Zagor.hu
Zagor.hu fórum
Játékkönyv adás – vétel
BejelentkezésRegisztrációElfelejtett jelszó
Első oldalElőző oldal123456789101112131415161718192021222324252627Következő oldalUtolsó oldal
2012. június 30. 10:08 | Válasz erre | #470
Köszi srácok!

twilight:
Melyik része érthetetlen?

Megoldottam ezt a problémát, ha elolvasod, majd meglátod.

Azt gondolom, hogy Ady Endre, a 48-as szabadságharc, Árpád-ház stb az általános műveltség témakörébe tartozik. Persze lehet, hogy nem értünk egyet... Ilyen könyvön kívüli infókra kell gondolni. Amúgy meg bárki bárminek utána tud nézni, ez manapság már nem akadály.

Lehet, hogy el kellene olvasnod a könyvet, mielőtt még bitóra küldenél [smiley]awink[/smiley]
2012. június 30. 08:55 | Válasz erre | #469
\"akinek van egy az Állatkertben farkaskutatóként dolgozó menyasszonya. Rejtélyes körülmények között eltűnik\" - látom a fogalmazási készségen még lett volna mit csiszolni.

Szintén problémának látom, hogy valójában KÉT könyvet írsz, nem egyet. Mer\' ha beállok az egyik seregbe, és onnan nincs átmászkálás a másikba, így ugyanabba fog belebukni mint a Találkozás FEARrel.

Könyvön kívüli infókat elvárni... Hát ilyen Steve-éknél nem fordult elő, és nagyon alapos okkal. Bármilyen \"általános\" műveltséget is feltételezel t. írókám (általában túl sokat).
© killmaster (Savanyúhas)
2012. június 29. 23:20 | Válasz erre | #468
Remélem sikeres lesz a könyv, bár engem még nem igazán győztetek meg, hogy beszerezzek egy példányt... Igaz az efféle vámpír vs farkasember sztorik nem is vonzanak igazán. Azért annak örülők, hogy nem egy kis szemüveges, nyámnyila varázslófiú a főhős, aki gonosz mostohái elöl mágussuliba megy tanulni, és még varázspálcája is van.[smiley]fantasy-27[/smiley] Bár ez a járjuk be kis hazánkat rész érdekesen hangzik, pláne ha rögtön az állatkert után kocsmázni megyünk... [smiley]pias[/smiley]
2012. június 29. 22:34 | Válasz erre | #467
2012. június 29. 18:57 | Válasz erre | #466
Sziasztok! Először is elnézést a pontatlan beharangozóért, úgy tűnik, a lelkesedésünket még nem tudja követni a technikai felkészültségünk [smiley]crazya[/smiley] A hír nem kamu, tényleg meg fog jelenni a könyv, ez már egészen biztos. A könyvet én írtam, pár dolgot pontosítanék, illetve néhány konkrétum, szerencsére többen érdeklődtök.
Magamról annyit, hogy gyerekkorom óta falom a KJK-t, de gondolom ezzel itt nem lógok ki a sorból :) Ez életem első regénye, amolyan ifjúkori zsenge, de állítólag izgalmas és szórakoztató a próbaolvasó közönség szerint, úgyhogy az eljövendő szép napok reményének rabja vagyok. A lapozgatóst értsétek szó szerint, hisz abszolút az. Sok munkát és kutatást fektettem bele, nagyon bízom benne, hogy elég színvonalas ahhoz, elnyerje tetszéseteket, és elégedettek lesztek az íróvá avanzsált játékossal [smiley]wave[/smiley]
A regényem kis hazánkban játszódik napjainkban, legalábbis a most megjelenő első rész. A sztori elég hatalmas és szerteágazó, ezért több részben jelenik majd meg, ráadásul a játszhatósága is megtöbbszöröződik így. A most megjelenő első rész még csak bemelegítés, de már itt is több vége lehet a sztorinak. Tudom elég nagy fába vágtam a fejszém, de eddig úgy tűnik műxik a dolog.
Egy fiatal szebb jövőre érdemes újságíró bőrébe bújunk, akinek van egy az Állatkertben farkaskutatóként dolgozó menyasszonya. Rejtélyes körülmények között eltűnik, és mivel jófejek vagyunk és szerelmesek elkezdjük megkeresni. Csakhogy közben egy gyilkossági ügybe keveredünk és egy olyan világba, amit eddig nehéz volt elhinni. Az alapsztori dióhéjban ennyi. A háttértörténetben vámpírok és vérfarkasok vannak, no nem ezért kell megvenni a könyvet. Ennek ellenére. Itt ugyanis mindenki eldöntheti, hogy a vérfarkasokkal vagy a vámpírokkal paktál le és aprítja az ellent, ki-ki ízlése szerint, az olvasónak kell eldöntenie, hogy kiben bízik és kiben nem. Ahogy az életben, itt sem mindenki fekete vagy fehér... Nyomozásunk és kalandunk során irodalmi és történelmi vonatkozások, utalások segíthetik avagy nehezítik dolgunkat (a magyar középkor az egyik nagy szerelmem), de egy kis általános műveltséggel azért ezek a rejtvények megoldhatók. A regényben bejárjuk kis hazánkat: Budapest, Dobogókő, Szekszárd és a folytatásban Pécs, Szeged, Tihany stb.
Szerencsére van egy kis csapat, akivel dolgozunk a megjelenésen. Most már a borító nyomására várunk csak, a nyomda és a kiadó ígérete szerint kb másfél hét. Szal ennyit a kulisszákról
Honlap készül, fenn leszünk fészen. Megvenni a webshop-unkon lehet majd, illetve Bookline-on lesz első körben elérhető, aztán meglátjuk.
Azonnal szólok, ha mozdulunk előre. Az ár még nem fix, de egy normál regény árára kell készülni. Úgy keressétek majd, hogy Les R. Key: Vérvonal - A menyasszony (Ígérem a cím a történetről szól, nem hatásvadászat)
Igyekszem a verbális hasmenéstől a továbbiakban tartózkodni a fórumon. De tényleg. Várom a jó és rossz kívánságokat, észrevételeket, kérdéseket!

