Zagor.hu
Zagor.hu fórum
KJK és a PC Játékok
BejelentkezésElfelejtett jelszó
Első oldalElőző oldal123456789101112131415Következő oldalUtolsó oldal
2013. november 23. 15:17 | Válasz erre | #459
Kedves Dániel! Mivel én írtam utoljára előtted, arra gondolok, hogy esetleg az én cikkemre reagáltál? Ha igen, akkor tényleg máshogyan értelmezted a dolgokat. Ki az a mi, akik áldják a tömeggyilkosságot, mi köze a szamurájkard megevésének a pizzához és hasonló kérdések merültek fel bennem. Kifejtenéd bővebben, hogy mely fórumszövegre utaltál és miért? üdv, csaba
© [törölt felhasználó]
2013. november 18. 23:35 | Válasz erre | #458
2013. november 17. 11:39 | Válasz erre | #457
DEAD SAPCE 1
Üdv ismét kedves zagorosok! Ezúttal a Dead Space 1-ről szöszöltem egy kis élménybeszámolót.

Horror az űrben. Zombik, plazmavető, borzongás.
Meg kell mondjam őszintén sokáig csak lappangott a polcomon ez a játék, a 2013-as gép újításig váratott magára. Számos pozitív élménnyel lettem gazdagabb a letudtával.

Akkor vágjunk is bele. A grafikával kezdeném, mert az, mert az, gyönyörű. Tűéles minden, egy kissé megpatkolt Doom 3-as motornak tűnik, no de hát ami már egyszer bevált, az itt is előnyét szolgálja. Én a magyar feliratos játékkal játszottam, remekül átkonvertáltak minden játékbeli kiírást, belső menüt, az angol szinkron meg igényesen köríti.
A hangulat darkos, eleinte még félénken rohangálunk az életünkért, de idővel rájövünk, hogy amekkora tűzerejű arzenállal mi végigtörtetünk az űrhajón, igazából csak mi vagyunk azok, aki elől menekülni kellene a necromorphoknak vagyis zombiknak.
Ha túltettük magunkat a játék egyetlen hibáján, miszerint a főhős eltakarja a fél képernyőt, azonnal magába fog szippantani minket az atmoszféra.

Maga a játékmenet elég lineáris, de egy kék nyíl mutatja is, hogy merre menjünk ha szeretnénk segítséget kérni a továbbjutáshoz. Én személy szerint be nem kapcsoltam egyszer sem a térképet, a nyilat is csak nagyritkán.
Ahogy haladunk majd a történettel a zombik eredetének kivizsgálásában, mint említettem egyre több fajta stukkert találunk, melyekből egyszerre négy lehet nálunk. Lesz sci-fi variáció a szokásos pisztolyra, shotgunra, géppityura, rakétavetőre, stb., melyeknek még egy extra élelmes másodlagos tüzelési módja is bevethető lesz majd a változatosság kedvéért.

Amit még nem láttam más játékban, azt emelném ki, vagyis a pengevetőt. Kilőheted simán is a körfűrészt, de magad előtt is viheted, mint egy lebegő láncfűrészt. Szerintem ötletes. A talált lőszert is előrelátó módon aszerint generálja a program, hogy milyen fegyvereket cipelsz éppen. Noha a tárhelyünk limitált lesz, később bővíthetjük azt fejlettebb páncélokkal és a kellék felesleget el is adhatjuk kereskedő automatáknál.
Ezt muszáj megemlítenem. Amikor beszállsz az automatába új páncélért, olyan mintha beülnél a wc-re, nagyon kemény. : ) Természetesen itt vehetünk mindenfélét és tárolhatunk is bármit. Továbbá gócokat is vásárolhatunk, melyek a fegyvereink fejlesztéséhez szükségesek.

A fejlesztés. Ötletes dolog, egy barkácsasztalnál növelgetni a páncélod és a stukkerek tulajdonságait, noha kimaxolva is csak keveset dob az eredeti értékeken. Például 10 a pisztoly sebzése és egy góccal 12-re ugrik. És még két szuper dolog, amiket lehet pátyolgatni. A sztázis pisztolyunkat és a telekinézisünket. A sztázis, vagyis fagyasztás a bújtatott magic cucc a telekinézissel vállvetve. Főleg feladatokhoz használatosak, de ellent fagyasztani is mókás meg dobálódzni is, a’la Bioshock.

