Zagor.hu
Zagor.hu fórum
Szlobodnik Gábor: A bizonytalanság börtönében
BejelentkezésElfelejtett jelszó
Első oldalElőző oldal1234567891011Következő oldalUtolsó oldal
© SzG
2010. december 27. 21:28 | Válasz erre | #182
Ja, nem mindenhol működik ez a +20-dolog, igen. Akad néhány olyan rész, ahol olyan gyorsan jelenik meg Lny..., hogy gyakorlatilag meg sem tud moccani a játékos, azonnal megérinti a szörny (ez le is van írva, hogy: "Aztán, mielőtt bármit is tehetnél hozzád lép, és megérint"). Ez amúgy azoknál a jeleneteknél van így, ahol valamit elszúrt a játékos, konkrétan túl nagy zajt csapott, s így felhívta magára a szörny figyelmét, pl. megpróbálta betörni az ajtót vagy nem takarta el az arcát Wilburnál... Szóval az, hogy nem mindenhol lehet elfutni a +20-al, szándékos volt a részemről, illetve afféle büntetés akar lenni. :)
© Anry
2010. december 27. 18:20 | Válasz erre | #181
Én örültem neki, hogy voltak olyan részek, ahol agyalni kellett. Ráadásul minden megoldás ott van a szemed előtt. Legalábbis én minden megoldott rejtvény után ezzel szembesültem.

Valahol elakadsz, akkor hagyd egy kicsit ülepedni a történéseket. Nekem az mindig segített. [smiley]vigyor2[/smiley]
2010. december 27. 18:13 | Válasz erre | #180
Eltakart arccal kiszabadítom az öreget, megjelenik a lény, hozzáadom a fejezethez amennyit kell és a 130-ra jutok, ami tényleg jónak tűnik. Csak azt nem értem, hogy akkor ez a plusz 20 a lény esetében hol működik, hol nem... ezért nehéz eldönteni, mikor mit kell használni.
Akkor eddig három "elvarratlan" szálam van: az öreg által említett DK-i folyosó, az égköves kulcs, és a kalapács használata. Ezenkívül van még nálam kés (11es) számú, ezüst nyílvessző, és még egy +17-es titkos ajtót sem találtam meg, ha jól emlékszem... De melyiket/mit hol? :))) ez a nehéz... ja és szálka sem sebzett meg, talán még ez is egy "kihagyott" fejezet...
© SzG
2010. december 27. 17:37 | Válasz erre | #179
A tárgyhasználat sehol sincs felkínálva, direkt. :) Magadtól kell rájönnöd, hogy mi hová kell, ahogy az életben is lenne. (Mondjuk ez szerintem elég egyértelmű különben is, mármint, hogy ha látsz egy zárt ajtót, akkor ott nyilván használni kell egy kulcsot. :) )
Végül is igen, lassan a kalapáccsal is kezdhetnél valamit, de a továbbjutás kulcsa 'most' nem ez.
Tipp: menj el a kínzókamrába... megint. Legutóbb valamit nem jól csináltál, pontosabban elfelejtettél valamit... ;)
2010. december 27. 17:22 | Válasz erre | #178
Pedig már térképet is rajzoltam... :))) de nem megy. Mire rájöttem, hogy az alagsori kulcs az én ágyamban van, és ott kell levonni 10-et, na az sem volt egyszerű... ennél még bonyolultabb volt az 59-es fejezet, ahol a kulcs számát hozzá kellett adni, mert ott tényleg abszolút nem volt egyértelmű, hogy MOST. (Szerintem ezeket jobb lett volna úgy megoldani, hogy beleírni az adott fejezetbe: pl ha van nálad kulcs, add hozzá a számát ehhez a fejezethez, és lapozz oda... vagy vmi ilyesmi, hogy egyértelmű legyen, hol kell "felhasználni" a talált tárgyakat). No, lejutok a pincébe, ahol vagy azért halok meg, mert nem tudom még, ki az a Wilbur, és jön a folyosón Lynkuhall és go to 128 fejezet :(, vagy a kínzókamrában nyír ki... pedig egyszer már megmentett ha +20-at adtam a fejezethez, mikor találkoztam vele, de úgy látszik, ez csak 1 helyen segít. Van egy nyelem meg egy kalapácsom is, de nem tudom, hol kellene falat törnöm... talán erre lehet a továbbjutás?
© SzG
2010. december 27. 15:14 | Válasz erre | #177
Olyan még konkrétan nincs (legalábbis én nem tudok róla, hogy lenne), de szívesen segítek, ha leírod, hogy hol akadtál el. :)
2010. december 27. 14:25 | Válasz erre | #176
Találok-e valahol (egy lehetséges) végigjátszást?
2010. december 19. 15:58 | Válasz erre | #175
Ja, Biblia a legelső fantasy könyv a világon. :)
© SzG
2010. december 19. 11:21 | Válasz erre | #174
Köszi :)
2010. december 19. 10:47 | Válasz erre | #173

