Zagor.hu
Zagor.hu fórum
Harcos Képzelet kötetek
BejelentkezésElfelejtett jelszó
Harcos Képzelet ocr-ezett kötetek

arnyekvilag.doc
feregfutam.doc
shiwo.doc
Első oldalElőző oldal1234567891011121314151617181920Következő oldalUtolsó oldal
2010. december 21. 14:13 | Válasz erre | #122
Na, ha nem gond, akkor én is hozzászólnék.

A túlzott linearitás valóban problémás, nekem viszont inkább az éj trilógiájából adaptált könyveknél jött be.

A szabályrendszer majdnem minden HK-ban vacak, elvégre 8-18 támadáshoz 2-12 adsz, és ezt hasonlítod a 8-18 védekezéssel. Nevetséges.

A Káoszaréna nekem annó tetszett, de lehet, csak azért, mert a 3. Hk volt, amit olvastam, meg mert még kicsi voltam :).

A Sötét Herceg egész érdekes, mert tulajdonképpen nagyon jó is lehetne. Rengeteg nyomozási szál van, annó végigkerestem mindet. A gond csak az, hogy egyikkel sem jutsz semmire, a főgonosz meg legyőzhetetlen (szabályosan). Szóval fájdalmas, hogy így elcsesztek egy ilyen jó ötletet, így tényleg pár pillanat alatt át lehet szaladni a könyvön, anélkül, hogy bármi is történne.

Megmérgezve: hát, ez iszonyat nagy csalódás volt, asszem még rá is van írva, hogy itt gondolkozni, nyomozni, logikázni, következtetni kell, erre nem tudsz olyan helyre menni abban a szerencsétlen városban, ahol ne derülne ki rögtön, hogy ki mérgezett meg. Majdhogynem a falakra is fel van írva, bárkit megkérdezel, elmondja. Szánalmas.

A többit el kéne olvasni még1szer, hogy értelmesen hozzá tudjak szólni (a fentiekre is ráfért volna), de nem hiszem, hogy a közeljövőben sort kerítek rá.

Mindenesetre a Fenevad nyomában-t ajánlom figyelmedbe, az tényleg egy olyan könyv, amit nem szabad kihagyni, ha lapozgatósokat olvas az ember.
© Anry
2010. december 21. 14:05 | Válasz erre | #121
Köszi a leírást! Nekem is van egy pár könyv a sorozatból, de utána már nem vettem, mert baromira unalmassá vált. Mintha mindegyiket valami regényből alakították volna át lapozgatóssá..

Néhány könyvnél szabályosan felszisszentem. Hogy lehet ilyen igénytelenséget egyáltalán kiadni? Ha az írót nem érdekli, hogy végigjátszhatatlan, nincsenek kohézióban az értékek, logikai hibák vannak benne, nem kapcsolódnak egymáshoz a fejezetpontok, kimaradnak belőle dolgok és ezt a kiadó sem veszi észre/nem foglalkozik vele, akkor mi a búbánatnak jelentetnek meg ilyet? Ezt sosem fogom megérteni.
© SzG
2010. december 21. 13:54 | Válasz erre | #120
Na jó, a Shiwo tényleg kissé darkos hangulatú (vagy valami olyasmi akar lenni), ami nem rossz éppenséggel, de amúgy teljesen el van szúrva az egész szerintem. De erről most csak ennyit, mert az itteni 25-ös hsz.-ban már nagyjából kifejtettem, hogy miért nem értékelem valami sokra ezt a könyvet. :) Amúgy a Fenevadról is írtunk Nimretillel, ha még tényleg nem volt szerencséd hozzá, akkor esetleg lapozz vissza, hátha kedvet kapsz hozzá.
© SzG
2010. december 21. 13:44 | Válasz erre | #119
És pont az "adu ászhoz", a Fenevad nyomábanhoz nem volt szerencséd? :O
Amúgy nagyjából egyetértek, bár számomra inkább a Shiwo a mélypont, nem a Hit nevében. Már a még aránylag játékkönyvnek tekinthető "művek" közül, mert pl. az ilyen Sötét herceg, meg Káoszaréna stb. könyveket (tehát amikor kb. a 25-től felfelé vannak) "kutyába" se nézem. :D Az első egy-két tucat ér valamit, ugye.
2010. december 21. 13:28 | Válasz erre | #118
Én Harcos Képzelet könyvekkel kezdtem az egész szerepjátékos pályafutásomat, csak pár ével később ismerkedtem meg a KJK könyvekkel.
Én is megosztanám veletek a tapasztalataimat.

