Zagor.hu
Zagor.hu fórum
54. könyv: A Halál Kapuja
BejelentkezésRegisztrációElfelejtett jelszó
Első oldalElőző oldal12345Következő oldalUtolsó oldal
2018. április 9. 18:15 | Válasz erre | #88
A borítóvitába nem akarok beszállni, de a háttértörténetben a 'tejhatalmú' szót javítsátok 'teljhatalmú'-ra, mert a két szó egészen mást jelent. [smiley]vigyor3[/smiley]
© runner
2018. április 9. 17:40 | Válasz erre | #87
Megrendeltem az összes új könyvet 1,5 hete.
Külön küldik őket.
És ma persze az első ami megjött az [i]A Shamutanti dombok[/i]...
A főhős Te vagy!
2018. április 9. 09:14 | Válasz erre | #86
A trollfog hágót sokkal kidolgozottabbnak, precízebbnek, részletdúsabbnak látom. A kapu inkább elmaszatoltabb, pacásabb, mint amilyen a garfield is. Nem azt mondom, hogy nincsenek rajta részletek, de messze nem olyan kidolgozott, és mintha elkészülte után le lett volna öntve egy vödör vízzel. Nekem a kék háttér gradiense meg a macsek egészének narancssárga gradiense is eléggé szembetűnő és markáns hasonlóság, és ilyet nagyon nem látok a trollfogon.

A pajzsszerű keret miért ne lenne teljesen jó borító? Már csak azért is, mert azok valóban borítók voltak, míg ez a lenti kép nem az. A miniatűr pedig egy kicsit túlzás. És teljesen igazad van benne, a pajzsosok nem olyanok voltak, mint a klasszikus FF borítók. De még ezzel együtt is jobban el tudom őket fogadni, mint ezt, mert hiába teljes oldalas (és azért nehogy már úgy tegyünk különbséget, hogy mi klasszikus KJK borítókép és mi nem, hogy teljes oldalas rajz vagy sem), ez a rajz még annyira sem olyan, mint a klasszikus borítók voltak. Ha nem látod a minőségi (és itt szeretném ismét kiemelni, hogy nem technikai mélyelemzésről beszélek, hogy kontúrozott vagy sem, hogy flat colours vagy nemtommiennekazellentéte, csak egyszerű laikusként ránézek a három képre) különbséget a gyíkkirály, a szamuráj meg a démonnőci között - ha mindenképp kötözködni kell a háttérrel, még ott is látszik, hogy a gyíkkirály hátterével azért valamivel többet foglalkoztak -, azzal nem tudok mit kezdeni. Ezek a képek inkább egy képregény borítójára valóak, nem egy KJK könyvére.

De részemről a téma lezárva. Most kivételesen örülök, hogy runner mindig rohan, és már ki vannak nyomtatva a borítóképek [smiley]nyes[/smiley]
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© Grimmy
2018. április 8. 17:13 | Válasz erre | #85
"csak azt felejted el, hogy a nekrónak és a vihargyilkosnak is volt teljesen jó borítója"
Én úgy tudom, nem volt "teljesen jó borítója" egyiknek sem... csak egy pajzs-szerű keret, aminek a közepén volt egy miniatűr rajz. Ez így nyilván nem egy "rendes" borító, legalábbis nem olyan, mint a klasszikus FF/KJK borítók. Épp ezért is kerestetek egy "rendes", egész oldalas rajzot. Ehhez az újhoz viszont ugye alapból van egy ilyen...

