Zagor.hu
Zagor.hu fórum
Saját készítésű KJK könyvek és egyéb írások
BejelentkezésRegisztrációElfelejtett jelszó
1234567Következő oldalUtolsó oldal
© SzG
2020. május 1. 06:56 | Válasz erre | #341
[smiley]confused[/smiley]

Igen, tényleg... elnézést mindenkitől.
(Először amúgy október 31 volt a határidő a felhívásban, de aztán Killmaster javaslatára inkább átírtam az októbert szeptemberre... de a napot elfelejtettem 31-ről 30-ra javítani. [smiley]pardon1[/smiley])

Akkor tehát még egyszer:

[b]Beküldési határidő[/b]:
2020. szeptember 30.
© dan
2020. május 1. 00:15 | Válasz erre | #340
Szept.=30nap.
Üdv:dan
© SzG
2020. április 30. 10:55 | Válasz erre | #339
Igen, ha a következő könyv tényleg a "Rémkirály birodalmában" lesz az év vége felé, ahogy tervezem, akkor abban az utolsó lapokon biztosan szerepelni fog a pályázók névsora, sőt, már az eredményhirdetés is. :)

BMX sorsolás konkrétan nem jutott eszembe :), viszont egy találkozó/KJK buli nem kizárt... és ha lesz ilyen, akkor nyilván azon lehet majd elsőként vásárolni a Gyíkkirály... akarom mondani a Rémkirály Birodalmában-ból. [smiley]nevetes1[/smiley]

"A felhívás jó, a könyv megvan, remélem lesz rá időm, hogy valamit hozzátegyek."
Köszi! Én is remélem, hogy "hozzá tudsz tenni valamit". :)
© Vikky
2020. április 30. 10:35 | Válasz erre | #338
És a beküldők listája megjelenik majd a következő könyv végén, mint anno a Gyíkkirályban? És lehet majd nyerni BMX kerékpárt? :D
A felhívás jó, a könyv megvan, remélem lesz rá időm, hogy valamit hozzátegyek.
© SzG
2020. április 30. 09:26 | Válasz erre | #337
[b]PÁLYÁZATI FELHÍVÁS![/b]


Ahogy tehát korábban utaltam rá itt a fórumon, a Végzet Prófétái című könyvünkben meghirdettem egy minikalandíró pályázatot is; mivel gondolom nem mindenkinek van meg a könyv, így közzéteszek pár részletet ebből a pályázati felhívásból, csak hogy mégis nagyjából képet kapjatok róla, miről is van szó.
Tehát, a részletek:


"Kedves Olvasónk, Játékostársunk!

Tetszett a történet? Szeretnéd esetleg velünk együtt bővíteni, színesíteni e könyv világát, Vindgardiat? Most itt a lehetőség!
Vegyél részt a pályázatunkon: írj egy saját történetet Vindgardia Hőseiről, és küldd el nekünk!
A legjobb két pályaművet megjelentetjük a sorozat egy későbbi kötetében, az írók pedig tiszteletpéldányt is kapnak a könyvből.

[b]Követelmények[/b]:
* Bármilyen történetet kitalálhatsz, de az eseményeknek a Végzet Prófétái után kell játszódnia, tehát azután, hogy a Hősök a "Kereskedő Tanyájában" elváltak egymástól. A kezdőhelyszínnek is Khalebornak kell lennie.

* A kalandban fontos szerepet kell kapnia egy csapatnak a Végzet Prófétáiból. Ezek listája a következő: ...
[i](Ezt a felsorolást most kihagyom, mert egyrészt kissé spoileres, másrészt a könyv ismerete nélkül egyébként sem vennétek hasznát a listának, hiszen nem tudnátok, hogy pontosan milyen például egy adott csapat.)
[/i]
* A kalandban szerepelnie kell egy mellékszereplőnek a Végzet Prófétáiból. Az egyszerűség kedvéért íme a lista: ...
[i](Ezt a felsorolást szintén kihagyom a fenti okok miatt.)
[/i]
* A kalandban szerepelnie kell egy istennek a Végzet Prófétáiban megemlítettek közül. Ezek a következők: ...
[i](Ezt a felsorolást szintén kihagyom a fenti okok miatt.)
[/i]
* A kalandban szerepelnie kell Khaleboron, mint kezdőhelyszínen kívül egy további helyszínnek is a Végzet Prófétáiból; ...
[i](Ezt a felsorolást szintén kihagyom a fenti okok miatt.)
[/i]
* A kalandnak a Végzet Prófétái szabályrendszerére kell épülnie, de sorspróbát nem kötelező tenned a történetbe, valamint esetleg a csapatok kezdőértékeit is megváltoztathatod. Kiegészítő szabályokat, például varázslatokat, képzettségeket/képességeket is írhatsz a rendszerhez, ha szeretnéd.
* A kalandnak száz fejezetpontosnak kell lennie (egy fejezetpont bármilyen hosszú lehet).

