Zagor.hu
Zagor.hu fórum
Általánosan a KJK világáról és egyebekről
BejelentkezésElfelejtett jelszó
Első oldalElőző oldal123456789Következő oldalUtolsó oldal
© twillight (Kövérorr)
2015. szeptember 19. 16:02 | Válasz erre | #303
Akik régen járnak ide biztos tudják, az egyik Nagy Álmom összekapcsolni annyi FF-könyvet amennyit csak lehet, és Egy Nagy Kaland-ként végigjátszani, mint a Kaland Játék Varázslatot.

Persze, tudjuk hogy nem erre lettek tervezve a kalandok, és hogy tényleges kapcsolat két kötet között alig-alig van, és azok se feltétlen ugyanazzal a főszereplővel működnek (l. Black Vein Prophecy ami átfedésben van a Crimson Tide-al). De ugyebár ez csak játék, és ha van egy olyan utalás mint "Vajon a Tűzhegy Varázslója él még?" amire ráfogható az a metakontextus hogy ha köztudott lenne akkor nem kellene megkérdezni, éscsak akkor tudsz határozott választ adni ha magad is ott voltál (és megölted), akkor ugye miért ne.

Persze még így sincs olyan sok kapcsolat mint szeretném, így jöhetnek az olyan nüanszok mint a szabályismertetők és hátlapszövegek variánsai amik 3 csoportra oszthatók:
- kalandozó vagy
- tapasztalt kalandozó vagy
- híres tapasztalt kalandozó vagy.
Na így már juthatunk valahova. Persze még így is marad amikor pusztán a földrajzi koordinátákra kell alapozni, de "amíg nincs ami kizárja, addig lehetséges" mint ahogy Sherlock Holmes sem halt meg az után hogy belezuhant a szakadékba :P

Mindenestre nekem nagy élmény hogy eljutottam eddig, hogy ezzel az ürüggyel is újraolvashatom a cuccokat.
És hát ki a megmondhatója, találhatunk olyan utakat, amik korábban bejárhatatlanok voltak (alig várom hogy ehessek a Főmágus mutáns húsgolyóiból, hiszen más könyvből lesz immunitásom tűzre, így nem kell Nagameneth-től megszerezni a Thorben-ajtó kulcsát!).
© twillight (Kövérorr)
2015. szeptember 12. 21:54 | Válasz erre | #302
Done. Hamarosan kezdhetek játszani is. Had ne menjek bele miért nem azonnal, mert nagyon ki vagyok akadva a sorozats balszerencsémen.
© twillight (Kövérorr)
2015. szeptember 11. 17:58 | Válasz erre | #301
Holnap feldolgozom az utolsó 2 könyvet (Revenge of vampire, Eye of dragon) is.
© twillight (Kövérorr)
2015. szeptember 9. 15:38 | Válasz erre | #300
Még 4 könyv (meg 100 pont a Vérfarkas...-ból). És akkor olyan lexikonunk lesz ami senki másnak.

Btw, nagy mákom volt, mert mostanra eltűntek az online angol könyvek onnan ahol voltak. De addira régen egyeztettem a magyar/angol elnevezéseket, szóval fordítóknak ki lehet ám használni a lehetőséget!
© twillight (Kövérorr)
2015. szeptember 6. 09:23 | Válasz erre | #299
Egyszer vki kérdezte, milyen "varázstárgyak" vannak a FF-ben, szóval most, nagyon sokára íme egy általános áttekintés:

- egyszer használatos "quest item"-ek, amik egyszeri (vagy végleges) immunitást adnak valamilyen varázslat (pl. villámcsapás), sebzésforma (pl. tűz), vagy lény (a csontamulett a verembestia ellen jó példa amin amíg elnyammmog te elszaladsz a küzdelemből ami után nincs loot) ellen.
- képességvisszatöltő egyszerhasználatos tárgyak, pl. szerencse itala.
- nem igazán "varázs"-tárgy, de ide tartoznak az íjak és dobófegyverek, amik a harc első köre előtt kerülnek alkalmazásra, gyakran külön utasítás nélkül, és automatikus, vagy ügyességpróba-függő extra sebzést jelentenek
- extra támadóerőt adó tárgyak (csak harc közben fejtik ki hatásukat)
- extra képességet (Ü/ÉP/SZ) adó tárgyak. Ezek akár hátizsákból, vagy viseléskor állandóan adják a bónuszt, de a kezdeti értéket nem növelik. Mi a jó bennük? Mivel külső forrásból kapod a pontot, szvsz nem is veszítheted el őket, azaz a Minimális Érték növekszik (kérdés hogy a szerencse mehet-e mínuszba, ezt szabály tudtommal nem tiltja, szóval ott nem igazán működik).
- extra kezdeti értéket (is) növelő tárgyak. Na ezek ritkák igazán, és a sorozat némileg következetlen abban mi tartozik ide. Nézd csak meg a Gyíkkirály szigetében a gyíkkirály értékeit a tűzkarddal és anélkül! Leginkább ezeknél merül fel továbbá hogy egyes lények vagy lénytípusok ellen további ügyességet/támadóértéket is adnak az általános bónuszon felül.
- létezik végül egy Minimális Szerencse értéket garantáló cucc is (a szerencséd soha nem mehet 7 alá vele).
- továbbá egyes fegyverek adhatnak nagyobb sebzést a szokásos 2-nél (általában támadóértékcsökkentéssel kompenzálva), vagy pajzsok csökkenthetik (random kockadobás mellett) a bekapott sebzést (1-el).

És a végére egy rövid felsorolás arról, miféle slotok fordulnak elő egy FF-karakterdollon:
sisak, vért, pajzs, fegyver, kesztyű (notóriusan nehéz pozitív enchanttal találni), cipő (ezek adhatnak hangtalan lopakodást, mászást, bármi hasonlót), nyaklánc/amulett (ez ugyanaz), gyűrű, karpánt (hirtelen nem tudom van-e mellete karkötő is), tetoválás.

Amik valamiért nincsenek (emlékeim szerint): nadrág, öv, lábkarkötő, fülbevaló, orrkarika.
Egyszerhasználatos tárgy persze bármi lehet (pl. a Tolvajok Városa melltűi).
Ismeretlen hogy a Titánon viselnek-e alsóneműt, beleértve zoknit.
© twillight (Kövérorr)
2015. szeptember 4. 17:21 | Válasz erre | #298
Még 9 könyv plusz a Crimson Tide, de arról rögtön csinálok térképet is ha valaki meg nem csinálja helyettem inkább.
© twillight (Kövérorr)
2015. augusztus 28. 17:44 | Válasz erre | #297
Nem tudom idegesítsen vagy egyszerűen vegyem tudomásul, de úgy a 25-30. könyvtől az eredeti két szerző már semmit nem csinált a sorozatban (na jó, ez túlzás, mintha Ian tartotta volna életben az egészet, nagy alkalmakra még írva 1-1 könyvet), és ezzel együtt "a Főhős Te Vagy" átment egy "a főhős ez a kis szerencsétlen akit a véletlenek sodortak az események sodrába, jáccá vele"-be.

Nem mintha alkalmanként ne dobna az ilyesmi a dolgon, de tényleg megvolt bennem az ötlet hogy a keresztbeutalások alapján jól-rosszul összehegesztem az EGÉSZ sorozatot - na ez nem jött be.
Az első feléből egész sokat össze lehet berhelni, mert a főhős a semmiből jött és a láda kinccsel mindig belesétál a naplementébe, hozzá megvannak az utalások is, de sajna ezzel asszem ki fog merülni a dolog.

No, van még hátra 14 könyv, az napi 2-vel is megvan egy hét alatt, ami már tényleg kézbentartható (3-nál elkezdett szétesni a figyelmem hosszútávon).
© twillight (Kövérorr)
2015. augusztus 25. 17:33 | Válasz erre | #296
No, már csak 21 könyv, ami ha fizetnének érte, meglehetne egyetlen hét alatt.

Meg az Allansia/Dungeneer/Blacksand, de az önmagában egy külön vállalás.

Az Out of the Pitet meg rendesen el kéne olvasni, bár kétlem hogy lenne a leírásokban új infó (a statokat viszont kiírtam!).

A regényekből Zagor háttértörténete, meg az első könyvből a hős társának faja amit ki kéne emelnem, de az szvsz ráér. Jól haladok.
2015. augusztus 16. 09:42 | Válasz erre | #295
Most már látszik [smiley]eljen[/smiley]
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© Vikky
2015. augusztus 16. 08:00 | Válasz erre | #294
Eső elintézve...
© twillight (Kövérorr)
2015. augusztus 15. 21:19 | Válasz erre | #293
Ösztökélem még egy kicsit magam, de még ma kivesézzem a Warlock-magazinokat az 5-6. számok szóló-kalandjai kivételével.

