Zagor.hu
Zagor.hu fórum
Kérdezz – Felelek
BejelentkezésElfelejtett jelszó
Első oldalElőző oldal123456789101112131415161718192021222324Következő oldalUtolsó oldal
© SzG
2010. november 13. 13:13 | Válasz erre | #278
http://www.kepfeltoltes.hu/101113/g_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
2010. november 13. 13:01 | Válasz erre | #277
Látszik, hogy a harcban Zoleeka nagyobb ügyességgel rendelkezik és egy sikeres kockadobással nagyobb támadóerővel lépett fel és SZG bekapta az ütést, de szerencsepróbával csökkentette a sebzést! De kalandorok! A történetben ennél a fejezetpontnál nincs harc előírva [smiley]gun[/smiley], így hőseinket megkérjük, lapozzanak vissza arra fejezetpontra (pl. 1-es fejezetpont), ahol még a helyes úton jártak. Ne tíz ujjal kapaszkodjanak a könyvbe, mert akkor csúnyán elcsúsznak az "élő" könyvjelzők és feles vitákba bonyolódunk. Ne csodálkozzunk, ha az orkok és törpék egymáson viccelődnek, az ilyen eseteket hallva, mindkét kaszt jókat vihoghat az embereken, teljes joggal. [img=http://begonia.honlapepito.hu/tarhely/begonia/kepek/www_tvn_hu_2da278d02ca4eb37c0221747556ee299.gif]vigyor[/img]
2010. november 13. 12:19 | Válasz erre | #276
Köszönjük SzG, hogy felhagysz a gyerekes hisztiddel. [smiley]taps[/smiley]
© Kamo
2010. november 13. 03:17 | Válasz erre | #275
Köszönjük, már nehéz volt kibírni. Békét mindenkinek!
© SzG
2010. november 12. 23:48 | Válasz erre | #274
Sikerült megtalálni a Megoldást, úgyhogy megnyugodhat mindenki, garantáltan nem kell több balhézást, illetve "gyerekes hisztit" olvasnia.
No jó éjt.
© SzG
2010. november 12. 21:57 | Válasz erre | #273
Szerintem ennél kicsit bonyolultabb a helyzet, főleg hogy nem csak engem idegesít zolika itteni "tevékenysége", ahogy az kiderült néhány privát üzenetből, de mindegy, a lényeg, hogy remélhetőleg hamarosan minden megnyugtatóan megoldódik-véget ér (már a balhézások), és eljön a "világbéke" (pontosabban fórumbéke :) ).

Szerk.: megjegyzem, az, hogy pl. kinek jobb az oldala, tényleg elég égő téma, de ez egyedül itt került szóba, kb. pár háesz erejéig. A fő konfliktus itt az már egy jó ideje, hogy zolika belenézett a könyvembe, elolvasott pár oldalt, majd lefikázta, és kismillió helyen elmondja, hogy szar, uncsi stb., meg hogy el vagyok szállva. És ez rendszeresen előkerül úgy hetente egyszer minimum a legkülönfélébb topicokban, különböző variációkban-tálalásban, csak úgy, minden ok nélkül, hiába unja már mindenki (legalábbis páran biztosan). Meg néha más is megkapja a részét az észosztásból-köpködésből persze.
2010. november 12. 21:47 | Válasz erre | #272
Urak!
Annak idején, mikor ráakadtam erre példa nélküli oldalra, azt gondoltam, hogy ez egy olyan közösség, ami kellőképpen érett gondolkodásmódot képvisel a mai, jellemzően sekélyes értékrendhez képes. Továbbra sem gondolom, hogy olyan emberek, mint ti is, akiknek a sci-fi-be illő jelenkor adta lehetőségek ellenére igenis igényük van tartalmas szórakozást jelentő könyvek olvasására, egyszerűnek ható és már-már gyermekkort megszégyenítő minőségű kinyilatkoztatásokkal élnek. Annak ellenére, hogy személyesen egyikőtöket sem ismerem, nem hiszem, hogy a vitában álló felek közül bárki is valóban olyan komolytalan lenne, mint az az alábbi néhány sorból kitűnni látszik. Lehet, hogy nem jól látom a dolgot, és valahol biztosan jogos is a védekezés mindkét fél részéről, de az hogy kinek milyen mije van vagy éppen nincs, az már majdnem egyenértékű azzal, hogy "bi-bi-bá, az enyém a legjobb, meg az én apukám a legerősebb a világon, meg különben is..."
Senki ne értse félre, és ne is vegye magára. Ez csak egy példa. De ha elfogadtok egy tanácsot: "Az intelligencia fordítottan arányos a sértődöttséggel."
2010. november 12. 21:46 | Válasz erre | #271
Amig meg nem fog jelenni az új könyved, utána azt fogom lehúzni. [smiley]bohoc[/smiley]
© SzG
2010. november 12. 21:42 | Válasz erre | #270
No comment.
Köszönjük az újabb barátságos-tartalmas háeszt. (Látom még mindig nem sikerült leszállnod a könyvemről. Kérdés, hogy meddig fog ez még menni?)
2010. november 12. 21:39 | Válasz erre | #269
SzG, a CIA érdeklődött nálam, hogy hol lehetne venni még a műremekedből (BB), mert el szeretnék küldeni pár ellenségüknek (Kuba, Észak-Korea, Burma, ...).
© SzG
2010. november 12. 21:37 | Válasz erre | #268
Hát igen. Volt egy-két kevésbé nőies háeszünk, hogy úgy mondjam.

