Zagor.hu
Zagor.hu fórum
A Zagor.hu weboldalról
BejelentkezésElfelejtett jelszó
Első oldalElőző oldal12345678910111213141516171819202122232425Következő oldalUtolsó oldal
© SzG
2022. október 7. 08:28 | Válasz erre | #1152
Hát ha az olvasmányos, hosszú fejezetekből álló, és aránylag nehéz, valamint RETRO kalandokat szereted, akkor nem tudom nem ajánlani a mi kiadványainkat (vagyis A Végzet Prófétáit, a Karavánkísérőket, valamint a Viszályok idejét). :)) Azok ugyanis éppen ilyenek.
[url=https://www.vindgardia.hu]Bővebb információ a könyvekről[/url]
(Egyébként A Végzet Prófétáiból van ingyenes e-book is, amit többek között innen, vagyis a zagor.hu-ról is [url=https://www.zagor.hu/index.php?oldal=konyv&konyv=4518]letölthetsz[/url])
© CatDog
2022. október 7. 08:06 | Válasz erre | #1151
Tudom az csak egy amolyan "zárójeles" megjegyzés volt, hogy azt az érzést szinte egyik könyv se tudta visszaadni soha. Bár, ha Ian, akkor még szintén gyerekként nagyon élveztem a Gyíkkirály Szigete művet tőle, pedig az nem valami nagy alkotás, míg ha Ian, akkor a Varázsló Kriptája az ami nekem bejött és a Bajnokok Próbája is adja feeling-re. Ian legtöbbször csak rövid fejezetpontokat ír a könyveibe nem nagyon kifejtős alkat inkább olyan egyszerűbb más írókhoz képest, de a Varázsló Kriptájában jöttek a hosszabb fejezetpontok és kellőképpen nehéz kalandot hozott össze. Mondjuk valaki nem szereti az olvasmányos kalandokat, amikor minden fejezetpont hosszú és neki biztos jobban bejönnek Ian könyvei, mert ő tényleg ritkán ír hosszú fejezetpontot (persze akad benne).
2022. október 6. 20:11 | Válasz erre | #1150
Mondjuk azt nem is Ian írta... (már ha példát akartál volna hozni, akkor tőle kellett volna említeni.)

A veszedelmek kikötője is eléggé lineáris lett.
© SzG
2022. október 5. 16:50 | Válasz erre | #1149
Ez nem hangzik túl jól... Mondjuk én már a háttérsztorit is kissé gyengének éreztem. :) (Megint Tűzhegy... a gólemek meg egyértelműen A pusztítás maszkjai hasonló lényeire hajaznak.)
Viszont Jackson új műve állítólag nagyon jó (van aki szerint egyenesen top3-as az FF-könyvek között), szóval azon valószínűleg tényleg érdemes átverekednie magát mindenkinek. :)
© CatDog
2022. október 5. 16:04 | Válasz erre | #1148
Shadow of the Giants Ajánló?! by CatDog

Nem láttam a könyvnek külön topikot és mondom hozok róla egy kis szösszenetet ide az oldalra, mint régen tettem jó pár könyvnél.

Te vagy a nagy kalandor vagyis mi vagyunk a nagy Kalandor, akinek mindig bizsereg a tenyere egy újabb kaland után ja és egy új kard után is, mert ugye általában el is törjük (Ian szerint :D) és épp ezért Anvil-ba igyekszünk, hogy vásároljunk magunkat egy újat. Hisz a Tűzhegy hívogat minket újra, mert van ott még kincs a térkép szerint...Betérünk a helyi kocsmába, hogy majd ott keressünk társat magunknak a helyi törpök közül. Mondjuk a könyv szinte végig ránk "tukmál" egy társat, szóval ez nem egy magányos kaland lesz, mert mindig lesz valaki mellettünk a legtöbb esetben. Persze ez sokszor jól is jön. A Tűzhegy-be céltudatosan érkezünk hisz mindenféle kalandor már rég kifosztotta, de akad ott, még valami
alapon meg is találjuk a hőn szeretett jutalmunkat egy koronát, ami nem más, mint a Káosz Koronája, persze ezzel a világra szabadítunk négy Vas Óriást, amik a korona peremén ácsorogtak díszként, de hirtelen lepattannak onnak és csak növekednek-növekednek az ég felé. Természetesen a korona el volt átkozva...