Ave!

köszönöm a könyvedet!
szerintem méltán lehetsz és legyél is rá büszke,több száz fantasy könyvet elolvastam és a te írásod is rendben van.nekem átjött a könyv hangulata.ötletes.
ha meg a hibákról beszélnek...van olyan könyv a világon amiben nincs hiba? a bibliát is sokan támadják....
hajrá csak így tovább...!
© SzG
2010. december 19. 08:57 | Válasz erre | #172
Köszi a biztatást. :) Végül is igen, egy-két kivételtől eltekitnve csak pozitív (abb) visszajelzések jöttek, szóval legalább másnak tetszett-tetszik. :D (Bár jó, azért mondom, én se vagyok teljesen elégedetlen vele, de tényleg lehetne jobb, profibb, na meg kevésbé sablonosabb is. Na majd a következő, igen...)

Egyébként még a BB-hez: hát "szex és erőszak" ebben is van. :D De igen, egyetértek, nyilván nem sorolható be a kommersz vagy celebkönyvek kategóriájába, nem az a típus, ami jó eséllyel felbukkanhatna pl. az Alexandra toplistáján. Bár azért én is úgy gondolom, hogy ha a jelenleginél szélesebb körhöz juttatnánk el valahogy, akkor még talán valamennyire sikeres is lehetne, legalábbis ilyen fantasy-horror berkekben, sőt, talán még új rajongókat is szerezhetnénk vele a lapozgatós műfajnak (már most is volt ugyanis néhány olyan ember, aki korábban nem olvasott lapozgatósokat-vagy csak nem tetszettek neki az eddigiek, de a BB a viszonylagos komolyságával-irodalmiságával őt-őket is megfogta valamilyen szinten, és állítólag hasonló könyvekre a jövőben is vevők lennének). Persze az ilyen szélesebb körben való megmérettetéshez ez a mostani verzió tényleg nem alkalmas (valóban ráférne egy csiszolás, hibajavítás, meg egy kis lektorálás is például), arról nem is beszélve, hogy alig 1-200 darab készült belőle ugye, ez pedig már eleve megakadályozza, hogy sok emberhez "utat találjon" úgymond... Viszont ha némiképp átírnám-bugtalanítanám, azaz felhoznám olyan szintre, hogy valóban megálhassa a helyét akár a "rendes" könyvek között is (=még a hagyományos irodalmat kedvelők is igényesnek láthassák), és ráadásul lecsapna rá egy igazi nagy kiadó, aki jóval nagyobb példányszámban, országosan is tudná terjeszteni, könyvesboltokba bevinni stb., akkor talán tényleg sikeressé is válhatna, legalábbis a feltételei meg lennének teremtve ennek úgymond. Hát, egyszer talán ezt is megpróbálom... ;) Bár hogy melyik kiadná vállalná ezt be manapság, amikor gyakorlatilag halott a műfaj... na mindegy. (Mondjuk ha esetleg valaki éppen kiadótulaj az itteni kollégák-olvasók közül, és bevállalna egy esetleges országos kiadást a BB feljavított veriójából, szóljon, megbeszéljük. :DD)
© killmaster (Savanyúhas)
2010. december 19. 01:32 | Válasz erre | #171
Igazából nehéz két könyvet összehasonlítani, ugyanis a tiéd Szlobo kolléga sok tekintetben eltér úgy a HK, mint a KJK könyvektől. Talán ha nem lenne ennyire szűk az olvasóbázis, még bestseller is lehetne, de ebben a "celeb világban" csak az a jó, ha van benne szex, erőszak, pletyka valami hírességről, és egy befutott író ajánlja. Az irodalmiaságoddal semmi gond, én néha még túl soknak is éreztem. Apró malőrök pedig akadnak szinte minden könyvben. Ráadásul a legtöbb olvasó több pozitív dolgot is említett a könyveddel kapcsolatban (többek között én is), tehát nincs miért szégyenkezned. Persze én jobban szeretem az olyan történeteket, ahol gyorsabban pörögnek az események, és humor is van benne, de akkor nyilván veszített volna a "darkosságából" a mű. Egyébként pedig az okos ember tanul a saját hibáiból és a következő könyved már profibb kiadás lesz. [smiley]vigyor0[/smiley]