[b]Beküldési határidő[/b]:
2020. szeptember 30.

[b]Beküldési cím[/b]:
szlobodnik85@gmail.com

Tarts velünk, színesítsd tovább Te is Vindgardiat, és írd tovább Hőseinek történetét!

Jó alkotómunkát, valamint sok sikert kíván:
Szlobodnik Gábor és Takács László"


Hát, ennyit tudtam közzétenni a pályázat eredeti szövegéből. :) Remélem, ízelítőnek ennyi is elég.
Egyébként a kötelező csapaton, mellékszereplőn, istenen és helyszínen kívül bármilyen egyéb saját csapatot, mellékszereplőt, istent és helyszínt lehet szerepeltetni a műben, tehát minden pályázó nyugodtan szabadjára engedheti a fantáziáját, tényleg lényegében bármit ki lehet találni, és az említett kötelező elemeket/szereplőket is a saját képére formálhatja bárki.

Aki tehát érez magában kedvet és tehetséget az íráshoz, és szeretne beszállni az új fantasy világunk építésébe, az olvassa el a Végzet Prófétáit, majd írjon hozzá egy 100 fejezetpontos minikalandot, és küldje el nekem. A két legjobb pályamű valóban megjelenik majd a sorozat második vagy harmadik kötetében (valószínűleg inkább a harmadikban, mert a második a "Rémkirály birodalmában" című játékkönyvem lesz, már ha sikerül pár hónapon belül befejeznem; ha esetleg mégsem, akkor a második kötet fogja tartalmazni a legjobb két pályaművet).
© Denko
2019. december 24. 15:38 | Válasz erre | #336
Boldog karácsonyt mindenkinek,és gratulálok az elkészült munkáitokhoz!(LXII.Salamon:a pontelosztás tényleg jó ötlet.)
© killmaster (Savanyúhas)
2019. december 24. 15:23 | Válasz erre | #335
Szlobo kollégával kicsit átdolgoztuk a Végzet prófétáit! Lesz itt minden, ami korábban nem volt benne, de a végjáték, az kicsit grandiózusabb lett! (Ezt a részt Szlobo úr ihlette, én csak hozzátettem a magamét :-)Esküszöm akár 400 fejezetpontot is simán összeraktunk volna belőle, no de így elsőre ez is jelent majd némi kihívást. A fekete lovaggal ellentétben itt több alternatív útvonal is van, kissé szabadabbak a lehetőségek, ugyanakkor a siker az egyáltalán nem garantált! A "fekete péntek" hatására átneveztünk mindent, és ha minden jól megy, talán egy sorozatot is indítunk. De erről majd SZ.G mesél nektek, ha eljön az ideje. Addig is kellemes ünnepeket, és sok életerőt minden kalandornak!
© SzG
2019. december 24. 07:45 | Válasz erre | #334
Szuper!

Mi is épp mostanság leszünk kész Killmasterrel, tippre úgy a hét vége felé (már korábban szerettük volna befejezni, de aztán rájöttünk, hogy jobban is hozzá kell nyúlni a kalandhoz a tervezetthez képest). Utána még pár napig tesztelgetjük, aztán közzétesszük, remélhetőleg még január elején.

Egyébként kellemes ünnepeket minden kalandornak!
2019. december 23. 07:31 | Válasz erre | #333
Denko: a végső változatban pontelosztással határozzuk meg a tulajdonságokat.

Egyébként mondhatni, elkészültem. Napokon belül felkerülhet a mű. 250 oldal, 62 000 szó a végeredmény.
© Denko
2019. december 21. 14:28 | Válasz erre | #332
Tetszik,viszont,ha már új szabályrendszer,szerencsésebb lenne szegény papnőnek a támadóerejét limitálni,az ügyessége helyett(ecce Usrel papnője).Nem tudom,átdolgozva hogy fog kinézni,de 5-ös kezdeti ügyességgel egy nem harc központú kalandban is nagyon rosszak az esélyek.Mászás,ugrás,lopakodás,vadászat mind ügyességet igényel.(Ha későn szóltam,akkor bocs,természetesen ez nem kötelez semmire.)
Szépen kidolgoztad,kíváncsi vagyok. ;)
© SzG
2019. december 19. 20:49 | Válasz erre | #331
2019. december 19. 18:36 | Válasz erre | #330
Gyors helyzetjelentés a készülő műről. SzG kolléga meggyőzött, hogy írjam át az egészet, eltávolítva belőle a KJK-ra utaló dolgokat. Így hát egy teljesen új szabályrendszer is készült. 4 tulajdonság lesz, Ügyesség, Erőnlét, Észlelés, illetve karaktertől függően Elhivatottság / Zenei tehetség. A Szerencse-pontokat a Lélek Pontok váltják fel, amelyekkel újra lehet dobni egy elrontott tulajdonságpróbát.

