Zagor.hu
Zagor.hu fórum
Magányos Farkas kötetek
BejelentkezésElfelejtett jelszó
Magányos Farkas kötetek
Menekülés a sötétségből online rar zip
Lángoló tenger online rar zip
Kalte barlangjai online rar zip
A Végzet Szakadéka online rar zip
Árnyék a homokon online rar zip
A Rettegés királyságai online rar zip
Halál kastélya online rar zip
Rémület Dzsungele online rar zip
Félelem Üstje online rar zip
Első oldalElőző oldal12345678Következő oldalUtolsó oldal
2019. március 3. 23:46 | Válasz erre | #214
Sziasztok, udv mindenkinek, ugy latszik, hogy kb 4 evente jut eszmbe belepni az oldalra :)
Sok jopofa szo felkerult a forditas erdekeben, most kisse en is szeretnem fuszerezni a felhozatalt :)
Eloszor is, azzal kezdenem, hogy mi lenne, hogyha nem a kepssegek neveit adnank meg a forditasban, hanem a kepessegek fokozatait alkalmaznank szemelyre szabva? Hogy erthetobb legyen, irok peldat, pl nem vajakossag, hanem vajakos, nem javaslas, hanem javas, nem gyogyitas, hanem gyogyito, nem orvoslas hanem orvos, nem kuruzslas, hanem kuruzslo stb.

Akkor azok a magyar szavak, melyekre en gondoltam : 1.fegyverszakerto, fegyverforgato, fegyvermester
2.vadak uralasa, vadvezerles, vadak iranyitasa, allatok iranyitasa, allaturalas,
3.Javaslas, inkabb szemelyrol nevezzuk el, tehat, javas, vajakos, orvoslo, gyogyito, kuralo, kuruzslo
4.itt az észrevétlenség tetszik nekem leginkabb, az egyik forumtars nyoman.
5.hajto, vadasz, vadaszmester (vadaszat, vadaszmesterseg), de itt a mester(i) vadaszt erzem a legjobbnak.Lehet meg varialni, erdőkerülő, daróc, ardó, habar ezek nem kimondottan a vadaszattal, hanem inkabb az erdovel fuggnek ossze.
6.Nyomolvasás – cserelni a Nyomkovetessel, ugyanis elso a nyomolvaso keszseg, a nyomkovetes az mar fejlettebb, mert ott mar kovetjuk is, de talan az is igaz, hogy a nyomokat leolvasni(megtalalni) fejlettebb kepesseget igenyel, mint mar egy meglevo nyomot kovetni.
7.Elmesokk is jo, az en otletem az elmebenitas
8.Ha az elozo kepesseg elmepajzs, akkor egyetertek az egyik forumtarssal, az elmevert jobban illik a folyamatba vedelem nagysag szempontjabol, pajzsbol vert lesz.
9.osszekotodes, kotodes, osszefonodas, osszekottetes - ezek nem illenek a leirashoz, de gondoltam lejegyzem oket.Kapocs,Kapcsolat,Kapcsolodas
10.Tetszik a Hatodik érzés-Hatodik erzek(Hetedik erzes/erzek), de mashogy is megkozelithetjuk, Jovendoles-Joslas, sot 3ik valtozat a jos-latnok, a jos a kozeljovorol tud nyilatkozni, a latnok mar a nagyon csekely ido alatt bekovetkezo dolgokat is latja, de ha a leirast vesszuk figyelembe, akkor az erzekeles-megerzes(eloerzet) a nyero.
Killmaster, hogy haladsz a forditassal?Par eve felajanlottam, hogy segitek, reszben most is besegithetek ugy/azzal, hogy a nyers szoveget le google forditozom neked, es tobbe kevesbe magyar szorendde alakitom a szovegeket, amiket te az izlesednek megfeleloen a magad szajize szerint alakitasz at.Olyat is lehet, hogy valaki nekem kuldi a google forditast, en javitom, te finomitod.Talan lennenek valakik akiknek lenne ideje erre,ki tudja, hatha?






