Zagor.hu
Zagor.hu fórum
Filmek, amik kapcsolódnak a TITÁN világához
BejelentkezésElfelejtett jelszó
Első oldalElőző oldal123456789101112Következő oldalUtolsó oldal
© Kawer
2014. december 23. 18:55 | Válasz erre | #531
Lehet, hogy kitalált a világ, de én csak úgy tudom átélni, élvezni minden eseményét, ha beleélem magam, ismerem a történelmét, a nevezetességeit, a csodáit, az ocsmányságait.... én így tudok 100%-osan a történetre koncentrálni. Ha logikai-, vagy egyéb buktatókat látok vagy észreveszek, az nagyon zavar.

Az első két résznek már megvan a rendezői verziója, most várom Az öt sereg csatájának a rendezői válktozatát. :)
"Mióta felfogtam halandóságomat, azóta sokkal vidámabban telnek napjaim!"
2014. december 23. 12:36 | Válasz erre | #530
Úgy irigylem magamat ilyenkor, hogy ki tudok kapcsolni filmnézés közben és magasról lesz*rom egy kitalált világ történelmét és csak a műre koncentrálok 100%-osan és nem hagyom, hogy elrontsa az élvezetet bármi. [smiley]taps[/smiley]
Nekem ez lett az értékelésem.
9/10,8/10,9/10
Várom a bővített részeket már. [smiley]violent[/smiley]
© Kawer
2014. december 21. 23:00 | Válasz erre | #529
Én ezt olvastam ki Középföde kronológiájából:
Aragorn 2931-ben született, 2951-ben lépett le Elrondéktól és akkor volt Vándor a neve északon a Dúnadánoknál. 3009-ben lesz a szövetség tagja, tehát 78 évesen pontosan.
Bilbót 2941 tavaszán felkereste hobbitfalvai lakában Szürke Gandalf,ekkor indul meg Magányos hegyi kaland. Akkor Aragorn csak 11 éves. Bilbo 51 éves ekkor, Aragorn pedig 10 évig még Elrondnál nevelkedik tehát nem csak, hogy nagyon fiatal, de egyáltalán nem mászkál még északon.
De lehet hogy tévedek és rosszul számoltam, de szerintem van egy kis bukta a történetek összecsatolásában.
Nem vagyok nagyon benne Középfölde történetében, de én ezt vettem észre mint hibát...

"Mióta felfogtam halandóságomat, azóta sokkal vidámabban telnek napjaim!"
2014. december 21. 21:02 | Válasz erre | #528
Majd ha lesz egy kis időm, akkor én is leírom bővebben a véleményemet, pont ma láttam moziban.
Szerintem meg egyáltalán nem csökkent a színvonal, ha úgy nagyjából kellene belőnöm a pontokat, akkor pont a te ellentéted lenne a korrekt számozás szerintem, azaz a záró rész lenne 8 pontos.
Illetve, én nem ismerem jól Középfölde kronológikáját, de szerintem nem gondoltad végig azt, amít írtál, ugyani Aragorn a Két Torony idejében 87 éves volt - bővített változat -, kb. fél éve volt, hogy elindultak Frodóék (Király Visszatér Függeléke szerint 1 éves volt a kaland, vagy másfél), tehát ha 87-ből levonunk kb. 60-61 évet, akkor bőven lehetett már \"Strider\" Aragorn.
© Kawer
2014. december 21. 20:32 | Válasz erre | #527
Friss moziélmény, Hobbit 3 - killmaster kiegészítése:
Nos belevágok a közepébe, mert szerintem ahogy nőtt a Hobbit számozása (1, 2, 3) úgy csökkent a színvonal. Sajnos :( Igaz, hogy kultfilm és az is, hogy előzmény de ilyen \"legolas-fut\" jelenetektől már mérgelődtem. Ha én lettem volna a játékmestere ennek a csatának, bizony Legolas lepottyan a lefelé hulló széteső kőtoronyról, vagy el sem jut odáig....
A másik logikai bukta szerintem, amikor Legolast elküldi az apja keresse meg Aragornt. Ha jól utána nézünk Középfölde kronológiájában, a Magányos hegy csatájánál Aragorn csak 10-11 éves lehet, és még nem az északi kószáknál van.... Tudom, hogy valahogy össze kellett kötni a két trilogiát, de mivel aragorn és Bilbó életéveinek száma is szerepel, akkor egy kis számolással ki lehetett volna kerülni ezt a logikai buktát...
Továbbá kérdem én, honnan a francból kerültek elő a harci kosok amivel a törpök elindultak legyőzni a főorkot?... (és még sorolhatnám...)
Mindezek ellenére nagyon várom a rendezői változatot, és remélem nem \"legolas-ugrik\" csatákkal lesz kiegészítve, hanem mondjuk:
- bepillantást kapunk Szarumán \"bukásába\", azaz hogyan hódol be Szauronnak miután a tündéknek modnja, hogy \"bízzátok csak rám\". :)
- jobban kibontják Thorin megőrülését és \"felébredését\"...
- az \"Egri-nők\"... izé a Tóvárosi-nők csatáját is szívesen megnézném.
- tovább gyönyörködnék a seregek vonulásában
Én lértékelésem: Hobbit 1: 8 pont, Hobbit 2: 7 pont, Hobbit 3: 6 pont.

