Zagor.hu
Zagor.hu fórum
Titán – A Kaland Játék Kockázat kézikönyve
BejelentkezésElfelejtett jelszó
2020. december 30. 14:29 | Válasz erre | #60
Hát a lehetőség biztosan adott, írjátok be, hogy mit kellene változtatni, mi lett félrefordítva stb., hogy legalább azzal is haladjon a dolog.
2020. december 30. 10:33 | Válasz erre | #59
Nekem megvan a régi, de elég szétesős. A minőségével sem vagyok megelégedve, és tutira vannak benne fordítási pontatlanságok is. Szívesen beruháznék egy Zagoros (=igényes) változatra :)
© Kawer
2020. december 29. 16:52 | Válasz erre | #58
Én is szívesen fognám kézbe a TITÁN zagoros változatát, kemény kötésben! :)
"Mióta felfogtam halandóságomat, azóta sokkal vidámabban telnek napjaim!"
© timba
2020. december 27. 22:39 | Válasz erre | #57
Tényleg jó lenne egy új példány. Kemény borítósért legszívesebben odaadnám még valaki karját is.
2020. december 11. 01:35 | Válasz erre | #56
Tinánnak jó lenne egy zagoros kiadás ami nem esik szét és updatelve van!!!!
VAn aki támogatja ezt?
dum spiro spero!
© twillight (Kövérorr)
2019. május 2. 19:42 | Válasz erre | #55
Talán ahol a töklámpás-szörnyek jöttek, vagy amelyikben a Rejtélyes Rabló szerepelt, említés szinten.
Amúgy nem nagyon.
© Denko
2019. május 2. 17:54 | Válasz erre | #54
Én nem tudok ilyenről.Valaki?
2019. április 30. 12:18 | Válasz erre | #53
Kedves Fórumozók! A minap éppen a Titán kanonizált(?) írásait olvasgattam, és felmerült bennem egy kérdés. A hajtóvadászat és a démonok szórakozásai résznél, "az egész világra kiterjedő" Vadászat részletesebb leírásában olvashatjuk, hogy "a Hajtóvadászat végigsöpör az éjféli égbolton, és iszonyatos pusztítást végez a környéken, az elhagyatott településeken, tanyákon, ahol szert lehet tenni újabb lelkekre, melyek a mulatság folytatásához kellenek." Találkozott már valaki bármely kalandban ilyen Hajtóvadászatra történő utalással?
2018. március 20. 18:46 | Válasz erre | #52
Új kalandötlet kedvcsináló...

" Készen állsz egy IGAZI kalandra? Készen állsz vakmerőn nekivágni a Titán sivatagainak? Akkor ragadj dobókockát és vágj bele a következő fantasztikus kalandba:

A TÉRKÉPÉSZ ÁTKA
(Alcím : Teodolittal a sivatagban)

Ne feledd: a főhős TE vagy! "
© killmaster (Savanyúhas)
2018. március 19. 08:13 | Válasz erre | #51
Valóban a Rémület útvesztőjében a kaland szövege egyértelműen déli irányban jelöli Vatos letűnt városát, noha a pontos elhelyezkedését a Titán térképészei sem ismerik. (Ki lenne az a vakmerő tudós, aki teodolittal szaladgálna a sivatagban?) Egyébként a térképek inkább az útmutatást szolgálják, sem mint a pontosságot, hiszen például a Végzet erdejében Nagyláb térképe is inkább egy vázlat, mégis valamiféle útmutatóul szolgál. Olykor megesik, hogy az ember elveszik a részletekben, ez történhetett egyes elnevezéseknél, de majd közösen javítjuk a felmerülő hibákat! (Erre remek példa volt az Éjféli tolvaj térképe, az eredetiben is volt hiba, de javításra kerültek a dolgok!)
2018. március 18. 12:05 | Válasz erre | #50
"Picit beleástam magam a témába, valóban a szöveget úgy kellene módosítani a Rémület útvesztőjében, hogy nyugat felé haladtok a varjúval, mert akkor valóban a Macskahal folyó partjára értek."

