Zagor.hu
Zagor.hu fórum
Flame war téma, csak erős idegzetűeknek
BejelentkezésRegisztrációElfelejtett jelszó
1234Következő oldalUtolsó oldal
2018. augusztus 10. 12:03 | Válasz erre | #173
Hát ez a Sutheo jött és ment... Megse várta a választ, és azóta se bukkant fel, lol
Ő baja.
© killmaster (Savanyúhas)
2018. június 25. 09:37 | Válasz erre | #172
Ejha, csak kapkodom itt a fejem, meg ráncolom a szemöldököm, hogy tulajdonképp min is megy a vita! Annak idején mikor az Éjféli tolvaj javítása zajlott, én is váltottam pár emailt Runnerrel és Firefox kollégával, olykor hangot adva saját véleményemnek, na de az nem vallási, csupán értelmezési és fordítási nézeteltérések voltak. Hát ki a bánatot érdekel, hogy Biblia vagy szent könyv esetleg a "könyvek könyve" van odabiggyesztve, az értelmezésén mit sem változtat! Én tényleg azt gondoltam, hogy "alkonyat úr" átlépve saját árnyékán kezd kézzel fogható dolgokat is megosztani itt az oldalon, az online kalandok hibakeresését és a HK kötetek valamiféle összefoglalását adta közre noha ez utóbbiból, olykor nem sokat értettem, de ez legyen az én problémám. Az meg, hogy Firefox helyreteszi a hozzászólásokat, az örömteli dolog, mert némelyek nem tudják mit és hová írnak. Ami meg a találkozót illeti, hát gondolom több asztal és szék is lesz ott, így mindenki megtalálhatja a saját helyét, bár a csapatbeosztás körül azért alakulhatnak ez esetben gondok! [smiley]crazya[/smiley]
2018. június 24. 22:19 | Válasz erre | #171
Oké, akkor leírom még egyszer:

[quote]azt írtad, "a 390-en kikérem magamnak, az NEM Biblia, hanem Szent Könyv. Ugyanis az kérem egy Korán. Vagy Talmud. Vagy Mahabharata. Vagy Mormon Könyve. Vagy Xenu Históriája. Vagy egy Necronomicon. Vagy minek akarom!". Nyilván nehezedre esett volna azt írni, hogy "390-en félrefordítás, eredetiben Szent Könyv".

Ez esetben ugyanis máris nem úgy hangzik, hogy a saját személyes sértettséged van a jelentés mögött, hanem hogy hibás a fordítás, és gond nélkül elfogadom a dolgot.[/quote]
Igen, feltételeztem, hogy helyes volt az eredeti fordítás.
Igen, nem volt nálam az eredeti.
Nem, a jelentés nem úgy nézett ki, mint egy fordítási hibára való figyelemfelhívás, hanem mint egy sértődés. Lásd még:

[quote]- 387-en fordítási hiba. Első válaszlehetőség valójában: "a szemben lévő másik ajtón át", második lehetőség: "az előszobából nyíló ajtón"
- 180-on fordítási hiba: "be akarsz pillantani az ajtó túloldalán". Talán inkább: be akarsz pillantani hogy megnézd mi van az ajtó túloldalán[/quote]
És nem, nem törölgetem a bizonyítékot, a kép még mindig megtalálható odalent. A fröcsögést töröltem.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
2018. június 24. 22:15 | Válasz erre | #170
Nálam nem úgy tánik hogy belátnál bármit. Nálam úgy tűnik törölgeted a bizonyítékot, és hárítani próbálod az egyértelműt: hogy sose az én megbántottságom volta gond, hanem hogy rasszista vagy. Idézem tőked: "Felháborodni amiatt, hogy egy író fogta magát, és Bibliának nevezett egy tárgyat egy játékban, melynek nulla való világbeli vonatkozása van," Meg "de a biblia az ógörögül könyveket jelent" - ja, kivéve hogy itt EGY könyvről volt szó, hogy nem kisbetűvel írtad, hogy a fordítás nem ógörög egyébként...
No persze behazudtad hogy nem is volt téves a fordítás...

Nem értelmetlen 5-6milliárd ember emberi jogait védeni.
Persze egy keresztény szemében nyilván az, mert arra az ő fejükben a Végső Megoldás vár.
2018. június 24. 22:10 | Válasz erre | #169
Tök jó, hogy így fröcsögsz, és szörnyen sajnálom, hogy

1. nálam pont nincs itt a kezem ügyében az eredeti, és hogy
2. azt írtad, "a 390-en kikérem magamnak, az NEM Biblia, hanem Szent Könyv. Ugyanis az kérem egy Korán. Vagy Talmud. Vagy Mahabharata. Vagy Mormon Könyve. Vagy Xenu Históriája. Vagy egy Necronomicon. Vagy minek akarom!". Nyilván nehezedre esett volna azt írni, hogy "390-en félrefordítás, eredetiben Szent Könyv".

Ez esetben ugyanis máris nem úgy hangzik, hogy a saját személyes sértettséged van a jelentés mögött, hanem hogy hibás a fordítás, és gond nélkül elfogadom a dolgot.

Látod, én be tudom látni, ha hibát vétek -- akár önhibámból, akár önhibámon kívül. Most pedig kíváncsi vagyok rá, hogy benned is van-e ennyi. Bár a "törlések" ismételt emlegetése folytán feltételezem, hogy nincs.