Remélem megjön az eső, mert nagyon meleg van ami rontja a teljesítőképességet, viszont még bőven akad könyv.
© twillight (Kövérorr)
2015. augusztus 10. 23:05 | Válasz erre | #292
Jargh, kész vagyok a Királyok Koronájával (és az egész Sorceryvel). Hibajegyzék fent itt amit találtam (azokon felül volt még egy tipográfiai hiba, de csak mert rosszul sikerült egy elválasztás gondoltam nem kötök bele).

És még van egy óra a napból! No meg 4 magyarul kiadott könyv. Aztán jöhetnek az angol kötetek. Amikből jut eszembe nem is emlékszek van-e amelyik nem a Titánon játszódik. Azokat javarészt nem csípem, és jelen projecthez sem kötődnek sehogy.
© twillight (Kövérorr)
2015. augusztus 10. 15:18 | Válasz erre | #291
Nyomkodtam végre az advanced settinget, talán most,ha megtennéd.

Vagy az előző,vagy amit kiadott mint "sharing link":
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1j6KqLaXj6gDZK_BXj-IMTzDv9TLYsfuOL6BCSqTCHZA/edit?usp=sharing
2015. augusztus 9. 14:17 | Válasz erre | #290
Nem látható.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© twillight (Kövérorr)
2015. augusztus 9. 09:27 | Válasz erre | #289
Nah, akkor hátha ez a megfelelő topic neki, ide is rakom:

Titán-lexikon: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1j6KqLaXj6gDZK_BXj-IMTzDv9TLYsfuOL6BCSqTCHZA/edit#gid=1939427293

Ne nyúljatok bele, csak élvezzétek.
Egyelőre az első 10 magyar titános könyv keresztbecsekkolva az angol változatokkal, és nyomom a többit is.
Új sheetet (munkalapot) már ne nagyon kérjetek, de javaslatokat még lehet tenni!

PS: A zagoros kiadványokból nem fogom átvenni a magyarításokat, bocsi. Annak amúgyis van az oldalon a külön szekciója. Viszont mint kiadványcímeket már beépítettem.

PPS: Még csak ismerkedek a googledocsal, sz'al ha vki megtenné hogy megmondja, látható-e a linken lévő cucc...
2015. június 4. 23:59 | Válasz erre | #288
Akit érdekel annak jelzem, hogy az előző hozzászólásomban említett füzetben (annak a végén) a Magányos Farkas kiadványokkal foglalkoznak kissé részletesebben
2015. június 1. 22:54 | Válasz erre | #287
Úgy látom, már a következő (14-ik) szám is elérhetővé vált időközben; [url=http://www.fightingfantazine.co.uk/back.html]itt[/url].
2014. május 3. 23:51 | Válasz erre | #286
Letölthető az FF oldalról a Fighting Fantazine magazin új (13-as) száma [url=http://www.fightingfantazine.co.uk/back.html]itt[/url]
© sav
2014. február 11. 15:26 | Válasz erre | #285
Hát kalandot nem fogok írni (gondolkoztam már ilyenen, de az nem a Titánhoz kapcsolódik, hanem általában), de a térképet lehet megcsinálom ha lesz időm.
© Enzo55
2014. február 7. 09:01 | Válasz erre | #284
A Titánban sok kép van ami még nem jelent meg az eddigi kalandokban, persze lehet hogy néhány csak az összefoglaló műhöz készült. Mindenesetre van pár rajz amit nagyon szívesen látnék már egy történetbe illesztve.
© killmaster (Savanyúhas)
2014. február 6. 20:34 | Válasz erre | #283
Ez így ebben a formában nem igaz Sav, mert a Mélység rabszolgái Kallamehr városában kezdődik, a Kard mestere pedig Vymorna ostromáról szól... Tény viszont, hogy akad számos felderítetlen vidék, melyek csak kidolgozásra várnak, nosza írj egy kalandot, mely mondjuk Shabak-ban játszódik vagy bármely más tájékon, melyet magadnak érzel egy kicsit. A könyves dolog azért nehéz, mert bizonyos kalandokban több helyszín is szerepel. Varázsló kriptája, Halál seregei, de még a Rémület útvesztőjében is... De egy vérbeli kalandor megmondja neked, melyik kaland melyik tájegységhez kapcsolódik!
© sav
2014. február 6. 17:38 | Válasz erre | #282
Nekem olyan térkép kéne, ahol a könyvek helyszínei be vannak jelölve, melyik hol játszódik.
Nem mintha nem tudnám valahogy elhelyezni gondolatban, de jó lenne látni térképen. Ilyet még nem találtam.