Vatos viszont déli irányban van, azaz miért indulnál kapásból nyugatnak?A folyónál erre megvan a magyarázat, hiszen mehetünk tovább gyalogosan délre, de innentől már nyugatra is hajóval, és később délre szintén (csak más fajta) hajóval, de a folyóig nem logikus kapásból más irányba indulni.

"Nyilván tökéletes térkép nincs, mert ahogy szaporodnak a kalandok, úgy tűnnek fel újabb és újabb települések, melyek a korábbi térképeken nem szerepeltek."

A lényegen ez nem változtat.Egy addig nem jelölt helység is simán feltüntethető okosan, olyan helyre illesztve, ahol nem zavar be az addigi koncepcióba.

"A távolságok pedig szintén nem mérvadóak, függ attól is, hogy lovon, gyalogosan netán hajóval vagy csónakkal közlekedünk, netán hőlégballonnal… "

A távolságok attól függetlenül hogy hogyan teszed meg nem változnak!50km akkor is annyi ha gyalog, lovon, hajón, hőlégballonon teszed meg.A menetsebesség változik és vele a megtett idő hossza, azaz a távolságok simán mérvadóak!
(Gyalogosan -ha ideálisak a feltételek (nehéz málha nélkül, könnyű terepen, megfelelő időjárás esetén, épen-egészségesen, megfelelő mennyiségű élelemmel-vízzel felszerelve)- naponta úgy 35-40km megtehető.Ez a 24órából kb. 10óra menet, kisebb-nagyobb pihenőkkel számolva.Lovon ez kb.felszorozható 3-4-szeresére is, azaz 100-150km körüli távot mehetünk, úgy hogy a ló se fáradjon le a kelleténél jobban.Hajóval is ehhez hasonlóra tippelem a távolságot, bár itt már több szempont is érvényesül, és nyilván a hajó nem fog elfáradni, de azt azt kezelő személy(ek) igen.Ballonon fogalmam sincs mekkora távot tehetünk meg/nap.De a ballonok nem igazán a sebességükről híresek, úgyhogy gondolom kevesebbet, maximum nem fáradunk el az utazás során.)

"Egyébként az Ezüst folyó a holdkő dombok lábánál ered, majd Iszaposdtól délre torkollik a Macskahal folyóba."

Az Ezüst-folyóval nem is lenne probléma, hogy Yaztromo tornyától kelet illetve dél felé is folyik, hiszen kanyarodhat úgy, és ez a Holdkő-dombokból való eredését sem zárja ki.A rémület útvesztőjében is csak a Macskahal-folyót kell Ezüst-folyóra kicserélni és ez a probléma ebben az esetben már meg is oldódott.

"Ami a pontosságot illeti, a Titánon még nem ismerik a GPS-t..."