Ja igen, a proggis témából töröltem az utolsó fröcsögésedet, mert nem volt kedvem átemelni ide, és az érdemi része -- értsd: a fényképek -- itt is megvannak, úgyhogy csak a vérben forgó szemeid "vesztek el" az utókor számára. Továbbá megkérlek, hogy az értelmetlen beszólogatásokat, káromkodásokat, egyebeket erre a témára korlátozd, a többiben ilyeneknek helye nincs.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
2018. június 24. 20:47 | Válasz erre | #168
Hja. Nem is értem miért baj ha lebuzizok valakit a nyílt utcán, vagy niggernek nevezek valakit, vagy miért baj ha horogkeresztes zászlóval masírozok fel-alá karlendítve.

Persze a beteg keresztény agy képtelen felfogni a saját rasszista természetét.

Nehéz nekik elmagyarázni, hogy egy olyan országban mint Anglia, mennyire úttörő dolog volt NEM Bibliának hívni egy szent könyvet, és a karaktereknek nem kereszténynek lenni.

De vajon ki a beteg - aki leszarja ezt az úttörő hozzáállást, és megsérti a világ népességének 68.5%-át (és a szám minden nap növekszik), vagy aki ragaszkodik hogy ezt kerüljék el.
© Grimmy
2018. június 24. 20:29 | Válasz erre | #167
"Az író NEM NEVEZETE BIBLIÁNAK a tárgyat, ott "szent könyv" szerepel HAZUG PARASZT. A FORDÍTÓ - azaz jelen esetben TE - MEGHAMISÍTOTTA AZ ÍRÓ SZÁNDÉKÁT, kirekesztő jelleggel és céllal.
Ezzel nem csak személyesen sértettél meg, de meggyaláztad az írót, az összes olvasót, a kiadót, a teljes franchise-t."
Most komolyan azért rasszistázod meg nácizod le Firefoxot meg az egész Zagort, meg vádolod meg "kirekesztő hamisítással", és írsz olyanokat, hogy pl. "a stáb első lett volna vonatra rakni a cigányt, zsidót, ellenzékit", mert Firefox Bibliának fordított valamit, ami amúgy "Holy Book" volt angolban? [smiley]rolleyes[/smiley]
Hihetetlen. Ez a legbetegebb dolog, amit eddig a zagoron láttam az elmúlt nyolc évben, pedig volt már itt pár fura reag, meg "nem teljesen hétköznapi" tag, de ez... Ez már tényleg beteg. [smiley]wow3[/smiley]
© cock
2018. június 24. 20:13 | Válasz erre | #166
Szerintem meg sokkal inkább az számít, hogy ki van ott. Én a magam részéről nem ideológiák mentén próbálok élni. Le se szarom mit képvisel egy rendezvény, ha olyan emberek vannak ott, akik nekem nem szimpatikusak. Ennyi.
2018. június 24. 19:07 | Válasz erre | #165
Teljesen mindegy ki van ott. A lényeg mit képvisel maga a rendezvény.
Van különbség ha egy csapat náci csinál egy rendezvényt, vagy ha a pedagógusok vonulnak az utcára. Akkor is ha ugyanazért tüntetnek.
© cock
2018. június 24. 18:42 | Válasz erre | #164
[i]És nem "én" nem csípem, hanem senki akibe szorult egy kis emberség.[/i]

Ebben van valami. :DDD

[i]Szerencsére a mostani találkozónak semmi köze a zagorhoz.[/i]

És ez miért garancia arra, hogy Firefox vagy ami még "jobb" Buda Zolika nem lesz ott?
2018. június 24. 18:28 | Válasz erre | #163
Akkor még nem kapott vérszemet "keresztény ország"-ot hírdető diktátor miatt.

És nem "én" nem csípem, hanem senki akibe szorult egy kis emberség.
Plusz mint látható hazudik mint a vízfolyás a szentem.

Szerencsére a mostani találkozónak semmi köze a zagorhoz.

Faszért nem lehet tisztességesen viselkedni.
© cock
2018. június 24. 18:14 | Válasz erre | #162
twillight... Az érdekelne, hogy anno a KJK találkozón hogy szívhattál egy levegőt mösziő Firefoxszal, ha ennyire csípitek egymást? lol
2018. június 24. 14:58 | Válasz erre | #161
De gondolom a zagor.hu az eretnekégetést sem érezné "akkora", sőt semekkora problémának.
A stáb első lett volna vonatra rakni a cigányt, zsidót, ellenzékit.

Ilyen világnézettel nem tudok közösséget vállalni, így ismét kérdem, hogyan törölhetném az ÖSSZES hsz-emet.
2018. június 24. 14:52 | Válasz erre | #160
A vallási hazugságaid lelepleződése:

[img=https://i.imgur.com/NR9jSJh.jpg]nem biblia[/img]

[img=https://i.imgur.com/tcHgHLr.jpg]egyáltalán nem te keresztény fasz[/img]
2018. június 24. 14:40 | Válasz erre | #159
Egyértelműen arra használod az oldalt hogy az átlátszóan tagadott keresztény hitedet másokra ráerőszakold.

Egyébként történelemtagadó is vagy, mert a "zsidó biblia" azaz Ószövetség, a keresztény Biblia pedig az Ó- és Újszövetség (meg a Legújabb Szövetségek, minta katolikusoknál a katekizmus).

Az író NEM NEVEZETE BIBLIÁNAK a tárgyat, ott "szent könyv" szerepel HAZUG PARASZT. A FORDÍTÓ - azaz jelen esetben TE - MEGHAMISÍTOTTA AZ ÍRÓ SZÁNDÉKÁT, kirekesztő jelleggel és céllal.
Ezzel nem csak személyesen sértettél meg, de meggyaláztad az írót, az összes olvasót, a kiadót, a teljes franchise-t.
2018. június 24. 14:31 | Válasz erre | #158
Nem vagyok vallásos, innentől kezdve engem bármiféle keresztény attitűddel vádolni nonszensz.

