Zagor.hu
Zagor.hu fórum
Saját készítésű KJK könyvek és egyéb írások
BejelentkezésElfelejtett jelszó
Első oldalElőző oldal123456789Következő oldalUtolsó oldal
© Peter
2014. október 20. 20:12 | Válasz erre | #261
Kérdésem lenne: Én éppen most írok egy kalandot 100 fejezetponttal a gyerekeimnek. Amolyan kaland mese, ez is jöhet, vagy csak a hagyományos kalandokat várjátok ?
2014. október 19. 13:43 | Válasz erre | #260
Nekem már kész van 3 könyvem mindeggyikre sok időt fordítottam és többször is átfogalmaztam szóval szerintem jók lettek majd küldök ímélt runner
© killmaster (Savanyúhas)
2014. október 15. 20:00 | Válasz erre | #259
Akad egy pár, bár nem mindet tudnátok értékelni, tekintve, hogy némelyik közülük kis falumban játszódik helyi lakosokkal teletűzdelve. Viszont akad néhány, melyet csak digitalizálnom kellene, de igazából nem vitt rá még a lélek. Konkrétan a Végzet prófétái a Zagor.hu-n még nem jelent meg, csupán meséltem róla. Ezt elsőre talán el is küldöm. Van egy Dune adaptációm is, ma már kicsit megmosolyogtató kaland, de talán lesz olyan, aki értékeli majd. Meg ki tudja mit találok még a fiókjaim mélyén...[smiley]merges2[/smiley]
© runner
2014. október 15. 13:33 | Válasz erre | #258
[meret=+5]Kérném, hogy akinek van saját írása, az küldje el nekem e-mailben ha szeretné, és kitesszük.
A [b]Zagor.hu[/b]-n lesz egy külön oldal a [color=red]Saját készítésű kalandoknak[/color], amennyiben kapunk párat.[/meret]
A főhős Te vagy!
© [törölt felhasználó]
2014. augusztus 8. 09:05 | Válasz erre | #257
© killmaster (Savanyúhas)
2014. augusztus 8. 07:00 | Válasz erre | #256
Különösebben én sem értek a HTML nyelvhez, csupán van egy sablonom és az interneten olvastam róla néhány bekezdést. Így ha kissé fapados is, de össze tudok ütni egy használható Magányos Farkas verziót. De láttam itt az online kjk oldalon egészen pofás kjk könyv verziókat, talán az ottani szerkesztő is tud segíteni neked. (Persze, csak ha kész a kalandod, mert addig aligha...) Egyébként már én is beharangoztam egy jó hónapja egy saját új kalandot, és vázlataiban már kezd összeállni, csupán érnie kell az ötleteknek. Ismét valami újszerűre gondoltam, és megspékelve néhány jó ötlettel talán tényleg kikerekedik belőle valami jó kis kaland. Az ötletet az adta, hogy a kalandor legyen negatív hős, és ezúttal a bosszú éltesse. Ám ez mint tudjuk veszélyes fegyver, és olykor visszafelé sül el...[smiley]ijedt[/smiley]
2014. augusztus 7. 19:24 | Válasz erre | #255
Köszi. Egyelőre maradok akkor a wordnél,a HTML-es dologhoz nem értek. Remélem lesz annyi kitartásom,és ihletem hogy valaha kész lesz ez a könyv. Van jópár életképes ötletem,rengeteget agyaltam rajta,csak hát ezt írásba kellene önteni,mert a gondolatkönyvet még nem találták fel. [smiley]vigyor0[/smiley]
© killmaster (Savanyúhas)
2014. augusztus 7. 07:59 | Válasz erre | #254
Én a HTML formátumot javaslom! Bár a Magányos Farkas fordításokat én is word programba írom először, de mennyivel színesebb tud lenni egy internetes oldal. Akár kis képeket is szerkeszthetsz bele (persze nem tudom milyen történetet írsz), de az internet kimeríthetetlen tárháza az ötletes dolgoknak. Aztán a kalandor nem olvashat bele a következő fejezetpontba még véletlenül sem, csak ha már döntött, sőt ha úgy érzi, hogy rosszul választott, vissza is lapozhat. Igaz, ez melós meló, de nem kivitelezhetetlen. Persze hallottam tipikusan KJK-hoz írt programokról is, bár én nem találkoztam még eggyel sem.
2014. augusztus 6. 15:56 | Válasz erre | #253
Üdv!
Korábban kérdeztem,de most megint aktuálissá vált,hogy mit javasoltok,milyen formátumban írjam a készülő kjk-mat? Word megfelelő rá,vagy van hasznosabb program? Pár gyakorlati tanácsot is szívesen fogadok. :-)
2014. július 17. 17:54 | Válasz erre | #252
SzG: nem tudom, másfél hónapja mi sem hallottunk felőle semmit. Elég sokat betegeskedett, remélem nem lett valami komoly baja.

