak majd. :))
2021. szeptember 21. 17:22 | Válasz erre | #25
Én azért furcsának találtam, hogy a szakállas hátat fordít egy gyáva társ miatt az igen közeli veszedelemnek...
Meg hát elég gyenge party, ha csak egy buzogányra tellett nekik. [smiley]crushed-6[/smiley]

[spoiler]Persze lehetnek baráti légiosztagosok, de akkor meg mert mért az egyedüli fegyveres fogadja őket?[/spoiler]
2021. szeptember 21. 10:07 | Válasz erre | #24
Szia SzG!

Hűűű de nagyon tetszik a könyv, már alig várom, hogy a kezembe vehessek egy példányt belőle!:-))
Örülök, hogy a könyv által majd kibővülnek az ismereteink Vindgardia világáról, az ott lévő városokról, az élőlényekről, a hatalmasságokról...
Egyébként nagyon tetszetős a borító is!:-)
S valóban baráti az ára is, főleg amilyen vaskosra sikeredett, ahogy írtad is.
Mondjuk bennem épp ez támaszt egy kis aggodalmat is, ha még emlékszel rá... ne pár száz forinton múljon, hogy tudjátok-e folytatni eme remek sorozatot.
Nehogy emiatt kerüljön veszélybe a folytatás... én úgy gondolom, aki ki tud adni rá 2990 forintot, az ki tudna adni rá 3490-et is.
De persze ezt Ti tudjátok, nekem nincs rálátásom erre!
Én csak egy, a lapozgatós könyvek hazai feltámasztásának örvendő, s annak jövőjéért aggódó rajongó vagyok!;-)

Ja, s nagyon várom a "Válaszúton" megjelenését is, mert nagyon izgat milyen lesz!;-)
© SzG
2021. szeptember 20. 10:39 | Válasz erre | #23
Közben változtattunk kicsit a borítón...
Először is átírtam a fülszöveget, mert eléggé semmitmondónak és unalmasnak láttam - holott ez a könyv minden, csak nem unalmas (konkrétan tényleg legalább annyira izgalmas és fordulatos, mint A Végzet Prófétái).
Aztán tettünk a borítóra egy "szövegbuborékot", amiben feltüntettük a minikalandomat, elvégre nem árt, ha már az első borítóról is kiderül, hogy ez a könyv két írást tartalmaz. :)
Végül a lényeg: levittük a könyv árát 2990 forintra... a 3490 ugyanis tényleg túl magas volt, főleg ahhoz képest, hogy a Végzet Prófétái csak 2490 forintba került (sőt, az első 200 példány még csak 1990 forintba ugye). Majd igyekszünk kedvezőbb feltételeket kiharcolni a terjesztőknél/árusítóknál, hogy ne legyen még így, 2990 forintos árnál sem anyagi bukás számunkra a könyv. :)

[img=http://zagor.hu/egyeb/KKBorito4.jpg]KaravánkísérőkÚj[/img]
© SzG
2021. szeptember 16. 04:41 | Válasz erre | #22
Íme "A Háromszemű visszatérése" című minikalandom borítóképe is:

[center][img=https://zagor.hu/egyeb/AHVBorito1.jpg]A Háromszemű visszatérése[/img][/center]

Maga a minikaland körülbelül 25 oldal, és valóban a Karavánkísérők közvetlen folytatása - annyira, hogy a főszereplők is ugyanazok, ráadásul még a náluk lévő felszerelés is fontos szerepet kap (tehát érdemes minél több mindent begyűjteni a Karavánkísérőkben...). A kaland egyébként alapvetően egy nagyhatalmú varázstárgy utáni kutatásról szól, de fontos szerepet kap benne a "sötét oldal" egyik komolyabb képviselője is... Többet a spoilerveszély miatt inkább nem árulnék el. :)
© killmaster (Savanyúhas)
2021. szeptember 15. 20:54 | Válasz erre | #21
Azon szerencsések közé tartozom, aki már ismeri és tesztelte a művet, mely elsőre talán kissé egyszerűnek és könnyűnek látszik, aztán a kalandor egyszer csak rádöbben, hogy rútul rászedték, és másik úton kellett volna haladnia. Rengeteget jegyzeteltem én is, mire összeraktam mi hol merre és meddig húzódik a történetben, mely bővelkedik visszautalásokban a Végzet prófétáihoz. Merem ajánlani azoknak is, akik még kezdők, és haladóknak is egyaránt, mert bár folytatásról van szó, hála az írónak teljesen más történet kerekedik ki belőle, mint amit elsőre gondolnánk. Barnabás nem bánt szűkmarkúan a leírásokkal, alighanem meg tudná írni a Háború és Béke folytatását is, ám szerencsére ebben a kalandban nem igazán esik szó a békéről. Háborúról annál több... [smiley]knife[/smiley]
© SzG
2021. szeptember 15. 20:20 | Válasz erre | #20
Örömmel jelentem, hogy végre-valahára sikerült befejeznünk a Vindgardia Hősei második részét... runnernek köszönhetően pedig már a teljes borító is összeállt, amit ezennel be is mutatunk:

[center][img=http://zagor.hu/egyeb/KKBorito3.jpg]Karavánkísérők[/img][/center]

Reméljük, mutatósnak találjátok. :)

Ahogy a fülszövegben is olvasható, ez egy pályamű, méghozzá az egyik legjobb; most nyáron került sor a javítására/finomítására, illetve ekkor írtam a végére "A Háromszemű visszatérése" című minikalandot is, amolyan kiegészítésképpen.