Dimenziók bajnoka: a szabályrendszer semmit nem ér, a harcokat át kell ugrani, mivel nekem és az aellenfeleknek is nevetségesen alacsony a védettsége a támadóerőkhöz képest. A történet egyébként közepes szerintem.

Éj trilógia: a történet nekem nagyon bejött, főleg, hogy folytatásos, a szabályokkal viszont itt is vannak problémák. Ami nagyon zavart, hogy meg lehet küzdeni a félistenekkel. Nem tudom, hogy mi értelme ledobálgatni egy olyan csatát, ahol esélyem sincs (az én 9-es védelmem szemben az ő 35-ös támadójával). Vicc az egész.

Shivo: tetszik a story, hangulatos kis dark fantasy történet. Egyedül a pók fonalán lévő mászkálás idegesített, amikor csak a mázlin múlik az életben maradás.

Sötétség gyűrűje: azt leszámítva, hogy kimaradt belőle a fegyverem sebzése tetszett a könyv. Hangulatos, darkos, egyszerű szabályokkal.

Kőtorony titka: semmi sem tetszett benne. Az ellenfeleknek sokszor iszonyatos sebzései vannak, a csaták brutálisak, a story bugyuta (szerintem). Egyetlen percét sem élveztem a játéknak.

Káoszaréna: unalmas volt. Túl hamar eljutottam a végére, ráadásul az első csata után az arénában félbe szakad a történet, és nincs folytatása későbbi könyvben sem.

Sötét herceg: ez is unalmas volt. Néhány unalmas lapozgatás után hirtelen rájöttem mindenre és mehettem vissza bucira verni az elég durva főellenséget, aki végig az orrom előtt volt.

Féregfutam: nekem nagyon Halállabirintus koppintásnak tűnik, viszont elég jó könyv. Nagyon tetszik a faj és kasztválasztás. Egyetlen zavaró részt találtam, amikor olyan kérdésekre kellett válaszolni, amik csak az éj trilógiájának ismeretében megválaszolhatóak.

A káosz létsíkja: jó a történet, hosszú is, egyetlen gond vele a rengeteg szerencsepróba. A játék végén már 2 pont szerencsém volt és még akkor is szerencsepróbát kért a könyv.

Arcnélküliek: eredeti, fordulatos történet, minden percét élveztem, a probléma ugyan az, mint az előbbi könyvnél (rengeteg szerencsepróba).

Acélkorona: nagyon tetszett. Az elején magányos kalandozóként kezdem, majd hadvezérként játszhatok le hatalmas ütközeteket. Nagyon fain.

Megmérgezve: egész jó nyomozós történet, de valamiért nem az igazi. Itt is nagyon hamar a végére lehet érni a könyvnek.

A mágus küldetése: tetszett, izgalmas volt, bár nem értem, hogy miért kifejezetten nő a főhős.

A hit nevében: amilyen gyorsan lehetett továbbadtam, de volt bennem annyi gerinc, hogy figyelmeztessem a következő tulajt. Szerintem a világ legrosszabb játékkönyve. Csak egy irányba lehet menni, és nem őgy értem, hogy csak egy jó út van. EGYETLEN ÚT VAN! Mész-mész-mész, dobálsz a kockával és elérsz a végére. Példa: levágom-e, vagy sem a démon fejét trófeának. Ha a nemet választom: egy hirtelen ötlettől vezérelve mégis levágod a fejét trófeának. Minek ajánl akkor választást, ha nincs választásom?

Nekropolisz: izgalmas, sötét világ, fajválasztási lehetőség. Sok útvonal. Nagyon bejött.

A démon szeme: nem túl izgalmas történet, elég lineáris.

Lidérccsapás: jó, de nem maradandó élmény, rövid.

Árnyékvilág: a Féregfutam folytatása, jó kis könyv, itt is lehet kasztot és fajt választani, egyetlen hátránya, hogy én 10 perc olvasás után legyőzhetetlen harcossá váltam a könyvben :D

Viharűzők: nem fogott meg, lineáris és ne túl izgalmas.