Találkozó: esetleg valami társasjáték partyt el tudnék képzelni. :D Nekem inkább az a gond, hogy ritkán tudok kimozdulni.
© Anry
2014. július 17. 16:56 | Válasz erre | #251
Vajon SZG-vel mi történhetett? Május vége óta itt sem járt..
© Anry
2014. július 17. 16:47 | Válasz erre | #250
Újabb átnézési lehetőség integet messziről úgy érzem. :)
© Anry
2014. július 17. 16:46 | Válasz erre | #249
Örülök, hogy az írást nem hagyjátok abba. :)
Én korábban többször pedzegettem egy találkozót, jó lenne személyesen is megismerni a fordítókat/szerzőket. :
2014. július 16. 23:45 | Válasz erre | #248
[smiley]worship[/smiley][smiley]worship[/smiley][smiley]worship[/smiley]

Én minden zagoros könyvet meg fogok venni. A Magányos Farkasokat is megvenném. [smiley]hawaii[/smiley]
© killmaster (Savanyúhas)
2014. július 16. 22:05 | Válasz erre | #247
Úgy tűnik néha csak meg kell dörzsölni a csodalámpást, és máris előbújik a dzsinn... (Tessék képletesen érteni!) Szóval Firefox jól vázolta a helyzetet, lelkesedés nélkül nem megy. Sajnos kiadót nem tudok varázsolni, ellenben volt szó itt vagy valahol máshol magánkiadókról, akik közül egyet sem ismerek, de talán itt valakinek a valakije igen. A fordítókról annyit, hogy itt mindenki a saját akaratából és szabadidejében fordít. Ez így rendben is van, na de ha már bevállalom, hogy teszek valamit a közért, akkor amögött legyen is komoly elhatározás. Sokan sokat tettek azért, hogy idáig is eljuthassunk, szerintem érdemes továbbra is ápolni a Kaland-játékok hagyományát. Igen, én is sokszor átkoztam magam, amikor a Sötétség tőreivel bíbelődtem, nem lett az évszázad kalandja, de azért végül csak összeállt a könyv. A Magányos Farkas sorozat pedig csak azért kelhetett éleltre általam, mert Firefox felhívta a figyelmemet rá. Másképp talán eszembe sem jutott volna, pláne a harmatgyenge magyar kiadás után. Hogy mit hoz a jövő? Annyit ígérhetek talán, hogy az idén lesz még új Magányos Farkas kaland, illetve saját kalandot is dédelgetek, bár ahhoz több idő kell, mint a fordításhoz. Illetve ha formában vagyok akkor nem biztos. Remélem sok korábbi aktív forumozó olvassa majd ezeket a sorokat, és új erőre kapván ismét billentyűzetet ragad majd. Legalább is ezt remélem... [smiley]taps[/smiley]
2014. július 16. 20:26 | Válasz erre | #246
Helyes, helyes. Kíváncsian várom az [b]A Lény lelke a lebegő sziklában[/b] folytatását.

