Zagor.hu
Zagor.hu fórum
54. könyv: A Halál Kapuja
BejelentkezésRegisztrációElfelejtett jelszó
Első oldalElőző oldal123456Következő oldalUtolsó oldal
© runner
2018. március 30. 18:37 | Válasz erre | #56
Frissítve az Előkészületben oldalon.

[url=http://zagor.hu/?oldal=elokeszuletben&konyv=100]http://zagor.hu/?oldal=elokeszuletben&konyv=100[/url]
A főhős Te vagy!
© killmaster (Savanyúhas)
2018. március 30. 18:11 | Válasz erre | #55
A felvezető szöveg tetszik, a borítók meg ízlés dolga... Én azért bízom Runner varázslatos képességeiben, hogy ettől ő százszor szebbet kreál, de legalább harminckilencszer szebbet! A belső grafikákról annyit, hogy már látom lelki szemeimmel, ahogy Zagoros grafikus(ok) dolgozik/dolgoznak, hogy az olvasók elégedettek legyenek, már aki persze, de a többség biztos! Még van pár nap a könyvmegjelenésig, addig is bizakodunk a legjobbakban! [smiley]fantasy-35[/smiley]
2018. március 30. 17:30 | Válasz erre | #54
Na, ez egy sűrű nap. Van hátsó borítónk is. És megerősítették, hogy a belső illusztrációk ugyanolyan stílusúak maradtak, mint az előző 6 könyvben.

[quote]Elég bátor vagy, hogy szembeszállj a Káosz teljhatalmú királynőjével, aki a Halál Kapuinak túloldalán válik egyre szörnyűségesebbé?

Szörnyű pestis terjed Allansiában, mely borzalmas, démoni teremtménnyé változtat mindenkit, akit megfertőz. A Láthatatlan Városba kell utaznod a füst-olaj ellenméreggel, az út azonban veszélyekkel teli, vadállatok állnak lesben minden kanyar után. Senkiben sem bízhatsz, a pokoli átok bárkin megfoganhatott…[/quote]

[img=http://zagor.hu/egyeb/ujborito/gohback.jpg]hátsó borító[/img]
[img=http://zagor.hu/egyeb/ujborito/gohfront.jpg]első borító[/img]
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
2018. március 30. 09:29 | Válasz erre | #53
Én FB-n láttam meg őket, és még nem sikerült eljutnom a forráshoz, úgyhogy gyorsabb voltál. Sajnos a halál kapuihoz nincs teljes verzió, pedig arra is kíváncsi lettem volna. A középső három viszont egész jól néznek ki.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
2018. március 30. 09:21 | Válasz erre | #52
Megtaláltam:
[url=https://robertmball.wordpress.com/2018/03/27/fighting-fantasy-phase-two/]https://robertmball.wordpress.com/2018/03/27/fighting-fantasy-phase-two/[/url]
Ekrator dela monda!
2018. március 30. 09:10 | Válasz erre | #51
Hú, ezek a képek honnan vannak?
Ekrator dela monda!
2018. március 30. 08:36 | Válasz erre | #50
Ezek az eredeti borítórajzok

[img=http://zagor.hu/egyeb/ujborito/awfear.jpg]Találkozás F.E.A.R.-rel[/img]
[img=http://zagor.hu/egyeb/ujborito/coh.jpg]A Pusztító[/img]
[img=http://zagor.hu/egyeb/ujborito/dtd.jpg]Halállabirintus[/img]
[img=http://zagor.hu/egyeb/ujborito/iolk.jpg]A gyíkkirály szigete[/img]
[img=http://zagor.hu/egyeb/ujborito/tsh.jpg]A Shamutanti Dombok[/img]

