Zagor.hu
Zagor.hu fórum
30. könyv: A Zombik vére
BejelentkezésRegisztrációElfelejtett jelszó
Gondolatok a könyvről (1)
© SangForrás
 
[b]Design[/b]
Hadd mondjam el először is, hogy erre a könyvre nagyon kíváncsi voltam: vajon mit alkothatott a nagymester Livingstone bácsi 2012-ben? Hiszen ugye már messze túl vagyunk az öreg fénykorán, és ezt az „öreg”-et magára a papíralapú KJK-ra is értem (annak ellenére, hogy midőn e sorokat képernyőre vetem, az okostelefonos Fighting Fantasy applikáció komoly sikereket ér el kategóriájában). És persze arra is kíváncsi voltam, mit lehet a modernkori zombis témából kihozni, hogyan lehet a reneszánszát élő zombi-őrületet meglovagolni.
Rátérve a borítóra: szerintem szuper lett. Jó a dinamikája, jó a színek harmóniája, a cím pedig a kép részeként funkcionál. Jól kidolgozott, jó minőségű. Idevenném a kalandlapot is, aminek stílusa remekül illeszkedik a témához, amolyan falfirkálós-graffitis stílusban.

[b]Illusztráció[/b]
A belső rajzok kellően profik, bár csak az oldal 3/4-ét teszik ki. Folytatván a borító példáját, a legtöbb képen valami akció folyik, alig találhatunk nyugodt pillanatot, vagy életképet ábrázoló alkotást. Szinte teljesen egységes a színvonal (na jó, a 26-os harci kutyás, és az 57-es tudósos kép béna lett), nekem bejött. Üldözés, lövöldözés, robbanás, tombolás – és persze milliónyi zombi. Hogy azért ne búsuljunk, akad pár szexi (?) lány-zombi is.

[b]Háttértörténet[/b]
Jó volt olvasni Livingstone őszintének ható sorait a bevezetőben, hogy például nehéz elszakadnia a fantasy-től. Jól érzi, ezt bizony erősen alá lehet húzni nála, hisz tényleg nagyon beleszokott a klasszikus közegbe, sosem volt nagy újító. Emiatt is fura most világunkról olvasni, amiben egy mitológia szakos egyetemistát alakítunk. Kalandozásaink során eljutunk Magyarországra (!) is, míg végül Erdélyben kötünk ki. Itt elrabolnak, és egy kastély tömlöcébe zárnak. Nem sokat tudunk meg, csak hogy egy bizonyos Gingrich Yurr karmaiba kerültünk, akitől semmi jóra nem számíthatunk. Khm… szóval itt azért visszajeleznék Livingstone mondataira: középkori stílusú kastély? Gonosz várúr? Az elszakadás az oldschool-tól azért még mindig nem megy annyira…

[b]Rendszer[/b]
Két oldalnyi szabályrendszer. Kettő. Ian Livingstone-tól, aki a kjk-szabályrendszer megteremtője. Érdekes, hogy most egy laza mozdulattal dobja ki az egészet a kukába, de úgy is mondhatjuk, hogy halad a korral. Nézőpont kérdése, lássuk, érdemes volt-e váltani. Az egyetlen érték, ami megmaradt nekünk, az Életerőnk, minek értéke 2K6 + 20. Ez az átlagosnál magasabb, és bizony szükség is lesz rá. Értelemszerűen nem rendelkezünk kajacsomagokkal, és a harc meglehetősen halálos, szóval ez a minimum.
A csatákban mindig mienk a kezdeményezés, hisz a zombik lassúak. Sebzésünket fegyverünk típusa határozza meg. Az eredmény azt mutatja, mennyi zombi hullott el, mert minden zombi Életereje 1. A sima zombi sebzése szintén 1, tehát ha öt zombi maradt állva első támadásunk után, akkor 5 Életerő sebzést kell elszenvednünk. Éééés… ennyi! End of rules. Nincs Ügyesség és Szerencse pont sem, amit annyira azért nem sajnálok, de mint azt a játék közben látni fogjuk, akár még maradhatott volna valami belőlük, hisz ugyanúgy dobálni kell majd a kockával, de csak azt kell nézni, mennyi az eredmény. Felemás érzésem volt ezzel a lecsupaszított szabályrendszerrel kapcsolatban, de alapvetően üdítő az egyszerűség. Ami még fontos, hogy a lőfegyverekhez kell töltény is, de ha találunk, onnantól már szerencsére nem kell számolni a lövéseket, végtelenszer tüzelhetünk. A másik, ami nem volt világos nekem, hogy ha nincs nálunk semmi, puszta öklünk sebzése 1K6 -3. He? Gondolom, mínuszba azért nem sebzünk, illetve 0-át sem sebzünk, akármennyire is szerencsétlenek vagyunk. Én legalábbis úgy játszottam, hogy itt a minimum az 1.