You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
2014. július 16. 18:38 | Válasz erre | #245
Hozzátenném, mi nem az írást adjuk fel, csak az oldal üzemeltetését, illetve mindenféle pályázatok kiírását, valamint egyéb programok szervezését. Lényeg a lényeg, eddig is kedvtelésből írtunk (de gondolom ezt itt nem kell ragoznom), ezután is így lesz.
© Anry
2014. július 16. 15:06 | Válasz erre | #244
2014. július 16. 03:19 | Válasz erre | #243
Igazából egy kicsit megszólítva érzem magam, elvégre azon fordítók közé tartozom, akik mostanában nem igazán alkotnak/alkottak, kvázi nem teszem a dolgom. Ám legyen. Tessék, [url=http://zagor.hu/letoltes/temp/Szellemvadaszok.pdf]Szellemvadászok[/url], még ha nem is az enyém. Nyers, jobbára átnézetlen, ocsmány nagy képekkel, kis képek nélkül, a fordító tudtával és beleegyezésével – egy kicsit olyan, mintha kézikamerával felvett film lenne torrentről. A Démonvadász a célegyenesben jár, kis túlzással csak arra vár, hogy runner visszajöjjön a vakációjáról. A Félelem fantomjainak 80%-a is már készen van (nálam pihen az anyag, tehát ha véletlenül eltűnne a fordító, is innen lehet majd folytatni), a maradékot augusztus végére várjuk.

Én személy szerint úgy érzem, hogy elég időt áldoztam már a könyvek fordítására, jelenleg mással töltöm (másra pazarlom?) a szabadidőmet. És teljesen megértem, amikor mások is így vannak vele. Nekem is elég sok holtpontom volt, amiken át kellett küzdenem magam. Tökéletesen megértem, ha valakinek ez egy könyv közepén jön el, és inkább félbehagyja az egészet.
Másrészről gyakorlatilag már csak négy könyv várakozik lefordítatlanul az FF sorozatból, plusz a Démonlovagok. Hogy mi lesz ez után? Nos, killmaster lelkesen fordítgatja a Magányos Farkas könyveket, landschan pedig a szerepjátékot, bármelyik irányba tovább lehet indulni. Tessék kipróbálni őket, tessék rpg hétvégét kikiáltani és összegyűlni, beszámolót, kedvcsinálót írni. Vagy lehet keríteni egy kiadót, aki belevágna a lapozgatósok kiadásába. Lehetne folytatni az időgép regényeket, a Sniper!-t (Akció & kaland néven futott az egy szem kötet), a Storytrails-t (Nyomkereső). Ki lehetne hozni olyan klasszikusokat, mint például a Zork (csak négy kötet, és még dr. Sheldon Cooper is odavan érte), vagy a CYOA sorozat. Bele lehetne vágni valami vadonatújba, mint például a Gamebook Adventures kalandok, aminek hetedik kötetét személyesen Jonathan Green jegyzi, és itt talán – de ez egy nagyon nagy talán – még az appot is lehetne magyarítani.

Vagy így is hozzá lehet állni a kérdéshez:
[img=http://abstrusegoose.com/strips/you_are_funny_like_a_clown_you_are_here_to_amuse_me.png]Like...for example... right now?[/img]
By [url=http://abstrusegoose.com/482]Abstruse Goose[/url].
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© Anry
2014. július 16. 01:08 | Válasz erre | #242
Sajnálattal olvasom, hogyan alakulnak a dolgok a társfórumon. Ugyanakkor sajnos nem lep meg, amit tapasztaltok.

Jelen helyzetben a KJK szerintem egyetlen oldalt bír el, ezt. A maradék KJK könyvek fordítása is rétestésztaszerűen szétnyúlt úgy néz ki. Szintén nem tudni itt sem, hogy hogyan folytatódnak a továbbiak, ha az összes könyvvel végez a csapat.

A két kötet, amit a szövetségen megosztottatok rendkívül színvonalas munka, bár eddig csak gyorsan átfutni sikerült őket, mikor megjelentek.

A műfajban rengeteg a kiaknázatlan potenciál, de nem hagyhatjuk figyelmen kívül azt a tényt, hogy 20 éve pihenni küldték és ezután a nimbuszán még évekig tapostak két lábbal a Harcos Képzelet játékkönyvek.
Felnőtt egy olyan generáció, amelyiknek már nem ciki nagy nyilvánosság előtt kijelenteni, hogy nem olvasott el eddig egyetlen könyvet sem.
A számítógépes játék egyre inkább nem konkurenciánk, mert a legtöbb játék egy lineáris, fotorealisztikusan feltextúrázott, faék egyszerűségű valami, nehogy a gondolkodni sem szerető Vérpistike visszategye a polcra, mert az egyetlen szobával arrébb lévő ajtónyitó gombot nem találja.

