Zagor.hu
Zagor.hu fórum
2. Karavánkísérők
BejelentkezésElfelejtett jelszó
2021. december 21. 08:28 | Válasz erre | #87
Szia SzG!

Már a polcomat ékesíti a könyv, gyönyörű, valóban tartalmas darab!:)
Még nem tudom mikor lesz időm kipróbálni, de már nagyon várom, hogy elkezdhessem (folytathassam) az utamat!;-)
Jelenleg semmi időm nincs, de azt azért nem bírtam megállni, hogy megnézzem a térképet, hisz ez már nagyon izgatta a fantáziámat!:P
Nagyon tetszik, szerintem szupi lett... kíváncsi leszek a helyszínekhez kapcsolódó, későbbi kalandokra!:-)

Természetesen amint kipróbáltam, írok majd egy röpke véleményt róla!:-)
Szerintem erre sajnos csak karácsony után fog sor kerülni, így addig is Boldog Karácsonyt, sok ajándékot és boldogságot kívánok Neked, s Mindenkinek, aki ezt olvassa!:-)
© Denko
2021. december 20. 20:14 | Válasz erre | #86
"30 éve a lapozgatósok "alfáját és omegáját" jelentő KJK-könyvek"

Úgy érted, 30 éve még ezt jelentették.

"Hajt az idő gyorsan - rendes útján eljár -
Ha felülünk, felvesz, ha maradunk, nem vár;
Változik a világ: gyengül, ami erős,
És erős lesz, ami gyenge volt azelőtt.

Hajt az idő, nem vár: elhalunk mi, vének,
Csak híre marad fenn karunk erejének:
Más öltőbeli nép, más ivadék nő fel..."

Livingstone - minden tiszteletem mellett - ugyanazt hozza, harminc éve. Stabilan, megbízhatóan és KISZÁMÍTHATÓAN. Csakhogy az igények megváltoztak, a gyerekek felnőttek, az ingerküszöb emelkedett.
Biztonsági játékkal nem lehet nyerni, muszáj kísérletezni, újítani, fejlődni. Nektek sikerült. A Végzet Prófétái magasra tette a lécet, de Branimir megugrotta. [smiley]taps[/smiley]
© SzG
2021. december 20. 19:39 | Válasz erre | #85
"a Télapó tudja, hogy ha szenet kapok, úgyis eltüzelem"
[smiley]nevetes1[/smiley]

Köszi az ajánlót. :) [smiley]smile[/smiley]
© SzG
2021. december 20. 19:22 | Válasz erre | #84
"No, hát akkor kívánom a "csak" 500 db. feletti újabb "csak" 300 könyvet is!;-)"
Köszönjük, így legyen. :D Bár azért erre már tényleg nagyon kicsi az esély... 800-at még a Kaméleon se tud eladni a világhírű, és 30 éve a lapozgatósok "alfáját és omegáját" jelentő KJK-könyvekből. :) De végül is, ki tudja, hogy mit hoz a jövő; annak idején a Végzet Prófétái esetén se gondoltam, hogy 200-nál több fog fogyni belőle, aztán meg mégis körülbelül duplaannyian vették meg a könyvet. :) Lehet, hogy végül a Karavánkísérők is jóval sikeresebb lesz, mint most gondolom-gondoljuk. Meglátjuk. :)

"Egyébként ma veszi át Kedvesem a könyvet Mr. Sci-fi és Fantasy-tól!:-))"
Szuper, köszönjük a vásárlást, illetve támogatást! Jó játékot, és ha lesz kedved, írj majd pár sort a könyvről. :)
2021. december 20. 11:43 | Válasz erre | #83
Mint ha csak ráéreztem volna!:-)))
No, hát akkor kívánom a "csak" 500 db. feletti újabb "csak" 300 könyvet is!;-)