A célzás megmaradt a Resident evilből, ám finomítottak rajta. Bár csak akkor lőhetünk ha célzunk is közben, de ilyenkor bekapcsol a lámpa is és mozogni is tudunk egyszerre. Normál futás módban csak mozoghatunk. Ugrás az nincs alapjában véve a játékban, ellenben lesznek olyan anti-gravitációs szobák, ahol fel-alá járkálhatunk a falakon!!!
Gyilkolásnál érdemes a végtagokra lőni, a fejlesztők megunták a sablonos fejlövést, azzal itt alig mész valamire.

A hangok jól el lettek találva, a történet is érdekesen bontakozik ki. Annyit hadd áruljak el hogy fura mód, legalábbis számomra, behozzák a vallást, mint fő problémát. Vannak benne különbőző népekhez tartozó emberkék (arab, német, japán, amerikai) akiknek érdekes utánagondolni a játékban betöltött szerepüknek, hogy milyen sztereotípiákat is teremtenek újra. De ez már utánfilozófia.

Küldetéseink folyamán easyben kevésszer fogunk meghalni, általában malőrök miatt, nem pedig az ellenségtől. Max ha ötször beadtam a kulcsot, az ember hála az égnek nem érzi azt, hogy lehetetlen dolgokat kérnének tőle, lásd Stalker: clear sky. Látszik, hogy a program az átlag játékosokat célozza meg, akik szeretnének szórakozni.
Ebből kifolyólag a végigvitel ideje is 15 óra alatt volt nálam, ami egy-két hétre nyugodtan beszűkíthető, esténkéntre.

A konzolátiratról pár szót. Mibenléte úgy valósul meg, hogy csak mentési pontoknál menthetünk, de ezek a helyek szerencsére gyakoriak és korlátlan elérésűek lesznek.

Nagyon várom, hogy végigvihessem a folytatásokat is, a Dead space elkezdett kialakítani egy új, sajátos, érdekes világot. Ha letudja az első részt az ember, érdemes a Dead space: Downfall című animációs filmet is megnézni az előzményekről.
Én simán 80-85%-ot adnék a pc verzióra.
2013. november 14. 00:17 | Válasz erre | #456
Rendben, ez így érthető volt, köszönöm!
[smiley]worship[/smiley]
2013. november 13. 23:29 | Válasz erre | #455
2 GB memória általában elég full hd-s, nagy felbontású textúrák esetében is. Ha nem GDDR5-ös van benne, nem szabad komolyan venni. A két slotos aktív hűtők gyakorlatilag hangtalanok, passzívot csak akkor érdemes, ha egyébként vízhűtéssel machinálsz minden másnál és tücsökciripelést akarsz hallgatni mellette, illetve ha hajlandó vagy beáldozni némi teljesítményt (passzív hűtés = kisebb hűtőteljesítmény = a gpu kevésbé melegedhet = kisebb teljesítmény).

Memóriánál a memória sebessége és a sávszélesség együtt érdekes. Egy alap asus gtx660-as esetében például 6008 MHz-es órajel és 192 bites sávszél van. Ez (6008 (MHz) * 192 (bit) / 8 (bit->byte) / 1024 (M->G)) 140 GB/seces elérés, azaz ha két gigás kártyád van, másodpercenként 70-szer tudja a gpu kiolvasni a teljes memóriát (feltéve persze, hogy jól értelmezem a kérdést).

Arról sem szabad megfeledkezni, hogy hiába gyors a memória-elérés, ha a GPU-k nincsenek felkészítve a legújabb technológiákra és emiatt az egész renderelés sokkal lassabbá válik vagy rosszabb minőséget produkál.

Innentől kezdve találd ki, mennyit akarsz rászánni, keresd meg a szóba jöhető kártyákat, nézd meg a róluk íródott teszteket, összehasonlításokat és dönts.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
2013. november 13. 14:36 | Válasz erre | #454
Az - hála Nektek - világossá vált, hogy figyelmemet a videókártya irányában emeljem (max. egy kevés memória jöhet még szóba). Ebből adódik a kérdésem, hogy mi vagy mik azok, amik számítanak egy vásárlásnál? Hány GB-os? DDR5-ös? Memórai bit? Melyik a legjobb hűtés? Vagy más? Egyáltalán miket jelölnek ezzel? Mert hiába 1 GB-os DDR5-ös a mostanim, kompenzálja a 192 bit, amit kevés, relatíve alacsony áron megvehető, újabb szériáknál látni.