You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© killmaster (Savanyúhas)
2018. március 5. 12:53 | Válasz erre | #49
Jó akkor a fekete valamely világosabb árnyalata... Vagy lehet kicsit domború is a fekete betű, több könyvön is láttam már olyat... Egyébként meg kósza ötletként említettem, nem szentírásba foglatként!
2018. március 5. 12:36 | Válasz erre | #48
Feketében. Ezt ugye csak úgy mondtad, de valójában nem gondoltál bele, hogy mit is mondasz? [smiley]falbav[/smiley]
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© killmaster (Savanyúhas)
2018. március 5. 12:10 | Válasz erre | #47
Egészen jól sikerült borító, nekem a sárga cím nem igazán jön itt be, talán ha már a halál, akkor legyen fekete a cím! Na persze, ez csak egy kósza ötlet részemről! Amúgy ez a borító nemzetközi szinten is jobban megállná a helyét, de ugye mióta fordultak a borító trendek, azóta csak az egysíkú semmi, az a király!
2018. március 5. 08:15 | Válasz erre | #46
Nagyon király lett!!!
Ekrator dela monda!
© Zak
2018. március 4. 23:56 | Válasz erre | #45
Wow! Ide vele! Miért kell még ennyit várni? [smiley]rinya[/smiley][smiley]nevetes1[/smiley]
© Anry
2018. március 4. 22:59 | Válasz erre | #44
© runner
2018. március 4. 22:26 | Válasz erre | #43
[center][img=http://zagor.hu/egyeb/AHK.jpg]http://zagor.hu/egyeb/AHK.jpg[/img][/center]
A főhős Te vagy!
2018. március 2. 19:23 | Válasz erre | #42
Ez NEM egy zagor.hu-s felhívás!!! Szolgálati közlemény következik.

[url=https://officialfightingfantasy.blogspot.ch/2018/03/win-signed-copy-of-charlie-higsons.html]Nyerj egy dedikált példányt![/url] Ha szeretnél nyerni egy dedikált példányt A Halál kapui c. könyvből, továbbá egy személyre szóló, kézzel írt ajánlást személyesen Charlie Higsontól, nem kell semmi mást tenned, csak rajzold le, szerinted hogy nézhet ki Ulrakaah, a Sötétség Királynője, Démonok Anyja.

Tetszőleges médiumot használhatsz, de a végső képet .jpeg formátumban kell elküldeni emailben, csatolmányként, a mail@fightingfantasy.com oldalra. A verseny 2018. március 31-én, szombaton zárul. A győztest a könyv áprilisi megjelenését kővetően jelentjük be.

A kép szerzői joga a tied marad, az FF logóé, karaktereké, helyszíneké viszont SJ/IL-éi. A fightingfantasy.com oldal fenntartja magának a jogot a kép tetszés szerinti felhasználására és reprodukálására. A képért nem jár fizetség, a versenybe nevezéssel engedélyt adsz a fightingfantasy.com-nak a kép használatára, attól függetlenül, hogy nyersz-e, vagy sem. A nevezéssel kapcsolatban semmilyen levelezésre nem kerül sor, és ha 2018. április 9-ig, hétfőig nem jelentkezünk, feltételezned kell, hogy a képed nem került a győztesek közé.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© Anry
2018. február 27. 10:50 | Válasz erre | #41
Ekrator kapott plusz egy támogatót.
Egyébként sem iszom kávét, valami mindig megemeli a vérnyomásomat úgyis. Most például ezek a borítók. Ez GYALÁZAT. Legközelebb a tartalmat is vegyék vissza a tizedére, a mai generáció úgysem szeret olvasni (állítólag).

Háttértörténet: felkelsz ma is, úgy mint máskor, lapozz az 1-re.

1. Útelágazás. Balra mész? Lapozz a 2-re. Ha nem, akkor a 3-ra.
2. Szörny elállja az utat! Gyakd le! Szörny Ü:7 É:10 Ha győztél: lapozz a 4-re.
3. A közelben egy lezárt, dombba vésett járatot találsz. A kulcsa, a manapság oly divatos számítógépes játékokban alkalmazott megoldásokhoz hasonlóan ott csillog az egyik közeli bokorban, miközben óriási szivárványszínű gombafelhőket ereget magából, hogy mindenképpen észrevedd, hiszen a keresgéléshez, gondolkodáshoz ostoba vagy és gyorsan kell a sikerélmény. Felveszed a földről? Lapozz az 5-re. Ha mára ennyi elég volt, akkor a 6-ra.
4. a szörnynél nincs semmi így búcsúzóul belerúgsz egyet, mert feleslegesen koptatta a kardodat. Lapozz a 7-re.
5. Mekkora király vagy, megtaláltad a járat kulcsát! Vedd magadhoz a kapukulcsod, készíts vele egy képet és told fel az instagramra #megvanakulcs, #dekurvakirályvagyok #könyvetolvasokamaivilágban és egyéb idióta hashtagekkel.
5.+1. Lemaradt, hogy mit kell csinálni. Hiába, az ember néha teljesen megfeledkezik magáról, mikor elönti a büszkeség. Lapozz a 8-ra.
6. A kalandozókat sem mindig érdekli a labirintus közepén, hogy mi van a következő szobában/fejezetponton. Ha eladod a könyvet, akkor irány a Vatera! Ha nem, akkor HOLNAP lapozz a 9-re.
7. Elfáradtál, egyél, igyál, aludjál! (+4, +2 életerőpont és -1, mert éjjel összecsíptek a szúnyogok) Lapozz a 10-re!
8. A kulcs nem illik a zárba, lehet sírni. A közelben viszont az egyik bokor alján szintén csillog és felhőket ereget valami. Lapozz a 11-re.
9. Köszönjük, hogy nem adtad el a könyvet (még)! Ideje megnézni azt a csillogó valamit.. Lapozz az 5-re.