2010. december 18. 23:06 | Válasz erre | #170
Pedig engem mélységesen megsértettél. :)
© SzG
2010. december 18. 18:17 | Válasz erre | #169
A "magyar gyártású" alatt egyébként a ténylegesen magyarok által írt könyvekre gondoltam, ilyen HK-féleségekre, és egyebekre, ezeknél jobb szerintem az enyém, tehát nem a KJK-ról beszéltem. :) Csak úgy mondom, nehogy félreértse valaki és megsértődjön. :D
© SzG
2010. december 18. 17:57 | Válasz erre | #168
Rossznak azért nem tartom még ma sem, vagyis kicsit igen, de nem olyan gondjaim vannak vele, amiket zolika írt (hogy pl. "unalmas", meg "elhibázott szerkezetű" és "erőltetetten dark", ilyesmik: ezekkel ma se nagyon értek egyet, azzal meg főleg nem, hogy koppintás), a felépítésével, sztorijával nincs különösebb bajom (bár néhány logikai baki persze benne maradt + a szokásos horror-klisék is "túltengenek" benne úgymond, de ezt már talán korábban is elismertem), alapvetően a stílusa nem tetszik, az, ahogy meg van írva, kissé amatőr-ízű, látszik, hogy egy fiatal, nem túl tapasztalt srác hozta össze, és ráadásul különösebben átnézve-lektorálva sem volt. :) De ezek (az ilyen "írástechnikai" dolgok-gyengeségek, hogy Urialtrylt idézzem) biztos nem mindenkinek tűnnek fel, meg végül is játékkönyvnél nem feltétlenül követelmény az, hogy tényleg nagyon igényesen, irodalmi stílusban legyen megírva, úgyhogy mindegy, nem is megyek bele jobban a részletekbe. :)
Mindenesetre továbbra is úgy érzem, hogy minden hibája ellenére köröket ver a többi magyar gyártású lapozgatósra (a Fenevad nyomában kivételével), és elég újító is sok szempontból, szóval egyáltalán nem egy vállalhatatlan/élvezhetetlen anyag azért... Igaz, ez mondjuk nem túl nagy szám/eredmény, én legalábbis ma már nem elégszem meg ennyivel. :)
2010. december 18. 16:40 | Válasz erre | #167
Én most nem is mondtam semmi rosszat a könyvéről. :)
© Anry
2010. december 18. 15:28 | Válasz erre | #166
Látod? A végén még SzG-be is belebeszéled, hogy rossz, amit írt..
[smiley]wilting[/smiley]
2010. december 18. 14:42 | Válasz erre | #165
"Negatívumok is jöhetnek persze, nem vagyok annyira sértődős fajta."

[smiley]nevetes1[/smiley][smiley]nevetes1[/smiley][smiley]nevetes1[/smiley]
© SzG
2010. december 18. 12:17 | Válasz erre | #164
Igen, így van. :)
Minden visszajelzésnek örülök, szóval aki olvasta, és még nem fejtette ki a véleményét a BB-ről (és van kedve írni róla pár sort), az tegye meg bátran. Negatívumok is jöhetnek persze, nem vagyok annyira sértődős fajta (na meg én se látom éppen tökéletesnek a könyvet, sőt).
© runner
2010. december 15. 20:23 | Válasz erre | #163
Csak megjegyzem, hogy SzG biztos örülne, hogy aki olvasta a könyvét, írna pár sor véleményt róla.
Már azért páran megkapták. Persze mivel a napokban, így csak előre írtam ezt a hozzászólást.