Sárkányölő: tetszett, lehet benne nyomozni és vagdalkozni egyaránt. De semmi különleges.

Sárkánykard: nagyon rövidnek találtam, egyébként nem rossz a történet.

Szörnyek szigete: a nevetséges főellenséget leszámítva tetszett a könyv. Hangulatos és izgalmas volt.

Létsíkok vándora: elég kaotikus volt, kb. minden fejezetben bementem egy térkapuba, amire néhány fejezet nem is utalt, hogy ott van.
2010. november 30. 13:52 | Válasz erre | #117
Üdv! Engem elsősorban a Fenevad nyomában című könyv érdekelne pdf formátumban. Emailem: maczolaci@gmail.com
Köszi
2010. november 13. 21:50 | Válasz erre | #116
köszi, jöhet a többi HK is ilyen megauploados linken :) Teljesen könyves filingje van a scanneknek. [smiley]eljen[/smiley]
2010. november 13. 20:20 | Válasz erre | #115
örüljünk a szarnak!
HAHAHA[smiley]eplus2[/smiley]
2010. november 13. 20:18 | Válasz erre | #114
Ééééééééééééééésssssssssssssssssssss.............
2010. november 13. 20:18 | Válasz erre | #113
Ha már harcos képzelet:

http://torrentkereso.hu/torrent/harcos-k%E9pzelet-7-a-fenevad-nyom%E1ban-torrent-796119.html