Bizony, mintha ennyin múlna.Egy kicsit következetesebbnek kellett volna csak lenniük a Titán alkotóinak és kész.
Tedd azt másokkal,amit szeretnél hogy veled tegyenek meg,illetve ne tedd,amit magadnak sem szeretnél!
© killmaster (Savanyúhas)
2018. március 17. 13:49 | Válasz erre | #49
Picit beleástam magam a témába, valóban a szöveget úgy kellene módosítani a Rémület útvesztőjében, hogy nyugat felé haladtok a varjúval, mert akkor valóban a Macskahal folyó partjára értek. Nyilván tökéletes térkép nincs, mert ahogy szaporodnak a kalandok, úgy tűnnek fel újabb és újabb települések, melyek a korábbi térképeken nem szerepeltek. A távolságok pedig szintén nem mérvadóak, függ attól is, hogy lovon, gyalogosan netán hajóval vagy csónakkal közlekedünk, netán hőlégballonnal... Egyébként az Ezüst folyó a holdkő dombok lábánál ered, majd Iszaposdtól délre torkollik a Macskahal folyóba. Ami a pontosságot illeti, a Titánon még nem ismerik a GPS-t...
2018. március 15. 08:45 | Válasz erre | #48
Van, amikor először megvan maga a világ annak térképével együtt, és van amikor megvan X kaland, és azokból hozzuk össze a világot, és annak térképét.Ez utóbbi is működhet, de nyilván ebben van a több hibalehetőség, ami itt a Titán világában is előjött!
Számtalan példa van erre!
Először is a távolságok.A Titánon jelzett Skorpiók mocsara elég nagy területet lefed, ahhoz képest, hogy egy nap alatt átjárható.A majdnem hasonló területű Beltengeren pedig simán 40-50napig elhajókázol.És nem ez az egyetlen ilyen szitu.
Aztán ott van az allansiai paradoxon!Annyi térkép készült már róla a kezdetektől, hogy bár nagy vonalakban minden kb. azonos is, részleteiben mindegyik eltérő!Így történhetett meg az, hogy a Rémület útvesztőjében délnek indulva Yaztromo tornyától a Macskahal-folyón (ami amúgy szimplán Harcsa-folyó) megyünk a hídon keresztül, ami más könyvekben már az Ezüst-folyó, és a Macskahal így már nem délre, hanem nyugatra esik (lásd a legutóbbi Veszedelmek kikötőjében pl.).Az Ezüst-folyó pedig a Varázsló kriptájában keletre, hiszen ott keresztezzük a Holdkő dombok felé haladva.
Nagyon jópofa, szép, színes a legújabb térképmelléklet Allansiáról a Veszedelmek kikötőjében, csak éppen pontatlan.
Kíváncsi lennék egy beleköthetetlen Allansia térképre szigorúan az itt játszódó történetek alapján, ha ilyet egyáltalán létre lehetne hozni!Amiket eddig láttam, mind pontatlanok, torzak, hiányosak.
Ez a jelenség amúgy egyéb térségekre is éppúgy igaz sajnos!
Tedd azt másokkal,amit szeretnél hogy veled tegyenek meg,illetve ne tedd,amit magadnak sem szeretnél!
2018. március 9. 10:13 | Válasz erre | #47
Szerintem ennek sokan örülnének! :)
© Vikky
2017. június 28. 18:43 | Válasz erre | #46
Gondolkodom egy kemény fedeles példány elkészítésén, amit bővítenék színes képekkel, térképekkel...
© cock
2016. augusztus 28. 22:30 | Válasz erre | #45
És ha valakit érdekel és elkérné tőled, ingyen odaadnád?
Egyébként annyira nem nyilvánvaló ezen progik warezolása, mer pl. ncore-on nincs rajta. (az apk meg nem PC-s verzió ugye) Tudom, hogy azon túl is van torrentélet, de hogy őszinte legyek én még nem találkoztam külföldi torrenteken ilyesmivel. Bár lehet hogy van. Sokan szerintem azt se tudják, hogy létezik vagy ha tudják is, nem tudják, hogy mi ez.
2016. augusztus 28. 19:20 | Válasz erre | #44
Nem, természetesen nem vagy hülye azért, mert megosztottad ingyen a többiekkel. Ezért hálásak is lehetünk neked, köszi szépen!

Viszont légy szíves ne várd el tőlem azt, hogy elnézést kérek azért, mert ajánlottam valamit a többieknek (és ahogy írtam is: "Amennyiben valakit érdekel és nem sajnálja érte a pénzt, én nagyon tudom ajánlani..."). Ez nem jelenti azt, hogy "Vedd meg mindenképp!". Valamint tényleg szép gesztus a részedről amit tettél, de ezt ne követeld meg mástól is. Ha valaki élni akar szintén a gesztussal, akkor élni fog.

És emellett biztosan ezt a játékot is le lehet tölteni különböző warez oldalakról, ha valaki nem szeretne vagy nem tud pénzt fizetni érte, akkor a játék kipróbálását így is meg tudja oldani.
© cock
2016. augusztus 28. 18:00 | Válasz erre | #43
Most csak én vagyok ekkora hülye, hogy az általam vásárolt (szintén steames, de nem onnan vettem, hanem a hámbülbámbülről) FF-eket ingyen osztogatom itt a többieknek?

Én megvettem és szívesen töltöttem fel ide, te meg itt vásárlásra buzdítod a népet? :O

Úgy vagyok vele, hogy fizikailag is létező könyveket nem tudok "warezolni", azaz nem tudom megoldani, hogy mások ingyen kapjanak belőle úgy, hogy nekem a terjesztés egy forintomba se kerüljön, de a programok terjesztése megoldható. És ha már itt van egy ilyesmire vevő közönség, akkor miért ne?

