díszítés Hírek díszítés
Elválasztás
könyv kis kép

2016.12.04. – Szilveszteri NYEREMÉNYJÁTÉK!

Aki regisztrált tag, és ebben az évben bejelentkezett / bejelentkezik
a fórumba december hónapban, azok között kisorsol a rendszer valakit, és ez a személy megnyeri A Rettegés háza könyvet egy ajándékkal együtt.

Részletek az alábbi fórum-oldalon:
Szilveszteri Nyereményjáték!

Elválasztás

2016.11.10. – Elkészült A Pusztító könyv színes változata!

Gonoszság ütötte fel fejét a Trollfog-hágón. Zharradan Marr, a nekromanta immáron közel jár ahhoz, hogy megszerezze az elf mágia titkát, mely legyőzhetetlenné tehetné. Akkor semmi sem állhatná útját Káoszlégióinak, hogy elfoglalhassák egész Allansiát... De mit tudsz te erről, vagy miért bajlódnál ezzel? Ebben az egyedülálló történetben TE magad vagy a Pusztító, egy szörnyűséges, harcra éhes fenevad. Az éhség és a gyilkos düh által vezérelt agyad, nem foglalkozik a múlttal, vagy a végzettel. De ha túlélsz, lassan irányításod alá vonhatod állatias természeted, és megtudhatod valódi célodat. De a siker egyáltalán nem biztosított, hisz a Trollfog-hágó csapdái és borzalmai számosak...

Letölthető pdf változatban A Pusztító szines változata.
Elválasztás

2016.11.06. – Elkészült az utolsó hivatalos
Fighting Fantasy könyv is, A Bíbor Áradat!

Bosszú – vagy halál!
Polgárháború dúl a Hajnal-szigeteken. Fiatal farmer vagy, akit ezek az események teljesen hidegen hagynak – amíg egy vándorló zsoldoscsapat fel nem dúlja a faludat, meg nem öli apádat és el nem rabolja anyádat. Meg kell torolnod ezt az igazságtalanságot!
Misztikus teremtményeken, harcművész szerzeteseken és edzett harcosokon kell felülkerekedned, ha be akarod teljesíteni bosszúdat, mely a csendes kis faludból egészen az Isten-Király udvaráig vezet.

Letölthető pdf változatban A Bíbor Áradat.
Calacorm fordítása.
Elválasztás

2016.08.20. – Elkészült A Kígyóemberek birodalma könyv!

A Caarthokat minden áron meg kell állítani!
TE vagy a Skorpió, egy legendás hős, egy harcedzett kalandor. Otthonodba, Kaynlesh-Mába visszatérve hamar tudomásodra jut, hogy a gonosz és nagyratörő Kígyóemberek – a Caarth – Arantisra vetettek szemet! Seregeik bármelyik nap elindulhatnak nyugat felé, hacsak még időben meg nem állítod őket. Feladatod, hogy átkelj az ellenséges terepen, behatolj S'turrak bevehetetlen erődjébe, és meggyilkold Negresh Főpapot. Szablyáddal, és a korábbi kalandjaid során megszerzett, felbecsülhetetlen értékű tudásod birtokában TE vagy a tökéletes jelölt rá, hogy megakadályozd Arantis meghódítását! Készen állsz a kihívásra?

Letölthető pdf változatban A Kígyóemberek birodalma.
FireFoX fordítása, Báti László Gábor nagyszerű illusztrációival.
Elválasztás

2016.08.19. – Elkészült A Gonosz Kapuja könyv!

Felébredtek a gonoszság erői!
Soha, senki nem lépett még be a Felhőmagas-hegységtől nyugatra elterülő sűrű erdőségbe – egészen mostanáig. Az aranyláz elérte ezt a barátságtalan vidéket is, a következmények pedig minden képzeletet felülmúlnak! Egy halálos, ősi gonosz ébredt fel, mely történelem előtti, titokzatos bestiáival rettegésben tartja a lakókat.

Letölthető pdf változatban A Gonosz Kapuja.
Hullgrim fordítása, melybe a végén FireFoX is besegített.
Elválasztás

2016.06.08. – Felkerült a Vérescsont e-könyv!

Letölthető a Vérescsont könyv epub és mobi változata.
Köszönet érte Fekete Balázsnak.
Elválasztás
könyv kis kép

2015.12.24. – Ismét eltelt egy év!

Kellemes Ünnepeket és kalandokban gazdag
Új Évet kíván a Zagor.hu!
Elválasztás

2015.12.03. – Elkészült a Vérescsont színes könyv!

Vérescsont él!

Cinnabar, a rettegett kalóz-nagyúr, a tizenkét tenger vérengző veszedelme, rettegett uralma alatt tartotta az Óvilág tengerészeit, míg egy bátor kalandor véget nem vetett gonoszságának. Most azonban visszatért a halálból, és a fekete mágia erejével bosszút forral.
Cinnabar még gyermekkorodban meggyilkolta a családodat - rendezned kell vele a számlát. Csak TE vethetsz véget a szörnyűséges mészárlásnak, ha öldöklő legénységével együtt elpusztítod a kapitányt. Tűzön vagy vízen át, de Vérescsontot meg kell állítani!

Letölthető pdf változatban a Vérescsont színes változata.
Elválasztás

2015.12.01. – Elkészült a Mágusvadász könyv!

Idegenként egy gonosz birodalomban.
Mágusvadászként az a feladatod, hogy levadászd, és törvény elé állítsd a gonosztevőket. Hű kovaköves pisztolyoddal és másfélkezes acélkardoddal sok csatát megéltetek már, ügyességed, felszerelésed és tapasztalatod segítségével a legmegátalkodottabb varázshasználón is felül tudsz kerekedni. Egy nap azonban megtörténik a baj: a mágia elragad otthonodból, és egy kincsekkel, csapdákkal és árulással teli világba röpít.

Letölthető pdf változatban a Mágusvadász.
Loriana és Nimretil fordítása.
könyv kis kép

Szilveszteri NYEREMÉNYJÁTÉK!

Aki regisztrált tag, és ebben az évben bejelentkezett/bejelentkezik a fórumba december hónapban, azok között kisorsol a rendszer valakit, és ez a személy megnyeri a 3 darab szabadon választható Zagor.hu könyveket.

Részletek az alábbi fórum-oldalon:
Szilveszteri Nyereményjáték!

díszítőkép