"Mióta felfogtam halandóságomat, azóta sokkal vidámabban telnek napjaim!"
© killmaster (Savanyúhas)
2014. december 21. 09:28 | Válasz erre | #526
Friss moziélmény: Hobbit 3 - Az öt sereg csatája. Mielőtt megnéztem volna moziban a filmet, volt alkalmam néhány kritikát olvasni, melyek eléggé eltérőek voltak. Ha értékelni kellene a filmet, nálam 7 pontot kapna a 10-es skálán, mert hát grandiózus filmalkotás, ám meglátszik rajta, hogy előzmény film. Ahhoz képes, hogy megint óriási csata van kibontakozóban, a jó erői nem akarnak hullani (van azért egy kevés kivétel), de megint az orkok húzzák a rövidet. Számos szereplő mutatóban van jelen a filmben, nem értem miért, pedig hát ők is megérdemeltek volna még pár percet a filmvásznon, csak hogy kerekebb legyen a történet. A sárkány is túl gyorsan távozik a történetből, igaz a 2. részben központi karakter volt, ám itt is csillogtathatta volna még gonoszságát. Azt írták egyes kritikusok, hogy túl poénosra vették a figurát. Hát ez butaság, hisz egyetlen ilyen mókás karakter van a filmben, Alfréd, aki számomra igen szimpatikus alak, csak a lóvé érdekelte, és mindent ennek rendelt alá. A többiek afféle Egri csillagokban látott hős karakterek, mindenki védené a mundér becsületét! Persze másoknak is jut egy-két poénosabb mondat, de ennyit elbírt ez a film, pláne hogy oldja a feszültséget a nézőben. Én szerettem volna látni, ahogy a jó erői egymást tizedelik, hisz ehhez adott volt a történet, de nem, mert az orkok annyira buták, hogy idő előtt beszállnak a csatába, bár ez heves vérmésékletüket és tehetségtelen hadvezetéssel megáldott vezérüket tekintve elnézzük nekik. Amiért viszont minden kárpótol, az a látvány. Míg a történetben itt-ott kilóg a lóláb, addig bizony tátott szájjal figyelhetjük a seregek vonulását, a sárkány pusztítását, Szauron elűzését, és Legolas mátrixszerű harcát, aki fittyet hányva a fizika törvényeinek olyan koreográfiát levág, hogy Neo-t is elfogná a sárga irígység. Remélhetőleg a bővített verzióban a történetből kimaradt részek jobban megvilágítják a film egészét, mert így bizony hiányérzetem van, nem is kicsi. Összességében mindenkinek ajánlom, hogy nézze meg, csak kénylemes széket válasszon, mert a saját fenekem nagyon elzsibbadt a film végére. Pedig pl: a Gyűrűk ura részei hosszabbak voltak ennél, úgy 20-25 percel biztosan.
2014. november 8. 18:04 | Válasz erre | #525
[url=http://www.imdb.com/title/tt1053424/]Végrehajtók[/url]