Elvileg napokon belül elkészülök, a javítás nagyja már megvan. Ki akarom nyomtatni és az egészet lejátszani minimum egyszer, hogy kiszűrjem, ha netán hiba maradt benne.
© killmaster (Savanyúhas)
2019. december 8. 09:11 | Válasz erre | #329
Hűha! Nagyom komplex és ütős kalandnak ígérkezik az írásod. Látszik, hogy van benne munka, és a történeted is olvasmányos. Jó, hogy beletetted az időlimitet, így azért nem lesz végtelen történet az egész, sőt bár a területek bejárhatóak lesznek, azért ésszel kell közlekedni. Kicsit úgy, mint a Vértengerekben. Én a magam részéről betettem a sikervárományos kalandok listájához, türelmesen várom a premiert! (Na jó, igazság szerint nagyon beleolvasnék már...) [smiley]zen-reading[/smiley]
2019. december 8. 08:43 | Válasz erre | #328
Sziasztok!

FireFoX: igen, szerkezetében a Fabled Lands-ra hasonlít. Nekem nagyon tetszik az a sorozat (bár csak 2 kötet van meg), egyedül azt nem szeretem, hogy csomó kaland egy szomszédos országban (= egy másik könyvben) folytatódik, így gyakorlatilag az egész sorozatot meg kell venni.

No, mivel rákanyarodtam a célegyenesre, úgy döntöttem, [b]kedvcsinálónak közzéteszem a szabályokat és a háttértörténeteket. Itt tudjátok megnézni:[/b]

[url=https://drive.google.com/file/d/1BgfrzOi8ywHUNYWUdxd4nNVeqfrqgrqG/view?usp=sharing]Viszályok ideje - szabályok és háttértörténetek[/url]

Várom a véleményeket! :)
2019. november 18. 18:43 | Válasz erre | #327
Fabled Lands? [smiley]crazya[/smiley]
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
2019. november 18. 13:13 | Válasz erre | #326
A Vérvadat gondolom a dungeon karbantartói, gondozói táplálják, mivel mesterségesen kialakított csapdákról, és betelepített élőlényekről van szó-mint egy cirkusz vagy állatkert, csak durvábban, és kicsit másképp-és hát nem árt ha a fenevadak, akiket nem mészároltak le a bajnokjelöltek, megérik a következő évadot is, így nem kell költséges újrabeszerzésekbe bocsátkozniuk.
© killmaster (Savanyúhas)
2019. november 18. 12:55 | Válasz erre | #325
No hát akkor kalandra fel, kíváncsi lettem én is. Egy új kaland mindig új lehetőségeket tartogat egy vérbeli kalandornak. Sajnálom, hogy Sz.G eltűnt a porondról, talán egyszer visszatalál ide. 300 fejezetpontból már jó és teljes kaland összejöhet. No meg alternatív befejezések tárháza, hát ez is izgalmas. Meg sem állok a teljes sikerig! [smiley]crusader[/smiley]
2019. november 18. 06:16 | Válasz erre | #324
Mindenképp még az idén. Már az utolsó pontokat írom, azután már csak a szerkesztés és átnézés van hátra.
© Grimmy
2019. november 17. 19:24 | Válasz erre | #323
Jól hangzik. Mikorra lesz kész kb.? Még az idén? Vagy már csak jövőre?
2019. november 17. 18:34 | Válasz erre | #322
Sziasztok!

Hamarosan felkerül az oldalra egy saját készítésű lapozgatósom, ennek szeretnék némi előzetes hírverést csapni. [smiley]nezze[/smiley] A mű címe VISZÁLYOK IDEJE. 300 fejezetpont, de egy pont jóval hosszabb a megszokottaknál, mert olvasmányosabb a stílusa, és vannak benne párbeszédek is.

A Viszályok idejét még a SzG által meghirdetett 2013-as 1. lapozgatós-író versenyre készítettem, akkor még 200 pontos volt. Idén gondoltam, ha már ennyit melóztam vele anno, előveszem és kipofozgatom... ami olyan jól sikerült, hogy másfélszeresére bővült a terjedelem.