Egyébként ma veszi át Kedvesem a könyvet Mr. Sci-fi és Fantasy-tól!:-))
Szóval a mai nappal eljött a "nagy nap" számomra is!;-)
© Denko
2021. december 18. 16:32 | Válasz erre | #82
Én nem voltam jó, de a Télapó tudja, hogy ha szenet kapok, úgyis eltüzelem, szóval kaptam valamit,amit biztos nem égetnék el. :)

A könyv a Végzet prófétáinak közvetlen folytatása, de annak ismerete nélkül is játszható. Senkit ne tévesszen meg, hogy első könyves íróról van szó, Manninger úr igazán kitűnő munkát végzett, Szlobodnik mester munkásságát meg már ismeritek. Több alternatív befejezés is létezik, amúgy sem egy lineáris mű, és akit érdekel Vindgardia világa, az is megleli a számítását.

Részletesebb ismertetéssel nem vesződnék, egyrészt vannak erre kompetensebb személyek, másfelől érdemesebb erről személyesen meggyőződni. Az ára rendkívül baráti, ezért a minőségért különösen.

Az írópáros mellett külön kiemelném Juhász Ernő illusztrátor munkáját, valamint köszönet Runner-nek a segítségéért.

Merem ajánlani minden rajongónak/műfajjal most ismerkedőnek, vagy azoknak, akik nem tudják, mit ajándékozzanak karácsonyra. ;)

© killmaster (Savanyúhas)
2021. december 17. 11:57 | Válasz erre | #81
Mert jó voltam, nálam kicsit hamarabb elkezdődött a karácsonyi meglepetések sora. Ma kaptam kézhez a Karavánkísérők című kalandot, dedikálva, így duplán szerencsésnek érzem magam! Köszönöm a két írónak a kedvességét, tényleg szép kötetet hoztak össze. A grafikus kollégának pedig jár egy külön gratuláció, remélem, hogy a rajzolást sosem fogja lecserélni autószerelésre! Egy karburátor rajza nem mutatna olyan jól, mint a könyv címlapja vagy egy kép az élőholt seregről! Külön köszönet Szlobo mesternek, mert nélküle talán ez az egész folyamat el sem indult volna. Az ő írásáról nem írnék most részleteket, olvassa el mindenki, lesznek benne meglepő dolgok. Jó látni, hogy nem csak gyerekeknek szóló vagy külföldi rajongók által összehozott fél-másolat kötetek jelennek meg, hanem a vérbeli kalandoroknak is jut valami. Kidolgozott, magával ragadó, olvasmányos történet, amely ott folytatja, ahol a Végzet prófétái befejezték. Kíváncsi leszek az elemzésekre, no meg arra is, ki és hol bukik el benne, mert azért bár a feladat egyszerű, a megvalósítása koránt sem az. Becsületesnek maradni egy ilyen világban, bizony nem egyszerű dolog! De majd megtapasztaljátok ti is!
© SzG
2021. december 17. 11:48 | Válasz erre | #80
Egyébként most hétvégén kerül megrendezésre az idei utolsó újpesti bolhapiac, és természetesen ezen is ott lesz Mr. Sci-fi és Fantasy. :) Jó pár Karavánkísérőkkel meg Végzet Prófétáival "felszerelkezve". Tehát aki pesti, és szeretné megvenni valamelyik könyvet, vagy akár mind a kettőt, most az újpesti "bolhán" is megteheti.

Pontos helyszín: újpesti bolhapiac, az új vásárcsarnok előtti tér
Pontos időpont: 2021. 12. 19., 7:30 - 12:30

Árak: A Végzet Prófétái 2490 Ft, Karavánkísérők 2990 Ft

Lesz még nála pár Kaméleon-mű is, meg néhány régebbi lapozgatós, de ezek pontos listáját meg árát nem tudom.
© SzG
2021. december 17. 11:37 | Válasz erre | #79
Örülök, hogy örülsz. :))
Szerintem sem érdemes kihagyni egyébként a könyvet, tényleg nem hétköznapi, ahogy a többiek is írták. :) (És a hossza sem, elvégre gyakorlatilag Királyok koronája hosszúságú.)