Maga a könyv egyébként igen vaskosra sikerült: konkrétan majdnem kétszer olyan vastag, mint a Végzet Prófétái (450 000 karakter/leütés). :) Ez egyszerűen annak köszönhető, hogy sokkal több van benne mindenből: több helyszín, több karakter, több ellenfél (és több speciális harc, bevethető csapatokkal, tárgyakkal), több fordulat meg humoros közjáték... de még mellékszálakat-mellékküldetéseket is tartalmaz. Továbbá több az információ magáról a világról is, a városokról, a lényekről, a világ urairól, a fontos eseményekről... Tehát aki rövidnek találta a Végzet Prófétáit vagy éppen nem elég kidolgozottnak a világot, az remélhetőleg meg lesz elégedve a Karavánkísérőkkel, valamint a Háromszemű visszatérésével. :)

A megjelenés időpontját inkább nem tippelném meg (ebben nem vagyok túl jó...), de mivel már csak egy utolsó "tesztelési kör" van hátra, meg a nyomdai munkálatok, így tényleg 99 százalék, hogy még az idén lapozgathatjátok. :)

A következő hetekben több illusztrációt és részletet is közzéteszünk a könyvből, és biztosan lesz egy nyereményjáték is a megjelenés előtt, úgyhogy érdemes figyelni a topicot. :)

(Ui.: a Válaszúton kiadásáról természetesen nem tettünk le, viszont mivel tényleg nagyon jó pályaműveket kaptunk, amik ráadásul sokkal jobban kapcsolódnak a Végzet Prófétáihoz, ezért úgy döntöttünk, hogy először ezeket jelentetjük meg.)
2021. május 29. 20:33 | Válasz erre | #19
Én pedig köszönöm a választ!;-)
Nagyon örülök, hogy kibővült a csapat, szép jövő elé néztek, legalábbis én ezt kívánom!:-)
A világ kiépítésének meg pláne örülök, hisz az naggggggyon izgatja a fantáziámat!;-)
Egyébként tényleg nem kell elkapkodnotok... magam részéről inkább várok hetekkel, de akár hónapokkal is többet, ha cserébe egy kidolgozottabb, részletesebb és fantáziadúsabb világ tárul elém!
Szerintem simán kifizetődik a türelem!;-)
Látom a zárójeles tartalommal igyekeztél elkerülni az év tippelését, hogy melyik nyárra gondolsz!:-))))))))
© SzG
2021. május 29. 13:44 | Válasz erre | #18
Szia!
Köszönjük az érdeklődést! :)
Nem akarok-akarunk ígérgetni, úgyhogy maradjunk annyiban, hogy dolgozunk a sorozaton, valamint a világ kiépítésén is, méghozzá már egy komolyan kibővült csapattal (a "pályázatos" írók jó része ugyanis csatlakozott hozzánk). :)
Oké, annyit azért megkockáztatok, hogy valószínűleg a nyáron (2021 nyarán :) ) lesz valami kézzelfogható eredménye a munkánknak. [smiley]smile[/smiley]
2021. május 26. 20:08 | Válasz erre | #17
Sziasztok!

Lehet valamit tudni a Válaszúton-ról?:-)
Sokszor eszembe jut, szeretném már olvasni, kipróbálni!:D
De nem türelmetlenségből kérdezem, csak érdekel, hogy mi a fejlemény róla.;-)
2021. április 1. 09:02 | Válasz erre | #16
Jah... most vettem csak észre, hogy deathangel már előttem elsütötte ugyanezt.[smiley]buck[/smiley]
Bocsi az ismétlésért![smiley]awink[/smiley]