http://torrentkereso.hu/torrent/harcos-k%E9pzelet-torrent-795570.html

http://www.megaupload.com/?d=GWED8SSF
[smiley]vigyor5[/smiley]
© Kamo
2010. szeptember 2. 20:29 | Válasz erre | #112
Én a Szörnyek Szigetével (Alex R. Wermin) jártam úgy, hogy hiányzott kb. 15 oldal a közepéről. Visszavittük, mire kicserélték. Az újban meg plusz15 oldal van benne, ott a közepén, a plusz oldalakon pedig a könyv első oldalai, a játékszabályok, stb. van. De legalább van mégegy kalandlapom benne és a sebzési táblázat meg a varázslatok is elérhető a könyv közepén. :-D
© runner
2010. augusztus 31. 19:29 | Válasz erre | #111
Nálam jó, sajnos nálad olyan.
Amúgy jó pár Rakétás KJK is volt ilyen nyomdahibás!
Szóval aki vesz antikváriumban mindig pörgesse át, hogy kb. stimmelnek-e a fejezetek.
Én is vettem már olyat ahol 100 pont ismétlődött, és ami meg kellett volna az hiányzott. (Mondjuk szerencsére észrevettem boltból kijövet, és visszacserélték)
A főhős Te vagy!
2010. augusztus 31. 18:45 | Válasz erre | #110
Akinek megvan a Démon Szeme c. nagysikerű opusz, másnak is hiányoznak a 104-135 fejezetpontok, vagy csak nekem sikerült ilyen selejtes példányt beszereznem?
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© SzG
2010. augusztus 18. 21:19 | Válasz erre | #109
Ja, köszi, ezt csak most vettem észre. :D
Valószínűleg még az időn jön a következő egyébként, bár ahogy már talán írtam, teljesen más jelleggű lesz (az ilyen B. B.-jellegű durvulósabb horrortól már fényévekre kerültem). Persze a szintet igyekszem tartani, illetve emelni. :)
2010. augusztus 16. 20:27 | Válasz erre | #108
Persze, mindenképpen oda fogom írni. Tényleg jó könyv lett. Írhatnál még. Én mindenképp vevő lennék rá :DDD
© SzG
2010. augusztus 15. 06:56 | Válasz erre | #107
Örülök, hogy tetszett, igazából tényleg azt hittem, hogy nem "jött be", s azért nem jeleztél vissza eddig. :) (Általában úgy szokott lenni, hogy akik vacaknak találják, azok nem írnak róla semmit: pedig tényleg nyugodtan jöhetnek a negatívabb vélemények is, nem fogok megsértődni, ha valaki lehúzza a könyvet...)
A "bővebb véleményt" akkor előre is köszi (esetleg majd annyit kérnék, hogy inkább a könyv saját topicjába írd).
2010. augusztus 14. 22:11 | Válasz erre | #106
Nem, egyáltalán nem találtam bénának, sőt kifejezetten jó könyv lett szerintem. Ha lesz időm (aminek mostanában nagyon híján vagyok) mindenképp leírom a bővebb véleményem is. :)
© SzG
2010. augusztus 14. 17:39 | Válasz erre | #105
Tényleg Galveron, ha már itt tartunk: elvileg a Bizonytalanság börtönébent is olvastad, nemde? Azt milyennek találtad? (Ha nagyon bénának, semmi gond, írd le nyugodtan. :))
2010. augusztus 14. 17:08 | Válasz erre | #104
Sikerült elolvasni? Vélemény?
© cock
2010. július 9. 23:02 | Válasz erre | #103
Gondoltam talán engesztelésül megelégedsz ezzel is:
[url=http://sendspace.com/file/qothq9]The Way of the Tiger[/url]
2010. július 9. 22:14 | Válasz erre | #102
Jobban belegondolva annyira mondjuk az Időgép regények (Time Machine) sem rosszak, bár azok kicsit más beállítottságúak. Nem annyira csihi-puhi, inkább mintha ismeretterjesztőnek lettek volna szánva.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
2010. július 9. 21:14 | Válasz erre | #101
Ja, még valami. Engem leginkább az érdekelne, hogy tudtok e a HK-hoz hasonló (lehetőleg igényes/ebb) sorozatról, melyet más országokban adtak ki. Elvégre ha nálunk lehetett ilyen, akkor bizonyára számtalan ország akad még, ahol próbálkoztak valami hasonlóval. Ilyesmiről nem tudtok?
2010. július 9. 21:12 | Válasz erre | #100
Köszönöm a válaszokat, akkor a Lone Wolfot megnézem.
Azért úgy látom, a Fenevad nyomábant tényleg rendesen sikrült bereklámozni. Pedig igazából semmi ilyesmi nem állt szándékomban.
Ja, SzG! Jut eszembe, mókás, hogy ha nem írod, hogy azért te kíváncsi lennél, milyen hibákat találtam az FNy-ben, akkor el sem olvasom a könyvedet. :)
2010. július 9. 20:32 | Válasz erre | #99
Köszönöm a listát. Ma sikerült beszereznem egy újszerű állapotban lévő darabot A Fenevad Nyomában című remekműből. Eddig még nem volt hozzá szerencsém így könyv formában de most neki is kezdek.[smiley]worship[/smiley]
© SzG
2010. július 9. 20:29 | Válasz erre | #98
Bocs, az előző háeszemből kimaradt a "nálunk" szó. Szóval említésre méltó egyéb, külföldi könyv az FF-en kívül nem igazán jelent meg nálunk. Odakint persze, kiadtak még jó dolgokat. :)
2010. július 9. 20:14 | Válasz erre | #97
Külföldi könyvekről nem érdemes SzG véleményére alapozni. A Lone Wolf sorozat szerintem minden szempontból megállja a helyét FF-el szemben, és van, ahol még többet is nyújt annál. Állítólag a Way of the Tiger is kellemes, vele azonban még nem volt személyes tapasztalatom.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
2010. július 9. 19:06 | Válasz erre | #96
Jó-jó, azért nem kell ennyire kritikusnak lenni. Különben is, az a bizonyos darab megérdemli, hogy indítsanak érte egy szériát. [smiley]papakacsint[/smiley] (Hmm, pont most adtam kölcsön egy barátomnak.)
Ha nagyon bele akarunk menni, akkor a Boszorkányúrnő se vmi jó. De azért egyszer el lehet olvasni őket. A Sötét herceg pl. nem rossz ötlet, meg az Ork gyilkosok is elmegy egynek. Adu ásznak a Rettegés erdejét akartam bejátszani 26 és 50 között, de látom, azt már írtad lentebb.
© SzG
2010. július 9. 18:42 | Válasz erre | #95
Ja, most a HK-ról beszéltem, bár ez gondolom nagyjából lejött. :)