Ilyenkor, hideg decemberi napokon, karácsonykor be kell zárkózni otthon, és elolvasni (meg persze a zagor.hu KJK könyveket is). [smiley]hehe[/smiley]
A főhős Te vagy!
© SzG
2010. december 6. 15:50 | Válasz erre | #162
Megbeszéltem runerrel, hogy mostantól kezdve mindenkinek adjon a Bizonytalanság börtönében c. játékkönyvemből (www.darkjk.atw.hu), aki csak érdeklődik nála a zagor.hu-s kiadványok iránt (és még nem olvasta a könyvemet) - tehát aki jövő héttől zagoros kiadványt rendel (bármilyet, lehet akár Füzet is) az már kapni fog egy példányt ebből a bizonyos "interaktív regényből" is, teljesen ingyen (mondjuk amolyan karácsonyi ajándékként). :) Persze ez az "akció" csak a készlet erejéig érvényes, ami jelenleg 40 példányt jelent (ennyit küldtem runnernek e célra).
Még annyit, hogy ezek a mostani példányok kissé eltérnek a korábbi, megrendelésre kínált példányoktól (a legelső, úgymond próbanyomtatás eredményei, amik eddig félre voltak téve), ám ez csak annyit jelent, hogy a borítón nem fényes hatású fólia van, hanem matt (kb. ugyanúgy néz ki mindkettő), illetve a szöveg belül egy nagyon kicsit közelebb van a gerinchez, így jobban szét kell nyitni a könyvet olvasás közben. Ettől függetlenül persze teljesen olvashatóak-élvezhetőek ezek is, és ami a lényeg, hogy tényleg térítésmentesen hozzájuk lehet jutni. :)

Kellemes olvasgatást és boldog karácsonyt mindenkinek így előre is! :)
(Természetesen továbbra is örülök minden észrevételnek, visszajelzésnek a könyvvel kapcsolatban, tehát aki végigmegy rajta, és lesz kedve írni róla, az tegye meg. :) )
© SzG
2010. november 12. 06:57 | Válasz erre | #161
Kikerült a honlapra Anry kolléga e-mailben átküldött kritikája. (Kb. középtájon olvasható.) Mondjuk itt tényleg bele kellett kicsit nyúlkálni, mert volt kb. 2 sor, amit nagyon spoileresnek találtam (az egyik legutolsó csavarra utaltak kissé erőteljesen), így azokat kihúztam. Mindenesetre azok nélkül is teljesen összefüggő, érthető a szöveg. :)
© SzG
2010. november 9. 19:08 | Válasz erre | #160
Természetesen jól átgondoltat. :D
Igazából ráér, csak azt hittem már elfelejtetted. [smiley]merges2[/smiley]
© Rozo
2010. november 9. 19:07 | Válasz erre | #159
Összecsapottat vagy jól átgondoltat akarsz?
"Jó munkához időkel, de a lassúhoz is."
© SzG
2010. november 9. 19:00 | Válasz erre | #158
A honlapra nyilván nem írhatja le senki így konkrétan a véleményét, de e-mailben (vagy itt) megteheti, aztán nyilván oda is kikerülhet. Már ha megengedi, hogy kirakjam a szájra. :)

Tényleg, te is ígértél valami kritikát. [smiley]buck[/smiley]
© SzG
2010. november 9. 18:55 | Válasz erre | #157
Amúgy Sang cikkét is direkt belinkeltem, pedig az talán a legnegatívabb az összes kritika közül, ami eddig jött (a zotyóét most nem számítom ide, mert az nem kritika, meg ugye nem is olvasta el rendesen a könyvet).