Itt most be is fejeztem, mert van más dolgom is. :D

Viszont itt van egy király csapat, megírhatnánk együtt a Tök(él)etlen Katona 3-at és elküldhetnénk a kiadónak. Tehetnénk bele egy csomó botrányos rajzot is. Még én is rajzolnék bele. :D
© [törölt felhasználó]
2018. február 26. 22:02 | Válasz erre | #40
Én sem azt mondom, hogy nem számít a borító vagy hogy nem érdekel mi van rajta, hanem hogy nem feltétlenül kell rá festmény.
Ha lesz időm, akkor lehet feltuningolom a Halál kapui-ét, hogy lássátok mire gondolok.
© killmaster (Savanyúhas)
2018. február 26. 20:34 | Válasz erre | #39
Ha már itt szóba került a borító, azért igen megorroltam volna Runner kollégára, ha a Veszedelmek kikötőjét az első, igen gyér borítóval jelenteti meg, mondván, hogy nekünk rajongóknak az nem számít, és kit érdekel mi van rajta. Nagyon is számít a borító! Már a Káosz fellegvára új kiadásánál is szerettem volna, ha nem a régi, szerény véleményem szerint "ultra gagyi" borítóval jön ki. De volt több más kaland is, ahol borítócsere volt, pontosan azért, hogy igényes kiadás legyen. Persze, egy KJK rajongó ne a borító alapján ítélje meg a kalandot, olvasson bele. Egy ilyen szürke árnyalatos, középen valamiféle sötételf arccal megáldott gonosz tekintetű nőszemély, aki ha tükörbe nézne elsírná magát, hát ez nem lenne nálam a borítók csúcsa! Igaz amilyen borítóval kijött a Félelem fantomjai, hát azzal kb. egy szinten lenne...
© [törölt felhasználó]
2018. február 26. 18:57 | Válasz erre | #38
Akkor valószínűleg félreértelmeztem. Elnézésedet kérem!
Ha a KJK logóra mondod a fogaskereket, akkor az vezetett félre, mert nekem sosem tűnt fogaskeréknek, hanem inkább egy szarul kivitelezett sokágú csillagnak.