Biblia emlegetése miatt zsidózni (lévén ugye hogy az Ószövetség a Zsidó Biblia, az Újszövetség pedig a Keresztény Biblia) nonszensz. Iszlámozni több értelme lett volna.

Felháborodni amiatt, hogy egy író fogta magát, és Bibliának nevezett egy tárgyat egy játékban, melynek nulla való világbeli vonatkozása van, nem csak nonszensz, de egyenesen cenzúra után kiáltó, szűk látókörű, intoleráns, kirekesztő attitűd. Ennyi erővel a keresztet is tiltsák be, mert az is keresztény jelkép, és a pentagrammát is, mert az meg sátánista jelkép.

Félreértés ne essék, nem kell, hogy tessen, hogy a tisztelt író úgy döntött, hogy Bibliát emleget a könyvében, de ilyenkor nem az a megoldás, hogy átírjuk, hanem hogy nem olvasod el. Személyes sértődöttség semmire sem indok.

Gondolkodás, szétnézés és feltételezgetés helyett rágalmazás és fröcsögés az megy, ezúton is gratulálok hozzá. Az pedig, hogy ezt a hozzászólást áttettem ide, az nem dugdosás, hanem helyre rakás, abban a témában ugyanis semmi keresnivalója.

Hozzászólásokat nem törlünk és nem cenzúrázunk, csak kivételes esetekben (lévén igyekszünk nem elnyomni senki véleményét és nem elvenni előlük a szólásszabadságot), de ha szeretnéd, másodikként te is megkaphatod a [törölt felhasználó] státuszt.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
2018. június 24. 14:31 | Válasz erre | #157
Lehet ide dugdosni, de attól még a dolog nem változik: a zagor.hu magatartása elfogadhatatlan.
Vajon hogyan tudnám törölni az ÖSSZES hsz-emet?
2018. június 24. 14:25 | Válasz erre | #156
Törölgetünk, törölgetünk?

Miért nem a rasszista dolgaidat törölgeted?
2018. június 24. 13:22 | Válasz erre | #155
" A biblia szó az ógörög biblion többes száma, jelentése „könyvek”. értem, hogy mire gondolsz, de nem érzem akkora problémának" - a "Biblia" szó kifejezetten a keresztény mesekönyvet jelenti, és ugyanaz mint niggerezni ebben a helyzetben.

Kifejezetten és alapvetően sértőnek érzem. Az, hogy te, a bigott keresztény attitűdöddel nem érzed a zsidózást szar szemét hozzáállásnak, az csakis téged minősít.