A linkelt képekhez: továbbra se értem, miért lenne "Garfieldes" az új könyv borítójának stílusa (bár ezt más sem érti, ahogy látom). Teljesen más a kidolgozás, illetve a technika is, ahogy Celebrau is írta. Amúgy szerintem is mindhárom kép különbözik egymástól, de ha már választanom kellene, hogy melyikre emlékeztet jobban a Halál kapujás rajz, akkor a Trollfog-hágósat mondanám. :)
© killmaster (Savanyúhas)
2018. április 8. 14:37 | Válasz erre | #84
Alapvetően a könyv borítója, amit elsőként és másodikként vonultatott fel Runner, mindkettő korrekt, és miután a történetet még nem ismerem, de ha a Halál kapuiról van szó, azt bizony így képzelném el én is. A gyári borító, az a csecsemő korosztálynak szól, azok még mindenre vigyorognak, ami egy kicsit színes. Akadt persze néhány más kaland aminek már a borítója sem igazán tetszett, mégis biztosan akadt volna itt olyan olvasó, aki szentségtörésnek vélte volna, ha az eredetiek módosulnak. Azt viszont továbbra sem értem, mit keres még mindig ez a Krizan nevű fazon a belső grafikusok között, mert olyan rajzát még nem láttam, amit egy kicsit is méltatni tudtam volna ebben a témában. (Pedig nem csak egy kalandot ábrázolt már ugye...!) Sőt magáról a kiadóról is meg van a véleményem, szerencsére mi rajongók a megszokott "zagoros" minőséget kapjuk kézhez. [smiley]eljen[/smiley]
2018. április 8. 13:30 | Válasz erre | #83
Tőled nagyon szívesen olvasnék egy korrekt elemzést az összes KJK könyv borítóábrájáról, és belső illusztrációjáról!Illetve a különböző KJK művészekről való véleményedről is.Igaz a két téma nagyban átfedi egymást.Érdekelne ki(k)nek a munkáit tartod kiemelkedőbbnek, és az is hogy miért?Szóval, ha esetleg időd engedi, írhatnál ezekről!Megköszönném, és talán még tanulnék is belőle.

Tedd azt másokkal,amit szeretnél hogy veled tegyenek meg,illetve ne tedd,amit magadnak sem szeretnél!
2018. április 8. 12:45 | Válasz erre | #82
[quote]Miután sikerült elvonatkoztatni a témától, a stílus inkább a garfield borítóhoz áll közelebb, mint a trollfoghoz.[/quote]
Kétféleképpen nézve sem.
Ha a technikát nézzük, akkor a Trollfog és a Garfield egyezik (képregény = kontúros rajz + flat colours + gradiens) és a Halál kapui lóg ki (digitális festmény, kontúrok nélkül, kicsit vektoros hatással).
Ha a stílust, akkor pedig a Garfield lóg ki, mert az jócskán leegyszerűsített, stilizált, míg a másik kettő nem. Elég csak az anatómiát megnézni.

Az alsó háromnál megint nézőpont kérdése, mert mindhármat ki lehet hozni kakukktojásnak: a Szamuráj kardjának van háttere, a Halál kapui vektoros hatású digitális festmény, a Gyíkkirály meg sokkal aprólékosabb, mint a másik kettő...
2018. április 8. 10:43 | Válasz erre | #81
Ez így nagyon jól hangzik, csak azt felejted el, hogy a nekrónak és a vihargyilkosnak is volt teljesen jó borítója, amit csak azért cseréltünk le, mert nekem, vagy "vagy bármely más olvasónak-rajongónak nem tetszik". És ha már itt tartunk, a veszedelmeknél is a puha fedeles verzió mellett kellett volna maradni, mert az volt a sorozatba passzoló verzió.

Ami a borító stílusát illeti, nézzünk hármat:Miután sikerült elvonatkoztatni a témától, a stílus inkább a garfield borítóhoz áll közelebb, mint a trollfoghoz.

És akkor bónusz kérdés: stílusilag melyik a kakukktojás?


