Zagor.hu
Zagor.hu fórum
Flame war téma, csak erős idegzetűeknek
BejelentkezésElfelejtett jelszó
12345678Következő oldalUtolsó oldal
2022. március 27. 23:21 | Válasz erre | #355
Szerintem hagyd figyelmen kívül, valószínűleg elmebeteg az illető. Hülyékkel és betegekkel nem érdemes vitatkozni.
© SzG
2022. március 26. 16:31 | Válasz erre | #354
XERAD-nak (Előzmények az "Előkészületben"-topicban):


Akkor lássuk:

"Szépen,hosszan tudod indokolni a semmit"
Az a "szép hosszan" kb. 5 sor volt legutóbb. (Azt meg inkább nem kommentálom, hogy lesemmized egy fórumozótársad véleményét.)

"ezzel a liberális maszlaggal"
Nem tudom, mit értesz "liberális maszlag alatt", főleg, hogy gyakorlatilag végig a játékkönyvekről meg a könyvekről beszéltem... de azt hiszem, nem is érdekel... Nem akarok ebbe a "ki a liberális meg a komcsi meg a náci" stb. irányba elmenni, főleg egy játékkönyves fórumon... szerintem te se tedd. Pontosabban ne folytasd, mert ugye elkezdeni már elkezdted. :(

"ami az okostelefonon nevelkedettek gyakori jellemzője."
Kösz, ez is mellément, nem "nevelkedtem okostelefonon" ('85-ös vagyok). Sőt, nem is volt okostelefonom... (Illetve de, egyetlen évig, 32 éves koromban, az akkori munkám miatt.)
Egyébként komoly, hogy pár internetes hozzászólás alapján ilyen "dagnózisokat" állítasz fel... illetve nem tudom, hogy egyáltalán hogy veszed ehhez a bátorságot, de persze te tudod. Mindenesetre csak égeted magad az ilyesmivel, főleg hogy tényleg körülbelül az egész "diagnózisod" téves. :)

"Többször is kioktattál"
Nem "oktattalak ki", a véleményemet mondtam el (szerintem milyen könyv a Vérfarkas üvöltése + én mit tartok horrornak, dark fantasynak stb.). Maxiumum a végén írtam pár olyasmit, hogy a dark fantasyba sok minden befér stb. (ami egyébként inkább tény). Nem tudom, miért lenne ez "kioktatás"... mindegy.

"amúgy is békés ember vagyok."
Látom. :D Azért támadtál most nekem, illetve kezdtél el ezerrel személyeskedni...

"De ebből nem csinálunk rendszert"
Miből is? Abból, hogy ellentmondjak neked? (Mert ugye az egész lényege az, hogy leírtad, hogy szerinted jó könyv a Vérfarkas üvöltése, és hogy "horror", én meg leírtam, hogy szerintem nem az.)
Meg mi az, hogy "nem csinálunk rendszert"? Most komolyan meg akarod tiltani, hogy elmondjam a véleményem? Vagy hogy egy műre azt mondjam, hogy például szerintem dark fantasy vagy thriller vagy bármi?

"A King-et is sikerült szépen beskatulyáznod"
Beskatulyázni...? Pont azt írtam, hogy szerintem nem kimondottan horroríró... ezzel pont, hogy nem "skatulyáztam be". Azzal skatulyáztam volna be, ha azt írom, hogy "horroríró".
Egyébként még ha be is skatulyáznék valakit (pl. horrorírónak neveznék egy írót)... és akkor mi van? Egyrészt nyilván bárki beskatulyázhat bármit/bárkit, másrészt kötve hiszem, hogy például Kinget érdekli/zavarja, hogy bárki "beskatulyázta" horrorírónak - pláne, ha egy egyszerű olvasóról van szó, mint amilyen például én vagyok...

"Mégis elmesélnéd,hogy misztikus thrillereket írt."
Nem írtam olyat, hogy "misztikus thrillereket írt"... egy másik műre gondoltam hirtelen, és utána pontosítottam, hogy az Ezüst pisztolygolyók tényleg eléggé "horroros".
De tényleg nem értem ezt a folyamatos háborgásodat, hogy xy művet ennek vagy annak neveztem... Miért zavar az téged, hogy SZERINTEM egy könyv horror/dark fantasy/thriller, akármi???
Eegyáltalán: mi közöd van hozzá, hogy én minek nevezek valamit, és hogy veszed a jogot/bátorságot hozzá, hogy emiatt elkezdj személyeskedni/sértegetni??

"A Lovercraftot nem is említem,mert tőled már az is sértő,ha egyáltalán említed a nevét."
Persze, nyilván. :D Még egy értelmetlen személyeskedés kipipálva.

"Ő amúgy szintén nem határolta be magát,de téged ez sem zavar."
És én "behatároltam"? Annyit írtam mindössze, hogy sokan dark fantasynak nevezik, de szerintem nem az, hanem INKÁBB horror...
Egyébként viszont Lovecraft rémtörténetírónak/horrorírónak tartotta magát, szóval az egész "háborgásod" Lovecraft horrorszerzőnek való beskatulyázása ellen teljesen értelmetlen...

"Képzelem,mi lesz veled,ha még Poe-t is kezdesz olvasni."
Ez is "mellément": legalább 20 éve olvasok Poe-t.

"A lényeg,hogy idáig mindenbe belekötöttél"
Még egyszer: a "belekötés" ugye valójában az volt, hogy elmondtam, hogy miért nem tartom jónak a Vérfarkas üvöltését. És írtam kb. 3 okot, hogy azért mégis megindikoljam a véleményem... nem hiszem, hogy ez különösebben "ördögtől való" lenne. Ez egy fórum, nem? És ha nem tévedek, arra való, hogy az emberek elmondják a véleményüket...

"Kevés vagy hozzá."
Ismét egy teljesen értelmetlen és indokolatlan személyeskedés, gratulálok.

"A bubuval összesen egy kritikában nem értettem egyet,belekötöttél."
Ismét: annyit mondtam, hogy szerintem sem annyira jó könyv, és nem is gondolom horrornak. De ezt csak úgy mellékesen jegyeztem meg, bármilyen bántó szándék nélkül... Te voltál az, aki elkezdett ezen pörögni, meg ebből ügyet csinálni, mintha valami főbenjáró vétket követtem volna el, hogy azt mondtam, szerintem dark fantasy a Vérfarkas üvöltése... tényleg nevetséges az egész. (Vagy talán inkább szürreális.)

"A formátumokba szintén belekötöttél."
Csak rákérdeztem, hogy mit értesz "formátumok" alatt, mert nem volt világos... Aztán meg leírtam, hogy van a könyvből papírváltozat is.

"És hiába ugattam el értelmesen,hogy valamennyire ismerem a horror-t"
Oké, megértettem, ismered a horrort... És? Akkor most ne szóljak hozzá a horrorhoz, mert úgyis úgy van, ahogy te mondod, felesleges is bármiféle ellenvetés (vagy csak kiegészítés)?

"nyilván ebben is az első dolgod volt,hogy az egyik kedvenc könyvemről előadást tartottál."
Nem "előadást" tartottam, hanem leírtam a véleményem, kb. 4-5 sorban...
De még ha "előadást" is tartottam volna... nem szabad? :D Vagy csak jókat lehet nyilatkozni a könyvről?

"A dark fantasy stílus nem létezik"
Hogy téged idézzelek:
"Mindig tanul az ember valamit."
A Kornyának meg szólj akkor, hogy ne hivatkozzon magára dark fantasy íróként... Meg minden egyéb írónak, aki annak tartja magát; és "ugyanazzal a lendülettel" a kritikusoknak, irodalmároknak is - hiszen dark fantasy, mint olyan, nem létezik...

"esetleg valaki álmodott róla két napja,szóval senkit nem érdekel, illetve azért várunk még,amíg meghódítja a horror műfajt."
Ezt már értelmezni se tudom... Mintha kezdenél nagyon "túlpörögni"... meg emlékeztetni egy twillight nevű fórumtársra, ami nem jó jel.
Szerintem tényleg próbálj meg "lekattanni" a témáról, mert ennek nem lesz jó vége.

"De igazából nem a vérfarkasról szól ez,nem is a King-ről vagy a dark fantasy-ról. Arról szól az egész,hogy Te írtál egy könyvet,így aztán ki,ha Te nem.Igaz?"
Nem, de mindegy, úgyse fogod elhinni. :D
Azért írtam be ebbe a topicba, mert kérdezted, hogy mit lehet tudni a fan fictionokról... gondoltam segítek, mert valamennyire képben vagyok a témát illetően. Aztán amikor előjöttél a Vérfarkas üvöltésével, és hogy Bubunak annyira nem tetszett, leírtam, hogy nekem sem...
Amikor meg a horrort bedobtad, és hogy alig van horrorkönyv, leírtam, hogy szerencsére születnek azért horrorművek, például én is ilyeneket szoktam írni. Igen, itt volt egy kis önreklám, na bumm... De nem ezért írtam be, a hozzászólásaim jó része pedig nem erről szólt. De mindegy, nyilván úgysem hiszed el (mert gondolom minden mögé oda akarsz látni valamit)...