Killmaster: hajrá. :) Igyekszem én is mielőbb új sztorival előrukkolni (mondjuk az idén ez már biztos nem fog összejönni, mert elég sok problémám van újabban, de azért egy kis ízelítőt vagy "demot" megpróbálok majd feltenni belátható időn belül az új könyvemmel kapcsolatban).
© Rozo
2010. november 9. 18:53 | Válasz erre | #156
Nem mondtam, hogy bármelyiket is megszerkesztetted volna vagy kihagytál volna. Annyit reagáltam, hogy mivel te szerkeszted az oldalt, nem mindenki írhatja le oda azt amit gondol.
© SzG
2010. november 9. 18:50 | Válasz erre | #155
Már leírtam párszor, hogy nem szerkesztem-vágom meg a kritikákat, bármilyen nehéz is elhinni esetleg (mellesleg néhol tényleg akadnak negatív észrevételek bennük - ha "moderálnám" a kritikákat, akkor ezeket miért hagynám ott? :) Lásd pl. ModvanHagen kritikáját ), illetve mindent kiteszek, ami legalább pár soros (szóval nem annyiból áll, hogy tetszett a könyv vagy éppen szar volt).
© Rozo
2010. november 9. 18:37 | Válasz erre | #154
"Mellesleg SzG kolléga honlapján számos jó kritika olvasható művével kapcsolatban"
Ezzel csak az a baj, hogy azt ő szerkeszti és nem biztos, hogy minden kritika kikerült, vagy pontosan az eredeti megfogalmazásában került ki.
© killmaster (Savanyúhas)
2010. november 9. 17:27 | Válasz erre | #153
Emberek, csak kultúráltan! Nem is igazán értem min vitáztok, Szlobo kolléga írt egy művet, amit a társaság többsége elolvasott és véleményezett. Voltak pozitív és negatív kommentárok is, ez így helyes! Na de csak úgy idevetett fél mondatok, amiket nem lehet igazán kritikaként értékelni valóban feleslegesek. Mellesleg SzG kolléga honlapján számos jó kritika olvasható művével kapcsolatban, (köztük az enyém is), tehát mindenki elmondhatja ott is, mi tetszett és mi nem az alkotásban. Én türelmesen várom azt a pillanatot, amikor SZG kolléga egy új sztorival áll elő, feltételezem itt hírt ad majd róla. Sőt ha befejezem végre a Kard mestere fordítását kb 40 fejezepontnyira vagyok tőle, akkor saját sztorikat is mutatok majd nektek, már csak azért is, hogy legyen miről társalogni...[smiley]nevetes1[/smiley]
© SzG
2010. november 9. 17:21 | Válasz erre | #152
Akkor ne "higgitsd" itt tovább a "szart" (szóval "szar" az összes itteni hsz., illetve eszmecsere - gratulálok, ismét kitettél magadért).
Idióta.
2010. november 9. 17:10 | Válasz erre | #151
Maxium a szart higgitom a csodas hozzaszolasaimmal. :)
© SzG
2010. november 8. 23:33 | Válasz erre | #150
Különben szerintem ezt a vitát simán ki is lehetne gyomlálni innen (ha topikmoderátor lennék itt, mint Tomi fórumán anno a régi BB-s topicban, már meg is tettem volna :) ), teljesen felesleges ide, csak "hígítja" a topicot, elfedi az érdemi hsz-eket. (Ezen az utolsó oldalon értelmes társalgás nem is nagyon folyt.)

