Vissza a főoldalra
Vissza a lexikon főoldalára
Bestiák

??? (Champaque)

Ügyesség: 7
Életerő: 10
Támadások száma: 1
Lakóhely: Dombok, Erdők, Hegyek
Felbukkanók száma: 1
Típus: Állat
Reakció: Barátságos
Intelligencia: Átlagos
Könnyen felismerhet hosszú zöld szőréről, amely arra szolgál, hogy álcázza magát a magas fák ágai között. A CHAMPAQUE egy veszélyes állat, ajánlott elkerülni, és kerülni a vele való összecsapást. Intelligens lény, az arca olyan, mint egy morcos öregemberé, alkata erős, végtagjai hosszúak.
Egy falánk ragadoz. Kedvenc fáján ülve lesi várja áldozatát. Magányos lény, képes bármilyen hangot (emberi beszédet is; és állati hangokat is) utánozni, és nem csak a hangot képes visszaadni, hanem a személyiséget is. Aki még nem látott CHAMPAQUE-t az furcsának láthatja, az ember, és majom keresztezésének vélheti a lényt. Magatartása első pillanatban félénk, és barátságos. Nem szabad bedőlni a trükknek, mindig azt lesi mikor tud támadni, ugyanis folyamatosan éhes. A kedvence a hús, de ha az áldozat agyát is elfogyasztja, akkor képes átvenni annak tudását, addig, míg teljesen meg nem emészti a táplálékot. Egy ilyesfajta étkezés után az ÜGYESSÉG pontjai 1-től 5 pontig terjedően emelkedik. Egy teljesen jóllakott CHAMPAQUE ÜGYESSÉG 12 ÉLETERŐ 10. Nem ritka, mikor fiatal kalandozók feladatul kapják egy ilyen lény felkutatását, és leölését.

Ez a cikk több mint valószínű, hogy a Titannica megfelelő szócikkének (talán éppen ennek) információi alapján készült el, avagy fog majd egyszer elkészülni.
hr