De amúgy simán lehet csinálni a történethez szorosan kapcsolódó nem egész oldalas festmény borítót is, ami jól működik. [url=https://www.google.hu/search?rlz=1C1GIWA_enHU646HU646&biw=1920&bih=959&tbm=isch&sa=1&ei=u0eUWsuGLYvawAKXo6HQDg&q=gy%C5%B1r%C5%B1k+ura+k%C3%B6nyv&oq=gy%C5%B1r%C5%B1k+ura+&gs_l=psy-ab.1.2.0i67k1l10.1785.1785.0.3224.1.1.0.0.0.0.109.109.0j1.1.0....0...1c.1.64.psy-ab..0.1.109....0.ZI3H53sqV0E#imgrc=qd0R7iDmdD3t6M:]Remek példa.[/url]
Képzeljetek el KJK-ból egy ilyen egységes designú gyűjtői kiadás sorozatot. Az ráadásul minket régi rajongókat is célozna meg, mert minket már nem a borító miatt érdekelne.
© Vikky
2018. február 26. 07:08 | Válasz erre | #37
Lehet, hogy nem jól értelmezted amit írtam. A fogaskeréken kívül semmi más. Persze az is igaz, amit runner írt, hogy nem baj, ha kapcsolódik a fix történethez a kép. Nem úgy, mint sok HK borító. Pl a Fenevad nyomában sem láttunk koponyából kikelő sunát, csak azért, mert az van a borítón.
© [törölt felhasználó]
2018. február 25. 19:41 | Válasz erre | #36
Amit írsz az igaz, de nem indokolja hogy egy sztori alapú könyvnek ne lehessen non-figuratív design alapú borítója. Van rá rengeteg példa.
Számos példa van borítófestménnyel kiadott szerepjátékra is.
Alább egyébként is szerepjáték modul került megemlítésre, ami értelemszerűen sztori alapú, tehát nagyon nem jön ki a logika.
2018. február 25. 16:53 | Válasz erre | #35
https://index.hu/i2/#bloghu/nerdblog/2018/02/24/legujabb_kaland-jatek-kockazat_gates_of_hell_fighting_fantasy
ismét foglalkoznak a KJK könyvekkel.
Only in Death - Mindhalálig
2018. február 25. 16:36 | Válasz erre | #34
KJK-nál van egy sztori, amihez a borító (remélhetőleg) szervesen kapcsolódik. Szerepjáték borító esetében nincs sztori, amihez kapcsolódhatna, csak egy koncepció. MAGUS ETK-ra is csak ráhajították a pentagrammát. Jól nézett ki, de valószínűleg nem sokan ragadtak le nála.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© [törölt felhasználó]
2018. február 25. 15:46 | Válasz erre | #33
Ha-ha, kemény beszólás volt, killmaster majd átirányít a megfelelő topicba.

De én teljesen komolyan kérdeztem, hogy mi lenne a különbség játékkönyv és szerepjáték között. Miért ne lenne jó ez a design játékkönyvnek, miért “csak” szerepjátéknak?
© Vikky
2018. február 25. 13:32 | Válasz erre | #32
© [törölt felhasználó]
2018. február 24. 12:51 | Válasz erre | #31
KJK borítók. Szerepjáték borítók. Mi a különbség?
2018. február 24. 10:17 | Válasz erre | #30
Hahó!

Az új borítók nekem tetszenek, DE NEM ÚGY, MINT KJK-BORÍTÓK.
Ezek afféle szerepjáték-modul könyvborítónak valók. Vagy esetleg kemény védőborítónak az igényesebb borítójú könyvekre.

( A Shamutanti tényleg béna lett, üzenem a tervezőknek, hogy "vágjátok egyből a kukába!" )

A történet a kedvcsináló alapján kissé klisésnek tűnik, de attól még lehet belőle jó is.
© runner
2018. február 24. 09:51 | Válasz erre | #29
Igen, de a halÁl á ékezete belelógott.
Ezért hagytam csak meg a középső vonalat.
A főhős Te vagy!
2018. február 24. 08:59 | Válasz erre | #28
Egy csöppet hibás is. A halál kapui közé nem kéne vonal, azt az A két oldalára kellene "varázsolni".
2018. február 23. 20:05 | Válasz erre | #27
runner, ennél azért egy kicsit jobban is megerőltethetted volna magad [smiley]big-axe[/smiley]
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© runner
2018. február 23. 19:40 | Válasz erre | #26
A célközönség a mi korosztályunk gyermekei.
Akik most annyi idősek, mint mi amikor először vetettük bele magunkat a labirintusba.

Azzal is egyetértek, hogy mostanában a "minimál" a design.
És a mostani gyerekeket akarják a borítókkal és a belső "Disney-PC játék" illusztrációkkal megfogni.
A főhős Te vagy!
2018. február 23. 19:21 | Válasz erre | #25
Azért a Gyíkkirály csodálkozó kifejezése sem rossz... (Jé, te hogy jutottál el eddig?) (A manticore meg mintha hányna, így is jelezve, hogy ezt összehányták.)
Borító grafika semmitmondó, belső grafikák is már verik ezt a szintet, szóval tuti nem a régi motorosokat célozták meg. (Valljuk be azért régen a külső/belső grafikák elég nagyot dobhattak egy kalandon.)
Mondjuk a fiatalok meg inkább gépeznek/mobiloznak, minthogy ilyesmivel szórakoznának.
Szóval a nagy kérdés, ki is a célközönség?
© runner
2018. február 23. 16:58 | Válasz erre | #24
Na kérem szépen.