Csak azt szeretném érzékeltetni, hogy a küzdelem, amit vívtok - igényes, magyar kiadványokat írni és népszerűsíteni kívánni olyan szinten, hogy abból egy folyamatosan pezsgő és megfelelő létszámú közösség alakuljon ki, kb. olyan, mint bicskával nekiállni kivágni egy mamutfenyőt. Ha továbbvisz a lendület az \"eredményt\" látva és a saját elégedettséged, hogy letettél valamit az asztalra meg azon kevés emberét, aki letöltötte, elolvasta, visszajelzett; akkor tovább hullik a forgács. Ha elkeseredsz, akkor vége a dalnak.


© killmaster (Savanyúhas)
2014. július 15. 20:58 | Válasz erre | #241
Hát ez valóban rossz hír! Sajnos valóban, hónapok óta mély apátia figyelhető meg a fórumon. Néha akad egy-két hozzászólás, némelyek írnak okos dolgokat, de összességében hiányzik a régi feeling. Én is szerettem volna belevágni egy saját kaland írásába, de mert nyáron több elfoglaltságom is akad, lerögzítettem az ötleteimet, és talonba tettem azokat. Talán egy új könyv kimozdítaná az olvasókat ebből a mélabús állapotból, de lehet már az sem. Valljuk be régebben több újdonság is volt, a fordítók tették a dolgukat, ment az adok-kapok. Most valahogy semmi... Én azért viszem tovább a Magányos Farkas projectet, noha nagy érdeklődés jelen pillanatban nem mutatkozik iránta, illetve én nem érzékelem azt, hogy kritikákkal illetnék itt többen is a munkámat. (Az eddigi hozzászólások alapján, azért nem olyan rossz!) Bizakodjunk, hogy jönnek még KJK-s idők...[smiley]confused[/smiley]
2014. július 15. 17:59 | Válasz erre | #240
Sziasztok!

Sajnos most rossz hírrel jövök: egyik oszlopos tagunk (SzG, ha valaki tud róla valamit, dobhatna egy pm-et) eltűnése, és az érdeklődés teljes hiánya miatt kénytelenek vagyunk befagyasztani a szovetsegjtk.hu-t és annak tevékenységeit. Az oldal egy darabig még elérhető lesz, ha addig úgy látjuk, van értelme, akkor amibe eddig belekezdtünk, azt be is fejezzük (ez alól egyedül a meghirdetett pályázat képez kivételt, de miután eddig nem jelentkezett senki, kétlem, hogy ez bárkinek is problémát okozna). Ellenben, ha a helyzet nem változik, akkor végleg lehúzzuk a rolót.
2014. február 17. 14:08 | Válasz erre | #239
Tényleg jók a grafikák, pár KJK-ás rajzolóra rávernek.
2014. február 17. 10:50 | Válasz erre | #238
Szuper oldal, majd ha lesz időm, bővebben is átfutom:D
© SzG
2014. február 17. 01:19 | Válasz erre | #237
A mai napon elindult a játékkönyvíró-brigádunk honlapja, illetve meghirdettük az első komolyabb versenyünket is, szóval aki kíváncsi a műveinkre, vagy szeretne részt venni egy pályázaton, az kukkantson át ide:
http://szovetsegjtk.hu/
2013. december 11. 20:46 | Válasz erre | #236
Ebben is igazad van, jó is hogy mondod. A zenehallgatással csak az a gond, amit már Zeplin is kijelent a főhősnek: nincs elektromosság. De talán valahogy meg lehet oldani...