© Ravnos
2019. február 25. 21:34 | Válasz erre | #213
Szerintem a Huntmastery és a Weaponmastery, vadászmesterséget és fegyvermesterséget akar jelenteni. Olyanok mint pl.: ability,invisibility stb....
© killmaster (Savanyúhas)
2019. február 25. 20:47 | Válasz erre | #212
Köszönöm az újabb tippeket, vannak benne érdekes és megfontolandó ötletek, és biztosan használni is fogom. Nincs semmi kőbe vésve ezzel kapcsolatban, ezért is bocsátottam nyilvános vitára a kérdést. Elsősorban, ti a kaland résztvevői fogtok ezzel szembesülni az olvasás során, a többit meg úgy is én tolmácsolom majd a saját stílusomban. A legjobb az egészben, hogy azt is lehet majd javítani, ha valaki úgy érzi, hogy nem egészen jó, amit kézhez kapott!
© [törölt felhasználó]
2019. február 25. 19:13 | Válasz erre | #211
© twillight (Kövérorr)
2019. február 25. 19:07 | Válasz erre | #210
Ez a probléma. Hogy itt a Divination az megérzés, nem pedig jövendőlés.

De ismétlem, kit érdekel én mit mondok, úgyse olvasom el a cuccod. Persze attól még meg lehetne csinálni igényesen is.
© killmaster (Savanyúhas)
2019. február 25. 15:04 | Válasz erre | #209
Alapvetően itt tényleg a nagyon közeli jövőről van szó (a jelen idő után picivel történtekről), no de ezen nem veszünk össze. A Hatodik érzék picit továbbfejlesztett (Magnakai) verziója a jövendölés, amely itt inkább a sejtés, illetve megérzés jelentését hordozza magában, nem az Analandi varázslók által is használt TÁV varázslatot jelenti. Kicsit olyan ez mint az angolban a folyamatos jelen. [smiley]miaz[/smiley]
© twillight (Kövérorr)
2019. február 25. 12:43 | Válasz erre | #208
Mivel a Divination-nél nem a jövőt látod, hanem a jelent, ez nálam a telekinézist a telepátiával, de mivel én legfeljebb programban kipörgetem jelvényért...
© killmaster (Savanyúhas)
2019. február 25. 09:37 | Válasz erre | #207
No akkor bemutatnám a Magnakai rendszer eddigi leírását. Aztán akinek még akad jó ötlete, rukkoljon elő vele, mert így kerekebb és szebb lesz a játék. (Mellesleg 7 kalandon át ezeket a Magnakai elnevezéseket használjuk majd) Nem szeretnék abba a hibába esni, hogy összekeveredjen a teleportáció a telekinézissel.

Fegyvermester
Ez a Magnakai tan lehetővé teszi, hogy a Kai mester három fegyver használatában is kiváló jártassággal rendelkezzen. (Tetszés szerint választhatod meg melyik legyen ez a három!) A kaland során lehetőséged lesz íjat is használni, mely közelharc esetén ugyan nem sokat ér, de távolra igen hatásos lehet. Ha egy olyan fegyverrel harcolsz, melynek használatában különleges jártasságot szereztél, úgy +3-at hozzáadhatsz Harci ügyességedhez. Íj esetén +3-at adhatsz a dobott számhoz! Ne feledd azonban azt a tényt, hogy csak két fegyvert vihetsz magaddal, (kivételt ez alól az eddig esetlegesen megszerzett varázsfegyverek képeznek, ezek nem számítanak bele!)

Állatok uralma
Ez a Magnakai tan lehetővé teszi, hogy a Kai mester kommunikáljon a legtöbb állattal, meghatározza célját és szándékait. Továbbá ha nyeregből kell harcolnia, sokkal ügyesebben teszi ezt ennek a képzettségnek az elsajátításával.

Mestergyógyító
Ez a Magnakai tan lehetővé teszi, hogy a Kai mester minden olyan fejezetpontnál, ahol nem keveredik harcba, visszaállíthat +1 Szívósság pontot magának. (Ennek előfeltétele, hogy Szívósság pontjai alacsonyabbak, mint a kezdeti érték, azaz vesztett belőle!) Továbbá képes leszel bizonyos betegségeket gyógyítani, felismerni gyógynövényeket, növényi gyökerek és italok tulajdonságait.