Ami a többit illeti: különösebben értékelhető külföldi könyv az FF-en kívül nem igazán jelent meg.
© SzG
2010. július 9. 18:40 | Válasz erre | #94
Hát szerintem az egész szériában EGY darab van, ami minden szempontból tökéletes (a címét inkább nem írom le, jó? :)))), meg kb. 10-15, ami összességében véve elfogadható-játszható, ezek közé tartoznak természetesen a Garry Hamiltonosok is (bár a Sárkány vére már nem jött be, és a Rémálmok jönnek is erősem felemás, de mondjuk az elég ötletes, igen). Ezért is írtam úgy, hogy a "legtöbb" minősíthetetlen, mert nyilván akadnak jobbak is, nem az összes szemét.
De a többi -ezeken kívül- szerintem f*os, főleg a 26-51 közöttiek, brrr. :S :D
2010. július 9. 17:34 | Válasz erre | #93
Ez de tuti! A 47. bekezdésig van fenn a könyv. Ki volt az a lángész, aki így idéz egy lapozgatósból? [smiley]falbav[/smiley]
2010. július 9. 17:32 | Válasz erre | #92
Egész érdekes ez az oldal, amit belinkeltél. Vannak még jó sorozatok HK-n, meg KJK-n kívül? Most konkrétan a Fantasy Hero gamebooksokat kezdtem el nézegetni, úgy látom, az Arena Sorcery-ből van fenn google könyvek között.
Tudtok ajánlani vmit, amit érdemes megvenni? Meg ezek közül jelent meg magyarul? (Gondolom nem, de hátha :) )
2010. július 9. 17:28 | Válasz erre | #91
Na, ugye hogy nem lehet rendesen gépről olvasni? [smiley]nevetes1[/smiley]
Amúgy azért túlzás, hogy legtöbbjük értékelhetetlen. Sok jó ötlet van bennük, meg pl. általában a Garry Hamiltonosak jók szoktak lenni. Meg amúgy is, egyszer el lehet őket olvasni.
2010. július 9. 16:08 | Válasz erre | #90
http://www.gamebooks.org/show_series.php?id=1015

Ezek után megjelent még 57-ként a Fejtörők erdeje, 58-ként pedig a Nekropolisz, a holtak birtoka.
There's just two ways this can end, and in both of them, you die!
© SzG
2010. július 9. 16:06 | Válasz erre | #89
De.

01. Küzdelem az éj kövéért - Robert Knight & Jeffrey Stone
02. Küzdelem az éj kardjáért - Robert Knight & Jeffrey Stone
03. A nagy féregfutam - Robert Knight & Jeffrey Stone
04. Küzdelem az éj könyvéért - Robert Knight & Jeffrey Stone
05. A sötétség gyűrűje - Ian Borouge
06. Árnyékvilág - Robert Knight & Jeffrey Stone
07. A fenevad nyomában - Jim Caldwell
08. Cherubion hőse - Robert Knight
09. A kőtorony titka - Ian Borouge
10. Kriptaszökevény - Robert Knight
11. Monarakh titka - Garry Hamilton
12. Dimenziók bajnoka - Robert Knight
13. Lidérccsapás - Alex R. Wermin
14. A káosz létsíkja - Garry Hamilton
15. A sárkánykard - Alex R. Wermin
16. Szörnyek szigete - Alex R. Wermin
17. Boszorkányúrnő - Garry Hamilton
18. Arcnélküliek - Garry Hamilton
19. Sárkányölő - Alex R. Wermin
20. Shiwo, a holtak ura - Jay Henorex
21. Acélkorona - Garry Hamilton
22. Mágusok tornya - Jonathan Graves
23. A démon szeme - Anthony Parker
24. Viharűzők - David H. Levihood
25. A mágus küldetése - William MacGregor
26. Megmérgezve - Alex R. Wermin
27. Sötét álom - William MacGregor
28. Szellemjárás - Gina Sheron & Alex R. Wermin
29. Hősök ideje - Alex R. Wermin
30. Sólyomlovag - William MacGregor
31. Ork gyilkosok - Alex R. Wermin
32. A kárhozat ura - Alex R. Wermin
33. Létsíkok vándora - William MacGregor
34. Káoszaréna - William MacGregor
35. Az utolsó csepp - William MacGregor
36. Sötét herceg - David H. Levihood
37. Árnyéksárkány - William MacGregor
38. A jégmezők harcosa - William MacGregor
39. Kristálykoponya - Alex R. Wermin
40. Halálvadász - Alex R. Wermin
41. Rémkirály - Alex R. Wermin
42. A mocsár szörnyetege - William MacGregor
43. Trollok völgye - Alex R. Wermin
44. A halálontúli király - Wallace G. Archer
45. A rettegés erdeje - Garry Hamilton
46. Kínok kínja - William MacGregor
47. A fekete lovag - Alex R. Wermin
48. A Hold sikolya - William MacGregor
49. Tűzevő - Alex R. Wermin
50. Lélektükör - Jonathan Graves
51. Az ötvenegyedik harcos - Jonathan Graves
52. Őserűk ura - Winston Northenlight
53. A sárkány vére - Garry Hamilton
54. Eleven falak - Winston Northenlight
55. A hit nevében - Victor Mannas
56. Rémálmok jönnek - Garry Hamilton
57. Fejtörők erdeje - Winston Northenlight
58. Nekropolisz - A holtak birtoka