Köszönöm előre is a válaszokat![smiley]eljen[/smiley]
2013. november 12. 20:32 | Válasz erre | #453
Köszönöm mindenki segítségét, figyelembe fogom majd venni őket!
[smiley]wink[/smiley]
2013. november 12. 20:23 | Válasz erre | #452
Félve egy annyi félmondatot megeresztenék még, hogy atis kártyát inkább amd procihoz érdemes venni, inteleshez jobban dukál az nvidia.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© CatDog
2013. november 12. 20:15 | Válasz erre | #451
Én ezt venném a helyedben hozzá Gigabyte HD7850 2GB DDR5 OC (40 körül mozog most) gyárilag huzott kártya 2gb ddr5 magáért beszél és amire nagyon sokan nem figyelnek egy kari vásárlásakor az a memóriabusz mérete nagyon fontos dolog4 ez 256 bit-es szemben a 128 bit-es és 192-es szemben nagyot dob a kártya sebességén ez a szám és ezt sokan nem figyelik vásárláskor csak azt nézik jajj 2gb meg 4gb...
2013. november 12. 20:02 | Válasz erre | #450
Az király lesz!:D
Egyébként te milyen videókártyát ajánlanál ehhez a konfigurációhoz? Kb. olyan 35-40 a határ.
© CatDog
2013. november 12. 19:57 | Válasz erre | #449
Na igen a Witcher 3 az kötelező már nagyon várom. De memot ne vegyél szerintem bár te tudod igaz nekem 16 giga van :D de a 8 még sokáig elég lesz inkább vedd meg a karit csak. Az új konzoloknak is 8gb lesz a memoja igaz nem ddr3 mint a pc-nél hanem ddr5 :D kicsit hasítani fognak az új konzolok.
2013. november 12. 19:47 | Válasz erre | #448
Köszi:D

Igyekszem majd, jelen pillantaban inkább egy kis memó felé hajlok, amolyan biztonsági célból, meg szemezgetek egy GeForce GTX 650 2GB DDR5-össel, és még az ára se rossz, 35 ezer. Bár azért a Witcher 3-nak gondolom lesz gépigénye:D
© CatDog
2013. november 12. 19:42 | Válasz erre | #447
Nem rossz, majd a videókarit kell lecserélni egy izmosabbra legelöször. A Memo mennyiség játékokhoz még elég lesz egy jó darabig csak látom 2 slot-os az alaplap eme része így inkább majd egy jobb alaplap is elkél a jövőben csak arra figyelj legyen 4 slot a memok-nak is. A proci is megállja a helyét még egy darabig :) De ezzel is eltudsz játszadozni még egy darabig ha semmit sem változtatsz szóval nem kell félned :D
2013. november 12. 19:24 | Válasz erre | #446
Messze állok tőle:D

- Ház: egy sima normál Codegen
- Táp: Chieftec Iarene 500 W
- Alaplap: Gigabyte GA-B75M-D3V
- CPU: Intel i5-3550
- RAM: 2x4 GB Corsair KIT DDR3 1600 MHz
- HDD: 500 GB Hitachi Sata
- DVDRW: Pioneer Sata
- VGA: Geforce GTX 550 Ti
- Monitor: Samsung S22B150NS
© CatDog
2013. november 12. 19:09 | Válasz erre | #445
Egyébként nemtudom milyen vasad van, hogy fejleszteni akarsz, de tesztnek jó egy Battlefield 4 ha az most elmegy a gépeden Ultra-n full hd-be akkor egy jó darabig nem kell gép fejlesztésen törni az agyad :) vagy egy Crysis 3.
2013. november 12. 16:12 | Válasz erre | #444
[smiley]wave[/smiley][smiley]eljen[/smiley][smiley]worship[/smiley]
2013. november 12. 15:34 | Válasz erre | #443
Ha így akarsz nekiindulni a procituningnak, akkor nem érdemes. 4 magos intel (azaz 8 virtuális mag) esetében feleslegesnek is érzem. A legtöbb új játék ki tudja használni a több magot, és ha megfigyeled, nem fogja mindet csúcson járatni, mert nincs rá szüksége.

A memória és a videókártya memóriája független, semmi közük nincs egymáshoz. DDR5-ös memóriát nem fogsz alaplapba tenni, és annak nem is kell kezelnie.