You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© Grimmy
2018. április 8. 07:58 | Válasz erre | #80
Tudom, hogy voltak már olyan könyvek, amikhez netről kerítettetek képet, viszont azokhoz nem volt volt rendes, hivatalos borítókép. (Eleve ezért kellett keresni hozzájuk valamit ugye.) Ehhez az új könyvhöz van rendes, hivatalos, egész oldalas borítókép, ami ráadásul egész korrekt színvonalú is. Nem értem, miért ne lehetne ezt használni. Oké, kissé képregényes, és? A képregényes-vonal nem áll olyan távol a KJK-tól, több könyvben eleve képregény-beütésű illusztrációk vannak, és nem csak a FEAR-ban, pl. Russ Nicholson meg John Blanche képei is képregényes-beütésűek szerintem (jó, másabb stílusúak nyilván, mint ez a borító, de mindegy, "képregényesek"). "Garfield" és társai amúgy nem tudom, hogy jönnek ide, ehhez a borítóhoz, ez egy abszolút fantasy stílusú rajzolt kép, vicsorgó női démonnal, kardokkal, koponyákkal stb. Sem stílusában, sem témájában nem "Garfieldes" szerintem, utóbbiban főleg nem. Amúgy ezt a figurát én nem találom "röhejesnek" sem. Egy démonról/ördögről van szó ugye, miért ne lehetnének szarvai? Az, hogy te milyennek képzeled el, végül is mindegy (már bocs), az író nyilván ilyennek képzelhette el, mert különben nem ez került volna a borítóra. Csak azért, mert neked vagy bármely más olvasónak-rajongónak nem tetszik, nem hiszem, hogy le kellene cserélni vagy át kellene rajzolni.
2018. április 7. 21:13 | Válasz erre | #79
Igen, a kaput Ekrator linkelte be valahonnét, semmi köze a könyvhöz, viszont (a címből kiindulva) úgy érzem, passzol a könyv hangulatához. A sztoriban szereplő tényleges kapuhoz egészen biztosan nem fog (hacsak nem csalok majd valamennyit a fordításnál, hogy passzoljon, de nem szeretek ilyeneket csinálni).
Álmok erdeje (hangulatos), rettegés háza (szintén hangulatos), kígyóemberek birodalma (nem a legjobb, de nem találtunk sajnos jobbat), halállabirintus bajnoka (passzol a sztorihoz) - egyik sem a könyvhöz készült, mindet csak találtuk.
A nekro éjszakája még rosszabb, az a haláltalizmán wizard-os borítója lett (nem passzol a sztorihoz, de jó a hangulata).
A vihargyilkoshoz véletlenül bukkantunk rá erre a képre, ráadásul (ha jól emlékszem) rajongói munka (viszont nagyon jól passzol a könyvhöz).
És akkor már csak poénból is, Vénusz-sor: királyok koronája, halál seregei, lopakodó lelkek, csillaghajó, űr-orgyilkos - szintén egyik sem a könyvhöz készült. Hogy mennyire jók vagy nem jók, azt mindenki ízlése szerint szabadon eldöntheti.

Azt mondod, a kapu túl komor, és mintha videojátékhoz készült volna. Az első felével egyetértek, a második felét el tudom fogadni, hogy így gondolod, én inkább valami dark fantasy, vagy akár ravenloft könyv borítójának képzelném el. Azonban személy szerint röhejesnek találom a kedves fel-faág-szarvazott nőszemélyt ([spoiler]gondolom vele beszélgetünk a démon hordás részletben, ami alapján inkább valami [url=https://3.bp.blogspot.com/-yDjNOohdgDo/WsP8uhqLEAI/AAAAAAAABnY/Lm5BoHid-gwz-4PRP4_YozrQhu3TVzH1QCLcBGAs/s1600/Ulrakaah%2B-%2BQueen%2Bof%2BDarkness%2B-%2Bby%2BKalman%2BMikorka.jpg]Kalman Mikorka[/url]-féle lényt jobban el tudok képzelni[/spoiler]), másrészt pedig mintha valami garfield-komolyságú képregény borítója lenne (csak hasonlítsuk össze a trollfog háború borítójával, óriási a különbség).
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© Grimmy
2018. április 7. 19:40 | Válasz erre | #78
De az első, amin a kapu van, nem is ehhez a könyvhöz készült, csak a neten találtátok, nem? Mintha ezt írtátok volna korábban valahol.
Amúgy ez az új szerintem is jobb. Lehet, hogy képregényes, de akkor is kájékásabb... az első (a "kapus") valahogy túl komor, amúgy meg olyan, mintha valami videójáték borítója lenne, pl. valami Diablo-szerű játéké. :)
2018. április 7. 17:19 | Válasz erre | #77
Mert a Veszedelmeknél az eredeti ratyi volt, persze hogy a keményborítós került felhasználásra. :D
Itt viszont nekem jobban tetszik ez a második. Az első se rossz, persze, de hiába képregényes, szerintem jobban passzolna.