Na mindegy.
Még egyszer "gratulálok" a teljesen felesleges, indokolatlan hozzászólásodhoz/személyeskedés-hegyedhez, aminek semmi értelme nem volt... illetve tényleg csak arra volt jó, hogy elcseszd a fórum hangulatát.
Oké, már akkor gyanút kellett volna fognom, amikor csak azért felemlegetted Bubut, mert 15 pontot MERÉSZELT adni a kedvenc könyvedre (a 20 pontból 15-öt! Felháborító)... Már akkor sejtenem kellett volna, hogy nem lesz jó vége, ha leállok veled vitázni, mert nyilvánvalóan képtelen vagy elfogadni más véleményét. (Illetve mintha egyenesen személyes sértésnek vennéd, hogy ha valaki nem tartja jónak meg "alapműnek" például a kedvenc könyvedet.) Szóval gyanút kellett volna fognom... de hát tényleg a fene se gondolta volna, hogy baj lehet belőle, ha (egyáltalán nem sértő módon!) pár sorban elmondom a véleményem, meg hogy szerintem mi horror és mi dark fantasy... Azt meg álmonbam sem gondoltam volna, hogy csak ezért majd elkezdel "liberálisozni", meg olyan szövegeket nyomni, hogy "okostelefonon nevelkedtél" és "kevés vagy hozzá" meg "már az is sértő, ha csak megemlíted Lovecraft nevét (ez a "kedvencem" egybként)... Tényleg elég szürreális. :D Valahogy nehéz elhinni, hogy te komolyan gondolod mindezt...
2021. október 30. 16:36 | Válasz erre | #353
Legalább tudjuk, hogy álljunk a dolgokhoz.
Francisnak meg szóljatok, hogy ne dolgozzon feleslegesen.
© runner
2021. október 30. 11:46 | Válasz erre | #352
Had szóljak én is.
Először is visszacseréltem mindegyik könyvet a régi pdf-re.
Bocsika.

Rengeteg szerkesztésen, javításon esnek át a könyvek.
Ráadásul a pdf-eknek tükrözniük kell, hogy milyenek a nyomtatott könyvek.
Na ezek a pdf-ek nem ilyenek.
Mindegyikben más a betűtípus, elrendezés, méret...
Még a Zagor.hu logo is egy sima betűtípus lett.
Ezekhez nem tudom a nevemet adni.

Én és még mások is átnézzük a szerkesztéseket, de ezek már nem azok, amiket mi megcsináltunk.
Elnézést, ha most sokan berágnak, hogy linkesített pdf-eket akartak, de ezeket nem teszem ki.
Azt el tudom képzelni, hogy Fórumba bekerüljenek, de a nevem akkor sem lehet ezekben, mert én nem néztem át ezeket.

Minden könyvnél nagyon ügyelek arra, hogy más nem nyúlhat a szerkesztett dokumentumba!
Átnézésnél is én külön minden egyes javítást átviszek, odafigyelek.
Nehogy valami is elcsússzon, vagy hibás legyen.

Szóval tudom segítség akart lenni ez a linkesítgetés, de teljesen "eltorzultak" az eredeti szerkesztett könyvek.

Mi is csináltunk ilyen pdf-eket, de az automatizálás ellenére, sokszor kihagyott fejezetszámokat, és mindent egyesével kellett átnézni.
Nagyon időigényes, ezért nem foglalkoztam ezzel tovább.

Szóval lehetnek ezek a pdf-ek, csak nem a könyvek oldalán.

A főhős Te vagy!
2021. október 29. 19:39 | Válasz erre | #351
3 napja kerültek fel a régiek, úgyhogy szerintem elég gyorsan jött az infó [smiley]fake-horse[/smiley] De amúgy igen, ha nem is feltétlen a hírek közt.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© Zak
2021. október 29. 16:22 | Válasz erre | #350
Ha nem jön itt fel ez a téma, sosem vettem volna észre, hogy pár régebbi könyv a korábbi sima pdf helyett immár linkesítve szerepel az oldalon. Én is örülök ezeknek a változatoknak, köszönet érte.
Runnertől és/vagy FireFoXtól lehetne kérni, hogy ha további könyvek is felkerülnek linkesítve, akkor arról kapjunk majd valamilyen jelzést? Esetleg a hírekben, vagy máshol, de légy szíves hívjátok fel rá a figyelmet.
2021. október 29. 09:34 | Válasz erre | #349
59db Zagor KJK jelent meg, hiszen "A Pokol tüze" az 59-edik kötet
01 Sárkány szeme - linkesítve
02 Pusztító ff (leszedették)
03 Visszatérés a Tűzhegybe - linkesítve
04 Vérescsont ff - linkesítve
05 Éjsárkány - linkesítve
06 Múmia átka - linkesítve
07 Mélység démonai - linkesítve
08 Éjféli tolvaj - linkesítve
09 Lidéckastély - linkesítve
10 Tűzhegy varázslója sz (leszedették)
11 Nekromanta éjszakája - kép
12 Élőholtak szigete - kép
13 Vihargyilkos - kép
14 Vérfarkas üvöltése - kép
15 Kétélű jóslat - kép
16 Káosz ura - kép
17 Sardath - kép
18 Kard mestere - kép
19 Varázstörő - kép
20 Harcos útja - kép
21 Varázsló útja - kép
22 Örjöngő agyarak - kép
23 Vámpír kriptája - kép
24 Vámpír bosszúja - kép
25 Pusztítás tornya - kép
26 Halál seregei - linkesítve
27 Lélekrabló - linkesítve
28 Sötétség tőrei - kép
29 Mélység rabszolgái - linkesítve
30 Zombik vére ff - kép
31 Zombik vére sz - kép
32 Árnyékharcosok - kép
33 Holdjáró - kép
34 Gyűlölet szakadéka - kép
35 Zagor legendája - linkesítve
36 Tűzhegy varázslója ff (leszedették)
37 Halálmocsár - kép
38 Démonvadász - kép
39 Félelem fantomjai - kép
40 Halállab bajnoka - kép
41 Szellemvadászok - kép
42 Halálúr erődje - kép
43 Démonlovagok - linkesítve
44 Mágusvadász - kép
45 Vérescsont sz - kép
46 Gonosz kapuja - kép
47 Kígyóemberek birodalma - kép
48 Bíbor áradat - kép
49 Pusztító sz (leszedették)
50 Rettegés háza - kép
51 Álmok erdeje - kép
52 Káosz fellegvára sz (leszedették)
53 Veszedelmek kikötője (leszedették)
54 Halál kapuja (leszedették)
55 Gyíkkirály visszatérése - szövegként kereshető
56 Drumer átka - szövegként kereshető
57 Árnyak közül - szövegként kereshető
58 Farkaséhség - szövegként kereshető
59 Pokol tüze - szövegként kereshető

Érdekes, most hogy írtam, hogy minek a fejezetszámok oldalra, meg a kocka alulra, hirtelen megszaporodtak a linkesített verziók. Gyorsan dolgozik ez a Francis. Mindenesetre köszönöm a könyveket a nem vásárlók, csak pdf-et letöltők nevében. Így már van/lesz értelme ennek a változatnak.
2021. október 28. 20:27 | Válasz erre | #348
Teljesen igazad van, én sem néztem át elég alaposan a gyűjteményt. Nem tíz, hanem tizenhárom. De így már értem, hogy miért nem találod meg őket. Egyszerűen mert nem nézted meg. Ha megtetted volna, nem írnál olyan blődségeket, miszerint akár a Tűzhegy varázslója, akár a Káosz fellegvára fent lenne bárhogy is, lévén Scholi mind a kettőt leszedette.

Értem én, hogy sajnálod, hidegen hagy. De neked még mindig nem sikerült megértened, amiket én írtam. Nem baj, úgyis kezdtem már hiányolni twillightot.

338 így járt.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
2021. október 28. 19:46 | Válasz erre | #347
Nem nemszeretek olvasni, hanem kapirgálni a képernyőt, ami linkesítés nélkül egyértelműen van, vagy pontosabban csak ez van. És biza ez játékkönyvélményt nem ad, vagy nem azért töltöttétek fel, hogy ezt adjon a letöltőnek? Mert nagyon úgy látszik, hogy rájuk xartok, csak azok számítanak akik megveszik könyvként. Vagy ennyire nem töltik le a pdf-eket, és mindenki csak a könyvre vár, hogy nem éri meg vele foglalkozni?

Erre írtam azt, hogy miért nem került fel hasonlóan mint az enyém, kevés margóval, amit biztosan nem nyomtatna ki a barátotok. Jaj, munka van vele, meg akkor nem tudnánk magunkat sajnáltatni... Ennyi idő alatt már régen meg lehetett volna alkotni, talán még arturus is bevállalt volna egyet, bár ahogy olvastam ő letudja azzal hogy megveszi.
Mondjuk említetted, hogy nem word, akkor milyen programmal készül? Mert az egyértelmű, hogy nem rögtön pdf-be íródik.
Egyébként, ha jobban aktivizálva lennének a fórumozók, nem minden maradna rátok, de ez sajnos már el lett rontva.
Amúgy igazad van, nem értek egyet vele, az övével sem, de a tiétekével sem.

Én epubosítom aztán pdf-fesítem ez tény, de itt régóta csak arról van szó, hogy a feltöltött pdf tré, azon kellene változtatni. Csak eddig erre nem voltatok hajlandóak, márpedig a kiindulási anyagból lehet a legkönnyebben dolgozni. Tudom, tudom az utolsó párban már legalább lehet szövegre keresni. Egyébként, mint mutattam, teszek ellene, és mivel tudom ez mivel jár nem kívánom közreadni.

Halál seregei
Lélekrabló
Mélység rabszolgái
Zagor legendája
Tűzhegy varázslója
Démonlovagok
Káosz fellegvára
Jé, benne volt a hétben, akkor hogy is volt az a tíz? Vagy hazudozzunk tovább, hátha nem veszik észre és javítjuk vele a silány statisztikát?
(Szerinted hasraütésre írtam be a hetet? Nem, végignéztem őket, nemhiába írtam hogy a régiek kerültek fel linkesítve.)

#338-at kár volt átrakni.

"Mondjuk az is tény, hogy a büdös életben nem kapja meg más őket. [smiley]nevetes1[/smiley]"
Szerintem egyből is érted, nem kell annyiszor bemásolnom.
Forza Francis! (Azért segítsetek már rajta, hogy legalább az ocr-eznie ne kelljen.)
2021. október 28. 18:41 | Válasz erre | #346
Különbség van aközött, hogy te személy szerint nem szeretsz képernyőről/tabletről olvasni, és aközött, hogy valamit csak kinyomtatva lehet olvasni. Példa ez utóbbira lenne például egy ps-közeli verzió, amihez nem létezik olvasóprogram, és csak egy nyomtató tud értelmezni. Ekkor jogos lenne a panasz, csak nem ez áll fenn.