[b]Eredetiség[/b]
A Kaland-játék könyvek sorában persze egyedi ötletről van szó, ha azonban játszani kezdünk, nagyjából minden ismerős lesz. Ott vannak ugye a zombis túlélő filmek, de még inkább a zombis videojátékok. Én magam jó pár ilyet próbáltam már, és teljesen ugyanaz volt a hangulat. Fegyvertárunk is hasonló: baseball-ütő, feszítővas, pisztoly, gépfegyver, kézigránát, stb. Rengeteg cucc vár ránk, de köztük sok az értelmetlen is, amiket csak poénból szednénk fel. Van pénz is a játékban, de majdhogynem semmi értelmesre nem lehet használni, így feleslegesnek éreztem. A lényfelhozatal ugyebár nem túl változatos, de szökőévenként összeakadhatunk nem-zombi ellenfelekkel, illetve speckó zombikkal. A helyszín a kastély, ahol szobáról-szobára kolbászolunk és kutakodunk, szóval ez sem kecsegtet sok újdonsággal. Mindezektől függetlenül egyáltalán nem unatkoztam, a könyv letisztult mássága tényleg üdítően hat.

[b]Kihívás[/b]
Alapvetően egy könnyebb kalanddal lenne dolgunk, ha azt nézzük, hogy szinte semmiféle kötelező elem nincs. Van néhány kód, illetve kulcs, de ezek beszerzése nem életbevágó. Persze sokszor kell „jól” dönteni, mint például kiállni Boriszért, különben kampec, de ezek a helyzetek egy rutinos játékosnak egyértelműek. A nehézséget a harcok jelentik, ahol elég pár gyenge dobás, és Életerő pontjaink szépen lepörögnek a nulláig. Még durvább, amikor dupla sebzéses zombikkal akadunk össze. A másik szempontot, ami miatt szinte lehetetlen sikerrel befejezni a könyvet, a következő fejezetben írom le.

[b]Főgonosz[/b]
Vicces, hogy a főgonosszal való összeütközést elkerülhetjük, ha idő előtt lelépünk a kastélyból. Ilyenkor persze nem várhatunk diadalmas végkifejletet, hisz nem pusztítjuk el az összes zombit, ami – mint kiderül – a végső cél lenne. És ekkor szaladt fel igencsak a szemöldököm. Tehát egyetlen esetben kapjuk meg az (amúgy teljesen semleges) győzedelmes véget: ha a kastélyban található ÖSSZES élőhalottat kinyírjuk. Egész biztos meg lehet ezt tenni, én kérek elnézést, hogy nem számoltam meg, mennyit is jelent ez optimális esetben. A könyv kéri az elején, hogy vezessük a listát, és én, amikor képes voltam eljutni a végéig, 260 zombit likvidáltam. Az elérendő célszám azonban 333, szóval a közelében sem voltam.
A főgonoszra térve: a hosszú szőke hajú, román playboy, Gingrich Yurr (még egy főgonoszt se láttam, aki 4 illusztráción is szerepel) szereti a nyitott sportkocsikat, és fehér kis nyusziját. Olyannyira bekattan, hogy zombi hadserege felállítása közben saját magát is zombivá változtatja. Ennek mondjuk az égvilágon semmi értelme, de hát ő tudja. A végjátékban irtózatos mészárlást rendezhetünk az udvaron egy gépágyúval (sebzése 2K6 + 15). Először 24 majd 27 zombit kell lekaszálnunk. A mulatságnak zombi-Yurr vet véget egy páncélököllel. Később a várúr kocsiba ugrik, és megpróbál elgázolni minket. Ha kilőjük, akkor még egyszer le kell győzni – immáron szinte roncs állapotában. 7 Életereje van, de nekünk meg puszta kézzel kell levernünk, mert elejtjük a fegyverünket (hahaha).