"Remélem lesz majd belőle újabb "csak" 300 is!;-)"
Már most is van. :)) Összesen 500 példányban készült a könyv... Csak gondoltuk, nem terheljük le egyszerre minddel Mr. Sci-fi és Fantasyt. :) Ezért "csak" 200 darabot küldtünk neki első körben. A "maradék" 300 Karavánkísérők egyelőre nálunk pihen... :)
2021. december 17. 10:03 | Válasz erre | #78
Rövid leszek és tömör: Hogy én mennyire vártam ezt a pillanatot!!:-)))
Örülök, hogy végre megjelent!!
Amint tudom megveszem, ezt nem hagyom ki!!!;-)

Ja, és nagyon jó látni a képen így egyben, ezt a "csak" 200 darab könyvet!:)
Remélem lesz majd belőle újabb "csak" 300 is!;-)
© SzG
2021. december 16. 10:07 | Válasz erre | #77
Igen, a világépítés az tényleg parádés Barna/Branimir könyvében. :) Nagyon jók, ötletesek, színesek, "élettel teliek" a helyszínek a Karavánkísérőkben. És persze a szereplők is színesek és "háromdimenziósak", sőt, némelyik egészen egyedi (például a Nagybáró vagy egy bizonyos Dormindar...). Illetve valóban jóval többet megtudhatunk a világ urairól és a háttérben történő kavarásokról is a könyvből (mondjuk ezeket én is próbáltam kicsit hangsúlyosabbá tenni A Háromszemű visszatérésében :) ).
Mindenesetre az biztos, hogy a sorozatnak nagyon jót tett Barna/Branimir csatlakozása. Remélem, hogy a továbbiakban is komoly szerepet fog vállalni a világ építésében, színesítésében. ;)

"Hogy az író és a korrektor mennyit fog csuklani, azt nehéz megjósolni"
Igazából "korrektor" így konkrétan nem volt, csak valami szerkesztőféleség (én :)) ). Mindenesetre valóban igyekeztem-igyekeztünk bugmentesre összehozni a könyvet (persze a tesztelők is sokat segítettek).
© SzG
2021. december 16. 09:57 | Válasz erre | #76
© killmaster (Savanyúhas)
2021. december 15. 16:18 | Válasz erre | #75
Egy igazán jól megírt kaland, mely még nekem is - sokat látott tapasztalt kalandornak is - tudott olyan dolgokat mutatni, amit még nem olvastam. Illetve olvastam, de nem ilyen formában! Amikor Szlobo mester elküldte nekem a nyers változatot, és elmondta, hogy ez a kaland a Végzet prófétáinak folytatása, csak kerekedett a szemem. Kinek jutna eszébe az első kalandot folytatni? Mi újat tud nyújtani egy olyan sokat látott tapasztalt kalandornak, mint én? Láss csodát, már az elején pislogtam, mint hal a szatyorban. Én tényleg azt gondoltam, hogy kis hazánkban egy maroknyi embert érdekel az egész Vindgardiás világ, és nekik is akad jobb dolguk. Erre jön a Barnabás és olyan komplex kalanddal áll elő, hogy 8 Magányos Farkas kalandban nincs ennyi újdonság! Túl azon, hogy rettentően jól bánik a VP-ben megjelent figurákkal, egy olyan emlékezetes figurákkal teli Vingardiát tár elénk, amely alapjaiban rengeti meg mindazt, amit eddig erről a világról tudni lehetett. Mert eddig túl sokat nem tudtunk, hiszen nem volt kész koncepció. Itt már körvonalazódik mindaz, amit az első kalandból többen hiányoltak. Ne tévesszen meg senkit, hogy viszonylag kevés a halálcsapda, és több a fejezetpont. Ez nem egy rajt-cél győzelem jellegű kaland, hisz amikor már azt hiszed, hogy nyertél, kapsz egy olyan fordulatot, hogy lehúzhatod a rolót, mert elbuktál. Ami a jó benne, hogy mind egy kínai bazáros gyűjtögethetsz, és látszólag jól haladsz előre. Akinek bejött a Végzet prófétái, annak szinte kötelező olvasmány ez a kaland. Hogy az író és a korrektor mennyit fog csuklani, azt nehéz megjósolni, mert hogy emlegetve lesznek az olvasók által az biztos. Még én is benéztem benne olykor ezt-azt pedig ebben is van már tapasztalatom bőséggel. Csak ajánlani tudom mindazoknak, akik vágynak egy igazán jó kalandra!
2021. december 15. 13:41 | Válasz erre | #74
Szívesen segítek a további köteteknél is!
© SzG
2021. december 15. 12:30 | Válasz erre | #73
Köszönjük még egyszer a tesztelést, valamint a dicsérő szavakat is! [smiley]smile[/smiley]
© SzG
2021. december 15. 11:03 | Válasz erre | #72
Közben Mr. Sci-fi és Fantasy kipakolta a nála lévő könyveket... Így néznek ki együtt:

[img=http://zagor.hu/egyeb/Mr200.jpg]Mr[/img]

És ez "csak" 200 darab... :)

Közben egyébként kiderült, hogy ma megy a "Geek Piac"-ra is a HammerTime Café-ba, tehát már akár ott is átvehetitek tőle a könyvet, ha gondoljátok (2990 forintos áron). Előtte azért írjatok neki, hogy úgy készüljön a könyvekkel. :)
Az esemény Facebook-oldalát a következő címen érhetitek el:
[url=https://www.facebook.com/events/275521304252868/]Geek Piac[/url]
Mr. Sci-fi és Fantasy 17:00-19:30 óra között lesz ott.
2021. december 14. 23:43 | Válasz erre | #71
Lehetőségem nyílt tesztelőként olvasni a kalandot, így gondoltam írok egy kis kedvcsinálót a megjelenés alkalmából.
A könyv fantasztikus, véleményem szerint a műfaj legjobb klasszikusait idézi.
A szerkezete nagyon hasonlít az A Végzet Prófétáinak (VP) megoldásához: a különböző lehetőségeket az adott fejezetbe foglalja a könyv, nem pazarol fejezetszámot egysoros következményleírásokra. A történet így a megszokott KJK kötetekhez képest jóval olvasmányosabb, elmélyülősebb; nem kell ideges módon ide-oda lapozgatni. A 300 fejezetpont kellő tartalmat garantál így, felülmúlva akár a VP hosszát is. Ki kell emelnem a megfogalmazás és szerkesztés igényességét, feladatom alig volt a tesztelés során, elég volt élveznem az olvasást.
A történet a korábbi kötethez hasonlóan kezdődik, csapatot kell verbuválnunk. Van viszont pár csavar a dologban, így ezt a részt kapásból tekinthetjük egy kisebb kalandnak. Már itt is tetten érhető az A VP-ra is jellemző aprólékos balanszírozás. Nincs tökéletes megoldás, nem egyetlen helyes út létezik. Amit nyerünk egy döntésünkkel, hamar elveszítjük pár fejezettel arrébb és fordítva.
A kaland során találkoztam pár olyan meglepő fordulattal és szörnnyel, ami rendesen meglepett engem is. Nem beszélve arról, hogy - figyelembe véve persze azt, hogy a sztori egy kitalált mesevilágban játszódik - a szituációk hihetők és kellően életszerűek. Az alaptörténeten belül emeli az érzést, hogy egy valódi sorozatot olvasunk, hogy vannak visszakacsintások a VP-ra. Az ott bevezetett szerencsepróbát viszont sikerült egy sokkal egyszerűbb, egyben érthetőbb megoldásra cserélni. Ebben csalni nem nagyon lehet, de nem is érdemes.
Újítás, hogy bizonyos helyzetekben magunk dönthetjük el, hogy kit viszünk magunkkal a csapatból mondjuk felderíteni egy barlangot, vagy egy szobát. Ettől függően alakulhat, hogy ott mennyire tudunk helytállni egy veszedelemmel szemben. Szintén fejlődött a csapattagok képességeinek használata is.
A könyv kifejezetten érdekes, változatos, olvasmányos és kellően izgalmas is.
A történet olyan fordulatokat vett, hogy csak pislogtam. Nagyon tetszett, hogy vannak benne összetett csaták, melyek során rendkívül sokat számít, hogy kik a társaink és milyen (varázs)tárgyakat viszünk magunkkal. Ettől számomra csak még élethűbb és élvezetesebb lett a kaland. Egy-egy nagyobb csatánál nem csak a kockát kell dobálni, hanem figyelembe kell venni egy halom módosítót is, így a harcok sem olyan unalmasak, mint más könyvekben, sőt. Lesznek, akiknek ez már kicsit túlbonyolítottnak fog hatni, de nekem kifejezetten feldobták a hangulatomat és egyáltalán nem találtam fölöslegesen túlírtnak.
A könyv végén nem csak annyi van, hogy nyertél, szevasz. Szinte megható a búcsú 1-2 csapattagunktól. Nem lövöm le a poénokat, de hasonlóan a VP-hoz itt is több, gyökeresen eltérő befejezést érhetünk el. A legizgalmasabb lehetőség szerint belevághatunk Szlobodnik Gábor minikalandjába is, mely érdekes kibővítése a történetnek és akár kapocs is lehet egy következő kalandhoz, így nem is lezárása a barátok vándorlásának, hanem egyfajta ígéret, hogy ezzel még nincs vége.
Méltó és felettébb különleges folytatása a Karavánkísérők a VP-nak. Köszönöm, hogy olvashattam!
© SzG
2021. december 14. 20:10 | Válasz erre | #70
© SzG
2021. december 14. 20:09 | Válasz erre | #69
Jobb bele sem gondolni. [smiley]nevetes1[/smiley]
© Denko
2021. december 14. 20:07 | Válasz erre | #68
"pattintok" egy 0.0-ás sört