Az is el lett mondva, hogy azért került fel így, mert nem akarjuk, hogy valami farok fű alatt kinyomtassa, és elkezdje árulni. Amire most már még csak azt sem mondhatod, hogy csak kifogás, mert ténylegesen volt olyan farok, aki fű alatt szépen fogta magát, kinyomtatta, és emelt áron megpróbálta eladni. Nem tudom, ki mit szól hozzá, de én, mint fordító, ezt nem tartom támogatandónak. Lehet, te igen, bár az eddigi hozzáállásod alapján kétlem, úgyhogy nem teljesen világos számomra, miért ágálsz a megoldás ellen.

Az ebook formátum esetében a formázás túlnyomó többsége elveszik, ezért ott nem áll fenn a nyomtatás veszélye, ezért nem is volt vele soha probléma, annak ellenére sem, hogy a szöveg gond nélkül kinyerhető. De egyébként szerintem ez is le lett írva már, ha máskor nem, pár hozzászólással lentebb, csak nem akarod megérteni. Aki szeretne ekönyv verziót csinálni belőle, hogy feltehessük a hozzád hasonló, lusta alakoknak, akik csak panaszkodni akarnak, hogy nincs, de tenni annak érdekében, hogy legyen, nem, az eddig is kaphatott, és kapott is nem-kép verziót. Hasonló megfontolásokból lett például 2015-től elérhető a Démonlovagok is linkesített pdf verzióban, ami sejtésem szerint az egyik olyan könyv, amit a nagy statisztikakészítés közben nem sikerült megtalálnod.

Úgyhogy ismétlés a tudás anyja jeligével megismétlem párszor a korábbi kulcsfontosságú hozzászólás-részletemet. Remélhetőleg így már nem kerüli el a figyelmedet.

De mondom, az utolsó néhány szövegként van fenn. Szedd le a pdf-eket, tedd bele a linkeket, ellenőrizd le mindet, csináld meg belőlük az epubot és mobit, küldd el őket az infóra, és a legnagyobb örömmel kitesszük őket. Amint megvagy az utolsó öttel, meg fogom dumálni vele, hogy a korábbi könyveket is átküldje neked pdf-ben, és azokat is a legnagyobb örömmel feltesszük.
De mondom, az utolsó néhány szövegként van fenn. Szedd le a pdf-eket, tedd bele a linkeket, ellenőrizd le mindet, csináld meg belőlük az epubot és mobit, küldd el őket az infóra, és a legnagyobb örömmel kitesszük őket. Amint megvagy az utolsó öttel, meg fogom dumálni vele, hogy a korábbi könyveket is átküldje neked pdf-ben, és azokat is a legnagyobb örömmel feltesszük.
De mondom, az utolsó néhány szövegként van fenn. Szedd le a pdf-eket, tedd bele a linkeket, ellenőrizd le mindet, csináld meg belőlük az epubot és mobit, küldd el őket az infóra, és a legnagyobb örömmel kitesszük őket. Amint megvagy az utolsó öttel, meg fogom dumálni vele, hogy a korábbi könyveket is átküldje neked pdf-ben, és azokat is a legnagyobb örömmel feltesszük.
De mondom, az utolsó néhány szövegként van fenn. Szedd le a pdf-eket, tedd bele a linkeket, ellenőrizd le mindet, csináld meg belőlük az epubot és mobit, küldd el őket az infóra, és a legnagyobb örömmel kitesszük őket. Amint megvagy az utolsó öttel, meg fogom dumálni vele, hogy a korábbi könyveket is átküldje neked pdf-ben, és azokat is a legnagyobb örömmel feltesszük.
De mondom, az utolsó néhány szövegként van fenn. Szedd le a pdf-eket, tedd bele a linkeket, ellenőrizd le mindet, csináld meg belőlük az epubot és mobit, küldd el őket az infóra, és a legnagyobb örömmel kitesszük őket. Amint megvagy az utolsó öttel, meg fogom dumálni vele, hogy a korábbi könyveket is átküldje neked pdf-ben, és azokat is a legnagyobb örömmel feltesszük.
De mondom, az utolsó néhány szövegként van fenn. Szedd le a pdf-eket, tedd bele a linkeket, ellenőrizd le mindet, csináld meg belőlük az epubot és mobit, küldd el őket az infóra, és a legnagyobb örömmel kitesszük őket. Amint megvagy az utolsó öttel, meg fogom dumálni vele, hogy a korábbi könyveket is átküldje neked pdf-ben, és azokat is a legnagyobb örömmel feltesszük.
De mondom, az utolsó néhány szövegként van fenn. Szedd le a pdf-eket, tedd bele a linkeket, ellenőrizd le mindet, csináld meg belőlük az epubot és mobit, küldd el őket az infóra, és a legnagyobb örömmel kitesszük őket. Amint megvagy az utolsó öttel, meg fogom dumálni vele, hogy a korábbi könyveket is átküldje neked pdf-ben, és azokat is a legnagyobb örömmel feltesszük.
De mondom, az utolsó néhány szövegként van fenn. Szedd le a pdf-eket, tedd bele a linkeket, ellenőrizd le mindet, csináld meg belőlük az epubot és mobit, küldd el őket az infóra, és a legnagyobb örömmel kitesszük őket. Amint megvagy az utolsó öttel, meg fogom dumálni vele, hogy a korábbi könyveket is átküldje neked pdf-ben, és azokat is a legnagyobb örömmel feltesszük.
De mondom, az utolsó néhány szövegként van fenn. Szedd le a pdf-eket, tedd bele a linkeket, ellenőrizd le mindet, csináld meg belőlük az epubot és mobit, küldd el őket az infóra, és a legnagyobb örömmel kitesszük őket. Amint megvagy az utolsó öttel, meg fogom dumálni vele, hogy a korábbi könyveket is átküldje neked pdf-ben, és azokat is a legnagyobb örömmel feltesszük.
De mondom, az utolsó néhány szövegként van fenn. Szedd le a pdf-eket, tedd bele a linkeket, ellenőrizd le mindet, csináld meg belőlük az epubot és mobit, küldd el őket az infóra, és a legnagyobb örömmel kitesszük őket. Amint megvagy az utolsó öttel, meg fogom dumálni vele, hogy a korábbi könyveket is átküldje neked pdf-ben, és azokat is a legnagyobb örömmel feltesszük.
De mondom, az utolsó néhány szövegként van fenn. Szedd le a pdf-eket, tedd bele a linkeket, ellenőrizd le mindet, csináld meg belőlük az epubot és mobit, küldd el őket az infóra, és a legnagyobb örömmel kitesszük őket. Amint megvagy az utolsó öttel, meg fogom dumálni vele, hogy a korábbi könyveket is átküldje neked pdf-ben, és azokat is a legnagyobb örömmel feltesszük.

Ui: Utálok hozzászólásokat pakolgatni.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
2021. október 28. 16:38 | Válasz erre | #345
Csak így tovább, szép fényes lesz az. [smiley]awink[/smiley]

Kapsz valamit, ami xar, csak akkor használható, HA KINYOMTATOD. Azért emeltem ki, hogy hátha így sikerül felfognod. Egy elektronikus változatnak pont az lenne a lényege, hogy könyvolvasón vagy mobilon tudja rendesen használni, aki olvassa, de ami közre lett adva, kevés kivételtől eltekintve, ezt a mércét nem üti meg. Mondhatnák, hogy máshogy nem lehet, de ott van az a pár hivatkozásos amit közreadtak, és ha ott sikerült, vajon a többinél miért nem? Biztos azt akarták, hogy ne elektronikusan olvassák azokat, amiből következik, hogy nyomtasd ki, vagy vedd meg... és visszakanyarodtunk az üzlethez.
Ja, és akkor még nem említettem, hogy azért tettek róla, hogy olyan könnyen ne lehessen olyat alkotni, amivel már menne az elektronikus olvasás. Fecséreld az időt OCR utáni ellenőrzésekre, és stb. Csodálkozol, hogy ezek után nem adom közzé?

Amúgy jól szétbarmoltuk ezt a témát, így jobb, ha üzenetben folytatjuk.
2021. október 28. 13:06 | Válasz erre | #344
Köszönöm ékesen példáztad amit mondtam, és még a további kommentjeiddel is.

Nemtudom neked mi a nyalás(nem irigylem a bnödet), de igen szeretem a zagoros könyveket. Igen szivesen áldozok rájuk pénzt, igen örülök, hogy csinálják sajnálnám ha nem csinálnák.
Ha neked ez a nyalás, akkor nyalok a mekinek a, a nintendonak a coca-colának a szukitsnak a cerubionak és még nagyon sokmindenkinek :D

A másik részét meg hajólértem, kapsz full ingyen valamit és reklomálsz, hogy igy meg igy lehetne?
Amikkor meg közlik, nyugodtan csináld meg és kiteszik, közlöd, hogy hát azt soha senki nem kapja meg....

Nem tudom feltünt-e, de itt nincs patreon, nincs elöfizetés, nincs egyszeri tmáogatás, nics prámium redszer prémium pdfel. PEdig ezekat ma már egy babaszos livért is elkérik és nics olyan online újság ami ne dobná fel 2 percenként, hogy itt meg itt tudod támogatni, vagy youtube csatorna stb.

Van viszont 60+ darabb forditás, és az öszes klaszikus felrakva, kivétel amit a gyula leszedetett, de van még vingardia is szerepjáték az eredeti titán, hibajavitások, végigjátszások, értékelések tesztek és forum mindenek.

Meg látod az téged se csapnak ki a forumrol és hsználod is lelkesen.
Nem muszály itt lenni, olyan ez mint a meki, senki nemfog fegyvert a fejedhez, hogy vegyél egy bigmacket.
Meg lehet jobbat csinálni, meg ne adj isten segiteni is.
De azt nyilván nem fogsz, mert mást ocsárolni könnyebb. PEdig lehetne forditani, a pdf szerksztés fel lett ajánlva neked látjuk is mit irtál rá, de lehet rajzolni az oldalban is többen segitenek.
Te a fikázáson kivül mondj már el vmit mit tettél itt vagy máshol le a közöségért?


dum spiro spero!
2021. október 28. 07:52 | Válasz erre | #343
Ja, ja, biztos nem linkes. De akkor a ti linkes pdf-etek sem az, mert arról detto ilyen képet lehetne készíteni. [smiley]awink[/smiley]
A kurzor egy mutató ujjat jelez, ha ráviszed, csak a printscreen a kurzort nem menti.