"Direkt akartam így, okos enged, szamár szenved alapon. :D"
Én is ezért hagytam már a csudába zolika legutóbbi háeszét. Meg most mit lehet írni arra, hogy agyilag zokni vagyok, meg lófing a könyvem is, meg én is? [smiley]conf[/smiley] Pláne, hogy én már direkt visszavettem.
© cock
2010. november 12. 20:51 | Válasz erre | #267
Ehhez képest a Firefox-féle oltás lópikula se volt. :D

Bár lassan én is oltási kiskönyvet vezethetnék arról ki oltott és kit oltottam, amennyire tudtam. :D

De egyébként én amúgy is harakirivel vetettem véget a múltkori vitánknak Firefoxszal, szóval nem enyém volt az utolsó szó.

Direkt akartam így, okos enged, szamár szenved alapon. :D
© SzG
2010. november 12. 20:32 | Válasz erre | #266
Na, már írni se tudok, kismillió elütés maradt a háeszemben, még még mostanra se sikerült kigyomlálni mindent. :S Na mindegy, feladtam, ez van, megyek inkább gigasztárt nézni
© SzG
2010. november 12. 20:23 | Válasz erre | #265
Ngabko: és akkor te még valószínűleg nem is láttad az apróhirdetésekbeli (már kimoderált) fightet... :) Igaz, ott inkább én balhéztam-próbáltam idegesíteni zolikát, a non-stop beszólogatásai miatt.

Egyébként igazad van, de igen nehéz nem reagálni-nem visszavágni, amikor a kedves zolika mindenbe beleköt, ami csak egy kicsit is kapcsolatba hozható velem (legutóbb ugye iwiuw-klub), vagy amikor hatvadhatodszorra is leírja, hogy szar a könyvem-honlapom, vagy pl. bedobja csak úgy teljesen más témával kapcsolatban, hogy adjuk oda xy-nak a Biz. börtönébent, és várjuk meg, amíg halálra unja magát; esetleg szóba hozza, szintén csak úgy, hogy miért nem küldik át nekem a zagoros könyveket ellenőrzés céljából, engem "hiányol a láncból" (ez is ma volt, és a gúnyos él itt is érződött). Szóval gyakorlatilag minden lehetőséget kihasznál, hogy belémkössön, csak úgy. Ilyenkor azért kicsit nehéz csendben maradni.