© killmaster (Savanyúhas)
2012. június 29. 13:53 | Válasz erre | #465
Igazság szerint kiadnak annyi \"tűzrevaló\" kamu könyvet, hogy plusz egy már fel sem tűnik. Április 1-je már mögöttünk van, tehát ki tudja mennyi igazságtartalma lehet ennek az egésznek. Viszont gondolom Livinstone augusztusi könyvújdonsága nem valamiféle kacsa hír, remélem valami digitális verziót elcsípek belőle fenn a neten. Sőt ha lenne valakinek a mágus lapozgatós könyvekből valamiféle digitális (és még olvasható) kiadása, hát azt megköszönném. Cserébe tudok adni én is számos fantazy jellegű, digitális kiadású (legikább Cherubionos) könyvkiadványt. Itt a fórumon elérhettek ezügyben...[smiley]wave[/smiley]
2012. június 29. 11:32 | Válasz erre | #464
A címe a [spoiler]Nekromanta Alkonyata[/spoiler] lesz... [smiley]banplz[/smiley]
2012. június 29. 11:29 | Válasz erre | #463
Plusz konkrétan sehol nem találsz róla semmit. :D
De ne ítéljünk azért elhamarkodottan. (Pedig most jó nagy betűkkel be akartam írni, hogy szerintem [spoiler]KAMU (vagy vmi magánkiadás, nulla reklámmal)[/spoiler].) Mindegy, úgyis kiderül a \"napokban\". Részemről nem oszt, nem szoroz, amúgy se bírom az ilyen korabeli vámpíros-vérfarkasos sztorikat.
2012. június 29. 08:51 | Válasz erre | #462
Csak én tartom furcsának, hogy

- email címet adott meg további információk beszerzése céljából, nem pedig weboldalt?
- nem mondott pontos(abb) megjelenési időpontot?
- sem pedig könyvcímet?
- vagy könyvesboltot, ahol árulni fogják?
- vagy legalább valami konkrét beszerzési lehetőséget?
- meg úgy egyébként nem mondott semmit?
- és hogy idézőjelbe tette a lapozgatóst?