A könyv szerintem több dolog miatt is újszerű, bár a Titánon játszódik és többnyire a hagyományos KJK-szabályokat használja. Egyrészt két karakter, két küldetés közül lehet választani benne. Az egyik karakter Rheana (igen, neve is van [smiley]awink[/smiley]), egy papnő, aki bizonyos varázserejű tárgyakat keres, hogy megakadályozhasson vele egy kitörni készülő háborút. A másik karakter Talasin, egy bárd, aki nagy bajba kerül, emiatt jelentős összeget kell összegyűjtenie igen hamar, különben volt munkaadója, egy pszichopata gazember kinyírja a barátját.

Másodszor, a kaland nem lineáris, hanem tetszés szerint bejárhatunk egy egész országot. A helyszínek között random események történnek, a városokban bemehetünk a fogadóba, a piacra és egyéb helyekre, ahol sok-sok érdekes karakterrel összefuthatunk. Megvan persze a kihagyhatatlan föld alatti labirintus is. A két karakter saját epizódokkal is rendelkezik, amelyek előreviszik az ő történetét. Mindkét kalandnak számtalan lehetséges végkimenetele van a kudarctól a részsikeren át a teljes győzelemig.

A világot igyekeztem úgy ábrázolni a könyvemben, mint egy élő, valósághű környezetet, amely akkor is létezik, amikor a főszereplő éppen nincs ott, és ahol a szereplők valósághűen viselkednek. Pl. a dungeonban nem bukkannak fel olyan élőlények, akik nem lennének képesek ott megélni. (Mit eszik a Vérvad, amikor éppen nem jut kalandozóhoz?) [smiley]fejvakaras[/smiley]

Még sok mindent írhatnék róla, de hát úgyis a végeredmény a fontos, azt meg mindenki elolvashatja majd, mihelyt befejezem és felkerül ide!
© Denko
2019. május 12. 08:22 | Válasz erre | #321
Kár,érdekes lett volna.[smiley]szomoru1[/smiley]A minikalandon jót röhögtem.1 életerővel nekimegyünk a sárkánynak.[smiley]crushed-6[/smiley]
2019. május 11. 14:48 | Válasz erre | #320
És egy minikaland:

1.

karaktered: Életerő: 21

Mr. Mxyztplk egy nap felbukkan, és egy kis trükkjébe "invitál". Szokás szerint a vicce életveszélyes.
Egy udvaron állsz, körben megmászhatatlan falak, szemben egy tucat ajtó, rajtuk számok és jelek.
Melyiket nyitod ki?

0 - sárkány
2 - pajzs
3 - vért
4 - kard
5 - csizma
6 - gyűrű
7 - korona

2.

Az ajtó mögött egy jókora pajzs van.
Ha becsukod az ajtót anélkül hogy érintenéd, lapozz vissza az 1-re, de többet nem választhatod ezt a lehetőséget.
Ha elteszed, miközben leveszed a helyéről megbotlasz, a pajzs ráesik a lábadra, veszítesz 2 Életerő Pontot.

3.

Az ajtó mögött egy furcsa zöld fémből készült vért van.
Ha becsukod az ajtót anélkül hogy érintenéd, lapozz vissza az 1-re, de többet nem választhatod ezt a lehetőséget.
Ha érte nyúlsz, áram csap a kezedbe, és veszítesz 3 Életerő Pontot.

4.

Az ajtó mögött egy jókora, de még egykezes kard van.
Ha becsukod az ajtót anélkül hogy érintenéd, lapozz vissza az 1-re, de többet nem választhatod ezt a lehetőséget.
Ha érte nyúlsz, ahogy csodálva megérinted a pengét, az megbillen és megvágja a kezed, jókora vágást ejtve a karodon. Vonj le 4 Életerő Pontot!

5.

Az ajtó mögött egy bőrcsizma van.
Ha becsukod az ajtót anélkül hogy érintenéd, lapozz vissza az 1-re, de többet nem választhatod ezt a lehetőséget.
Ha elveszed, a csizma hirtelen összeszorul a lábadon, nagy fájdalmat okozva. Vonj le 5 Életerő Pontot!

6.

Az ajtó mögött egy fagyűrű van.
Ha becsukod az ajtót anélkül hogy érintenéd, lapozz vissza az 1-re, de többet nem választhatod ezt a lehetőséget.
Ha felrakod, a gyűrű kiszívja testedből a vizet, veszítesz 6 Életerő Pontot.

7.

Az ajtó mögött egy ékszerekkel kirakott, arany korona van.
Ha becsukod az ajtót anélkül hogy érintenéd, lapozz vissza az 1-re, de többet nem választhatod ezt a lehetőséget.
Ha felteszed a koronát, de nem viseled AZ ÖSSZES TÖBBI tárgyat, lapozz a 8-ra.
Ellenkező esetben lapozz a 9-re.