És nem érdekel az sem, ha a warez miatt hőzöng a szerzőpáros vagy a Tin Man Games, elég zsetont toltam már nekik szerintem ahhoz, hogy egy kis warez beleférjen.
2016. augusztus 28. 17:14 | Válasz erre | #42
Bár ez már kicsit túlmutat a könyveken, de nekem nagyon pozitív élmény volt a Sorcery! sorozat inkle féle verziója. Bár se Androidon, se iOS-en nem volt lehetőségem kipróbálni, viszont Steam-en megvettem és végigjátszottam az eddig megjelent 3 könyv történetét.

Azért nyert meg nagyon, mert nekem pl. nagyon sok jó élményem kapcsolódik a KJV sorozathoz és ezeket szívesen játszom végig újra és újra. És szerencsére az inkle-ös verziók bővítették a világot és a történetet. Pl. Kharé sokkal nyüzsgőbb, sokkal élettel telibb és sokkal nagyobb is lett benne.

Amennyiben valakit érdekel és nem sajnálja érte a pénzt, én nagyon tudom ajánlani, nekem hihetetlen jó élményt tudott nyújtani. (Most egy nem fizetett reklámot olvashattak [smiley]vigyor3[/smiley])
2016. augusztus 26. 18:34 | Válasz erre | #41
Nekem is nagyon nehéz volna egy-egy konkrét helyszínt kiválasztani, már csak azért is, mert kontinensenként is volna több, de érdekes módon például az Óvilág kapcsán úgy vagyok, hogy egyrészt eddig kevesebb könyvélményem van még, és a KJV-könyvek kevésbé hozták azt a hangulatot, amit a Titánban található leírások alapján vártam anno, még a Shamutanti dombok megjelenése előtt, és ez rányomta a bélyegét a későbbiekre is. Hasonló okokból viszont egyes helyszínek, mint például a Beltenger vidékei már eleve közelebb álltak a szívemhez, pusztán amiatt is, mert már az első élményeim ezekhez kötődtek. Kimondottan szerettem mindig az emberi településeket, városokat, amelyeket kicsit részletesebben is meg lehetett ismerni (pl. Feketehomok kikötő, Kharé), de csak annyira, hogy úgy érezzem, ezzel is éppen csak egy kis bepillantást nyerhettem ezekbe (pl. Feketehomok kikötőben Azzur palotájának vagy a templomoknak a közelébe sem volt lehetőségem jutni a Tolvajok városában, de így megmaradt a titokzatosság is, Vatosról nem is beszélve, hogy Fangot, mint várost vagy Shurrupakot, Ariont ne is említsem!). Az egyik leghangulatosabb városélményem ráadásul nem is a Titánhoz, hanem az Orb-béli Ingoványi Szürkecéhekhez kötődik...
2016. augusztus 25. 10:42 | Válasz erre | #40
Nekem nagy többségében az Óvilágon játszódó kalandok tetszenek, a helyszínek és az atmoszféra miatt, illetve a leírása az Óvilágnak mindig is nagyon tetszett, szóval ezek alapján már kitalálható, hogy az Óvilág a kedvenc (éljen a szóismétlés! [smiley]vigyor3[/smiley]
2016. augusztus 25. 01:25 | Válasz erre | #39
Persze, hogy sok kedvelt helyszíne van szinte mindenkinek; nekem egész Allansia tulajdonképpen az, de hát - nem túl meglepő módon - a kedvencem Vatos romvárosa, de nagyon hangulatos még Kharé forgataga is. Szintén roppant emlékezetes (szinte minden szegletében) a Tűz-sziget a Gyíkkirályból.
2016. augusztus 12. 17:43 | Válasz erre | #38
Végülis a legtöbb könyvből ki tudnék emelni kedvenc helyszínt, ez így nehéz lenne. Kettőt említenék (vagy inkább négyet):