Ezt a durva kicsapongást! Néha eltöprengek, miket írnál két deci vodka után. [smiley]nevetes1[/smiley]
2021. december 14. 20:01 | Válasz erre | #67
Gratulálok, hogy sikerült kihozni a következő könyvet, már írtam is FB-n a srácnak, hátha meg tudom venni.
Only in Death - Mindhalálig
© SzG
2021. december 14. 18:45 | Válasz erre | #66
Az lemaradt, hogy természetesen nagyon köszönjük, ha megvásároljátok a könyvet, és ezzel támogattok minket, illetve a hazai lapozgatósok ügyét! :)
És persze ha elolvastátok/végigjátszottátok a Karavánkísérőket, valamint A Háromszemű visszatérését, és van kedvetek, írjatok pár sort a könyvről, nagyon kíváncsiak vagyunk a véleményetekre! :)
© SzG
2021. december 14. 18:30 | Válasz erre | #65
Nos... eljött a várva-várt pillanat: [b]megérkeztek a könyvek az árusítónkhoz, Mr. Sci-fi és Fantasy-hoz!!![/b]

[url=https://www.facebook.com/mrscififantasy2.0/posts/197740742571350]Néhány kép[/url]
(Lesznek majd szebb fotók is)

Úgyhogy akkor most már mondhatjuk, hogy "hivatalosan" is megjelent a könyv... és persze már meg is vásárolható!
Ha tehát szeretnétek egy példányt a sorozatunk második részéből, keressétek bátran Mr. Sci-fi és Fantasy-t a [url=www.facebook.com/mrscififantasy2.0]Facebookon[/url] vagy [url=mrscifiandfantasy@gmail.com]e-mailben[/url]. Kérhető személyes átvétel is Újpesten (előzetes helyszín- és időpontegyeztetés után), illetve természetesen FoxPostos szállítási lehetőség is van nála. Valamint minden hétvégén kint van az újpesti piacon is a pultjával, tehát akár ott is megvásárolhatjátok a könyvet.