[b]Hangulat[/b]
Először is ki kell szabadulnunk a börtönből, ez már eleve megadja az alaphangulatot. Ott megismerkedhetünk Borisszal, a kaland második felében pedig jön Amy, a szokásos Livingstone-os útitárs. Mindenesetre jó, hogy vannak ezek az interakciók, így legalább nem olyan egysíkú a sztori. Az út amúgy elég lineáris, érdemes minden helyet átkutatni, mert kellenek a jó fegyverek. Néha nagyon sok zombi jön, és hát ilyenkor csak a szerencsén múlik, hogy folytatjuk-e a játékot. Furcsa volt azért a 89-es pont, ahol „ha legyőzzük az 1 db zombit” feltétel szerepel – a harcrendszer szerint már győztem is, nem? Vagy az is érdekes, hogy a kézigránát használatot minden esetben külön kiemeli a könyv, ez nekem eléggé fejezetzabálásnak tűnt. Abban meg lehetett volna könnyítés, vagy inkább logika, hogy ha egy pici terembe bevágok egy gránátot, ami tele van zombival, azok pusztuljanak már el kockadobás nélkül…
Ez volt tehát [em]A Zombik vére[/em] 2012-ben. A világot nem váltja meg, de haragudni sem tudok rá. A történet nagyon sovány, lehetett volna megcsavarni kicsit, vagy beletenni pár extra dolgot, de az egyszerűsége tényleg pozitívan hat az emberre. Aki az agyalósabb, vagy a kódokkal és furmányokkal teli kalandokat szereti, az messze kerülje el, de laza kikapcsolódásnak teljesen jó.
hr
Első oldalElőző oldal123
2012. augusztus 31. 14:17 | Válasz erre | #30
Ha jól tudom, akkor Erdély a mai Románia területén található. Nincs külön Erdély már.
© Toxie
2012. augusztus 31. 14:01 | Válasz erre | #29
Igen én is így tudom....
© Enzo55
2012. augusztus 31. 13:20 | Válasz erre | #28
Csak tippelek, de valószínűleg a kaland egy erdélyi kastélyban játszódik, az pedig Románia!
© Toxie
2012. augusztus 31. 13:05 | Válasz erre | #27
Minden elismerésem a szerzőnek az új könyvért,de Románia mint helyszín pfffffffffff...Bocsánat ha valakit sértek ezzel!
2012. augusztus 28. 20:21 | Válasz erre | #26
Hat ez az, mi sem konyvolvasasra hasznaljuk a gepet, mert nem arra van. :)
© killmaster (Savanyúhas)
2012. augusztus 28. 18:45 | Válasz erre | #25
Még igazat is adnék neked, de én a számítógépemet nem egy célra használom, hanem - mert hát nem a dos korszakot éljük már! - több feladatra is be tudom állítani. Én pl miközben olvasok egy pdf-t, még másik 10 alkalmazásom meg van nyitva, amiből van on-line játék, letöltés, egyéb csacskaságok, így kedvem szerint váltogatom a dolgokat. Az egerem görgős, a lapozgatás nem gond, de van wordos kalandlapom is ha kell, sőt van is olyan megszállott KJK rajongó, aki már linkesítette a könyveket, és még dobókocka szimulátor is van az oldalán! Aztán ott vannak ezek a kézi kütyük, már azokon is lehet KJK-t játszani akár utazás közben is. Szóval igen, jó a könyv, nem is vitatom, de amíg válság van - legalább is a politikusaink erre hivatkoznak! - addig, mint Sandokan kalózkodunk! No persze a magyar kiadásra én is vevő vagyok, még ha várni is kell rá! Az angol kiadást meg meghagyom a fanatikusoknak.
2012. augusztus 28. 18:29 | Válasz erre | #24
DVD-et nem szoktam venni, mert en inkabb moziban nezem meg, ami mostanaban igen draga, viszont utana leszedem aviban es kesz. :) Talan 1-2 film vagy sorozat van,amit megvennek/meg fogok venni DVDen.