A megoldás: [smiley]banplz[/smiley]
Addig ez lesz, amíg zolika itt rontja a levegőt, addig balhék lesznek, és hangsúlyoznám, hogy nem csak nekem szólt be (így valószínűleg a jövőben se csak nekem fog), hanem már Tominak és Nimretilnek (meg tán Firefoxnak) is. A szurkálódásain kívül meg max. elvétve ír be valamit, akkor se mondhatni, hogy túl sokat tenni hozzá bármihez is, szóval én úgymond nem ejtenék krokodilkönnyeket, ha eltűnne, és szerintem más se, szuperül megvoltunk nélküle korábban is, a fórumra lépése előtt, és ezután is meglennénk, csak megmérgezi az egész fórumot (még belőlem is kihozta a májert az Apróhirdetésekben, ami nagy szó, emrt amúgy nem szoktam így viselkedni :D).
© ngabko
2010. november 12. 19:47 | Válasz erre | #264
Basszus! Zoleeka, SzG mikor hagyjátok már ezt abba?
Zoleeka, mit kell adnod alá a lovat, ha nem akarod olvasni a hosszú postjait ne olvasd, de minden beugatásodra újabbat ír:)
SzG te meg zoleekával ne foglalkozz, nézd levegőnek és kész!
Rohadtul kezd unalmas lenni már, hogy a fél fórum a köztetek lévő vitáról szól! írjatok egymásnak emailt, úgy nem spamelitek tele a fórumot, vagy játszátok le élőben (pl.sakkjátszma:)
© SzG
2010. november 12. 17:50 | Válasz erre | #263
Jó, erre már tényleg nem reagálok. Pedig most legutóbb tényleg normális stílusban reagáltam, minden gúny nélkül -jó, a végére beszúrtam egy "lófing" jelzőt, de amúgy... -, erre tessék. [smiley]fejvakaras[/smiley]
2010. november 12. 17:48 | Válasz erre | #262
1. Igazad van, rakd ki a könyved boritóját, az is elég, nem kell más. :)

2. Mutatós? Kicsit túlzás, bár az igaz, hogy az oldalad külalakja többet ér, mint maga ami rajta van. Egyébként nézd meg Demian oldalát, még annyi design sincs rajta mint az enyémen, mégsem tudnál még hasonlót sem összerakni. Az oldalam nem ronda, hanem kellemes, minimál designos. Majd te is egyszer kinősz a csilivilli designos korszakodból és akkor majd megérted, hogy miről is beszélnek a nagyok. Sangnak nekem is tetszik az oldala, csak neki 2-3 hétbe tellik mire felrak valami újat, nekem meg két kattintás. Ez a különbség a dinamikus és statikus oldal között.

3. Többször nem fogom leirni, mert látom nem jut el az agyadig: hosszú dolgokat max te olvasol a neten, más nem nagyon, ennél fogva teljesen felesleges hosszan irni, ha szeretnék új KJK rajongót találni. Útközben elalszik és inkább megy vissza PC játékozni.

4. Igen az vagy a mai világban, amikor egy útszéli afrikai k***a is tud beszélni angolul. :) Egyébként nyelvvizsga nélkül nem is lehet diplomád. :) Ebből következik, hogy agyilag zokni vagy.

5. Azért lófing, mert a könyv is az. Nem érdemel többet.
© SzG
2010. november 12. 17:14 | Válasz erre | #261
De természetesen nem bírom megállni (igyekszem visszafogni magam, és most tényleg gentlemanos stílusban válaszolni):

1: nem három, hanem kb. 15 oldalból áll a honlapom (igaz, ezek felét a képek teszik ki), de amúgy nem hiszem, hogy a lapok száma az igényesség fokmérője.
Az egyiken tényleg a könyvem "fizikai tulajdonságai" (= paraméterei) vannak, de "a másikon Lovecraftról olvashatunk" sajnos nem nyert, abszolút téves állítás, mindössze annyi szerepel az egész honlapon Lovecrafttal kapcsolatban, hogy az ő művei igencsak hatottak a könyvre. Ebből is látszik, hogy amint magát a kötetet, a honlapot sem nézteds meg tüzetesebben-kellően alaposan (ez persze nem akadályoz meg abban, hogy beszólj/negatívan nyilatkozz róluk - jellemző).
Pozitív kritikák: akadnak atért negatív (abb) észrevételek is (persze nem olyanok, mint a te "kritikád", mert azt amúgy fikázásnak hívják). Mindenesetre erről nehogy már én legyek a hibás: kitettem-ki szoktam tenni minden visszajelzést, ami jött-jön, kész, jóhogy nem fogok itt kivételezni, hogy ezt meg azt nem teszem ki, mert pl. túl pozitív-túl negatív stb.

2: az az igazság, hogy nem nagyon érdekel, miben merül ki az "oldalam technikai része", mint ahogy az sem, hogy te milyen csudaprogrammal készítetted a sajátodat-hogy programoztad le, felőlem akár a weblapszerkesztő progit is magad tervezheted, attól még tény, hogy az oldalad ronda, amatőr benyomást kelt. Az enyém se profi, de legalább mutatósabb, pl. az említett fejléc-keret normál színek-betűk miatt is. De felőlem szavaztassuk meg a dolgot, tegye fel a kezét, aki szerint az oldalad olyan professzionálisan néz ki (már nem azért, de a Sangéhoz képest pl. tényleg abszolút g-portal színvonal).