Meg is lesz az új feladatunk.:

Állítsuk meg ezt a 4 Óriást, mielőtt elpusztítja egész Allansiát. Útunk innen egyből Hamelin-be kell, hogy vezessen, hisz ott lesz, aki tudja a módját, hogy győzzük le az Óriásokat. Ott megkapjuk az infót hol található az a izonyos dolog, amivel elpusztíthatjuk az Óriásokat , majd egyszercsak ennyi volt a kaland, mert már ott is állunk az Óriások elött, akiket legyőzünk és megmentjük Allansiát. Spoiler nélkül kb. ilyen hosszú is az egész kaland, ahogy leírtam és ez nem túlzás.
A helyszínek.: ez a kevés, mind ad egy kis szeletet a könyvből és már állunk is tovább. Ezzel egyik helyszín sincs kidolgozva rendesen csak arra való, hogy ott megtaláljuk, ami kell ahhoz, hogy majd legyőzzük az Óriásokat ez lehet egy info vagy egy ember vagy egy tárgy adott esetben.

Szerintem ez a 40. évfordulóra baromi gyenge könyv Ian-tól sokkal jobb és erősebb könyvei vannak az öregnek ennél. Elsőre végigvittem a könyvet
úgy, hogy csak az elején haltam meg egyszer. Nem is tudom mennyi idő alatt, de 1-2 óra volt talán az egész. Pozitívum, hogy megfordulunk rég ismert helyeken illetve nekem tetszettek a könyvben szereplő rajzok is. Nyílván nem kockával játszottam és a harcokat sem vívtam meg, ha ezeket néztem volna, akkor akad benne nehezebb ellefél is, akinél tuti behalok, ha nem úgy jönnek a dobások. A tárgyakat meglehet találni simán, ami kell vagy szerencsém volt elsőre? Nem hinném ez egy ilyen kis egyszerű kaland lett, ami akár fogyaszható is lehet, de nekem sokkal jobban bejönnek a keményebb/trükkösebb könyvek, ezért is nagyobb érdeklődéssel várom a másik könyvet, a Secrets of Salamonis-t (majd hamarosan beszerzem, arról is lehet írok pár szót). Összességében nekem nem mondom, hogy tetszett, de egyszeri szórakozásnak megfelel, még térképet sem csináltam róla, mert annyira egyszerű az egész könyv felépítése, hogy nem láttam értelmét, hogy mégegyszer nekiálljak
csak ezért. 60%-ra tudnám értékelni. Lehet szőrös-szívűnek tűnik, de nekem ennyit adott a könyv. Nem jött az a retro feeling, mint pár újabb könyvnél előjött, hogy majdnem azt éreztem, mint gyerekként, itt ez nem történt meg semmikép. Jó azt a feeling-et semmi nem fogja visszaadni, mikor először olvastam gyerekként az Elátkozott Ház-at. Az volt a legintezívebb élményem az összes könyv közül. Gyakorlatilag kivülről tudom mai napig az egész könyvet annyiszor olvastam végig.
© CatDog
2022. április 23. 09:56 | Válasz erre | #1147
Nem tudom volt e róla szó vagy sem, de a 40 éves évfordulóra a két veterán hoz egy-egy új könyvet idén. Ian-tól a Shadow of the Giants alkotás jön, ami a Tűzhegyben fog játszódni. Jackson, pedig a Secrets of Salamonis könnyvvel rukkol elő. Én Jackson könyvét jobban várom, mert Ian szerintem hozza a szokásos irományait, míg Jackson "újítóbb" meg ugye ő 33 éve nem is írt a sorozatba új könyvet.
© Zenyt
2022. április 1. 12:37 | Válasz erre | #1146
Tükröm, tükröm mondd meg nékem, ki a legszebb e vidéken? :)
© Mayday
2022. április 1. 06:26 | Válasz erre | #1145
Jó lett :)
2022. február 14. 00:22 | Válasz erre | #1144
Én még ugyan csak most láttam a YouTubeon, de kb. 7 hónapja kijött egy ajánló az új Deathtrap Dungeon - The Golden Room nevű játékhoz.