Lehet,hogy nem kell olvasolampa, de a gep jobban tonkreteszi a szemet mint a konyv+olvasolampa. Egyebkent mindenki azt veszi meg, ami fontos neki es ossze tud ra sporolni. :)
2012. augusztus 28. 18:06 | Válasz erre | #23
Killmaster: Nyilván egy filmet vagy játékot letöltenek mások is, főleg ha csak kíváncsiak milyen, egyszer megnézik vagy röviden feltelepítenék, hogy kipróbálják egy fél órát. De ha egy játékkönyvet olvasni akarna valaki, macerásabb a \"lapozgatás\", kevésbé tudod beleélni magad (hisz gépen, inkább valóban komoly grafikájú játékkal játszik ma már az ember). És lényegében a spórolás is csak illúzió, mert mire végigjátssza az illető a gépén az áramszolgáltatónak fizeti meg azt a pénzt, amit megspórolt. És minél hosszabb és összetettebb a játékkönyv és érdemesebb az újra-újraolvasásra, annál többe fog kerülni. Igazából csak arra érzem jónak az elektronikus változatot, ha valaki nem ismeri a művet és bele szeretne lesni kb. milyen. Egyébként jobb könyváruházak adnak könyvekről ízelítő anyagot vagy részletet. Inkább az a szomorú, hogy többeknek nem futja rá, vagy abban az illúzióban élnek, hogy megtakarítanak vagy csak ügyesnek gondolják magukat, ilyen is akad. De aki szabályosan és élvezettel játszanák az adott kalandot, annak a könyv formátumnál kevésbé tudok ideálisabbat elképzelni.
© killmaster (Savanyúhas)
2012. augusztus 28. 17:45 | Válasz erre | #22
Zoleeka te melyik bolygóról jöttél? Már bocs a kérdésemért, de úgy tűnik én vagyok itt az egyetlen aki kalózkodik a neten, és mindenki más jogtiszta Zombik vérével dicsekedhet. Jó nektek, nálam megteszi a magyar kiadás is, elég lesz azt kigazdálkodnom, amint egyszer elkészül. Igen, én is szeretem a könyveket, de a pdf-t is, mert állítható a betűméret, és éjszaka nem kell hozzá olvasólámpa. Ja, hogy az ingyen van. Ettől jobb már csak az lenne, ha fizetnének érte. Sőt ha lesz egyszer kjk-ból hangoskönyv, még azt is letöltöm! Tényleg mekkora királyság lenne ha Killmaster hangján szólalna meg a Zombik vére háttere? Ma már ehhez nem kell túl modern technika... De azért arra kíváncsi lennék közületek mennyien warezolnak meg torrenteznek sutyiban, és hány hónapig leltározna a BSA a háztartásotokban. Mert könnyű ám hangzatos szavakat használni. Én legalább én vagyok, nem követendő példa, csupán egy átlag és szegény magyar fickó! [smiley]duma[/smiley]
2012. augusztus 28. 17:38 | Válasz erre | #21
Ugyan nem ebbe a topicba illene írnom, de már elkezdtétek, ezért nagyon röviden:

- szerintem is sokkal jobb könyvet olvasni, mint pdf-et vagy akármilyen mást
- eddig úgy voltam vele, ha tehettem, akkor eredeti dvd-ket vettem, de ez mostanra megváltozott, mert: 1, nincs rajta semmilyen extra, ez pedig átlag 3500 Ft-ért nem jó üzlet nekem, 2 ha van, akkor is sz@r és semmit nem ér - emlékszem tavaly megvettem a Halhatatlanok duplalemezes verzióját 4000-ért, s hiába volt rajta kb. 50 percnyi, több mint a fele arról szólt, hogy a rendező úr milyen fasza csávó, mennyire tud, stb. Ahhoz képest a film... pfff
- nem a könyv ára a drága, hanem a fizetés kicsi!
2012. augusztus 28. 17:15 | Válasz erre | #20
A 90% Angliara vonatkozott, MO-ra a 10%-ot irta. :) De sajat magad is ezt irtad a harmadik sorban. :)

Egyebkent en a konyvet jobban szeretem olvasni, mint a PDF-et. Es tudom, hogy draga. Sokat is szoktam kolteni, de csak erre. :) Mas konyvek annyira nem szoktak erdekelni, tehat ki lehet igy gazdalkodni. :)

Ettol fuggetlenul en sem szeretem, ha valaki rogton a kalozmasolatot koveteli (legyen az konyv, film, jatek, szoftver, stb...).
© killmaster (Savanyúhas)
2012. augusztus 28. 13:56 | Válasz erre | #19
Örülök neki hogy te a magyar könyvbarátok igen nagyra becsült 90%-ba tartozol, aki hónaponta vásárol könyveket, és akinek nyilván jobban megy, mint nekem, akinek hóvégén már csak aprópénz marad a zsebében! Szerzői jogok, meg kiadók jogai hát ez olyan mint a Mikulás, hallottam már róla, de idővel az ember kinő belőle! Itt a magyar ugaron az emberek jó ha 10%-a vásárol meg könyvet, és talán még el is olvassa azt, de amilyen árak vannak, félek még ez is optimista becslés. Igen, vannak olyanok a fórum berkein belül, akik megosztják a többiekkel tulajdonaikat ingyenesen, és pdf-t kreálnak, hogy más is olvashassa. Aki ebben rosszat lát, hát az nem sűrűn jár könyvesboltba, vagy csak szimplán ACTA-párti, én meg nem szívelem az ilyen embereket. Egyébként a háttérben nem csak a Magyar hont említik meg, de több földrajzi helyet is. Én persze nem ezért kedvelem ezt a könyvet, hanem mert KJK és a \"Nagy mágus\" írta.
2012. augusztus 28. 11:26 | Válasz erre | #18
Mondjuk, ha nincs könyv, akkor honnan lenne belőle pdf? Meg aztán, aki pdf-et osztogat nemhogy régi, de új könyvből, az számolhat a virtuális tökönrugdosással a kiadó jogai és a szerzői jogok kapcsán. Szóval nem csípem az ilyen sejtelmes, némileg rosszra is utaló hozzászólást, mégha azt ír bárki, ami csak jólesik neki! Inkább azon kéne tipródni, hogy mennyire normális, hogy nagyon alapárú könyv megvételén egy rajongónak a pénzügyi kereteit kell mérlegelnie! Mert a Királyságban a lakosok 90%-nak természetes, hogy egy könyvre egy hónapban áldoz ennyit, vagy még többet, itt meg az emberek 10%-nak futja és gondolja is egyben, hogy könyvet vegyen, elvonatkoztatva a könyv témájától és műfajától!
(Ja, és hány olyan könyvről tudnak a rajongó a KJK könyvek között, amelyben megemlítik magyarhont? Mert már van ilyen...[smiley]hehe[/smiley])
© killmaster (Savanyúhas)
2012. augusztus 28. 07:48 | Válasz erre | #17
Ti dolgotok, én megvárom a magyar verziót. Egyrészről a Zagoros kiadás is van olyan jó mint az eredeti (hanem jobb), másrészről árfekvésben is kedvezőbb, igaz várni kell rá még néhány hónapot. Na persze ha lenne rá némi pénzügyi keretem még én is beruháznék egy angol kiadásra. Addig megelégszem egy pdf-es verzióval is...
2012. augusztus 27. 22:36 | Válasz erre | #16
ebay vagy amazon. En 10 GBP-ert vettem szallitassal.
2012. augusztus 27. 22:14 | Válasz erre | #15
Hogyan, és mennyiért tudnám beszerezni ezt a könyvet?
2012. augusztus 27. 17:47 | Válasz erre | #14
Akkor az egeszet at kellene szerkeszteni. Engem csak az bant, hogy nem illeszkedik a tobbi KJK konyv borito-stilusahoz, igy egy csomoan eszre sem fogjak venni ezt a konyvet. Bar az is lehet, hogy ezalltal egy sok uj olvasot szerezhetnek a sorozatnak. Nem reg erkezett meg a konyv, vegre a kezembe foghatom. :)
© runner
2012. augusztus 18. 19:58 | Válasz erre | #13
Sajnos így is sok a hely a cím felett, ezt így tervezték, ezért nem változtatnék.
A Zombi pont megfogja az E betűt.
Ha az egész feljebb kerülne, akkor hiányozna ott valami...
A főhős Te vagy!
2012. augusztus 18. 15:43 | Válasz erre | #12
Én is csatlakoznék azok táborához, akik szerint így kissé túl nagyok a címben a betűk.