Ugyanakkor azt is észrevettem, hogy Allansiát nem használják ki kellőképpen. Miért csak a felső csücskében játszódik minden, máshol miért nem?
2014. február 4. 17:42 | Válasz erre | #281
Tetszik a cikk,bár az a nem elhanyagolható dolog kimaradt belőle hogy az AD&D is átesett némi átalakításon 1989-ben!Ez volt az AD&D 2nd edition,amely nekem is kedvenc szerepjátékrendszerem 93 óta,mióta megismertem!Erre a játékrendszerre épül a CRPG-k közül pl.az Eye of the beholder sorozat,a Dark sun:shattered lands,vagy talán a leginkább ismert Baldur\'s gate is,csak hogy a kedvenceimet említsem!
Lényegében fantasy igényemet is erre váltottam át akkortájt a KJK-ról.Szerencsés voltam mert volt egy fasza haveri kör,akikkel jópárszor összeültünk egy-egy játékra.Örök élmény![smiley]arrow[/smiley]
Tedd azt másokkal,amit szeretnél hogy veled tegyenek meg,illetve ne tedd,amit magadnak sem szeretnél!
© Ravnos
2014. február 4. 13:13 | Válasz erre | #280
Ezt én is pont ma olvastam! Az durva, hogy a legősibb ős már több mint 50 éves! [smiley]guluszem1[/smiley]
2014. február 4. 10:51 | Válasz erre | #279
[url=http://index.hu/kultur/2014/02/03/negyveneves_a_szerepjatek/]40 éves a szerepjáték[/url]

[url=http://index.hu/tech/2014/02/03/a_szerepjatek_sose_megy_ki_a_divatbol/]Számítógépre[/url]
2014. január 27. 11:51 | Válasz erre | #278
Dehogy nem, a Zagoros kiadványoknak. [smiley]knight-horse[/smiley]
© Anry
2014. január 27. 06:06 | Válasz erre | #277
Zoleeka, te soha semminek nem tudsz örülni. :D
2014. január 26. 20:58 | Válasz erre | #276
Na a tirpák szobában sapkában. [smiley]mf2[/smiley] És minden második mondatában Őőőőőzik.
2014. január 26. 18:41 | Válasz erre | #275
Itt egy kis érdekesség - a kjk könyvek video játékos szemmel (De ne számítsatok professzionális elemzésre...)
[url=http://gameover.blog.hu/2013/12/27/game_over_online_extra_kaland_jatek_kockazat]video-blog[/url]
2013. december 24. 11:13 | Válasz erre | #274
Az alapprobléma az,hogy mire a Titánt,mint a legtöbb KJK könyv alapvilágát összehozták,volt már egy rakás kaland,amelyeket aztán ezen el kellett helyezni.Nos ez néhány könyv sztorijának esetében nem valami okosan jött össze ha pl.a jelenleg felmerült éghajlati öveket vesszük alapul!
Livingstone-nál mondjuk érezhető volt,hogy van valami koncepciója,amire a sztorijait építi,így az eztán erre kialakított Allansia világa mondjuk még nem vészes.Egyfajta fiktív európai közeg,némi eltéréssel(Chiang Mai,és Fang),így klímáját tekintve is elfogadható.
A többi író viszont írt \"valamit\",amit utóbb iktattak be a Titánba,hogy valamiféle egységet alkosson,és ezekből ki is ütköznek éghajlati szempontból a komoly hibák!
Pl.a Vértengerek világa egyértelmű Perzsa-öböl koppintás(+egy kis Égei-tenger;Indiai-óceán mix),lényegében egy szubtrópusi közeg,és ha megnézzük éghajlatilag eléggé délre van ehhez a Titánon!Szomszédja pedig,Hachiman-a Szamuráj kardjának helyszíne-egy egyértelműen Japánról másolt világ,ami többek között ebből a szempontból szintén nem nagyon illik bele a képbe.
Ráadásul ezektől északra található A skorpiók mocsarának,és a Pusztítás maszkjainak helyszíne is,amelyek pedig szintén egyértelműen európai közegű színterek.Ezek éghajlatilag enyhébbek,mérsékeltebbek kéne hogy legyenek az előzőeknél,aztán a Titánon való elhelyezkedésük logikája szerint épphogy szubtrópusi klímán fekszenek!
Szóval-többek között-éghajlati szempontból olyannyira torz,és irreális a Titán világa,hogy kár is ebbe komolyabban belemenni!
Tedd azt másokkal,amit szeretnél hogy veled tegyenek meg,illetve ne tedd,amit magadnak sem szeretnél!
2013. december 24. 09:16 | Válasz erre | #273
[url=http://mrnibbsnewmaps.blogspot.hu]Mindenféle Titán térképek[/url]. [url=http://mrnibbsnewmaps.blogspot.hu/2011/05/titan-map-v6.html]Ebben a posztban [/url] van többek közt éghajlati térkép is.
[url=http://mrnibbsmaps.blogspot.hu]Ezek is érdekesek[/url], bár valamivel régebbiek.
És akkor már nem maradhat ki a megemlítettek közül [url=http://worldoffightingfantasy.blogspot.hu/2013/11/more-fighting-fantasy-maps-steve-luxton.html]ez az Allansia térkép sem[/url]. Ez azonban fizetős, úgyhogy kábé esélytelen normális méretben rálelni.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© Enzo55
2013. december 23. 10:44 | Válasz erre | #272
Már készült ilyen térkép (éghajlat szerinti színezés) emlékeim szerint, viszont övezetesség nem teljesen valósult meg hiszen előfordul, hogy sivatag mellett esőerdő van.
2013. december 23. 10:18 | Válasz erre | #271
Akkor skacok - új kérdés coming up [smiley]pias[/smiley]

