Vissza a főoldalra
Vissza a lexikon főoldalára
Bestiák

Ember-Ork (Man-Orc)

Ember-Ork
 FelnőttFiatal
Ügyesség:84
Életerő:63
Támadások száma: 1
Lakóhely: Dombok, Erdők, Síkságok, Városok
Felbukkanók száma: 1–12
Típus: Humanoid
Reakció: Semleges–Barátságtalan
Intelligencia: Átlagos–Magas
Fegyver:FejszeTőr
Páncél:KönnyűNincs
Sebzésmódosító:NincsNincs
Felbukkanás: Tolvajok Városa, 250. fejezetpont.
ügyesség: 8, életerő: 5
Az Ember-Orkok szánalmas korcsok, ők az Orkok és emberek keverékei. Sok vonásuk mondható emberinek, de sokkal inkább az Orkokra emlékeztetnek. Elképesztően rútak, nagy fogakkal és fülekkel rendelkeznek. Bőrük jellemzően vöröses barna. Főképpen egyedül éldegélnek egy városban, vagy a tanyákon kis családi közösségben, ahol is földműveléssel foglakoznak. Az Ember-Ork barátságtalan a
legtöbb emberrel szemben, közülük sokan emlékeznek rá hogyan is bántak velük gyerekkorukban, mikor verték és megalázták őket. A felnőtt Ember-Orkot megvetik, a legtöbb helyen értéktelen rabszolgának tartják őket, sokszor addig verik, míg el nem pusztul. Ez az oka annak, hogy sokan magányosan élnek, elzárva a világtól.

Sanyarú sorsuk megtanította őket arra, hogyan maradjanak életben. A Feketehomok kikötőben néhányuknak saját üzlete van, jellemzően dohányt árulnak. Ha pedig harcra kerül a sor, fegyverük mindig kéznél van.

Kapcsolódó cikkek

Bestiák: Ork
Helyszínek: Feketehomok Kikötő

Ez a cikk több mint valószínű, hogy a Titannica megfelelő szócikkének (talán éppen ennek) információi alapján készült el, avagy fog majd egyszer elkészülni.
hr