Az szinte esélytelen, hogy a második kártya hatására a végeredmény lassabb lenne, sokkal inkább arról van szó, hogy nem 100, hanem 90, 70, neadjisten csak 50%-kal nő meg a grafikus teljesítményt.

Élsimítás, vsync, tessellation videókártya-függőek.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© Ravnos
2013. november 12. 15:27 | Válasz erre | #442
Ha esetleg veszel új videokártyát akkor azért nem árt a játékokat újra tenni, mert az újabb játékok konfigurálják magukat a videó kártyádhoz.
Azt meg viszont meg kell tudnod, h az alaplapod tudja e kezelni a ddr5-öt, ha igen akkor elvileg nem akadály a ddr3-as ram ddr5-ös videokártyával.
2013. november 12. 14:57 | Válasz erre | #441
Akkor a dupla procit el is felejtem!
4 magos Intelem van, akkor annak bőven elégnek kell lennie.

Errő jut eszembe, pl egy akármilyen játéknál, ha minél jobb élsimítást használok, vagy használnék, de gondolhatok akár egy VSYNC-re, vagy teszalációra, stb, ami belassítja igencsak a játékot, akkor az minek lehet a \"hibája\", proci v. inkább videókártya?

Illetve érdemes e procit tunningolni, ha igen, akkor hogyan lehetséges?

Érdekes amit FireFox mond a két videókártyáról, mert azért használnék kettőt, hogy jobb legyen nekem, viszont valószínűleg mégis visszaeshet a teljesítménye, még ha nem is nagyon?

És a végére még valami eszembe jutott: lehet e bármilyen ütközés, vagy hátrány, ha pl. a memória egy ddr3-as 1600 Mhz-es, és az új videókártya egy 2 GB-os DDR5-ös lenne?

Köszönöm![smiley]eljen[/smiley]
2013. november 12. 14:38 | Válasz erre | #440
2 proci valóban értelmetlen. Szerintem egy 2 magos intel / 4 magos amd is bőven sok az átlagembernek, a 4 magos intel / 8 magos amd felesleges.

Videókártya cserét túl tud élni a windows gond nélkül, ha a gpu típusa ugyanaz (nvidiát cserélsz nvidiára, atit cserélsz atira). Keresztbe kicsit neccesebb, de nem lehetetlen. Két videókártyának is lehet értelme, itt viszont arra is oda kell figyelni, hogy a két pci-e slot milyen sebességen tudja meghajtani őket. Tudtommal jelenleg egy alaplap van a piacon, ami bírja a 16x/16x-ot, a legtöbb 16x/8x-ra vagy 8x/8x-ra esik vissza, de találkoztam már 16x/4x-essel is. Elvileg a 8x/8x-as nem nagy teljesítmény-visszaesés a 16x/16x-hoz képest (már amit ebből a kártya ténylegesen ki tud használni), de a 4x-es már igen.

Memóriánál a típus (ddr2/ddr3) és az fsb (1066/1333/1600/2133/2400) mellett érdemes lenne odafigyelni a latencyre (CL9/10/11) és a gyártóra is. Az előbbi nagyjából esélytelen. Azt mondjuk nem tudom, hogy keverék esetén van-e, és ha igen, mekkora teljesítmény-veszteség.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
2013. november 12. 13:06 | Válasz erre | #439
Decembertől én is újra elkezdek játszani. :) Visszajövök Bécsből, újra van torrentem. :)
© CatDog
2013. november 12. 12:38 | Válasz erre | #438
Ám most lesz egy nagy ugrás a játékok gépigényében az új csoda masinák miatt PS4 XBOX One...szóval aki játszadozni akar és nem konzolba gondolkodik annak alap egy jó dx11-es kari 8gb ddr3-as ram egy erős 4magos proci vagy 8 se árt már :)
© CatDog
2013. november 12. 12:27 | Válasz erre | #437


2 procit hülyeség egybekötni meg ráadásul ahhoz dual processzort támogató alaplapra lenne szükséged ami nem olcsóság (ez a megoldás drágább lenne, mint egy jóféle proci meg még vesződséges is) ...videókarit természetesen lehet egybekötni de ahhoz is kell az alaplapodon lennie 2 slot-nak ez a legtöbb korszerű alaplapon rajta is van szóval ez nem olyan luxus, mint a dual procis alaplap és ezt a legtöbb komoly gamer alkalmazza is semmi ördöngősség.