Kérlek, sorold már fel azt a tízet, annyira kíváncsi vagyok rá, melyiket néztem be.

Tudod, ti elég sokmindent megtettetek, hogy ne készülhessenek ilyen átkonvertálások, így nem kell csodálkozni az írásomon, de sok sikert Francisnek.
2021. október 28. 07:18 | Válasz erre | #342
Nem büszkeség, tényközlés.
De igen, a sárkány szeme a pusztító. Valamiért váltott a fejemben az asszociáció, miközben írtam a szöveget. Kövezz meg érte.
A képre egy gyors pillantást vetve azt kell mondjam, hogy ez nem linkes. A linkes az, amikor a "lapozz a 28-ra" szövegben a számra rá tudsz kattintani, és elvisz a 28-as fejezetponthoz. Tudod, mint abban a [s]hétben[/s] tízben.

Kétféle ember van. Az egyik azt mondja, "a büdös életben nem kapja meg más őket". A másik pedig, hogy "Ha szükségetek lenne rá, szívesen átküldöm nektek." Ez egyébként tegnap este történt. Tudom, ez neked nem épeszű magyarázat. Ettől függetlenül én ezúton is köszönöm Francis [smiley]crusader[/smiley] segítségét.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
2021. október 27. 21:10 | Válasz erre | #341
Statisztika:

59 Zagor KJK
Ebből:
47db sima képes
5db szöveges (Erre voltál oly büszke?)
7db linkes (Ha a régen nálunk megjelenteknél sikerült megalkotni ezt, a többinél vajon miért nem? Erre épeszű magyarázat nem igazán van.)

Sárkány szeme véletlenül nem a Pusztítás teremtménye? Ha jól emlékszem abból volt epub/mobi páros, a szemes nem rémlik.
A wordben is kellett szenvedni vele, tudom a sárkányból, szakasztörés meg mindenfajta marhaság, viszont egy játszható pdf-ben amúgy felesleges is az, kocka sem kell alulra.

A nem csinálják meg nekedhez.
[URL=http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=392Foxnak.png][img]http://www.kepfeltoltes.eu/images/2021/10/27/392Foxnak.png[/img][/URL]
Ja, saját gyártmány. Mint láthatod nem kell szöveges, anélkül is meg tudom oldani. Mondjuk az is tény, hogy a büdös életben nem kapja meg más őket. [smiley]nevetes1[/smiley]
2021. október 26. 21:34 | Válasz erre | #340
Kíváncsiságból nézegettem már, hogy hogyan lehet automatikusan pdf-et generálni az éppen aktuálisan meglévő tartalomból, szerintem megoldható lenne. Persze nyilván nem lenne tökéletes a formázás, de valamit valamiért.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
2021. október 26. 21:16 | Válasz erre | #339
Lenne egy 600(?) oldalas pdf lexikon?
2021. október 26. 20:22 | Válasz erre | #338
Az atlasz, meg a titán herbál, meg a titán, meg az ootp, meg kb minden egyéb ilyesmi leíró könyv tartalmát én szívem szerint a lexikonban látnám szívesen. A pitet egyébként már kétszer is elkezdtem felpakolni, csak nem tetszik a szöveg minősége, úgyhogy félúton mindig elakadok benne, elkezdem átírni meg minden, és a végén elfáradok, másnap meg már mindig sokkal nehezebben veszem rá magam a folytatásra.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
2021. október 26. 20:16 | Válasz erre | #337
Elmondhatnám, hogy az utolsó néhány könyv (gyíkkirálytól kezdve) szövegesen került fel.
Hogy a képernyőn még jó felbontás elég jó ahhoz, hogy saját magadnak nyomtass egy példányt, ha szeretnél, de alkalmatlan könyvkiadási próbálkozásokra.
Hogy képekre borzalmasan nehéz linkeket tenni.
Vagy keresést tenni beléjük.
Hogy még ha sima szövegről beszélnénk, sem lenne triviális automatizálva mindenhová helyesen betenni a linkeket, attól függetlenül, hogy milyen szkriptelő nyelv és API áll rendelkezésre, az ellenőrzés pedig nyilvánvaló okok miatt csak kézzel működne. (Sárkány szeme és Vérescsont egyébként eredetileg word doksik voltak, a felét egy automata szkript csinálta meg, a másik felüket kézzel kellett, a srác utána egyébként eltűnt, több ebookot nem kaptunk tőle, és azóta egyébként a word is le lett cserélve egy másik proggira, de ezt csak érdekességképp írom.)
Hogy még a fejezetpontokat a lap bal-jobb felső sarkaiba berakó szkriptet is egy katasztrófa volt megbízhatóan összerakni.
Hogy amilyen egyszerűen lehetett volna vékony margós verziót csinálni, nagyjából ugyanannyi (ha nem kevesebb) energiabefektetéssel lehetett volna visszapakolni őket.
De úgyis csak magyarázkodásnak meg mentegetőzésnek titulálnád. Úgyhogy csak feleslegesen koptatnám szegény billentyűzetemet.

És ne mondd, hogy nem merült fel. Egyszerűen sem runner, sem én nem vállaltuk be a linkesítést. Meg nagyjából senki más sem. De mondom, az utolsó néhány szövegként van fenn. Szedd le a pdf-eket, tedd bele a linkeket, ellenőrizd le mindet, csináld meg belőlük az epubot és mobit, küldd el őket az infóra, és a legnagyobb örömmel kitesszük őket. Amint megvagy az utolsó öttel, meg fogom dumálni vele, hogy a korábbi könyveket is átküldje neked pdf-ben, és azokat is a legnagyobb örömmel feltesszük. Vagy szomorkodj még egy kicsit hangosan, hogy a csúnya mások nem csinálják meg neked [smiley]rinya[/smiley]
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© Denko
2021. október 26. 19:20 | Válasz erre | #336
(sóhaj) Ezt a kört egyszer már lefutottuk, a nyereményjáték kapcsán.
Az oldalt Runner-ék üzemeltetik, az ő kibaszott játszóterük, mi itt csak vendégek vagyunk. Ingyen.
Ha pénzre mennének, lefordítanák a Salamon blogján említett könyveket/sorozatokat, ÉS nem raknának fel róla PDF-et.

https://jatekkonyvek.blog.hu/

Vagy már rég átalakultak volna hivatalos kiadóvá.

Vagy meghívóval működne a fórum, PayPal támogatásért.

Vagy a Zagor-nak van a legpocsékabb üzletpolitikája, amit életemben láttam.
2021. október 26. 14:33 | Válasz erre | #335
Belőled meg a nyalás. [smiley]awink[/smiley]

Firefox a fórumon magyarázta, mikor rákérdeztek, hogy simán felismerhető a hamis, mert pixelesebb, randább a képe. Erre azt magyarázod, hogy ugyanaz a minőség... Hahaha-zugság amit írsz.
Ha rajongók kiszolgálása a cél, miért nincsenek a könyvek már úgy megalkotva, hogy lehessen bennük keresni? Esetleg még linkesítve? (Tudom 1-2 ilyen is akad, de a többségük egyszerű képként lett megalkotva.) Aki elektronikusan játszaná annak ezek azért nagy segítségek lennének, főként ha már esélye sincs megvenni. De valamiért ez fel sem merül.
A hamisítást egyszerűen ki lehetett volna védeni azzal, hogy a feltöltött pdf-ekben nem hagynak nagy margót, innentől fogva nem lehetett volna egyszerűen kinyomtatva kötözni. Igen, ez egy kis munka lett volna, de simán megoldotta volna a dolgokat. Történtek ilyen irányú lépések? Hát nem.