Majd még írok, de most megyek, méltóképpen megünneplem a Nagy Eseményt ("pattintok" egy 0.0-ás sört :D).
© SzG
2021. december 13. 20:00 | Válasz erre | #64
"Hétfőn át is adják a pakkot a futárnak, ő pedig viszi is Pestre, Mr. Sci-fi és Fantasy-hoz..."
Nos, ez valóban így is történt, ugyanis most írt Mr. Sci-fi és Fantasy, hogy megkapta az értesítést a futárcégtől a csomag feladásáról. :) Mondjuk az még mindig bizonytalan, hogy pontosan mikor fogja megkapni a könyveket: lehet, hogy már holnap, de lehet, hogy szerdán, sőt, még az is lehet, hogy csak csütörtökön... bár a szerda tűnik a legvalószínűbbnek mindkettőnk szerint. Mindenesetre amint tényleg megkapja a könyveket, jelezzük, és természetesen onnantól kezdve megvásárolható is lesz a Karavánkísérők. :)
2021. december 11. 20:12 | Válasz erre | #63
Ez nagyon jó hír,már nagyon vártam/vártuk.
© SzG
2021. december 11. 12:02 | Válasz erre | #62
BRÉKING!!! (Vagy mi.)

[b]Most írt a nyomda, hogy elkészültek a könyvek!!![/b]
Hétfőn át is adják a pakkot a futárnak, ő pedig viszi is Pestre, Mr. Sci-fi és Fantasy-hoz... Tehát gyakorlatilag 100 százalék, hogy már jövő héten megvásárolható lesz a Karavánkísérők / A Háromszemű visszatérése! :) Mondjuk olyan szerda környékén, de ezt persze majd még pontosítjuk.
© SzG
2021. december 10. 16:10 | Válasz erre | #61
Igen, tényleg jó kis karácsonyi ajándék lehet bárkinek a Karavánkísérők / A Háromszemű visszatérése... :) Én is ezzel fogom meglepni a két bátyámat karácsonykor + másokat is. :)
2021. december 10. 15:35 | Válasz erre | #60
Ha valaki úgy gondolja, hogy egy családtagja, rokona, barátja vagy ismerőse érdeklődik a téma iránt, akkor kiváló karácsonyi ajándék is lehet a könyv. A lényeg, hogy nem muszáj belőle csak egyet venni :D Reméljük, a nyomda is összeszedi magát és tényleg kijön a könyv még karácsony előtt. Huh, most jut eszembe, én is betarthatnám a saját jótanácsomat, tesómnak és két rpg-s cimborámnak is jó ajándék lenne a könyv :)
© SzG
2021. december 7. 19:54 | Válasz erre | #59
"Annyira nem, mert ez csak a mr-nél lesz, a többi meg szaküzletekben."
Egyébként a Kaméleon is jórészt a saját webshopjában árulja a könyveit. :) Meg a rendezvényeken. A "szaküzletek" csak jóval a megjelenés után kapnak belőlük, ahogy láttam, és szerintem nem is túl sokat (nyilván nekik se lehet túl jó üzlet, hogy a boltok leveszik a borítóár 50 százalékát, így próbálnak minél többet ők eladni).