Ram-ot megcsak belepattintod a helyére azt ennyi, csak figyelj az órajeleire meg, hogy ddr2 vagy ddr3-as ott ennyi.
Annyi az egész kiveszed a régi videókarit letörlöd a drivereit berakod az újat feldobod a legújabb drivert hozzá ennyi egy kari csere egyik sem igényel rendszer újra rakást.
2013. november 11. 23:27 | Válasz erre | #436
Köszi!

1, Hát, annyim nincs, hogy Paksim legyen, úgyhogy ez felejtő:)

2, Win 7-em van most, 64 bites

[smiley]worship[/smiley]
© killmaster (Savanyúhas)
2013. november 11. 21:25 | Válasz erre | #435
1, Ma már vannak 2 vagy 4 magos procik, azok szép teljesítménnel bírnak. Ha paksi atomerőművet akarsz, és még pénzed is van, ruházz be rá! Bár ha játékra szánnád célszerű beszerezni inkább egy ps 3-at vagy X-box-ot, olcsóbban kijössz belőle.

2, Memória bővítés esetén csak akkor célszerű op-rendszert cserélni ha XP-ről váltasz Win 7-re. Ez utóbbi több memóriát elkezel. Egy új videókártyánál én javasolni szoktam egy újra telepítést, már csak a fagyások és egyéb hardveres szopások ellen. Egy új rendszernél még a windows is megtáltosodik. Ezért is célszerű a rendszert saját partición tartani...
2013. november 11. 20:15 | Válasz erre | #434
Két kérdésben szeretnék segítséget/véleményt kérni:

1, szerintetek van értelme 2 processzort, vagy 2 videókártyát egybekötni, azaz, hogy erősebb teljesítmény legyen? Egyáltalán lehetséges ez?

2, ha memóriát bővít az ember, vagy videókártyát cserél, esetleg mindkettő, akkor újra kell telepíteni mindent a számítógépen?

Előre is köszönöm szépen!
[smiley]wave[/smiley]
2013. november 4. 16:23 | Válasz erre | #433
Ezt a játékot én is el szeretném majd kezdeni, megfogott a hangulata.
2013. november 3. 21:37 | Válasz erre | #432
Valószínűleg az lesz. Amúgy fel van:D
Köszi![smiley]wave[/smiley]
© [törölt felhasználó]
2013. november 3. 19:39 | Válasz erre | #431
2013. november 2. 05:43 | Válasz erre | #430
2013. november 2. 00:40 | Válasz erre | #429
Letöltött játékkal játszol? Ne nyomd meg a D-ét akkor,menj mindig balra. :)
2013. november 1. 10:24 | Válasz erre | #428
Bioshock 1-ben kérnék egy kis segítséget. Miért van az, hogy a jobbra gombot megnyomva (alap d billenytű) fogja magát a játék és kilép a tálcára?

Előre is köszönöm!
2013. november 1. 10:23 | Válasz erre | #427
[spoiler]Tudtommal emberből és malacból készítették őket. Az egyik cetlin még részletezi is, hogy a malacokat milyen eljárásokon vezetik át:D De az nem rémlik, hogy élőholtak lennének.[/spoiler]
© [törölt felhasználó]
2013. november 1. 09:49 | Válasz erre | #426
2013. november 1. 06:25 | Válasz erre | #425
[spoiler]Nem éppen, félig ember, félig malac:D[/spoiler]
© [törölt felhasználó]
2013. október 31. 22:53 | Válasz erre | #424
2013. október 31. 15:32 | Válasz erre | #423
Főképp a történetet dicsértem. De ha végigolvasod, akkor rájösz, hogy majdnem ezeket mondtam én is:D
Előddel még nem játszottam, de írni fogok róla, ha meglesz...
Ijesztés inkább a hanghatások voltak. Disznókkal se nagyon találkozott a csávó a végigjátszásában, így azoktól nem kellett tartani.

Outlastot nem ismerem:(, bár arról is azt mondják, hogy rövid:)
© CatDog
2013. október 31. 13:15 | Válasz erre | #422
Én meg senkinek sem ajánlanám ezt a \"remek művet\"...
Az hagyján, hogy rövid, de nem ijesztő egyáltalán és olyan szinten lineáris az egész, hogy az utolsó 1-1.5 órában semmit sem kell csinálnunk csak megyünk a készítők által elénk húzott csíkon és csak vagyunk. Az elődhöz semmilyen szinten nem ér fel és ha ezt levennénk akkor is csak egy szimpla és unalmas játékot kapnánk.

