díszítés Hírek díszítés

2017.03.18. – Könyvértékelés kérdőív

Értékeld a könyveket aranytallérban a kérdőív oldalon.
Elválasztás

2017.02.05. – Válassz kalandot magadnak!

Válassz ki Te a következő kalandot!
Most ti dönthettek róla, hogy melyik kaland kerüljön fordításra, melyet elkészítünk a következő könyvnek. Az alabbi Fórum oldalon a kalandok Háttértörténeteit elolvasva március 1-ig lehet szavazni:
Előkészületben lévő KJK könyvek

A szavazó TE vagy!
Elválasztás

2016.12.24. – Kellemes Ünnepeket és
Boldog Új Évet kíván a Zagor.hu!

Köszönjük mindenkinek az elmúlt 7 év segítségét, figyelmét, rajongását! Külön megemlítenénk a fordítókat: auggiewiz, bag, Calacorm, Deathangel, Dr Lecter, Droviat, FireFoX, Fura Sárga, Gergő, headzor, Hullgrim, ideiglenes, Islandi, Jester, Killmaster, Kroaton, Loriana, Nimretil, NTamas, Sándor Nóra, Setna, Skyet, ThornT és Virányi Tibor.
Nagy köszönet az illusztráció készítőknek is: Lakatos Istvánnak és Báti László Gábornak.
7 év termése: 50 Kaland Játék Kockázat játékkönyv, két Kaland Játék Varázslat kötet: A Királyok Koronája és A Varázslatok Könyve, 10 Kaland Játék Kockázat Játékfüzetek és számos ajándék...
A Zagor.hu természetesen nem fog megszűnni, és továbbra is érdemes visszalátogatni, hiszen okozunk még kellemes meglepetéseket.

Ne feledd: A főhős Te vagy!
Elválasztás

2016.12.14. – Elkészült A Rettegés háza könyv!

Ez az ingatlan valószínűleg valami hihetetlenül gazdag, különc, idős fickó tulajdona, aki megunta, hogy állandóan megtalálják a pénze miatt, és ezért ide költözött. Kinyitod a csomagtartót, és kihúzod belőle a két bőröndöt. Amikor elindulsz a ház irányába, hirtelen valami zajra leszel figyelmes, mely megtöri a csöndet. Csak egy bagoly huhog. Jót kuncogsz magadon, majd lassan a bejárati ajtó felé indulsz. Nem igazán tudod, mit tartogat a végzet számodra. A ma este emlékezetes lesz…

Letölthető pdf változatban A Rettegés háza.
Loriana fordítása, Báti László Gábor nagyszerű illusztrációival.
Elválasztás
könyv kis kép

2016.12.04. – Szilveszteri NYEREMÉNYJÁTÉK!

Aki regisztrált tag, és ebben az évben bejelentkezett / bejelentkezik
a fórumba december hónapban, azok között kisorsol a rendszer valakit, és ez a személy megnyeri A Rettegés háza könyvet egy ajándékkal együtt.

Részletek az alábbi fórum-oldalon:
Szilveszteri Nyereményjáték!

Elválasztás

2016.11.10. – Elkészült A Pusztító könyv színes változata!

Gonoszság ütötte fel fejét a Trollfog-hágón. Zharradan Marr, a nekromanta immáron közel jár ahhoz, hogy megszerezze az elf mágia titkát, mely legyőzhetetlenné tehetné. Akkor semmi sem állhatná útját Káoszlégióinak, hogy elfoglalhassák egész Allansiát... De mit tudsz te erről, vagy miért bajlódnál ezzel? Ebben az egyedülálló történetben TE magad vagy a Pusztító, egy szörnyűséges, harcra éhes fenevad. Az éhség és a gyilkos düh által vezérelt agyad, nem foglalkozik a múlttal, vagy a végzettel. De ha túlélsz, lassan irányításod alá vonhatod állatias természeted, és megtudhatod valódi célodat. De a siker egyáltalán nem biztosított, hisz a Trollfog-hágó csapdái és borzalmai számosak...

Letölthető pdf változatban A Pusztító szines változata.
Elválasztás

2016.11.06. – Elkészült az utolsó hivatalos
Fighting Fantasy könyv is, A Bíbor Áradat!

Bosszú – vagy halál!
Polgárháború dúl a Hajnal-szigeteken. Fiatal farmer vagy, akit ezek az események teljesen hidegen hagynak – amíg egy vándorló zsoldoscsapat fel nem dúlja a faludat, meg nem öli apádat és el nem rabolja anyádat. Meg kell torolnod ezt az igazságtalanságot!
Misztikus teremtményeken, harcművész szerzeteseken és edzett harcosokon kell felülkerekedned, ha be akarod teljesíteni bosszúdat, mely a csendes kis faludból egészen az Isten-Király udvaráig vezet.

Letölthető pdf változatban A Bíbor Áradat.
Calacorm fordítása.
Elválasztás

2016.08.20. – Elkészült A Kígyóemberek birodalma könyv!

A Caarthokat minden áron meg kell állítani!
TE vagy a Skorpió, egy legendás hős, egy harcedzett kalandor. Otthonodba, Kaynlesh-Mába visszatérve hamar tudomásodra jut, hogy a gonosz és nagyratörő Kígyóemberek – a Caarth – Arantisra vetettek szemet! Seregeik bármelyik nap elindulhatnak nyugat felé, hacsak még időben meg nem állítod őket. Feladatod, hogy átkelj az ellenséges terepen, behatolj S'turrak bevehetetlen erődjébe, és meggyilkold Negresh Főpapot. Szablyáddal, és a korábbi kalandjaid során megszerzett, felbecsülhetetlen értékű tudásod birtokában TE vagy a tökéletes jelölt rá, hogy megakadályozd Arantis meghódítását! Készen állsz a kihívásra?

Letölthető pdf változatban A Kígyóemberek birodalma.
FireFoX fordítása, Báti László Gábor nagyszerű illusztrációival.
Elválasztás

2016.08.19. – Elkészült A Gonosz Kapuja könyv!

Felébredtek a gonoszság erői!
Soha, senki nem lépett még be a Felhőmagas-hegységtől nyugatra elterülő sűrű erdőségbe – egészen mostanáig. Az aranyláz elérte ezt a barátságtalan vidéket is, a következmények pedig minden képzeletet felülmúlnak! Egy halálos, ősi gonosz ébredt fel, mely történelem előtti, titokzatos bestiáival rettegésben tartja a lakókat.

Letölthető pdf változatban A Gonosz Kapuja.
Hullgrim fordítása, melybe a végén FireFoX is besegített.
Elválasztás

2016.06.08. – Felkerült a Vérescsont e-könyv!

Letölthető a Vérescsont könyv epub és mobi változata.
Köszönet érte Fekete Balázsnak.
díszítőkép