8.

A korona mihelyst érinti a fejedet kiszívja belőled az életerőt. Zombiként teszed vissza a helyére, csukod be az ajtót, és nyitod ki a sárkány ajtaját, hogy megetesd.

9.

Amint a korona a fejedet érinti, felizzik. Testedet aranyló aura veszi körül. Minden sebed begyógyul. Már csak egyetlen ajtó van, így kinyitod a sárkányét.

10.

Bent egy,a mesékből előlépett tűzokádó sárkány fogad, legalább öt méter hosszú.

Ha nincs pajzsod, lapozz a 11-re.
Ha van pajzsod, de nincs csizmád, lapozz a 12-re.
Ha a fentiek megvannak, és nincs vérted, lapozz a 13-ra.
Ha a fentiek megvannak, és nincs gyűrűd, lapozz a 14-re.
Ha a fentiek megvannak, és nincs kardod, lapozz a 15-re.
Ha a fentiek megvannak, és nincs koronád, lapozz a 16-ra.
Ha a fentiek megvannak, lapozz a 17-re.


11.

A sárkány tüzet lehel a torkából. Ez az utolsó élményed.

12.

A sárkány tüzet lehel a torkából, te behúzódsz a pajzsod mögé. Mikor látja, hogy ez nem hatott, feléd csap a farkával. Elterülsz, és így már könnyű préda vagy.

13.

A sárkány tüzet lehel a torkából, te behúzódsz a pajzsod mögé. Mikor látja, hogy ez nem hatott, feléd csap a farkával. A csizmád működésbe lép, és egyszerűen átugrod a feléd lendülő végtagot. De a sárkány nem adja fel, karmaival kap utánad, amik félresöprik a pajzsod, és a húsodba vágnak. Kiszenvedsz.

14.

A sárkány tüzet lehel a torkából, te behúzódsz a pajzsod mögé. Mikor látja, hogy ez nem hatott, feléd csap a farkával. A csizmád működésbe lép, és egyszerűen átugrod a feléd lendülő végtagot. De a sárkány nem adja fel, karmaival kap utánad, félrecsapja pajzsodat, de végül mancsa lepattan varázslatos vértedről.
Ekkor savat köp rád, amiben gyorsan feloldódsz.

15.

A sárkány tüzet lehel a torkából, te behúzódsz a pajzsod mögé. Mikor látja, hogy ez nem hatott, feléd csap a farkával. A csizmád működésbe lép, és egyszerűen átugrod a feléd lendülő végtagot. De a sárkány nem adja fel, karmaival kap utánad, félrecsapja pajzsodat, de végül mancsa lepattan varázslatos vértedről.
Ekkor savat köp rád, de mielőtt a folyadék elérne, gyűrűd felszippantja az egészet. De most mihez kezdesz? Nem tudsz ártani a sárkánynak, az pedig előbb-utóbb kitalálja hogyan szabaduljon meg tőled.

16.

A sárkány tüzet lehel a torkából, te behúzódsz a pajzsod mögé. Mikor látja, hogy ez nem hatott, feléd csap a farkával. A csizmád működésbe lép, és egyszerűen átugrod a feléd lendülő végtagot. De a sárkány nem adja fel, karmaival kap utánad, félrecsapja pajzsodat, de végül mancsa lepattan varázslatos vértedről.
Ekkor savat köp rád, de mielőtt a folyadék elérne, gyűrűd felszippantja az egészet. Ellentámadásba lendülsz, és markolatig meríted belé a kardodat. A sárkány összerogy - egyenesen rád. Vesztesz 20 Életerő Pontot.
Ha még életben vagy, lapozz a 18-ra.

17.

Lapozz a 16-ra.

18.

A sárkány eltűnik, a helyén egy cetli marad. Mr. Mxyztplk megjelenik, te pedig a kezébe nyomod a cetlit: "Azt hiszem ezt Ön vesztette el" - mondod.
Ő ránéz, és elolvassa: "Klptzyx? Jajj nem!" - azzal az egész építmény, és Mr. Mxyztplk felszívódik a dimenzióba ahonnan jöttek, te pedig elindulsz a Daily Planetbe hogy eladd a sztoridat.
2019. május 11. 12:41 | Válasz erre | #319
Sose fogom megírni, de hátha valakinek ötletet ad, ezért elmesélem.

Réges-régen terveztem egy 5-kötetes kalandot. Részleteibe nem mennék bele, had legyen meg a szabadság, de a tematikát elmondom.