Az üzleti részhez meg csak annyit, mikor gt123 vita volt, hogy semmit nem csinált az oldalért, runner írta, hogy vett könyveket. Ugye hogy kibújik a szög a zsákból? Rögtön meglátszik mi a lényeg.
© SzG
2021. október 26. 01:25 | Válasz erre | #334
"egyértelműbb az üzleti vonal hangsúlyossága"
Hát ezt a teóriát tényleg nem sok minden támasztja alá. :)
Ha tényleg "hangsúlyos" lett volna az "üzleti vonal", akkor egyrészt legalább a "fénykorban", még bőven a kaméleon felbukkanása előtt reklámozva lett volna az oldal, de ugye nem volt... Másrészt a mai napig készülnének könyvek, legalább a fanfictionok, amikkel nincsenek jogi problémák, de ugye nem készülnek, mindig csak az utolsó 1-2 könyvből van pár példány, holott a kezdetektől jelennek meg fanfictionok (előbb a Játékfüzetekben, aztán már külön, könyv formájában is). Meg hát igen, ha ez "üzleti vállalkozás" lenne, akkor eleve magasabb példányszámban nyomnák a könyveket, és nem anyagáron árulnák őket... és talán az oldalra se kerülne fel semmilyen PDF, ahogy Arturus is írta.
Szóval igazából hülyeség ez az egész "a zagor.hu egy üzleti vállalkozás"-teória, úgy, ahogy van...
2021. október 25. 22:49 | Válasz erre | #333
Ne haragudj, de belöled csöpög a rosszindulat meg az irigység.
Egyrészt én nem gondolom a feltöltöt pdfeket rossznak, amig én néztem öket 19 nyara addig ugyanaz a minöség volt mint amit nyomtattak.
Másrészt ha a pénz kerest lenne a cél, nem lenne fent semmilyen pdf sem, sött.
Ha megnézeda legtöbb könyvet már nem lehet kapni, redszeresen ostromálják runnert(ez kell az kell, többek közt énis), de eddig 5 év alatt kétszer adta be a derekát utoljára egy éve. Ha érdekelné a pénz podba nyomná és ennyi.
De nemcsak, hogy ilyen opcio nincs a könyvek, mindig az elsö pdf alapján vannak nyomtatva, hiába vann az oldalon lévö pdfben javitások.
Én ezen többször háborogtam, irtam is szivesen venék javitott verziot, de az volt a válsz épp ezért, hogy senkit ne érjen hátrány aki elöbb vette és senki ne érezze, hogy újra megkell vennie.
De ha ismered az árakat akkor látod, hogy szinta anygköltésges, minimálisan va felette, de amennyi munka van vele és pl 19 ben ami haszon volt belöle az bele is ment a tali szervezésébe.
Itt abszolut nem a pénz a lényeg, énis nyertem már könyveket, vettem akciosan itt, mert volt olyan idö amikkor még relative sok bent is maradt.
Söt örülnék ha bármenynire is lényeg lenne én még jópár dolgot szivesen megvennék, dehát ez itt nem igy megy.
De téged 100% ugysem lehet meggyözni, de ha nem etszik nem kell itt lenni.
dum spiro spero!
2021. október 25. 22:09 | Válasz erre | #332
Kezdetektől fogva ez volt, akkor már az első könyveknél is volt ez a könyvnyomtatási mizéria? Ne nézzük már hülyének a másikat.
Valószínűbb, hogy azért volt ez, hogy ne gyártsunk magunknak felesleges konkurenciát. Nameg, hogy elvigyék a könyveket. Amivel persze adtunk tippeket másoknak is.
Tehát a pénzes rajongó ér csak valamit, azt kell kiszolgálnunk rendesen, azaz visszakanyarodtunk az üzleti oldalhoz. ;)
2021. október 25. 19:05 | Válasz erre | #331
Tudomásom szerint a feltöltött pdf-ek azért gagyik, mert már arra is volt példa, hogy valaki otthon kinyomtatta őket, könyvet csinált belőlük, aztán árulta a neten. Aki ilyet csinál, az aligha rajongó, csak megszimatolta a pénzszagot. Szóval vicces a szitu, mert még a nem hivatalos változatokat is hamisítják, ami ellen nyilván valahogy védekezni kell.
2021. október 25. 15:07 | Válasz erre | #330
Onnantól fogva, hogy a feltöltött pdf szándékosan gagyibb (csak hogy rendeld meg a könyvet), egyértelműbb az üzleti vonal hangsúlyossága. ;) Nem azt mondom, hogy a meggazdagodás a cél, de a pénzes igények kiszolgálását előrébb valónak tartják a sima rajongóénál.

Az atlasz és a többi hasonló nem rossz ötlet, hiszen mégiscsak jobb 1 könyvhöz nyúlni, mint pl. 3-4-hez. De ha abból indulunk ki, hogy Landschan könyveiből mi lett, akkor kiadásban nem érdemes gondolkodni.
© Denko
2021. október 24. 14:10 | Válasz erre | #329
Nem tennék rá nagy összeget, hogy pont a rajongói írásokra van igény. Egyszerűen ezek nem jogvédettek.
© killmaster (Savanyúhas)
2021. október 24. 12:14 | Válasz erre | #328
Én inkább tartom rajongói oldalnak a Zagor.hu-t mint afféle üzleti vállalkozásnak. Ha itt tényleg minden az üzlet körül forogna, nem önköltségi áron kapnánk meg egyes kiadványokat, és lehet nem szívvel-lélekkel fordítanának a fordítók. Hogy az oldalon mekkora forgalom és milyen hozzászólások vannak? Ha a saját hozzászólásaimat veszem alapul néhány ott is átment a "killmaster blődségei" kategóriába, másokén meg sokszor inkább kuncogtam, mert azok nagyobb "blődségek" voltak. Csak azért ne írjon ide bárki is, hogy legyen eggyel több hozzászólása vagy itt hagyjon egy like jelet! Akkor tényleg rendeljen magának, mert megteheti és kell neki az adott kiadvány.
Az atlaszt egyébként már én is láttam jóval korábban, de mennyivel nyújt több leírást mint a Titán? Nyilván a megírt FF könyvekből ollózhattak össze még pár dolgot, amit azért egy vérbeli rajongó már szinte betéve tud. Ezzel nem azt akarom sugallni, hogy akkor már nem is lehet érdekes, sőt... De ahhoz, hogy ez magyarosodjon szélesebb összefogás kell. Sőt ha csak pdf-ben is kerülne fel az oldalra, már az is haladás lenne. Meglátjuk. Amúgy én megkaptam a magam kis szerény jutalmát, amikor az FF sorozatot fordítottuk, és boldog voltam, ha megköszönték a rajongók. Az meg, hogy most jórészt rajongói írások jelennek meg, hát annyira nem dob fel, de ha erre van igény, akkor ezt adják a rajongóknak!
2021. október 24. 11:17 | Válasz erre | #327
Hát a rajongói írások/fordítások nagy része azért nem úgy készül/készült, hogy másoknak csinálja valaki, hanem a maga kedvtelésére. Más kérdés, hogy aztán közreadja, és ösztönzőleg hat a továbbiakra, ha sikere van.
Ha azt nézzük, hogy csak pár embert érdekel a dolog, ne csináljuk, akkor Killmaster sem alkotná már a Magányos farkast, mert túl sokan ahhoz sem szagoltak hozzá.
Kétségtelen tény, hogy akaraterő kell az ilyesmihez (nameg szabadidő), mert máskülönben félúton(?) elhal a dolog.
DReaMSCaPe hozzászólása valóban ezt sugallja, de mért ne lehetne lefordítani anélkül, hogy könyv lenne belőle? Vagy ami nem jelenik meg könyvként az xart sem ér? (Aki nincs a fészbukon az nem is él?)

Itt a zagoron ezzel lett elbaxva minden, hogy csak a könyvkiadás/eladás számított/számít. Látszik is az oldal aktivitásán, a felhasználók több mint 99%-a csak azért lép be, hogy meglesse van-e vásárolható könyv, esetleg a szilveszteri potyára. Amúgy más reakciót kicsikarni tőlük nem lehet. Szóval nem fanoldalt alkottak, hanem egy kereskedői oldalt.
Ki lehetett volna találni olyat, mint pl. az online játéknál, hogy különböző jutalmat kapsz, ha részt veszel valamiben (pl. itt az atlasz fordításában lefordítasz mondjuk x oldalt, vagy magyarosítasz x térképet, akkor kapsz egy emblémát). Biztos többen segítenének be a projektekbe, és nem 1-2 emberre maradna minden. Tény és való, hogy kellene utómunka, mert ahány ember annyi fordítói megoldás lenne, és ezeket össze kellene fésülni.
Az meg hogy most találkozik vele először... sokat elárul. Lehet, hogy nem ártana olyan részre koncentrálni, ahol az ilyesmiket közreadnánk? Annak idején voltak hírlevelek, vagy a salamonis gazette... ezeket nem mindenki ismeri, így ezek is sokaknak érdekes lehetnek, és talán találnánk benne fordítanivalót is. Volt olyan fankönyv is, ahol összeszedték a mágiáról szóló összes dolgot. De itt a zagoron az ilyesmi nem fontos, csak az hogy rendelj...
© Vikky
2021. február 6. 20:26 | Válasz erre | #326
Eddig a csoportban normálisan viselkedett, de mint ahogy SzG lentebbi posztjába láthatjátok, már nálam is kiverte a biztosítékot. Szóval kitettem a szűrét, és le is lett tiltva, hogy a csoportot ne találhassa meg. Szóval már én is majdnem sajnálom. Ja nem.
© Denko
2021. február 6. 15:00 | Válasz erre | #325
Rohamosan romlik az állapota.Ha empatikusabb lennék,még sajnálnám is.
© Uhu
2021. február 6. 14:58 | Válasz erre | #324
Annyira egyértelmű mindez pszichológiai irányból nézve: emberünk szörnyen utálja magát. Ezért azt hiszi, az egész világ utálja őt. Ez máris ideális hiedelem a mártir szerepkör létrehozásához, h "Szegény, szegény én, mindenki engem bánt!". Amikor meg mégsem bántja senki, akkor gyorsan eléri azt a többi ember sértegetésével, mocskolásával, h azok visszaszóljanak és akkor máris futhat a legelső programsor (99%, h mindezt öntudatlanul csinálja) és máris kész a mártir szerep.

Mindezt nem twilight hírnevének öregbitése végett írtam le, hanem mint általános és gyakori helyzetet, hiszen rengeteg ember van ebben a helyzetben és viselkedik így. Ha megértjük, miért, máris könnyebb kezelni őket. Pl. h nem érdemes leállni velük vitatkozni, mert ők pont ezt akarják, ebből az elrabolt figyelemből nyerik az energiát. Ignorálni kell őket, vagy ha tovább pampognak, akkor figyelmeztetés és ban. Minden más csak a mi részünkről idő-, és energiapocsékolás, míg az ő részükről gazdagodás, "győzelem" (mert figyelem-energiát nyertek) és annak megerősítése, h jó az a taktika, amit folytatnak.
© SzG
2021. február 6. 14:37 | Válasz erre | #323
Ismét balhé volt, ezúttal a Facebookon lévő "Kaland Játék Kockázat adok-veszek" elnevezésű csoportban. Mivel páran ott is kérdezték, hogy mi történt, így esetleg közzéteszem itt a teljes vitát (máshol már nem érhető el).

Tehát a dolog úgy indult, hogy twillight/Gergely Gacsó posztolt egyet a Choose Cthulhu sorozatról. Ez volt a poszt szövege:

[b]Gergely Gacsó:[/b]
Lesz németül is a Choose Cthulhu 2. szériája
LINK

***

[b]Tamás Németh:[/b]
De az ajánlószöveg miért spanyolul van?

***

[b]Gergely Gacsó:[/b]
Mert a kiadó spanyol. Nekem még automatikusan fordítja a fércbúk angolra. De ha szeretnéd, átírom magyarra, csak szólj.