Vatos-kalandora [smiley]papakacsint[/smiley] A Pusztító is kijátszható, ez is az lesz, csak hát nem lesz egyszerű. Az ivászat már az Elátkozott Házban is benne volt, de ott még félelem-pontot se lehetett levonni, kivéve egyszer, ha rossz irányba mentél. Félelmet elég necces csökkenteni ha valaki állandó életveszélyben van, ezért nem egyszerű a dolgom, de sokféle változatos módon lehet majd csökkenteni a félelem-pontokat. Láncdohányos nem lehet, mert cigarettát nem lehet elszívni többet egymás után, az alkoholt pedig el kell hagyni, ha gyógyszert vettél be, különben -5 ügyesség-pont.
2013. december 11. 20:29 | Válasz erre | #235
De kijátszható lesz a történet anélkül is, hogy az egyszeri kalandorból egy láncdohányos alkoholista vagy egy depressziós idegroncs váljon?
2013. december 11. 19:45 | Válasz erre | #234
Nem,azt én nem kérdeztem. :) De zenehallgatással, alvással csökken a stressz. :)
2013. december 11. 14:46 | Válasz erre | #233
Ez igaz, pont ezért kell sok infót begyűjteni, hogy hol vannak ezek a csapdák. Persze így félelem-pontokat is szerez a kalandozó, viszont itt már lehet szerencsére csökkenteni is őket, pihizéssel, cigarettával meg egyéb módokon. Mondjuk a kérdés jogos, hogy lehet egy megtörtént rettegést meg nem történtté tenni... [smiley]guluszem1[/smiley]
2013. december 11. 14:38 | Válasz erre | #232
\"elég ahhoz egyszer rossz irányba menni, hogy csúfos véget érjen\" Hát ez nem éppen egy jó kalandnak az ismérve. Frusztrálók az ilyen könyvek, lásd Varázsló kriptája vagy a Pusztítás maszkjai.
2013. december 11. 13:44 | Válasz erre | #231
Nos remélem ezek is elég meggyőzőek lesznek. A [i]Ház az Örökkévalóság peremén[/i] bődületesen nehéz könyv lesz, még a Pusztítónál is nehezebb SZVSZ, viszont sokkal tisztességesebb, és ha az ember alaposan olvas, akkor rengeteg mindent megtudhat, amin az élete múlhat akár. Sok ilyen \"rejtett puska\" van, és tudnod kell a hasznos infót megkülönböztetni a haszontalantól.

1. kép: Symbelmine méregkeverő konyhája

[img=http://s21.postimg.org/t22syxgo7/KJK_idezetek.png][/img]

Az idézeteket így oldottam meg, ahogy írtad :) Amint látni lehet, a lehetőségek eléggé tágak, nagy helyet hagytam a fantáziának. Itt az is fel fog tűnni, hogy bizony, vannak igen nagyméretű tárgyak is.

2. kép: Barátságos kapcsolat

[img=http://s29.postimg.org/lz7gongg7/KJK_ismerkedes.png][/img]

[b]NAGYON[/b] sok múlik azon, mennyire tudsz jó képet adni magadról a ház lakóinak. Bár a \"nálad gyengébbet meg kell verni\" formula igen hatásos, döglött ellenfelek nemigen fognak semmit mondani. Nagyon kell tudnod jól kérdezni, és ettől függően kapsz válaszokat. Nincsen tükörképezés, azaz ha mást kérdezel, akkor is ugyanazt az infót kapod. Persze ha egy infót megkapsz, lehet, hogy egy másikat már nem fogsz, ezért kell minél több embert kikérdezni. El lehet mondani, hogy minél előrébb haladsz, annál többet kell ölnöd, és a vége felé egyre gyanakvóbbak a ház lakói. Nem lesz könnyű...

3. kép: Kalandod véget ér

[img=http://s12.postimg.org/fb0hmi5b1/KJK_meghalok.png][/img]