3: nem csak az a baj a kritikáiddal, hogy rövidek, hanem hogy nem tartalmasok/élménybeszámoló jellegűek, van pár ketegória, mindegyikbe írsz pár sort, hogy ez meg ez tetszett és erre x pontot adok és ennyi.
Most nincs kedvem ebbe jobban belemenni, de csak hogy lásd, mi az a kritika, itt egy-két link:
http://k-ter.blog.hu/2010/06/03/jim_caldwell_a_fenevad_nyomaban
http://konyves.blog.hu/2010/08/03/horror_es_fekete_magia_a_lapozgatos_konyvekben
De ha már BB, hozzávehetjük Norubi kritikáját is (be van linkelve a honlapomra) vagy Urialtryl igencsak mélyenszántó recenzióját a BB-topicban.
EZEK kritikák. Te max. élménybeszámolókat írsz (vagy "gonzókat", hogy egy fantasy berkekben ismert kifejezést használjak).

4: attól, mert nem tudok idegennyelvet, máris unintelligens és hülye vagyoki? Gratulálok, igazi felvilágosult gondolkodás-hozzáállás, kb. azzal egyenértékű, hogy ha valakinek nincs min. diplomája, az csak agyilag zokni lehet.

5: lásd 3-as pont, lásd kritikák.
Amúgy meg azt hiszem már a BB-s topicban elég rendesen kitárgyaltuk-megindokoltuk a többiekkel, hogy miért lófing az, amit te kritikának nevezel.
© SzG
2010. november 12. 16:35 | Válasz erre | #260
Na jó, inkább nem válaszolok zolikám, mert már én is kezdek egyre agresszívabb lenni, és nem akarom, hogy tényleg nagyon elfajuléjon a helyzet.
2010. november 12. 15:35 | Válasz erre | #259
köszönöm [smiley]email[/smiley]
2010. november 12. 15:33 | Válasz erre | #258
Nem azt mondom, hogy tedd fel, csak rá szerettem volna mutatni, hogy az új klub nem redundáns a tieddel.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
2010. november 12. 15:31 | Válasz erre | #257
Én a KJK alatt az összes játékkönyvet értem, ezt le is irtam. Tehát nem csak 32 könyv van, hanem több 1000. :)

Természetesen felrakhatom a Zagort is a klubbomba. :)
2010. november 12. 15:24 | Válasz erre | #256
A KJK klub ugye KJK klub, ergo KJK, amibe definíció szerint beleértendőek az FH-k és KJV-k is, de akkor is KJK. A JK klub ezzel szemben KJK, HK és Zagor (az interaktív egyelőre egy, azaz egy könyvet takar, így nem térnék ki rá). Tehát ha csak darabszámra nézzük, akkor 32 vs. 103.

És míg a te klubodnál kizárólag a www.1001gamebooks.com és a kjkk.blog.hu címek szerepelnek, melyek a http://iwiw.hu/pages/community/www.1001gamebooks.com és a http://iwiw.hu/pages/community/kjkk.blog.hu oldalakra mutatnak (ez persze részben az iwiw hibája is), amikről pedig egyetlen másik, a témába vágó weboldal sem érhető el, addig a JK-nál SzG saját oldala mellett három további, a témában releváns oldal linkje is megtalálható, melyekről el lehet jutni a teáltalad jelzett mindkét oldalra.

