díszítés Hibák a könyvekben díszítés

Bajnokok próbája

Háttértörténet:Sukumvit báró nem "eltorzult elméjű", ellenben Carnus öcsi "gonosz".
Háttértörténet:Nem "Barella", hanem "Bartella".
15. "A" liche királynő, névelővel mert faj és nem név.
28. Ha van pajzsod, lapozz a 71-re.
195. "Az előtted álló alak megfordul, és lassan elindul feléd. Amikor a fáklya fénye megvilágítja, látod, hogy fekete, tüskés páncélruhát visel." Semmi nem utal arra, hogy korábban már láttál volna valakit, aki előtted állna, így ez talán úgy lenne helyes: "Ahogy haladsz utadon, észreveszel egy alakot magad előtt. Amikor közelebb érsz, az alak megfordul és lassan elindul feléd."
275. a fegyverekkel itt már nem "akarsz", hanem "fogsz" küzdeni, hiszen az előző fejezetpontnál kellett ezt a döntést meghoznod.
318. ismételten "A" liche királynő
348. nem 'a", hanem "egy" skorpió fészkében
356. "Hacsak nem nyersz meg minden fordulóból legalább egyet..." ez így értelmetlen, legalább minden harmadik fordulót meg kell nyernünk.
363. ismét "a" liche királynő (konzisztensen liche lich helyett angolban is)
398. „Ha egy aranytárgyat adsz, továbbmehetsz, hacsak nem akarsz meghalni.” Ez eredetileg így hangzott: “A gift of gold will let you pass, unless you want death by gas.” Alternatív verzió: „Egy aranyért átmehetsz, különben a szobor gázt ereszt.” A 193-mon ugyanakkor azt írja, hogy orrodat befogva rohansz végig az alagúton, és reménykedsz, hátha meghallod a szivárgó gáz sziszegő hangját. Ha valaki nem ismeri az angol szöveget nem biztos, hogy rájön miért is kéne befognia az orrát.
Elválasztás
díszítőkép