A többit ezek után el sem vagyok hajlandó olvasni.
2018. április 30. 10:21 | Válasz erre | #154
Léteztem. Ja, és nem hamisítottam történelmet. Az nagyon súlyos bűn ám.
2018. április 17. 18:56 | Válasz erre | #153
2018. április 11. 12:04 | Válasz erre | #152
Fene, a facebook megint kitiltott :=(
© Grimmy
2018. április 11. 07:31 | Válasz erre | #151
Nem bánom, szólj be... ha már ilyen szépen kérted, hogy beszólhass. [smiley]eplus2[/smiley]
2018. április 9. 09:42 | Válasz erre | #150
Szeretnék beszólni Grimmynek!!! [smiley]alien[/smiley][smiley]alien[/smiley][smiley]alien[/smiley]
© killmaster (Savanyúhas)
2018. március 30. 09:53 | Válasz erre | #149
Kicsit úgy érzem magam, mint Toldi Miklós, mikor a Laczfi nádor leparasztozza. No, de míg ő és serege elvonul az első énekben, addig Toldi sok hőstettet visz véghez a trilógiában! Egyébként meg másoktól kaptam sokkal rosszabb jelzőket is, mint a "troll", (bár ez szigorúan véve köznév), azért mégsem okádok tüzet, mint a "tűzhegy mélyén" a sárkány. [smiley]fantasy-30[/smiley] Egyébként néha mikor visszaolvasok régebbi hozzászólásokat, még magamat is megmosolygom, hogy mekkora furcsaságokat írtam hajdanán, ami mára már inkább nevetségesnek tűnik. Kőhídfalván a törpék is halálra unnák magukat, ha nem lennének Dombi trollok, meg "iszaposdi" törpék, így van kire ujjal mutogatni. Egyébként meg Zoleeka jó fej, csak meg kell kicsit ismerni. Először én sem jöttem ki vele, nem tudtam hová tenni, mint ahogy Firefoxot sem, igaz őt még sokszor most sem tudom! Olyan, mint Cselszövő Logaan, a semleges erők ikonikus alakja.
2018. március 30. 08:13 | Válasz erre | #148
Most lehet mondani, hogy én is trollkodok [smiley]c1210[/smiley]
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© Grimmy
2018. március 30. 03:19 | Válasz erre | #147
Zoleeka szokta azt csinálni, hogy tök értelmetlenül és random módra beszólogat az embereknek/kötekszik velük (most pl. a face-n is ezt csinálta, de itt is jó párszor láttunk már ilyen mutatványt tőle). Te ugyanezt csinálod már egy ideje, tehát kb. minden különösebb ok nélkül beszólsz, személyeskedsz (amúgy sokszor vadidegen) emberekkel.
Igen, Twillight se kutya az értetlenkedésével meg furcsa "világlátásával", elképzeléseivel, meg időnként besértődős dumáival, a "Gyula" meg egyenesen nevetséges a KJK-s/jogvédő "kereszteshadjáratával", de ők legalább nem klasszikus értelemben vett "trollok". Te sajnos, úgy tűnik, mostanra már valóban az vagy, egyszerűen trollá változtál. [smiley]guluszem1[/smiley]
© killmaster (Savanyúhas)
2018. március 29. 20:41 | Válasz erre | #146
No ha már ilyen kulturált hangnemet ütöttünk meg egymással Ravnos, akkor talán folytassuk itt, mert úgy tűnik, hogy megint elbeszélünk egymás mellett! Még csak nem is közvetlenül te lettél megszólítva, de ha már mindenképp írni akartál valami okosat, akkor legalább gondoltad volna át, mit is akarsz közölni! Hogy ki mikor talál ide, az mindenki egyéni kíváncsiságától függ, bár a Zagor.hu neve már számos olyan weboldalon feltűnt, amely csupán érintőlegesen foglalkozik ezen kiadványokkal. Nem kell mindent reklámozni ahhoz, hogy egy kis ismertségre tegyen szert egy rajongói oldal. Hogy én kicsit előbb voltam itt másoknál, ez csupán a véletlen műve, no meg a sorsé.
Zoleekával nem tudom mi a baja Grimmynek, mert még ha azt írja, hogy twillight szintje vagy kedvenc kritikusom Gyula, aki "lezugfordítózta" kis társaságunkat, na az már szint! De ugye kinek Azzur nagyúr kinek meg Savanyúhas a példaképe!
© Ravnos
2018. március 29. 19:06 | Válasz erre | #145
EMBER!!! Itt nem arról van szó, hogy ki mit tud jobban!!! Hanem arról, hogy miért kell lefikázni vkit azért, mert csak most jutott el a könyvrendelésig illetve az Zagorra!!! De ezek szerint nem sikerült felfogni, hogy mi volt veled a baj(már megint)??!!
© Grimmy
2018. március 29. 17:21 | Válasz erre | #144
Congrats. Sikerült kb. Zoleeka szintjére süllyedni. [smiley]wow3[/smiley]
© killmaster (Savanyúhas)
2018. március 28. 23:29 | Válasz erre | #143
Killmaster nem lepődik meg ezen sem, megszoktam már, hogy itt mindenki mindent jobban tud nálam, még ha ez nem is így van, de hát miért ne... Egyébként meg elnézve egyesek mondatalkotásait, abban is kételkedem, hogy sikerült elvégeznie a nyolc általánost, talán egy fél disznóval... (Nem, ez nem az új jelölteknek szólt, ők rendeljenek bátran! Runner neve itt garancia! ) [smiley]eljen[/smiley]
2018. március 28. 22:00 | Válasz erre | #142
[smiley]c1042[/smiley][smiley]c2007[/smiley][smiley]c2007[/smiley][smiley]c1039[/smiley]
[smiley]c2009[/smiley][smiley]c1193[/smiley][smiley]c2053[/smiley][smiley]c2008[/smiley]
[smiley]c1041[/smiley][smiley]c1045[/smiley][smiley]c1045[/smiley][smiley]c1040[/smiley]

[smiley]c1042[/smiley][smiley]c2007[/smiley][smiley]c2007[/smiley][smiley]c1039[/smiley]
[smiley]c2009[/smiley][smiley]c1019[/smiley][smiley]c2053[/smiley][smiley]c2008[/smiley]
[smiley]c1041[/smiley][smiley]c1045[/smiley][smiley]c1045[/smiley][smiley]c1040[/smiley]

[smiley]c1042[/smiley][smiley]c2007[/smiley][smiley]c2007[/smiley][smiley]c1039[/smiley]
[smiley]c2009[/smiley][smiley]c1083[/smiley][smiley]c2053[/smiley][smiley]c2008[/smiley]
[smiley]c1041[/smiley][smiley]c1045[/smiley][smiley]c1045[/smiley][smiley]c1040[/smiley]

