Zagor.hu
Zagor.hu fórum
Rejtvények, érdekességek…
BejelentkezésRegisztrációElfelejtett jelszó
12345678910111213Következő oldalUtolsó oldal
© cock
2018. november 14. 01:39 | Válasz erre | #602
Aki esetleg követi, két újabb tarha (állítólag mindkettő jövőre jelenik meg):

[url=https://www.kickstarter.com/projects/jonathangreen/beowulf-beastslayer]Beowulf[/url]
[url=https://www.kickstarter.com/projects/jonathangreen/neverland-here-be-monsters]Neverland[/url]
2018. augusztus 30. 06:54 | Válasz erre | #601
[quote]Viszont kérdés, hátha tudod.[/quote]TL;DR: Nem tudom. Mégis honnan kéne tudnom?
[quote]Mi a francnak kellett megszüntetni az egyéb eladási csatornákat?[/quote]Egyet említesz, a snowbooks-os webáruházat, aminek a létezéséről sem tudtam. Könnyen lehet, hogy nem akarták tovább fizetni a 29-299 dolláros havidíjat és/vagy a 2.4-4.9%-os tranzakciós költséget. De egyrészről rossz embertől kérdezed, másrészről nem hiszem, hogy JG-nek ehhez bármi köze volt. Jobb kérdés, hogy egy kiadónak miért kellene saját webáruházat üzemeltetnie, amikor minden szempontból egyszerűbb az ismert értékesítési csatornákon keresztül teríteni a könyveket? Amennyiben valóban választ szeretnél kapni a kérdésedre, javaslom snowbooks-éknak tedd fel.
[quote]nem érhető el az amazonos Kindle verzió[/quote]Aliz van, és ha Oz soha nem is volt, akkor nem értem a problémát. Ez jó eséllyel JG döntése volt. Szíve joga azt mondani, hogy nem árulja a kindle verziót, ugyanúgy, ahogy a playtest vagy a gyűjtői kiadást sem. Neked lehet egy fogyasztói igényed, neki pedig nem kötelessége azt kielégíteni. Amennyiben valóban választ szeretnél kapni a kérdésedre, javaslom JG-nek tedd fel. Van rá esélyed, hogy fog válaszolni - lásd pl. Speedonak is válaszolt.
[quote]ja és nem érhető el pár egyéb kalandja sem Androidon[/quote]Talán mert egyszer kitette a linket, azóta valami ok miatt kikerült a store-ból, és nem ellenőrizgeti a linkeket. Nálunk is ezért van három és fél törött link is kitéve, mert mindannyiunknak van jobb dolga is, minthogy akár havonta is végigkattintgassuk az oldalon lévő minden linket. Fontos megérteni, hogy a linkeket "meghagyni" nem egy aktív tevékenység. Ez nem úgy működik, hogy hirtelen eltűnik egy link céloldala, ezzel egy időben felszívódik a link is, én pedig direkt odamegyek, és visszateszem az immáron működésképtelen linket. Amennyiben valóban választ szeretnél kapni a kérdésedre, javaslom JG-nek tedd fel. Van rá esélyed, hogy fog válaszolni - lásd pl. Speedonak is válaszolt.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© cock
2018. augusztus 29. 22:30 | Válasz erre | #600
Viszont kérdés, hátha tudod.
Mi a francnak kellett megszüntetni az egyéb eladási csatornákat? Nem érhető el a snowbooksos webáruház (átirányít más webáruházakba, ahol persze az ekönyvet nem veheted meg), nem érhető el az amazonos Kindle verzió sem (bár Aliz még talán van, de az Óz pl. soha nem is volt Amazonon), ja és nem érhető el pár egyéb kalandja sem Androidon, amiknek a linkjeit viszont még meghagyta az oldalán.
2018. augusztus 29. 21:59 | Válasz erre | #599
Az Aliz csodaországban, az Óz a nagy varázsló után most Green bácsi a Pán Pétert fogja kalandkönyvbe öltöztetni. [smiley]fake-horse[/smiley]

10 font a teljes értékű, két(!) karakterrel is végigjátszható e-könyv verzió. Ez alapból kétszer akkora végigjátszási potenciált jelent, mint az átlag KJK, mondhatni két sztorit kapsz egy áráért!

A puha fedelű verzió további 15 fontba fog fájni (az én értelmezésem szerint ebben benne van a postaköltség is, de lehet, hogy tévedek). Fel lehet róni az írónak, hogy csak puha fedelű kötetet nem lehet kérni. Ebben az esetben érdemes keresni olyasvalakit, akinek elég az elektronikus könyv verzió. Amiért ez a csomag duplán megéri, az az, hogy így TOVÁBBI BÓNUSZkarakterekkel is neki lehet majd vágni a könyvnek, így továbbnövelve az újrajátszás élményét.