Helszín: Khul
Különleges statok: afféle érdemérem-rendszer, vagy hit-pont
varázslás: KJV mintájára
fajok: 4-karú gyíkember (gigantikus anime-kardok hordozására), zombi (alacsony skill, közepes életerő, de a harcokban nem nagyon tudunk meghalni, csak tárgyakat veszítünk), meg amit akarunk. A 4. kötetre terveztem törpe mellékszálat, az ember az alap, elfből csinálhatunk íjász-varázslót - szóval ami eszünkbe jut.

intro: a Krpistaszökevény HKK mintájára egy vesztes csatából indulunk. Nem, nem haltunk meg, de mivel rabszolga-katona voltunk, mondhatni felszabadultunk. Ezzel a koncepcióval vagy kezdünk valamit, vagy nem, a cél hogy választható fajunk legyen.

1. kötet:
két útvonal lett volna, amik 2-4 ponton átjárhatóak lettek volna egymásba. A lényeg, hogy kulcstárgyakat minden útvonalon begyűjthetünk. Amúgy sima erdős-mezős kalandozás lett volna, ork faluval ahol gruusht ihatunk (csak a zombi élheti túl), nomád lovasokkal, folyón való átkeléssel, meg ami eszünkbe jut.
A fő kulcstárgy a kaland elején szerezhető meg, ami egy-egy varázsfegyver.
1-es útvonalon vagy minden pénzünket erre költjük (előtte dolgozhatunk ezt-azt a faluban), vagy sikerül elintézni a boltost és felkapjuk többek között ezt is. Ez nem akkora gond, mert nem kell legyilkolnunk feltétlenül, mert a fickó amatőr démonidéző, és a pincéjében mikor ki akar rabolni, beszippantja egy kapu.
2-es útvonalon valami gnómnak segíthetünk a kertjét megszálló vízköpő ellen, persze a kis nyavajás átver, és átkozott pengét kapunk - viszont a játékos köteles ezt használni, de csak ebben a könyvben. Jóval egyszerűbb megszerezni viszont cserébe, és a hátrány mindössze -1 Ü, vagy némi szerencse-korlátozás... Esetleg később megszabadulhatunk az átoktól és táposabb lehet.
A kaland vége, hogy bemész egy barlangba, ahol van egy teleportkő (a Titán említette ezeket, a kalandok sose használták),amit egy mágikus hártya véd - na az ezen való átkeléshez kell a varázsfegyver. Ha nincs, akkor befutnak a volt hadseregünk tulajdonosának emberei (fejvadászok, vagy katonák), letartóztatnak, és game over.

2. kötet:
a Káosz Pusztái közelében érkezünk, és még picit beljebb is kell mennünk, hogy újabb portálás után jussunk a harmadik kötetbe. A környezetet úgy képzeltem el, mint H.P. Lovecraft Szín az Űrből-jében. Csaták nem nagyon lettek volna, inkább veszélyelkerülés lett volna a lényeg - csapdák, ismeretlen dolgok... Lett volna egy ~fogadó is, pár NPC-vel, ott eltöltöttünk volna pár napot, közben a nagyja afféle Elátkozott Ház módjára megpróbált volna ottfogni, illetve egyesek akár feláldozni, vagy csak úgy megenni, de persze lett volna az a szerencsétlen aki mentene minket de elmenni nem tud/nem akar...

3. kötet:
a Fenevad Nyomában mintájára szörny után nyomozós kaland lett volna, azzal a fordulattal, hogy szép lassan elkezdjük gyanítani, mi követjük el a rémtetteket, mert megfertőzött minket a Káosz Pusztái. Ám a végén kiderül hogy szerencsére nem, valaki más a tettes.

4. kötet:
a kötet első felében felmászunk egy hegyre, keresve istenünk/istenek szentélyét, vagy hasonló flancság, a Hóboszorkány Barlangjai második felének stílusában.
Ha megcsináltuk, akkor egy olyan Világok Lovagi Tornáján kell résztvennünk mint a Szamuráj Kardjában. Nem nagyon szivattam volna a népet tárggyűjtéssel, inkább feladványokkal. A csatlakozás a "hőspontjaink" számától függött volna (valószínűleg rögtön a kinyitható ajtók is, de az végülis kit érdekel. Esetleg az ajtók felirata lett volna nyom melyikekbe kell bemenni).
Lett volna 3 kimenetel: ha túl kevés a hőspontunk, meg kell küzdeni istenünkkel (is), ha túl sok akkor hiába a győzelem mert istenünk közvetlen szolgájává választ és akkor ugye NPC leszünk. A köztes megoldásnál jöhet az 5. kötet.

