díszítés Könyvek díszítés
:
Információk:
Író: Marc Gascoigne
Magyar cím: Démontolvaj
Eredeti cím: Demonstealer
Fordító: FireFoX
Borító illusztrátor: Terry Oakes
Belső illusztrátor: Russ Nicholson
Helyszín: Titán, Allansia
Melléklet: Díszdoboz, színes térkép és egy holló nyaklánc
nagyobb kép a könyvrőlnagyobb kép a teljes könyvrőlaz eredeti könyv borítóképe
kis kép
Elválasztás
Hátsó borító leírás:
Bármi is történjen, Feketesörény,
szerezd vissza nekem azt a tekercset!


Az egész egy betöréssel indult. A kísérteties tolvaj egy hatalmas denevér hátán repülve bejut Yaztromo tornyába. Rég halott hangok útmutatásait követve sikerül megszereznie egy ősi tekercset, melynek titka veszélyt és pusztulást hozhat egész Allansiára!

Feketesörény Chadda hamar a tolvaj nyomába ered. Ám ahogy küldetés egyre hosszabbra nyúlik, a varázslatok hatalmával kapcsolatos kételyei hamarosan lidércnyomássá válnak. A nyom messzire vezet, Allansia északi tartományaiból a Kalóz-partra, majd Rimon kanyargós sikátoraiba, ahol rémálmai testet öltenek! A tolvaj ugyanis az ősi tekercs erejét felhasználva segítőket idézett meg maga mellé: démonokat, melyeket nem korlátoznak földi porhüvelyek, és melyek emberek lelkeivel táplálkoznak.

Egy maroknyi bátor kalandor csatlakozik Feketesörényhez, de vajon elég erősek – és gyorsak – lesznek-e ahhoz, hogy még időben megállítsák a tolvajt, és megakadályozzák, hogy Arantis pusztaságainak mélyén, a Főnix Ujjánál megfejtsék Yaztromo tekercsének utolsó titkát is?
díszítőkép