© Vikky
2022. január 10. 07:19 | Válasz erre | #1143
Völcsei Gábor ezután nem csak az asztalra, de az ágyra is le tudja tenni, amit kell. :)
Jól néz ki a takaró, köszi a képet és gratula a nyereményhez!
2022. január 1. 22:18 | Válasz erre | #1142
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! [smiley]wink[/smiley]
© runner
2022. január 1. 15:48 | Válasz erre | #1141
Az online játékiparért tett szolgálataiért lovaggá ütötték Ian Livingstone fantasy írót...
Szerencsére Komikusok kiszúrták.

[url=https://index.hu/mindekozben/poszt/2022/01/01/lovagi-rangot-kapott-a-kaland-jatek-kockazatok-egyik-alkotoja/]https://index.hu/mindekozben/poszt/2022/01/01/lovagi-rangot-kapott-a-kaland-jatek-kockazatok-egyik-alkotoja/[/url]

[url=https://telex.hu/kulfold/2022/01/01/vanessa-redgrave-mar-dame-ian-livingstone-pedig-sir-de-daniel-craig-es-mel-b-is-orulhet]https://telex.hu/kulfold/2022/01/01/vanessa-redgrave-mar-dame-ian-livingstone-pedig-sir-de-daniel-craig-es-mel-b-is-orulhet[/url]
A főhős Te vagy!
© ispi
2022. január 1. 15:29 | Válasz erre | #1140
Ezúton szeretnék felháborodni, hogy nem én nyertem azt a frankó takarót, pedig most is épp fázom, de mit lehet tenni, ha már egyszer ilyen tragikusan alakult ez a sorsolás, akkor nem bánom, gratulálok a nyertesnek :D, továbbá Kalandos, Játékos, Kockázat(mentes) új évet mindenkinek, aki igényt tart rá! :)
2021. december 31. 23:02 | Válasz erre | #1139
Kalandokban és kockadobásokban gazdag új évet!
2021. december 31. 20:35 | Válasz erre | #1138
Boldog Új Évet minden kedves KJK rajongónak!
2021. december 31. 16:34 | Válasz erre | #1137
Sziasztok!

Abszolút egyetértek Veletek!:-)
Ráadásul ebben az évben beszereztem minden könyvet innen a Zagorról, plusz régebbi könyveket, amik még nem voltak meg (Űr-Orgyilkos + Égi Fejedelem), már csak a Tökéletlen Katona 2 kellene!;-)
Szóval a 2021-es év ilyen szempontból nekem is nagyon sikeres és örömteli volt!:-)
Sajnos azért sok egyéb területen nem volt annyira jó ez az év, de minden nem lehet jó...

Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok, legyen minden eddiginél sikeresebb a 2022!;-)
S rengeteg jobbnál jobb lapozgatós könyvet kívánok Mindenki polcára!:-))
© SzG
2021. december 31. 14:43 | Válasz erre | #1136
Igen, elég jó kis év volt ez a 2021, már ami a lapozgatós megjelenéseket illeti. :) Egész pontosan 10 + 1 játékkönyv lett kiadva az idén (összefoglalót ezekről a [url=https://www.facebook.com/J%C3%A1t%C3%A9kk%C3%B6nyv-figyel%C5%91-100335215380060]Játékkönyv-figyelőn[/url] találhattok). Továbbá ugye megjelent még itt a Zagoron a Pokol tüze, valamint a négy Száguldó harcos-kötet, valamint a három KJK-regény... Tehát tényleg egész komoly év volt a 2021. :) És ha minden jól megy, akkor a 2022 legalább ilyen jó lesz, sőt: könnyen lehet, hogy az "aranykor" utáni legjobb évünk lesz, ugyanis elvileg 12(!) fantasy játékkönyv is megjelenik majd (és még ki tudja, hány "egyéb" lapozgatós)... Persze ehhez az kell, hogy a Kaméleon is betartsa az ígéreteit, meg az új magyar írók is. :) Reméljük, így lesz... Mondjuk szerintem már akkor is örülhetünk majd, ha csak minden 2. beígért könyv megjelenik. :)