Ha valaki úgy gondolja, hogy megéri az emailt, majd tájékoztasson minket is.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© killmaster (Savanyúhas)
2012. június 29. 07:37 | Válasz erre | #461
Nahát, gondolom azért nem Alkonyat címen fut, mert az már bejáratott cím. Bár igaz, ami igaz, örülni kellene, hogy kis hazánkban még megjelennek lapozgatós könyvek, már mint a Zagor.hu berkein kívül is... [smiley]hehe[/smiley] Valamiféle ajánló azért jól jönne, na nem mintha meg akarnám vásárolni (ugye a piszkos anyagiak...), de ki tudja mennyien olvassák még ezt a hirdetményt rajtam kívül.
Még a témába vágóan mindig keresek Múmia átka Zagoros kiadványt, ha valaki megválna tőle elsőként nekem írjon itt a fórumon.
2012. június 29. 01:20 | Válasz erre | #460
Sziasztok,
Napokon belül megjelenik egy Magyarországon napjainkban játszódó \"lapozgatós\" könyv.
Magyar szerző, vámpírok és vérfarkasok küzdelme az eltűnt lány nyomában.

További info: smileyandrk@gmail.com
© Alex
2012. június 25. 22:02 | Válasz erre | #459
Sziasztok! Keresem, megvenném, az alábbi könyveket:
-Az elátkozott ház
-A hóboszorkány barlangjai
-A vértengerek

E-mail: realbeckham@freemail.hu
© killmaster (Savanyúhas)
2012. június 4. 11:49 | Válasz erre | #458
Vásárolnék Zagor.hu-s kiadású Múmia átka című könyvet, lehetőleg megkímélt állapotban. Ha valaki esetleg szeretné eladni a példányát írjon nekem itt a fórumon, vagy az emperor77@citromail.hu email címemre. Runner kolléga jelezte, hogy nála egyenlőre nincs, így hozzátok, fórumozókhoz fordulok. [smiley]fantasy-41[/smiley]
© Zoli7
2012. június 2. 20:15 | Válasz erre | #457
Üdv!
Eladnám a következőket:
-A Viharfaló titka 1000 Ft
-Kígyófészek 1000 Ft
-Menekülés a sötétségből 500 Ft

készíthetek fényképet ha van rá igény
elérhetőségem: spartakus077[kukac]gmail[pont]com
2012. április 26. 08:11 | Válasz erre | #456
Közszolgálati közlemény: vadonatúj [url=http://konyvudvar.net/index.php?option=com_virtuemart&category_id=49&flypage=flypage.tpl&manufacturer_id=6&page=shop.product_details&product_id=9017&Itemid=8&vmcchk=1&Itemid=8]Szabad nép[/url] eladó 190 Ft-ért a Könyvudvarban.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
2012. április 25. 18:18 | Válasz erre | #455
Van Titánom és kjk kalandkönyveim is eladóak(a magyarokon kívül angol nyelvű is akad). Írjon privátot, aki szeretne belőlük venni!
© Porter
2012. április 24. 19:39 | Válasz erre | #454
Szia, van még esetleg abból a két Titánból egy?
© szandi
2012. március 27. 19:43 | Válasz erre | #453
sziasztok én keresem az angyalvadász mindegyik részét föleg az elsöt az angyalvért ha megvan valakinek könyv formájában szivesen elcserélném ehez hasonlo könyveim vannak nagyon jo állapotban ha érdekel irjatok a
szandicica2190@freemail.hura köszi
© Béci
2012. március 6. 09:04 | Válasz erre | #452
Egyben eladnám 19 db lapozgatós könyv gyűjteményem 8000 huf-ért Tatabányán (ibela(kukac)citromail.hu).
Kaland játék kockázat: Az elátkozott ház, A végzet erdeje, A gyíkkirály szigete, A skórpiók mocsara, Bajnokok próbája, A rémület útvesztője, A haláltalizmán, A varázsló kriptálya, A káosz fellegvára, A pusztítás maszkjai
Fantázia harcos: A mélység rabszolgái
Kaland játék varázslat: A shamutanti dombok, Kharé - A csapdák kikötővárosa
Harcos képzelet: Árnyékvilág, A nagy féregfutam, A sötétség gyűrűje
Egyéb: Riveti utcák, sziklatorony,Menekülés a sötétségből.
2012. március 5. 15:33 | Válasz erre | #451
Eladnám néhány könyvemet 500 Ft / db áron, vagy egyben 2000 Ftért