Szóval nem teljesen helytálló, hogy le van maradva, inkább azt kellene mondani, hogy az általa most kreált klub egy részéhez te már készítettél klubot. Ez olyan, minthogy van yahoo groups-ban fabled lands lista is, meg gamebooks lista is, és attól hogy FL-nek van külön listája, a gamebooks nem válik automatikusan feleslegessé.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© SzG
2010. november 12. 15:20 | Válasz erre | #255
A legújabb okosságaidra már sajnos nem tudok reflektálni, mert a bokros teendők elszólítanak (sajnos nem penészedhetek itthon egész nap a fotöjben ülve, ellentétben egyesekkel), de ami késik, nem múlik, hamarosan érkezik a válaszcsapás.
2010. november 12. 15:17 | Válasz erre | #254
1. A te lapod 3 darab oldalból áll: az egyiken megtudhatjuk a könyved fizikai tulajdonságait, a másodikon olvashatunk Lovercraftról, a harmadikon pedig végeláthatatlan pozitiv kritikákat tekinthet meg az ember, ha el nem alszik közben.
2. Lehet,hogy van fejléce az oldaladnak, de ebben ki is merült a technikai része. Valami webszerkesztővel összeütötted vagy megkértél valakit, aki tud angolul, ellenben én a saját oldalamat leprogramoztam, amibe most nem mennék bele, mert túlságosan magasszintű dolgok ezek számodra.
3. Ellentétben veled a legtöbb netező nem szereti olvasni az oldalas rinyálásaidat, ezért is törekedtem a rövidségre.
4. Talán kicsit tényleg irreleváns, mert az idegennyelv hiánya az alulképzettségedre és a intelligenciád hiányára utal.
5. Igen, az kritika...én nem tudok a szarról órákat irni, mint te, igy a kedves olvasóimat is megkiméltem ettől. Rövid és velős. Minden benne van, amit a könyvedről tudni érdemes.
© SzG
2010. november 12. 14:40 | Válasz erre | #253
1: aha, gondolom milyen marha sikeres. Valóságos tömegek ajnározhatják-követelhetik az újabb és újabb élménybeszámolóidat. Azért frissül félévente egyszer az honlapnak nevezett tákolmány.[smiley]merges2[/smiley]

2: gportál: az enyémnek legalább van normális fejléce, kerete, színei, te meg csak odahánytál valami véramatőr táblázatokat középre egy fekete hátérre, meg pár képet és KJK-logót. A keretet meg bazi nagy reklámok helyettesítik mindkét oldalon, meg ilyen boci-bocis játékok bannere stb. (mondjuk ez utóbbi kifejezetten "passzentos", illik a szájt magas szellemi színvonalához).

3: marha nehéz megérteni a tőmondatokból álló szövegeidet. Te sem gondolhatod komolyan, hogy azért nevezem szarnak az írásaidat, mert irodalmi szintűek?? Heh.

4: az, hogy én hány külföldi nyelvet tudok-nem tudok, abszolút irreveláns. Ami meg a magyar tudást illeti: nemtom kinek a szövegeit kell rendszeresen dekódolni, hála a rengeteg elírásnak-helyesírási hibának, miegyébnek. Szóval ne "higgitsd" itt a szart. :D

5: nyugi, eddig is fos volt, csak nem akartam mondani, mert korábban havernek hittelek. Aztán rájöttem, hogy egy retardált netmájer vagy. :D
Kritika elfogadás: miről beszélsz? Azt a bithalamzt, amit a blogodra írtál a könyvemről, te kritikának nevezed? Akkor meg?? (A többiekét -akik vették a fáradtságot, és elolvasták-rendesen véleményezték a könyvemet ugye- amúgy tertmészetesen elfogadom, szerintem ezt nem is nagyon vonja kétségbe senki rajtad kívül.)
2010. november 12. 14:18 | Válasz erre | #252
Kit rekesztek ki FF? [smiley]help[/smiley]
És milyen könyvek hiányoznak?[smiley]nemtudom[/smiley] Zagoros könyvekre gondolsz?
2010. november 12. 14:17 | Válasz erre | #251
1. Az én lapomnak legalább vannak látogatói. :)
2. A gportálos szintű fan oldal az a tied? És még büszke is vagy rá?? Én nem lennék...
3. Az hogy te nem tudod megérteni a stilusomat, érveimet arról nem én tehetek, mondjuk a könyved láttán nem csodálom, hogy nehézségekbe ütközöl.
4. A többnyelvűségnek köszönhetően vannak külföldi látogatóim is, tudod nem csak magyarból áll a világ. Arról meg én nem tehetek, hogy csak 1 nyelvet beszélsz és azt sem tökéletesen. Ha majd megtanultál rendesen magyarul és talán még egy idegennyelvet, akkor visszatérhetünk erre.
5. Azért mert lehúztam a szar és unalmas könyvedet máris tartalmatlan lett a blogom? El kellene tudnod fogadni a kritikákat, talán abból tudnál tanulni.
© SzG
2010. november 12. 13:30 | Válasz erre | #250
Viszont ha már "megmondós" rajongói oldalak: a Sangé lemaradt, azt még valószínűleg belinkelem, az övé legalább nem a máriós-könyvek színvonalán mozog kb., illetve a BÁCSIK számára is mindenféle lelki sérülés veszélye nélkül böngészhető.
© SzG
2010. november 12. 12:55 | Válasz erre | #249
Ez egyedül a te csodálatos (az előző postban általam említett), amúgy inkább csak KJK-val foglalkozó honlapod reklámozásáról szól.
2010. november 12. 12:53 | Válasz erre | #248
Csak szeretnék rámutatni, hogy az SzG készítette klub kevésbé kirekesztő, mint a tiéd, ráadásul mélyen hallgatsz a legfrissebb, meg ugyan nem jelent, de beszerezhető KJK könyvekről is.