De a legtöbb teljesen értékelhetetlen. :) Az első 20-ban van pár jobb, meg az utolsó négyben, aztán kb. ennyi. Ja, meg a Rettegés erdeje jó még a közepéről. Ennyi.
2010. július 9. 15:41 | Válasz erre | #88
Valakinek nem lenne esetleg egy komplett listája arról hogy eddig sorrendben milyen HK kötetek jelentek meg?
© Kamo
2010. július 5. 13:28 | Válasz erre | #87
Letöltés megvolt, elkezdtem olvasni így a könyveket, de valahogy kb. 10 percnél tovább nem bírom... Egyszerűen én nem bírom a könyvet könyv nélkül olvasni... Legyen ott a kezemben, az az igazi! (Persze ennek ellenére oriási "riszpekt", amiért feltettétek a szkennelt változatokat.) Külön mázli, hogy a subbás-roham előtt kikerült HK könyveket még épp időben le tudtam szedni. A 7-es azonban hiányzott, azt meg valaki torrent-re kitette, úgyhogy azt is sikerült beszerezni. Jó lenne a továbbiakat is, bár az első 15 könyvből a jó részét olvastam már. (Leginkább nem tetszett: Lídérccsapás. Legjobban tetszett: Arcnélküliek+Acélkorona együtt, meg a Shiwo! Sajnos az Arcnélküliek el van rontva, mert egy helyen egymás után olyan sokszor kell szerencsepróbát tenni, hogy már rég elfogyott a pontjaid száma, ill. nem tudsz kisebbet dobni, és meghalsz.)
© killmaster (Savanyúhas)
2010. július 3. 07:49 | Válasz erre | #86
Én szerencsésnek érezhetem magam, nekem a birtokomban van a Halál seregei című könyv. Igen van némi hasonlóság a két könyv között, na nem olyan vészes! Sokkal inkább érdekesebb, hogy a Múmia átka című könyvben leginkább a könyv elején, feltűnően sok hasonló epizód mutatkozik a korábbi KJK könyvekkel. Persze ebből sincs gond, ettől még igen jó kis történet kerekedett belőle. Tehát ne csodálkozzunk, ha itt-ott hasonló elképzelésekkel találkozunk kalandjaink folyamán. Az Arcnélkülieket még nem olvastam, bár ha jól tudom, ők valamiféle orgyilkos banda. Egyébként az oldalról is letöltheted a könyvet, bár nem olyan mint az igazi, de jobb mint a semmi...
© Kamo
2010. július 2. 23:53 | Válasz erre | #85
Killmaster: Nekem is az egyik kedvencem a HK-ból az Acélkorona. Mindíg együtt olvasom az Arcnélküliek-kel (mármint utána, mert az Acélkorona a második rész). Bezzeg ha meglenne a Halál seregei (régen olvastam már), akkor azt olvasnám többször, mert az volt az eredeti, a HK-s verzió inkább csak átemelte a jó ötletet a régi klasszikusból... szerintem.
2010. június 8. 21:10 | Válasz erre | #84
Én a végtelenségig türelmes vagyok...egy ideig [smiley]vigyor3[/smiley]
Már néztem a neten máshol,de nincsenek fent sehol.
Köszönöm szépen a válaszodat.
© killmaster (Savanyúhas)
2010. június 8. 20:40 | Válasz erre | #83
Longsfield, csak azt tudom mondani légy türelemmel, ez az oldal elsősorban a KJK könyvek miatt jött létre, töltögesd addig azokat, míg nem jön újabb HK feltöltés! Runner bár nem jótündér, de igyekszik minden kívánságot teljesíteni... (Esetleg nézz szét még az interneten itt-ott)
2010. június 8. 19:59 | Válasz erre | #82