"Ha valaki boltokban fog keresgélni, biztos nem találkozik majd ezzel."
Igen, de mondjuk szerintem nem sok olyan KJK-kedvelő van, aki "boltokban keresgél" új könyvek után. :) Szinte mindenki a neten tájékozódik, és ha lát egy érdekes könyvet, többnyire meg is rendeli, persze ha van rá mód, akkor személyes átvétellel (erre egyébként Mr. Sci-fi és Fantasy-nál is van lehetőség, meg ő is jár rendezvényekre ugye, tehát azokon is átvehető minden könyv).
© SzG
2021. december 7. 19:21 | Válasz erre | #58
Igen, úgy fest, hogy csak Mr. Sci-fi és Fantasy-nál lesz kapható a könyv (ha "bevinnénk" a szakboltokba, akkor nem jönne össze még a nullszalldó sem, ahogy a Végzet Prófétáinál se jött össze, ahogy az itteni 41-es hozzászólásban írtam). Viszont a neten elég sok helyen lesz reklámozva a Karavánkísérők, ha minden jól megy, még több helyen is, mint a V. P., úgyhogy aki érdeklődik a lapozgatósok iránt, az szerintem tudomást fog szerezni a könyvről... És persze renméljük, hogy bizalmat is szavaz majd neki, illetve megvásárolja Mr. Sci-fi és Fantasy-tól. :) De majd meglátjuk. Ha esetleg mégsem válna be ez a megoldás, akkor nyilván kitalálunk valami mást... De szerintem erre nem lesz szükség. :)
2021. december 7. 18:38 | Válasz erre | #57
Annyira nem, mert ez csak a mr-nél lesz, a többi meg szaküzletekben.
Ha valaki boltokban fog keresgélni, biztos nem találkozik majd ezzel.
© SzG
2021. december 7. 17:12 | Válasz erre | #56
Köszönjük. :)
Igen, pont akkor fog megjelenni a Karavánkísérők / A Háromszemű visszatérése, amikor A krampusz éjszakája, meg a Halállabirintus új kiadása... Ami persze teljesen véletlen. :) (Mi pl. eleve nem is decemberben akartunk volna előrukkolni a könyvünkkel, hanem jóval korábban, csak sajnos a szerkesztés/javítás nagyon elhúzódott, a nyomdai munkálatokról nem is beszélve.) Mindenesetre reméljük, hogy az erős "konkurencia" ellenére is jól fog fogyni a Karavánkísérők, és persze azt is, hogy meg lesztek elégedve a könyvvel. :)
2021. december 7. 15:39 | Válasz erre | #55
Akkor jó kis konkurencia lesz ez a színváltós krampusznak.
Bármikor is jön ki a karavákisérők és további folytatások, várjuk nagyon.
2021. december 7. 10:52 | Válasz erre | #54
[smiley]buck[/smiley]
© SzG
2021. december 6. 17:44 | Válasz erre | #53
Ha minden jól megy, jövő héten fog kijönni a nyomdából a könyv... azután pedig már rendelhető is lesz. :)

Az utolsó pillanatban egyébként kissé átdolgoztuk a borítót és a könyvet is - úgymond "ünnepi hangulatává" varázsoltuk őket. Íme a csodálatosan mutatós és igényes borító:

[img=http://users.atw.hu/vindgardia/KKAHVMikulas.JPG]KKMikulás[/img]

[smiley]nevetes1[/smiley]
© SzG
2021. december 2. 11:18 | Válasz erre | #52
[smiley]nevetes1[/smiley][smiley]eljen[/smiley]
© killmaster (Savanyúhas)
2021. december 2. 11:01 | Válasz erre | #51
Egy ilyen kivételes kalandnál ennyi csúszás bőven belefér. Nyilván a rajongók tűkön ülnek már, hogy egy újabb izgalmas könyvbe lapozhassanak bele, de lássuk be, csodák csak karácsonykor vannak. Amúgy meg inkább a nyomdában legyen papírhiány, mint a wc-n! [smiley]hehe[/smiley][smiley]hehe[/smiley]
© SzG
2021. december 2. 10:41 | Válasz erre | #50
Sajnos úgy tűnik, hogy kicsit csúszni fog a könyv, ugyanis már ennél a nyomdánál is papírhiány van, valamint különben is eléggé leterheltek így karácsony előtt... A legvalószínűbbnek most egy karácsony előtti megjelenés tűnik, de még meglátjuk. Az mindenesetre biztos, hogy az idén kijön a könyv. :)
© SzG
2021. november 19. 18:09 | Válasz erre | #49
2021. november 19. 17:22 | Válasz erre | #48
Az url nagy része szemét. Elég a story_fbid-t és id-t megtartani, ami azután jön, azt nyugodtan törölheted, így pedig a makró is rendesen fog működni.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© SzG
2021. november 19. 04:08 | Válasz erre | #47
Megjelent a szerzővel készített interjú a Játékkönyv-figyelőn:

[url=https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=272559661490947&id=100335215380060]Interjú[/url]

(Elnézést, képtelen vagyok rendesen belinkelni. [smiley]zavart2[/smiley])

Természetesen a szintén megígért nyereményjátékot sem felejtettük el, hamarosan az is érkezik (vagyis inkább meghirdetésre kerül). [smiley]awink[/smiley]
© SzG
2021. november 16. 20:11 | Válasz erre | #46
Már van moly.hu-s adatlapunk is. :)

[url=https://moly.hu/konyvek/manninger-barnabas-szlobodnik-gabor-karavankiserok-a-haromszemu-visszaterese]Karavánkísérők / A Háromszemű visszatérése[/url]

Meg kellett adni egy pontos megjelenési dátumot, úgyhogy némi számolgatás után a december 5-ét adtam meg, mert ez tűnik a legreálisabbnak most... Szóval ha minden jól megy, akkor a Mikulás fogja hozni a Karavánkísérőket meg a Háromszeműt. [smiley]nevetes1[/smiley]
© SzG
2021. november 16. 06:50 | Válasz erre | #45
Köszönjük. :)
Igen, idővel az összes (mind a hat) tartományra "fény fog derülni", már csak azért is, mert természetesen mindegyikbe el lehet (el kell) majd látogatnunk kalandjaink során. :)
2021. november 15. 22:15 | Válasz erre | #44
Megnéztem az ott megjelentetett térképet, valóban még szebb... már egészen odaképzeltem magamat!;-)
Tényleg nagyon tetszetős... kíváncsi vagyok az összes tartományra, idővel remélem mindre fény derül!:-)
© SzG
2021. november 14. 16:19 | Válasz erre | #43
Egyébként az új könyv apropóján átszerkesztettem meg kibővítettem kicsit a sorozat honlapját, ha gondoljátok, nézzetek szét rajta. :) (A Karavánkísérők / A Háromszemű visszatérése aloldalán van a térképből is szebb, nagyobb változat.)

[url= http://www.vindgardia.hu]www.vindgardia.hu[/url]

És igen, már van .hu-s domainunk... igaz, saját tárhely még nincs, de elvileg hamarosan az is lesz. :)
© SzG
2021. november 14. 16:13 | Válasz erre | #42
Nem valami "térképgyártó" programmal készült, ha erre gondolsz... A sorozat grafikusa, Juhász Ernő rajzolta. :)
© SzG
2021. november 14. 16:08 | Válasz erre | #41
Köszönjük az érdeklődést. :)
Egyelőre csak az a biztos, hogy Mr. Sci-fi és Fantasy-tól beszerezhető lesz... hogy boltokba el fog-e jutni, az kérdéses. Ugyan lennének érdeklődők, de anyagilag nem biztos, hogy megérné nekünk, ha velük is megállapodnánk, hiszen A Végzet Prófétái esetén se érte meg, hogy őszinte legyek (és itt most természetesen nem arra gondolok, hogy nem volt nyereséges a könyv, hanem hogy még a befektetett pénz sem jött vissza). De még meglátjuk. Az mindenesetre tényleg száz százalék, hogy Mr. Sci-fi és Fantasy-nál kapható lesz Karavánkísérők / A Háromszemű visszatérése. :)
© SzG
2021. november 14. 15:54 | Válasz erre | #40
Köszönjük, örülünk, hogy tetszik. :)
Egyébként gyakorlatilag biztos, hogy a sorozat jövőre megjelenő harmadik kötetében is lesz egy térkép, mégpedig Vindgardia nyugati részéről, jórészt az Obroner nevű tartományról, a Mágusfejedelem birodalmáról - ugyanis a Válaszúton itt játszódik. ;)
2021. november 14. 11:02 | Válasz erre | #39
Meg lehet tudni, hogy milyen programmal készült?
2021. november 14. 08:30 | Válasz erre | #38
Ez pedig a másik remek hír!!:P
Hol lesz beszerezhető? Illetve gondolom több helyen is, melyek ezek?:-)