Amúgy viccet félretéve, már én is nagyon várom a megjelenést![smiley]vigyor2[/smiley]
© SzG
2021. április 1. 06:35 | Válasz erre | #15
Igen, nem véletlenül nem adtunk meg évszámot. [smiley]nevetes1[/smiley]
2021. március 30. 16:52 | Válasz erre | #14
Nem szeretnék gonoszkodni... mégse bírom kihagyni!:-))
Május-május, OK, de melyik év májusa?;-)
Bocsi SzG![smiley]circling[/smiley][smiley]vigyor2[/smiley]
2021. március 24. 00:13 | Válasz erre | #13
Várom, hogy megjelenjen!
Only in Death - Mindhalálig
© SzG
2021. március 7. 14:45 | Válasz erre | #12
[smiley]awink[/smiley][smiley]nevetes2[/smiley]
2021. március 7. 09:07 | Válasz erre | #11
Jó ez a május, hiszen az nem lett írva melyik év májusa. ;)
© SzG
2021. március 7. 05:36 | Válasz erre | #10
Denko:
Ez így van, épp ezért egy ideje már igyekszem is nem konkrét ígéretet tenni, illetve időpontot írni egyik projekttel kapcsolatban sem. :) Most is csak annyit írtam végül is, hogy egy "májusi megjelenés reálisnak tűnik"... ez nem jelenti azt szerintem, hogy száz százalék a májusi megjelenés. De mondjuk igen, jobb lett volna még ennyit sem írni. :)

Akkor esetleg 'pontosítanék': legkorábban májusban jelenhet meg a könyv... de ez nem jelenti azt, hogy májusban tényleg meg is jelenik. De azért remélem. :)
© Nigi
2021. március 7. 01:53 | Válasz erre | #9
Megvárjuk :D
© Denko
2021. március 6. 20:49 | Válasz erre | #8
(köhög)Nem akarok a lelátóról belekiabálni,de szerintem jobb lenne,ha nem adnál meg időpontot.Sajnos,bármikor beüthet valami,ha az ember beleéli magát,akkor csalódott lesz a csúszás miatt. ;)
© SzG
2021. március 6. 07:51 | Válasz erre | #7
Kedves ELranEL! Köszi az érdeklődést. :) Eredetileg a Végzet Prófétái egyéves "szülinapja" körül akartunk volna előrukkolni a könyvvel, tehát valamikor áprilisban... de ez már sajnos nem igen fog összejönni, ugyanis kicsit lassabban haladtam-haladok az utómunkálatokkal, mint terveztem. Most inkább egy májusi megjelenés tűnik reálisnak.
2021. március 5. 14:13 | Válasz erre | #6
Kedves szerző Urak! Hogy halad a project? Mikor választhatunk már utat? [smiley]vigyor0[/smiley]
© SzG
2021. február 4. 16:09 | Válasz erre | #5
Köszönjük a dicsérő szavakat, örülünk, hogy jónak tartjátok a borítóképet. :) (Egyébként nekem is nagyon bejön, illetve szerintem is előrelépés a Végzet Prófétái borítóképéhez képest. :) )

Fülszöveg még nincs, de hamarosan az is lesz. :)
2021. február 4. 08:00 | Válasz erre | #4
WOOOW!! :-)))
Nagyon jó érzéseim vannak... már nagyon várom a megjelenést!:)

Szerintem egész jó a borító, sejteti a könyv lényegét... olyannyira, hogy bár eddig nem tudtam miért ez lesz a könyv címe, de a borítókép egyértelművé tette számomra, mondhatni megvilágosodtam!;-)

Várok minden fejleményt a könyvvel kapcsolatosan!:P
© Uhu
2021. február 3. 20:44 | Válasz erre | #3
Nekem is tetszik a címlap, egyedül a középen álló haja néz úgy ki, mint korunk nőinek egy része, akik ilyen félig hosszú, félig rövid hajjal terrorizálják a jóizlésemet és a piciártatlan lelkemet. :)
Van benne titokzatosság, kicsit filozófikus is.
© Denko
2021. február 3. 16:39 | Válasz erre | #2
Tetszik,bár picit élesebb lett volna a kontraszt,ha az egyik oldal színes,a másik meg monokróm. :) (Bocsánat,nem bírtam megállni.)
Fülszövege van már?
© SzG
2021. február 3. 09:38 | Válasz erre | #1
Köszönjük a topicot, valamint a Vindgardia Hősei "kategóriát"! :)

Ahogy tehát a [url=http://www.vindgardia.atw.hu/]honlapunkon[/url] írtam, hamarosan elkészül (és meg is jelenik) sorozatunk második része, a "Válaszúton". A borítóképet éppen tegnap fejezte be kiváló grafikus társunk, Juhász Ernő, ezt most ide is beszúrom:

[center][img=http://zagor.hu/egyeb/Valaszuton_borito.jpg]Boritókép[/img][/center]

Igyekeztünk valóban megfogadni a korábbi észrevételeket, tanácsokat, és ezúttal valóban egy mutatós, figyelemfelkeltő képet összehozni, ami még ráadásul fekete fehérben is jól néz ki – reméljük, hogy sikerült, és jónak találjátok a képet. :)

A későbbiekben még bővebben is írok/írunk a könyvről, illetve természetesen további ízelítőket, illusztrációkat, részleteket is közzéteszünk majd belőle, ahogy halad előre a kiadás.
Első oldalElőző oldal1234