Mindenesetre boldog és tényleg kalandokban gazdag új évet kívánok én is minden KJK-, illetve játékkönyv rajongónak. :)
© killmaster (Savanyúhas)
2021. december 31. 10:57 | Válasz erre | #1135
Micsoda kalandos év volt ez a 2021! Elnézve az idei KJK könyves felhozatalt a darabszámra nem lehet a panasz, a minőség meg mindenki egyéni elbírálása alá esik. Jó látni azt, hogy többen kedvet kaptak egy-egy történet kiadására, színesítve az eddig megszokott kalandokat. Lehet ezt a tempót még fokozni? Úgy érzem igen, noha a "színváltósok" könyvígéretének jó ha fele megvalósul majd, és nyilván jövőre is jut majd legalább egy "Elátkozott ház 5.0"-ás verziójú kaland, valamint egyéb nyalánkságok, és ha a csillagok állása valamint Sz.G kolléga kitartása és munkabírása lehetővé teszi kalandozhatunk tovább Vindgardiában. Én annyit ígérhetek, hogy lesz Magányos Farkas kaland a 9. epizód az biztos, és terveim közt szerepel, hogy a legelső kibővített részt, kicsit átnézem, jobban elrendezem, és összekovácsolok valamiféle szakmai zsűrit hozzá (ha sikerül!) Így kívánok minden kedves Zagor.hu kalandornak kalandokban gazdag Boldog új esztendőt! [smiley]pias[/smiley]
2021. december 25. 19:23 | Válasz erre | #1134
Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek! [smiley]integet2[/smiley]
2021. december 25. 10:20 | Válasz erre | #1133
Bár lehet, hogy tévedek, de ez a takaró, nekem elsőre egyoldalas mintának tűnt. Persze szép nagy, de inkább olyan strandtörülközőre emlékeztetett, amit magad alá teríthetsz. Felül van a menő ábra, amit mindenki stírőlhet, alul meg mindegy, mert csak a talaj látja. Vagy ez kétoldalas és a túloldalán látszik a "vérvad nem guszta popója" a kádjában hátulról nézve[smiley]fogmosas[/smiley]?!
(Viccnek szántam a mondat végét.)
Boldog karácsonyt! [smiley]fantasy-zeus-23[/smiley]
© killmaster (Savanyúhas)
2021. december 24. 13:55 | Válasz erre | #1132
Kalandokban és életerőben gazdag boldog karácsonyt kívánok a Zagor.hu kalandorainak! Olvassátok a Karavánkísérőket (nagyon jó kis kaland lett!) Ja és a jézuska ígért nekem egy vérvados takarót, remélem nem hagy cserben a szerencsém, ami amúgy is 12 (Na jó csak tíz, mert kétszer próbára kellett tennem a helyi vegyesboltban!) Sajnos még nincs teljesen kész a Magányos Farkas újabb magyarosított verziója, mérhetetlen lustaságom és az ünnepi készülődés miatt, de talán újévre elkészül. Runner, ha pedig elfogytak a KJK könyvek takarót még mindig gyárthatsz... (Bár ezt csak félve írom, nehogy a színváltósok lenyúlják az ötletet! )
2021. december 21. 23:52 | Válasz erre | #1131
Valóban rendkívül csecse az idei ajándék.
2021. december 18. 12:35 | Válasz erre | #1130
Szia!
Pedig melegen tartaná a Vérvad vérszomja... Nekem is tetszik a takaró. Jó lenne egy ilyen, úgyhogy ha nagyobb tételben gyártattok, érdekel egy.
Only in Death - Mindhalálig
© Nigi
2021. december 14. 23:24 | Válasz erre | #1129
Nagyon durván jól néz ki!