Aztán majd eldöntetik valahogy...
2018. április 7. 16:52 | Válasz erre | #76
Túl képregényes. A mi verziónk jobban passzol a sorozatba, a veszedelmeknél is a keményborítós verziót használtuk fel.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© runner
2018. április 7. 16:12 | Válasz erre | #75
[smiley]catch-hit-with-chair[/smiley]

Ehhhhh. Kellett neked megtalálni az eredeti teljes borítóképet.
Azt hittem nincs olyan.

Persze már ki lett nyomtatva a könyv összes borítója.

Hát így most mi lesz??? [smiley]falbav[/smiley]

[center][img=http://zagor.hu/egyeb/ahk_kjk_uj.jpg]http://zagor.hu/egyeb/ahk_kjk_uj.jpg[/img][/center]

A főhős Te vagy!
© killmaster (Savanyúhas)
2018. április 7. 14:12 | Válasz erre | #74
Találtam egy képet ebből a híres könyvből, ez a Krizan nevű fazon továbbra sem lesz a kedvenc grafikusom, viszont a színes kép az tetszik, mely a démonok anyját ábrázolja, de ugye az meg nem lesz benne a könyvben... Itt a link, nézzétek meg ti magatok is!

http://officialfightingfantasy.blogspot.hu/2018/04/the-gates-of-death-competition-winners.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook
© runner
2018. április 6. 19:05 | Válasz erre | #73
Rövid kaland lesz... [smiley]hehe[/smiley]
A főhős Te vagy!
2018. április 6. 19:02 | Válasz erre | #72
Elég rossz fénykép az eredeti, sok szöveg lelóg róla, és nincs még megerősítve, hogy ebből a könyvből lenne, de...

[spoiler]... Nos, akkor megmutatjuk ennek a kis semminek, ennek a söpredéknek, milyen is a mi vendégszeretetünk, rendben van, drága gyermekeim?

A nő rád nevet, kacagása mintha a fejedben visszhangozna. Két kezével a magasba emeli két kardját, teremtményei közben körülötte vihognak, üvöltenek és vonyítanak.

- Megadom neked ajándékba a halált - mondja a nő, mire a démonserege feléd indul. Rengetegen vannak, és még többen ömlenek feléd minden irányból a barlangjáratokon át. Ezt a csatát nehéz lesz megnyerned.

Jegyezd fel a Démon Horda harcértékeit:

Démon Horda ÜGYESSÉG 400 ÉLETERŐ 800[/spoiler]
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
2018. április 5. 23:09 | Válasz erre | #71
Ajaj... Már van egy ilyen vélemény is: "I think they skipped play testing this book? Multiple infuriating loops that go nowhere except back on themselves and make you revisit characters that are dead/killed by you!"
2018. április 5. 21:34 | Válasz erre | #70
Köszi! Beadtam a csatlakozási kérelmemet. [smiley]awink[/smiley]
Ekrator dela monda!
2018. április 5. 20:31 | Válasz erre | #69
FB-n, a Fighting Fantasy (and other gamebooks) csoportban. Pal Togue április 3-i hozzászólását kell keresned, a kép a kommentek között lesz.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
2018. április 5. 18:57 | Válasz erre | #68
...