5. kötet:
fogalmam sincs mi lett volna, de a végén elhagyjuk Khult, esetleg pár szigeteken végrehajtott állomás után "belelovaglunk a naplementébe" mondjuk valami leviatán hátán lovagolva.
© van20
2019. február 19. 08:11 | Válasz erre | #318
Sziasztok, nekem is elkészült egy saját kalandom. Nem vettem észre ezt a topikot, akit érdekel, az "eBook" témán belül írtam róla.
© PappA
2016. szeptember 3. 21:06 | Válasz erre | #317
Szia!
Én mindenképp kérnék az osztályomnak. Írtam, ill. fordítottam egyet én is, egy mini 30 oldalasat, s ha az tetszik a gyerkőknek, szívesen adnék nekik újat. goralbence_kukac_freemail-re kérhetek? :) Mivel tudom meghálálni?
2016. július 5. 09:23 | Válasz erre | #316
[smiley]taps[/smiley][smiley]taps[/smiley][smiley]taps[/smiley]
2016. május 31. 03:23 | Válasz erre | #315
Az enyém még készül, kibővült +100 fejezetponttal, és egy extra befejezéssel is, azonkívül kerítettem illusztrátort, ami a papírforma kiadásnál lesz majd ugye érdekes elsősorban. A szabályrendszer is kibővült, legyen némi karakterfejlődés is, plusz a lektoraim tanácsára került még több szereplő is a könyvbe. Azon ügyködöm, ne essek abba a hibába, mint amit Sang mester említett a F.E.A.R.-könyv kapcsán, hogy a szereplők mind élettelen papírkivágások. A legnehezebb rész a folyosók-szobák összekapcsolása, hogy a fontos tárgyak és a megfelelő tudás meglegyen, így sikerült minimalizálni az olyan eseteket, amiket Vatos-kalandora írt korábban. Mindenesetre, hogy ne legyen minden olyan egyszerű, pár plusz csapdácska is került még a műbe [smiley]eplus2[/smiley] [smiley]eplus2[/smiley] [smiley]eplus2[/smiley] Gondolkozok még egy üldözéses epizódon is [smiley]fantasy-mummy-33[/smiley] bár nem tudom, mennyire lenne célravezető.
© Peter
2015. szeptember 17. 22:48 | Válasz erre | #314
Üdv Mindenkinek !

Régen írtam ide, de látom hogy más is . Remélhetőleg nemcsak a magam nevében kérdezem, de mikor lesznek elérhetőek a saját írások ? Gondolom rajtam kívül mást is érdekelnének a kalandok. Szóval ha lehetséges tegyétek elérhetővé a dolgot, mert személy szerint gyakorlatilag ezért is nézem szinte napi rendszerességgel a ZAGOR.HU-t.
2015. május 27. 13:13 | Válasz erre | #313
De az a baj, hogy az én könyvem nem titánban játszódik, hanem egy saját világban amit még nem neveztem el :P Mondjuk lehet, hogy ezzel most nem tudok mit kezdeni, ha nincs ihlet bele kell törődni... Majd csak megjön egyszer [smiley]vigyor3[/smiley]
2015. május 27. 13:06 | Válasz erre | #312
Bocs már leesett :D
2015. május 27. 13:05 | Válasz erre | #311
"Milyen Titán?"
http://zagor.hu/?oldal=konyv&konyv=34
Komolyan nem ismered? [smiley]circling[/smiley]
2015. május 27. 12:59 | Válasz erre | #310
Akkor még azt hittem, hogy a kjk könyv az ugyanaz mint a lapozgatós könyv :D Pedig az a sorozat neve [smiley]crazya[/smiley]
2015. május 27. 12:18 | Válasz erre | #309
"Tudtok valami jó oldalt, vagy valamit, ahonnan ihletet meríthetnék?"
KJK-könyvek? TITÁN? [smiley]eplus2[/smiley]
2015. május 27. 11:27 | Válasz erre | #308
Sziasztok! Már régen írtam a fórumra, de ha még valaki emlékszik beígértem egy regényt. 400 fejezetpontosat terveztem, de aztán úgy döntöttem elég lesz 300. Így már most pontosan csak 51 fejezetpont kell. De az a baj, hogy elfogyott az ihletem, és ötletem. Tudtok valami jó oldalt, vagy valamit, ahonnan ihletet meríthetnék? A válaszokat előre is kösz! :)
© Vikky
2015. május 1. 21:47 | Válasz erre | #307
© Ravnos
2015. május 1. 15:17 | Válasz erre | #306
Köszi, hát lehetne jobb is , de nem panaszkodom. Ja és én nem írok könyveket, hát ennyi!![smiley]mf1[/smiley]