[url=http://www.imdb.com/title/tt0455760/]Halálos hallgatás[/url]

[url=http://www.imdb.com/title/tt1259521/]Ház az erdő mélyén[/url]

A héten ezeket a filmeket láttam (amik említésre méltóak). Az első scifi, a másik kettő inkább horror. Nekem nagyon tetszettek, mert mostanában sok szennyet láttam, amiket csak átpörgetve tudtam megnézni.
© killmaster (Savanyúhas)
2014. október 26. 21:22 | Válasz erre | #524
Az ismeretlen Drakula. Friss moziélmény, lehet kissé csapongó leszek, itt-ott a film is csapongott. Engem már a bemutatója megfogott a filmnek, a \"vámpírok őséről\" már rengeteg feldolgozás készült, talán nem is ez lett a legjobb. Alapvetően kedvelem a történelmi témájú filmeket, ráadásul Erdély és az Oszmán birodalom konfliktusa tálcán kínálta magát. Maga Drakula, aki rettentően gonosz volt fiatalon, most már békére vágyna, de hát itt ez a török sereg, akiknek nem elég a sarc, balhét akarnak, illetve erdélyi gyerekeket janicsárrá képezni. Mivel a törökök túlerőben vannak, a címszereplő lepaktál a gonosszal, aki boldogan segít is neki. Na itt aztán elszabadul a földi pokol, Hunyadi János után Drakula is elveri a török sereget némi segítséggel. Persze egy ősvámpírnak sem könnyű a dolga, pláne ha van asszony és gyerek is a háznál. Láthatóan a rendező és a forgtókönyvíró szeretett volna minden nézőnek megfelelni, de véleményem szerint túl sokat akartak. Mert van látvány, egész pofás jeleneteket készítettek, van egy kis romantika és filozófia is, a cél szentesíti az eszközt alapon, csatajelenet is akad, sajnos kevés és azok is rövidek. Ráadásul pont a török csapatok bemutatása elég harmatgyengére sikeredett. Míg Drakula alakja tobzódik, addig szegény törökök annyira háttérbe vannak szorítva, hogy hihetetlen. Láttatok már olyan török sereget, amelyik nem mondja ki Allah nevét? De mást sem nagyon. Nincsenek háremhölgyek, imák Mekka felé, mindenki handzsárral talpig páncélban harcol, mintha Hollywoodban sosem láttak volna törököt! Esküszöm az Egri csillagokban jobb alakítást nyújt Jumurdzsák, mint itt a törökök vezetője, aki ráadásul Drakula régi gyerekkori pajtása is egyben. Szóval ezen a filmen dolgozhattak volna még, de így is 10/6-ra értékelem. Nézzétek meg, annyit megér...
2014. október 17. 12:01 | Válasz erre | #523
Éhezők Viadala 2: egy újabb jó film, nem kimagasló, de bőven megteszi. Az előzőhöz képest kb. bő negyed órával hosszabb is, ami számomra nem volt baj, mert legalább bővebben be tudták mutatni a kialakult helyzet háttértörténetét. (Bár gyanítom a könyvhöz képest ez is kevés.) Viszont az Arénából lehetett volna egy kicsit több is, de így se volt rossz. Maga az alapötlete nekem bejött, de nem szeretnék spoilerezni :) Ahogy a végén lévő csavar is jó volt, egyáltalán nem számítottam rá, ilyen az, ha jó a színész :D Azonban az utolsó pár percet kicsit összecsapták, de nem volt vészes, végül is előkészítették a maradék két részt. A szereplőkre nem mondanám, hogy brillíroztak, de nincs panaszom rájuk. Jennifer Lawrence fogjuk rá korrektül adta vissza a szenvedéstörténetét, párszor együtt is éreztem vele, de volt, hogy nem érintett meg, hiába sírt. Zene-vágás-operatőri munka hanyagolható, díszletek-CGI-helyszínek viszont tetszettek. Én meg fogom nézni a következő részt...
Akinek tetszett az első, annak ez is tetszeni fog, talán kicsit jobban is!
2014. október 16. 21:02 | Válasz erre | #522
Igen, szerintem pörgős volt! Néha nem árt, ha a dolgok mélyébe is nézünk, pl. egy-egy mondatnak mik lehetnek a későbbi hatásai, stb. Ha te állandó harcot vagy hasonlót szeretsz, tiszteletben tartom. Értelemszerűen nincs mindig feszült párbeszéd vagy harc, de ennek így kell lennie.
\"Hogy hullottak a karakterek, az igaz, de pont olyanok, akiket még bírtam is\"
Ennek így kellett lennie, gonosz készítők! :DDD
© killmaster (Savanyúhas)
2014. október 16. 20:13 | Válasz erre | #521
Hogy a Trónok harca 4. évada pörgős volt? Bocs, akkor vagy nem egy évadról beszélünk, vagy te egy vágott verziót láttál. Minden részben akadt 5 perc, (legtöbbször a végén), amit pörgősnek lehetett ítélni, mert a többi sóderelés volt! De szó szerint. Jó, volt benne 2 epizód, ami önmagában emlékeztetett a sorozat fénykorára, de ezzel kész, kifújt! Hogy hullottak a karakterek, az igaz, de pont olyanok, akiket még bírtam is. A maradék, hát megjárja...
A Galaxis őrzői tipikus popkorn mozi volt, Szegeden néztem meg, egész élvezhető volt, pedig nem rajongok annyira a sci-fi filmekért. Azért bekerül majd DVD filmtáramba... [smiley]vigyor[/smiley]
2014. október 16. 19:29 | Válasz erre | #520
Trónok Harca 4.-ik évad: wow, összetettségében eddig ez a legjobb évad. Nagyon jó volt, szinte végig pörgős volt. Az eddigiekkel ellentétben elég sok szereplőt nyírtak ki... hahaha :D Némelyikük azonban szinte egyértelmű is volt. A szövegek viszont most is nagyot szóltak, olyan szépen be tudnak szólni a másiknak :) A karakterek legtöbbje szépen fejlődött és a külön ki kell emelnek az 1 vs 1 elleni harcokat, nagyon jó munkát végeztek. Winter is coming, de hol van még április...
2014. október 16. 15:11 | Válasz erre | #519
Demóna: hmm, nem volt rossz film. Ami tetszett benne, az az, hogy egy kicsit másképp tálalták az eredeti storyt. Többet erről nem mondanék, nem akarom lelőni a poénokat. A színészek átlagosak voltak (némelyikük a szerepük miatt), de Jolie nagyon jó volt benne, egyik kedvenc alakítása! Technikai oldalról viszont egyáltalán nincs panasz a filmre, nagyon korrekt volt minden téren - meglátszik, hogy a rendező eddigi életében vizuális effekteket csinált.
Egyszer mindenképpen ajánlott a megtekintése!