A Titán éghajlati övezetességét szerintetek meg lehetne rajzolni? Tök jó lenne a Titánról is afféle térképvázlat gyűjtemény, mint a Földről (éghajlat szerinti színezéses). Nem könnyű, a Titánon pl. nincsenek sarkok szerintem, na meg baktérítő, ilyesmik sincsenek. Minden földrajzi övezetesség szerintem nem is található meg (pl. mediterrán, vagy óceáni éghajlat nemtudom alkalmazható-e). Az is érdekes kérdés lehet, még milyen bolygók tartoznak a Titán naprendszerébe. A világ-leírásban olvastam, hogy a Kígyóemberek találtak pár másik bolygót, az emberi varázslók mindezt csak sejtik, de sajnos több adat nincs a Titán galaxisáról [smiley]wave[/smiley]
2013. december 21. 11:23 | Válasz erre | #270
Tisztasor,ezért raktam a szövegem végére smiley-t!
Máskülönben ez a kis eszmecsere nem pontra ment![smiley]beka3[/smiley]
Tedd azt másokkal,amit szeretnél hogy veled tegyenek meg,illetve ne tedd,amit magadnak sem szeretnél!
2013. december 21. 09:03 | Válasz erre | #269
Nem volt feltétel, hogy hivatalosan megjelent könyvről legyen szó, szóval nimretilnél a pont.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
2013. december 20. 22:50 | Válasz erre | #268
Jogos,de az a könyv nem tartozik a hivatalosan megjelent sorozatba,sőt még csak le sincs fordítva.Ezáltal nem is ismeri mindenki,így ki is esett a sorból![smiley]awink[/smiley]
Tedd azt másokkal,amit szeretnél hogy veled tegyenek meg,illetve ne tedd,amit magadnak sem szeretnél!
2013. december 19. 20:17 | Válasz erre | #267
Ez így ebben a formában nem igaz, a Crimson Tide-ban pl. évek telnek el: kisgyerekként kezdesz, és a könyv végére felnőtt férfi leszel.
2013. december 19. 18:51 | Válasz erre | #266
Na, akkor a Vértengerek tart a legtovább. Az időnyilvántartás eléggé bekavar, mert több könyvben is van (Mélység Rabszolgái, Vihargyilkos), és nem azonos időt jelent sose. A Skorpiók Mocsaránál az a mókás, hogy csak akkor esteledik be, ha Fűzfaligetig eljutsz, egyébként szerintem pár óra alatt lezavarhatod, ha teszem azt, minden tisztáson 20 percet töltesz, akkor is, legalábbis Selator misszióját. Bakóé már neccesebb, de az is megvan max. 6 óra hossza alatt.
2013. december 19. 17:02 | Válasz erre | #265
Démonlovagok kb. egy hét.
2013. december 19. 16:53 | Válasz erre | #264
Tévedés mert a Vértengerek a leghosszabb,50 vagy majdnem 50 nap!A KJV sorozat összesen is \"csak\" 14-15 nap.A legrövidebb pedig az Elátkozott ház;ott éjfélkor kezdessz,és napfelkelte körül végzel,azaz kb.4-5 max.6 órahossza lehet.A halálabirintusról csak az biztos hogy hajnalban startol,de hogy mikor végzel passz.Talán 6 óra alatt az is végigvihető ideális esetben,bár én inkább 7-8-ra tippelném.Hasonló idejű,rövid kalandok még-már amiket ismerek-az Éjféli tolvaj,a Tűzhegy varázslója,a Káosz fellegvára(ez egy teljes este),a Skorpiók mocsara,ha az előtörténettől eltekintünk a Sárkány szeme.A többi mintha mind hosszabb lenne 1 napnál.
Tedd azt másokkal,amit szeretnél hogy veled tegyenek meg,illetve ne tedd,amit magadnak sem szeretnél!
© Enzo55
2013. december 19. 15:06 | Válasz erre | #263
Érdekes téma, viszont a Halál-labirintusban egész sokat kell enni ha nem akarjuk ée. pontjainkat lenullázni. Pár óra alatt elcsapnánk a gyomrunkat [smiley]lookaround[/smiley]
2013. december 19. 14:06 | Válasz erre | #262
Haláltengernél pl tudjuk pontosan az időt. Tolvajok városa is csak egy napig tart azt hiszem. Országút harcosa is max 3 nap. Elátkozott ház egy éjszaka alatt történik. :)
2013. december 19. 10:54 | Válasz erre | #261
Hmm, skacok...!