Szörnyek szigete
Árnyékvilág
Lidérccsapás
A káosz létsíkja
Vietnámi tombolás
Menekülés a sötétségből (firkás)
2012. március 4. 08:31 | Válasz erre | #450
Üdv.
Régről megmaradt dragon ball os figurákat, kártyákat vennék.
Akinek van bármi ilyesmi és megválna tőle írjon erre a címre: slycoop@citromail.hu
© runner
2012. február 11. 22:30 | Válasz erre | #449
Néha magasabb áron (1000-1200 forintért) látom a Rakétás KJK könyveket antikváriumban.
De nemrég néztem be a Kolosy térnél lévőbe, ahol 500 Ft darabja.
Persze csak éppen 4-5 féle volt.

Egy gyönyörű állapotú [i]A Tűzhegy Varázslójá[/i]t meg is vettem. [smiley]crazya[/smiley]
A főhős Te vagy!
2012. február 9. 14:27 | Válasz erre | #448
Eladó, vagy csere KJK könyvekre, vagy Magus szerepjáték könyvre:

A sárkány háborúja 600 Ft
Kard és Mágia 600Ft

Riveti utcák és Sziklatorony egyben 800 Ft

Menekülés a sötétségből 400 Ft (van a könyvben 2 üres oldal, ami tele van firkálva)

Harcos képzelet kötetek:

Szörnyek szigete 500 Ft
Árnyékvilág 500 Ft
Lidérccsapás 500 Ft
A káosz létsíkja 600 Ft

2012. február 7. 21:25 | Válasz erre | #447
Szia!
Viszont is ment pm :) Köszi!
© Ravnos
2012. február 4. 00:02 | Válasz erre | #446
Hát a régi kiadásokra a vaterán kívül ott van pl: a régikönyvek.hu. De általában ez drágább szokott lenni!
2012. február 3. 16:41 | Válasz erre | #445
Még mindí elcserélném vagy eladnám az alábbi könyveimet:
Ian Livingstone: A hóboszorkány barlangjai
William McGregor: Árnyéksárkány
A könyvek jó állapotban vannak, bár A hóboszorkány barlangjai firkás volt, de kiradiroztam. Kérésre fotót tudok küldeni!
Ami érdekelne cserébe, a rakétás sorozat kötetei az alábbiak kivételével: A hóboszorkány barlangjai, Vértengerek, Az országút harcosa, A gyikkirály szigete! Vásárlás esetén az ár megbeszélés tárgyát képezi + postaköltség.
2012. február 3. 16:33 | Válasz erre | #444
Üdv!
Ment pm Titán témában. Köszi!
2012. január 17. 07:34 | Válasz erre | #443
Sziasztok!

Lenne 2 darab teljesen makulátlan(akár az új) TITÁN 2000 Ft/darabáron, ha esetleg valakit érdekel. Kérésre fényképet tudok küldeni.
2012. január 15. 10:06 | Válasz erre | #442
Szia! Nálam vannak magyar és angol KJK könyvek. Klikkelj rá a felhasználónevemre ennél a hozzászólásnál és felhoz egy emailcímet is, arra írj!
© Z
2012. január 15. 02:17 | Válasz erre | #441
Sziasztok!