Íme:

[center][img=http://zagor.hu/egyeb/halalhun.jpg]http://zagor.hu/egyeb/halalhun.jpg[/img][/center]

[smiley]fake-horse[/smiley]
A főhős Te vagy!
© [törölt felhasználó]
2018. február 23. 16:42 | Válasz erre | #23
Pedig az elgondolás tök jó, csak art nouveau/deco vonalon kellene végigvinni a designt és nem minimálon.
© Vikky
2018. február 23. 15:16 | Válasz erre | #22
Manapság nagyon divatos a minimál dizájn. Visszatértek az egyszínű, csak felirattal rendelkező termékcsomagolások, esetlegesen valami minimális, pár vonalas, faékre egyszerűsített grafikával, ikonnal. Ezek a könyvborítók is erre hajaznak. A mai fiataloknak ez az irányvonal jelenti az újat, és valószínűleg azért ilyen. Ki foglalkozna már ma egy régimódi könyvvel a fiatalok körében. Persze ettől függetlenül szerintem nem jó, vagyis nekem nem tetszik, de én akkor sem vennék meg egy 23. kiadású Tűzhegyet, mert már van. Szóval nem én vagyok a célcsoport.
© CatDog
2018. február 23. 14:26 | Válasz erre | #21
Kell a változás, persze (csak ezek baromi igénytelenek). De , ha te most újra kisgyerek lennél és bemennél a könyvesboltba vagy a kinti árusoknál nézegetnéd a könyveket, úgy hogy fogalmad nincs erről, hogy miféle könyvek, te hazavinnéd valamelyiket is? Mert én nem , a Shamutanti Dombok az meg a legalja szerintem ilyen rajzot...
2018. február 23. 13:28 | Válasz erre | #20
Azt azért ne feledjük, hogy folyamatosan szidták minden fronton a régi-új borítókat. Lehet, hogy próbáltak hallgatni a rajongókra, és ezért próbálkoznak most egy új design-nal. Ha ugyanolyan stílusú borítóval jönnének ki ezek, akkor meg az lenne a baj, hogy senki nem hallgatott a panaszkodókra, és megtartották azt a gagyi verziót.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© runner
2018. február 23. 13:16 | Válasz erre | #19
Eleve nem értem.
Elkezdenek egy sorozatot új stílusú borítóval, majd közben megint más fajta lesz.
[smiley]falbav[/smiley]
A főhős Te vagy!
© killmaster (Savanyúhas)
2018. február 23. 10:18 | Válasz erre | #18
Az a baj, hogy én sem igazán értem a kiadó koncepcióját! Vagy spórolni akarnak a borítón, a művészet nem olcsó mulatság, így aztán lefaragják a költségeket ahol lehet, vagy lesz egy kemény borítós csak rajongóknak készülő változat, amiért kicsit mélyebbre kell nyúlni a kasszába. Ilyen borítók a régi tankönyveimen voltak úgy 15 évvel ezelőtt, de hát ott nem számított a dizájn, hanem a tartalom, na de itt! Ráadásul közeleg az a bizonyos áprilisi megjelenés, de valahogy nem írnak még a közelgő kalandról semmit. Pedig az író már túl van pár könyvön, és most belevágott egy KJK kalandba, meglátjuk mit tud felmutatni majd. Alapvetően a háttérsztori érdekesnek ígérkezik, de ugye az csak része a nagy egésznek. Ez a nagyobbik kép egészen elnyerte a tetszésem, ezzel el tudnám képzelni a borítót!
2018. február 23. 09:23 | Válasz erre | #17
Ezeket el tudnám képzelni borítóképnek:
[img=https://vignette.wikia.nocookie.net/the-demonic-paradise/images/e/ec/Hell%27s_Gate.jpg]1. kép[/img]

[img=https://cdna.artstation.com/p/assets/images/images/004/782/626/large/joel-boucquemont-gates-of-helll.jpg]2. kép[/img]