Ha mégsem érdekelne a puha fedeles könyv, akkor sem kell aggódni, a BÓNUSZkarakterek hiánya semmilyen módon nem csökkenti az e-könyv élvezeti értékét.

Ami ezek fölött van, az pedig tényleg már csak a játékélményt semmilyen formában nem érintő extra, és valószínűleg nem a magyar fizetésekhez vannak mérve, úgyhogy teljesen felesleges és értelmetlen forintba átváltani őket.

Nem értem, miért kell mások pénztárcájában kutakodni. Ha ennyire zavar ez a [b]tarhálás[/b], akkor miért nem találsz ki te is egy jó történetet, és zsebelsz be érte 10.000 fontot? Minimális előkészítést igényel csak, előre fizet, csak akkor kell nekikezdened, amikor már megvan a kezdőtőke. És bár szerintem nem sokan lennének vevők arra, hogy a te vendégeid legyenek a 2018-as PixelConon, de egy fajin kalózzászló (vagy ami a sztorihoz passzol), egy textilre festett autentikus térkép, különleges kalóztallér vagy tematikus kártyacsomag biztosan sokak érdeklődését felkeltené. A lehetőségek száma végtelen.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© cock
2018. augusztus 29. 00:19 | Válasz erre | #598
Az Aliz csodaországban, az Óz a nagy varázsló után most Green bácsi a Pán Pétert fogja kalandkönyvbe öltöztetni. :)

De a lényeg nem kifejeztten ez, hanem az a tarhálás, amit megint művel:

[url=https://www.kickstarter.com/projects/1412864360/neverland-here-be-monsters?ref=378786&token=3c27f156]Neverland[/url]

Szerintem rohadtul gáz, hogy kizárólag a projekt támogatói kapnak lényegében teljes információt arról, hogy hogyan lehet más karakterekkel végigjátszani meg stb..

"exclusive bonus content", ha legalább 60 fonttal támogatod, ami alsó hangon 21 ezer HUF.

Aki később megveszi a könyvet annak meg nyilván lófasz a seggébe. :)

Szerintem egy mocskosul aljas húzás külön támogatásokat kérni, hogy a könyv alapvető feature-ei mondjuk úgy, hogy megnyíljanak.

Rossz nézni:

[url=https://ksr-ugc.imgix.net/assets/018/879/477/45b967ab8466de0dbe2ce84ce26e3108_original.png?w=680&fit=max&v=1508774943&auto=format&lossless=true&s=82e382e6710db9e5db641f96b479f8c6]Tarhatáblázat[/url]

Az még elfogadható, ha olyasmiért kér pénzt, ami nem feltétlen szükséges a kaland végigjátszásához vagy nem bónusz tartalom.

© runner
2018. július 17. 11:35 | Válasz erre | #597
Valaki Ásotthalmon egy saját várat, tavat erdővel?

[url=https://otthonterkep.hu/asotthalom/elado+haz/ujszeru+4+szoba+2539171]https://otthonterkep.hu/asotthalom/elado+haz/ujszeru+4+szoba+2539171[/url]

Pár éve még 165 millió volt, szóval most akciós. [smiley]awink[/smiley]
A főhős Te vagy!
2018. július 3. 23:02 | Válasz erre | #596
Nem ér lesni!

[img=https://i.imgur.com/tuEh1qE.jpg]feladvány[/img]
© killmaster (Savanyúhas)
2018. július 3. 09:09 | Válasz erre | #595
Speedo Amigo jól feladtad nekem a leckét, még nem volt annyi időm, hogy teljesen kirakjam a képet! Egyrészről nekem 3 perc elég volt, hogy felismerjem mit illetve kit ábrázol a kép, de ugye sok darabból áll a feladvány, két óra alatt is csak a 60%-át sikerült összeraknom. Ha kicsit kevesebb darabra szedted volna szét a képet, talán többen nekiálltak volna. Egyébként én is kreálgatok efféle kirakókat, ha érdekel valakit itt az enyém, csupán 130 db-os! https://www.jigidi.com/solve.php?id=CIE64U1B
2018. június 29. 21:24 | Válasz erre | #594
Hahó!
Egy vicc következik, csak erős idegzetűeknek.

Könyv és játék az, amit a kezedben tartasz. A főhős TE vagy.