És KM megint meglepődik, hogy miért mindig mindenki őt bántja.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© Ravnos
2018. március 28. 21:43 | Válasz erre | #141
Megint elgurult a gyógyszer?
Lehet valakinek csak most jutott eszébe, hogy "basszus de jók voltak ezek a könyvek, rá kellene keresni".Vagy egy tinédzser most találkozott vele először és rákeresett! Az, hogy az oldal 8 éve létezik nem jelent semmit! Reklámozva nincs! Nem mindenki olyan KJK b.zi mint te! Valaki csak nosztalgiából veszi, nem azért mert ez a lételeme! Nem értem miért kell vkit lehurrogni azért, mert csak most talált rá az oldalra??!! Amúgy igen, 8 év elég az általános iskolára....szóval hajrá!!
© killmaster (Savanyúhas)
2018. március 28. 21:18 | Válasz erre | #140
8 éve létezik az oldal, és van aki még csak most talált ide? Szerintem a kaland-játék-kockázat beírásával a google biztosan kidobja az oldalt az első öt találatban. No persze nyolc év elég egy általános iskola elvégzésére is... [smiley]smile[/smiley]
© killmaster (Savanyúhas)
2017. október 21. 10:25 | Válasz erre | #139
Én meg neked írnám meg Cyborg17, hogy attól, mert a saját igazad igaznak véled, még nem lesz igazad, még akkor sem, ha másokat próbálsz semmibe venni. Hogy ki kit provokál, és mennyi valóság tartama van egy-egy irományodnak az jól tükrözi legutóbbi hozzászólásod is, se vége, se hossza, értelme meg pláne semmi, de hát ebben a topicban minden megengedett! Ha valaki ennyire szűk látókörű, vagy éppen az én kontómra próbál viccesnek tűnni, hát tegye! Mint írtam, fel vagyok vértezve az emberi hülyeség ellen, másrészt azt hiszem túl sok újat ezzel kapcsolatban úgy sem írhatnék. Te már megmutattad, hogy ismered a magyar ábécé betűit, és 5 is jól el tudsz számolni, erre már egy első osztályos is büszke lenne. Én azért még elküldenélek Kháréba a tudóshoz, hogy az ork kölykökkel szívj magadba egy kis tudást, talán majd akkor megint eltársalgunk egymással. Addig én meg iszok valamit a Megfáradt vándor fogadóban.
2017. október 21. 09:25 | Válasz erre | #138
Neked válaszolok, mert killmasterrel már nem kívánok a továbbiakban a téveszméiről vég nélkül csevegni.
Én olvastam a kígyóemberek topikban a szövegét, de direkt hanyagoltam.Egyrészt mert -ahogyan azt írod is- annak nem ott lett volna a helye (node killmaster már csak ilyen, nem nyugodhat amíg minden lehetséges topikban nem írhatja ki a maga igazát), másrészt felesleges is lett volna egy témát ezzel két külön szálon futtatni, harmadrészt, és ez a lényeg, nincs igaza!Csak már nem akarja elismerni, hogy bocs, srácok, végülis a ti megállapításaitokban sincs semmi bántó, sértő, durva, stb.
Szóval nem volt az egyéb, mint egy önreklámmal vegyes provokáció killmaster módra.
De ezt máris bebizonyítom!A rettegés háza 41-es hozzászólása, részemről -mit ad Isten- egy éppen olyan kritika, amiben teljesen normális hangvétellel, korrekt módon írok jót is és rosszat is!Mint amivel killmaster Sang kritikáját is illeti.Ekkoriban kezdődött amúgy Báti László Gábor műveinek elemzése, és te is egyik szereplője voltál ennek.
Aztán a Veszedelmek kikötője topikban nemrég ismét előjött Báti László Gábor munkáinak kritikája (ami lám-lám idáig vezetett), ahol a szövegemben még vissza is utaltam erre a Rettegés háza 41-es hozzászólásra!Így topik névvel, hozzászólás számmal, szóval simán visszakereshető lett volna!Ahogyan a link a munkáidról is, ami szintén meg lett említve.
Érdekes hogy killmaster aki itt évek óta mindent elolvas, ezt valahogy kihagyta!
De ezeket hiába is írná neki az ember, mint ahogyan kérdéseket is hiába tesz fel neki.Reakcióiban ezekről nem esik szó, csak süketel, maszatol.Elég csak végigolvasni a 125-ös hozzászólástól a tartalmas válaszait!
Én amondó vagyok hagyd a fenébe tényleg te is!Normális válaszokat úgysem fogsz kapni tőle a továbbiakban sem, legfeljebb valami ilyesmiket, hogy: "Miért nem mentek el ti is inkább Rettegett Balthus-szal a gyíkkirály szigetére?Persze ha ti is kevesebbek vagytok mint cosinus 90, akkor még Zharradan Marr-ral sem találnátok meg a lángpallost, ami tüzet gyújtana a sötétségbe, és máris indulhatnátok egy Kazinczy Szép magyar beszéd versenyen, vagy bekerülhetnétek a Minden tudás egyeteme című műsorba!"[smiley]buck[/smiley]
Tedd azt másokkal,amit szeretnél hogy veled tegyenek meg,illetve ne tedd,amit magadnak sem szeretnél!
© killmaster (Savanyúhas)
2017. október 20. 20:06 | Válasz erre | #137
Kicsit patthelyzetnek érzem én ezt az egész vitát, mint mikor a Főmágus pontos kilétét próbáltuk meghatározni egy másik fórumozóval. Sang kritikáját azért linkeltem be az adott topicba, mert annak a kalandnak a rajzairól beszélt, nem arról, hogy kettőnk között melyik a nagyobb művészeti kritikus, mert akkor ide linkelek. Ez ilyen egyszerű. Ja, hogy te azt gondoltad, hogy én csak azért járok ide, hogy csak itt ebben a részben koptassam a billentyűzetem, és mindenkit jól leteremtsek, hát akkor most láthatod, ez a Killmaster többet is tud. Más témákhoz is hozzászólok, talán a második helyen vagyok a hozzászólások számát tekintve. (hozzáteszem nem csak vigyorgó arcokat, meg fél soros hiányos mondatokat biggyesztek ide!) Ami a kritikád illeti talán a stílusa nem jött be, vagy csak a kicsengése, vagy csupán nagyon lekezelő voltál! Pont, mint egy vagdaló balta, ami jól jön, ha fojtóbokorral akadsz össze, de a Márvány Kos ellen fabatkát sem ér. Az összeesküvés elmélet az alábbi kijelentésedre érkezett: "Kivéve ha hatalmi céllal teszed és úgy véled ettől fölém/fölénk kerülsz. De ez ismét egy sok szempontból abszurd gondolat…" Miféle hatalmi cél vezetne bárkit itt a fórumon? Itt nem szavazzák meg ki legyen a hónap kommentelője, vagy épp az év kritikusa, mint ahogyan azt sem, ki rendelkezik a legnagyobb anatómiai tudással errefelé! A te segítségnyújtásodról pedig (éppen nem titáni a hasonlat, de a lényeget kifejezi) a róka és a gólya meséje ötlik fel, amikor megvendégelik egymást! Én megnézem azért azt is kihez megyek vendégségbe, nem csak az ingyen piáért megyek! Most már nincs baj, megint tudtam válaszolni a felvetett és felvetődő, se vége se hossza, egyértelmű és kétértelmű kérdéseidre! [smiley]circling[/smiley]
2017. október 20. 19:15 | Válasz erre | #136
Ember, neked tényleg valami bajod van...