Láthatatlanság
Ez a Magnakai tan lehetővé teszi, hogy a Kai mester tökéletesen eggyé váljon a környezetével még a legnyíltabb terepen is. Lehetőséged lesz testhőmérsékleted és illatod elfedni a kutató szemek elől, valamint a meglátogatott városok nyelvjárását és módszereit gyorsan eltanulni, mintha egy lennél a helyiek közül.

Vadászmester
Ez a Magnakai tan lehetővé teszi, hogy a Kai mester sohase éhezzen, mindig képes lesz valamiféle ehető ételt találni legyen az a legsivárabb puszta vagy a legforróbb sivatag. Megfigyelő képességeidnek és rendkívül kifinomult érzékeidnek hála nem vesztesz Szívósság pontot, ha netán valamiféle váratlan támadás érne. Mindig azonnal készen állsz a harcra.

Nyomolvasás
Ez a Magnakai tan lehetővé teszi, hogy a Kai mester ismeretlen területen is jól eligazodjon, felismerjen és követni tudjon nyomokat, értelmezzen bizonyos nyelveket és szimbólumokat, valamint kiszűrje az orvul elrejtett csapdákat.

Elme-sokk
Ez a Magnakai tan lehetővé teszi, hogy a Kai mester elméjének erejével is támadást mérjen ellenfelére. Használható normál harci támadás mellett, és ekkor +4 extra pontot adhatsz Harci ügyességedhez. Erőteljes támadás ez, de meg vannak a hátulütői is. Minden harci körben, amikor használod ezt a rendkívüli képességet, le kell vonnod magadtól automatikusan 2 Szívósság pontot, mert az erőteljes koncentrálás kimerítő számodra. Nem alkalmazható az Elmecsapással együtt, valamint ha Szívósságpontod 6 vagy alá esik. Vannak olyan lények is, melyek ellen ez a támadási forma nem alkalmazható, ezt a kalandban mindig közölni fogjuk.

Elme-fátyol
Ez a Magnakai tan lehetővé teszi, hogy a Kai mester képes legyen az Elmecsapás vagy az Elmesokk támadásának kivédésére. Magnamund világában számos teremtmény képes elméjének erejével is támadni. Ráadásul ennek a tannak az elsajátításával képes leszel többnyire az illúziókon átlátni valamint egyfajta védelmet képezni hipnotikus támadások ellen.

Kapcsolattartás
Ez a Magnakai tan lehetővé teszi, hogy a Kai mester puszta koncentrációval elmozdítson, megemeljen kisebb tárgyakat, valamint képessé teszi arra, hogy jobban elviselje a hideget és a meleget egyaránt, így nem veszít Szívósság pontokat, ha ilyen helyzetbe kerülne.

Jövendölés
Ez a Magnakai tan lehetővé teszi, hogy a Kai mester képes legyen észlelni közelgő vagy láthatatlan veszélyeket, varázscsapdákat. Felfedheted egy ismeretlen tárgy valódi természetét, sőt akár egy lényről is meg tudod állapítani rendelkezik-e pszichés képességgel.

Láthatjuk, hogy alapvetően védelmi tanokkal vagyunk felruházva, talán a Elme-sokk az egyetlen kivétel, de jó az, ha egy Kai mester meg tudja védeni magát. Ritka eset az, ha mi támadunk elsőként... [smiley]axe[/smiley]
© twillight (Kövérorr)
2019. február 24. 14:10 | Válasz erre | #206
Ha az alap a Hatodik Érzék, akkor [u]a "jövőbelátás" a Divination-re nem jó[/u]. Megérzés, Hetedik Érzék részemről.

A nexus/[b]kapcsolattartás[/b] tetszik,a huntsmastery/[b]vadászmester[/b] szintén. A gyógyítás -> [b]mestergyógyító[/b] detto.