Gyerek tuti nem takarózna vele :D[smiley]crazya[/smiley]
2021. december 10. 15:38 | Válasz erre | #1128
Lécci lécci legyen ilyen takaró még :) Én túl nyomi lennék magamnak legyártatni egy ilyen szépséget :)
2021. december 8. 18:17 | Válasz erre | #1127
© [törölt felhasználó]
2021. december 8. 16:00 | Válasz erre | #1126
© runner
2021. december 8. 14:36 | Válasz erre | #1125
A képet a logóval elkészítettem, és elküldtem a kínai munkásoknak.
Nem akartam "a kép csak illusztráció"-t, így nem kicsi.
Mérete: 200 x 120 cm.
Amúgy 10 ezer forint volt.
A főhős Te vagy!
© killmaster (Savanyúhas)
2021. december 8. 11:57 | Válasz erre | #1124
Runner mindig előhúz valami újdonságot a varázscilinderéből. Ez a takaró talán az egyik legérdekesebb díj, és hát én is eljátszottam a gondolattal, hogy milyen jól mutatna az ágyunkon. Ráadásul a Vérvad egy ikonikus teremtmény, aki egy közönséges halandóval simán végez. Egyébként fogalmam sincs mennyibe is kerülne egy ilyet magamnak legyártatni, nyilván nem két fillér, na de igazi kuriózumnak számít egy ilyen takaró. Darts táblát tudnék még ilyet elképzelni "mi Gyulánk" fotójával! Biztosan arra is lenne kereslet!
2021. december 8. 09:47 | Válasz erre | #1123
Valóban tetszetős. Simán árulni kéne, akárcsak KJK pólókat is. Biztos lenne rá valamennyi igény, kérdés megéri e belemenni egy ilyen textilbizniszbe :)
2021. december 7. 00:45 | Válasz erre | #1122
Huh, az oké, hogy valaki megnyeri, de nem lehet esetleg rendelni ebből a takaróból? :) Nekem nagyon bejön, jól mutatna akár több is a lakásban :D
© Blero
2021. december 6. 07:40 | Válasz erre | #1121
Ez nagyon vagány takaró lett,biztosan örülni fog neki a nyertes!
2021. december 4. 23:08 | Válasz erre | #1120
Szép a takaró
Only in Death - Mindhalálig
2021. december 3. 13:08 | Válasz erre | #1119
Ennél "durvább" már csak a vérvad mintás maszk lenne. A sok szem és a gyilkos "mosoly" biztos felkeltené pár ember figyelmét. Nem kellemes, hogy viselni kell több helyen, de stílusos opció, ha muszáj. Ha Varbaro-hoz menne vendégségbe vki ilyent viselve, akkor talán Varbaro is meresztené a szemét, nem csak a vendégei a takarón. Bár ki tudja [smiley]circling[/smiley]
2021. december 2. 17:30 | Válasz erre | #1118
Szerintem nem kell írni, csak bejelentkezni.De ha már bejelentkeztem -hozzáteszem, nekem teljesen mindegy megnyerem-e vagy sem ezt a (durva) pokrócot- írok is!A mai napig tévesen vannak megadva a könyvek hátuljain a megjelent KJK művek megjelenési dátumai!X éve volt már erről szó, és itt az oldalon javítva is lettek az évszámok, de kissé meglepő módon az azóta megjelent cuccok végén nem.Vajon miért nem?És lesz-e korrigálva a jövőben, vagy jól van az úgy?
Tedd azt másokkal,amit szeretnél hogy veled tegyenek meg,illetve ne tedd,amit magadnak sem szeretnél!
© SzG
2021. december 2. 15:15 | Válasz erre | #1117
[smiley]fface[/smiley]
2021. december 2. 15:06 | Válasz erre | #1116
Hello, írni is kell nem csak bejelentkezni? Hajrá mindenkinek, majd használhatjátok ha jöttök vendégségbe hozzám ;)
© CatDog
2021. december 2. 13:42 | Válasz erre | #1115
Á, ez a Bloodbeast paplan nagyon jó, ami az idei nyeremény!
