Vissza a főoldalra
Vissza a lexikon főoldalára
Bestiák

Bábu (Clone)

 DolgozóHarcos
Ügyesség:06
Életerő:25
Támadások száma: 1
Lakóhely: Barlangok, Kazamaták, Romok
Felbukkanók száma: 1–12
Típus: Humanoid növény
Reakció: Semleges–Ellenséges
Intelligencia: Alacsony–Nincs
Fegyver:
Páncél:
Sebzésmódosító:
További felbukkanások: Dolgozó:
A Végzet Erdeje, 69. fejezetpont
Harcos:
A Végzet Erdeje, 212. fejezetpont.
ügyesség: 6, életerő: 4
A Végzet Erdeje, 212. fejezetpont.
ügyesség: 5, életerő: 6
A Végzet Erdeje, 212. fejezetpont.
ügyesség: 5, életerő: 5
A Végzet Erdeje, 212. fejezetpont.
ügyesség: 6, életerő: 5
A démonfélék, és alvilági lények pazar lakomáinak egy különleges főfogása, egy különleges gombafaj. De ez a gomba nem terem máshol, csak a földi síkon, ott is a föld alatt. A Démonok, és hozzájuk hasonló lények elhatározták, hogy termeszteni fogják eme ritka, és számukra értékes növényt. Első nekifutásra Démoni szolgákkal próbálkoztak, de ez kudarcba fulladt, mert a lények természete túl kautikus volt a termesztéshez. Az egyik pillanatban még a gombával foglalkozott, a másikban már nekiesett a társának, vagy a gombatenyészetnek. Ezek után kezdték a BÁBUKAT használni a termesztéshez.
A BÁBU vékonyka sápadt bőrű humanoidok. Tekintetük, és szemük teljesen üres, nem rendelkeznek semmiféle szőrzettel. Dolgoznak, mint a robotok. Gyakran előfordult, hogy ezekre a gyenge lényekre rátámadtak behatolók, vagy állatok akik élelem után kutattak felforgattak mindent Maga A BÁBU nem képes védekezni, ezért minden egyes csapat mellé a Démon termesztők készítettek BÁBU Harcosokat. Ők már erősebbek okosabbak a szolgáknál. Bőrpáncélt viselnek, és lándzsát használnak a harcban. Az ő arcuk is teljesen érzelemmentes, szemük kifejezéstelen.
Ha megölnek egy BÁBUT, akkor annak teste azonnal vizes iszappá változik, és két perc múlva gombák kezdenek belőle kihajtani.
A BÁBUK felett mindig valamilyen magasabb rendű intelligens lény uralkodik. Egy koronát kell a fejére helyezni, és azon keresztül tud utasításokat adni a BÁBUKNAK. A korona maga átkozott tárgy, ami fogságba ejti annak hordozóját, aki arra lesz ítéltetve, hogy az ültetvények felett és a BÁBUK felett uralkodjon, vezesse a termelést. És a Démonokat szolgálja, és közben ő maga is démonná változik.

Kapcsolódó cikkek

Helyszínek: Bábuk Barlangja (Fekete Erdő)
Növények: Piros Kalapos Gomba (Fekete Erdő)
Növények: Zöld Kalapos Gomba (Fekete Erdő)
Tárgyak: Bábuk Koronája

Ez a cikk több mint valószínű, hogy a Titannica megfelelő szócikkének (talán éppen ennek) információi alapján készült el, avagy fog majd egyszer elkészülni.
hr