Nos igen - a csapdák. Mindenütt csapdák vannak, és elég ahhoz egyszer rossz irányba menni, hogy csúfos véget érjen a kaland. Ez alkalommal meg se kell halni hozzá, egy Möbiusz-hurok csapda is megtette.
2013. december 10. 19:34 | Válasz erre | #230
Ne zavarjon, hogy ez még mindig csak nyersanyag. De valahogy éreztem, hogy úgyis találsz majd csomót a kákán...
De, mint már mondtam, nem neked akarok bármit is bizonyítani. Ha nemtetszik, kész, ne olvasd.
2013. december 10. 19:04 | Válasz erre | #229
Helyesírás ellenőrző, mint olyan? Legalább egyszer lefuttathattad volna a közzététel előtt (it egy T-vel például).
Mást inkább nem is írok (tudnék mit), mert úgyis kimagyaráznád, ahogy a Celebrau által felsorolt furcsaságokkal is tetted.
Azért az mondjuk valahol becsülendő, hogy végre legalább ennyivel előálltál három évnyi ígérgetés, hypolás után. [smiley]eplus2[/smiley]
2013. december 10. 18:30 | Válasz erre | #228
[smiley]falbav[/smiley]
2013. december 10. 16:52 | Válasz erre | #227
Igen, azt tettem :) Amire a főhős valójában gondol, az mindig dőlt betűvel van írva. Félelem-pontokat pedig lehet majd csökkenteni cigivel és piával, de egyéb módokon is majd. Nagyon nehéz könyv lesz, ez tény, de mindig lesz lehetőség pótolni az elvesztett pontokat, illetve csökkenteni a félelem-pontokat. Kivéve persze ha fájdalomcsillapítót szedsz meg hasonlók [smiley]wave[/smiley] Valamit valamiért ugye...
© [törölt felhasználó]
2013. december 10. 16:44 | Válasz erre | #226
2013. december 10. 16:30 | Válasz erre | #225
1: Az előző fejezetpontokban erre választ fogsz kapni (a szerszámraktárba csak akkor juthatsz le, ha előzetesen beszélsz egy lakóval, és megtudod, hogy lehet oda bejutni, és ő javasolja hogy kutasd át alaposan).

2: Korábban több olyan rejtvény volt, ahol bizonyos dolgot szét/összetörésével lehet előrébb jutni. Persze nem kötelező összetörni, a lehetőség adott ebben a könyvben hogy azt rakj el magadnak,amit akarsz. Vagy az is lehetséges, hogy ez csapda, és a kalandozó kíváncsiságára apellálok, hogy \"na vajon akkor mi történik\"...

3: Tudom,de azt sokszor használtam már, és próbálom kerülni a szóismétlést. A \"van\" és a \"ha\" szavaktól is már kiütést kapok...

4: Részben ez is a szóismétlés elkerülése. Na meg...ez a könyv a Földünkön játszódik, napjainkban, és a főhős ugyanúgy egy fiatal (esetlegesen hímnemű) kalandor, a maga szókészletével [smiley]vigyor2[/smiley] Több helyen van ilyen, az ellopást csórásnak írom például.
© [törölt felhasználó]
2013. december 10. 16:23 | Válasz erre | #224
2013. december 10. 15:50 | Válasz erre | #223
Nos rendben skacok, úgy néz ki, tavaszra végre elkészül a könyv, amit ígértem már egy ideje. De addig is, itt van belőle némi előzetes, csak hogy mire számíthattok majd...természetesen cenzúrával, nehogy túl könnyű legyen a dolgotok [smiley]beka2[/smiley]

http://www16.zippyshare.com/v/79960363/file.html
2013. november 18. 06:41 | Válasz erre | #222
Sziasztok elkészűlt már a lapper 2?
© sade
2013. június 11. 15:41 | Válasz erre | #221
Üdv. Egy gondolattal játszom már régóta, és talán mostanában az időm is megengedné. Androidra/iPhonera szeretnék kaland játék kockázat könyvet készíteni.
De olyan van egy csomó, angolul magyarul.. úgyhogy én egy egészen apró csavart szeretnék beletenni.
Miszerint legtöbb oldalhoz lenne egy színes illusztráció. Ezzel, és egy jó történettel talán kiemelkedhetne a többi játék közül.

Nem tudom mennyire irreális egy ilyet elkészíteni, én jó kihívásnak, és gyakorlásnak is tartom, ehhez keresnék partnert egy olyan író személyében, akinek tetszik az ötlet, és vérlázítóan izgalmas, jó törtenet ír.