Zagor ugyan meghalt, de kevesen tudják, hogy van egy törvénytelen gyermeke. ZAGORKA talán még apjánál is hatalmasabb. És most egy újonnan fejlesztett varázslattal más világokat fenyeget! A Föld nevű bolygón máris bájitalt árul, sörnek álcázva! Valakinek meg kell állítani!
TE vagy az egyetlen, aki szembeszállhat vele.

TE döntöd el, mikor melyik utat választod, milyen csellel kerülsz ki a csapdából, melyik teremtménnyel csapsz össze. A játékhoz nem kell más, mint egy ceruza, egy radír, két dobókocka, no meg némi szerencse.
A megoldás a TE kezedben van!


Magyarázat arra, honnan vettem ezt az ökörséget: [spoiler]
Bulgáriában jártam. Van ott egy Stara Zagora nevű hely, ott gyártják a Zagorka nevű sört :)
[/spoiler]
2018. június 27. 15:51 | Válasz erre | #593
Az találkozó weblapján az információk aloldalon keresgélj, ahol egy kirakóssal is próbára teheted magadat! Mennyi lett a szintidőd? [smiley]fogmosas[/smiley]
© killmaster (Savanyúhas)
2018. június 27. 11:14 | Válasz erre | #592
Ma kíváncsiságból megfejtettem a kjk.tali oldalon található rejtvényt, tényleg egész jó kérdések voltak benne, egy válasz még rajtam is kifogott, annak utána kellett olvasnom. Kicsit elszoktam az efféle típusú feladványoktól, én inkább a nehezebb típusúakat preferálom. Na persze baráti társaságban ez pont megfelelő szintű rejtvény, és aki olvasta a Titánt nem kerülhet nagy képzavarba. Ha lesz még hasonló feladvány, szívesen letesztelném azokon is a tudásom! [smiley]zen-reading[/smiley]
2018. április 19. 00:11 | Válasz erre | #591
Livingstonenál láttam.
© cock
2018. április 18. 22:49 | Válasz erre | #590
Ez honnan van, azonkívül, hogy a twitterről? Warlock magazint gyanítottam, de nem találtam hasonlót. Pedig emlékszem rá, hogy voltak ilyen kvízek.
© Pabel
2018. április 18. 12:04 | Válasz erre | #589
Ma a Libriben akadtam rá erre a gyöngyszemre:

https://tibiatya.blogstar.hu/2016/11/08/megjelent-masodik-konyvem-a-humbakfoldi-legenda/31573/

Nem vagyok oda Tibi atya munkásságáért annyira, csak belelapoztam gyorsan, esetleg valaki olvasta már? :D
Semmi köze a KJK-hoz a lapozgatást leszámítva, hiszen sem harc sem életerő meg ilyesmik nincsenek benne csak a lapozgatás.
2018. április 17. 20:48 | Válasz erre | #588
https://pbs.twimg.com/media/Da77nsWX0AYzLF4.jpg
2018. április 9. 14:37 | Válasz erre | #587
https://www.kickstarter.com/projects/vanrydergames/graphic-novel-adventures/description

Érdekesnek tűnik.
© Vikky
2018. április 2. 21:31 | Válasz erre | #586
Ez egy nem mindennapi sör! És nem Ork sör. :9

[url=https://www.wychwood.co.uk/beers/]Hobgoblin Sör[/url]
© runner
2018. március 23. 10:51 | Válasz erre | #585
Csak most láttam Vorennaal oldalán a cikket:

[url=http://vargamuhely.com/zagorfigura/index.html]http://vargamuhely.com/zagorfigura/index.html[/url]
A főhős Te vagy!
© Grimmy
2018. március 23. 06:16 | Válasz erre | #584
Szerintem ezek konkrétan még a Scholasticos képeknél is gyalázatosabbak. Még ha valami paródia-féleségek, akkor is... egyszerűen ízléstelenek. Most komolyan, egy Elátkozott ház kínai/japán iskoláslány főhőssel??? Sírok.