A Galaxis Őrzői: nem rossz, nem kimagasló, ez egy tipikus nyári blockbuster, és még nem is a legjobb fajta. Minden téren gyenge közepes nálam, kivéve egy dolgot: nagyon szórakoztató, sok jó poén vagy vicces helyzet van benne, ezért erre is azt mondom, hogy legalább egyszer nézd meg! (Mondjuk az egy kicsit \"érdekes\", hogy az idegen élőlények megteremtése nagyjából annyiból állt, hogy az embereket pirosra, sárgára, zöldre v. kékre festették :D)
2014. szeptember 20. 22:44 | Válasz erre | #518
Feláldozhatók 3

6/10

Ez a rész tetszett a legkevésbé. Számomra a második a top. Nem volt rossz, de már nem hozott úgy lázba. :( Jet Li egyáltalán nem verekedett...Snipes is csak egy rúgást csinált, inkább csak lőttek. :( Páran még jobban megöregedtek. :( De ha lesz negyedik rész, tuti megnézem. :) Abban szívesen látnám Segált, Nicholas Caget, Travoltát, Will Smitht, Jackie Chant. :))) Meg jó lenne egy Penge 4 is. Szerintem Snipes öregedett a legkevésbé...arcra...aztán lehet, hogy az akciójelenetek nem mennének már olyan jól neki. :(
2014. szeptember 15. 16:17 | Válasz erre | #517
[url=https://www.youtube.com/watch?v=FyzSYuZPcmc]Steampunkos rövid animáció :)[/url]
2014. szeptember 7. 21:06 | Válasz erre | #516
De rég írtam már ide... :)