A többinél vagy mindegy (a kettőből), vagy killmasteré tetszik jobban.
© killmaster (Savanyúhas)
2019. február 22. 08:19 | Válasz erre | #205
Köszönöm a remek ötleteket, biztosan jó hasznát veszem. Annak is örülök, ha látom, hogy vannak rajongók, akik szívesen játszanak a sorozat egyes darabjaival. Arra buzdítok mindenkit, hogy bombázzon bátran ötletekkel, kritikákkal, vagy csak ossza meg szerény tapasztalatait. Minden vélemény számít... (Még Alkonyat úré is...)
2019. február 21. 23:31 | Válasz erre | #204
Kai név - Magnakai név (angol) - Magnakai név (magyar)

Fegyverforgatás - Weaponmastery - Fegyvermester, sztem nem kell túlvariálni

Állattestvériség - Animal Control - Állatok Uralma

Gyógyítás - Curing - Nehéz ügy, talán Mestergyógyító (dr Ross? :)

Álcázás - Invisibility - Láthatatlanság

Vadászat - Huntmastery - Vadászmester vhogy magyarabbnak hangzik (ilyen szó/beosztás létezik is)

Nyomkövetés - Pathsmanship - Nyomolvasás kiváló

Elmecsapás - Psi-surge - Elmesokk tökéletes

Elmepajzs - Psi-screen - Elmerács/Elmefátyol bármelyik jó

Telekinézis - Nexus - Kapcsolattartás megfelel, jobban nem tudok

Hatodik érzés - Divination - Jövőlátás

Remélem,h vmit segítettem :)
2019. február 21. 23:26 | Válasz erre | #203
Én imádom őket, sok sikert & ezer hála,h foglalkozol a Lone Wolf könyvekkel! :D
© killmaster (Savanyúhas)
2019. január 16. 11:29 | Válasz erre | #202
No kérem! Tegnapelőtt megkezdtem a Magányos Farkas 6. kötetének magyarosítását, és ha minden a terveim szerint halad, akkor olyan négy hónap alatt elkészülök vele. Ehhez kb napi 5 fejezetpontot kell lefordítanom, a hétvégéket nem számítva bele, mert olyankor nem veszem elő. Az elején meglehetősen egyszerűnek tűnik a dolog, a vége felé kicsit nehezedik majd, de bővebben erről majd később írok. Kérnék majd az oldal üzemeltetőitől egy új Magányos Farkas topikot a hatodik kötetnek, mert ott szeretném megosztani az új háttér történetet, és néhány érdekességet is a kalanddal kapcsolatban.
© killmaster (Savanyúhas)
2019. január 10. 09:51 | Válasz erre | #201
Dan csupán szeretek visszajelzést kapni arról, amit csináltam. Egyrészről, mert más más szemszögből látja, értelmezi a fordításaim. Volt is ebből nem kevés vitám, de pont ez vezetett ahhoz, hogy egy kaland a lehető legjobb formáját nyerje el. Másrészt másoktól kapok jó ötleteket, tippeket, esetleges hibáimra figyelmeztetnek, amiket aztán tudok javítani. Mióta beleástam magam a sorozatba, egyre érdekesebbnek találom, bár a kötetek írója ad nekem is javító munkát bőven. Ha sikerül fordítót találnom magam mellé, megszaporodnak majd a kalandok, addig meg lassú víz partot mos... [smiley]papakacsint[/smiley]
© dan
2019. január 9. 22:42 | Válasz erre | #200
Pengemester helyett inkább fegyvermester(talán).A többi elfogadható(talán).
Üdv:dan
Ui:Bocsi,killmaster,ha nem reagálunk a fordításaidra,az még nem jelenti azt,hogy nem kísérjük őket figyelemmel.(Tudod,az a fránya fontossági sorrend.Meg valahol mintha írtad volna,hogy nem értékeljük a fordításaidat,munkásságodat stb.ÉN(őszintén)értékelem és tisztelem fordításaidat,remélem,vagyunk még így ezzel páran).
Üdv:dan
© killmaster (Savanyúhas)
2019. január 3. 15:19 | Válasz erre | #199
Kérnék némi ötletelést a Magányos Farkas 6. kötetével kapcsolatban. Ugye itt már szintet lépünk Magnakai tudorok leszünk, fejlesztjük eddigi képességeinket, és bizony ezen tudományoknak ékes magyar nevet kellene adni (valami találót, frappánsat, mert jó néhány köteten át ezeket az elnevezéseket használjuk majd.) Felsorolom az ötleteim, de számítok a ti okosságaitokra is!