Problémát okozna ha a leszedett játékkönyvek máshová lennének feltöltve?
Nagyon jó lenne megszerezni őket,valaki esetleg nem tudná feltölteni?
© SzG
2010. június 6. 17:32 | Válasz erre | #81
Ezt elvivleg csak tőlem lehetne beszerezni, könyv formátumban, de szerintem ne erőltessük, nem hinném, hogy tetszene neked. :)
© bimi96
2010. június 6. 16:42 | Válasz erre | #80
Egy kérdés: ezt a könyvet pdfben át tudja vki nekem küldeni???
© SzG
2010. június 5. 11:38 | Válasz erre | #79
Rendben, akkor majd legfeljebb tényleg jól meggondolom, hogy mit és hogyan írjak, nem nyomok rá rögtön a post megírása után a "mehet"-gombra. :)
© runner
2010. június 5. 11:11 | Válasz erre | #78
Azért nem engedélyeztem senkinél a szerkesztés gombot, mert akkor valaki ir valamit. Arra reagálnak, megváltoztatja, és már nem tudni a következő miért is irta azt amit.
Szóval kavarodás lenne.
A főhős Te vagy!
© SzG
2010. június 5. 09:35 | Válasz erre | #77
Visszaolvasva kicsit értelmetlennek tűnik az utolsó sor (korán volt), tehát: arra gondoltam, hogy egy szerkesztés-gombot nem lehetne-e valahogy intézni ide. Vagy erre ez a fajta fórum alapból nem alkalmas, ugye?
© SzG
2010. június 5. 07:15 | Válasz erre | #76
Heh, az előző, alig pár sorból álló háeszbe sikerült háromszor is belenyomnom a "szóba került"-öt... ez azért kisit necces :D Ilyenkor (is) jól jönne, ha utólag is szerkeszthetőúek lennének a hozzászólások... Nem lehetne intézni ide egy editet? (A gombra gondolok természetesen.) :D
© SzG
2010. június 5. 07:12 | Válasz erre | #75
Igen, Killmaster véleménye is megtalálható a honlap Visszhang-menüpontja alatt. :) Sőt, COCK ÚR meg a könyv elején figyel (legalábbis a neve), a tesztelők között, szóval jobban belegondolva tényleg olvasták páran az itteniek közül is. (Talán még Firefoxnak is volt hozzá szerencséje.)
Ettől függetlenül persze tény, hogy amint Nimretil kolléga is említette, ezen a fórumon még nem került szóba komolyabban a kötet.

És ha már szóba került a Fenevad nyomában, ami ugye örök kedvenc stb., itt egy új kritika róla:
http://k-ter.blog.hu/2010/06/03/jim_caldwell_a_fenevad_nyomaban

(És ha már sóba került: kíváncsi leszek, hogy te milyennek fogod találni, KIllmaster kolléga!)

A blogger úr egyébként a Viharfaló titka címet viselő könyvről is postolt már egyet, ott a linkje annak is, szintén jól sikerült cikk, bár szerintem meglehetősen kesztyűs kézzel bánt az említett "művel". :)
© cock
2010. június 5. 00:14 | Válasz erre | #74
A lapozást úgy lehet megoldani, hogy valaki nekiáll és ellátja a pdfet a megfelelő helyen linkekkel. Meg tudnám csinálni, de brutálisan sok és meglehetősen unalmas meló. [smiley]szomoru1[/smiley]
2010. június 5. 00:09 | Válasz erre | #73
Persze, igazad van, de félreértettél. Természetesen olvastam a hozzászólásokat (a tiédet is). Arra céloztam, hogy ezen a fórumon még nem írtak róla. :)
Első oldalElőző oldal1234567891011121314151617181920Következő oldalUtolsó oldal