Tolvajok városa/Kharé: tele van élettel, emberekkel, veszéllyel

Gyíkkirály szigete/Skorpiók mocsara: nyílt terep, változatos helyszínek, gazdag élővilággal
2016. augusztus 11. 15:27 | Válasz erre | #37
Szerintem mindenkinek van sok! Napestig tudnám sorolni, hogy most a Halállabirintus, mert jó sötét hangulata van, vagy a Hóboszi barlangjai, mert az volt az első kalandom és így tovább. [smiley]vigyor3[/smiley]
2016. augusztus 10. 21:39 | Válasz erre | #36
Tudom, talán kissé erőltetett, uborkaszezonbeli kérdés, de azért is bedobom, mert érdekel. Van kedvenc helyszínetek vagy vannak kedvenc helyszíneitek a Titánon? Lehet bármi: város, barlang, tenger, sziget, hegy, vár, mocsár stb. És miért pont az vagy azok?
2016. április 21. 21:35 | Válasz erre | #35
Nem túl valószínű az újranyomás.

Kis (vagy nagy) szerencsével lehet találni nagyon megkímélt példányokat. Tavaly ősszel a Szellemlovasban akadtam egy igen szép és egyben lévő darabra, ami unokaöcsinek ment ajándékba, mivel ő csak egy sok darabban lévővel rendelkezett (ami szintén használt példány volt, és már nem a srác "szedte szét"; talán annyit az újabbat sem fogja forgatni [valamennyire sajnos - hisz inkább a tábla masináját nyüstöli], hogy az a darabjaira kezdjen széthullani).
© Zak
2016. április 20. 18:08 | Válasz erre | #34
Silverland - Telefon: (06-1) 250-41-57
© FeroxX
2016. április 20. 13:15 | Válasz erre | #33
Sziasztok,

Szerintetek a Silverland-es Titán az antikvár könyvet takar, vagy újranyomást, vagy esetleg eredeti régi nem használt könyvet??

http://www.silverland.hu/termek/2000/TITAN/

Azért érdekelne, mert bár van egy Titánom, de az a "szokásos" cafat, darabokra hullott állapotban van. :)
© twillight (Kövérorr)
2015. augusztus 21. 09:59 | Válasz erre | #32
A térkép alapján nincs. Annyi a klönbség, hogy a kocsmák az épületek más hányadára (de azonos épületekre!) vannak kiosztva. Egyébként nincs különbség.
© twillight (Kövérorr)
2015. augusztus 7. 16:50 | Válasz erre | #31
Majd nézem.

Igazából a Tolvajok Városában említett utcák be vannak rajzolva (kivéve a kaput) a Titánban, de nevük nincs felírva.

----

A Skorpiók Mocsaránál tartok, ott azt találtam hogy a könyvben a Görbe Lándzsa Fűzfaligetben van, míg a Titán a kiindulási városba rakta, Láphatár/Fenmarge-ba.
2015. augusztus 7. 06:39 | Válasz erre | #30
Úgy rémlik, hogy a Titánban és az Éjféli Tolvajaban lévő Feketehomok utcatérképek között is vannak különbségek.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© twillight (Kövérorr)
2015. augusztus 6. 21:14 | Válasz erre | #29
A Titán ugye közli Feketehomok utcatérképét.
Nos, sikerrel lehagytak róla 3 utcát, SŐT egy egész kaput is!
© killmaster (Savanyúhas)
2015. március 13. 09:03 | Válasz erre | #28
A sötét oldalt csábítóbb szolgálni, de a gonosz hálátlan úr! Lásd Skorpiók mocsara! Ha Bakót szolgálod jó esetben megkapod a jussod, de ki tudja miféle véres pénzt kapsz, amivel aztán vagy boldog leszel vagy nem... A jó erői szerencsére sokkal szervezettebbek, bár néha meggyőzésre van szükség, hogy melléd álljanak! Ezért a legjobb semlegesnek lenni, hisz ha megbillen a Titán erőegyensúlya, annak végzetes következményei lehetnek. Egyébként, ami a Titánban szerepel leírás, olykor nem fedi a KJK kalandok vagy épp az Out of the pit leírásait, de ebben az a szép, hogy bizonyos dolgokat szabadabban értelmezhetsz! Néhány leírásnál én is így teszek...
2015. március 12. 14:45 | Válasz erre | #27
Köszönöm, ez így rendben is van, csupán azt nem értem, hogy míg a \"jó oldalon álló\" orkkal vagy trollal nemigen találkozhatunk, addig a (Titán könyv szerint) \"hivatalosan a Jó erőit szolgáló\" fajok közt említett gnómoknál is mintha nehezebb lenne a Jó szolgálatát hihetőbben gyakorló példánnyal találkozni, mint a kevésbé jó oldalukat megtapasztalni. Az embert legalább Logaan teremtette, így számomra mégiscsak érthetőbb e faj eloszlása a jó-rossz tengelyen. Szóval értitek... Lehet, hogy a gonosz és a káosz (a sötét oldal) talán még vonzóbb, mint jónak vagy akár semlegesnek lenni? [smiley]hehe[/smiley]
2015. március 12. 14:15 | Válasz erre | #26
© killmaster (Savanyúhas)
2015. március 12. 14:03 | Válasz erre | #25
Konkrétan a jó erőit ne úgy képzeljéte el, hogy helló én jó fiú vagyok, és rögtön mellettetek áll egy tucat gnóm. Ha megnyeritek magatoknak, akkor segítségetekre lehet valamilyen módon. Lehet ez információ vagy valami egyéb hasznos tárgy. Mivel én javítgatom most a Kifelé a veremből című bestáriumot, megosztanám veletek mit is ír a Gnómokról:

\"Kissé ingerlékeny, maguknak való kis lények a GNÓMOK. Ők nem avatkoznak az emberek, és más értelmes lények belügyibe, nem érdekli őket, és nem is akarnak velük törődni. Jó érzékük van a tudományokhoz, és a technikai eszközökhöz. Távoli rokonaik a TÖRPÉKNEK. Nem törődnek a többi faj erőszakos életével, rájuk hagyják, csak azt akarják, hogy békén hagyják őket. Ha mégis megzavarják, érthetően a kalandozók tudtára adják, hogy hagyják békén. Nem támadnak, csak védekeznek. Mágiát használnak, de csak védekezésre. Ritka, amikor varázslattal megtámadnak valakit, ám ekkor már nagyon idegesek, vagy az ellenfél túl közel merészkedett a településükhöz. Nem ritka ilyenkor, hogy a betolakodó kap egy-két támadó varázslatot pl.: villámot. Érthetővé téve számára, hogy minél előbb hagyja el az adott területet.
Akadnak azért néhányan még a gnómok között is, akik valamilyen módon kirínak fajtársaik közül. Kharé városában él egy gnóm, aki foglalkozását tekintve kereskedő, és számtalan áruval kedveskedik a hozzá betérő fizető vendégeknek. Aztán itt van Igbut, a gnóm, aki Szukumvit bárónál teljesít szolgálatot próbamesteri rangban. Leggyakrabban azért mégis csak egy erdő mélyén találkozhatunk velük, ahogy épp békésen szunyókálnak egy gombán ülve. \"
2015. március 12. 14:03 | Válasz erre | #24
Nekem lehet, hogy megérne ennyit, ha még nem rendelkeznék vele. Persze ez függ a könyv állapotától is. Mivel e könyv kötése eléggé gyatrára sikeredett, kevés létezhet belőle (viszonylag) újszerű állapotban...

