Vissza a főoldalra
Vissza a lexikon főoldalára
Személyek

Rejtélyes Rabló (Riddling Reaver)

A Rejtélyes Rabló minden bizonnyal Logaan legismertebb teremtménye.

Származása

Senki nem tudja biztosan, honnan származik. Még abban sem lehetünk biztosak, hogy ember-e ő, akit természetfeletti erőkkel áldottak meg, vagy közelebb áll az égiekhez. Amit tudni vélünk, az az, hogy Allansia déli részének dzsungeleiben él, ám csodálatos hajóján gyakran járja a világot, hogy gazdájának, Logaan-nek, a Cselszövőnek óhaját teljesítse. Azt is tudjuk, hogy van egy lánya. A történelem során Titán minden részén megfordult már különböző álruhákban. A Mágusvadászban történő találkozásból arra következtethetünk, hogy istene teremtette.

Titulus

Sokan úgy hiszik, hogy a „Rabló” valójában egy titulus, amit a történelem során többen is viseltek, és ezen személyek mindegyike természetfeletti erővel rendelkezett, amit mesterétől kapott. Affen erdő Pixijei „A Felséges Bolond” néven ismerik.

Ximoran

K.u. 103-ban, Betakarítás negyedik (Figyelés második) napján Ximoranban felfedték a Rejtélyes Rablót. Ugyanitt derült fény arra is, hogy ő vezényelte le az Ezüst Királynő száműzetését.

Kapcsolódó cikkek

Bestiák: Pixi
Égiek: Logaan
Helyszínek: Allansia (kontinens)
Helyszínek: Titán (világ)
Helyszínek: Ximoran
Idő: A Betakarítás
Idő: Figyelés
Könyvek: Mágusvadász
Személyek: Ezüst Királynő

Ez a cikk több mint valószínű, hogy a Titannica megfelelő szócikkének (talán éppen ennek) információi alapján készült el, avagy fog majd egyszer elkészülni.
hr