A képet hol posztolták?
Ekrator dela monda!
© Anry
2018. április 5. 16:40 | Válasz erre | #67
Nézzétek a jó oldalát, legalább mindkét arc borotválkozik.. :D

Amúgy tényleg botrányos. És ezek hogy támadnak? Mivel húzzák hátrafelé a "viselőjüket"? Vagy csak köpködnek? Szegény ork vagy nem tudom mi! Nem irigylem.
© killmaster (Savanyúhas)
2018. április 5. 11:00 | Válasz erre | #66
Ellenfelünk neve Seggarc ügyesség 8 életerő 12. Seggarc csúnyán beszél, és akkor is igen hangosakat szelel, ezért hacsak nincs nálad Leesha csilingelő csipkés bugyogója, amit ráhúzhatsz, le kell vonnod magadtól 3 ügyesség pontot ennek a csatának az alkalmára. Ha ismered a seggre pacsi játékot, adj 1-et támadóerődhöz, mert ellenfeled nem ismeri. Ha esetleg van a birtokodban egy üveg Ork sör, ellenfeleddel megitathatod, aki segg részeg lesz tőle, így nem kell vele megküzdened. Ha ezek után mégis azt reméled, hogy ebben a kalandban lesz egy normális rajz, akkor jól seggre ülsz, mert ez nem neked, hanem a mai tízéveseknek szól..[smiley]action[/smiley]
© FeroxX
2018. április 5. 10:29 | Válasz erre | #65
Hát ez baromi méltatlan az FF-hoz az biztos :/ :(...

Szívesen rajzolnék hozzá "zagor"-os kiadásos rajzokat, de ha jól tudom dolgozik már valaki rajta.

Az biztos, hogy ennél mindenképp csak jobb lehet. Port of Peril-ben alapvetően korrektek voltak a rajzok szerintem még ha a stílus nem is tetszett feltétlen, de ez alapján úgy néz ki ez a tag inkább visszafejlődik.
© Grimmy
2018. április 5. 07:23 | Válasz erre | #64
Elég egyértelmű, hogy az ott nem fanzőrzet, hanem "szösz", ahogy Celebrau írta. Ettől még a kép undorító... meg szerintem szar is, ilyet egy minimális rajztudás birtokában mindenki tud rajzolni.
2018. április 4. 21:48 | Válasz erre | #63
Igen, de ők ezt a stílusra, az ábrázolásmódra értették.
Mielőtt megint elkezdődne az illusztrátor szapulása, elismétlem, hogy ő egy megrendelést teljesített. Kapott egy brief-et és megfestette.
Itt az író a hunyó, aki a történetbe írta ezt a figurát. Illetve Jackson-Livingstone, akik meg rábólintottak (ha egyáltalán van még effektív közük a dologhoz, nem tudom milyen szerződésben állnak a kiadóval).

De amúgy egy ilyen seggarc tényleg jobban megfog egy mai gyereket, mint a klasszikus kjk-k generic fantasy rajzai.
2018. április 4. 21:39 | Válasz erre | #62
Az a fanszőrzet nem fanszőrzet, ugyanúgy mint a jobb könyöknél sem három szőrszáll áll ki. Az egész kép tele van ilyen stílusból/technikából származó “szöszökkel”.
Segg pedig már volt.
2018. április 4. 21:14 | Válasz erre | #61
Április 3-án lett posztolva a kép, úgyhogy szerintem komolyan.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
2018. április 4. 20:59 | Válasz erre | #60
Hát (még ha "háttal" nem kezdünk mondatot) igen, mindig van feljebb. Meg persze lejjebb. Azért még ezen tudás birtokában is meg tudnak olykor lepni... Ezt tényleg komolyan gondolják??
© runner
2018. április 4. 19:37 | Válasz erre | #59
...ott állsz a Halál Kapui előtt.
Mit teszel?