Na csak nem bírtam megállni, hogy be ne szóljak. [smiley]buck[/smiley]
2018. március 22. 23:52 | Válasz erre | #583
Megnéztem az anime rajzokat, hát eléggé viccesek így a KJK-ban. :)
© Grimmy
2018. március 22. 20:32 | Válasz erre | #582
Inkább moderálom magam. [smiley]buck[/smiley]
© runner
2018. március 21. 22:31 | Válasz erre | #581
Asszem mondhatjuk, hogy aranyárban vannak.
[smiley]wow3[/smiley]
A főhős Te vagy!
2018. március 21. 19:57 | Válasz erre | #580
Amazonon vettem meg a 3 kötetet, újat csak A Szamuráj Kardjából árulnak, azt is csak a japán Amazonon. A másik két kötet használt lesz, de az Amazon nem hajlandó mindegyik könyvet Magyarországra elszállítani, ezért, meg mivel Amazon oldalanként más-más a kínálat, Az Elátkozott Házat az angol, a Halállabirintust a német Amazonról szereztem be. Az árak viszont eléggé borsosak (10 éve megjelent japán könyvek, eléggé ritkák):

A Szamuráj Kardja: 1664 Ft + 3448 Ft = 5112 Ft (Könyv + szállítás)
Az Elátkozott Ház: 7966 Ft + 1963 Ft = 9929 Ft (Könyv + szállítás)
Halállabirintus: 17930 Ft + 933 Ft = 18863 Ft (Könyv + szállítás)

A könyvek kb. április közepére fognak megérkezni.

Ekrator dela monda!
© Vikky
2018. március 21. 18:42 | Válasz erre | #579
Néztem, hogy Ian fikázza a borítót, meg a képeket, de egynémelyik szerintem sokkal jobb, mint a Port of Peril, és a legeslegújabb kiadású könyveké. Rendeltél a japán könyvekből? Hol és mennyi?
2018. március 21. 16:35 | Válasz erre | #578
Kiváncsi vagyok, hogy csehek kifizették-e Peter Andrew Jones-nak a Csillaghajó borítóján használt kép jogát:

[img=http://peterandrewjones.net/blog2018/blog053-2018.jpeg]Second Experiment[/img]

[url=https://www.amazon.co.uk/Second-Experiment-Panther-science-fiction/dp/0586043160] Second Experiment (Panther science fiction) Paperback – 23 Dec 1975[/url]
Ekrator dela monda!
© Grimmy
2018. március 21. 14:09 | Válasz erre | #577
[smiley]falbav[/smiley]
2018. március 21. 14:05 | Válasz erre | #576
Ha megjöttek a könyvek, rakok még fel képeket.
Ekrator dela monda!
© Ravnos
2018. március 21. 09:39 | Válasz erre | #575
Egyes képek már a Manga stílust képviselik!
2018. március 21. 00:07 | Válasz erre | #574
Animék szerelmeseinek:

[img=https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/81TTva2wwoL.jpg]A Szamuráj Kardja[/img]

[img=https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51MD5dSpoML.jpg]Az Elátkozott Ház[/img]

[img=https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51zf-75M01L.jpg]Halállabirintus[/img]

2008-ban és 2009-ben jelentek meg ezek a könyvek a Hobby Japan gondozásában. Ian Livingstone nem nagyon volt elvágódva a képektől (a belső illusztrációkat is lecserélték):
[url=http://www.crunchyroll.com/anime-news/2015/06/18/deathtrap-dungeon-not-entirely-pleased-by-japans-moe-presentation-of-adventure-gamebook]Cikk és további belső illusztrációk[/url]
Ekrator dela monda!
© runner
2018. március 1. 09:45 | Válasz erre | #573
Egy kis érdekesség:

[url=http://popcandpulp.blog.hu/2018/02/28/a_csengetett_mylord_ujsagai]http://popcandpulp.blog.hu/2018/02/28/a_csengetett_mylord_ujsagai[/url]

Amúgy egyik nagy kedvenc sorozatom a [i]Csengetett, Mylord?[/i]
Minden évben újranézem. [smiley]bee1[/smiley]
A főhős Te vagy!
© runner
2018. február 1. 15:29 | Válasz erre | #572
[url=http://nerdblog.blog.hu/2018/01/30/itt_a_20_legnevetsegesebb_cherubion_konyvborito]http://nerdblog.blog.hu/2018/01/30/itt_a_20_legnevetsegesebb_cherubion_konyvborito[/url]
A főhős Te vagy!
© Vikky
2018. január 23. 19:55 | Válasz erre | #571
Mindkettő elsőre! Bár a másodiknál voltak kétségeim, [spoiler]Robot Kommandó[/spoiler] de azért az is összejött!
2018. január 23. 18:35 | Válasz erre | #570
Az elsőt kapásból, a második nem jött össze. [smiley]vigyor3[/smiley]
2018. január 23. 16:07 | Válasz erre | #569
Ki találja ki, hogy az alábbi borítók melyik könyvekhez készültek Csehországban:

[img=https://www.fantasyobchod.cz/image/cache/dyky-temnoty-2042-0-1000x1000.jpg]Dýky temnoty[/img]

[spoiler][url=https://www.fantasyobchod.cz/dyky-temnoty-p-2042-kniha.html]A Sötétség Tőrei[/url][/spoiler]


[img=https://www.fantasyobchod.cz/image/cache/raketoplan-poutnik-2045-0-1000x1000.jpg]Raketoplán Poutník[/img]

[spoiler][url=https://www.fantasyobchod.cz/raketoplan-poutnik-p-2045-kniha.html]Csillaghajó[/url][/spoiler]
Ekrator dela monda!
2017. december 26. 09:07 | Válasz erre | #568
De van ilyen is...