***

[b]Tamás Németh:[/b]
Kösz, van nekik eleve német könyvük is. Megelégszem azokkal is.

***

[b]Gergely Gacsó:[/b]
Nem tudod, mit hagysz ki.

***

[b]Tamás Németh:[/b]
Papíron holnapután jelenik meg, de egyúttal azt is írják, hogy máris hiánycikk, szóval nem értem. Akkor miért nem tolják ki a dátumot? LOL
Biztos kimaxolták az előrendeléseket.

***

[b]Gergely Gacsó:[/b]
Te mi a faszról károgsz?

***

[b]Tamás Németh:[/b]
"Lesz németül is a Choose Cthulhu 2. szériája." Erről.
Konkrétan meg erről:
https://manti-shop.de/shop/de/spielbuecher/choose-cthulhu/416/choose-cthulhu-1-cthulhus-ruf?fbclid=IwAR3awkZ6d9VyVI_PdUuEz4LkxDP3LipcjrLW6F4DlnqGIGEDane0TR-JwPU

***

[b]Gergely Gacsó:[/b]
Édesem, szart nem tudsz németül, az a baj.
Nem azt írják, hogy hiánycikk. Azt írják, "Jelenleg nem rendelhető."
Amúgy mi közöm nekem ehhez? A német kiadónál kérdezz rá, még az is lehet, csúszni fognak. És az, hogy megjelenik, nem jelenti automatikusan azt sem, hogy webshopból is rendelhető azonnal. Nem ismerem az üzleti modelljük.
Szóval leszel szíves türelmesebb lenni, meg megtanulni németül ha a német verzió köll.

***

[b]Tamás Németh:[/b]
Hol tanulod ezt a tenyérbemászó stílust?

***

[b]Gergely Gacsó:[/b]
Tőletek, tenyérbemászó alakok.

***

[b]Tamás Németh:[/b]
Hát jó. Szerintem abba kéne hagynod a pszichoaktív szerek használatát, ha még óhajtasz normális kommunikációt folytatni emberekkel. Haragszol a világra. Nem tudjuk miért.

***

[b]Gergely Gacsó:[/b]
Nem szedek pszichoaktív szereket.
Ellenben kikérem magamnak ezt az alpári hangnemet amit itt használsz.
Idejössz, folyamatosan sértegetsz..
Fasz bajod van.

***

Ezután az admin lezárta ezt a posztot (mármint beállította, hogy senki se írhasson alá több hozzászólást).
twillight/Gergely Gacsó azonban nyitott egy teljesen új posztot, a következő szöveggel:

[b]Gergely Gacsó:[/b]
Mennyi értelme van panaszkodni hogy valami nem jelent meg határidőre, ha a határidőt még nem is értük el?
Miért kell szivatni a többieket a hsz törlésével, ahelyett hogy érdeklődnél a kiadónál hogy áll a kiadás?
Hogy képzelik egyesek, hogy mert valami nem jelent meg megjelenés előtt, felelősségre vonják aki posztolja a hírt a jövendő megjelenésről?

**

[b]Marcell Rédeky:[/b]
?

***

[b]Gergely Gacsó:[/b]
Kérdezd német tamást.

***

[b]László Sevecsek:[/b]
Gergely Gacsó te hányas voltál fogalmazásból????

***

[b]Tamás Németh:[/b]
Hanyas volt illemből meg tiszteletadásból? LOL Bunkóságból ötös. ??

***

[b]Tamás Németh:[/b]
Gergely Gacsó Értelmezés kérdése. Szerintem nem panaszkodtam, csak próbáltam az esetleges érdeklődők figyelmét felhívni arra, hogy megjelenik ez a könyv és arra utaltam, hogy picit furcsa, hogy a többi hasonló megjelenésre váró könyvnél nincs ott, hogy jelenleg nem elérhető.
Nem én töröltem a hsz.-t.
Az utolsó kérdést gondolom nem nekem szántad.
Ja amúgy azzal én se értek egyet, hogy totál ki lett törölve az egész, holott az eleje teljesen vitamentes volt.
Ami meg a sértegetést és alpáriságot illeti, nálam csak a pszichoaktív duma volt talán sértő, te viszont kapásból 6 alpári megjegyzést vágtál a fejemhez, abból minimum kettő sértő volt.
Na majd szót fogadok neked és megtanulok németül. :) Csak előtte visszaadom a diplomámat. :)

***

[b]Gergely Gacsó:[/b]
Tamás Németh Nemhogy panaszkodtál, de FELELŐSSÉGRE VONTÁL, hogy egy 02.08-ára kiírt megjelenés miért nem történt meg már 02.06-án.
Nem "utaltál", hanem egyenesen megvádoltál.
És nyilván nem te törölted a hsz-t (nem vagy mod, megnéztem), de biztosan TE KÉRTED a hsz törlését.
Annyit még, kb. minden egyes szavad sértő volt, de durván.

***

[b]Gergely Gacsó:[/b]
Ja, és ha vkité érdekel, mr. Nyelvvizsga Nélkül Kapott Diplomát a "jelenleg nem rendelhető"-t úgy fordította hogy "kifogyott a készlet".
Mert annyira kis zseni.

***

[b]Tamás Németh:[/b]
Gergely Gacsó Az amúgy is úgy lenne, hogy dieser Artikel kann nicht bestellt werden lenne, de te biztosan jobban tudod. Csak nem ez van odaírva. De erről nem állok le tovább vitázni.

***

[b]Marcell Rédeky:[/b]
ezek után már kifejezetten kíváncsi vagyok, hogy egyáltalán miről volt szó, hogy ekkora adokkapok lett belőle ??

***

[b]Tamás Németh:[/b]
Az adokkapok nem rajtam múlt, mert kb. úgy érzem magam, mint amikor odajön egy cigány gyerek, hogy adjál lóvét, cigit stb.-t mennyi az idő és társai. Tök mindegy mit csinálsz, összeverlek.
Egyszerűen nem tudok jól bejönni az ajtón.

***

[b]Marcell Rédeky:[/b]
Tamás Németh mondjuk azt kérdeztem inkább, hogy mi volt a vita tárgya eredetileg. Miről szólt a poszt? A vita ezen a szinten (főleg úgy, hogy nincs meg az eredeti szál) nem mozgat meg.

***

[b]Tamás Németh:[/b]
Marcell Rédeky Itt van ezen poszt alatt:
https://www.facebook.com/groups/743929475792933/permalink/1623933584459180/?comment_id=1623952164457322&__cft__[0]=AZUaGk_64tkPeWbrnllqJU6s2UW40pbb6iSsHo8V4dx-0bXMCkRKn_Lrb1Tihc9kUXgNAnObn7rlDfQ1KVxII5Wj0kVJYL4hdk4zDSAP2kqb90xe3pvLjvQWVj2bfxAOviI&__tn__=R]-R

***

[b]Tamás Németh:[/b]
Gergely Gacsó Alpári idézetek tőled:
"Te mi a faszról károgsz?"
"Édesem, szart nem tudsz németül az a baj."
"Amúgy mi közöm nekem ehhez?"
"leszel szíves türelmesebb lenni, meg megtanulni németül"
"Tőletek, tenyérbemászó alakok."
"Fasz bajod van."
Hol vontalak én felelősségre?! Idézd kérlek. :)

***

[b]Tamás Németh:[/b]
Gergely Gacsó Mondtam én, hogy közöd van hozzá? Nem.
Na szóval eredeti kommentem:
Papíron holnapután jelenik meg, de egyúttal azt is írják, hogy máris hiánycikk, szóval nem értem. Akkor miért nem tolják ki a dátumot? Biztos kimaxolták az előrendeléseket.
Szóval nincs semmilyen felelősségre vonás.
Amúgy erről van szó:
https://manti-shop.de/.../416/choose-cthulhu-1-cthulhus-ruf
Na most a nem elérhetőségen sokat nem változtat, hogy "Ez a termék jelenleg nem áll rendelkezésre" vagy ha azt írom, hogy hiánycikk.

***

[b]Tamás Németh:[/b]
Gergely Gacsó Felelősségre vonás akkor lenne, ha ilyen szófordulatokat használtam volna, hogy "Áruld már el, mondd már meg, de miért nem írod már le végre" stb... De ilyenek nem szerepeltek sehol. Meg ha még esetleg tovább fejtegettem volna, hogy "de hogy képzeled, hogy előre bejelentesz ilyesmit, holott még meg se jelent, de már azt írják nincs."
DE ilyen sem volt sehol. Ezt a kommentet leszámítva és ez is csak a viselkedésmintát demonstrálta, nem pedig a konkrét esetről szólt.
Na te jössz, ha akarsz. :)