Jelentkezni a sade @earthdawn. co. hu oldalon tudsz.
2013. május 6. 21:42 | Válasz erre | #220
Kitartást hozzá![smiley]eljen[/smiley]
2013. május 6. 21:19 | Válasz erre | #219
Egy jó ideje kész a sci-fi kjk-m, a Lövészárkok réme, csak úgy szégyellem, de lusta vagyok átdolgozni, leegyszerűsíteni a tárgy és harcrendszerét (minden csataértéket/talált lőszert átírni), pedig jó kis mű lenne ha még egyszer utoljára odatenném magam : (
2013. április 30. 20:57 | Válasz erre | #218
Ha arra gondolsz, akkor szerintem wordbe jó.
2013. április 30. 20:46 | Válasz erre | #217
Lassan de biztosan hosszú kihagyás után elkezdem írni a történetemet ami azóta sok egyéb szállal,és genyósággal [smiley]buck[/smiley] színesedett. Arra kérnék tanácsot hogy milyen formátumban írjam,hogy minél fogyaszthatóbb legyen? Win7 van a gépemen jelenleg. THX
2013. január 30. 17:21 | Válasz erre | #216
Most egy kicsit szüneteltettem az írást , így újjabb ötleteket tudok a könyvben felhasználni.
2013. január 13. 23:21 | Válasz erre | #215
El is olvastam, sok üdítő pillanatban részesültem ; ) , csak így tovább, majd privátban részletesebben beszámolok! Aki teheti és van ideje, szerintem kukkantson bele! Rengeteg lehetőség rejlik benne.
2013. január 10. 18:21 | Válasz erre | #214
2013. január 10. 18:20 | Válasz erre | #213
Íme a leírás a segítőkész fórumozóknak.
Először is le kell szögeznem , hogy ez nem fantasy , a modern világban játszódik , de lesz egy két fantasztikus/misztikus és sci-fi elem is. A történet szerint egy határ menti kisvárosba mész , hogy békére és nyugalomra találj , de rá kell jönnöd , hogy ezt nem arrafelé kell keresni. Hamarosan összeütközésbe kerülsz a helyi bűnszervezetekkel , akik valamit nagyon titkolnak. Lehet , hogy nem hangzik túl érdekesnek , de azért van így mert a sztori a könyv játszása közben alakul (lehet , hogy nem érthető , de a könyv olvasása közben ezt meg lehet érteni.)A szabályrendszer még nem kiforrott , kicsit módosítani fogok a KJK-s sablonokon. Most is ki lehet próbálni , de még nagyon primitív (pl: a fegyverek a támadó értéket módosítják). Azt tervezem , hogy az ügyesség meghaladhatja a kezdeti értéket , az életerő visszatöltésére is kifejlesztek egy módszert. A szerencse pontokat itt nem kapod csak úgy, néha amuletteket vagy egyéb \"szerencsehozó\" tárgyakat (persze nem kell majd négylevelű lóherét gyűjtögetni ) kell szerezni . Persze a levonás az megint más cucc (lesz egy pár olyan hely ahol , ha egy fogadást , vagy egy kártyajátékot elveszítesz akkor le kell vonnod egy pontot.)Ezek az elemek nincsenek még benne , pont úgy mint a következők sem. Például bizonyos helyeken fel fogom ajánlani , hogy a játékos bevessen egy durvább fegyvert(gránátvető, lángszóró,meg egyebek) , néha harcoknál is lesz ilyen lehetőség , de ezek néha becsapósak lesznek és halálpont jár hozzájuk [smiley]eplus2[/smiley].Lesznek olyan fegyverek is amik nem sebeznek (vagy csak nem sokat) és az ellenfél ügyesség pontjait vonják el , de ha mind elfogy neki akkor harcképtelen és le van győzve , sőt néha ezzel a módszerrel elérhetsz olyan pontokat , ahol kihallgatást végezhetsz. Lesznek olyan bónusz cuccok amik az ügyességedet nem vagy csak minimálisan módosítják , de a támadóértékedhez adnak valamennyit.Na ennyi lett volna a leírás , de ha valaki kéri külön elküldök neki egy 108 pontos verziót.
2013. január 8. 18:30 | Válasz erre | #212
Amúgy nekem is kellene egy kis segítség a könyvemhez. [smiley]help[/smiley] Ha akad egy-két segítőkész fórumozó akkor közlök egy leírást a könyvről. A segítésért előre is kösz.
Első oldalElőző oldal123456789Következő oldalUtolsó oldal