Mentalista: 6.-ik évad, első 8 rész: azért csak ennyi, mert végre lezárták az egész Red John mítoszt. Sokat kellett rá várni... és a végső nagy jelenetben csalódtam én is, mint sokan mások. Egyszerűen elrontották, pedig az első hét rész szépen és korrektül adagolta az izgalmakat. Sajnos már korábban megtudtam, hogy ki is valójában Red John, így nem ütött akkorát, de így utólag visszagondolva, rájöhettem volna... Összességében azért tetszett, de többet kihozhattak volna az alapötletből. Illetve, elég sok töltelékrész is volt az idáig tartó úton, túl sok. Viszont, hogy mi lesz ezután? Nem tudom, de állítólag berendelték a hetedik évadot is.
2014. szeptember 5. 18:03 | Válasz erre | #515
Galaxist én is láttam, aranyos volt. :) A másik hármat is meg szeretném nézni, de nem tudom hogy lesz rá időm, lehet marad a letöltés. Pedig a Exp. 3-at moziban szeretném mindenféleképpen. :)
2014. szeptember 5. 18:00 | Válasz erre | #514
© killmaster (Savanyúhas)
2014. szeptember 2. 07:48 | Válasz erre | #513
Hát ilyen jó mozis augusztusi hónapra nem is emlékszem... Négy olyan filmet is láttam, amit merek nektek ajánlani. A Lucy-ről már írtam, a Galaxis őrzői is megérte az árát, noha hiába néztem 3d szemüvegben, nekem nem nyújtott plusz hatást! Szerintem egy jópofa kis sci-fi kaland lett, noha a képregényről nem is hallottam sosem. A Tini nindzsa teknőcök gyerekkorom nagy kedvencei, és mind a mai napig gyűjtögetem a rajzfilmeket róluk. Most végre összehoztak egy olyan filmet, ami látványos és még élvezhető is. Noha a sztori egyszerű mint egy faék, de ha filozófálni akarok, felmegyek a kocsmába. És a végére a nagy durranás: Feláldozhatók 3. Szerintem az első két rész az súgó mellette... Olyan akció orgia és poénáradat van, amit kevés filmben láttam. Pedig láttam pár akciófilmet! Szinkronosan az igazi, mert a feliratos verzió, amit fenn az interneten kering, nem hozott le minden poént. Ilyen szereplőgárdától nem is vártam mást, csak a legjobbat. Hogy egy világháborúra elég töltényt ellőnek, és a holtak számát is csak megbecsülni lehet, de melyik akciófilmre nem igaz ez? A legtöbb ezen a sémán alapszik... Mindenki hozta a maga formáját, nem akarta lejátszani a másikat. Banderas hálátlan szerepet kapott ugyan, mégis rajta lehetett a legtöbbet nevetni. Jet Li szorult leginkább a háttérbe, de azért néhány snitt erejéig megmutatta ő sem véletlen került be a gárdába. Hosszasan írhatnék még a filmről, de inkább nézzétek meg, ha tehetitek akkor moziban. Két órányi garantált kikapcsolódás! [smiley]violent[/smiley]
© Ravnos
2014. augusztus 15. 14:26 | Válasz erre | #512
Nem ismerték???? Hát te hol nézted a filmet? Mert nálunk szinte telt ház volt(Dújv.)!!!
2014. augusztus 14. 15:19 | Válasz erre | #511
VIP vetítés. :)

Én a Gyűrűk ura 1-et láttam úgy, hogy alig voltak a teremben, mert akkor még nem ismerték a filmet. A második részre már 2 hétre előre meg kellett vennem a jegyet.
© Ravnos
2014. augusztus 13. 15:01 | Válasz erre | #510
A teltház elkerülése végett, én általában a premier után 1-2 héttel nézem meg a filmeket a moziban, vagy ha tudom akkor az utolsó napon, ha csak 1 hétig nyomják. De a telefon még akkor is előfordul sajnos.
Pl: a mátrix-ot anno a második vetítésen néztem meg, és kb 8-an voltunk rajta aznap összesen, olyan volt mintha csak nekem vetítenék a filmet!! :D
2014. augusztus 13. 09:43 | Válasz erre | #509
Pedig jó a mozi, ha nincs teltház.