[smiley]nezze[/smiley]
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© SzG
2010. november 12. 12:50 | Válasz erre | #247
Gondoltam, hogy be fogsz szólni, nem is te lennél, ha nem fűznél a témához valami rosszmájú megjegyzést. :S
Ja, egy könyvről szól, igen (jelenleg, mert a következővel kapcsolatos infók is nyilván oda fognak felkerülni; ezért is nem B.B. az oldal címe), de akkor is egy jelenleg aktív oldal, ami esetleg az iwies klubba tévedők érdeklődésére is számot tarthat (most nem az itteniekre gondolok, akik már ismerik, hanem azokra, akik még nem, és pl. egyik oldalon se jártak, vagy csak az egyiken - különben is, ha már csináltam egy klubot, alap, hogy belinkelem-reklámozom a saját oldalamat is :P). És mégiscsak egy viszonylag különlegesnek mondható, MAGYAR projectről van szó, nem valami sima, gagyi dizájnú (majdnem g-portálos szintű) fan oldalról, amin fent van az összes FF könyv képe, meg néhány két bekezdésből álló, vérszegény "megasszondás" (kritika? Inkább dedós stílusú-nyelvezetű, többnyire normális indoklást-érveket nélkülöző iromány, meg szazalékos értékelés) a könyvekkel kapcsolatban (két vagy három nyelven, ami külön nevetséges, mintha ezt a csodát mindenkivel meg kellene osztani világszerte), esetleg vmi blog, ami félévente frissül egy szintén tök jellegtelen, tartalmasnak még véletlenül sem mondható posttal (meg azzal, hogy mikor mit vett az admin: ez ki a manót érdekel??). Szóval még szép, hogy nem valami ilyet fogok belinkelni: inkáb a zagort, a Tomiét, meg az enyémet.
2010. november 12. 12:37 | Válasz erre | #246
SzG, megint le vagy maradva. [smiley]action[/smiley]