Ekrator dela monda!
© runner
2018. február 23. 08:23 | Válasz erre | #16
Na, akkor borítóképet is kell csinálni.
Vagy talán lesz valami kép hozzá.
A főhős Te vagy!
© CatDog
2018. február 23. 07:49 | Válasz erre | #15
Amúgy van egy csepp szépségérzete is annak az embernek, aki erre rábólint, hogy oké ezek a borítók jók lesznek? A borítónál az új könyv reméljük jobb lesz azért. Ha annak idején gyerekként megláttam volna ezeket a borítókat tuti ma nem lennék itt, mert nem szerettem volna bele... azért valljuk be gyerekként nagyot dobott az hogy a borítók brutálisan jól néztek ki (én legalább is ezért vettem meg az első ilyen könyvemet kisgyerekként.)
2018. február 22. 23:02 | Válasz erre | #14
Újabb hír, [url=https://twitter.com/ian_livingstone/status/966743822054109184]twitteren[/url] is megerősítés kaptunk róla, hogy ezek lesznek az új borítók.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
2018. február 22. 22:30 | Válasz erre | #13
Jaja, és talán már a végleges borítókép is odalent van :D
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© Vikky
2018. február 22. 21:51 | Válasz erre | #12
Ez egyre gagyibb... Még jó, hogy ezek már megvannak, illetve van saját illusztrátor gárdánk az újaknak. :)
2018. február 22. 19:22 | Válasz erre | #11
[url=https://www.amazon.de/Fighting-Fantasy-Deathtrap-Ian-Livingstone/dp/1407181270]Amazon[/url], [url=https://www.speedyhen.com/Product/Ian-Livingstone/Fighting-Fantasy--Deathtrap-Dungeon/22137917]speedyhen[/url]
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
2018. február 21. 22:36 | Válasz erre | #10
...

A képek honnan vannak?
Ekrator dela monda!
2018. február 21. 20:51 | Válasz erre | #9
Két hihető magyarázatot találtam egyelőre.
1. ezek csak kedvcsinálók, a végső borítók teljes képesek lesznek
2. tényleg megint megváltoztatták a borítók stílusát

[img=http://zagor.hu/egyeb/ujborito/fear.jpg]Találkozás F.E.A.R.-rel[/img][img=http://zagor.hu/egyeb/ujborito/gyik.jpg]A Gyíkkirály szigete[/img]
[img=http://zagor.hu/egyeb/ujborito/halal.jpg]A Halál kapui[/img][img=http://zagor.hu/egyeb/ujborito/hallab.jpg]Halállabirintus[/img]
[img=http://zagor.hu/egyeb/ujborito/puszi.jpg]A Pusztító[/img][img=http://zagor.hu/egyeb/ujborito/shamu.jpg]A Shamutanti dombok[/img]
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© killmaster (Savanyúhas)
2018. január 16. 19:16 | Válasz erre | #8
Holtak már voltunk több játékkönyvben is, noha a túlvilágról valahogy visszakeveredtünk valahogy. Noha a holtak királysága inkább valamiféle alvilági hely lehet, mint a görögöknél Tartarosz. Esetleg valamiféle démoni sík, ahol szintén kalandoztunk már, igaz onnét nem jöttünk vissza. Szóval a sötét királynőt kell legyőzni? Akkor vegyünk elő egy sakktáblát, és üssük le! [smiley]dumcsi[/smiley]
2018. január 16. 18:50 | Válasz erre | #7
[quote]Allansia népe hozzád, a hőshöz fordul segítségért. Kalandod, mely a Láthatatlan Városban lévő Csodák Templomához vezet, veszedelmekben és kihívásokban telinek ígérkezik, az elsőre egyszerűnek tűnő feladatod hamarosan sötét fordulatot vesz, mikor a Halál legendás Kapuihoz érkezel. Ennek túloldalán vár rád Ulrakhaar, a Sötétség Királynője. Hogy megállítsd őt és megóvd Titánt a pusztulástól, minden eddiginél mélyebbre kell behatolnod a Holtak Királyságába.[/quote]

Vannak kérdéseim a kedvcsináló bizonyos kijelentéseivel kapcsolatban (elsősorban hogy ezek szerint már hatoltunk be a Holtak Királyságába korábban is?), de ezeket inkább másokra bízom.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
Első oldalElőző oldal123456Következő oldalUtolsó oldal