A kígyóemberek birodalma topic akkor lett volna megfelelő, ha A kígyóemberek birodalmáról beszéltünk volna, de most teljesen más a téma. Ha meg már oda válaszolsz, akkor akár szólhattál volna róla. Mert így honnan tudjam, hogy ott keressem a választ? Azzal hogy most utólag mondtad kb. kitörölhetem a seggem.
Sangot senki nem vonta volna be és nem is számít, hogy A kígyóemberek birodalma könyv melyik képéről mit mondott. Engem az érdekelt, hogy az ő általa megfogalmazott ugyanolyan kritika miért részesül más megítélésben, mint az enyém.
De látom, hogy akkor végülis visszakanyarodtál oda, hogy a buksisimogatás a jó kritika. Erről már írtam, hogy sem saját tapasztalataim, sem az általam nagyra tartott alkotók és mentoraim (akiknek látom a munkásságát és nem négy ötletre verik a mellüket) véleménye szerint sincs így. Ha a saját nézőpontomból (!) azt látom, hogy egy rajzon nem jó a perspektíva, nem jó az anatómia, nem jó a kompozíció, akkor a lelkesedésen kívül nem tudok mit pozitívan értékelni, azt pedig én is megtettem. Ezért is próbálok segíteni, hogy a lelkesedés és a befektetett idő jobban megtérüljön. Ami végső soron neked is jobb lenne, mert jobb rajzokat kapnál a könyvekben.

Ezt a hol ide hol oda csap dolgot nem tudom mire vélni. Hova csapok?
Meg ki beszélt összeesküvés elméletekről? Már persze rajtad kívül...

A segítségkéréssel meg akkor vigyázz, ha eleve így állsz hozzá, akkor ilyen segítséget is fogsz kapni. Én a magam részéről segítségnyújtásról beszéltem.
© killmaster (Savanyúhas)
2017. október 20. 18:11 | Válasz erre | #135
Bátorkodom olykor a megfelelő topic megfelelő rovatába írni, mert még egyesek azt hinnék Sangot is be akarom vonni a mi kis vitánkba! Mindennek meg van a megfelelő helye, persze valamiért a beszólós épp ki tudja hányadik virágkorát éli. Csupán ezért nem írok mindenfélét ide. Aki érdekel Sang kritikája olvasson utána. Miért az övét találom építő jellegűnek? Mert nem egyoldalú. Neki sem tetszett minden rajz, de azért talált benne jót is. Tudod ha valamit korrekt módon fogalmaznak meg, arra lehet normál módban reagálni, de ha már engem valamiféle tankhoz hasonlítottatok, akkor te egy vagdaló balta vagy, hol ide hol odacsap, csak nem mindig oda ahová kellene! Az összeesküvés elméletekről meg annyit, hogy a Főmágus dédelget hatalmi terveket, én ugyan nem, csupán próbálok olykor ötletelni, segíteni az itteni munkát! Persze lehet a "segíteni" szót másképp értelmezzük, mert ugye lehet úgy is segíteni, hogy megiszom a haverom sörét, nehogy négykézláb induljon haza, meg úgy is, hogy eloldozom a Barbárt a Fekete erdőben, az meg jól pofán vág! Minden csak nézőpont kérdése... Egyébként is a segítségkéréssel olykor vigyázni kell, mert úgy jár a delikvens, mint a Káosz fellegvárában, mikor a verembe esik. [smiley]fantasy-34[/smiley]
2017. október 20. 14:14 | Válasz erre | #134
Melyik ez a példa? Kíváncsi lettem rá.

[quote]bátorkodtam belinkelni a "kígyóemberek birodalma" topic-ba[/quote]
A "beszélgetés" itt folyt, tehát miért nem ide idézted be?
Vagy élőben is így kommunikálsz, hogy a nappaliban neked feltett kérdésre átvonulsz a konyhába és ott válaszolsz?
Amúgy Sang kritikája miben is más vagy jobb mint az enyém? Főleg hogy ő rögtön azzal kezdi, hogy "nehéz lesz visszafognia magát", tehát László rajzai valami erős negatív indulatot váltottak ki belőle. És ő elég rendesen olt, még írja is.

[quote]Az meg hogy ki miről beszél, (olykor mellé is) hát az bizony politika![/quote]
Itt egyszerű párbeszéd folyt volna, ahhoz viszont szükséges, hogy mindkét fél ugyanarról beszéljen. Szóval nem, amit te művelsz az nem politika, hanem sima mellébeszélés.
Kivéve ha hatalmi céllal teszed és úgy véled ettől fölém/fölénk kerülsz. De ez ismét egy sok szempontból abszurd gondolat...