Nyomsz egy Instát? Lapozz az 52-re.
Posztolod fészre? Lapozz a 123-ra.
Levarrod az ajtóban álló Elf gádzsit? Lapozz a 322-re.
A főhős Te vagy!
© runner
2018. április 4. 19:33 | Válasz erre | #58
Hogy is mondták az írók?
"Ezek a borítók és illusztrációk állnak összhangban a mai tizenévesekkel..."
A főhős Te vagy!
2018. április 4. 19:14 | Válasz erre | #57
Nem teljesen értem, hogy ezt most hogy gondolták... Az első KJK könyv seggel és fanszőrzettel... Sajnos (?) egyelőre nincs összefirkálatlan verziónk.

[img=http://zagor.hu/egyeb/gatesofdeath/faces.jpg]arcok...[/img]
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© runner
2018. március 30. 18:37 | Válasz erre | #56
Frissítve az Előkészületben oldalon.

[url=http://zagor.hu/?oldal=elokeszuletben&konyv=100]http://zagor.hu/?oldal=elokeszuletben&konyv=100[/url]
A főhős Te vagy!
© killmaster (Savanyúhas)
2018. március 30. 18:11 | Válasz erre | #55
A felvezető szöveg tetszik, a borítók meg ízlés dolga... Én azért bízom Runner varázslatos képességeiben, hogy ettől ő százszor szebbet kreál, de legalább harminckilencszer szebbet! A belső grafikákról annyit, hogy már látom lelki szemeimmel, ahogy Zagoros grafikus(ok) dolgozik/dolgoznak, hogy az olvasók elégedettek legyenek, már aki persze, de a többség biztos! Még van pár nap a könyvmegjelenésig, addig is bizakodunk a legjobbakban! [smiley]fantasy-35[/smiley]
2018. március 30. 17:30 | Válasz erre | #54
Na, ez egy sűrű nap. Van hátsó borítónk is. És megerősítették, hogy a belső illusztrációk ugyanolyan stílusúak maradtak, mint az előző 6 könyvben.

[quote]Elég bátor vagy, hogy szembeszállj a Káosz teljhatalmú királynőjével, aki a Halál Kapuinak túloldalán válik egyre szörnyűségesebbé?

Szörnyű pestis terjed Allansiában, mely borzalmas, démoni teremtménnyé változtat mindenkit, akit megfertőz. A Láthatatlan Városba kell utaznod a füst-olaj ellenméreggel, az út azonban veszélyekkel teli, vadállatok állnak lesben minden kanyar után. Senkiben sem bízhatsz, a pokoli átok bárkin megfoganhatott…[/quote]

[img=http://zagor.hu/egyeb/ujborito/gohback.jpg]hátsó borító[/img]
[img=http://zagor.hu/egyeb/ujborito/gohfront.jpg]első borító[/img]
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
2018. március 30. 09:29 | Válasz erre | #53
Én FB-n láttam meg őket, és még nem sikerült eljutnom a forráshoz, úgyhogy gyorsabb voltál. Sajnos a halál kapuihoz nincs teljes verzió, pedig arra is kíváncsi lettem volna. A középső három viszont egész jól néznek ki.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
2018. március 30. 09:21 | Válasz erre | #52
Megtaláltam:
[url=https://robertmball.wordpress.com/2018/03/27/fighting-fantasy-phase-two/]https://robertmball.wordpress.com/2018/03/27/fighting-fantasy-phase-two/[/url]
Ekrator dela monda!
2018. március 30. 09:10 | Válasz erre | #51
Hú, ezek a képek honnan vannak?
Ekrator dela monda!
2018. március 30. 08:36 | Válasz erre | #50
Ezek az eredeti borítórajzok

[img=http://zagor.hu/egyeb/ujborito/awfear.jpg]Találkozás F.E.A.R.-rel[/img]
[img=http://zagor.hu/egyeb/ujborito/coh.jpg]A Pusztító[/img]
[img=http://zagor.hu/egyeb/ujborito/dtd.jpg]Halállabirintus[/img]
[img=http://zagor.hu/egyeb/ujborito/iolk.jpg]A gyíkkirály szigete[/img]
[img=http://zagor.hu/egyeb/ujborito/tsh.jpg]A Shamutanti Dombok[/img]