Ízlések és pofonok, de szerintem egy Outlast-ot próbálj ki akkor ha ettől megijedtél néha (holott semmi sincs benne olyan) akkor ott lekaparod majd a falat is félelmedben :D
2013. október 30. 21:33 | Válasz erre | #421
Amnesia - A Machine for Pigs: ugyan még nem játszottam az előző részével, de most láttam egy végigjátszást erről a részről, ezért gondoltam írok róla röviden.
Nos kérem szépen, a játék egy kissé steampunk hatású, és nagyon hangulatos. Túlélőhorrornak nevezik, holott kétség kívűl pszichohorror, ugyanis a legnagyobb erőssége az maga a történet! Spoilerezni nem szeretnék. Azt azért hadd mondjam el, hogy annak nagyon örülük, hogy manapság, és ez úgy kb. az utóbbi 5 évben erőteljesen megfigyelhető, elkezdtek olyan játékokat készíteni, amik történetben igencsak erősek. Ez örvendetes, mert minden normális rendező egyetért abban, hogy minden jó film alapja a jó forgatókönyv. Nos, ez a játékoknál is így van. A hanghatások is külön megérnek egy misét, sok helyen szimplán attól be lehetett sz@rni. Egyszóval megéri olvasni. Sőt, sok kis cetli segíti helyrerakni a múlt 1-1 darabját. Ellenben szinte mindenki azt írta, hogy jóval gyengébb a neves elődjénél, ami több mindenben megmutatkozik:
- nagyon rövid
- végtelen lámpa
- nincs igazi fejtörő, semmi kombináció
- linearitás.

Mindezek ellenére azt mondom, hogy nyugodtan kezdjen bele mindenki, aki szereti ezt a műfajt, szerintem nem fog csalódni benne. Persze szigorúan sötétben, ajtót becsukva és természetesen maxra tekert fejhallgatóval[smiley]nevetes1[/smiley]
2013. október 20. 15:05 | Válasz erre | #420
Egy kis érdekesség a PC-s játékiparból:
[url=http://www.gamekapocs.hu/hir/36940/tavozik_az_eidos_veteran]Távozik az Eidos-veterán[/url]
2013. október 2. 20:07 | Válasz erre | #419
© [törölt felhasználó]
2013. október 2. 18:11 | Válasz erre | #418
2013. október 2. 17:55 | Válasz erre | #417
Egy kis segítséget szeretnék kérni AC 2 ügyben. Felraktam először a magyarítást meg a játékot, kijátszottam, töröltem. Másodjára is megtettem ugyanezt a keresztfiammal, szintén kijátszottuk, hiba nélkül működött minden. Viszont hiába töröltem mind a játékot, mind a magyarítást, a Vezérlőpultban ott maradt az AC2. Ha rákattintok, akkor beadja a szokásosat, hogy uninstall, stb, majd ki is írja, hogy minden rendben zajlott, viszont az ikon nem tűnik el. Kutakodtam a gépen, semmilyen fájl nincs az Ac 2-ről, tehát valószínűleg törlődött, ám valahogy mégse. Ez nem is zavarna, de szeretnék vele megint játszani, ezért telepítettem volna. Viszont, mindegy, hogy az Ubisoft Uplay által, vagy lemezről, de hiába telepíteném, először uninstalálnom kellene. Legalábbis a gép szerint. Holott már nincs rajta. Egyszerűen nem enged semmi csinálni.
2013. szeptember 28. 21:45 | Válasz erre | #416
bioshock? pl: theisozone pont com.
Az undyinggal már nagyon régóta tervezem, hogy játsszak, meg is van, csak valahogy folyton háttérbe szorul. Dead space 1 van épp folyamatban ^^
2013. szeptember 21. 10:08 | Válasz erre | #415
© [törölt felhasználó]
2013. szeptember 20. 12:01 | Válasz erre | #414
2013. szeptember 20. 06:03 | Válasz erre | #413
Valahol be lehet szerezni még?
2013. szeptember 19. 22:50 | Válasz erre | #412
Kalandra fel! : )
2013. szeptember 19. 09:33 | Válasz erre | #411
Belekukkantottam az elso reszbe es rogton megfogott. Ha lesz idom, vegig fogom vinni.
2013. szeptember 18. 23:22 | Válasz erre | #410
Nekem kimaradt eddig mind a három, de legendákat hallottam róluk,,,
Első oldalElőző oldal123456789101112131415Következő oldalUtolsó oldal