Hát a Gyűrűk ura 2 elég régen volt. :P
© [törölt felhasználó]
2014. augusztus 12. 21:04 | Válasz erre | #508
© Anry
2014. augusztus 12. 18:12 | Válasz erre | #507
:D

Tény, hogy az emberek nagy része a moziban sem tud normálisan viselkedni (meg min. 90 percet kéne egy helyben ülve maradni és az igen nehéz). Mikor anno bejött a mobiltelefon és 5 percenként csörgött valami hülyénél, tiszta ideg lettem a film végére (főleg, ha a film sem volt jó). :)
© Anry
2014. augusztus 12. 18:10 | Válasz erre | #506
Pont a napokban gondolkodtam rajta, hogy megnézem. Most még kíváncsibb lettem. :)
© [törölt felhasználó]
2014. augusztus 11. 12:49 | Válasz erre | #505
© killmaster (Savanyúhas)
2014. augusztus 11. 12:27 | Válasz erre | #504
Én konkrétan moziban láttam a Lucy című filmet, (most premierben adják!), de egyébként a kamerás felvételek között is akad pocsék illetve nézhető felvétel is. Hogy kinek mire van igénye és pénze az más kérdés! Én is sok mindent vennék eredetiben, de mert gyéren fizetnek, sokszor kénytelen vagyok beérni azzal, ami ingyen van! Mellesleg ami tetszett mint kaerás film, azt letöltöm biztosan dvd-s változatban is. Tegnap éppen az Amerika kapitány 2 került a gyűjteményembe immár DVD verzióban!
2014. augusztus 11. 09:37 | Válasz erre | #503
Kamerás filmeket nem nézünk, mert az gagyi és igénytelen. [smiley]cross[/smiley]
© killmaster (Savanyúhas)
2014. augusztus 10. 11:22 | Válasz erre | #502
Friss élmény, de én ajánlom figyelmetekbe a Lucy című filmet. Amikor rákészültem a filmre egy amolyan akciós, kicsit mátrixos filmet vártam, ami hellyel-közzel igaz is a filmre. A vége az eléggé futurisztikus volt, kicsit elgondolkodtató is, bár igazából a tudományos alapja eléggé apró volt, míg a fikció remekül ráépült. Luc Besson neve azért sokaknak mond valamit, engem mondjuk a női főszereplő vonzott igazán. Ez egy olyan film, amiről megoszlanak majd a vélemények, mert egy kicsit mátrix, kicsit sci-fi, jórészt akció, és még ki tudja mi mindent húzhatunk rá. Az mindenesetre igaz, ha egy ember kezébe túl nagy hatalom kerül, annak végzetes következményei vannak... A youtube-on elérhetitek a film ajánlóját, talán lassan felkerülnek majd az első mozis kópiák is magyarul...
2014. augusztus 8. 13:27 | Válasz erre | #501
Én is leszedem, de félek, hogy olyan lesz, mint a mostani Segal és Van Dame filmek. :(
© runner
2014. augusztus 7. 14:11 | Válasz erre | #500
Tegnap én is megnéztem a filmet... Nagyon szánalmas volt... pedig én is vártam.
A főhős Te vagy!
© killmaster (Savanyúhas)
2014. augusztus 7. 08:25 | Válasz erre | #499
Biztosan ismeritek a mondást, hogy nagyobb a füstje, mint a lángja. Hát ez igaz tud lenni filmes alkotások esetén is. Jó példa erre a Szabotázs című akciófilm. Az ajánlója alapján rohantam volna a mozikba, de nem vetítették itthon, hát vártam valamiféle nézhető kópiára. Nem siették el a dolgot, dvd megjelenés előtt néhány nappal már volt feliratos verzió, de mondom néhány 24 órát még tudok várni. Letöltöttem egy xvid formátumot és munkaidő alatt megnéztem. Sajna az öreg Arnold már nem a régi Arnold és hát a kommandós társai sem nyújtottak különösebb pluszt a filmhez. Az alapötlet nem volt rossz, bár az újdonság erejével sem hatott, lopjunk egy kis zsozsót a kábítószeresektől a nyugdíjalapba. Állam bácsi rájön, de nincs bizonyíték, akciózhatnak tovább. Illetve mégsem, mert elkezdik gyilkolni a kommandósokat egyenként. Lehet találgatni ki a tettes, és kinél van pénz. Itt azért volt egy kis csavar a történetben, ennyi erénye volt a forgatókönyvnek. A párbeszédek egy részét ha kisípolják, folyamatos füttykoncertet hallhatott volna a néző. Szerintem a Gangxta Zoli adhatott a szinkronrendezőnek pár jó ötletet, hogyan is lehet a sok fuck szót valamiféle ízes magyar formába önteni. Vannak benne kemény jelenetek, akció jelenetek, poén az nem nagyon, és egy kis dráma is, de összességében nem nagy durranás. Egy kis kólával és pattogatott kukoricával talán én is jobban élveztem volna a filmet... De jön majd a Feláldozhatók 3, az is jónak tűnik...
© runner
2014. július 29. 10:09 | Válasz erre | #498
Hobbit 3 előzetes:


A főhős Te vagy!
2014. június 19. 15:01 | Válasz erre | #497
Ja,azokat nem láttam. Huligánok nem is érdekel annyira.
© Ravnos
2014. június 18. 10:56 | Válasz erre | #496
Hát azért Elijah nem csak egyszer állhatott még a kamerák elé, ott volt a Sin City és a Huligánok, ez már egyből kettő!![smiley]hamm[/smiley] Nekem ez a két film tetszett is.
2014. június 18. 08:47 | Válasz erre | #495
Igen, a V-ben sem láttuk sokat az arcát. [smiley]bohoc[/smiley]
2014. június 17. 12:49 | Válasz erre | #494
Jaja, Liv Tyler szerepelt egyszer egy videóklipben és akkor már egyértelműen színésznő :P
Orlando sose volt a szememben színész, de jól megél belőle:D
Smith ügynök meg szerepelgetett jó filmekben, pl.: V mint Vérbosszú, de ő inkább színpadi színész, illetve a hangját is kölcsönzi párszor.
2014. június 17. 12:41 | Válasz erre | #493
Ja igen, talán ő kapott emiatt pár szerepet. Az Út-at is. Orlando Legolasz Bloom keresett egy kis pénzt a kalózokkal meg a 3 testőrrel aztán kifújt. Elijah Wood még egyszer a kamerák elé állhatott. Két hobbit meg feltűnt néha 1-1 sorozatban. Cate Blanchett, Ian Holm és Gandalf már előtte is ismert volt. Liv Tyler-t nem mondanám színásznőnek. Smith ügynököt sem kapták fel. Érdekes, számomra, hogy aki játszotta Gamlingot, aki mérgezte Theoden királyt, játszott egy epizódban az X aktákban (egy sorozatgyilkost, Beyond the sea a címe a résznek azt hiszem).
2014. június 16. 10:18 | Válasz erre | #492
Viggo Mortensen jól járt vele. Előtte is volt valaki, de egyáltalán nem egy nagy sztár, most se az, csak egy megbecsült, piszok jó színész :D
Egy kedvencem tőle az Erőszakos Múlt.
2014. június 16. 08:57 | Válasz erre | #491
Most nézem a Gyűrűk ura bővített változatát, tegnap a Két tornyot fejeztem be. Azért jól összehozta P. Jackson. Ez a 2000-es évek Star Warsa, csak fantasy környezetben. El sem hiszem, hogy már 12 éves film. :( Néhol látszódnak a trükkök, de jól össze lett rakva a film. Annyiban hasonlít még az SW-re, hogy itt sem értek el a színészek nagy sikereket utána. Akik előtte is híresek voltak, megmaradtak, de a többiek sajnos a süllyesztőbe kerültek.
2014. június 10. 11:21 | Válasz erre | #490
Holnap határa: Nekem nagyon tetszett, poénos, akciódús, stb. Kikapcsolt