You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© killmaster (Savanyúhas)
2018. március 5. 12:53 | Válasz erre | #49
Jó akkor a fekete valamely világosabb árnyalata... Vagy lehet kicsit domború is a fekete betű, több könyvön is láttam már olyat... Egyébként meg kósza ötletként említettem, nem szentírásba foglatként!
2018. március 5. 12:36 | Válasz erre | #48
Feketében. Ezt ugye csak úgy mondtad, de valójában nem gondoltál bele, hogy mit is mondasz? [smiley]falbav[/smiley]
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© killmaster (Savanyúhas)
2018. március 5. 12:10 | Válasz erre | #47
Egészen jól sikerült borító, nekem a sárga cím nem igazán jön itt be, talán ha már a halál, akkor legyen fekete a cím! Na persze, ez csak egy kósza ötlet részemről! Amúgy ez a borító nemzetközi szinten is jobban megállná a helyét, de ugye mióta fordultak a borító trendek, azóta csak az egysíkú semmi, az a király!
2018. március 5. 08:15 | Válasz erre | #46
Nagyon király lett!!!
Ekrator dela monda!
© Zak
2018. március 4. 23:56 | Válasz erre | #45
Wow! Ide vele! Miért kell még ennyit várni? [smiley]rinya[/smiley][smiley]nevetes1[/smiley]
© Anry
2018. március 4. 22:59 | Válasz erre | #44
© runner
2018. március 4. 22:26 | Válasz erre | #43
[center][img=http://zagor.hu/egyeb/AHK.jpg]http://zagor.hu/egyeb/AHK.jpg[/img][/center]
A főhős Te vagy!
2018. március 2. 19:23 | Válasz erre | #42
Ez NEM egy zagor.hu-s felhívás!!! Szolgálati közlemény következik.

[url=https://officialfightingfantasy.blogspot.ch/2018/03/win-signed-copy-of-charlie-higsons.html]Nyerj egy dedikált példányt![/url] Ha szeretnél nyerni egy dedikált példányt A Halál kapui c. könyvből, továbbá egy személyre szóló, kézzel írt ajánlást személyesen Charlie Higsontól, nem kell semmi mást tenned, csak rajzold le, szerinted hogy nézhet ki Ulrakaah, a Sötétség Királynője, Démonok Anyja.

Tetszőleges médiumot használhatsz, de a végső képet .jpeg formátumban kell elküldeni emailben, csatolmányként, a mail@fightingfantasy.com oldalra. A verseny 2018. március 31-én, szombaton zárul. A győztest a könyv áprilisi megjelenését kővetően jelentjük be.

A kép szerzői joga a tied marad, az FF logóé, karaktereké, helyszíneké viszont SJ/IL-éi. A fightingfantasy.com oldal fenntartja magának a jogot a kép tetszés szerinti felhasználására és reprodukálására. A képért nem jár fizetség, a versenybe nevezéssel engedélyt adsz a fightingfantasy.com-nak a kép használatára, attól függetlenül, hogy nyersz-e, vagy sem. A nevezéssel kapcsolatban semmilyen levelezésre nem kerül sor, és ha 2018. április 9-ig, hétfőig nem jelentkezünk, feltételezned kell, hogy a képed nem került a győztesek közé.
You engineer types and your exxageration on accuracy... Can't we just call that one fuckload of snow and be done with it? – Depends. Is that an imperial fuckload or a metric one?
© Anry
2018. február 27. 10:50 | Válasz erre | #41
Ekrator kapott plusz egy támogatót.
Egyébként sem iszom kávét, valami mindig megemeli a vérnyomásomat úgyis. Most például ezek a borítók. Ez GYALÁZAT. Legközelebb a tartalmat is vegyék vissza a tizedére, a mai generáció úgysem szeret olvasni (állítólag).

Háttértörténet: felkelsz ma is, úgy mint máskor, lapozz az 1-re.