Szerk.: na jó, mindegy, nem szóltam, jó ez így, "elrettentő példának" megteszi úgymond. És akkor ezt a gondoaltot most inkább nem is folytatnám, inkább megyek, és elteszem magam holnapra. :)
© SzG
2010. november 8. 22:49 | Válasz erre | #149
[smiley]falbav[/smiley]
Épp ma délután írtam le, hogy nem vagyok megelégedve a könyvemmel, és egy csomó hibát látok benne (nem mintha korábban nem ismertem volna el, hogy akadnak benne bugok, távolról sem tökéletes, már csak a viszonylagos sablonossága miatt sem), milyen örökös ajnározásról, meg elszállásról beszélsz????
Áh, reménytelen vagy, húzzál már innen a francba a 2 soros okosságaiddal, meg rosszindulatú megjegyzéseiddel, de komolyan.
2010. november 8. 22:30 | Válasz erre | #148
[img=http://www.zagor.hu/kepek/forum/29/constructive.jpg]És mi van azokkal az emberekkel, akik nem fognak tudni csatlakozni a közösséghez, mert képtelenek segítő és konstruktív hozzász... ó.[/img]
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
2010. november 8. 21:58 | Válasz erre | #147
Nem én irom le, hanem SzG fényezi magát minden hozzászólásában és próbál meg megmagyarázni minden negativ kritikát. Olyan ez, mint amikor a Mágus könyv irója dicsőitette a saját könyvét. :) Ha valami jó, az anélkül is jó, hogy megmagyaráznánk. De ahol valaki ennyira ajnározza a saját könyvét, ott valami bibi van. [smiley]hehe[/smiley] Mondjuk azért szivesen elolvasnék egy Steve Jackson van Livingstone által irt cikket a saját könyvjeikről. Bár lehet, hogy tévedek és ők is el vannak szállva. [smiley]conf[/smiley]
2010. november 8. 17:48 | Válasz erre | #146
Lehet, neked unalmas, mert nem tudsz továbbjutni (megsúgom, hogy ehhez helyenként gondolkodni kell), de az, hogy aki más véleményen van, az azért van, mert nem olvas semmit, az egyszerűen röhej.
Ha már felhoztad a példát, én pl. az Ember tragédiáját is olvastam szóval egyrészt nyugodtan mondhatom, hogy a hasonlatod értelmetlen, másrészt nem mondhatod, hogy a BB volt az első könyv, ami a kezembe került. Lehet, hogy te Arany János szintű irodalmárnak tartod magad, aki bemondja, hogy ez egy gyenge Pusztító/Baljós Prófécia utánzat, de azért azt tegyük hozzá, hogy a BB esetében elhanyagolható a hasonlóság a két lapozgatóssal. Ez az amnéziás story elég alapvető, ennyi erővel azt is felróhatnád, hogy koppintás, mert a főszereplőnek két lába van. (Pont kettő! Micsoda véletlen egybeesés!) Másrészt a hsz-edből lerí, fogalmad sincs, miről van szó, de legalább Killmaster hsz-ét olvastad, hát ez is valami.
Elsőre is felfogtuk (szerintem), hogy nem tetszik neked a könyv, minek írod le 600szor?
Amúgy kinek unalmas még? Mert eddig kb. csak te írtad.
2010. november 8. 15:04 | Válasz erre | #145
Ami igaz, azt nem kell bizonygatni. :)
© SzG
2010. november 8. 14:57 | Válasz erre | #144
Bocs, a "rosszundulatú", mint jelző lemaradt (bár mondjuk ezt korábban is sejtettem, de most vált egyértelművé, főleg az ilyen "mások is unták ne félj" jellegű beszólások után.)
© SzG
2010. november 8. 14:51 | Válasz erre | #143
Nevetséges vagy.
(Hangsúlyozom, főleg azért, mert a könyv egészének ismerete nélkül állítasz ilyeneket, ráadásul még arra is képes vagy, hogy egy vitában -ami ráadásul ennyire hosszúra nyúlik- próbáld bizonygatni, hogy de igenis neked van igazad.[smiley]conf[/smiley])
Na téma részemről lezárva, most már tényleg, felesleges minden további szó.
2010. november 8. 14:46 | Válasz erre | #142
Egyebkent nem az a problema a konyveddel, hogy bugos, hanem hogy unalmas (mint a Lopakodo lelkek) es eroltetetten darkos. No meg ahelyett, hogy beletorodnel ebbe, kezzel-labbal probalod megmagyarazni a konyv hianyossagait es gyengesegeit.

Masnak is unalmas, ne felj. :)
© SzG
2010. november 8. 14:39 | Válasz erre | #141
"Nem is hibakrol beszeltunk..."
Vs. kettővel ezelőtti háeszedből:
"Egyebkent nem az a problema a konyveddel, hogy bugos, hanem hogy unalmas (mint a Lopakodo lelkek) es eroltetetten darkos. No meg ahelyett, hogy beletorodnel ebbe, kezzel-labbal probalod megmagyarazni a hibakat."
Magyarul az unalmasságot és az erőltetetten dark-ot nevezted-tartottad hibának. Épp "ezekről beszéltünk".

És hiába írod le századszorra is, az nem tény, és nem hiba, hogy szerinted unalmas. SZERINTED hiba. NEKED unalmas.

Koppintás: még mindig nem válaszoltál, hogy pontosan miért koppintás. AZÉRT, mert amnéziás a főszereplő? És ennyi? Mert akkor erről is felesleges tovább vitázni, egyszerűen hülyeséget írsz, és kész. Csuklóból fel tudok sorolni legalább fél tucat könyvet-filmet-játékot, aminek hasonló az alapszituja, mégsem koppintások.