Nem tudom, ti foglalkoztatok-e ezzel kalandozás közben, vagy sem, de....mennyi időt vesz igénybe a történet szerint egy-egy kaland? És vajon mi tartott leghosszabb/legrövidebb ideig? SZVSZ legtovább a Királyok Koronájának a visszaszerzése tart, a legrövidebb időintervallum pedig a Halál-labirintusban telik el (kb. pár óra).
2013. december 9. 23:19 | Válasz erre | #260
Köszi, de hol vagyok én a Mestertől? Messze...
[smiley]eplus2[/smiley][smiley]violent[/smiley][smiley]worship[/smiley][smiley]wink[/smiley][smiley]eljen[/smiley][smiley]rinya[/smiley]
© SzG
2013. december 9. 23:13 | Válasz erre | #259
Ja, most vettem csak észre, hogy te is rajta vagy a legek listáján... akkor én is gratulálok. [smiley]taps[/smiley][smiley]worship[/smiley][smiley]nevetes1[/smiley]
© SzG
2013. december 9. 23:07 | Válasz erre | #258
Kösz. [smiley]nevetes1[/smiley]
2013. december 9. 23:03 | Válasz erre | #257
Gratulálok, szép teljesítmény!:DDD
Azért remélem, hogy még ennyi \"szar\" mögött is lehet mögöttes dolgokat felfedezni:D
© SzG
2013. december 9. 22:58 | Válasz erre | #256
A tíz \"díjnyertes\" nagymonológból ötöt én követtem el? Ejha... Sejtettem, hogy szófosásban az elsők között vagyok, esetleg a prímet is én viszem, de hogy ennyire... Ez már valami. [smiley]nevetes1[/smiley]
2013. december 9. 22:43 | Válasz erre | #255
SzG: 30.207, A tűzhegy varázslója #13
SzG: 24.123, A tűzhegy varázslója #14 (ezek szerintem még a régi fórumban születtek)
SzG: 18.848, A bizonytalanság börtönében #68
FireFoX: 17.936, A Zombik vére #68
SzG: 17.035, 1. Zagor.hu játékkönyvíró verseny #220
SzG: 15.057, A Kétélű Jóslat #148
Dr Lecter: 13.590, Varázstörő #81
Vatos-kalandora: 13.585, Általánosan a KJK világáról #201
urialtryl: 11.860, A bizonytalanság börtönében #63
Reactor: 11.524, Általánosan a KJK világáról #246

A „verseny” nem korlátozódik témára, bárhol lehet ódákat zengeni [smiley]buck[/smiley]
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© SzG
2013. december 9. 20:30 | Válasz erre | #254
Én meg sem próbálom, nincs igazán mondanivalóm a témával kapcsolatban. :)

A top10-ben gondolom legalább 5-6 kommenttel, mondjuk a különféle BB-s válaszreagálásokkal így is benne vagyok. :))
Első oldalElőző oldal123456789Következő oldalUtolsó oldal