1. Útelágazás. Balra mész? Lapozz a 2-re. Ha nem, akkor a 3-ra.
2. Szörny elállja az utat! Gyakd le! Szörny Ü:7 É:10 Ha győztél: lapozz a 4-re.
3. A közelben egy lezárt, dombba vésett járatot találsz. A kulcsa, a manapság oly divatos számítógépes játékokban alkalmazott megoldásokhoz hasonlóan ott csillog az egyik közeli bokorban, miközben óriási szivárványszínű gombafelhőket ereget magából, hogy mindenképpen észrevedd, hiszen a keresgéléshez, gondolkodáshoz ostoba vagy és gyorsan kell a sikerélmény. Felveszed a földről? Lapozz az 5-re. Ha mára ennyi elég volt, akkor a 6-ra.
4. a szörnynél nincs semmi így búcsúzóul belerúgsz egyet, mert feleslegesen koptatta a kardodat. Lapozz a 7-re.
5. Mekkora király vagy, megtaláltad a járat kulcsát! Vedd magadhoz a kapukulcsod, készíts vele egy képet és told fel az instagramra #megvanakulcs, #dekurvakirályvagyok #könyvetolvasokamaivilágban és egyéb idióta hashtagekkel.
5.+1. Lemaradt, hogy mit kell csinálni. Hiába, az ember néha teljesen megfeledkezik magáról, mikor elönti a büszkeség. Lapozz a 8-ra.
6. A kalandozókat sem mindig érdekli a labirintus közepén, hogy mi van a következő szobában/fejezetponton. Ha eladod a könyvet, akkor irány a Vatera! Ha nem, akkor HOLNAP lapozz a 9-re.
7. Elfáradtál, egyél, igyál, aludjál! (+4, +2 életerőpont és -1, mert éjjel összecsíptek a szúnyogok) Lapozz a 10-re!
8. A kulcs nem illik a zárba, lehet sírni. A közelben viszont az egyik bokor alján szintén csillog és felhőket ereget valami. Lapozz a 11-re.
9. Köszönjük, hogy nem adtad el a könyvet (még)! Ideje megnézni azt a csillogó valamit.. Lapozz az 5-re.

Itt most be is fejeztem, mert van más dolgom is. :D

Viszont itt van egy király csapat, megírhatnánk együtt a Tök(él)etlen Katona 3-at és elküldhetnénk a kiadónak. Tehetnénk bele egy csomó botrányos rajzot is. Még én is rajzolnék bele. :D
2018. február 26. 22:02 | Válasz erre | #40
Én sem azt mondom, hogy nem számít a borító vagy hogy nem érdekel mi van rajta, hanem hogy nem feltétlenül kell rá festmény.
Ha lesz időm, akkor lehet feltuningolom a Halál kapui-ét, hogy lássátok mire gondolok.
© killmaster (Savanyúhas)
2018. február 26. 20:34 | Válasz erre | #39
Ha már itt szóba került a borító, azért igen megorroltam volna Runner kollégára, ha a Veszedelmek kikötőjét az első, igen gyér borítóval jelenteti meg, mondván, hogy nekünk rajongóknak az nem számít, és kit érdekel mi van rajta. Nagyon is számít a borító! Már a Káosz fellegvára új kiadásánál is szerettem volna, ha nem a régi, szerény véleményem szerint "ultra gagyi" borítóval jön ki. De volt több más kaland is, ahol borítócsere volt, pontosan azért, hogy igényes kiadás legyen. Persze, egy KJK rajongó ne a borító alapján ítélje meg a kalandot, olvasson bele. Egy ilyen szürke árnyalatos, középen valamiféle sötételf arccal megáldott gonosz tekintetű nőszemély, aki ha tükörbe nézne elsírná magát, hát ez nem lenne nálam a borítók csúcsa! Igaz amilyen borítóval kijött a Félelem fantomjai, hát azzal kb. egy szinten lenne...
Első oldalElőző oldal12345Következő oldalUtolsó oldal