Egyébként kötelező darab! [smiley]smile[/smiley]
2015. március 12. 10:45 | Válasz erre | #23
Nekem még a Végzet erdejében lévő gnóm is beugrott, aki egy kapzsi, pénzéhes illető, és ha zaklatod, akkor répává változtatja a kardodat.:)
2015. március 12. 10:14 | Válasz erre | #22
Éppen a Titánt, azon belül is a fajleírásokat olvasgattam, amikor a gnómokhoz, \"a csendes kertészekhez\" érve azon kezdtem morfondírozni, legalábbis a rakétás kjk-kban találkoztam-e egyértelműen \"tipikus\", ha nem is kertészkedő gnómokkal. Eszembe jutott Igbut, a Halállabirintusból, aztán az \"utcaseprő\" gnóm Vatosból, de egyáltalán nem rémlik csendes, kertészkedő, vagy akár csak egyértelműen pozitív (\"jó\"), önzetlenül segítőkész gnóm-ábrázolás a Titánon. Ti hogyan emlékeztek? Valószínűleg elég ritka fajról van szó, nem tudom merre lehetnek gnóm közösségek, települések, nyilván kellően rejtetten, mint az elf falvak, de akkor is. Nem is beszélve az egyetlenegyszer(?) említett hobbitokról A varázsló kriptájában. Merre lehet egy idilli \"megye\" Allansiában? Van jó pár feltérképezetlen terület, az biztos, ahol ezek a lények (is) rejtőzködhetnek.
2015. március 10. 11:00 | Válasz erre | #21
Még nincs meg? :) Mindenkinek magának kell eldönteni, hogy megéri vagy sem. Én valamikor hajlandó vagyok súlyos ezreket is kifizetni egy könyvért, más nem. És ez így van rendjén, mindenkinek más a preferenciája. Mondjuk én akkor vettem meg, amikor kiadták MO-on. 200 valahány forint volt? :) Azóta megszereztem angolul is kicsi és nagy formátumban is (az Out of Pit-tel együtt). Ha sok KJK könyved van és tetszenek, akkor érdemes, mert jó kis összefoglalót ad a világról.
2015. március 10. 10:16 | Válasz erre | #20
Megéri 2800 Forintért megvenni ezt a könyvet?
© grosy
2014. április 27. 21:04 | Válasz erre | #19
Keresd Runnert![smiley]action[/smiley]
2014. április 27. 18:18 | Válasz erre | #18
Mert (itt) meg tudom rendelni és ki tudom rakni a polcra?
2014. április 20. 23:44 | Válasz erre | #17
[smiley]taps[/smiley][smiley]taps[/smiley][smiley]taps[/smiley]
© Ravnos
2014. április 20. 03:31 | Válasz erre | #16
Mondjuk itt!! [smiley]papakacsint[/smiley]
2014. április 19. 23:10 | Válasz erre | #15
Én is emlékszem a megjelenésére, csak én annyira aggódtam, hogy nem fogják forgalmazni ne adj isten a városunkban, hogy inkább egyenesen a kiadótól rendeltem meg. Megvan az egész sorozat a Pusztítás Maszkjai-g bezárólag (20 kötet össz), plusz a KJV-ből három. Az utolsó, A királyok koronája már nem jutott el hozzánk pedig mai napig vadászom. Kettő könyvforgalmazó oldalnál is előrendeltem már nem tudom hány éve, de semmi. Erre nem tudnátok tippet adni, hol szerezhetőek be a sorozat többi részei? Bevallom nem néztem át mindent, lehet valahol jegyezve van. Köszi. Nagyon jó az oldal. Egy álmom vált valóra.[smiley]worship[/smiley]
© Vikky
2014. január 3. 20:59 | Válasz erre | #14
Ha így tudom, akkor szóltam volna, mikor a nyáron átbringáztunk Gábortelepen...
© killmaster (Savanyúhas)
2012. október 31. 23:56 | Válasz erre | #13
Rozsdás késem nekem is van, de az aligha változik lángpallossá, tündérdárdának meg nagy jóindulattal sem nevezném. Viszont ha lenne valamiféle milliós bankbetéted megadnám a számlaszámom, és indulnék a következő választásokon! Felszabadítanám a start-munkás törpe rabszolgákat, a Gyíkkirályt meg Valhalla kürtjével vágnám fejbe. Ha a \"hűtőszekrényes\" vezérnek bejött, talán nálunk is működne a dolog... [smiley]nyes[/smiley]
2012. október 31. 21:09 | Válasz erre | #12
Nagyon tetszett[smiley]vigyor2[/smiley][smiley]taps[/smiley]
Egyébként van egy felesleges lángpallosom, oda adom szívesen, csak abban segíts, hogy merre keressem Aelfgart.
2012. október 31. 19:30 | Válasz erre | #11
LOL. Ezez jót nevettem. Ha egyszer arra járok, feltétlen beugrom. Ne aggódj, együtt móresre tanítjuk a Gyíkkirályt! Persze csak óvatosan, nehogy az én küldetésem is azzal érjen véget, hogy Killmaster büszke lenne rám, ha élne.