X-men: keveseltem benne az akciót. :( De végülis nem bántam meg. Jó volt látni a fiatal és az idős x meneket együtt. :)
2014. június 2. 13:23 | Válasz erre | #489
Én is meg szeretném nézni a héten, viszont tegnap a Holnap határát láttam, ami nekem nagyon tetszett. Mondjuk lehetett volna egy picit hosszabb. :)
© killmaster (Savanyúhas)
2014. május 28. 08:16 | Válasz erre | #488
X-men, az eljövendő múlt napjai. A bemutatók alapján lehetett sejteni, hogy ütős lesz, és ütött is, de jó nagyot. A látványvilág az nagyon pazar volt, a színészi játékban mindenki hozta a maga karakterét, persze itt is voltak kiemelkedőbbek és szürkébbek, a történet nem túl bonyolult, de újszerű volt, noha időutazós filmet láttunk már tucatnyit. Amit elcsesztek a jövőben, azt a múltban kell rendbehozni. És hogy teljes legyen a kör, ez is egyfajta előzményfilmként szolgált az X-men első részéhez. Ahogy az X-men 3-ban, itt is hentelik a mutánsainkat, de rendesen, de mivel mindez a jövőben zajlik, naná hogy a film végére mindenki újra egyben lesz, mert bizony ha a múlt megváltozik, más lesz a jövőjük is. (Igaz ezt már tudjuk a Vissza a jövőbe trilógia óta!) Ismét felvonul az egész mutáns gárda, igaz többeknek csak kicsi szerep jutott, így viszont nem esik szét a film. Úgy érzem itt is a látványvilág nagyobb szerepet kapott, mint a történet, ezért nem mondhatom azt, hogy jobb mint a korábbi részek, de a mozijegy árát megéri a film. (Én ezt ajándékként kaptam, úgy hogy nekem mindenképpp megérte volna...)
© [törölt felhasználó]
2014. május 6. 21:58 | Válasz erre | #487
© Anry
2014. május 6. 20:31 | Válasz erre | #486
Én imádom a sorozatot, a szereplőgárdájával együtt. :)
A második és a harmadik évadot már rögtön néztem, ahogy megjelent a felirat. Tűkön ülve várom az októbert, hogy jöjjön a negyedik, remélem lesz olyan beteg, mint a második, mert a boszorkányos történet az csúnyán félresiklott egy párszor.
2014. május 6. 16:27 | Válasz erre | #485
Nekem a második évad valamivel jobban tetszett, mint az első; az a \"beteg\" hangulat nagyon el lett találva. Ezen sokat dobott az a kellemesen idegesítő zene, ami az elmegyógyintézet közösségi helyiségében szólt.
A gond csak az volt vele, hogy túl sokféle dolgot zsúfoltak bele, a közepe után egyre kuszább lett; a vége felé a szálakat pedig nem elvarták, hanem baltával lecsapták. A vége nagyon összecsapott lett; kár érte...
© [törölt felhasználó]
2014. május 5. 12:54 | Válasz erre | #484
2014. május 4. 00:04 | Válasz erre | #483
A Viasat6-on futó Amerikai Horror Story sorozat első évada érdekes lehet azoknak, akik kedvelik Az Elátkozott Házat. Az említett sorozat egy napjainkban játszódó, alapvetően kísértet házas történet kissé egyedi tálalásban, de rengeteg klisével, és nagyfokú kiszámíthatósággal. Ugyanakkor a hangulata és a jó színészi játék kiemeli a fércművek közül. Természetesen nincs semmi konkrét hasonlóság a sorozat és Az Elátkozott Ház között; bár azért egyikben sem nagyon tanácsos lemerészkedni a pincébe.
2014. április 28. 18:18 | Válasz erre | #482
Amerika Kapitánya 2
9/10

Nekem tetszett, jó történet, komoly harcok. Scarlet Johanson kicsit megöregedett, vagyis megnőiesedett a 4 évvel korábbi Vasember 2-höz képest. Stan Lee ismét ott volt, éjszakai múzeumőrként. :)
Első oldalElőző oldal123456789101112Következő oldalUtolsó oldal