Frissen regisztrált tag vagyok, és szeretném megtudni, hogy hogyan lehet hozzájutni az általatok kiadott könyvekhez? Lehet, hogy már más is megkérdezte ezt, de nem olvastam el minden fórumtémát, így ezúton is elnézést kérek. Ezen kívül van-e valami tippetek, hogy a régebbi darabokat honnan lehetne beszerezni (a vaterát leszámítva)? Nagyon hálás lennék minden segítségért!
2012. január 3. 12:46 | Válasz erre | #440
El tudom, csak meg kell kérdeznem, hogy mennyibe kerül, és mennyi idő, mire megkapod. Melyik könyv érdekel amúgy?
2012. január 2. 22:34 | Válasz erre | #439
Magyarorszagon kivulre el tudod postan kuldeni?
2012. január 2. 13:23 | Válasz erre | #438
lenswer5: küldtem neked privát üzenetet
2011. december 30. 17:28 | Válasz erre | #437
kjk konyveket keresek megvetelre, csak az a bibi,hogy Nagyvaradon elek.Ha esetleg valahogy meg lehetne oldani...
2011. december 30. 15:14 | Válasz erre | #436
Keresek cserére Királyok Koronáját.
2011. december 22. 23:53 | Válasz erre | #435
Eladó a Kaland Játék Varázslat sorozat első három kötete, ha valakinek kellene a Királyok koronája mellé.

- Shamutanti dombok
- Kahré, a csapdák kikötővárosa
- Hét sárkánykígyó

A három együtt 3000 Ft postaköltséggel együtt.
Csak egyben adom el.
2011. december 18. 15:47 | Válasz erre | #434
A Rémület Útvesztőjét és a Végzet Erdejét jó eséllyel lehet találni antikváriumokban, A Varázsló Kriptáját elég nehezen, a Zagor Legendájáról nem tudok nyilatkozni.
(A Varázsló Kriptájából bő egy éve csak 1 példányt láttam antikváriumban elég drágán,de azt nem kerestem, mert már megvolt.)
2011. december 15. 18:43 | Válasz erre | #433
[spoiler2]Csomó csak a wc-ben van.[/spoiler2]
© balee
2011. december 15. 17:58 | Válasz erre | #432
A rémület útvesztőjéből egy csomó van a vaterán.
© Assium
2011. december 15. 10:00 | Válasz erre | #431
Keresem megvételre az alábbi köteteket:

A varázsló kriptája

A rémület útvesztője

A végzet erdeje

Zagor legendája

E-mail címem: assium@citromail.hu
2011. december 12. 20:29 | Válasz erre | #430
Sziasztok!

Eladó lapozgatós könyveim:

A gyíkkirály szigete 700ft

Az országút harcosa/2db 700ft/db

A haláltalizmán 800ft

Tolvajok városa 800ft

Küzdelem az éj kardjáért 800ft

érd: abexKUKACfreemail.hu


2011. december 6. 14:53 | Válasz erre | #429
Üdv!

A királyok koronája megjelenése alkalmából eladó a Kaland-Játék-Varázslat sorozat első 3 kötete hibátlan állapotban. :D Csak egyben adom őket 3500 Ft-ért. Ez az ár már tartalmazza a postaköltséget is ajánlott küldeményként.
2011. december 4. 18:04 | Válasz erre | #428
Mivel nagy szükségem lenne a pénzre, ezért mihamarabb szeretnék megszabadulni tőlük. Éppen ezért teszek még egy ajánlatot - ez a vége - a lentebb már említett könyvekkel kapcsolatban. Ha valakinek esetleg kellene, akkor a szintén lentebb olvashatott 3000 Ft+pk helyett mindössze 2000Ft+pk ellenében elvihető!

A könyvek:

Anthony Sheenard: A Szerencse Zsoldosai
http://www.antikvarium.hu/ant/book.php?konyv-cim=a-szerencse-zsoldosai&ID=222549

Donald H. Wisedoe: Kristálymágia
http://www.antikvarium.hu/ant/book.php?konyv-cim=kristalymagia&ID=54713

Larry Niven: Nem sokkal a vége előtt
http://www.antikvarium.hu/ant/book.php?konyv-cim=nem-sokkal-a-vege-elott&ID=61370

Micheal Shea: Ravasz Cugel
http://www.antikvarium.hu/ant/book.php?konyv-cim=ravasz-cugel&ID=61456