2021. október 12. 17:17 | Válasz erre | #1114
Sziasztok! Szeretném megköszönni a Zagor csapatának mind azt a fáradtságot, lelkiismeretes munkát amit csináltok, hogy nekem, nekünk kalandot visztek a mindennapi életbe. Köszönöm, hogy olvashatom, játszatom e csodás könyveket, remélem még sok jó kalandban lesz részem, részünk. Köszönjük
,,Kalandra fell"
© Vikky
2021. május 27. 14:37 | Válasz erre | #1113
Egyelőre minden működik, amit néztem. Már csak a játékok hiányoznak. :)
2021. május 25. 16:19 | Válasz erre | #1112
Frissítettem egy nagyot az oldalon. Ha bárki bárhol bármiféle hibát tapasztal, kérem szóljon.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
2021. május 15. 08:28 | Válasz erre | #1111
Úgy tűnik, ennél rosszabb a helyzet. A beállítások mentése sem működik. Valami rendszerszintű probléma van valahol, úgyhogy alaposabban rá kell sajnos nézzek.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© Vikky
2021. május 14. 22:17 | Válasz erre | #1110
Látom, ismét megjelent a Játék menü a főoldalon.
Bug riport: A hét Sárkánykígyóval játszottam volna, de az első harcnál, amikor a támadás gombra kattintok, kidob az oldal.
2021. május 9. 11:46 | Válasz erre | #1109
Jelenleg igen. Az indokok a következőek:

1. Egészen mostanáig senki nem kattintott rájuk.
2. Kivéve a keresőmotorokat amik lelkesen követték a linkeket.
3. Amint a linkre kattintasz, automatikusan létrejön a téma, emiatt egy időben hirtelen több száz üres téma jelent meg, amikor gugli meg yahoo szétnézett az oldalon.
3.1. Emiatt egyébként most meg vannak kérve, hogy ne kövessék azokat a linkeket.
4. Jelenleg 17 téma létezik, ebből 4-ben van 1-1 hozzászólás, tehát annyira még mindig nem érzem, hogy nagy szükség lenne rájuk.
5. Ha egyszer tényleg elkezd arrafelé is pezsegni az élet, hirtelen meg fog jelenni egy csomó téma, mindenféle normális sorrendezési, kategorizálási, stb. lehetőség nélkül. Rövid távon valószínűleg nem lenne gond belőle, hosszú távon meg... ki tudja?
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© Vikky
2021. május 9. 10:09 | Válasz erre | #1108
A Lexikon Vitalapokat csak a Lexikon felől lehet megnézni? Ahogy néztem, gyakorlatilag azok is fórumbejegyzések, viszont a fórumban nem látszanak.
2021. május 7. 15:04 | Válasz erre | #1107
Átmeneti. Meghalt a szerver, amin futott. Amíg nem sikerül újra beüzemelni, addig leszedtem a linket.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© Vikky
2021. május 7. 14:50 | Válasz erre | #1106
Sziasztok! Nem látom a Játék menüpontot a főoldalon. Ez átmeneti vagy végleges lesz?
Illetve tegnap megjött a pack is runnertől, 5*, mint mindig.
© killmaster (Savanyúhas)
2021. május 6. 18:37 | Válasz erre | #1105
Igen, volt egy ilyen jellegű iránya is a kérdésemnek. Úgy tűnik, még várni kell... (Mondjuk a Káosz fellegvára javítás is csak kb 3 év múltán valósult meg!) Amúgy mentem vagy 3-4 kört a Pokol tüze kalanddal, valóban nem egy egyszerű küldetés. Elsőre egy gólem tépett széjjel, aztán belefutottam egy őrcsapatba, akiket még legyőztem, de utána jöttek még, és nekem lett annyi. Szerezem némi aranyat, de elkölteni még nem tudtam. Amúgy az egész egy nagy labirintus, rengeteg tárgyat fel lehet halmozni, de van egy olyan érzésem, hogy tartogat még meglepetéseket a kaland...
2021. május 5. 23:18 | Válasz erre | #1104
2021. május 5. 07:15 | Válasz erre | #1103
Az első kaland Phil Sadlertől lesz A pokol tüze. Az átlagnál nehezebbnek ígérkezik, úgyhogy azoknak ajánlom, akik szeretik a kihívásokat.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
Első oldalElőző oldal12345678910111213141516171819202122232425Következő oldalUtolsó oldal