Egyrészt értem, hogy az eredeti kiadásban a túlon-túl figyelemfelkeltő borítót megfejelték ezzel a túlméretezett és azt a szerencsétlen zombit szinte agyon nyomó cím felirattal, hogy még harsogóbb végeredményt kapjanak. (Nyilván ki kell tűnnie és figyelemfelhívónak kell lennie.)

Azonban jelezted, hogy próbálod a régi rakétás kinézethez igazítani. Ez látszik is a szerző nevének ábrázolásmódján. Ugyanezez elv szerint kéne még kissé módosítani a címén is, hogy egy hangyányit szelídebb/visszafogottabb lehessen az összkép. Ha példának vesszük a régi rakétás borítókat, talán a Halállabirintusé a legnagyobb betűméretű cím, mely saccra nagyjából azonos ezzel, viszont a betűk ott sokkal karcsúbbak. Ez alapján talán vagy \"karcsúsítani\" kéne a betűket, vagy magát a feliratot valamelyest kisebbre venni. (Ez utóbbinál talán nem vágná úgy tarkón a címlaphősünket sem.) Egy esetleges mértetcsökkentésnél elsőre (teljesen csak megérzés jelleggel) kb. 15 %-t javasolnék.
2012. augusztus 17. 16:44 | Válasz erre | #11
Szerintem még 50 zombi is menne Norrisnak![smiley]violent[/smiley][smiley]axe[/smiley]
© killmaster (Savanyúhas)
2012. augusztus 17. 13:59 | Válasz erre | #10
Magára a történetre és a csapdákra gondoltam, de ezekről azért nem beszélek, mert nem akarom elrontani mások játékát. Rögtön, szinte a legelején a kalandnak van egy kalandod itt véget ért része. Ilyet Livingstone-tól csak a Gyíkkirály szigetében láttam. Szerencsére következetes az író, nem kell azonnal harminc zombit lerugni, (ez azért még Chuck Norrisnak is sok lenne!), és nem kapunk azonnal AK-47-st, hanem szépen fokozatosan jönnek az infók, a tárgyak és a pénz, mert hát itt dollárban kell fizetni a javakért. Sajnos az angol tudásom nem igazán teszi lehetővé, hogy mindent elsőre értsek, de a lényeget át lehet látni, és a Your adventure is over még szótár nélkül is megy...[smiley]hung[/smiley]
2012. augusztus 17. 13:34 | Válasz erre | #9
Ha nem titok, akkor mikkel lepett meg?
2012. augusztus 17. 13:31 | Válasz erre | #8
Szerintem sem rossz, de nem vagyok elájulva tőle - ez nem runner hibája.
© runner
2012. augusztus 17. 13:03 | Válasz erre | #7
Utóbbi.
Hasonló betűk, meg még módosítva is lettek. Meg egy kis vér effekt. [smiley]axe[/smiley]
A főhős Te vagy!
2012. augusztus 17. 12:55 | Válasz erre | #6
Igen,lehetnenek kisebbek is, de hat az eredeti is ekkora.
Runner: hogyan csinaltad a betuket?Megszerezted az eredeti \"font\"-ot? Vagy kerestel hasonlot, kicsit atrajzoltad es beverezted?
© runner
2012. augusztus 17. 12:26 | Válasz erre | #5
Az eredeti borító lett követve, bár egyszerűbb változatban, hogy valahogy illeszkedjék a Rakétás stílushoz.
Eredetiben nagyobbak a betűk, vagy talán több a betű...