***

Ezután ez a poszt is le lett zárva, twillight/Gergely Gacsó pedig ebből a csoportból is kitiltásra került.
A történtek kommentálásától eltekintek.
© Uhu
2021. február 3. 19:28 | Válasz erre | #322
Részemről szánom és együttérzek az ilyen, súlyosan sérült emberrel (láttam az arcát a fb-n, hát mindent elárul...), mert borzalmas lehet neki saját magával napi 24 órában együtt-szenvedni.
De ez nem azt jelenti, h a többi embernek ezért az ő áldozatának kéne lennie! Ha nem tartja be az adott "ház" együttélési szabályait, akkor figyelmeztetés után páros lábbal ki kell ..., mint macskát szarni. Szóval örülök, h a moly ezt rendben megoldotta.
© Denko
2021. február 3. 16:36 | Válasz erre | #321
Twillight beleáll a KJK-ba:

https://www.youtube.com/watch?v=l0LVO44vUu4

Majd mindenkivel dacolva visszavág:

https://www.youtube.com/watch?v=1Gwa4KQh0bs

© Denko
2021. február 3. 16:34 | Válasz erre | #320
Monty Python élőben?[smiley]fface[/smiley][smiley]wow1[/smiley][smiley]wow2[/smiley]
© SzG
2021. február 3. 15:48 | Válasz erre | #319
Igen, ment a kukába minden... közel ötszáz értékelés, meg különféle listák, "polcok" stb. Hát, így járt. Talán kulturált emberhez méltón kellett volna kommunikálnia, vagy legalább az adminisztrátori figyelmeztetés után visszább kellett volna venni a "troll tempóból", és akkor nem történik meg mindez.
Egyébként az értékelései engem sokszor inkább irritáltak, egyrészt azokon is átütött a "nem túl kedves" stílusa, másrészt meg sokszor se füle, se farka nem volt annak, amit írt. Illetve olyanra is bőven akadt példa, amikor kimondottan hülyeségeket, valótlanságokat állított egy értékelésében; pl. ami most így hirtelen eszembe jut, hogy az Ahol a gonosz lakik-ot "hibásnak" nevezte, mert nem talált meg minden golyót és ékkövet... holott természetesen nem hibás a könyv, és minden golyót és ékkövet meg lehet találni, csak ő gondolom nem volt elég figyelmes. De például a Fenevadot is hülyeségek miatt kritizálta többnyire. Oké, néha voltak értelmes gondolatai is... de egyre ritkábban. Összességében szerintem nem nagy veszteség, hogy le lett húzva az egész molyos "munkássága" a WC-n. [smiley]nevetes2[/smiley]
© SzG
2021. február 3. 15:32 | Válasz erre | #318
"Amúgy engem annak idején internetes rádiókról dobtak le, mikor finoman közöltem, hogy egyik-másik műsor, olyan mint egy nyugdíjas találkozó, ahol Omegára meg LGT-re ropják a táncot."
[smiley]eplus2[/smiley]
2021. február 3. 13:37 | Válasz erre | #317
De kár, akkor a molyos kritikái is mentek a kukába, pedig bűnös élvezet volt olvasni, hogyan fikázza szét a Harcos Képzelet könyveket (szinte mindre 1 csillagot adott). Csak azt nem értem, ha ilyen szenvedélyesen utálta a HK-t, akkor miért tartotta sokkal jobbnak a KJK-nál? Lehet, hogy nem szeretett semmit...
© killmaster (Savanyúhas)
2021. február 3. 13:32 | Válasz erre | #316
Ez már tényleg a vicc kategória! Lehet én is írtam negatív kritikát bizonyos művekről, de azért én meg is indokoltam, mire is gondoltam. Amúgy engem annak idején internetes rádiókról dobtak le, mikor finoman közöltem, hogy egyik-másik műsor, olyan mint egy nyugdíjas találkozó, ahol Omegára meg LGT-re ropják a táncot. Hiába, a zenében tényleg válogatós vagyok...[smiley]phone[/smiley]
© SzG
2021. február 3. 12:28 | Válasz erre | #315
Ja, a legviccesebb talán az volt, amikor a vita "csúcspontja" körül twillight, felháborodva a hallatlan cenzúrán, csinált egy ugyanolyan csoportot a moly.hu-n, mint az enyém... csak annak nem az volt a címe, hogy "Kaland Játék Kockázat és egyéb lapozgatós könyvek", hanem az, hogy: "Az igazi Kaland Játék Kockázat és egyéb lapozgatós könyvek". És persze nem egy KJK logót állított be csoportképnek (hiszen a KJK az egy égetnivaló sz*r ugye), hanem egy Harcos Képzelet logót.
Ja, és a csoport leírása így szólt:
"Az Igazi Kaland Játék Kockázat és egyéb lapozgatós könyvek zóna. Biztos akarsz lenni benne hogy nem cenzúrázzák ki amit mondani akarsz az adott lapozgatós kkönyvről, bármi is az? Tedd meg itt!"

Sajnos ez a szenzációs csoport egy nappal később már ment is a kukába.... twillight profiljával együtt.
© SzG
2021. február 3. 12:07 | Válasz erre | #314
Na, ma délelőtt a moly.hu-ról is kidobták twillightot...

Akit esetleg érdekelne, hogy mi történt (vannak vicces momentumai a történetnek :) ): twillight írt pár napja egy provokatív stílusú posztot a "Kaland Játék Kockázat és egyéb lapozgatós könyvek" elnevezésű zónámba/csoportomba... egyébként azután, hogy a Facebookon már mondtam neki, hogy ne jöjjön át hozzánk, nem látjuk szívesen a balhézásai miatt. Szóval írt egy posztot KJK-s csoportomba, amiben ismét kifejtette, hogy mennyire sz*r az egész(!) KJK-sorozat, meg hogy ez a műfaj rákfenéje stb. Mivel egy ilyen posztot már írt korábban egy külföldi csoportba, és nagy anyázás lett a vége (a rajongók nyilván felháborodtak az egész sorozat sz*rozásán), így inkább töröltem ezt a posztot, mint a csoport moderátora. Erre elkezdett háborogni egy másik poszt alatt a "cenzúra" miatt, és ebből kerekedett egy "jó" kis vita.
Mivel szokás szerint minden hozzászólást lementettem még a moderálás előtt, így az egész frenetikus vitát be tudom idézni. Íme:

[b]twillight:[/b]
Ééés megy a totális cenzúra, tipikus SzG-módra.

***

[b]SzG:[/b]
@twillight: igen töröltem a posztodat, mert semmiről nem szólt, már azon kívül, hogy sz*r az egész Kaland Játék Kockázat sorozat (és a tetejébe ráadásul eléggé provokatív stílusban is fejtetted ki ezt). Sima trollkodás volt, semmi más. Ráadásul egyébként ellentmondásba is kerültél saját magaddal, mert mindenféle hulladéknak írtad le a Tűzhegy varázslóját, holott itt a moly.hu-n 3.5 csillagot adtál rá. :D Ebből is látszik, hogy tényleg csak provokáció volt ez az itteni „vacak és káros az egész Kaland Játék Kockázat sorozat!” poszt.

A „totális cenzúra” emlegetése szintén elég nevetséges azok után, hogy a múltkor minden ok nélkül törölted az egyik hozzászólásomat a Sziklatorony című könyv alól… egy olyan hozzászólásomat, AMIT NEM IS NEKED ÍRTAM. :D

Szóval kedves twilligt, ahelyett, hogy „cenzúrát” emlegetnél, esetleg próbálj meg normális stílusban írni, illetve nem provokâlni, valamint lehetőleg te se „cenzúrázz” senkit (főleg minden ok nélkül). Akkor valószínűleg te se leszel „cenzúrázva”.

***

[b]twillight:[/b]
@SzG: Törölted, mert nem tetszett.
Sima cenzúra, és kicsinyesség, meg gyűlölet.
törölted, mert nem tudtál semmit felhozni az ott felhozott tényekkel szemben.

Egyszerűen szar alak vagy.
Én meg nem vagyok kedves.

***

[b]SzG:[/b]
@twillight: Azért töröltem, mert felesleges hangulatkeltésnek tűnt.
Mellesleg most komolyan, idejössz egy olyan zónába, aminek a címében benne van, hogy KALAND JÁTÉK KOCKÁZAT, aztán elkezded sza*rozni a KALAND JÁTÉK KOCKÁZAT sorozatot… ennek mi értelme van? :D Mit vártál, hogy majd hirtelen mindenki igazat ad neked, a fejéhez kap, hogy igen, tényleg milyen sz*rok ezek a könyvek, és kidobják az összeset, mint te?
Ráadásul ezt már egyszer eljátszottad a legnagyobb külföldi FF-csoportban… ugye oda is beírtad ezt a „hulladék az összes FF, és miért foglalkoztok vele, adjátok el/égessétek el őket”… aztán jól elkezdett anyázni mindenki, majd az admin végül inkább kidobott, mert csak feleslegesen provokáltad a rajongókat… nyilván itt is ez lett volna a dolog vége.
Tényleg nem értem ezt az egészet. Csak arra tudok gondolni, hogy direkt provokálni akarsz… arra viszont a moly.hu nem jó terep szerintem.

A cenzúrához meg annyit, hogy ha ennyire cenzúraellenes vagy, akkor légy oly kedves magyarázd már el, hogy TE miért törölted kapásból a Sziklatorony alatti hozzászólásomat, amikor semmi sértő nem volt benne ÉS NEM IS NEKED SZÓLT?

***

[b]twillight:[/b]
@SzG: Jó, rossz – az mind kaland játék kockázat.
Sehol nem láttam hogy „KJK-imádók klubbja”. Szóval mi alapja van a cenzúrának? Az, hogy szar alak vagy, és a felvetett problémák úgy vannak ahogy írtam, nem tudsz mit kezdeni velük.
Az a külföldi csoport is ugyanez a rakás szar volt mint amit itt Te művelsz. Azt mondják a lapozgatós könyvekről akarnak beszélni, de tilos a lapozgatós könyvekről beszélni.
Értelmetlen az a csoport, ahogy te is az vagy. De látom nem értitek ezt az egészet, QA-hívő, lapos-Föld-hívő bolondok. Elcsaláták a válaszatásokat, mi?

És miért is töröltem a mocskolódó, hijacking posztodat a MAGÁNoposztomról, és miért van bajom azzal, ha egy témábavágó, csoportszabályt sehogy nem sértő posztot eltávolítasz? És nem érted a különbséget?
TÉNYLEG NEM ÉRTED MI A GOND AZZAL HA ODAPOSZTOLSZ VALAKIRE, ÉS NEM NEKI SZÓL? És tényleg nem érted mi a baj azzal, ha büntetsz valakit úgy, hogy nem érdemelte ki? És tényleg nem érted mi a különbség a két szitu között?
Hogy tudsz egyszerre járni és lélegezni ekkora IQ-val?

***

[b]SzG:[/b]
@twillight:

„TÉNYLEG NEM ÉRTED MI A GOND AZZAL HA ODAPOSZTOLSZ VALAKIRE, ÉS NEM NEKI SZÓL?”
Nem, mert a posztod alatt kialakult egy beszélgetés, és én ahhoz szóltam hozzá… és mást szólítottam meg, nem téged. Ezzel az égvilágon semmi gond nem volt.