http://iwiw.hu/pages/community/comdata.jsp?cID=2714635

[smiley]nezze[/smiley]
2010. november 12. 12:30 | Válasz erre | #245
A te oldalad mióta komolyabb, jelenleg is működő oldal??? Egyetlenegy könyv van fent és az áradozó kritikák. [smiley]nyes[/smiley]
© SzG
2010. november 12. 10:55 | Válasz erre | #244
Eh, ez a képfeltöltés de egy nyögvenyelős dolog... (Nincs is olyan, hogy pl. képfeltöltés xy mappába vagy profilkép megadása, az üzenőfalra lehet csak feltenni képeket, és akkor a legelső megjelenik a klub adatlapján is, ha jól értettem. :S)
Na mindegy, elvileg van profilképje a klubnak, ennyi elég is, úgyis csak reklámozási célként szolgál az egész, ugye, nem nagyon fogunk ott tevékenykedni szerintem. :)
© SzG
2010. november 12. 10:15 | Válasz erre | #243
Nem! Műxik, minden megadott kifejezésnél behozza (a zagornál is). Úgy látszik kellett egy kis idő, hogy normálisan "regisztrálja" az iwiw-es rendszer vagy mit tudom én.
Amúgy megadtam mindhárom komolyabb/jelenleg is aktív magyar játékkönyves oldal linkjét (zagor.hu + Tomi oldala + enyém), majd még töltök fel képeket is, meg ilyesmi.
Aki tehát iwiw-es, és van hozzá kedve, az esetleg jelölje be, ha gondolja. Majd szerintem meg lehetne próbálni reklámozni is, hátha valaki pl. épp ezáltal fog eltalálni ide.
© SzG
2010. november 12. 10:09 | Válasz erre | #242
Na elvileg csináltam egy iwiw-es játékkönyv-klubot (nem kifejezetten zagorosat, ez inkább ilyen gyűjtőklub jellegű), mégpedig azzal a fantasztikus névvel, hogy:
"Játékkönyvek (Lapozgatós, KJK, HK, interaktív, Zagor) klub" (direkt megadtam egy csomó kapcsolódó kifejezést ugye), viszont az ottani klubkereső valamiért csak akkor hozza be, ha a teljes nevet beírom, úgyhogy... lehet, hogy cseppet elszúrtam. :D
© SzG
2010. november 12. 08:43 | Válasz erre | #241
Hosszú idő után sikerült belépnem az iwiw-re, aztán eszembe jutott, hogy esetleg ott is lehetne csinálni valami zagoros/játékkönyves profilt-klubot, csak úgy, meg akkor már jelölgethetnénk is egymást össze-vissza. :)
Mondjuk sok értelme nincs, de hátha így is "be tudnánk csatornázni" pár fant (már a zagorra) vagy ilyesmi.
© SzG
2010. november 9. 06:29 | Válasz erre | #240
Vizipók Csodapók?
2010. november 8. 23:48 | Válasz erre | #239
Felismeri valaki [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Cobweb_spider]ezt az ocsmányságot[/url]?
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
2010. november 8. 21:53 | Válasz erre | #238
Nekem is működik a link. Eddig nem igazán olvastam modern környezetben játszódó lapozgatóst (illetve amit olvastam, az nem tetszett), de ez első nekifutásra igényesnek tűnik, ha lesz időm, lehet megnézem majd. Kösz a tippet és a linket Kamo.
2010. november 8. 21:32 | Válasz erre | #237
Az a Virtual Reality 5. resze, szerintem jo konyvek, vastagok, erdekes tortenet.
© Kamo
2010. november 8. 21:31 | Válasz erre | #236
Érdekes, mert nálam meg működik, minden gond nélkül... Talán próbáld sima http-vel!
© killmaster (Savanyúhas)
2010. november 8. 21:16 | Válasz erre | #235
Nálam nem működik a link! Valamit rosszul adhattál meg Kamo kolléga...[smiley]help[/smiley]
© Kamo
2010. november 8. 19:53 | Válasz erre | #234
Itt található, letölthető, PDF, de linkekkel és kalandlappal. Amúgy nem olvastam még el, csak átfutottam, mivel angolul van, én pedig inkább saját anyanyelvemen szeretek olvasni.

Jah, és íme a link:

https://docs.google.com/leaf?id=0B63rIuFhh29eYmRiNDgyZmUtZjNlNy00YzQ4LWJhMjItNGJkZTE0YTRhMzkz&hl=en

Remélem, annyira nem gagyi nektek.
2010. november 8. 17:52 | Válasz erre | #233
Még nem volt hozzá szerencsém. Írnál róla pár szót? Így látatlanba nem akarok belevágni, de hátha kedvet kapok hozzá.
© Kamo
2010. november 8. 15:33 | Válasz erre | #232
Olvasta már valaki közületek Dave Morris: Heart of Ice című lapozgatós könyvét? (Angolul letölthető a netről.) Kíváncsi lennék, hogy milyennek láttátok...
© cock
2010. november 8. 12:40 | Válasz erre | #231
Van piros durchmars. De ha kiválasztod automatikusan piros az adu és duplázza a pontokat.

Én meg naívan azt hittem, hogy ha kiválasztom, hogy piros durchmars, akkor majd ott is felajánlja a 4 adu színt vagy az adu nélküli játékot. De nem.
2010. november 8. 07:21 | Válasz erre | #230
Én úgy játszom, hogy van bukott csendes ulti pirosból.
Nyerve 4, bukva 8 egység. Azért jó, mert ha nem vagy biztos a piros ultidban, akkor játssz piros paszt, úgy kevesebbet bukhatsz. Az meg tényleg hülyeség, hogy nincs piros duri:(
© cock
2010. november 7. 19:23 | Válasz erre | #229
Ez még a tarokkhoz képest lófing. :D Aki tud tarokkozni az már nem kispályás. :D

Az ultit speciel pont azért szeretem, mert nem olyan sótlan, mint egy snapszer parti vagy egy zsírozás, de még sincs agyonbonyolítva, mint pl. a tarokk.
Első oldalElőző oldal123456789101112131415161718192021222324Következő oldalUtolsó oldal