Kai név - Magnakai név (angol) - Magnakai név (magyar)

Fegyverforgatás - Weaponmastery - Pengemester

Állattestvériség - Animal Control - Állatvezérlés; Állatok feletti hatalom

Gyógyítás - Curing - Vajákosság; Gyógykezelés

Álcázás - Invisibility - Láthatatlanság

Vadászat - Huntmastery - Mestervadászat

Nyomkövetés - Pathsmanship - Nyomolvasás, ösvényjárás

Elmecsapás - Psi-surge - Elmesokk

Elmepajzs - Psi-screen - Elmerács; Elmefátyol

Telekinézis - Nexus - Kapcsolattartás

Hatodik érzés - Divination - Jövőbe látás; Jövendölés.

Várok mindenféle ötletet, javaslatot; a legjobbak bekerülnek a fordításba!
© killmaster (Savanyúhas)
2018. október 18. 11:27 | Válasz erre | #198
Találtam egy olasz nyelvű oldalt, mely a Magányos Farkas kalandokkal foglalkozik. Rengeteg jó és részletes térkép, valamint világleírás található rajta. Mivel az ötödik kötet második felében elég sok földrajzi és személynév szerepel, én nagy hasznát veszem ezeknek a leírásoknak. Ráadásul a Google fordító egész jól megbirkózik vele, így merem ajánlani, akit érdekel Magnamund világa. https://www.lonewolfitalia.com/geografia#vassagonia
© twillight (Kövérorr)
2018. június 10. 15:45 | Válasz erre | #197
Hibák, Kalte Barlangjai:

- a 320 azt állítja magáról hogy 325, de egyébként működik.
- a 309-en nem adja meg a Háromszög Alakú Kék Követ
- ha az 54-re lépek, a program összeomlik (áthozott karakter, rendelkezik Elmecsapással)

- a gyógyítás nem működése egyértelműen összefügg azzal hogy áthozott karakterrel játszom
© twillight (Kövérorr)
2018. június 10. 14:28 | Válasz erre | #196
Hibák, Kalte Barlangjai:

- A gyógyulás megint nem működik, a kardhasználat továbbra sem adja a bónuszt a napkardnak.
© twillight (Kövérorr)
2018. június 10. 10:43 | Válasz erre | #195
Hiba, Lángoló tenger:

- a 280-as fejezetpont azt állítja magáról hogy a 205-ös. Amúgy úgy viselkedik ahogy kell neki.
- nem tudok fegyvert váltani, legalábbis ha van nálam mágikus fegyver (lándzsa, kard)
- a gyógyítás képesség nem működik, pedig nagy szükség lenne rá
- ha leadom a lándzsát és elmegyek a patkányokkal, -15 aranyam lesz.0-át még megérteném...
- a fegyverforgatás: kard nem működik. Alap Té-m 14, kezembe veszem a Nap Kardját, és csak 22 lesz, ami 8 pont. De nekem járna még 2 a képzettségért.
2018. január 3. 23:43 | Válasz erre | #194
Szia! Én már egy ideje foglalkozok szerepjátékkal is és igen, én is találkoztam a Lone Wolf Adventure Game pdf-ekkel. Ebben az esetben jó, hogy a szabályrendszer majdnem ua. mint a könyvekben, csak picit kiegészítve "rpg-sebbre". A világleírás jó, Kai Lordot alakítani valszeg izgi. Szívesen mondanám, hogy érdekelne, csak nem tudom, hogy időt hogy tudnék rá szakítani (Budapesten élek én is [smiley]awink[/smiley] )
© killmaster (Savanyúhas)
2017. december 27. 18:13 | Válasz erre | #193
Többek között én sem ismerem a multiplayer változatot, sajnos még a sorozatban is csak az első 5 könyvig jutottam. Vannak itt nálam azért nagyobb MF szakértők is, mondjuk maga a világa az tetszik, és az ellenfelek is olykor megizzasztják a kalandort. Kicsit olykor a könyvekben lassú a történetvezetés, de gondolom egy szerepjátéknál ez már más. Azt esetleg lehet, hogy ha akad itt elég vállalkozó, hogy elindíts itt egy kalandot. [smiley]eljen[/smiley]
2017. december 27. 12:23 | Válasz erre | #192
Egy kicsit más téma, de érdeklődni szeretnék, hogy ismeritek-e a Lone Wolf Multiplayer könyveket (a Magányos Farkas kötetek szerepjáték változata)? Ha lenne érdeklődő, szívesen vállalnám a mesélő szerepét Budapesten. Sajnos kevesen ismerik Magyarországon, ezért írok ez ügyben inkább ide, mint az lfg.hu-ra.
2017. szeptember 3. 12:12 | Válasz erre | #191
Hello végigjátszás van, mint a kjk könyveknél,
© killmaster (Savanyúhas)
2017. június 29. 15:53 | Válasz erre | #190
Gondolom némi törzstőke, pár ügyes és elszánt fordító, meg valamiféle isteni csoda! Jók ezek a Magányos Farkas kötetek, de valamiért itt a rajongói írásokat többre értékelik. Nem panaszképp írom, elvégre az én kalandom is kiadásra került. Na de a többit szemügyre véve a MF sorozat is megérne egy misét.
2017. június 29. 12:55 | Válasz erre | #189
És mi kell,hogy az igenre menjen? :)
2017. június 28. 18:25 | Válasz erre | #188
Beszélgettünk már róla, az álláspontunk egyelőre a határozott [b]nem[/b]-en van.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
2017. június 28. 14:32 | Válasz erre | #187
A Magányos Farkas köteteket nem tervezitek kiadni könyv formában is? Engem érdekelne.
Only in Death - Mindhalálig
2017. május 23. 09:32 | Válasz erre | #186
Sőt,tegnap megérkezett és a 21-22-ben is van extra kaland. :)
2017. május 22. 07:29 | Válasz erre | #185
Igen, 19-20-ban is van.
© cock
2017. május 19. 00:41 | Válasz erre | #184
Nekem nem célom ezt a sorozatot gyűjteni. Csak letöltöttem a Kindle verziókat. Slussz.
2017. május 18. 17:52 | Válasz erre | #183
Kettőtől tizennyolcig mindben.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
2017. május 18. 16:34 | Válasz erre | #182
Én most németül gyűjtöm össze őket,mert az egyszerűbbnek tűnt, mint angolul. Majd megnéztem mely részekben vannak új kalandok.
2017. május 17. 18:54 | Válasz erre | #181
[url=https://gamebooks.org/Item/8276]Cook László[/url]
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© [törölt felhasználó]
2017. május 17. 03:46 | Válasz erre | #180
2017. május 16. 20:34 | Válasz erre | #179
Amennyire tudom, igen. A többi nem lett kiegészítve, de a harmadikhoz biztosan tudom, hogy tartozik egy rövidebb kaland is, amit emlékeim szerint ráadásul egy magyar csóka írt.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© cock
2017. május 16. 19:07 | Válasz erre | #178
De ez csak az első részre vonatkozik ugye?
2017. május 16. 17:36 | Válasz erre | #177
Igen,írtak hozzá pár fejezetet és pár könyv kapott egy-egy extra kis rövid kalandot.
© cock
2017. május 15. 21:24 | Válasz erre | #176
Na közben kiderült, hogy létezik egy jó drága keményfedeles Gyűjtők kiadása, még a képek is teljesen másak.
© cock
2017. május 15. 16:30 | Válasz erre | #175
Érdekes dolgot fedeztem fel.

Valahogy a Flight from the dark szövege már az elején nem stimmelt a Kindle-nél az eredeti szöveggel.