„És miért is töröltem a mocskolódó, hijacking posztodat”
Milyen mocskolódó poszt? Annyit írtam, hogy a Riveti utcák gyengébb, mint a Sziklatorony, mert a harcokat elpoénkodták, és a helyszíne is szokásosabb (romváros). Ez neked mocskolódás?
Persze tudom, hogy miért törölted a hozzászólásomat: mert neked nem tetszett… mert szerinted igenis jobb a Riveti utcák, mint a Sziklatorony, ahogy írtad is az értékelésedben… és nem bírod elviselni, ha valakinek más a véleménye, és le is írja.
Szóval szerintem gondold át még egyszer, hogy ki az, aki azért cenzúráz, mert nem tetszik neki a másik véleménye…

A többire inkább nem is reagálok. Magadat minősíted ezzel a stílussal. Illetve épp azt bizonyítod vele, hogy igenis „cenzúrázni” kell téged, mert nem tudsz normálisan kommunikálni.

***

[b]SzG:[/b]
Csak mielőtt a többiek esetleg félreértenék: semmi bajom azzal, ha valaki kritizálja a KJK könyveket. Én sem vagyok véresszájú rajongó, aki szerint mindegyik tökéletes stb., sőt, többször is leírtam már máshol, hogy nekem se tetszenek bizonyos dolgok ezekben a könyvekben (pl. hogy sokszor csak egy helyes út van, meg hogy gyakran túl sok a szükséges tárgy + túl sok az azonnali halálpont + túl sok a harc, amiben ráadásul mindenki 2 pontot sebez, a főszereplő meg élelemtől gyógyul stb.). Szóval még egyszer, semmi bajom a KJK kritikákkal, illetve természetesen bárki bármiről írhat ebben a zónában is. Csak tartsa be a "netikettet", illetve ne provokatív stílusban írjon, mert abból jó eséllyel csak balhé meg sértődés lesz. Ahogy máshol, például az említett külföldi csoportban ez meg is történt.
(Oké, ezek gondolom teljesen egyértelmű dolgok... Mármint, hogy célszerű betartani a netikettet. Le se kellett volna írnom. :) )

***

[b]SzG:[/b]
Ezt csak most vettem észre twillight adatlapján:
„A moly.hu tapasztalataim szerint a szokásos filoszemita moderátor-diktatúra. Nem szívesen használom emiatt.”
Hát akkor twillight, inkább egyáltalán ne is használd már. Szerintem más is hálás lenne érte… Minden „filoszemita”, „moderátor-diktatúra” párti moly.
Az meg, hogy létrehoztál egy pont ugyanilyen elnevezésű zónát, mint ez, csak hozzáírtad, hogy az az igazi… az már tényleg a vicc kategória (és akkor valóban finoman fogalmaztam).

Ha esetleg mégis úgy döntesz, hogy maradsz, és továbbra is trollkodásra-beszólogatásra-hergelésre fogod használni a zónát, akkor egyszerűen kitiltalak innen.

***

[b]balupanker:
[/b]@twillight: Tényleg pártatlanul, mert bizonyos dolgokban még egyet is értek Veled, DE…. Te mit képzelsz magadról, hogy beleállsz másokba, méghozzá ilyen stílusban? Amit elfelejtesz az az, hogy ezeket a könyveket a maguk helyén és idejében kéne értelmezni. Szarok voltak az elsők? Hát persze, de megteremtették azt az igényt, amire épülve később elkészülhettek azok a kötetek, amik már Neked is tetszenek.
Plusz mivel nem vagy kedves ember, ezért igyekszem úgy fogalmazni, hogy te is értsd. primitíven, alpárin, személyeskdve. Mert amit adsz, azt kapod, se többet, se kevesebbet.
Az ilyen csoportok/zónák alapvetően a rajongókat vonzzák. Vagyis tátott szájjal futsz a f*szerdőbe, mikor ilyen helyeken fejted ki az alapvetően negatív véleményed. Ráadásul ezt ennyire primitív módon megtenni már tényleg kivételes tehetségre vall.
Nem igazán értem, hogy a frusztrációd miből fakad, valószínűleg a könyvekhez semmi köze. Azért meg mert kicsi a farkad, vagy mert egy nyomorult szar vagy a való életben, és a főnöködnek csicska vagy beszólni vagy csak nincs körülötted senki akit érdekelne a nyomorod, mert már rég elmartad magad mellől őket, ezért máshol kell levezetned a frusztrációdat, ezért nagyon szépen kérlek ne olyan helyen tedd, amit én is látok, mert magasról leszarom a nyomorodat. És hidd el, nemcsak én.
Ha értelmes diskurzust szeretnél, akkor olyan stílusban kommunikálj, ami erre másokat is felbátorít, mert az, amit ide sikerült művelned, az kritikán aluli.

***

[b]SzG:[/b]
Csak a tisztánlátás kedvéért: twillight személyeskedő hozzászólásai el lettek rejtve a moly moderátorai által. Ezen kívül twillight moderátori figyelmeztetésben is részesült. Amennyiben esetleg tovább folytatná a személyeskedést, hergelést, ismét moderálva lesz, és a zónából is kitiltâsra kerül.
Elnézést mindenkitől az egész „perpatvar” miatt. Reméljük, a jövőben minél kevesebb ilyenre fog sor kerülni.

***

[b]balupanker:
[/b]@SzG: Igazából szerintem az azokhoz kapcsolódókat is törölni kéne, mivel egyrészt semmi közük a témához, másrészt a másik fél reakciói nélkül értelmetlenek.

***

[b]twillight:[/b]
@balupanker: Mi a retek köze van bármihez annak, milyen stílusban?:
És édesem, tudod mi az igazán szar stílus?
A cenzúra, hogy rohadjon meg.
Segítek egyébként: nem csak az első FF-ek voltak szarok. AZ ÖSSZES SZAR VOLT, mert egy kaptafára készült az egész.
A frusztrációm abból fakad, hogy CENZÚRA VAN.
Egyébként mindjárt jelentelek beszólásért. Hol is a gomb.

***

[b]twillight:[/b]
Ah, a főszemélyeskedő személyeskedéssel vádol.
Stimmt.
Mész tiltólistára, Mr. Cenzúra.

***

[b]twillight:[/b]
@SzG: Érdekes. Szóval egy topik, ahol szabadon meg lehet tárgyalni a témát „csak annyiban különbözik” ettől, hogy „hozzáírtam egy igazi-t”, miközben itt bármilyen kritika hozzászólás, ami nem 100%-ban ajnározása az adott kötetnek, az cenzúrára kerül, és „trollkodás”-nak minősül.
Na kérem, amit csinálsz AZ az igazi trollkodás.

***

[b]balupanker:[/b]
@twillight: Őszinte részvétem a közvetlen környezetednek, de főleg a szüleidnek, amiért te így sikerültél. Előre sajnálom szerencsétlen admint akit terhelsz azzal, hogy a vállalhatatlan stílusoddal kiprovokált reakciókat olvasgassa, miközben annyi az összes baj, hogy egy nárcisztikus primitív szar vagy, akit sajnos valahogy ideevett a fene és beleállsz emberekbe, mert nem hajlandóak az általad elvárt igencsak primitív beszélgetésbe belefolyni.
Ha rühelled az ilyen könyveket, akkor ne olvasd őket és ne állj neki vállalhatatlan stílusban beszélni olyanokkal akik más véleményen vannak.
Ha rühelled az ilyen könyveket, akkor ne hozz nekik létre külön zónát. Vagy tudod mit? Hozzál. Úgysincs benne rajtad kívül senki, így ott kipuffoghatod magad magadnak ellenvélemény nélkül. Csinálj amit akarsz, csak ne lássam, mert az ilyen megnyilvánulásokra nem vagyok kíváncsi, te pedig láthatóan nem vagy képes másra.

***

Hát ennyi volt a vita, mert ezután a moly.hu adminisztrátorai törölték twillightot az oldalról... mivel twillight rájuk se bagózott, hiába figyelmeztették többször is, hogy hagyja abba a balhézást.
Tehát a moly.hu-t is rá lehet írni a "honnan dobták már ki twillightot"-listára... nem tudom, van még olyan nagyobb oldal, vagy kimondottan játékkönyvekkel foglalkozó fórum, csoport, ahol még tag ez az ember? [smiley]fejvakaras[/smiley]
© [törölt felhasználó]
2020. december 19. 20:13 | Válasz erre | #313
© Denko
2020. december 19. 19:10 | Válasz erre | #312
Hú,hát ennyire durván talán nem kellett volna...Azért tetszett! :)

https://www.youtube.com/watch?v=8QFdu7okja0
© [törölt felhasználó]
2020. december 19. 18:34 | Válasz erre | #311
© SzG
2020. december 12. 19:05 | Válasz erre | #310
Kapisgâlom, hogy miről van szó. :)
© [törölt felhasználó]
2020. december 12. 17:43 | Válasz erre | #309
2020. december 12. 13:41 | Válasz erre | #308
SZG talán érti, ha nem, eljön az idő mikor érteni fogja. [smiley]beka3[/smiley]
© [törölt felhasználó]
2020. december 12. 13:00 | Válasz erre | #307
2020. december 12. 12:53 | Válasz erre | #306
Xp... én augusztusban cseréltem le, mert már nem bíztam a gépben. (Szóval Calibre 2.0 helyett azóta már újabb van.)
Kondenzátorok hogy bírják az alaplapon? Nem púposodnak. Ghostoltad a rendszert?
A gépem 2005-ös konstrukció volt, aztán év elején jött a kék halál egyre sűrűbben. Végül nem lehetett dolgozni sem vele, valószínűleg a rendszer is sérült. Szerviz csodájára járt, hogy működött eddig, persze nem javítanak már ilyet. Szóval nekiestem és kicseréltem a kondikat. Mivel volt hasonló gép, arról rendszer átmásolódott. Működött utána, bár az én rendszerem jobb volt. Home officet/digitális oktatást túlélte, egyszer volt csak kékség. Viszont mivel kapott ez időszakban, újítás mellett döntöttem.
12345678Következő oldalUtolsó oldal