A segítségről még egy picit. Tudásomhoz és lehetőségemhez mérten én nagyon szívesen segítek akárkinek, mint ahogy azt Báti László esetében is tettem, még ha te ezt nem is láttad/látod. Adott esetben még neked is segítenék, ha megfelelően állnál hozzá...
© killmaster (Savanyúhas)
2017. október 20. 13:08 | Válasz erre | #133
Elemezzük ki ezt az igen tartalmas és semmitmondó hozzászólást! Cybort17 tud ötig számolni, ez igen dicséretes ezen a szinten, amin ő van! Valószínűsíthetően ezzel a szókinccsel emlékdíjat nyerhetett egy Kazinczy Szép magyar beszéd versenyen, mert ennyi kultúrszóval ott meg lehet csípni az utolsó helyet. Mondjuk ezzel nem engem, hanem önmagát minősíti. A ti kritikátokról csupán annyit, hogy bátorkodtam belinkelni a "kígyóemberek birodalma" topic-ba Sang kritikáját, aki tényleg korrekt építő jellegű szavakkal illette a Báti László Gábor rajzait. De ez is nyilván elkerülte becses figyelmed! Szerencsére nem csak ti ketten vagytok ezen a fórumon, akadnak mások is, akikkel azért szót értek, sőt ha segítséget kérek vagy nyújtok nekik azt megköszönik. Valószínű őket szívesen meghívnám a Fekete Rákba egy jópofa sörre, titeket meg hívjon meg Gyilkos Vangorn Kháréban! Sosem voltam letiltva a fórumról, és valószínűsíthető, hogy régebb óta vagyok itt mint ti ketten, és mondjuk többen mondtak itt nekem köszönetet! Válaszra is azért méltatlak, mert ennyi "hízelgő jelzőt" nem hagyhatok szó nélkül. Ami meg a megválaszolatlan kérdéseid illeti fordulj Kháréban a kényszeres hazudozó ifjúhoz. Jól megértitek majd egymást! Remélem elég egyenes voltam, de ha mégsem, van még egy kevés a tarsolyban! [smiley]crazya[/smiley]
2017. október 20. 11:59 | Válasz erre | #132
Sorszámozva írom, hátha így felfogja az a nem tökéletes agyad!
1.Mivel az én spontán 130-as hozzászólásomra reagáltad a 131-esedet, csak magadra vetted!Ezek szerint volt oka.
2.Önmagában azzal hogy Titános hasonlatokat használsz, semmi gond sincsen!Nem ezért élsz a saját kis fantasy világodban, hanem mert úgy viselkedsz mint egy autista!Minden problémádra korrekt válaszokat kaptál, ennek ellenére folyamatosan ugyanazt szajkózod, hogy neked mennyi eszed van, mindenki más -jelen esetben Celebrau és én- meg mennyire ostoba, mert nem értik a zagyvaságaidat, mellébeszéléseidet!Ráadásul mindezt a legelbaszottabb módon; nem egyenesen, hanem többnyire csak célozgatva!Azt hiszed ez jópofa, vagy humoros?Nem, ez szánalmas.
3.Ismétlem magam:"Minden problémádra korrekt válaszokat kaptál..."
Úgy látszik valami kurva nagy kórság támadta le az agyadat, ha a 121-es hozzászólást nem fogtad fel, és azt sikerült csak reagálnod rá amit a 125-ösben összehoztál!
Még egy külön linket is kaptál, hogy megnyugodhass "mit tett le az asztalra"!
Az is le lett írva -és nem először- hogy senki nem bántotta Báti László Gábort, és a munkáit normális hangvételű, építő jellegű kritikákkal illettük!Ezt addig olvasd amíg fel nem fogod te szerencsétlen!
4.Nem kell a lélektan analitikusának lenni ahhoz, hogy egy bármilyen épkézláb embernek lejöjjön, hogy nálad öregem kurva komoly gondok vannak!Szerintem nem csupán Celebrau és én gondoljuk ezt így, hanem végignézve az itteni ténykedésedet sokan mások is!Hadd ne keljen külön neveket írnom, szerintem nem nehéz rájönni kikről van szó.
És bár mindenkivel más okokból kifolyólag sikerült összebalhéznod, az alapok szinte mindig azonosak!Vagy el sem olvasod, vagy nem bírod értelmezni, felfogni hogy mit ír vissza a másik, és onnantól csak hajtod a magadét!Írhatnám azt is, hogy játszod a hülyét (egy darabig azt hittem), de te nem játszod, hanem ezek szerint az vagy!
A konkrét kérdésekre pedig gyakran valóban szarsz válaszolni!
5.Egy nagyon fasza überhipermegakingsájz fickó vagy, amiért olyan sokat tettél a KJK könyvekért, és a Zagor oldalért, amennyit!Ezt komolyan mondom, hogy megsüvegelendő!Azt hiszem ezért már meg is kaptad a jutalmad.De -és ezt is többször megkaptad már- ettől te még nem vagy több, jobb, különb itt senkitől!Sőt, talán már a visszájára is billent nálad a mérleg, mert ahhoz rendkívül jól értesz, hogy sikeresen elvág magad szinte bárkinél a nagy pofáddal, a tenyérbemászó stílusoddal, és azzal hogy folyton téged kéne magasztalnia mindenkinek, mert besegítettél, ahogyan fentebb írtam!
Úgyhogy ideje lenne végre kihúznod a fejed a seggedből, észbe kapni, és egy kicsit elgondolkozni azon amit most én, és előttem már sokan mások is ebből kifolyólag írtak neked!(Lehet megint elkélne neked egy kis lenyugtató eltiltás terápia?)
Másrészt ez az a pont ahol én is befejeztem veled, mert ha van benned annyi, hogy magadhoz térj, eleve nem válaszolsz, ha meg nincs, onnantól folytatható ez a végtelenségig is, viszont én nem ezért járok ide.