[img=http://3.bp.blogspot.com/-XoPZWBfZsSI/T9w4SeNjYPI/AAAAAAAAAmE/Nkna-WVm3zY/s1600/Blood+of++the+Zombies.jpg]Blood+of++the+Zombies.jpg[/img]
A főhős Te vagy!
© killmaster (Savanyúhas)
2012. augusztus 17. 12:04 | Válasz erre | #4
Egészen jó lett, bár szerintem a betűk aranytalanul nagyok a Zombi figurához képest. De ez privát vélemény, ezt leszámítva szerintem okés! Igaz eléggé hatásvadász a borító, és nálam nem szerepelne a remek könyvborítok Top 20-as listáján, de az ember ne a borító alapján ítélkezzen egy könyv felett. Most, hogy volt alkalmam belekontárkodni az angol verzióba, állíthatom, hogy Livingstone nekem nem okozott csalódást. Sőt, néhol még meg is lepett...
© runner
2012. augusztus 17. 11:41 | Válasz erre | #3
Tegnap-mai alkotás:

[img=http://zagor.hu/egyeb/azv_borito.jpg]azv_borito.jpg[/img]
A főhős Te vagy!
2012. augusztus 17. 09:02 | Válasz erre | #2
Nem birtam ki tegnap es megrendeltem a konyvet. :)
© runner
2012. augusztus 16. 09:39 | Válasz erre | #1
Még odébb van a magyar változat [smiley]buck[/smiley], de gondoltam ide is kerüljön be a téma a Zagor.hu-s könyvekhez.

Érdekesség:
iPadre (iOS-re illetve Androidra is) várható nemsokára (szeptember) A Zombik vére játék, és íme az első kép erről a bemutatón:
[img=http://tinmangames.com.au/blog/wp-content/uploads/ian_ipad_screen1.jpg]ian_ipad_screen1.jpg[/img]

Ezek szerint színesek lesznek az illusztrációk.
Első körben persze sima fekete-fehérben fogjuk elkészíteni a könyvet.
Amennyiben a képek jó minőségűek lesznek, és nem annyira sötétek, talán várható lesz egy színes változat is...

A fenti kép könyvbeli változata:
[img=http://zagor.hu/egyeb/azv_reszlet.jpg]azv_reszlet.jpg[/img]

A cikk angolul:
[url=http://tinmangames.com.au/blog/?p=2345]http://tinmangames.com.au/blog/?p=2345[/url]

Amúgy a következő Az Elátkozott ház könyv lesz (szintén iOS-re illetve Androidra is) október/november tájékán...
[url=http://tinmangames.com.au/blog/?p=2509]http://tinmangames.com.au/blog/?p=2509[/url]
A főhős Te vagy!
Első oldalElőző oldal123