L. Sprague de Camp: Manótorony
http://www.antikvarium.hu/ant/book.php?konyv-cim=manotorony&ID=43838

Robert Knight: A Sárkányszuka
http://www.antikvarium.hu/ant/book.php?konyv-cim=a-sarkanyszuka&ID=185079

Robert Knight: Fekte Vér
http://www.antikvarium.hu/ant/book.php?konyv-cim=fekete-ver&ID=36463

Robert Knight: Az Ereklye
http://www.antikvarium.hu/ant/book.php?konyv-cim=az-ereklye&ID=61403

Azt hiszem, hogy ez egy tisztességes ajánlat, persze e felől nem csak az én véleményem számít.
© Gery
2011. december 4. 17:17 | Válasz erre | #427
Megveszem! [smiley]circling[/smiley]
Írtam üzenetet. [smiley]email[/smiley]
2011. december 3. 22:33 | Válasz erre | #426
Van eladó, zagor legenda könyvem, ha vki normális árat ad érte, nem alkuszik és rendben fizet.
2011. december 3. 20:51 | Válasz erre | #425
Ha sehol sem találod normális áron, akkor három dolgot tehetsz. Vagy vársz, hátha lesz valakinek. Vagy utánnajársz az antikváriumban. Legvégső esetben pedig valamelyik netes oldalról megrendeled - bár ez a legköltségesebb valószínűleg.
© Gery
2011. december 3. 18:02 | Válasz erre | #424
Még mindig keresem a Zagor legendáját. [smiley]integet2[/smiley]
2011. november 29. 19:05 | Válasz erre | #423
Üdv!
Az alábbi könyveket szeretném elcserélni:
Ian Livingstone: A hóboszorkány barlangjai
William McGregor: Árnyéksárkány
A könyvek jó állapotban vannak, bár A hóboszorkány barlangjai firkás volt, de kiradiroztam. Kérésre fotót tudok küldeni!
Ami érdekelne cserébe, a rakétás sorozat kötetei az alábbiak kivételével: A hóboszorkány barlangjai, Vértengerek, Az országút harcosa, A gyikkirály szigete!
Keress itt pm-ben vagy e-mailben a: porszem@yahoo.com cimen!
Csak bátran! :)
Ciao!
2011. november 29. 15:51 | Válasz erre | #422
Keresek egy jó állapotban lévő Hajnal Hadura c. könyvet, lehetőleg olcsón:)
2011. november 29. 15:49 | Válasz erre | #421
Két könyv elkelt, ezért itt az újraírott lista:

Én is szeretnék pár könyvet eladni. Mindegyik könyv nagyon jó állapotban van.

Anthony Sheenard: A Szerencse Zsoldosai
http://www.antikvarium.hu/ant/book.php?konyv-cim=a-szerencse-zsoldosai&ID=222549

Donald H. Wisedoe: Kristálymágia
http://www.antikvarium.hu/ant/book.php?konyv-cim=kristalymagia&ID=54713

Larry Niven: Nem sokkal a vége előtt
http://www.antikvarium.hu/ant/book.php?konyv-cim=nem-sokkal-a-vege-elott&ID=61370

Micheal Shea: Ravasz Cugel
http://www.antikvarium.hu/ant/book.php?konyv-cim=ravasz-cugel&ID=61456

L. Sprague de Camp: Manótorony
http://www.antikvarium.hu/ant/book.php?konyv-cim=manotorony&ID=43838

Robert Knight: A Sárkányszuka
http://www.antikvarium.hu/ant/book.php?konyv-cim=a-sarkanyszuka&ID=185079

Robert Knight: Fekte Vér
http://www.antikvarium.hu/ant/book.php?konyv-cim=fekete-ver&ID=36463

Robert Knight: Az Ereklye
http://www.antikvarium.hu/ant/book.php?konyv-cim=az-ereklye&ID=61403

Ár 500 Ft/db+postaköltség. Ha valakit az egész egybe érdekelne, akkor az is lehetséges. Ez esetben akciósan számolom, 4000 Ft helyett, mindösszesen csak 3000 Ft+postaköltség!
Első oldalElőző oldal123456789101112131415161718192021222324252627Következő oldalUtolsó oldal