Amúgy én Ravnos vagyok! [smiley]beka3[/smiley]
© Vikky
2015. május 1. 14:47 | Válasz erre | #305
Virítsd a könyvet! Virítom! :D
2015. május 1. 09:44 | Válasz erre | #304
Viríts akkor valami könyvet, megoldóember. [smiley]vigyor[/smiley]
2015. április 30. 11:38 | Válasz erre | #303
Hali ÉN ívalentinó vagyok
Már régóta írok könyveket.
Veletek mizu?
Ha gond van valentinó megoldja.
2015. március 14. 11:10 | Válasz erre | #302
Kedves Viktor!
Nekem vannak eladó angol lapozgatós könyveim. Van amelyik pdf-ben olvasható, de könyv alakban azért értelmesebb olvasgatni szerintem. Illetve persze olyanok is vannak, ami elektronikusan se elérhető. Külföldi rendelgetés és izgalom helyett itthoni vásárlás jobban érdekel, akkor korrekt árakkal és tiszta könyvekkel tudlak biztatni. Írj, ha szimpatikus.
© Ravnos
2015. március 13. 14:11 | Válasz erre | #301
Ebay barátom ebay!!
2015. március 13. 13:03 | Válasz erre | #300
Köszönöm!

A magam részéről szívesen olvasnék ilyeneket angolul is. Apropó! Mennyire hozzáférhető a magyarul is kiadott Titán könyv angolul? Erről van infója valakinek? Azt néztem, hogy a nálunk rakétásként kiadott kjk-k többsége simán fenn van a neten.
© Ravnos
2015. március 13. 12:55 | Válasz erre | #299
Ez a könyv amire most gyűjtenek pénzt, pont ilyen novella akar lenni, vagy nem? Szóval ha az meg lesz és vkinek lenne kedve lefordítani, az királyságos lenne!! [smiley]crazya[/smiley]
© killmaster (Savanyúhas)
2015. március 13. 11:41 | Válasz erre | #298
Ez határozottan támogatható ötlet! Én a magam részéről probálkoztam már rövidebb novellákkal, és akár a Titán világára is lehetne írni ilyeneket! Persze ne várjatok irodalmi igényességet tőlem, de egy novellának nem is az a célja, hogy nagyon művészi legyen, mert akkor azt csak a művészlelkek olvassák! [smiley]nezze[/smiley]
2015. március 13. 10:14 | Válasz erre | #297
Lehet, hogy ez egy kissé off-topic, de arra lennék kíváncsi, születtek-e már vagy van-e tervben Titánon játszódó, ilyen módon \"kvázi-kjk\" novellák, tehát nem kimondottan játékkönyvek, hanem \"csupán\" történetek vagy kalandmodul-szerűségek? Régebben kezembe kerültek már ilyesmik másutt, néha nem is annyira rosszak (azt hiszem, a MAGUS világáról olvastam régebben egy-egy hangulatos novellát), és azt hiszem, a Titán is biztosan megérne néhány ilyet. Akár történelmi témájúakat (Varázslók háborúja) vagy jelen idejűeket, nem is feltétlenül nagy horderejű eseményekről. Nekem nagyon bejöttek pl. a Titán könyvben leírt rövid, történelmi leírások (A Halott város fogja stb.), innen jutott eszembe ez a dolog.
2015. március 12. 20:41 | Válasz erre | #296
Hö? Miféle inaktív oldal?
© SzG
2015. március 12. 17:43 | Válasz erre | #295
De, ki fognak kerülni... ide [i]is.[/i] [smiley]buck[/smiley]
© Anry
2015. március 12. 15:55 | Válasz erre | #294
Az eddig elkészült írások (amik a most inaktív oldalon voltak) nem kerülhetnének fel ide valahova?
© Ravnos
2015. január 20. 14:30 | Válasz erre | #293
Szerintem az összes KJK kis iskolásoknak is alkalmas, én pl 8 évesen olvastam az első KJK-t (A pusztítás maszkjai). Persze kellet a segítség az áruló nevéhez. De biztos érdekes lehet a te kalandod is, főleg ha nyomozós, én imádtam kis koromban a nyomozós történeteket pl Sherlock Holmes sorozat.
© Peter
2015. január 19. 19:04 | Válasz erre | #292
Sziasztok ! Vagy két hónapja kérdeztem, hogy érdekelne-e valakit egy olyan kaland ami gyerekeknek szól. Nos elkészültem vele, és a lányomnak aki harmadikos, és az osztálytársainak tetszett a dolog. Szóval ez egy igazi kisiskolásoknak szóló kaland lett, amit szívesen megosztanék veletek. Ha kell, mondjátok meg hová küldhetem :)
1234567Következő oldalUtolsó oldal