[url=http://www67.zippyshare.com/v/HATJNXze/file.html]valami ilyesmi[/url]
2017. december 25. 08:52 | Válasz erre | #567
A gépemen :D de gondolom innen szedhettem le valamikor, legalábbis a zagor.hu-ból erre következtettem.
2017. december 24. 16:50 | Válasz erre | #566
Ez nekem új [smiley]confused[/smiley] Hol találtad?
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
2017. december 24. 09:45 | Válasz erre | #565
Idén is lesz valami hasonló játék?

[url=http://www97.zippyshare.com/v/B71C65Hc/file.html]Gém[/url]
© cock
2017. december 20. 20:07 | Válasz erre | #564
A Dodge Interceptor újabb modelljére?
2017. december 20. 09:46 | Válasz erre | #563
Vajon mire gondolhatott a költő? :)
© runner
2017. december 19. 08:41 | Válasz erre | #562
Hétvégén Ausztriában fotóztam ezt a rendszámot:

[center][img=http://zagor.hu/egyeb/newff13.png]http://zagor.hu/egyeb/newff13.png[/img][/center]

...érdekes, azt hittem a 12. lesz az új könyv. [smiley]crazya[/smiley]
A főhős Te vagy!
2017. december 6. 21:51 | Válasz erre | #561
© cock
2017. december 5. 23:29 | Válasz erre | #560
Német játékkönyveket nem gyűjt senki?
2017. október 4. 00:02 | Válasz erre | #559
Három Kick Starter projekt, ami érdekes lehet a KJK rajongók számára:

7th Continent (second edition, with additional content):

https://www.kickstarter.com/projects/1926712971/the-7th-continent-what-goes-up-must-come-down

Forest of Fate:

https://www.kickstarter.com/projects/cards-of-fate/forest-of-fate-a-storytelling-survival-adventure

The Steam Highwayman:

https://www.kickstarter.com/projects/1643731888/steam-highwayman-a-steampunk-adventure-gamebook
2017. október 1. 22:12 | Válasz erre | #558
Ez most egy fokkal jobbra sikeredett, csak a jelek szerint sajnos belefutott abba a tévedésbe, hogy a szabályrendszerben leírtak [spoiler](10 kaja + bájital, mint kezdő felszerelés)[/spoiler] relevánsabbak, mint a történet szövege [spoiler](földönfutó, éhenkórász nincstelen vagy)[/spoiler].
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© cock
2017. október 1. 21:40 | Válasz erre | #557
Még meg se nyitottam, de már kezdek félni. :)
2017. október 1. 18:04 | Válasz erre | #556
[url=http://nerdblog.blog.hu/2017/09/30/ian_livingstone_port_of_peril_2017_fighting_fantasy_kaland_jatek_kockazat_kritika]Újabb cikk mindenki kedvenc Szűcs Gyulájától[/url]
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© runner
2017. szeptember 26. 13:03 | Válasz erre | #555
Ha szeretnél egy témát, írd meg, és létrehozzuk.
A főhős Te vagy!
© cock
2017. szeptember 15. 13:40 | Válasz erre | #554
Kínomban már nem tudtam melyik topicba írni (NEM LEHETNE mezei usereknek is lehetővé tenni a témanyitást, mondjuk adminos jóváhagyással?), de fontos lehet ez azoknak, akik UK-ból terveznek vásárolni. Elkezdett meredeken felfelé kúszni az árfolyam, szóval aki vásárlást tervez, az még most tegye meg vagy várja meg míg lejjebb megy, de mivel az elmúlt 5 hónapban gyakorlatilag folyamatosan esett, így most tuti biztos, hogy jó darabig nőni fog, a kérdés csak az, hogy lesznek-e benne kisebb esések vagy nonstop megy akár 400 fölé is.
© cock
2017. szeptember 15. 06:38 | Válasz erre | #553
Mutatok jobbat:

[url=https://snowbooks.com/collections/latest-products/products/107658?variant=48798802186]You are the hero 2[/url]
12345678910111213Következő oldalUtolsó oldal