Tedd azt másokkal,amit szeretnél hogy veled tegyenek meg,illetve ne tedd,amit magadnak sem szeretnél!
© killmaster (Savanyúhas)
2017. október 20. 09:06 | Válasz erre | #131
Persze, hogy nem Cybort17! Hanem a tiédben! Egyébként Titános hasonlatokat azért használok, mert az a Zagor.hu fórumon megértik a kommentelők, még talán ti is. De ha azt írom kevesek vagytok mint a cosinus 90, azt már nem is olyan biztos. Pláne ha trigonometriai ismeretek híján vagytok. De jó, én élem a saját valóságom, ti meg úgy is azt írtok amit akartok, mert hát nem csak művészeti szakértők vagytok, de ahogy elnézem még a lélektan analitikusai is! Nem is értem, ti hogy maradtatok ki a Minden tudás egyeteme című műsorból! Lehet azért, mert ott okos emberek mondanak okos dolgokat. De tessék bátran vitába szállni velem, még a legértelmetlenebb hozzászólásokra is tudok okos válaszokat adni, mint ahogyan azt a példa is mutatja. [smiley]email[/smiley]
2017. október 20. 08:30 | Válasz erre | #130
Nos, mint az kiderült, vannak olyan fantasy rajongók is, akik tényleg a saját kis fantasy világukban élnek, és teljesen mindegy mit ír nekik az ember, úgyis azzá magyarázzák amivé akarják!Tragikomikus!Talán ez a legjobb kifejezés erre, hogy valaki ennyire elrugaszkodjon a valóságtól, és ennyire ne legyen eszénél.[smiley]taps[/smiley]
Celebrau!Nyugi, a hiba nem a te készülékedben van![smiley]nezze[/smiley]
Tedd azt másokkal,amit szeretnél hogy veled tegyenek meg,illetve ne tedd,amit magadnak sem szeretnél!
© killmaster (Savanyúhas)
2017. október 19. 20:05 | Válasz erre | #129
Buta kérdésekre még maga Courga istennő sem tud okos válaszokat adni, pedig őt még csókolgathatod is! Az meg hogy ki miről beszél, (olykor mellé is) hát az bizony politika! Igaz két mondatot összefüggővé varázsolni kicsit nehezebb, mint az internetről egy képet beszúrni ide, de ezt is biztosan rosszul látom. Mint ahogyan azt is, hogy mindig olyanok jártatják a kezüket a klaviatúrán, akik érdemben nem tesznek itt semmit, de azért mégis csak "megmondhatók" akarnak lenni! Hát ezt jól megmondtam! Azért én ezután is elolvasok minden hozzászólást, mert hát a legbutább parasztnak is teremhet olykor hatalmas burgonyája! Ha nem hiszed, járjál utána...[smiley]bee1[/smiley]
2017. október 19. 18:53 | Válasz erre | #128
Rosszul látod. Pont, hogy most jött meg. Egy darabig bíztam benned, hogy talán érdemben is fogsz válaszolni (például a feltett kérdésekre), de neked csak a nagyképű, beszólós mellébeszélés megy. Úgyhogy számomra ezt értelmetlen folytatni.
© killmaster (Savanyúhas)
2017. október 19. 18:23 | Válasz erre | #127
Gratulálok hozzá! Amikor elfogyott a józan ész, kisegít az internet! Látod látod, ha ezzel kezded megspóroltál volna nekem egy csomó karaktert! Nem kell itt mindenkinek mindenhez szakértenie, vagy ha már úgy érzi, hogy ért valamihez, akkor ne verje a mellét, hogy mekkora ász, mert bizony a legnagyobb tudós is könnyen felsülhet a tudományával! Néhányszor azért nekem is sikerült, de én okultam belőle. Hát te? [smiley]vigyor3[/smiley]
2017. október 19. 14:37 | Válasz erre | #126
Én most eljutottam erre a pontra:
[img=http://littlegreenfootballs.com/weblog/img/dark_falcon/2014/09/20/Not_Sure_if.jpg][/img]
© killmaster (Savanyúhas)
2017. október 16. 20:14 | Válasz erre | #125
Úgy látom itt egyesek értelmezési bajokkal küzdenek, vagy épp volt pár üres percük, hogy kifejtség a "nagy üres semmit", mert hát azon kívül, hogy valamiféle harci járműhöz hasonlítok, és én vagyok a "mumus", aki a szegény fórumozókat elűzöm, semmi újat nem kaptam. (Erre a szép körmondatra még talán Sz.G kolléga is büszke lenne!) Ezeket meg már régről megkaptam, és valahogy, mint a bumeráng mindig visszatér. A stílusom, olyan amilyen, igaz én tudok is két összefüggő mondatot is írni, míg talán ez másokra az újdonság erejével hat. A bizonyítást meghagyom a matematikusoknak, a filozofálást meg az itt megforduló kommentelőknek, én meg teszem a dolgom. Úgy tűnik, ez a fórum a meg nem értett zsenik gyűjtőhelye, akik mindent jobban tudnak mint más, (mindezt ugye elméletben), mert hát mint a középkorban a céhlegények bejárták a nagyvilágot, és ellesték a mesterfogásokat. Nosza tapsot nekik [smiley]taps[/smiley] vagy valami ilyet [smiley]axe[/smiley]. Lehet megint bátran idézni tőlem, elvégre a klasszikusoktól szoktak is! [smiley]vigyor[/smiley]
© cock
2017. október 12. 01:36 | Válasz erre | #124
Mestere annak, hogyan lehet még pár idegsejtedet elpusztítani. :D
1234Következő oldalUtolsó oldal