[url=https://www.projectaon.org/en/blog/2011/09/flight-from-the-dark-comes-to-kindle/]FFTD[/url]

A hangsúly azon van, hogy extended.
Egyébként itt a szöveg, csak nem biztos, hogy olyan egyszerű egy XML-ből megállapítani a sorrendiséget:

[url=https://api.4shared.com/download/gzKRbvmXce]Lone Wolf[/url]
© cock
2016. december 9. 20:53 | Válasz erre | #174
Hmm.. most találtam rá én is. Sajnálatos tény és csak 60 éves volt.
Innen tudtam meg:

[url=https://www.facebook.com/fightingfantasy/posts/10158056504935495]Hivatkozás[/url]
2016. november 30. 23:31 | Válasz erre | #173
Nyugodjék békében! [smiley]sir[/smiley]
2016. november 30. 18:48 | Válasz erre | #172
Nyugodjék Békében. [smiley]shakehead[/smiley]
2016. november 30. 18:00 | Válasz erre | #171
RIP Joe Dever [smiley]shakehead[/smiley]
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
2016. augusztus 23. 11:50 | Válasz erre | #170
Szeretnék egy igen hasznos helyet ajánlani. Ez azoknak lesz érdekes, akik szeretik a magányos farkas könyveket és olvassák/olvasták is. A hosszú könyvsorozatban több helyen is feladványokat kell megoldani. Ezek megfejtésében segít ez a link, ahol elakadás esetén segítségre lelhetünk. Remélem, a fórumtársak tetszését is elnyeri.
http://stelio.net/stiki/Games:Puzzles_in_Lone_Wolf
[url=http://stelio.net/stiki/Games:Puzzles_in_Lone_Wolf]Magányos farkas feladványok[/url]
2015. szeptember 12. 09:19 | Válasz erre | #169
Nos jo, kuldd a fejezetpontokat, es forditom, ahogy tudom, amennyire tolem telik, te majd javitod ha valami nem szabatos, vagy marhasag lett az ertelme.
© killmaster (Savanyúhas)
2015. szeptember 12. 07:41 | Válasz erre | #168
Ami az én angol tudásom illeti, hát az sem a legtutibb, és még akkor finoman fogalmaztam. Egyébként a fordításhoz inkább sok idő, és némi magyar tudás szükséges. (Ha jól megy az angol, kevesebbet kell szótáraznod) Akkor maradjunk annyiban, ha hibát fedezel fel az eddigi fordításaimban, akkor azt jelezd itt a fórumon. Illetve ha van időd fordítani egy-egy fejezetpont erejéig elküldheted nekem ide privátban, majd én javítgatom, hogy precíz legyen... Hozzáteszem én sem vagyok Varsányi Mariska, de azért próbálkozom...
2015. szeptember 12. 03:50 | Válasz erre | #167
Segitek en neked, de nem tul sokat, mivel most epp Angliaban melozok, es - hat hogy finoman fejezzem ki magam, ez a melo osszetor fizikailag, szoval sokat kell(ene) pihennem - de mondd csak, miben kellene segiteni ?
Vedd figyelembe, hogy csak tarsalgasi szinten vagyok jo angolbol, a forditasra nem igazan futja a tudomanyombol, ezert is mondtam le arrol hogy nekifogok MF-t forditgatni, mert egyszeruen nem tudok eleget egy ilyen munkahoz (valakivel ossze is tuztem annak idejen itt, de belattatta velem, hogy nem nekem valo a forditas, ezert teljesen le is mondtam a dologrol).
© killmaster (Savanyúhas)
2015. szeptember 11. 10:10 | Válasz erre | #166
Igen, eddig 3 rész készült el, és bár még nem hivatalos a dolog, de elvileg hamarosan lesz folytatás is. Egyenlőre csak ígéretet kaptam ez ügyben, egy külsős ismerős elvállalta, hogy besegít nekem. Remélem a napokban már tudok írni valami biztosat is. Egyébként Antonius szívesen veszek minden segítséget, ha netán lenne hozzá kedved és időd...
2015. szeptember 11. 00:37 | Válasz erre | #165
Sziasztok, ahogy nezem, vagy 4 eve jartam itt utoljara, valami forditasrol volt szo, ahol - enyhen szolva befuccsoltam :D de latom valaki megiscsak belevagott, minden elismeresem.
Első oldalElőző oldal12345678Következő oldalUtolsó oldal