"akinek tetszett, lehet, hogy csak Marios konyvet olvasott eddig :)"
Gratulálok, msot szinte az összes törzsfórumozó kollégának sikerült "beszólnod". :)
2010. november 8. 14:33 | Válasz erre | #140
1. ezek nem hibak...hiba az ha elirnak egy nevet, vagy oldal szamot

2. akinek tetszett, lehet, hogy csak Marios konyvet olvasott eddig :)
2010. november 8. 14:32 | Válasz erre | #139
Nem is hibakrol beszeltunk...egy film sem attol szar,mert megvaltozik a futo cipoje,hanem azert,mert unalmas. :)

Ezek tenyek, akar leirom, akar nem. :)
Lehet, hogy aki a konyvedet olvasta, mas konyveket meg nem nagyon olvasott.

A koppintas is velemeny, mert akar koppintottad akar nem, akkor is hasonlit a lent emlitett konyvekre. :) Amikor az Ember tragediajat elkuldtek nem is tudom melyik, akkor nagyfejes ironak, o is azt mondta, hogy ez Faust koppintas.
© SzG
2010. november 8. 14:32 | Válasz erre | #138
Na még egy elég nyomós érv, hogy miért is "szubjektív" az, amit-amiket te feltétlenül hibának próbálsz beállítani: rajtad kívül szinte mindenkinek tetszett a könyv. :D (Vagyis gondolom nem találtaák annyira uncsinak-erőltetettnek-amatőrnek stb.)
© SzG
2010. november 8. 14:28 | Válasz erre | #137
De ezek nem hibák, csak "szubjektív tapasztalatok", ahogy már írtam az előbb is. Neked unalmas, másnak nem. Szerinted erőltetetten dark, más szerint nem. Épp te görcsölsz (ugye hányszor leírtad már ezt, hogy uncsi stb.), és próbálod ezeket úgy beállítani, mintha nagybetűs TÉNYEK lennének, holott nyilván nem azok.

Különben meg kézzel-lábbal inkább a koppintás ellen tiltakoztam, mert az tényleg nevetséges-valótlan-sértő. A "szubjektív" dolgokkal (lásd megint az "uncsit", mert sok dolgot ezen kívül nem mondtál ugye, szóval mással nem is nagyon tudok példálózni :D), annyira nem tiltakoztam, max. annyit írtam, hogy olvasd végig rendesen a könyvet, ne az eleje után ítéld meg az egészet. Az különben nyilván szándékos, hogy az eleje úgymond kicsit "lassabb tempójú", vagyis nehezebben indul be stb. Próbáltam itt is regényszerű megközelítést-afféle fokozást alkalmazni, nem rögtön akcióval kezdeni. :)
2010. november 8. 14:23 | Válasz erre | #136
Most csakazértis ide fogok vésni pár címet: Mario konyvek, :))))

Egyebkent nem az a problema a konyveddel, hogy bugos, hanem hogy unalmas (mint a Lopakodo lelkek) es eroltetetten darkos. No meg ahelyett, hogy beletorodnel ebbe, kezzel-labbal probalod megmagyarazni a hibakat. Ennel konkretabb nem lehetek. :))
© SzG
2010. november 8. 14:09 | Válasz erre | #135
Mondjál tökéletes játékkönyvet, amiben abszolút nincs egy nüansznyi bug sem. (Bár gondolom most csakazértis ide fogsz vésni pár címet, pedig ugyebár egyértelmű, hogy mindegyikben akad hiba -az egyéb "gyengeségekről" nem is beszélve-, általában nem is kevés. Még a Fenevad nyomában se tökéletes, csak majdnem. :P)
Különben meg te egyáltalán nem azokat a hibákat-írástechnikai dolgokat soroltad fel anno, amikre most én céloztam (és amik tényleg tagadhatatlanul ott figyelnek a könyvben, más kérdés, hogy egy "írásban kevésbé jártas" olvasó észreveszi-e őket), hanem csak pár valótlan állítást/szubjektív tapasztalatot fogalmaztál meg az olvasás elején ugye, vagyis nem rendes, konkrét hibákat. Nem mindegy.
2010. november 8. 14:02 | Válasz erre | #134
A tokeletes muhoz az is hozzatartozik,milyen szinu a fohos cipoje. :)
© SzG
2010. november 8. 13:53 | Válasz erre | #133
Hát igen...
(Egyébként épp az imént állított be a postás a "küldeményeddel" úgymond, köszi szépen. :) )
Első oldalElőző oldal1234567891011Következő oldalUtolsó oldal